Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Utólag mindenkinek sok boldog névnap ill.szülinapot kivánunk Kép
Dodus! Halmaji pelenkát árul a pelenka futár is,és azok tuti 1 oszt.Barátnőm szokott menni Halmajra és néha kifog,elég ramaty 1.oszt.Szerintem nem sokat rak rá a pelenka futár,és házhoz szállitja KépBár nekünk nem jött be Kép De nektek hátha Kép A pelenka futártól lehet rendelni próbacsomagot amibe benne van az összes fajta pelenkájuk,érdemes megrendelni és abból ki tudod választani melyik jó nektek.Azt hiszem 1850Ft a csomag,és meg kell mondani hogy milyen méretűt kérsz,bár én a kg-t mondtam Kép
pusz bea

bea
beatron
 
 


Helló!

Bea, köszi az infókat! A férjem beszélt az egyik raktárossal és a fickó azt mondta, hogy vannak azok a pelenkák, amiket ők is vesznek, jobb-rosszabb minőségűek és van, amit ők gyártanak, amerikai gépsoron, az tök jó. Nem tudom a futár melyiket árulhatja. Kipróbáljuk, hátha. Ha meg mégsem, maradunk a Liberónál.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a névnapi kívánságokat! Megmutattam Bencének mindegyiket! Kép

k
kriszta13
 
 

 
 

Sziasztok!

Dodus!
Én Dm-es pelenkát használok már egy ideje. (Kriszta és mások is győzködtek és tényleg jó.) Ez a halmaji milyen? Csak kíváncsiságból.
Ritka tájékozatlan vagyok pelenka ügyben, mintha nem is lenne gyerekem. Kb. annyit ismerek, mint az átlag tévénéző.

Bea!
Milyen pelenkákkal foglalkozik a pelenkafutár? Szintén kíváncsiság.
Nagyon gyorsan meg fogok öregedniKép!

Ráadásul nemsokára mi már ki is növünk a pelenkából.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!
Betti!
Mi is DM-es pelust használunk Kép csak még az elején tettem egy próbálkozást a pelenka futárral Kép aztán jött a barátnőm és mondta hogy ez halmaji pelenka Kép megnézte nekem mennyi ott a vasalt 1.oszt.és talán 2-3ft-tal adják drágábban Kép Szóval a corában is lehet kapni,a neve baby dry azt hiszem Kép átlátszó a csomi meg lehet nézni Kép de megvenni nem mert sok benne a selejt.
Egyébként sokféle pelusuk van kb 8 féle Kép
pusz bea

bea
beatron
 
 


Még valami... Kép
Eladnám Baby Go babakocsinkat,ha vkit érdekel küldök képet, ára:20000ft
Nagyon jó állapotban van.
pusz bea

bea
beatron
 
 


Bea!
Tudod, én nem is mertem pelenkákkal próbálkozni. Mikor Matyival már a harmadiknál tartottunk (a legjobb minőségűek) és még mindig csupa piros pöttyös volt... és aztán a Monapel végre bevált. így aztán nem nagyon tudok semmit róluk. Gerdával pedig azóta használok eldobhatót, mióta elkezdett mocorogni, addig vele is monapel. A Libero jó volt, örültem, kísérleteket szintén kihagytam, csak a Dm-essel tettem egy próbát.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Betti!
Hát nem lehetett könnyű nektek,nekem egyedül a huggies-ra!!!! pöttyösödött be.Féltem hogy Bia allergiás lesz vmire,mert anyukám azt mondta hogy nekem pl a fenekemre(csecsemő koromba)csak a disznózsír volt jó Kép ugyhogy tartottam tőle,de hál istennek 1x voltunk pöttyösek Kép
A monapel az hagyományos pelus ugye?

bea
beatron
 
 


Szia Bea!
Textilpelenka, de tépőzárakkal és kapcsokkal. Én nagyon szerettem. Meg jó kis betéttel. Nekem az is fontos volt, hogy környezetkímélő. Sajnos Gerda elkezdett pöttyösödni benne, úgyhogy ez sem jó mindenre, mindig. (Bár gyanítom, hogy a mosószer volt a ludas, akkor kellett volna a mosószóda.) És Õ valahogy olyan vehemensen forgott, mászott, hogy rendszeresen kifolyt a pisi. De Nála a Libero jó volt (Matyi attól is piros lett) és most a Dm-es is.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!

