Sziasztok!
Minden nap olvasok, írni már kevesebb energiám van
Velünk minden a legnagyobb rendben van, a fiúk jól vannak. Gergő 5500, Ádám 5200 gram. Azaz növögetünk, de már egészen lelassult a növekedési ütem. Gergő pl csak 120 grammot nőtt a héten.
Az új hírünk pedig az, hogy Gergő tegnapelőtt megforult a hasáról a hátára. és ezt meg is ismételte vagy 10x, aztán elfáradt. Tegnapra elfelejtette, de eszébe juttattuk.
Talira mi is nagyon szívesen elmennénk. Az ikea jó is, mert csak végiggurulunk a patakparton és készisvan.
Egyetlen kérésem, hogy ha lehet, akkor ne 18.-án legyen, mert akkor nyáribabás tali is lesz, és oda is mennünk kell. Kötelező program
A fiúk még mindig szopiznak (ezt mindig elmondom, mert annyira örülök, hogy mindkettejüket tudom még mindig szoptatni).
Már átalusszák az éjszakát is, azaz általában reggel hatig, így nekem ilyenkor mindig fjnem kell, mert reggelre mindent eláztatok, és annyira megtelnek a cickók, hogy szoptatni sem tudok.
Szóval zajlik az életünk. Azt hiszem, azt már írtam, hogy felvettek Egerbe kommunikáció-magyar szakra, államilag finanszírozott, levelezőre, de úgy néz ki, hogy ha lehet, akkor a szoptatás miatt halasztok legalább egy fél évet.
Na, most ennyit, mert épp fejek.
Itt minden baba gyönyörű, nem is részletezem személyre szabottan, csak mondom, hogy olyan jó nézni őket, és figyeni ahogy ügyesednek. Betegeknek gyógyulást.
Felteszek pár képet is.
Mindenkinek millió puszi,
Annamari
Gergő nyalogatja Ádámot. Azt hitte, meg lehet enni
Itt még nem éhes:
Gergő a dévényesnél:
Gergő:
Ádám: