Új privát üzeneted érkezett!

Csaju: Köszi szépen, nagyon aranyosak vagytok! Kép Szuperjól néz ki a hordozó, biztos nagyon stabil, továbbítom a linket tesómnak. Túrázásra is kipróbáltátok esetleg?
Nagyon jó nyaralást nektek! Meddig maradtok és hogy utaztok?

Anita, nektek is jó "debrecenezést", érezzétek jól magatokat!

Most voltam masszázson itt Makón, hát nagyon szuper volt, sokkal jobb, mint a pesti. A masszőr csaj megállapította, hogy kicsit szétcsúsztam a szülésnél Kép , lenne mit masszírozni rajtam minden héten. Jó is lenne, meg az is, ha kicsit sűrűbben lenne ilyesmire pénzem... Így nem csoda, ha fáj mindenem, ha fáradt vagyok. Hát igen, egy könnyebb szülés is jobb lett volna... Kép

Mindenkinek jó hétvégét, pussz, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Dóri: Noncsinak is voltak tejkiütései, de én nem csináltam vele semmit és magától elmúltak..Õk állítólag így méregtelenítenek Kép
A Spock könyv azt a szódabikarbonás mosogatást a melegkiütésre írja. Abban a hőségben olyan is volt a kislánynak és az használt!

Amúgy Noncsin kívűl az Esztynek van Orsi kiscsaja itt a fórumon, de mostanában már nem ír, nagyon eltűnt..., tud róla valaki?

Krisz: minden normál szülőnőnek szétcsúsznak a csontjai, ezt mutatja az én csípőm is Kép Szóval gyúrogasd csak magad amig lehet Kép Aztán majd meséld el milyen volt!

Csaju: gondolok Rátok holnap hajnalban, remélem jó időtök lesz!

Anita: Nektek is jó utat és szép virágkarnevált megnézitek?

Kismuki: köszi szépen Kép

Az IKEA tuti, mert itt van mellettünk, oda bármikor eltudunk ugrani Kép
Mikor legyen a tali?
Mindjárt szeptember van! Fura, mert nem volt vmi nagy nyár, talán egy hét volt füllesztő meleg és annyi Kép

Pussz és jó hétvégét mindenkinek!
Edina

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Még egy utolsó hsz Kép

Krisz!
Köszi! Autóval megyünk és 27-én jövünk! Mi csak túrázásra használjuk és imádjuk a hátihordozót Kép Irigy-irigy a masszázsért Kép

Edina!
Köszi neked is Kép

Kép

Kép
csaju
 
 

 
 

Hali, mi meg vissza jöttünk a Balcsiról, majd este írok (tényleg), csak most megyek dolgozni Kép
sus1
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk .Elég csalódás volt a Hortobágy,semmi állat meg ilyesmi,egy állatpark volt és ennyi.A virágkarnevál jó volt,már amennyit láttunk belőle.Csak 3-4 kocsit néztünk meg mert indulni kellett vissza hortobágyra a szállásunkra,így is 11-re értünk vissza,mert még megálltunk vacsizni.Nimród addig ébren voltKép Most azért egy kicsit ki van.Az úton kicsit nyügös volt de 4-en szórakoztattuk,eljöttek velünk a barátaink is.

0Hát tényleg beválik ez az ujjbekötös dolog,bát leszedtük neki szombaton,de ma visszateszem,nem is akarja így szopizni,ráadásul hamarabb is laszik el.Szóval ajánlom mindenkinek.
Most megyek,merta lakás romokban heverKép
képeket teszek fel később.
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 



Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Előkerültem!
Bocsi, csak kicsit zűrös volt a nyarunk. Júli elején elkezdtem összecsomagolni költözéshez. Közben a férjem beszervezett egy Horvátországi utazást júli végére aug. elejére, mikor is költöztünk volna. Így végülis a nyaralás alatt a párom két fia lebonyolította a költözést (képzelhetitek, mi volt itt...) és mi már az "új" házba érkeztünk. Azóta próbálok úrrá lenni a káoszon több-kevesebb sikerrel. (Mostmár értem a mondást: Ha azt hiszed nincs semmid, költözz el!)