Melinda!
Tamarának Boldog 6. SzülinapotKép

Kriszta!
Bencének Boldog NévnapotKép

Bocs, hogy kicsi kép nincs mellé, de kedves párom újratelepítette a Windowst (kb 3 napjába telt) és egy csomó minden nincs még megKép Még jó, hogy ért hozzáKép A lényeg, net van!!!!

Betti!
A pelenkafutárnál (ha jól tudom) van bio pelenka is, valami kukorica izés, de ebbe nem megyek bele.
Visszamentem a régi helyemre dolgozni. Nem sok értelmét láttam, hogy egy pár hónapot dolgozzak új helyen. Igen ez azt jelenti, hogy van egy másik dobogó szivecskémKép Pedig "álmaim" munkahelyére is hívtak (ide a gimibeKép)
Így Dorka is marad itthon, vagyis anyósékkal egy ideig, aztán velemKép Majd köv. szeptben megpróbáljuk.

Ditta!
Kamion, hmm. Koronás varázspálcás kép???

Visszamentem dolgozni, tegnap volt a szóbeli pótvizsga, hát ne tudjátok meg. Nagyon vissza kell még szoknom erre a szintre. Reggel 8-tól 1-ig hallgattam végig a sok "okos" dolgot, a végére már olyan dög voltam, hogy csak ültem a kocsiban és bambultam kifelé. Ma szerencsére nem kell menni, de jövő héten jön az értekezletek tömkelege, amit már nagyon várokKép

Puszika, Marika

marika
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem. Jól vagyunk, csak Beninek sikerült átprogramoznia a számítógépetKépKép, így nem tudtam írni, de szerencsére mostmár minden ok.

MarikaKép
Nagyon örülök (le se tudom írni, hogy mennyireKép), nagy-nagy gratula nektekKép Most az én szemembe ment valamiKép Mennyi idős már? És akkor meddig fogsz dolgozni? Nem lehet egyből eljönni tp-re?Kép

Többiektől bocs, most csak ennyire futotta, Molli felébredt, de este megpróbálok jönni bővebben, meg majd képeket is hozok.

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Marika, gratula nektek! Milyen ez a második terhesség? Más mint az első volt? (állítólag nagy különbségek lehetnek).

Többiek!

Én is kipróbáltam a pelenkafutárt, volt benne egy-két jó, de nekem az volt a bajom, hogy nagyon vaskos volt, jó nagy batyu volt szárazon is szegény Hanna lába között. Aztán eccer nekünk is piros lett a fenekünk, nem pöttyös, csak piros, és ráfogtam a pelenkára. Azóta pampers-ben utazunk, most éppen a mini és a midi között járunk valahol, mert a mini már bevág a combjába, a midi meg kicsit nagy.
a Monapelt én is néztem, de kiszámoltam, hogy nem járok vele jobban anyagilag, mert amennyiért megveszem a minimális rendelhetőt, és ami kell még hozzá, betét, guminaci, annyiért a következő méretváltásig használom az eldobhatót. Persze lehet, hogy nincs igazam, Betti?
A dm-st még nem próbáltam, a Libero nekünk nem volt olyan jó.
Lányok! Koszmó ügyben mit tegyek az én nagy hajú lányommal?? Most az olaj és kapargatás lesz, de szegény úgy néz ki, mint Jávor Pál lezselézve..Kép))Nincs valami tuti csodaszeretek?Kép

Fény
fény
 
 


Marika!
?????????????? és ????????????????
Átolvastam itt a dolgokat, de nem lettem okosabb!
Dobsz egy e-mailt magánban????
Én u.a. csináltam mint Apa, csak én nem értek hozzá ami most meg is látszik, mert valami olyat ír ki, hogy ez nem win32 alkalmazás és ...... Szóval most az officet se tudom feltenni, így én se tudok semmit, de tényleg semmit csinálni! Kép Még a fényképnézegetőmet se tudom megnyitni!

