Új privát üzeneted érkezett!

Doktor!
Egy lánynak - egy másik fórumon - 0,44 lett az AFP/MOM értéke (?) Elküldték további vizsgálatokra. Nagyon kiborult. Ön szerint van rá oka?
vantal

Doktor!
Egy lánynak - egy másik fórumon - 0,44 lett az AFP/MOM értéke (?) Elküldték további vizsgálatokra. Nagyon kiborult. Ön szerint van rá oka?
vantal

Kizsó!

Üdv a csapatban!
Pontosan mikor szültél? Lehet, hogy bent találkoztunk ám, én április 04-08-ig voltam bent.
Mik a csöppség paraméterei?
Vendég

Ezvicc!

Áginak is volt úgy 2 hós kora körül olyan szokása, hogy egész álló nap fent volt, én azt hittem, hogy nem bírom, de aztán rájöttem, hogy szegény azért nem alszik, mert vagy éhes, vagy böfi van benne...de zömmel éhes volt. ekkore elkezdtem ugyan össze-vissza, de az ő igényei szerint táplálni és lőn csoda aludt...ja és rászoktattam, hogy kaja után vagy előtt max. 1-1,5 óra játék van aztán irány az ágy és aludjon, mert túlpörög és akkor nem tud elaludni...
Ma de. is ez volt, csak 1 órát aludt a szokásos 2-3 helyett és 1,5 órámba került amíg elaltattam, nekem már a hajam is hullott, de ő meg csak nyűgösködött, ja és reggel óta nem akar tápot enni Kép
bezzeg az üveges gyümölcspépet azt megeszi Kép

Dóri
Vendég

Ezvicc kérése íme a képek Kép
Ági most 4 hónaposan és majd 3 hetesen 6,7 kg és 62 cm.
Forog, dumál és szerel, mindent... letornázza magát a játszószőnyegről Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Dóri!

Ma voltunk, mert pénteken két császár volt egymás után, úgyhogy nem ért rá. A babóval minden rendben, fejjel lefelé fekszik, BPD: 86 mm , Fl: 60 mm, 2 hét múlva CTG. Kislány lesz, legalábbis már kétszer azt mondta, sőt a 4D- s szerint isKép
Kicsit magas a vérnyomásom, erre nem kell még gyógyszert szedni, meg vizesedünk rendesen
(1 hónap alatt 7 kg).Gondolom a dinnyeevés javít vmit a helyzeten.
Azt mondta ne aggódjak a szülés miatt, ő ott lesz és segít mindenben.

Jucus!
Gratulálok a babádhoz, minden jót kívánok neked!

Van valaki még itt, aki október elejére van kiírva?

KépKép
tibicsoki75

Dóri79
Én meg 9-13.-ig! Pont elkerültük egymást. A kisebik lányom most 4 és fél hónapos, Zsófia, és egy hete volt 6,40gr és kb.67cm. Sajnos már ő sem szopik (hogy csatlakozzam az előző témához), viszont annyit hízik hetente, amennyit kell. A nagyobbik lányom (Kingus, 3 éves) is felnőtt tápszeren, mégsem lett betegesebb.
Köszönöm, hogy szívesen fogadtok! Megpróbálok képet is felrakni!
KizsóKép

kizsó

Kizsó!
Nagyon édi-bédi a kiscsaj!

Hát csajok, én még mindig nem tudok képet felrakni Kép Ha érdekel vkit Bence, akkor ahttp://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=5890 albumban megláthatja.

Kép Kép
fricky

Fricky!
En megprobaltam, mert erdekel, es igy sem jott be Kép

En csak ilyen kicsiket tudok felrakni:
Kép
Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok ismét!
Nagyon aranyosak a babócák! Kép
Sajnos én sem tudtam megtalálni Bencét Fricky!Kép
Ha nem haragszotok én feltennék egy képet Kingusról is, bár ő nem ebben a kórházban született, mint azt már az előző bejelentkezésemben is írtam. De milyen anya lennék én, ha csak az egyik gyerekemmel "dicsekednék"?
Tibicsoki75-ön kívül van még valaki, aki szülés előtt áll?
Kép