Bencével az elmúlt két hétben dokikhoz rohangáltunk, mindig volt vele valami - és persze ügyeleti időben.
(Feldagadt a szája egy eséstől - fül-orr-gégészet Madarász utca,
beütötte a szemét - II. sz. Szemklinika,
bepirosodott a fütyije és egyáltalán nem mozdult rajta a bőr - sebészet, Bethesda.)
Szép az élet, ha zajlik!

Ehhez még jön az időnként már-már elviselhetetlen fájdalom, amit édesanyám hiánya okoz, úgy érzem egyre jobban hiányzik és az idő múlása nem enyhít, hanem ellenkezőleg...

Na, de ennyit rólam!

Dóri: gratulálok a fiúkhoz, nagyon édesek!
Kismuki: nagyon szép kismama vagy, remélem nemsokára én is követni foglak.
Anita: Nimród nagyon vagány kissrác! Mekkorát nőtt, mióta nem láttam!
Barbara: Én is Hábihoz járok és csak jót tudok róla mondani. Ha van kérdésed nekem is írhatsz: galmadi@citromail.hu

Összefoglalva: mindenkinek puszi, gyönyörűek a gyerkőcök (és a mamák is)!

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom, mindenhol zajlik az élet. Jó, hogy már tudtok ilyen babás találkozót szervezni, biztos klassz a hangulat a sok lurkóval.
Még mindig csak készülök a dokihoz, de jövő héten már tényleg be tudok jelentkezni hozzá.
Csak úgy kell szervezni, hogy legyen szabadnapom, stb. Ez nem könnyű, estig tudnám sorolni a problémákat, ezért keresek egy ideje új állást is. Majd az lesz szép, ha egyszerre jön össze az állás és a bébi, de hát egyértelmű, hogy a bébit választanám. Valahogy biztos lesz, olyan még nem volt, hogy ne legyen sehogyanse.

Almadi: Köszi a segítséget, tele vagyok kérdésekkel, úgyhogy mindjárt írok neked.

Mindenki vigyázzon magára, puszi: Barbara.

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!
Szerintem a talit szept. elejére kéne szervezni, amikor már elkezdődött a suli, mert akkor délelőtt talán már nincsenek annyian az Ikeában. (jó ötlet az Ikea, ott lehet játszani, meg kisbébizni is Kép meg még az idő sem tehet keresztbe)
Mi szerencsére jól vagyunk, bár a nyaralásunk az időnek köszönhetően elég kaka volt.
A héten csináltatjuk a könyvespolcokat, úgyhogy remélem, jövő héten az utolsó dobozokat is föl tudjuk számolni Kép. Misi is most már jár a két lábán rendesen, és a fogai is jönnek lassacskán.
Szerencsére eddig elkerülték a betegségek és a komolyabb balesetek, és jól is alszik Kép, úgyhogy semmi különösebbről nem tudok beszámolni Kép.
Almadi, már éppen hiányoltunk! Kép Remélem ti is jöttök a talira!!
Pussz
sus1
 
 


Helló!

Almadi: Köszi az infókat, nagyon sokat segítettél. A vizsgálat ára szerintem közepesnek mondható, nem olcsó és nem is drága. Annak külön örülök, hogy a vizsgálatokat egy helyen, ráadásul az Uzsokiban lehet elvégeztetni. Nincs sok kedvem az sztk-ba járni, a Hermina útra meg végképp nincs. Még jobban meghoztad a kedvem a dokihoz, pozitív kép alakult ki bennem róla, remélem ez nem is fog változni.

Ma vagyunk a férjemmel 2 éves házasok. Fényképről csináltatott egy olyan képet, ami üvegbe van gravírozva lézerrel. A képen mind a ketten rajta vagyunk, vigyorgunk mint a vadalma. Ráadásul van hozzá egy fa talp, ebbe kell beleállítani. Kis ledek vannak az alján, úgyhogy még világít is, ha bedugjuk az áramba. Nagyon klasszul néz ki, úgy örültem neki!

Imádom az én férjecskémet, úgy érzem jobban szeretjük egymást, mint tegnap és ez már így megy régóta.

Elnézést az ömlengésért, de szerelmes vagyok és boldog! Már csak a babát kell összehozni és teljes lesz a boldogság.

Puszilok mindenkit: Barbara.

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Barbara:jó hallani az ilyeneket...mi most leszünk 3 éve házasok és én is szerelmes vagyok még mindig.Mindenkinek ezt kívánom!!!
A múltkor 2 csaj ült velem a védőnőnél,az egyiknek mástól lesz gyereke(és a papírok miatt panaszkodott) a másik pedig már válik is,pedig félidős terhes. Ez azért elszomorító.
Gabi:én is hiányoltalak már,remélem tényleg talizunk majd szeptemberben.Tudom hogy anyukád pótolhatatlan,de azért Bence szerencsére ott van neked.A költözéssel mázlid volt,könnyű így,hogy elintézik neked.Amúgy jóban vagy a fiúkkal?
Sus: egyszer majd csak készen lesztek már. Nincs új kép Misiről?
Anita: szuperek a képek...hihetetlen,hogy Nimród is milyen szőke fiú.Nagyon édi.
Nálunk nincs semmi extra,leszámítva,hogy Márk másfél órán át motorozott tegnapelőtt és szerintem leizzadhatott,mert nagyon megfázott.Éjszaka hiába mondtam neki,hogy ne cumizzon,mert nem kap az orrán levegőt,csak azt mondogatta,hogy anélkül nem tud aludni! Olyan cuki volt,aztán persze belátta amiről beszéltem neki.Valahogy most kéne leszoktatni a cumiról,amúgy sem kell neki soha csak éjszaka.
Valakinek ötlet?

Puszi mindenkinek
Annamari
kismuki
 
 


Halihó!

Gabi: én is örülök, hogy előkerültetek! Kép Bencus mekkora már, nincs róla képed, amit fel tudsz tenni? Azért én is remélem, hogy ha lesz találkozó szept-ben, ti is eljöttök majd!

Anita: nagyon jók a képeitek, teljesen meglepődtem, hogy Nimród mekkora! Szerintem 2-3 hónappal idősebbnek néz ki, olyan magasnak tűnik a képeken! Ez a valóság is? Máté kis pöttömke hozzá képest! Kép

Sus: hát, ez a nyár katasztrofális időjárás szempontjából! Megint ugyanoda mentetek vissza nyaralni?
Akkor szaladgálhatsz te is Misi után, ugye? Kép

Annamari: remélem, Márk meggyógyul hamar. Ha teheted, szoktasd le a cumiról szerintem, őmár nagyfiú. Kép Így azért már könnyebb, hogy tudtok rendesen kommunikálni és megért dolgokat.
Máté az agyamra megy ebből a szempontból, mert eddig egyáltalán nem volt cumis, most meg egy hónapja állandóan cumizni akar, napközben is, alig tudjuk "kijátszani". Nem tudom, miért csinálja. Ráadásul állandóan hajnalban ébred megint...

Máté most kezd talán kicsit önállósodni, már előfordult, hogy ellökte magát tőlem és picit maga állt, egyszer vagy két lépést meg is tett a legközelebbi kapaszkodási lehetőségig Kép. Majdcsak lesz belőle valami! Kép

Mi holnap megyünk a szüleimhez vidékre, vas. jövünk vissza Pestre, aztán már többet itthon leszünk. Lassan ki kéne nézni egy időpontot a talira, nem lányok? Valakinek van javaslata?

Még teszek fel képeket Mátéról, aztán már itt sem vagyok, puszi, Krisz.



Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!
Nem tudom milyen magas lehet Nimród,mert odáig már nem jutottunk el a tanácsadáson,hogy a hosszát is megmérjék.Szörnyen összevesztem a gyerekorvosunkkal megint.Õ is azt mondta,hogy tényleg köldöksérve van a gyereknek,de ne is foglalkozzak vele,ez csak esztétikai hiba.Fölkaptam a vizet,mert még a vállát is rángatta.Ezekután be akarta adni a 15 hós oltás egyik felét.És mikor mondtam neki ,hogy egyszerre szúrja meg inkább ,ne két alkalommal,akkor én voltam a rossz,hogy az úgy jobban megviseli a gyereket.Meg meg is beszéltük kint a váróban Nimróddal,hogy nem lesz bántva-erre az volt a válazs,hogy ő még úgyis kicsi,nem érti.Nagyon dühös voltam,és elhatároztuk,hogy ezentúl magánorvoshoz viszem a gyereket.

Ha az ikeában lesz a tali,remélem nem jön közbe semmi programm,oda mi is el tududnk menniKép

Szép esőmentes napot!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Látjátok, itt a példa, hogy mindenkinek más orvos jön be Kép. Én pl azt szeretném, ha Misi 2 részletben kapná a 15 hós oltást, és a legtöbb doki meg pont ezt ellenzi. Anita, ha megnyugtat, mindenképpen váltsatok orvost, nehogy Nimród félni kezdjen tőle, vagy érezze rajtad a feszültséget amikor mentek!!

A szept 12.-i héten jó lenne? Ha lehet ne szerda és csütörtök legyen, mert akkor órám van délelőtt, de amúgy asszem nekünk a többi jó. Talizhatnánk 10-kor az Ikeában, és a fönti játszóban ellehetnénk.

Én az ujjszopáshoz semmit sem mondok, én nagyon sokáig szoptam az ujjam, és ha Misi ezt tenné, nem hiszem, hogy lenne szívem drasztikus módszerekkel leszoktatni Kép
sus1
 
 


Sziasztok!
Minden nap olvasok, írni már kevesebb energiám van Kép
Velünk minden a legnagyobb rendben van, a fiúk jól vannak. Gergő 5500, Ádám 5200 gram. Azaz növögetünk, de már egészen lelassult a növekedési ütem. Gergő pl csak 120 grammot nőtt a héten.
Az új hírünk pedig az, hogy Gergő tegnapelőtt megforult a hasáról a hátára. és ezt meg is ismételte vagy 10x, aztán elfáradt. Tegnapra elfelejtette, de eszébe juttattuk. Kép

Talira mi is nagyon szívesen elmennénk. Az ikea jó is, mert csak végiggurulunk a patakparton és készisvan.
Egyetlen kérésem, hogy ha lehet, akkor ne 18.-án legyen, mert akkor nyáribabás tali is lesz, és oda is mennünk kell. Kötelező program Kép

A fiúk még mindig szopiznak (ezt mindig elmondom, mert annyira örülök, hogy mindkettejüket tudom még mindig szoptatni).
Már átalusszák az éjszakát is, azaz általában reggel hatig, így nekem ilyenkor mindig fjnem kell, mert reggelre mindent eláztatok, és annyira megtelnek a cickók, hogy szoptatni sem tudok.

Szóval zajlik az életünk. Azt hiszem, azt már írtam, hogy felvettek Egerbe kommunikáció-magyar szakra, államilag finanszírozott, levelezőre, de úgy néz ki, hogy ha lehet, akkor a szoptatás miatt halasztok legalább egy fél évet.

Na, most ennyit, mert épp fejek.

Itt minden baba gyönyörű, nem is részletezem személyre szabottan, csak mondom, hogy olyan jó nézni őket, és figyeni ahogy ügyesednek. Betegeknek gyógyulást.