Ja! akikkel nagy-nagy levelezésben voltam kérek szépen egy e-mailt, mert nem tudom megnyitni az outlookot! A régit! Kép

Fény!
JÁvor Pál..... ez tetszik! KépKépKép

k
kriszta13
 
 


Sziasztok!

Újra itt.Kép

Minden név és szülinaposnak utólag nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk.Kép

Sokminden szóba került még nem voltam ittKép, jól lemaradtam.
Cipő: mi siestát használunk Beninél az első lépéstől, mégis nagyon befele áll a bokája. Nem tudom, hogy ha nem ilyen cipőt hord akkor milyen lett volna. Mutattam dokinéninek, azt mondta, hogy ha 3 éves lesz visszatérünk rá.

RólunkKép Keresztelő jól sikerült, csak egy kicsit lefáradtunk, majd teszek fel róla képeket. Molli már teljesen nagylágyKép, már fedezgeti fel a kezeit, ügyesen fogdos vele, sokat nevetgél hangosan, kis vigyoribogyóKép A hátán már nagyon tud közlekedni, már csak a földön lehet magára hagyni. Beni is nagyon sokat fejlődött. Szerintem még nem dicsekedtem vele, de már kb. 2 hónapja szobatiszta, nincs pelus nappalra és a du-i alváshoz sem, éjszakára még adunk rá, de mindig szárazon veszem ki alóla. Beszélni is már rendesen beszél, be nem áll a szája egész nap, már néha zúg tőle a fejem.Kép

KodaKép
Krém odaért hozzád?Kép
Beni is néha átmászik hozzánk éjszaka. Nem tudom, hogy mitől függ nála a dolog. Van hogy hetekig szépen alszik az ágyában reggelig, aztán jön a változás és hetekig átjön hozzánk hajnalban. Reggelre már 5-en vagyunk az ágybanKép

ZitaKép
És mikor költöztök?

DodusKép
És ezt az oldalt ismered? http://lilypie.com/
Képzeld Molli is úgy akar felülni, mint Lóri, hasizomból. Annyira tud erőlködni, de csak húzza magát felfele, néha már lila a feje. Van, hogy a lábát is felemeli hozzá és akkor olyan, mint egy kis gömböc.Kép
MM-re gyertek, szept-től mi is megyünk.

EmeseKép
De jó, hogy jelentekztél. Hogy vagytok? Mesélj egy kicsit magatokról.Kép

DittaKép
Jól esett, hogy hiányoltálKép

FényKép
Nekem Beni volt nagyon bukós, de semmi sem segített a dolgon. Nálunk is az volt a baj, hogy nagyon sok volt neki a tej. Õ 2 óránként cicilt éjjel-nappal 3 hós koráig, így gyarapodott szépen. Azt meg el sem merem árulni, hogy Mollinak most mennyi a súlya. Pedig ő sem eszik sokat, valamelyik nap kíváncsiságból megmértem az egyik szopit, 140g volt. Szerintem jó a súlya Hannának.
Koszmó: csodaszert én sem tudok. Mi is most szabadultunk meg tőle, bár nem tudom, hogy az volt-e, mert sárga volt. Ami nekem eddig bejött mindkét gyerkőcnél. Fürdés előtt min. 2 órával jól beolajozni és utána fürdés közben egy fogkefével szoktam leszedni.

KrisztaKép
Beni kérdezte, hogy hova ment Bence? Mondom neki MM-re. Erre ő: Beni is megy MM-re.Kép
Nem jó telcsire küldtem az sms-t?

MelindaKép
Üdv újra ittKép Mostmár gyere gyakrabbanKép A harmadikra szerintem itt csak rábeszélni fogunkKép

És egy pár fotó a gyerkőcökről.
Molli a keresztelő utáni bulin:
Kép
Beni a keresztelő utáni bulin a Molli sapkájábanKép
Kép
Ez meg egy tegnapi fotó Molliról:
Kép

Na megyek elteszem magam holnapra.

