Kika, Zseppy
Voltam bent a melóhelyemen leadni a papírt. Ami most jön gyes vagy gyed, első évében jár a szabi, de utána nem. Amúgy közalkalmazott vagyok.
Munka"ügyes" kiszámolta, ha szülés után 2 év múlva visszamegyek lesz 41 nap szabim. Eddig 24 napom volt alapból. Na akkor kezdem elveszteni a fonalat. Ez az év + a kövi az min. 24*2 lenne, nem? + a gyerek után 2 nap, az összesen 52 nem? Utána kell járnom, mert ez a munkaügyes, inkább munkabénának nevezném. Többször dolgozók bebizonyították, hogy jár még + x nap szabi jár, ha a diplomát megszerezték.
Laga
Így utólag, azt hiszem a Hajógyáritól mi lakunk a legmesszebb, de mégis hallottuk. Száll a hang és itt a hegyen is lehetett hallani, de a 8-10 évvel ezelőttihez képest ez már istenes.
Vilmosnak én is kívánok boldog szülinapot.
Teus 240-et evett, atya isten! Kori nem eszik ennyit szerintem.
A képek nagyon jók! (Viki, Cas, Hmmc, Boglárka, na és Lagáéké?!)
K-Vitamin én is fel tudok ajánlani 1,5 doboznyit!
Kocsiba ülés: mikor fordítjátok menetiránnyal szembe?
Cumisüveg: szerencsére Kori elfogadja, bár kénytelen volt, mivel úgy szétszedte a cicimet, hogy csak üvegből kapott. Viszont eleinte inkább csak a NUK üvegből ivott, engem zavart, hogy figyelni kell, hogy adom a szájába, és most már gond nélkül iszik az AVENT-ből. NUK azért zavart, mert egyedül szerette volna fogni, de természetesen rosszul kapta be, a másik pedig, hogy nehezebb elmosogatni a kisebb szája miatt.
Cas
Én rádiófüggő vagyok
, szóval egész nap szól a zene! A Bora-borát imádjuk!
Nem akarok beleszólni, hogy ki hogy megy, de ha javasolhatom, akkor a Szentendrei útat elkerülve, lehet itt hátul a Csillaghegyi strand felé kerülni. Vagyis tőletek Cas, Bécsi út, és Csillaghegyi út (ez megy a strand előtt), strand sarkánál nagy kereszteződés, itt jobbra, aztán két nagy kereszteződés, régi szentendrei, aztán az új és utána tán a második kereszt utca a Szilvamagéké.
Fog: 2 hete láttunk fogat, ma már semmi, csak sok nyál.
Alvás: nem is tudom, hogy irigykedjek vagy ne? Kori 9-kor szopizik aztán 1-2 körül, majd 4-5 körül. Szóval éjjel nappal 4 óránkét eszik. Ha hajnal 5-kor jön ki a kövikaja, akkor már fent van egy órát, aztán újra alszik 1-2 órát. Viszont nappal szopik között egy órát min. alszik. Éjszaka viszont olyan jó lenne legalább 6 órát egyhuzamba aludnom.
Hmmc "unszolására" (eddig doki még a gyümit sem javasolta) én is adtam már a 6 hónapos Korinak főzeléket. A gyümölccsel semmi gond nem volt, szereti. Tegnap csináltam krumplifőzeléket barackkal. Tejjel higítottam, de így is kicsit gusztustalan taknyos állagú volt, ez normális? Gondolom a krumpli keményítő tartalma miatt van?! Apa megkóstolta azt mondta bűn rossz, én is megkóstoltam, pedig anyatejes volt, szerintem nem rossz, de a lényeg, lányunknak annyira ízlett, hogy nem is tudtam olyan gyorsan adni a szájába.
Szóval ma is lesz ilyen kaja. Ja és Hmmc mondta ne ijedjek meg, ha utána nem akar szopizni. Micsoda? Hogy tehettem volna ezt meg, kérte és szopizott is, de jóval kevesebbet, mint szokott. Amúgy olyan kíváncsi lennék, hogy mennyit szopizik? Múltkor ismerősnél voltunk, és ott megmértem. 5-7 percig szokott szopizni, akkor csak 3 percig csatlakozott és 110-et nyomott be.
Aranyhold
Akkor Te csak úgy hagytad abba a Maltofert vagy orvosi utasításra? Mi még szedjük a napi 20 cseppet.
Orrporszívó (porszívós): Nekünk nagyon bejött, bár a Mária nagykerbe épp ott vásárolt Deutsh Anita (Barátok közből) és ő a barátnőjének azt nagyon nem javasolta, mert semmit nem ér. Ez gyerek függő lenne?
Végre mindent elolvastam, persze ez köszönhető a hideg frontnak is, mert Kori ilyenkor egy kis maci, sokat alszik.