Felteszek pár képet is.
Mindenkinek millió puszi,

Annamari

Gergő nyalogatja Ádámot. Azt hitte, meg lehet enni Kép

Kép

Itt még nem éhes:

Kép

Gergő a dévényesnél:

Kép

Gergő:

Kép

Ádám:

Kép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Krisz: Milyen aranyosak az uncsitesók együtt! Nagy baba lett a Barni Kép
Bannamari: ezek a drága kis fickók egyre jobban hasonlítanak egymáshoz! Nagyon arik!
Külön gratula Gergőnek a fordulásaiért Kép
Noncsi egyszer egymás után 5x csinált olyat, hogy hasról hátra, de azóta se...Kép
Nem vagy semmi, hogy a két lurkó mellett még tanulni is akarsz! Minden elismerésem.

Lányok, ha lehet akkor ne 12-én legyen a tali, mert akkor viszem a 4 hónapos oltásra a kislányt!
Viszont már nagyon szívesen találkoznék Veletek.

A férjem a héten szabin van, de vmiért most mégis bent van a melóhelyén Kép Noncsi meg alszik.
Szóval most van időm egy kicsit olvasgatni és írni...
a héten átrendeztük a lakásunkat, így a kiscsajnak saját szobája lett Kép
Nem gondoltam, hogy ennyi mindent összetudunk gyűjteni..az a rengeteg sok doboz, még igazából mindig nem végeztünk velük.
Megyek előkészítem a fürdést.

Puszi
Edina

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Sziasztok!

Annamari: nagyon jók a fotók.A szoptatásról meg ne is beszéljünk.Meséltem rólad egy két barátnőmnek,hogy micsoda kitartó vagy,hogy még mindig szoptatsz,annak ellenére,hogy az első hónapban nem is lehettél a fiúkkal.Nagyon ritka hogy valaki így meg tudja ezt oldani!!! Kép
Krisz: egész nap eszébe sem jut a cumi Márknak,viszont este,ahogy bemegy az ágyába rögtön szól hogy hol a 2 cumija. Kép Mindegy,ez legyen a legnagyobb gondunk.
Sajnos én is elkaptam ezt a hülye náthát tőle,így most ketten szenvedünk,de azt hiszem apára is sikerül holnapra átragasztani. Sajnos a leghatékonyabb orrsprayket nem használhatom most,de majd csak elmúlik magától is.
Puszi mindenkinek,mi is utazunk,2 nap múlva jövök
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok
Lányok,találtunk egy kiscicát.Nem tudtok valakit akinek ekllene?Nagyon szép cirmos kisfiú,csak sajnos félszemű.Nálunk nem maradhat.
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


MódosítvaKép megvan mindkét szemeKép

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!
Megint énKép
Pasik alszanak,tegnap negyed 12-kor értünk haza az esküvőről.Nagyon szuper volt,olyan igazi vidéki lagzi.Engem meg kidobott az ágy.
Képzeljétek pénteken főztem szilvalekvárt,nagyon fincsi lettKép
Szép napot!
AnitaKépKépKép

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Találkozó az Ikeában nekünk is jó. Szept. 15-18-ig a Balcsin vagyunk, de egyébként minden dátum jó.
Barbara: Örülök, ha segíthettem! És jó hallani/olvasni, hogy mennyire szerelmes vagy a férjedbe. Na és persze csatlakozom én is, mi is két éve vagyunk házasok, de már a 8. évünket kezdtük meg együtt... Most pl. elutazott forgatni egy hétre ma hajnalba és már most nagyon hiányzik.

Tkrisz: Bencus 78 cm. és kb. 10 kg. Megy mint a gép és még mindig szopizik! Szept. 9-én lesz 15 hónapos. A kép feltevéssel annyi a problémám, hogy mindig visszadobja, hogy túl nagy a formátuma, lekicsinyíteni meg nem tudom... Ha valaki tud tanácsot adni szívesen veszem!
Máté nagyon édes!
No meg persze az ikrek is! Mekkorát nőttek!

Bocsánat, most mennem kell, mert a Manó felébredt!
Így is mázlim volt, hogy eddig aludt, mert máskor 6 óra körül szokott kelni.