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Ja, és a táblázat.
Felrakom azt ami a gépemen van. Biztos van benne változás. Akinél nem stimmel valami adat dobjon már meg egy maillel. Köszi.
Kép
Kép
P.

panka
 
 


MarikaKép

Még egyszer nagy-nagy gratula!Kép
Kép

PankaKép
Milyen nagyok már! És Beninek is gratula a szobatisztasághoz!
Atibaba is rendszeresen közli, hogy kaka van, és ha megkérdezem, hogy hová kell kakálni, rávágja, hogy a bilire. Néha fürdés előtt rácsücsül, és kb. 2 másodpercet ül rajta, és közli, nem jön!Kép
De még semmi szokatás, inkább csak barátkozunk vele, hiszen még csak 21 hónapos.

FényKép
A Jávor Pálon én is jót nevettem!Kép
Egyébként a koszmó ellen én is a fogkefét vetettem be, ahogy Panka is írta.

BettiKép
Ha minden igaz, megcsináltam az msn-t, a freemail-es címemmel.


Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


SziasztokKép

Én is előkerültem. Egyszerűen nem tudom utólérni magam a nyaralás miatt.Csak mosok és mosok és takarítok........

PankaKép
Igen, krém itt van....nagy nehezen csak elhoztuk.
Gabi teljesen beleszeretett MollibaKép Azóta annyit emlegetiKép De tündéri is a képen! És beni is a sapkábanKép

MarikaKép
KépKépKépKép

BettiKép
Köszi szépen, nagyon jó volt Pécsen, csak kevés volt.....És hát sokat nem pihentünk, mert Marci kétszer olyan eleven volt, mint itthon. Sokszor bizony csak őt láttuk PécsbőlKép De a szállás jó volt, volt babaágyunk, etetőszékünk, volt homokozó, játszótér, kismotor, játékok. Volt nagyon sok gyerek, úgyhogy elvoltak. Az idő is szép volt, bár akkor volt az a nagyon hideg. Úgyhogy a pulcsi le nem szakadt rólunk.... De nem esett és sütött a napKép

MelindaKép
SziaKép Rég nem hallottam rólatok, jó, hogy írtál!

Most mennem kell, megyek az ideggyógyászomhoz....majd meglátjuk, hogy mit mond. Most akarja leállítani a gyógyszeremet....

DittaKép
Marci dettó ilyen kakaügybenKépKép Csak ő már elmúlt kettő jóval......
Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
Szép jó reggelt!
Panka!
Örömmel olvasom! Kép Mármint az MM-t! Még ha összejön pár gyerkőc innen akkor indítunk egy BN MM-t! Kép

Ditta!
A freemailes címed a felhaszn. neved az msn-ben én írtam Neked! Kép

Milyen rafinált a gyerkőcöm! El sem hiszitek! Sajnos sok jégkrém van itthon. Így reggel az eszmélés után már azonnal jégkrémet kér. Csak ha eszel! Jó! Eszik 2-3 falatot, nem többet és már rohan is a fagyihoz! Kép Kivesz egyet. Majd miután majdnem elnyalta közli, hogy ő nem ilyet kér hanem sárágt! Kép
Mi lesz itt később?Kép
Mindenkinek szép hétvégét!
k
kriszta13
 
 


http://helendoron.com/
Most olvastam róla!
Angol 1 éves kortól
k
kriszta13
 
 


Sziasztok!

Marika!
Gratulálok! Milyen jó hír!
Kép

Panka!
Jó, hogy itt vagyKép!

Ditta!
Felvettelek!
Gerda türelmesen ül a bilin. Azt hiszi valami játékKép!

Koda!
Fő, hogy jól éreztétek MagatokatKép!
Szorítok Neked a következő pár napban, hétbenKép!

Kriszta!
Tudok egy jó megoldást: ne tartsatok otthon jégkrémetKép!