kizsó

Kedves Doktor Úr!
Nagyon rég járt erre, de azért remélem olvassa még ezt a topikot! Igaz én már régebben szültem önöknél, de megígértem, hogy egyszer írok ide és megköszönöm a gondoskodásukat!
Engem csak pozitív élmények értek, mindenki nagyon kedves volt, próbáltak segíteni, amiben csak tudtak. Én csak hálával tartozom! Remélem látta Zsófit, mekkora lett!
Még egyszer köszönök mindent a munkatársainak és önnek is!
Én örömmel fogom ajánlani ezt a kórházat mindenkinek!
Kizsó

kizsó

Szia Tibicsoki

Kép

Na hogy tetszik a kis Papp Marci?

Kép
Kép
incike

Hello Incike!

Nagyon helyes, a miénkkel nem volt ilyen szerencsénk, csak félig mutatta az arcát!
Vigyázzatok magatokra, remélem most már minden rendben lesz, tegnap mondta a férjed, hogy mi volt.(Bent voltam a munkahelyemen, elég is volt az a 10 perc...megint annyi szörnyűséget hallottam)
Üdv

Dóri!

Nagyon édes Ági baba, a kis cuki rózsaszín cuccokbanKép
Mi kb a 24. hét óta tudjuk, hogy lány lesz, de csak nemrég kezdtünk el rózsaszín ruhákat vásárolni, azt is módjával. Volt már aki 100%-ban lánynak készült és kispasi lett belőle.

KépKép
tibicsoki75

Lányok!
Akkor probáljátok meg így: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5890
Kép
Nagyon édesek a babucik, Kingus pedig már kész nő!
Hát, én még mindig nem tudok képet felrakni Kép

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Én is üdvözlöm Kizsót, nagyon helyesek a kislányaidKép
Dóri!
Olyan a kislányod, mintha sminkelve lenne, főleg a szájacskájaKép
Fricky!
Én meg tudtam nézni, nagyon édik vagytokKép
Ezvicc!
Kis töltött galamb a babócádKép

Mi pont ma vagyunk 4 hónaposak! 7 kg-al és 63 cm-el. A tejcsi úgy néz ki visszajön a mellgyuszi után, aminek Fruzsi nagyon örül. De esténként még kell egy kis pótlás. Beindult a gyümilé projekt, egyenlőre az alam. De még nem a kedvencKép

Kép
picipocak19

Tibicsoki75!

Miért nem jössz az őszi babás topikba? Ott jópáran vagyunk, akik okt. elején fogunk szülni. Kép

Üdv.
Dóri
(33+3)
Vendég

Picipocak!
Az en fiam nem toltott galamb Kép Teszek fel ket kepet, ezek most keszultek. Meg lehet nezni, milyen kis sovanyka Kép Mint egy etiop kisfiu Kép De tenyleg nem pufi, csak az arca. Nem is ertem hol van rajta az a 6kg Kép

Kép

Kép

Nagyon aranyosak a babak. Olyan sokat valtoztak Kép Hihetetlen, hogy mulik az ido, mi ma vagyunk 10hetesek. Teljesen elerzekenyultem Kép Nemsokara ovia mennek Kép

Fricky!
Sikerult megnezni a kepeket. Nagyon edes Bence. Miota jartok uszni? Szeretnenk mi is elvinni az Attit, de nem tudom mikortol lehet. Van tippetek hova menjunk?

Ti csajok jartok valahova a gyerkocokkel uszni? Sokan ajanlottak nekunk, hogy probaljuk ki. Hat nem tudom hol talalok az en meretemben furdorucit Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!
Mi a Kispesti Uszodába járunk, de most nyári szünet van, majd szept.17én lehet menni először. Három hós kortól már lehet vinni a babucikat. Szal sztem simán gyertek. Bence bazira élvezi. És olyan kis édesek, ahogy "úsznak".Az oktató hölgyike nagyon kedves, és mindent elmondt, mutat, az első alkalommal még a fürdőnadrágot is meg lehet nála vásárolni Kép
A saját fürdőrucit ne aggasszon, én is megpróbáltam felvenni a régi verseny dresszemet, persze sikertelenül Kép gondoltam, kiönt a medence, ha belemerülök. Szerencsére azonban csak velünk egy cipőben járó anyucik járnak oda, úgyhogy ne izgulj Kép

