szia
egyrészt sztem ne indulj ennyire konkrét tervekkel a szülésnek(nem okoskodom, csak segíteni szeretnék
) én is kádban, vízben szerettem volna szülni, de amikor oda kerültem, akkor csak az volt a jó, ha sétálhatok a párommal és csak a burokrepesztéstől feküdtem -amíg meg nem született a kislányunk -fél órát!
másrészt, ha te a kádban vagy, a párod sztem nem jó, ha olyan magasan ül egy széken, jobb ha melletted térdel-ül a kádnál..sztem
attól hogy a kádban vajudsz szülhetsz másik szobában is!!!nekem is mondta a szülésznőm-mert tudta hogy vízben terveztem- hogy nyugodtan bemehetek a kádba, mert üres, de a szülőszobám megmaradhatott volna nekem...
ha már az alternativ szobát választod, akkor az ágyon is "alternativ"
módon szülhetsz 4kézláb meg mittudomén hogy
, sztem azon nem háton fekve szülnek..arra ott a hagyományos szülőágy vagy micsoda...
ja és van egy gyógyszeres szekrény az alternatív szobában(legalábbis volt...), oda soxor bejárnak a nővérkék...gondold meg! én a helyedben egy hagyományos szobában szülnék és szólnék a szülésznőnek, hogy vízben akarsz vajúdni..ha meg már jön a baba nem fognak kiszedni onnan! de ha vízben szülsz akkor arra készülj, hogy ott gátat nem vágnak, un gyengéd szülés van, tehát nem sietheted el a kitolási szakaszt!
de én nem ott szültem, tehát szóljon még olyan is hozzá aki vízben szült!!!
ügyesek legyetek, gyors és fájdalommentes szülést, makkegészséges babót kívánok!!!
(dejó neked