Új privát üzeneted érkezett!

Orsi:
Egy biztos, Pesztonkát ne vegyél, én olyat kaptam elektromosat, hát csillagokat láttam tőle, pláne sebes mellbimbóval. Akkor vettem az Aventet.

KépKép
connie
 
 


Szorsi, én Aventet vettem és használtam.
Nekem még a kórházban ajánlotta egy ikres anyuka. Mikor bedurrantak a cickójaim, akkor 2 óránként jártam a csecsemősökhöz, a kórházi, elektromos mellszívóhoz, de 25-30 perc alatt alig jött valami. Ekkor mondta, hogy az Õ kézije 1000x jobb. Õ is próbálkozott a kórházival, aztán inkább behozatta a férjével otthonról a sajátját.
Aztán hazajöttünk és rögtön 60 ml lejött pillanatok alatt az Aventtel. (Első utam a kórházból az egyik bababoltba vezetett és csak utána - mellszívóval felszerelkezve - jöttünk haza.)
Én is sokáig használtam, mert suliba jártam és szintem akartam tartani, hogy bármikor meg tudjam csapolni magamat.
Amúgy én még most is szoptatok, pedig már 2 éves is elmúlt a fiam, sz'al ha ez a mérce, akkor az Avent ISIS is jó helyen áll.

Viszont az egyik ismerősöm most pár napja szült és neki nem jött be az Avent. Vett Medelát is és az jobb neki.

De én most sem vennék előre.
Az első babánál abban maradtunk a férjemmel, hogy várjuk meg, lesz-e egyáltalán szükség rá. Mert ha igen, akkor Õ egyedül is meg tudja venni, okosabb ezügyben én sem vagyok és nem is leszek.
Örültem is, hogy vártunk, mert azt hiszem, ahol vettük volna, akkor épp nem volt Avent.

Úgyhogy azt ajánlanám, hogy nézd ki, mutasd meg apjuknak, hogy hol kapja meg és ha kell, akkor majd megveszi Õ.
Bár ennek egy kicsit ellentmond, hogy most meg már benne lesz a mellszívó is a kórházi indulócsomagomban. (Félidős pocakos vagyok ugyanis.)

Lényeg a lényegben, hogy én is csak jókat tudok mondani az Aventre.
Viszont ha megveszed előre, akkor érdemes már a kórházba is bevinni.

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szorsi 2012.09.25 10:35-kor.

Kép

Kép
szorsi
 
 

 
 

Sziasztok Emese, Orsi és Többiek!
Én is az Istvánban szülök Dr. Ruttnernél, okt. 5-re vagyok kiírva. Kislány lesz a babuci, a harmadik, de egyáltalán nem bánom.
A nagyok 11 és 8 évesek, hihetetlen, hogy mennyit változott azóta a szüléssel kapcsolatos szemlélet.
Az akciós Graco babakocsira mi is ráharaptunk, bár egy hölgy a boltban le akart róla beszélni minket. Õ is ezt vette anno és most jött egy újért, mert a 4 hónapos (!) fia kinőtte, annnyira szűk...
A szeptemberi felkészítőn mi is ott leszünk, de tényleg sokkal jobb lenne, ha későbbre tennék az időpontját.
A dokim Böszörményi Beát ajánlotta szülésznőnek. Tudtok róla valamit?
Üdv
Jucus

Jucus
jucus73
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szorsi 2012.09.25 10:36-kor.

Kép

Kép
szorsi
 
 


Sziasztok !
A Dr. Horváth Mihályról szeretnék információt kérni.Nekem ez lesz az első babám a 4.lombikom sikerült. A Kaáliban csinálták ott nem lehet szülni. Ezt a dokit úgy ajánlották de olvastam most róla negatív dolgokat. Privát is jó lenne alfoldi.gyorgyne@chello.hu . Köszi Zita
zita_a
 
 


Sziasztok Csajok!

Már elég régen írtam! Bocsi érte, de múlt héten pihenni voltunk párommal és pocaklakónkkal.
Jól van mindenki? Gondolom már rendesen fociznak a babák a pocikban.