Kép Kép
fricky

Ja, és nagyon ari mindenki babuja!!!
És Ezvicc Atti télleg nem egy húsgolyó Kép

Kép Kép
fricky

Fricky!
Mit kell vinni magunkkal? Ti csak ketten mentek? Hanykor szoktatok menni? Szerintem az Atti nem er addig haza a munkabol, en meg egyedul felek elmenni olyan messzire kocsival Kép Friss a jogsim, es nem tudok parkolni Kép A Tesco parkoloban is a vegen alok meg, es inkabb gyalogolok Kép Nem kell kirohogni Kép
Mi pont szeptember 16.an leszunk 3honaposak, igy mehetunk majd Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

bocs, meg egy kerdes: furdesnel olajoztok csajok?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Rhoney!
Sajnos nem láttam előbb leveledet.
A lelki terhet sajnos nem tudom csökkenteni, de a sugárkezelés ügyében megnyugtatlak. A sugárkezelés csak akkor hatékony, amikor épen adják, nem lehet "hazahozni", otthon már nem sugároz (van ilyen, az izotóp kezelés pl. pajzsmirigy betegnél), tehát semmi bajt nem okozhat a gyereknek. A vitaminok amúgy nem ártanak, de emiatt nem szükségesek.
gyuri
Szeged

Az az otletem tamadt, hogy mi lenne, ha ez a topic ala nyitnank egy olyat, hogy: "Jáhn Ferenc Kórház, kórház Délpesten- Babasai"
Csak azert gondoltam, mert a Doktor Ur a multkor mondta, hogy nem tudja a neki szolo leveleket kiszurni. Persze tovabbra is maradnank itt segiteni azoknak a lanyoknak, akik ebben a korhazban szeretnenek szulni. Ez csak egy otlet.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Letettem aludni a csajokat, így most ráérek egy kicsit!
Fricky!
Most már én is meg tudtam nézni Bencét, nagyon aranyos, igazi férfias vonásai vannak! (nekem a csajok után feltűnik) Kép
Picipocak!
Köszönöm az üdvözlést! A te kislányod is ilyen mosolygós mindig, mint a képen?
Ezvicc!
Nekem nagyon tetszik az ötleted! Én is mesélnék a lányokról többet, de ide nem szívesen, mert nem ezért van ez a topik.

kizsó

Ezvicc!
Mivel szombaton és vasárnap van foglalkozás, így apa is tud jönni veled. Mi hármasban szoktunk, és apa is átöltözik, hármasban uszizunk.
Cucc: a fürdőgatyát+alá nejlont ott megtudod venni az első alkalommal. kell csere pelus (hozzá a szokásos kence, kendő), törülköző, ha szoktad hintőporozni az.
Mi már régen nem olajozunk fürcsinél, sőt már a nagy kádban fürdünk Kép)

Kizsó!
Hát, igen nem sokan szokták megkérdezni, hogy kisfiú v. kislány Kép

Kép Kép
fricky

Én sajnos nem tudok képet feltenni, nincs digitális fényképezőnk. Az én kisbabám 5 hónapos.

Ezvicc! Tényleg nagyon ari a babád, a türcsis képeken látszik, hogy már 6kg, viszont a "teljes alakos" csalóka. Egyébként nekem is a töltött galamb jutott eszembe a fürdőlepedős képreKép nagyon szép kisfiú, tényleg nem kell aggódnod a súlya miattKép
tmira

Nem is toltott galamb Kép no mar Kép

Fricky!
nekunk meg nincs is furdogatyonk, sot, semmilyen sincs Kép Majd megprobalok beszerezni valahonnan.

