Sziasztok
Titati
Persze hogy lehet utólag is kérni igazolást, nem késel el vele
Önadozó esetén, ugy is csak évvégén a bevalláskor tudja igénybevenni, ha meg alkalmazott és elég hozzá a fiz adója akkor be kell mutatni a munkáltatónak és ők rögtön tudják érvényesiteni neked.
Csema
A profil azt jelenti jelen esetben a babaneten, hogy ráklikkelsz a nevemre, ami a hozzászólás mellett látsz és akkor egy uj ablakban megnyilik egy csomó adat rólam, már amit publikusnak szánok.
Ott fel van sorolva egy csomo link, amire ha rámész akkor megjelennek a képek
De azért itt is megadom a képtáram elérhetőségét :
http://babanet.hu/album/main.php?album=2190&page=1 Itt lapozgathatsz, és kérdezz nyugodtan szivesen segitek bármiben.
Bevallom most nagyon gondolkodom azon, hogy rendelésre szivesen készitenék bármit, mert ez az épitkezés amibe belevágtunk kész anyagi csőd, talán egy kicsit ki tudnám vele egésziteni a konyhapénzünket. Rendelésre már csináltam muffin szakácskönyvet (kb 240 fajta muffinrecept volt benne), faliórát gyerekszobába és konyhába, meg kicsit feldobtam kész fényképalbumot is.
Paga
Nekem szerencsém volt, mert mi egymáshoz épitettük anyumékkal a házunkat, igy az első hónapban nagyon sokat segitett hogy nem kellett főznöm, mert anyum megcsinálta nekünk. És legfőképpen az volt jó hogy nem kellett kerülgetnem őt, hanem csak átugrott, váltottunk néhány szót és már ment is. Na mondjuk ezt annyira tökélyre vitte később, hogy már csak 5 perces nagyinak hivtuk, amikor már nagyobb lett a fiam és jó lett volna ha kicsit marad is és játszik vele, de ő jött leült, majd 5 perc mulva távozott mindig kitalálva valami baromi sürgős dolgot
Anyósom nem igazán zavargált minket, karácsonykor nagyon jó volt, mert megfőzött minden kajcsit (dec. 9én született a fiam és 16án jöttünk haza a korházból) és nálunk tartottuk a nagycsaládi összejövetelt, mivel akkor még nem lehetett menni a kicsivel sehova. Most nem tudom mi lesz, mert a jelek szerint nem egész két hónap különbséggel többszörös nagyi lesz, mert sogorómék is babát várnak, lombikosak, de még nagyon izgulunk értük, mert ez még csak a második betöltött hét, és sajna tulstimulálták szegényt, és most korházban van, mert tele a hasürege vizzel
Lyly
Régebben én is varrtam elég sokat, mostanába közelébe se kerülök. Annak idején nekem az volt a főszempont, hogy cikkcakk legyen rajta, különböző öltésnagysággal egyetemben, és nem utcsó sorban könnyű legyen szerelni. Most ha vennék, már arra is figyelnék hogy legyen rajta lock (vagy hogy kell irni nem tom), hogy lehessen könnyen pamut dolgokat is varrni, tisztázni.
Ági