Olyat hallottam, hogy a szülésfelkészítő, egy héttel hamarább indul, azaz augusztus 30-án. Ma lehet, hogy felhívom a szülészetet megkérdezni, hogy igaz-e?

Jó olvasni a tapasztalatotokat a mellszívókról. Még én sem vettem, de szerintem az elektromosat fogom venni, a nővéremnek is az vált be jobban. De szerintem ez embere válogatja. Az is lehet, hogy nem is lesz rá szükség.

Voltatok már 4D-n? Mi jövőhéten megyünk, már nagyon várom, hogy láthassam babócát.

Mindenkinek szép napot!

Örülök, hogy leszünk egy páran a szülés felkészítőn.

Hetti és Petra baba
hetti
 
 


Sziasztok!

Van köztetek allergiás? Én parlagfű érzékeny vagyok, és azt mondták a fülészeten, hogy nem ajánlott a gyógyszer szedése várandósság alatt. A Homeopátiás szerek pedig nálam semmit sem érnek. Már alig élek, csak tüsszögök egész nap.

Van valakinek ötlete, vagy tapasztalata az allergiagyógyszerrel kapcsolatban?

Köszi : Móni

ui: kislányom lesz, most a 31.hétben járunk. :-))
eper100
 
 


Szia Jucus!

Elméletileg mi is okt 5-re vagyunk kiírva, de az utolsó UH szerint (meg szerintem is) Marci baba egy kicsit korábban fog jönni..remélem..

Tök jó, h még vki "ismerős " lesz a kórházban( mint olvashattad, Orsi is kb akkor szül)!

Hát, ha minden jól megy legkésőbb szept elején találkozunk az első előadáson( ha jól értettem, h oda te is jössz)!

Emese
marcellino
 
 


Szia Eper!

A férjem elég erősen allergiás, és neki a kecsketej kúrát javasolták. 10 napig kell inni napi egy bögrét(ha jól emlékszem) Nem szed már gyógyszert. Õ eddig mindig tavasztól-őszig szedte, mert mindenre allergiás, ami a természetben előfordul.
Corában, Rotschildban biztos lehet kapni.

Ines
ini
 
 


Látom, sokan fogtok szülni dr. Horváth MihálynálKépKép.Én most voltam nála genetikai vizsgálaton, de ennyire kiszolgáltatva soha nem éreztem magam. Annyira sokkolt az alpári, közönséges stílusa, hogy még most sem tértem magamhoz. Arról nem is beszélve, hogy durva volt, miközben folyamatosan telefonált. Azt mondta nincs neki társalgásra ideje, amikor megkérdeztem, hogy mit jelentenek a szkszavak, amiket "kutyafuttában" felolvasott.Én hálát adtam az Istennek, hogy nem ő az orvosom, mert egy ilyen közönséges emberben nem bíznék meg.Persze nem vagyok most nyugodt a pocaklakómmal kapcsolatban, hisz nem tudtam meg róla semmit. Én dr.Horváth Tamáshoz járok.Egy olyan nőgyógyász, amilyent elképzeltem, hogy lennie kell, de ha valaki tud róla valamit szívesen olvasnám. Mindenesetre a másik helyett mindenkinek ajánlomKép
babuka88
 
 


Na végre!!!
Még vki, aki megerősít abban, h nem volt rossz a választás H. Tamással kapcsolatban! Kép

Én is nála fogok szülni kb 5 hét múlva és eddig teljesen OK volt minden, szóval örülök, h más leendő anyuka is így látja...

Babuka!
Mikor szülsz? Kislány v kisfiú?


MSE
marcellino
 
 


Eper100
én is parlagfúallergiás vagyok,a gyógyszerszedés tényleg nem ajánlott,de én a terhességem alatt és most szoptatás alatt is használom a Rhinocort Aqua nevű orrsprayt(csak allergológus írhatja fel elsőre,utána a tőle kapott igazolással lehet menni már a háziorvoshoz is fél évig-nem kommentálom ezt a rendszert)A spray használatát a nőgyógyászom és az allergológus is jóváhagyta és semmilyen tünetem nincs.Viszont most már szerintem kicsit késő lenne elkezdeni,mert 1-2 hét mire hatni kezd,pláne ha már kialakultak a tünetek,a pfűszezonnak meg mindjárt vége.Viszont jövő augusztusban bevetheted,remélem neked is segíteni fog,teljesen átérzem a kínjaidat,16 éve szívok ezzel az allergiávalKép
Sziasztok és szép babavárást nektekKép
Virág
villes
 
 


Babuka!