Pussz: Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan a talival kapcs.: mi sem vagyunk itthon 14-18-ig, úgyhogy szerintem inkább előtte vagy utána héten lenne jobb. Azaz vagy a szep.5-tel vagy a 19-cel kezdődő héten. Ki mit mond erre? Kép

Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Mi nagyon alakalmazkodunk ha nem hétvégégről van szó,szóval nekünk bármelyik hét jó a talira. Valamikor majd kell mennem dokihoz,de a tali előbbre való lesz,olyan régen találkoztunk már!!!
Anita: gyönyörű szép ruhád volt és Nimród is igazi kis magyar legényke ebben a mellényben!
Gabi: én úgy szoktam,hogy a képre jobb klikk és társítás a Photo editorhoz és ott resize-olom a pixel méretet.Nekem hónapokba telt mire rájöttem hogy kell. Kép
Most megyek mert a keresztlányom még az utolsó suliszünet napokat kihasználva itt van nálunk és még 11ig övé a gép,aztán ágyba dugom,Márk is majdnem 10kor aludt el.Persze ha itt van valaki mindig nagyon fel van pörögve!

Jó éjt!
Ui.: a változatosság kedvéért még ma is rosszul voltam,szerintem mostmár ez végig így marad.Hihetetlen. Kép
kismuki
 
 


Azt hiszem, nekünk a 19-i hét jobb lenne Kép
Tigris még nem jött haza?
sus1
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom zajlik az élet mindenkinél.
Anita: Nagyon klasszak a képek, édesek és szépek vagytok mindannyian. Biztos jól éreztétek magatokat.
Elég bénán tudok gépelni, főzés közben úgy megégettem az ujjamat, ahogy kell.

Az egyik ismerősöm nem rég szült. Képzeljétek minden vizsgálatkor 8000-et kért a doki, a szülésért meg még plussz 80.000-et. Szerintem ez a pofátlanság teteje. Bár jó szakember lehet, mert idejében észrevette, hogy a baba nyaka köré tekeredett a köldökzsinór, így szerencsésen végződött a szülés. De utána csak egyszer nézett a kismamára, nagyon nem foglalkozott vele. Pedig pár napig kórházban volt, mert meg kellett császározni. A végén csak 60.000-et adtak neki, még nem tudni, mi lesz a doki reakciója. Lényeg, ez nem az Uzsokiban történt. Szerintem azért nagyon sok pénzt kért. Ha ennyi a vizsgálat, akkor általában a szülésért nem kérnek külön, vagy azt mondják, amennyit gondolsz. Én úgy hallottam, hogy 40-50-60 ezer az átlagár.
Na mindegy, az a fontos, hogy a baba és a mama jól van, örülnek egymásnak, elég nehezen jött össze a kis lurkó, így dupla az öröm.

Lassan búcsúzom, még fáj az ujjam, puszi mindenkinek: Barbara.

Kép
barbara_75
 
 


Hahó!

Először a talival kapcsolatban: ha a 19-i héten lesz, akkor mit szólnátok a 20. keddhez?

Barbara: jobbulást neked! Kép Hát, durva a sztori, amit írtál, nekem az ilyen orvosoktól fordul ki a gyomrom...

Annamari: fel a fejjel, csak elmúlnak már azok a rosszullétek! Az egyik barátnőm is nov-ben fog szülni, mint te, szegény nagyon rosszul viseli a terhességet, még infúzión is volt kórházban, annyira nem maradt meg benne semmi. Otthon fekszik, mert emellett görcsöl, gyenge, stb. Jól megszenved a babáért szegény. Nem tudom, mitől függhet, hogy ki hogy viseli.

