Sziasztok!
Újra itt.
Minden név és szülinaposnak utólag nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk.
Sokminden szóba került még nem voltam itt
, jól lemaradtam.
Cipő: mi siestát használunk Beninél az első lépéstől, mégis nagyon befele áll a bokája. Nem tudom, hogy ha nem ilyen cipőt hord akkor milyen lett volna. Mutattam dokinéninek, azt mondta, hogy ha 3 éves lesz visszatérünk rá.
Rólunk
Keresztelő jól sikerült, csak egy kicsit lefáradtunk, majd teszek fel róla képeket. Molli már teljesen nagylágy
, már fedezgeti fel a kezeit, ügyesen fogdos vele, sokat nevetgél hangosan, kis vigyoribogyó
A hátán már nagyon tud közlekedni, már csak a földön lehet magára hagyni. Beni is nagyon sokat fejlődött. Szerintem még nem dicsekedtem vele, de már kb. 2 hónapja szobatiszta, nincs pelus nappalra és a du-i alváshoz sem, éjszakára még adunk rá, de mindig szárazon veszem ki alóla. Beszélni is már rendesen beszél, be nem áll a szája egész nap, már néha zúg tőle a fejem.
Koda
Krém odaért hozzád?
Beni is néha átmászik hozzánk éjszaka. Nem tudom, hogy mitől függ nála a dolog. Van hogy hetekig szépen alszik az ágyában reggelig, aztán jön a változás és hetekig átjön hozzánk hajnalban. Reggelre már 5-en vagyunk az ágyban
Zita
És mikor költöztök?
Dodus
És ezt az oldalt ismered?
http://lilypie.com/ Képzeld Molli is úgy akar felülni, mint Lóri, hasizomból. Annyira tud erőlködni, de csak húzza magát felfele, néha már lila a feje. Van, hogy a lábát is felemeli hozzá és akkor olyan, mint egy kis gömböc.
MM-re gyertek, szept-től mi is megyünk.
Emese
De jó, hogy jelentekztél. Hogy vagytok? Mesélj egy kicsit magatokról.
Ditta
Jól esett, hogy hiányoltál
Fény
Nekem Beni volt nagyon bukós, de semmi sem segített a dolgon. Nálunk is az volt a baj, hogy nagyon sok volt neki a tej. Õ 2 óránként cicilt éjjel-nappal 3 hós koráig, így gyarapodott szépen. Azt meg el sem merem árulni, hogy Mollinak most mennyi a súlya. Pedig ő sem eszik sokat, valamelyik nap kíváncsiságból megmértem az egyik szopit, 140g volt. Szerintem jó a súlya Hannának.
Koszmó: csodaszert én sem tudok. Mi is most szabadultunk meg tőle, bár nem tudom, hogy az volt-e, mert sárga volt. Ami nekem eddig bejött mindkét gyerkőcnél. Fürdés előtt min. 2 órával jól beolajozni és utána fürdés közben egy fogkefével szoktam leszedni.
Kriszta
Beni kérdezte, hogy hova ment Bence? Mondom neki MM-re. Erre ő: Beni is megy MM-re.
Nem jó telcsire küldtem az sms-t?
Melinda
Üdv újra itt
Mostmár gyere gyakrabban
A harmadikra szerintem itt csak rábeszélni fogunk
És egy pár fotó a gyerkőcökről.
Molli a keresztelő utáni bulin:
Beni a keresztelő utáni bulin a Molli sapkájában
Ez meg egy tegnapi fotó Molliról:
Na megyek elteszem magam holnapra.
Puszi mindenkinek, Panka