Sajnálom hogy ilyen rossz tapasztalatod van H. Mihályról...
Én is nála fogok szülni....
De az én tapasztalatom ennél jóval jobb, nem mondom azt hogy az összeszedettség mintaképe,sokszor tényleg olyan lóti-futi, de a szülőszobán állitolag nagyon "ott van" és sok helyen ismerik és elég nagy szaktekintély, ezért is maradtam mellette, noha nem ismertem azelőtt és csak a terhességemmel kerültem hozzá!
Remélem hogy nem fogok csalódni...

És most Istvánosok figyelem!!!

Lehet beöntést kérni az Istvánban, vagy ti akik már szültetek, nálatok hogy volt ez a dolog???
Mert nem akarnék "kellemetlenséget" a szülőágyon...

Megann

Kép

Kép
megann
 
 


Megann,
lehet kérni, bár azt mondták a szülőszoba látogatáskor, hogy vajúdáskor valahogy már senki sem lelkesedik érte.Kép Mondjuk sztem kellemetlenebb egy beöntés, mint a "kellemtlenség" a szülőágyon, engem legalábbis már a legkevésbé sem érdekelt a végén, hogy a babán kívül mi jön még ki.Kép Persze ez köszönhető sztem az orvosom meg a szülésznőm hozzáállásának is, hogy nem éreztem magam kellemetlenül miatta. Már utólag, mert élesben tényleg az volt a legkisebb bajom.Kép

KépKép
connie
 
 


sziasztokKép
én tavaly novemberben szültem ott a pici lányom. a beöntésről csak annyit, nekem is ez volt a véleményem, hogy mennyire ciki ott közben....főleg appa is ott van...hát éreztem az ingert, de a szülésznő egy tizedmp alatt odanyult, törölt és kész...előtte kérdeztem a beöntést, de azt mondta ezzel ne foglalkozzak, van fontosabb dolgom, ezt ő elintéziKép
a napokban kérdeztem a párom-nem vett észre semmit, pedig nagyon OTT voltKép szóval sztem ne foglalkozz vele, csak koncentrálj a szülésreKép
valterika
Dunakeszi
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szorsi 2012.09.25 10:37-kor.

Kép

Kép
szorsi
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Anno én is hiányoltam a csomagot, nekem nem ő az orvosom, de hétfőn megyek az enyémhez és szólok neki. igaz adnak már egy csomagot, de az elégé feljethető.

(Bár, ha szerencsénk van talán olvassa ezt a hsz-t.)

Ines
ini
 
 


Sziasztok!
Én decemberbe szültem az Istvánban és nem kaptam beöntést.Noha nagyon szerettem volna a szülésznőm lebeszélt.Azt mondta,hogy náluk nincs is hozzá való eszközök,lentről a nőgy.osztályról kellene kérni de azt nem szivesen használná.Ki tudja miért?.....Kép
Orsi!
Mi ez a Baby Service csomag?Én még nem hallottam róla.KépKaptunk szülés után egy csomagot.Az az?Vagy nem?
Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia!
Az a csomag nem az a csomag.....

Ines
ini
 
 


Köszi Ini az infót!Kép
Abba a csomagba mi van benne?

Kép
Kép
lldicsi
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szorsi 2012.09.25 10:37-kor.

Kép

Kép
szorsi
 
 


Szia Orsi!
Aha most már értem!Akkor biztos azért nem engedi a góré mert a másik cégtől biztos kap valami ajándékot.Hm?KépMert ha ez ingyenes akkor másra nem tudok gondolni.KépDia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Orsi,
Abban a csomagban, amit mi kaptunk ugyanezek voltak: pelenka, popsitörlőkendő stb.Az azt hiszem, Felicitasos csomag volt. Egyébként ha van a Baby Service-esben pl. cumi, cumisüveg, bébiétel vagy tápszer stb. akkor valszeg azért nem engedik az Istvánban.

