Sziasztok csajok!
Nagyon szépek a babák, mindenkié!
A havi jelentés
:
Luca jövő héten lesz öt hónapos, 7,3 kg és 67 cm. Nagy duma franci, mindkét oldalára fordul, hasra is, de azt annyira nem szereti gyakorolni. Egyre kevesebbet alszik napközben
. Enni nem nagyon szeret, a sárgabarack ízlik neki nagyon, a tápszert sajnos szabotálja, pedig azért még szüksége lenne rá. Ma próbálunk ki egy másik fajtát, hátha az bejön.
Kizsó
Üdv itt, gratulálok a kislányokhoz. Én is kislányt szeretnék másodjára is, apa inkább egy fiút, neki elég volt a nőuralomból, azt mondja (két nővére van)
, remélem hamarosan jön a köv. gyerkőc. Kinél szültél? Ja, én is ápr. elején szültem, Dórival találkoztunk is ott (Luca ápr. 2-án született)
És a többi "újnak" is üdv itt.
Tök jó, hogy így fellendül ez a topic.
Tényleg kellene nyitni egy altopicot, tapasztalatból tudom, milyen sz...r, mikor valami konkrét infót akarna tudni az ember, és egy csomó más dolgon kell átrágnia magát. Vagy végig se olvassa, viszont akkor minek ez a címe. Na, ezt jól megaszontam, szóval szerintem nyissunk egyet ide alá közvetlenül, ha lehet. Én nem tudom, hogy kell, vki más nyissa meg
.
Dóri!
Nem csoda, hogy Ági szerel, volt kitől örökölnie a műszaki beállítottságot
Fontos! Tudtok valamit (jót) mondani dr Horváth Zsoltról? Lécci, nagyon érdekelne!
puszi, Marq