Nekünk jól telt a hosszú hétvége, Mátéval "állatnapokat" tartottunk, egész végig anyuék szomszédjának kutyáját, macskáját és kacsáit nézegette és néha simizte, nagyon édes volt. A vau mellé bejött a ciccic és a hápháp is. Kép Ja, és megtett 3 lépést egyedül. Kép Tegnap voltunk dokinál, mondták, hogy elég sok gyerek van most, aki jócskán 13 hónapos kora után kezd el önállósodni.
Esküvőn is voltam a hétvégén, az egyik legrégebbi, legjobb barátnőmnek kötötték be a fejét. Szeptemberben meg Zoli öccse nősül, úgyhogy nincs hiány eseményben. Kép

Puszi, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Krisz: én is mondogatom már minden barátomnak hogy ideje lenne már megházasodniuk,mert én is mennék már egy jó kis lagziba.A miénk óta egy sem volt a közelünkben.Jövőre az unokahugomnak lesz ha minden igaz és úgy tűnik el tudom neki intézni hogy a Hiltonban legyen valami kedvezményes áron.Kép gondolhatjátok hogy örül neki,főleg hogy a barátja ír,így kinti vendégek is lesznek.
A rosszullétek amúgy nem nagyon viselnek meg,csak unom már őket nagyon és dühít hogy még mindig előfordulnak,pedig már 3 hónapja meg kellett volna szűnniük.Két ismerősöm is azzal vigasztal,hogy a lányaiknál 9 hónapon át szarul voltak,szóval tuti kiscsaj lesz. Kép
Barbara:ez tényleg nagyon gáz...én a hálapénz mellett vagyok addig a pontig amíg nem kötelezően mondják hanem a saját megítélésem alapján dönthetek. A felszolgálókkal is így vagyok,mindig adok borravalót (már csak magam miatt is) de ha kötelezően ki van írva azt nem szeretem. Ezeknek a dolgoknak az a lényege,hogy akkor és annyit adsz amennyire meg voltál elégedve mindennel,akár dokiról akár pincérről van szó.
Megyek,mert ma moziba megyünk a drágámmal,elcsaltam magammal egy romantikus filmre(valami anyósos sztori J.Lopezzel meg az isteni jóképű Michael Vartannal) ha már holnap leszünk 3 éves házasok!!! Kép

Puszi mindenkinek
Lau:mi van veled????????
kismuki
 
 


SziasztokKép

Épp ma akartam bejelentkezni, látom, zajlik az életKép A talit még nem tudom, el tudunk-e rá menni, majd meglátom.
Múlt héten voltam megint a kezelésen, de fel kellett függeszteni kedden, mert 40,8-ra felment a lázam, valószínű, az egyik gyógyszer okoz ilyen kiugrást. Jövő héten jön vissza szabiról az osztályvezető, vele kell beszélni, hogy folytassuk tovább. Amúgy jól vagyokKép

Balázsnak kibukkant a 11. foga, és tegnap megtette első önálló lépéseit!Kép Úgy örült, főleg, hogy Ákossal tapsoltunk meg sikítoztunkKép Aztán lelkesen gyakorolta, nagyon tetszett neki, fülig ért a szája. Kapásból 5 lépést is megtettKép
Ahhoz képest, hogy még csak pénteken merte egyáltalán az egyik kezemet elengedni, szóval, halad a kiskrapekKép

Holnap reggel évnyitó, aztán csütörtöktől iskola Ákosnak. Olyan furcsa érzés, de nagyon jó is, hogy elkezdi ő is a sulitKép

Kismuki: boldog házassági évfordulót!!Kép Most már össze kell futnunk!! Majd egyeztetünkKép

AnitaKép Nagyon jók a képek, Nimródról meg nem mondanám, hogy még csak 1 évesKép

BarbaraKép jobbulást az ujjadnak, a múltkor nekem is sikerült leégetni egy kis olajjal....Kép

Lau
lau
 
 


Sziasztok!

Vasárnap hajnalban megjöttünk a nyaralásból, már egyszer írtam egy hsz-t de nem jelent meg és nem volt még kedvem újraírni Kép

Minden nagyon szuper volt, a tenger, az idő, a szállás, Mátéval semmi gond nem volt, se az úton se a nyaralás alatt, annyira büszke vagyok rá Kép Még egy egész napos hajókirándulásra is elmentünk vele és mindenki dicsérte milyen jó gyerek!!!

