Sziasztok!
Alig győztem visszaolvasni!
Czuli, nagyon csini a pocid, és ne aggódj a kilókkal, első látásra nem vagy hízékony, szóval csak így tovább!
Nicika, aranyos a pocis fotó, főleg a legutolsó, amin olyan kedves-aranyos-anyucisan mosolyogsz!
És gratula a kilókkal, én már 2 kilót híztam, pedig nagyon figyelek...asszem, én egész terhességem alatt kénytelen leszek figyelni... na mindegy, ez van.
Nagyon nagy drukk a holnapi UH-osoknak. Tudjátok:
Ja, és Nicika, örülök, hogy a párod már ilyen nagyot haladt az apává válásban. Mert bizony apává sem lehet válni egyszerűen. Biztosan bennük is nagyon sok minden kavarog! Hajrá! Így tovább!
Én nem tudok varrni.....
Kötni egy kicsit, és horgolni is egy kicsit, de ennyivel ki is fújt az otthoni tudományom.
Ami a segítséget illeti: párom szülei vidéken vannak, ők biztosan effektíve nem tudnak majd segíteni, mikor hazamegyünk, viszont kajákban biztosan számíthatok rájuk. Ahogy ismerem őket, egy szállítmánnyal két heti kajánk lesz biztosítva....
Anyuék viszont a mellettünk lévő házban laknak, szóval anyu azért biztosan fog segíteni, főleg egy kis háztartásvezetésben. Szerencsére nem nyomulósak, szóval hagyni fognak minket érvényesülni, és igazi családdá válni, de azért ha kell, biztosan örömmel jönnek. Én pedig örömmel fogom venni, mert első babásként biztosan elkel majd egy kis segítség.
Azt viszont én is úgy szeretném, hogy az első egy-két hétben inkább hármasban legyünk sokat! És már nagyon várom!!!
Amúgy baba jól van, pár napja elég sokat feszül a pocim alul, biztosan megint növekszik az én kis babucim, hihi
Puszi nektek és nagyon várom az UH képeket, az élménybeszámolókat és a további pociképeket.
Ja és még annyit! Tapasztalt anyukák: ma néztünk babakocsikat, és nagyon tetszett a Bergon babakocsi, jónak tűnt, nem drága, szép.
Ti tudtok erről? Tényleg jó, vagy csak én vagyok tapasztalatlan???
Eszti (14+5)