Most mertem egy 24orat mennyit eszik a draga. A dokineni szerint kg 150ml kene ennie, tehat 6*150=900g ezt el kell osztani a napi etkezesekre, jelen esetben 7, tehat 128ml kene ennie. Ezzel szemben atlag 100ml eszik. De napi 900ml tuti nem. Megis egy het alatt tobb, mint 20dkg hizott (ma este merek, akkor derul ki pontosan) Hogy lehet ez? Mindig keveslik amennyiket eszik, gyarapodni megis most jol gyarapszik. Nem ertem

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!
Ahány baba annyi étkezés. Ameddig szépen gyarapodik, ne aggódj az étkezések grammja miatt. Ez a napi 900 gr pedig a szakkönyv szerint. Most őszintén ki az a baba, aki olyan mint a könyvekben???
Gatyót mondom, nem kell vegyél külön, mert az oktató árul! Szal ha úgy gondolod, hogy oda szeretnétek jönni, akkor az úszócuccra ne legyen gondod Kép

Kép Kép
fricky

Doktor,
nemtom, hogy itt a képek és hszek tömkelegében látta-e a kérdésem. Azaz nem az én kérdésem, én csak tolmácsoltam. A lényege, hogy egy lánynak 0,44 lett az AFP/MOM eredménye, magzatvíz vizsgálatra küldték, ő meg kiborult (nem csodálom). Ön szerint is elküldte volna? Magyarán tényleg van oka félni?
vantal

Kép
Kép
Kép

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok csajok!

Nagyon szépek a babák, mindenkié!Kép

A havi jelentésKép:
Luca jövő héten lesz öt hónapos, 7,3 kg és 67 cm. Nagy duma franci, mindkét oldalára fordul, hasra is, de azt annyira nem szereti gyakorolni. Egyre kevesebbet alszik napközbenKép. Enni nem nagyon szeret, a sárgabarack ízlik neki nagyon, a tápszert sajnos szabotálja, pedig azért még szüksége lenne rá. Ma próbálunk ki egy másik fajtát, hátha az bejön.

Kizsó
Üdv itt, gratulálok a kislányokhoz. Én is kislányt szeretnék másodjára is, apa inkább egy fiút, neki elég volt a nőuralomból, azt mondja (két nővére van)Kép, remélem hamarosan jön a köv. gyerkőc. Kinél szültél? Ja, én is ápr. elején szültem, Dórival találkoztunk is ott (Luca ápr. 2-án született)

És a többi "újnak" is üdv itt.Kép Tök jó, hogy így fellendül ez a topic.
Tényleg kellene nyitni egy altopicot, tapasztalatból tudom, milyen sz...r, mikor valami konkrét infót akarna tudni az ember, és egy csomó más dolgon kell átrágnia magát. Vagy végig se olvassa, viszont akkor minek ez a címe. Na, ezt jól megaszontam, szóval szerintem nyissunk egyet ide alá közvetlenül, ha lehet. Én nem tudom, hogy kell, vki más nyissa megKép.

Dóri!
Nem csoda, hogy Ági szerel, volt kitől örökölnie a műszaki beállítottságotKép

Fontos! Tudtok valamit (jót) mondani dr Horváth Zsoltról? Lécci, nagyon érdekelne!

puszi, Marq

marq
Kép
Kép
marqueza

Jucus!

GRATULÁLOK!!! Fotók?

marq
Kép
Kép
marqueza

Ezvicc!

Ne aggódj, hogy a babád nem eszik annyit, amennyit az átlag. Az én csajszim 9 hónapos és a napi adagja eddig még nem haladta meg a 800g-ot, ha akarnám se kell neki több, és a súlyával sincs gond. A héten értük el a 8kg-ot és 3050g-mal született. A doki szerint úgy jó a súlya, ahogy van és nem kell minden babának annyit enni, amennyi elő van írva.

Erika
erika2004

Sziasztok!
Jó régen irtam, de azért időnként olvasgatlak benneteket!
Jucusnak sok boldogságot kivánok!!!

Valaki kérdezte, ki fog szülni okt.elején - én elvileg okt.15-19-e körülre vagyok kiirva, de a 4D UH szerint már okt. 8-a lesz, majd meglátjuk, mikor akar kibujni a kisfiam.