KépKép
connie
 
 


Meg gondolom az osztogathat, aki hamarabb odaértKép, mert biztosan van valami szerződésféle a cég meg a kórház között, amiben pl. lehet, hogy kizárólagosságot kapott a cég. Alá kellett írni, hogy átvettem a csomagot, úgyhogy biztos nyomon követik a kiosztását stb., mert csak a számok tükrében találnak szponzorokat az ilyen marketingcégek, úgyhogy nem valószínű, hogy nem próbálnák meg kizárni a konkurenciát jóelőre.
Bocsi, nem okoskodni akartam, csak ilyesmivel is foglalkoztam, amíg dolgoztam, aztán ezért jutott eszembe.

KépKép
connie
 
 


Hali!
Én azért gondoltam az ajándékra,mert pl:a gyerekorvos is azt a tápszert írja fel amelyik cégtől csurran valami ajándék.KépKép
De ez köztudott,hogy mindenhol ez megy.Kép
Na mindegy,adhatnának kettő csomagot is a kórházban.KépDe pl:a Szent Imrében nem is adnak egyet se.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szorsi 2012.09.25 10:38-kor.

Kép

Kép
szorsi
 
 


A kórházi csomagjuk jobb volt, a várandósat én ki se váltottam, mert mások mondták, hogy nincs benne gyakorlatilag semmi. Én nem igazán vagyok ezekre a mintákra ráizgulva, az adataimat sem adom meg soha, ehhez képest mégis kaptam itthon is termékmintákat, amiből kiderül, hogy még a picur korát is tudják.
Szülés után sajnos nem nagylány az ember, pláne mikor rárontanak a rokonok és egyéb tanácsadók.Kép Én elég határozott vagyok abban, hogy mit hogy csináljak, egy csomó mindent már a terhesség végén eldöntöttem, de mégis elbizonytalanítottak az elején.Kép Főleg a doki meg a védőnő.Kép Bár a cumit nem ezért veszik, ki, hanem mert bababarát kórházban elég furi lenne cumit osztogatni.Kép

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!

Keddre vagyok kiirva, az Istvánban fogok szülni. Ma volt először alkalmam megnézni az alternativ szülőszobát, eddig csak képen láttam.

Hát.

Azért akartam az Istvánban szülni, mert ott van kád. De az az "ágy" ami az alternativ szobában van, hát enyhén szólva nem nyert el a tetszésemet. Hogy lehet egy olyanon szülni? És a labda ami a szobában van, annyira nincs felfújva, hogy majdnem seggre estem mikor megpróbáltam ráülni.

Most teljesen elbizonytalanodtam. Vizben szeretnék vajúdni (és ha jó, akkor szülni is), de ha órákig vajúdok, és ki akarok jönni a kádból, abban a szobában még egy szék sincs amire le lehetne ülni, nemcsak hogy nekem, de mondjuk a páromnak vagy a húgomnak, akik jönnek velem.

Szülőszéket se láttam.

Aki már szült abban a szobában, mondjon nekem valami okosat. Válasszak egy másik szobát?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