Fény!
Monapel: nincs különböző méret, ua van újszülöttnek is és kétévesnek is. Csak a külső, abból pedig elég kettő. Betét pluszban nekem soha nem kellett. De tényleg nincs pénzben olyan nagy különbség, mint elsőre gondolná az ember.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!

Mit csináltok ebben a "szép" időben?

Mit szólnátok egy szeptemberi talihoz nálunk? Állítólag lesz vagy 3 hét amikor még szép idő lesz. Na? Majd Lacival egyeztetek időpontokat és akkor feldobom ide és lehet szavazni, hogy kinek melyik jó.Kép

DittaKép
Hogy rohan az idő, Ati is már milyen nagyfiú.

KodaKép
Ez a mosok, mosok és csak mosok ismerős.Kép Minden nap megy a gép, de nem bírom utolérni magam. Pláne most, hogy ilyen jó idő van és még kintre sem lehet teregetni. Most is végre a mi szennyestartónk kiürült, de a gyerkőcökéből már folyik ki a ruha.Kép És akkor a vasalásról még nem is beszélveKép
Mi volt a dokinál? Leállította a gyógyszert?

KrisztaKép
BN MM tetszikKép

Táblázatban mindenkinek minden ok?

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Szia Panka!
Nekem nem stimmel a koromKép! Egyet adjál hozzá.
A mosással én is így vagyok, valahogy nem akar vége lenni. Kiteríteni soha nem tudom, de így meg se akar száradni idebent. A vasalás is összeér. A mosogatás csak azért nem, mert azt addig csinálom, míg el nem fogy.
Tali nagyon jó lenne!
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!

Marika!Kép
Szívből gratulálok!Kép

Panka!Kép
Már hiányoztak az írásaid.
Javítanád a táblázatban az utolsó rublikámat. Kép2006.04.11-re. Köszi.
Gyerkőcök nagyon aranyosak. Kép Vasalás... ismerős.

Fény!Kép
Koszmóra ugyanazt tudom tanácsolni,mint Panka. Sajnos ez a nagyhajú babáknál jobban előfordul.

Betti!Kép
Gerda a bilin-aranyos lehet. Kép

Dodus!Kép
Friss fotó a fiatalúrról?

Koda!Kép
Rég láttalak. Oviba beíratkoztatok, vagy Marci nem kezd majd januártól. Úgy tudom, már nincs hely...

Kriszta!Kép
Utólag is boldog névnapot Bencédnek!
Melyik oviba szerettettek volna járni?

Hétvégén a szatmári fesztiválon jártunk, nagoyn élveztük. Szatmárcsekei szilvalekvár főzés, milotai diófesztivál, penyigei nagyvásár stb. Túristvándiban szálltunk meg, ahol beindították a híres vízimalmot is. A lányok nagyon élvezték.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Marika!
Gyöngyöske!

GRATULÁLOK, ez csuda jó hír. KépKépKép
pussz
neva
 
 


Gyöngyöske!
Micsoda meglepetésKép! (A fesztivál is jó lehetett, de most szóhoz sem jutok.)
Neked is gratulálokKép!
Kép
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Melinda!
Megy ez a lebeszélés, ugyeKép?
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!

De jó, de jó! Jönnek a babák!KépKép

GyöngyöskeKép
Nagy-nagy gratula nektek isKépKép Még a végén Marikával egyszerre fogtok szülniKép

BettiKép
Ok, javítom. Most nézem, hogy az enyém sem stimmelKép

Ne nevessetek ki, de aggódom egy kicsit. Hát... hétfőn nem védekeztünk (ide most egy piruló fej jönneKép), és szerda óta már 5 terhességi tünetet észleltem magamom. Most azért egy kicsit parázok, mert az ok, hogy szeretnénk harmadikat, de azért jó lenne, ha csak egy évvel később jönne.Kép

Taliidőpontok:
szept. 3 szombat
szept. 10 szombat
szept. 17. szombat
szept. 24. szombat
szept. 25. vasárnap
Lehet szavazniKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Sziasztok!