Jucus, a császár miatt tényleg ne aggódj, a 2. gyermekemmel én is az voltam és végül is minden jól sikerült (elvileg a tejcsi pár nappal később indul be, de mivel nekem a lányommal, aki természetes uton született még az 5. napon sem igen akart beindulni, igy a fiam születésekor ezen nem rágódtam annyit és picit tovább is tudtam szoptatni mint a lányomat.

Aki még szülés előtt áll (nem sokan vagyunk?), jön közületek valaki szept.-ben szülőszoba látogatásra?

Szép napot, jó babázást és babavárást mindenkinek.
JuditKép
judy68

Marq/ Bea!

Nálunk is ez a gond, Ági már nagyon éhes eszik mindent az előkét a kezemet, de a tápszert kiköpi... én már 4 félét próbáltam és semmi. A pépeket azt eszi rendesen de ő még csak napi 1* ehet, úgyhogy most nem tudom mi lesz Kép
Vendég

sziasztok, sziaaaa Ezvicc megvagyok mégKép

na egy kis időmbe telt, míg visszaolvastam, de hát egy baba mellet az internet elléggé hátra szorul.
Előszőr is gratula Jucusnak, én is ugynigy szültem ahogy te, és abszolute nem bánomKép
Látom a tej mizéria másoknál is gond, na én is lázas beteg voltam 2 napig és egy hétig küzdöttem, hogy visszajöjjön a tejem, de hálisten úgy tünik mostmár minden ok. Én nem tápszeres potlást adtam, hanem a lefagyasztott tejciből kapott vissza.
Mi most voltunk 2 hónaposak és kb 60 cm és 5600gr!!! Szóval húsgolyó még mindig.

üdv: Györgyi
eper8

Tibicsoki!

Mi a 29. héten tudtuk mega nemét, de én első körben színsemleges cuccokat vettem, fehér, sárga, zöld, csak 1 rózsaszín ruhát vettem. Ja és előre nem is vettünk sok ruhát, a rokonok úgyis annyit hoztak, hogy van olyan, amit rá sem tudtam adni, mert kinőtte Kép
És nálunk smikor kiderült, akkor a doki azt mondta, hogy a tudomány jelenlegi állása szerint lány Kép
Pont popsival felfele feküdt és nagyon kivehető volt a lényeg, szóval még laikusként is látni lehetett, hogy kislány...

Pocak!
Pedig nem sminkelem, hidd el Kép

Lányok nagyon aranyosak a babák és hogy nőnek!!!
Vendég

ja és foto
Kép

üdv: Györgyi
eper8

Ezvicc!
Ezen én is stresszeltem, uezzel a számítással Fruzsinak 210g-ot kellene szopiznia (ő 5x eszik egy nap) de azt csak reggel teszi, nap közben 150 körül eszik max., tehát 240g-al elmarad az előírttól a napi adag, de a hízás mindig szárnyaló...KépCsákány doktor szerint nincs jó tej meg rossz tej, úgyhogy gondolom arról lehet szó, hogy a szervezetük jobban hasznosít.

Dóri!
Akkor mit esztek, ha a tápszert selejtbe dobja Ági?

Marqueza!
Gyönyörű "hajas babád" vanKép
Élmény lehet a hajacskáját fésülgetni, nagyon szép!

Eper!
Nagyon édi a babádKép

Pocak
picipocak19

Megnyitottam kozvetlen ez ala az uj topicot. Akkor varlak ott titeket.

Marqueza!
Olyan nagy lany mar Luca! Jo hosszu a haja. Az Attinak meg szinte semmi sincs Kép

Fricki, Erika!
Koszi a nyugtatast. Ma derul majd ki mennyit gyarapodott egy het alatt, de a minimumon biztos tul van.

Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Pocak!

Gyümölcspépet, azt nagyon szereti!
A tápot most csak legvégső esetben fogadja el...Kép
Nem tudom így mi lesz...
Holnap lehet, hogy felhívom a védőnőt!
Vendég

Ja és pocak!
Még Humana tejpépet kap, az olyan mint a tápszer, csak sűrűbb és kisebb a tápértéke és ízletes!
Vendég

Judy!