sziaKép
egyrészt sztem ne indulj ennyire konkrét tervekkel a szülésnek(nem okoskodom, csak segíteni szeretnékKép) én is kádban, vízben szerettem volna szülni, de amikor oda kerültem, akkor csak az volt a jó, ha sétálhatok a párommal és csak a burokrepesztéstől feküdtem -amíg meg nem született a kislányunk -fél órát!
másrészt, ha te a kádban vagy, a párod sztem nem jó, ha olyan magasan ül egy széken, jobb ha melletted térdel-ül a kádnál..sztem
attól hogy a kádban vajudsz szülhetsz másik szobában is!!!nekem is mondta a szülésznőm-mert tudta hogy vízben terveztem- hogy nyugodtan bemehetek a kádba, mert üres, de a szülőszobám megmaradhatott volna nekem...
ha már az alternativ szobát választod, akkor az ágyon is "alternativ"Kép módon szülhetsz 4kézláb meg mittudomén hogyKép, sztem azon nem háton fekve szülnek..arra ott a hagyományos szülőágy vagy micsoda...
ja és van egy gyógyszeres szekrény az alternatív szobában(legalábbis volt...), oda soxor bejárnak a nővérkék...gondold meg! én a helyedben egy hagyományos szobában szülnék és szólnék a szülésznőnek, hogy vízben akarsz vajúdni..ha meg már jön a baba nem fognak kiszedni onnan! de ha vízben szülsz akkor arra készülj, hogy ott gátat nem vágnak, un gyengéd szülés van, tehát nem sietheted el a kitolási szakaszt!
de én nem ott szültem, tehát szóljon még olyan is hozzá aki vízben szült!!!
ügyesek legyetek, gyors és fájdalommentes szülést, makkegészséges babót kívánok!!!
(dejó nekedKép
valterika
Dunakeszi
 
 


Rokica,
A labda, szülőszék, magnó stb. mozgatható, azt oda viszik, ahol éppen szükség van rá, lehet ezért nem láttad. Mikor én szültem, akkor bent volt az alternatívban a szülőszék.
Nekem is úgy volt, hogy kádban vajúdtam, de nem abban a szobában szültem. Akik ott szültek háton fekve, csak rossz tapasztalatokat szereztek, de pl. négykézláb szüléshez kényelmes lehet, én ott úgy is vajúdtam.
Valterikának igaza van, ne vágj neki ennyire konkrét tervekkel, mert hatalmasat csalódhatsz, ha nem úgy alakul. Én ülve terveztem szülni, de aztán a legkényelmesebb háton fekve volt, a hagyományos pózban, úgy ment a legjobban a tolás.
Mikor mi voltunk bent az alternatívban, volt szék, tudnak azt is bevinni. De a kád mellett tényleg nem a legkényelmesebb. Plussz ha kádbna szülsz, a párod sztem nehezen fog odaférni a doki meg a szülésznő mellett, erre is számíts.

KépKép
connie
 
 


Szia Rokica!
Én anno a labdán vajúdtam végig nagyon jó volt"akkor fel volt fújvaKép".
Szerintem se éld bele semmibe magad,mert pl:az is lehet,hogy foglalt lesz az alternatív szoba vagy a kád stb....Én a "lila vagy ciklámen?"szobában szültem.KépSok sikert és fájdalommentes szülést kivánok!KépDia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Rokica,
Még valami eszembe jutott: én pl. a vízben másfél óra után már fáztam. De amúgy az volt az egyik legjobb része a szülésnek.

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat! Ha nincsenek túl sokan mikor megyek szülni, valószinűleg ez lesz a stratégia! Kérek egy hagyományos szülőszobát, és bekéredzkedek a kádba vajúdni. Persze ehhez mázli kell, hogy éppen ne szüljenek rajtam kivül még jó sokan. Most mikor ott voltam NST-n, a hagyományos szülőszobák mind tele voltak, csak az alternativ volt üres. De a gyerekágyas rész teljesen üres volt, főleg az 5-6 ágyas szobák, ahol 1-2 anyuka tengett-lengett. A 3 ágyasak tele voltak.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Szia Emese! Gondolom az MSE ez e nevet takarja. Az én nevem is Emese, de láttam, hogy van már ezen a néven regisztrálva valaki ezért választottam az Babukát. Lényegtelen. Én még kis terhes vagyok, azaz 15 hetes. A nemét sajnos nem tudom még, dr. Horváth Mihálynál kellett volna kiderülnie a genetikain, ő, állítása szerint, nem látott semmit. Megyek jövő héten az én dokimhoz és akkor talán megtudom.
Könnyű szülést Neked! Gondolok rád! Kisfiú vagy kislány?
Babuka
babuka88
 
 


Segítsetek!
Mikor és hol van a szülés előkészítő, ahová az apukák is elmehetnek. Mehetnek oda kis terhesek is? Én még csak 15 hetes vagyok, de ha lehet szeretném elkezdeni.
Köszönöm
Babuka
babuka88
 
 


Sziasztok!