Gyöngyöske!
Gratulálok! Ez szuper. Én egy pár nappal későbbKép Jaj de jó!!!

Többiek!
Köszönöm szépen a gratukat. BegyűjtöttemKép

Panka!
Nekem is rossz a korom. Még csak 20 múltamKép
A végén még te is csatlakozol a terhes csapathoz újraKép

Puszika, Marika

marika
 
 


Gyöngyöske!Kép Gartula neked is a kis pocaklakóhoz!KépOlyan jó, hogy megint vannak várandósok közöttünkKép
Hanna lányom feje nagyjából koszmótlan(talan)Kép Négy hét alatt csak 40dkg-t hízott eddig, de engem nem izgat már. Olyan kis ügyes, szépen fejlődik, úgyhogy szerintem csak ilyen lassan gyarapodó lesz.
BettiKép
ezt a monapelt mégeccer megnézem, bár Hanna már most nagyon ficánkolós, lehet, hogy nem lenne jó neki?

Panka!Kép
A fogkefe nekem egy picit brutálisnak tűnikKép) Én körömmel kapargattam le végül is olajozás után.
...A szeptemberi talira mi is elmehetnénk Hannával? Olyan jó lenne benneteket személyesen is megismerni!Kép
üdv, Fény
fény
 
 


Sziasztok!

Nagy a csend. Mindenki kihasználja még ezt a kis jó időt?Kép

MarikaKép
Korod javítvaKép
Nem tudom, hogy szeretnék-e csatlakozniKép Ugye megérted?Kép

FényKép
Fogkefe nem olyan brutál, mint amilyennek tűnik. Persze jó puha sörtéjűt kell választani. Egyszerűbb vele, mint körömmel és azért körömnél is nagyon kell vigyázni, hogy meg ne csikard, stb.
Talira persze, hogy jöhettek, minden topiklakót szeretettel várunk családostól.Kép

És akkor újra az időpontok, hogy nehogy feledésbe menjenKép
szept. 3 szombat
szept. 10 szombat
szept. 17. szombat
szept. 24. szombat
szept. 25. vasárnap
Lehet szavazniKép

Gyerkőcök alszanak, megyek nézni a sorozatomatKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Sziasztok!
Már nem is vagyok szőke, de....
Szóval én is csatlakozni szeretnék a gratulálók sorához! Kép
Drága Marika, Gyöngyöske!
Nagyon-nagyon sok szép napot kívánok Nektek! Kép

Panka!
Nekünk bármelyik nap jó! 10-i szombaton talán jobb, mert akkot viszek egy szülinapi tortát is! Kép

Fény!
Légyszi bodj egy e-mailt pels ügyben! Kép

MM érdeklődők:
légyszi e-mailben bszéljük meg, hogy ki szeretne jönni, mert tegnap még csak vicc volt, de mára már igaz lett, hogy külön BN csoport lesz! Kép

Millió pusza!
k

Mai gyöngyszem a gyermekem szájából: menjél ki Te kutya, mert Te fogsz takarítani én nem. Biztos, hogy én nem! Kép
kriszta13
 
 


Sziasztok!

GyöngyöskeKép
Neked is nagy-nagy gratula!
Kép
Olyan jó, megint vannak köztünk kismamák!

PankaKép
Megértelek, hogy (egyenlőre) nem csatlakoznál!Kép
Azt írod, hogy hétfő óta... Egy hét alatt már lenne tünet?? Nem hiszem. Meg hát a szoptatás valamennyire véd, nem?
Megértem az aggodalmad, én már egy jó párszor átéltem ezt. De szerencsére mindig megjött.
Tali jó lenne! Most majdnem azt írtam, hogy nekünk egy szombat se jó, mert Attila dolgozik, de elvileg már mehetek a két gyerekkel is, mert kocsi van, jogsi van, csak bátorság kellene!!KépKép

BettiKép
Neked már nem jó a freemail-es címed? Csak mert a profilodban más van.

Szió!

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Lányok!