Én kérdeztem ki van okt. elejére kiírva.
Mi megyünk szept 6-án előkészítőre, úgyhogy valószínűleg talizunk. Apukák is mehetnek vajon?

Kizso!

Van a kismama.lap.hu-n egy oldal(baba nemének meghatározása, kínai holdnaptár szerint), ha érdekel nézd meg. Aszerint, hogy hány éves vagy, adott hónapban le van írva milyen nemű gyerek foganhatKép
Nyilván nem 100%, de a környzetemben eddig mindenkinél bevált.

Dóri!

Nekünk is szó szerint ezt mondta: a tudomány mai állása szerint lány, legelőször pedig, hogy 51-49% a lány javáraKép
Mindkét alkalommal ugyanúgy feküdt, ahogy a ti babátok, szóval egyből láttuk, hogy ő bizony kiscsaj lesz.Pedig a nagy népi bölcsességekkel rendelkezők már az elején elkezdték mondogatni, hogy fiú lesz, mert hegyes a hasam- na ettől kaptam idegbajt. Most is hegyes a hasam.Aki karcsúbb, vagy sportos annak automatikusan előre kezd nőni a hasa, mert csak így van neki helye...a Kismama magazin szerint.
Amúgy mindegy lett volna, pont annyira örültünk volna egy kisfiúnak is, nem a neme számított.
Nekünk is semleges színeink vannak leginkább, a rokoni szeretetcsomagokból is bőven jutott már, csak ott rengeteg kék volt, azért vettünk végre rózsaszínű cuccokat is.

Üdv mindenkinek.

Szépek a babák!

KépKép
tibicsoki75

Dori_bp!

Benézek mindenképp, köszi a javaslatot!

Picipocak!

A férjem pont ugyanazt a ruhát vette meg, mint ami a lányodon van, ugyanúgy rózsaszín kendővelKép
Csak nekünk még várni kell vele,hogy felvehesse de nem bírt magával, annyira megtetszett neki.

KépKép
tibicsoki75

Tibicsoki!

Apukák is mehetnek!
Sőt a legtöbben apukával jönnek!

Üdv :Dóri
Vendég

Tibicsoki!

Nálunk is a férjem zúgott bele ebbe a rucibaKépÉs képzeld a tesóm kisfiától megörököltünk egy csomó jó cuccot, de nem nagyon adjuk Fruzsira, mert az apja 100% csajszis ruhában akarja látniKép Nagyon vágyott egy kislányra, hát most ki is éli magátKép

Ja Dóri, hol vettétek Ági csíkos gatyóját a férjem olyat akar FruzsinakKép
picipocak19

Tibicsoki!

Nálunk is a férjem zúgott bele ebbe a rucibaKépÉs képzeld a tesóm kisfiától megörököltünk egy csomó jó cuccot, de nem nagyon adjuk Fruzsira, mert az apja 100% csajszis ruhában akarja látniKép Nagyon vágyott egy kislányra, hát most ki is éli magátKép

Ja Dóri, hol vettétek Ági csíkos gatyóját a férjem olyat akar FruzsinakKép
picipocak19

Sziasztok!

Gyönyörűek a babócák!! Kép

Tibicsoki!
Nekem azt mondta a dokim, hogy ez a szüléselőkészitő 3 részből áll és szept. első keddjén a szülőszoba látogatás lesz. Tul.képpen engem csak ez a része érdekel. Viszont nem emlékszem pontosan, hánykor lesz. Du. 2-kor? Meg mondott vmi olyasmit is, hogy a nővérszálláson szoktak gyülekezni, vagy még valahol, de azt már nem tudom.
Tudsz esetleg ezekről pontos infot?

Szép napot mindenkinek
Judit
judy68

Tibicsoki75!
Nem tévesztettél össze valakivel? Én már tudom, hogy két lányom van!

kizsó

Pocak!

Csíkos naci egy három részes garnitúra része, Sanetta márkájú és Parndorfban vagy Bécsben vették a szüleim. A Brendonban is lehet kapni csak horrorisztikus áron...és persze jóval kisebb a választék.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?