Sziasztok
Üdv az újaknak a fedélzeten, kellemes pocakosodást nektek is
Annácska
Igen én is odajárok, neked ki a dokid? Mikor mész legközelebb, akár össze is futhatnánk, én ugy szept 7 re tervezem, mert most szabin van a dokim.
Titati
Hu szerintem én nem kaptam most olyan füzetet, a csomimban volt egy kismama ujság bemutató szám, egy szoptatós füzet, egy hétről hétre tanácsadó, egy nukos, tele reklámmal füzet, meg egy keményfedeles kiskönyv, ami babavárást taglalja az apa szemével is.
Igazad van, régebben sokkal értelmesebb dolgok voltak benne, manapság hirdetési ujságokkal rakják tele, ahelyett hogy inkább termékmintákat adnának. Kiváncsi leszek majd, hogy szüléskor mit adnak, Daninál egész jó dolgok voltak termékminta szinten.
Nicika
Édi a pocis képed nagyon
Jó olvasni mindig a lelkesedésédet, sugárzik belőle a fiatalság, boldogság
A másik forumot meg szerintem magasról sajnáld le, akik nem tudják értékelni a másikat azok nem is érdemlik meg.
Legközelebb azért ha felteszel kaja fotot légyszi tegyél ki egy nagy figyelmeztető táblát elötte, most itt ülök a gép elött és folyik a nyálam, és erősen győzködöm magam, hogy én nem is szeretem az édességet
Réka
Nagyon sajnálom ami veletek történt, átérzem nagyon. Nagyon becsülendő a hozzáállásod, csak igy tovább és feltétlen kérjük majd a jó hirt.
Ági