Muffin sütő: merev vagy hajlékony?

recepteket merre lelek?
k
kriszta13
 
 


Szia Kriszta,

Az én muffin sütőm merev, teflonos. Silikon sütőformát egyelőre nem használtam még, és amikor vettem az volt a döntő, hogy a silikonosból maximum 9db-osat találtam a fémből pedig 12-esetet. Egyébként szerintem a muffinnál mindegy hogy miből van a sütő, hisz úgyis használsz sütőpapírt...

minden a muffinról:
muffin.lap.hu

nekem is van jónéhány recept gyülyteményem ilyen témában, de a nagy kedvenc még akkor is a csokis meggyes maradt...
sziasztok!
GrandClaire
grandclaire
 
 


Kriszta!
Anyukám nagy muffinsütő, egyensúly-tésztát emlegetett, holnap megkérdem tőle, hogy mi ez. Állati finomakat süt...küldöm emilben.

Panka, nekem mindegy a tali időpontja egyelőre, úgyhogy várom a szavazás állását.
na tsók!
Fény
fény
 
 


Sziasztok!

Mindjárt itt az ovi/suli kezdés. Jó lenne egy népkertes talit összehozni. Most valamelyik délelőtt. Van kedve valakinek velünk játszani?
Éva
neva
 
 


Sziasztok!

Panka!
Hát én nagyon meg tudlak érteni. Nekem Gerda már 19 hónapos, de még mindig korainak érezném. Ugyanazt akartam írni, mint Ditta. Molli még olyan kicsi, egy hét alatt meg nem nagyon jönnek a tünetek... (Bár ilyet már én is éreztem, de nem túl logikus.)
Melyik a kedvenc sorozatod?
Nem igazán tudok időpontra szavazni, mert még nem sikerült kiderítenem a konzultációk időpontját. Ezen kívül nekem mindegyik jó.

Fény!
Azért minket lehagytál ezzel a 40 dekávalKép. Gerda ennyi idősen 35 dkg-ot gyarapodott.
Monapel ügyben nem igazán tudok tanácsot adni. Nekem egyszer bejött, egyszer nem annyira, de legközelebb megint megpróbálom.

Ditta!
Jó nekem a freemail-es címem is, csak azt ritkábban nézem. Ami a profilomban van, azt pedig naponta (többször). Csak ez ha elköltözünk megváltozik, a freemail-es meg elvileg maradhat akármeddig. Nem ragozom tovább. De az MSN-en láthatod, hogy a freemail-essel vagyok fent.
Na, mindegy.
Jó lehet, hogy Attila ennyit beszélKép! Gerda nem a szavak embereKép, nem igazán akar. Illetve mondja Õ, csak a saját nyelvén. Én többnyire értem, Matyi is, de senki más nem.

Kriszta!
BN MM-ről én kérnék infót!

Neva!
Ha ráérek én csatlakoznék a Népkertes talihoz, de mikor?

Klári!
Nekem szilikonos van, abba nem kell sütőpapír. Kettőt használok, ezek hatosak. Azért szeretem, mert kipottyan belőle a muffin és nagyon könnyű mosogatni. (Csak valaki mondja már meg: betehetem majd a mosogatógépbe is? Mert akkor még könnyebb lesz mosogatniKép)

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!
Betti!Hol vettem a szilikonos muffinsütőt?
pusz bea

bea
beatron
 
 


szóval..ÍmeKép
Kép
fény
 
 


Khm... izé...szóval a kép előtti szöveg az lett volna, ha el is küldöm, hogy:

Sziasztok, íme az én tegnap 3 hónapos, nehezen gyarapodó pici leánykámKép

Üdv, Fény
fény
 
 


Fény!
Nem is olyan pici!Kép Nyugi! Ebben a nemnormális időben másnak sincs kedve enni! Kép
Várom a receptet! Kép

Betti!
Az úgy van, és bocsi, hogy most itt tárgyalom meg, szóval ha vagytok elegen kb. 10 fő akkor indul egy úgy csapat. Ami most akár lehet MM is! Kép Sőt! Hétfő és kedd kivételével Ti kérhettek napot és időponot. Kép