Tud valaki arra vonatkozóan információt, hogy ha alapítványi szobáért fizetünk, akkor azt úgy kezelik-e, mint egy alapítványi befizetést, azaz adójóváírásra jogosít-e?

Köszi
Kirgiz
kirgiz
 
 


Kirgiz!

Sajna nem, még csak számlát sem adnak, hanem nyugtát.
dolhi
 
 


Sziasztok!
Nem tudom emlékeztek-e rám, már rég írtam, közben utaztgattunk.
No de mind1.

Hetti, írtam neked e-mailt. Jaj, ma voltam a vércukros vizsgálaton az Istvánban, és elfelejtettem megkérdezni a szülésfelkészítőt.
Ha valaki tudja hogy most pontosan hanyadikán indul, az kérdezze már meg. köszi!!

Egyébként az Õrs vezér terén is lesz, és teljesen térítésmentes, ha valakit érdekel szóljon, leírom az infot.

Jó kis infókat írtatok, köszi!!
K.

Kép

Kép
katherina
 
 


Sziasztok!
Tudtok valami közelebbi infót Dr. Horváth Miklósról? Barátnőmnek ajánlották, ő még csak fiatal terhes, csak egyszer volt nála, de szakmailag, emberileg (hogy viselkedik szülésnél stb.) nem sokat tud róla. Van valaki, aki nála szült?
Köszi, ha írtok.
shaloya
 
 


Szia Katherina!
Érdekelne engem az Örsön a szülésfelkészítő. Légyszi írd meg hol van, mikor stb. Az Istvánban fizetni kell érte? Bármit tudsz erről kérlek írd meg, teljesen kezdő vagyok a terepen. Ha nem akarod ide, akkor az e-mailom: babuka@vipmail.hu
Előre is köszi. Várom.
Babuka
babuka88
 
 


Babuka,
Az Istvánban is ingyenes a szülésfelkészítő, és annyiból jobb, mint egy általános, hogy a kórházzal, a szokásokkal is meg lehete ismerkedni, kórházi csomag összeállításához konkrét tippeket kapsz stb.

KépKép
connie
 
 


sziasztok!
Elnézést, nem Horváth Miklósnak hívják az orvost, hanem dr. Németh Miklósnak. Ha esetleg tud valaki róla bármit, kérem, ossza meg, köszi!!!!
shaloya
 
 


Sziasztok,
most kapcsolódtam csak be a társalgóba.Okt.4-re vagyok kiírva,szintén a Szt.István-ban és Dr.Horváth Mihálynál tervezem a szülést.A vizsgálatok alk. eddig semmi rossz tapasztalatom nem volt vele kapcsolatban és akikkel beszélgettem a várakozás alatt - többen már nem először szülnek nála -, nagyon dícsérték.Az ugyan ijesztő "kicsit" - testi adottságait tekintve félelmetes-,hogy rendesen beletenyerel a hasba,hogy kinyomja a babát,de áll.így rövidebb a kínlódás.A kórtermekről viszont legutóbb semmi biztatót nem hallottam, de igaz is?:A nagy a jövés-menés,látogatás közben a baba is ott van végig a szomszédos látogatók sora közt?És tényleg egy ágyban alszik a mamával?!Fürdetéshez elviszik őket -ahová a mama is mehet- vagy azt is a szobában végzik?Ha van bármi ide vonatkozó infoja vkinek, szivesen venném.Köszi!!Kata
satosa
 
 


Szia Satosa,
Kérdéseidre rövid válasz:Igen a baba végig ott van veled(gondolom ha akarod akkor le lehet adni legalábbis valamennyi időre, hisz van csecsemő osztály)....de szerintem nem fogod akarni leadni.
Igen van nagy jövés menés a kórtermekben, jönnek a látogatók szabadon...engem ez sem zavart, kivétel amikor szoptatni szerettem volna ( szerintem egyébként nem lenne túl nagy anyagi vonzata ha az ágyak közé felszerelnének elhúzható függönyöket, mert akkor nyugodtan lehetne szoptatni akkor is amikor a szomszédodnál épppen vannak) És igen a baba aludhat veled egy ágyban,bár van az ágy végén kis "kosár" neki, de nekem sokkal jobb volt, hogy velem aludt. Szerintem a babának pedig még fontosabb.....nem kerül egy idegen helyre teljesen egyedül, hanem ott van veled, érzi a testmeleget stb..
Horváth Mihályról ha nem hargszol csak annyit, hogy ez a "rendesen beletenyerel a hasba" dolog szerintem nagyon brutális és nem is szükséges....de inkább nem is kommentálom.
Sode
sode
 
 


A "kiságy" ami az ágyak végéhez van felfüggesztve nem túl bíztatóak így inkább én is magam mellé vettem a gyereket a kosár jó volt tárolónak és szárítónak. Két szoptatás között be lehet a gyereket adni a csecsemőosztályra ha pihenni szeretnél.
Engem nem érdekelt, hogy ki van bent persze kicsit elfodultam de szoptattam hisz ez természetes dolog és akit zavar az menjen ki nehogymár én legyek zavarba a gyerek a fontos a többi nem érdekelt. (korábban nem így gondoltam, de mióta megvan Bébike...Kép)
gviki
 
 


Én Horváth Mihálynál fogok elvileg szülni, de ha a hasamba akar majd beletenyerelni, akkor csúnyán fogok ránézni... :-)
eper100
 
 


Sziasztok !

Mit gondoltok a légzésfigyelő készülékről? Olvastam adok-veszek rovatokat, és mindenki úgy kínálja eladásra, hogy "egy hétig használt" vagy " 4 napig használtuk"... Miért használják csak 4 napig? Nem értem... Talán téves riasztást adnak, vagy teljesen felesleges???

Van valakinek tapasztalata ??
eper100
 
 


Eper 100,
OFF:
én 9-10 hónapig használtam légzésfigyelőt.Mielőtt megszületett a gyerkőc azt gondoltam, hogy majd én ilyen hülyeséget nem akarok, mert ez már azért mégiscsak túlzás....de mivel jól tájékozódtam a bölcsőhalálról (sajnos, vagy nem sajnos fene tudja)..mégiscsak vettem, mert azon vettem észre magam, hogy egyáltalán nme tudtam nyugodt lenni amikor a kisfiam aludt, mentem nézegetni, hogy szuszog-e vagy sem...szóval a lényeg, hogy vettem. Viszont mivel a téves riasztásokat ki kartam kerülni így egy 40.000 Ft-os készüléket szereztem be. De megérte!!! A 10 hónap alatt nem volt egyetlen téves riasztás sem (kivétel, hogy néha elfelejtettem kikapcsolni amikor kivettem a kicsit...na akkor sípolt veszettül, ami persze megnyugtató volt, hisz jelezte, hogy működik. Engem nagyon megnyugtatott, szóval én nem bántam meg. Viszont menj el a felkészítőre is, hogy tudd mit kell tenni ha mégis riaszt!!
Aki 4 nap után eladja az szerintem csak azért lehet mert tévesen riaszt, vagy nem riaszt amikor kéne...mást nem tudok elképzelni.
Sode
sode
 
 


Eper,
nekünk nincs légzésfigyelőnk, nem is akarunk venni, bár én is szoktam ellenőrzini, hogy szuszog-e még a fiamKép.
Mi felesleges pénzkidobásnak tartjuk, plussz össze-vissza alszik a baba, a nagyágyban is, a kiságyban is, járókában, játszószőnyegen, nem tudnánk mindig utána hurcolászni. Éjszaka velünk alszik egy szobában, ez még jó pár hónapig így lesz, ez is csökkenti a kockázatot.
De ha már vesztek, a Madarász u.-i kórházban van ingyenes felkészítő, hogy mit tegyetek, ha beriaszt, sztem enélkül aztán végképp felesleges venni.

KépKép
connie
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?