Muffin sütő: a szomszédnéni vett egye merevet. Kapott egy vaskos füzetet tele recepttel. Találtunk egy mákos-megyes muffint. Megsütöttük! Bazi jó lett! Most azon töröm a fejemet, hogy mégsem wokot kérek szülinapomra, bár már több éve szeretnék; de édes pofa volt Bence ahogy gyűrte magába! KépKép

Neva!
Tali: ok! Dobj fel egy időpontot! Kép

MEgyek mert készülnöm kell! Megyeünk "lángos-partyra".Már úgy megkelt a tésztám, hogy folyik le a bazi nagy tálon! Kép

További szép délutánt!
k
kriszta13
 
 


Kriszta!
Velem számolhatsz egy főtKép!

Bea!
Mármint hogy én hol vettemKép? A tescoban. Fackelmann (ha így kell leírni).

Fény!
Nem úgy néz ki a kislánykád, mintha éppen éhen akarna halniKép!

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Kriszta!

Szerda? Csütörtök? Péntek? KépKépKép
Ez a három lehetőség van.Kép
Akár ma is, hiszen csodás idő lesz.
neva
 
 


Szia Éva!

Nekünk ma jó, mikorra legyünk a játszón?

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulát, én jobban izgulok, mint eddig.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Gyöngyöske!

10 óra megfelel? Akkorra kimegyünk!
neva
 
 


Neva!

Ok. Igyekszünk. Telcsim nincs most.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Gyöngyöske!
Lemegyünk értetek, ne induljatok el!
Telcsit észrevettem.Kép
neva
 
 


Sziasztok!

KrisztaKép
Hanyadikán is van? 13? Jól emlékszem?
Én a helyedben wok-ot kérnék szülinapra.Kép Én nagyon szeretem használni.
"Lángos-party" jól sikerült?KépKép

Ditta, BettiKép
Nekem mindkétszer már a fogantatás után egy hétig voltak tünetek. Utána elmúltak.Kép

DittaKép
És ti szeretnétek 3.-at?

Neva, GyöngyöskeKép
Ó de kár, hogy csak most néztem be, mi is kimentünk volna a Népkertbe.Kép Na de majd legközelebb.

BettiKép
A legkedvencebb sorozatom a Vészhelyzet, már amikor van.Kép Most épp a Csacska angyalt szoktam nézni kikapcsolódásként. A gyerkőcök általában olyankor alszanak, így én is pihizek egy kicsit. Egyébként nagy hülyeség ez a film, de ha tehetem mindig megnézemKép
A szilikonos sütőn nincs rajta a mosogatógép jele?

FényKép
Szerintem jó husiban van Hanna, nem úgy néz ki, mint akit éheztetnekKép

Látom más is jött volna a Népkertbe. Mit szólnátok egy pénteki talihoz ha még ilyen szép idő lesz?

És akkor a nagytaliKép
Szűkítem a kört, úgy látom, hogy a vasárnap jobb lenne. Mit szólnátok a szept.18.-hoz? Hátha még akkor is ilyen szép idő lenne.

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Sziasztok!

Panka!
Lángos-party: nagyon jó volt! Kép REmélem ízlett mindenkinek! A gyerkőcök rémaranyos pofák! A gofri isteni fini volt!
Ja! Igen 13.
Mindig wokot kérek, sőt....Már néha pár percre a magaménak is tudhattam az Ikeában, de mire apénztárhoz értünk, mindig lebeszéltem magamat! Kép
Öntöttvasad van?

Népkerti tali: péntek: OK. Mikor? Hol? Szökőkút. Mikor?

Nagytali:
szept.18. OK Összegyűjtöd Panka, hogy mikor?

MM:
van más jelentkező is?

Gyöngyöske!
Hogy vagytok? Pocaklakó?
Hová jártok oviba?

GrandClaire!
Köszi! Várom a saját recepteket! Kép

Szép napot!
k
kriszta13
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?