Órákat tudnék mesélni arról az egy hétről, de nem akarok senkit untatni Kép

Lau!
Örülök hogy jól vagy és nagyon ügyes Balázs hogy már elindult!!!

Kismuki!
Boldog házassági évfordulót Kép
Tegnap mi is ünnepeltünk, Apának volt szülinapja, egész délután sütit sütöttem!

Bannamari!
Annyira szépek az ikrek és tényleg becsületedre váljék hogy még szoptatsz!
Nekem is addig tünt el az allergiám míg szoptattam, bezzeg most... ááááááááá

Hétvégén megint kettesben leszünk, Manót elviszik Anyuék...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Anita köszi a gyors választ, csak szabin voltam nem tudtam válaszolni.
Kérlek a Csapó doki telefonszámát is add meg ha tudod.
Köszi
tucs
tucs
 
 


Sziasztok!

De kihalt a topic! Kép

Csaju: nagyok klasszak a képek, Máté irtóra megnőtt, olyan nagyfiú már! Kép És végre egy kép, amin te is rajta vagy! Kép

Lau: gratula Balázsnak, nagyon-nagyon ügyes, és hát elmondhatatlanul irigyellek. Kép Máté még mindig nem érzett rá az önálló járás ízére, pedig 1 hét múlva már 14 hónapos.

Akkor mikor lesz a tali? Senki nem nyilatkozik a 20-áról?

Pussz, jó hétvégét, Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Ja, Annamari, a barátnőm, akiről írtam, elvileg fiút vár, mégis rosszul van, úgyhogy ki tudja! De azért szorítunk egy kiscsajért! Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Kihalt a topic persze,mert 2 napig megint nem tudtam rájönni.Egyszerűen nem volt meg az Uzsokis rész,de láttam Sus te is írtál a szerkesztőnek.
Lau: tényleg nagyon ügyes Balázs,gondolom most Ákos is örül hogy végre nem kell segíteni neki,hanem majd minden megy már magától. Kíváncsi vagyok hogy tetszett neki a suli,majd írj.
Krisz: nekem jó a 20.-a is,tudod nekem bármi jó. csak szervezzük már meg! Kép
Csaju: tényleg jók a képek és én is csatléakozom,hogy végre már rólad is van fotó. Nem égtetek meg? Máténak elég fehér bőre van,nem?
Dóri: nem értetek még haza? Mi van az ovival? Sikerült valamit intézni? Anyu azt mondta kevés esélyt lát rá,hogy felvegyék így Viktort bárhová,hogy te otthon vagy és hogy nem is a saját körzetetekbe viszed... Kép És persze főként hogy van a legkisebb babánk? Minden oké Marcival?
na lépek amíg Márk alszik apukámmal addig nyugi van...

Puszi mindenkinek
kismuki
 
 


SziasztokKép

Azért azt az önálló menést még igencsak gyakorolni kell BalázsnakKép Mostanában rákapott a homokozásra, mikor lemegyünk a játszóra, imádja a homokot gyaszatolniKép Ákos meg mindig talál magának játszópajtást, így a fejem mint a teniszmérkőzéseken, ide-oda jár a két gyerek közöttKép

CsajuKép fantasztikusak a képek, biztos nagyon jól éreztétek magatokat!Kép
Máté is nagyot nőtt!Kép

Balázs remekül tudja már érvényesíteni az akaratát!Kép Mikor nem akar valamit, annyit mond: "Em" és közben biggyeszti az alsó ajkát....Kép De olyan édes, majd elröhögöm magam, mikor előadjaKép Hihetetlen, de mi is már készülhetünk az 1. szülinapra, pedig még csak most születettKép

Ákos is elkezdte az iskolát, egyelőre tetszik neki, remélem, ki is tart majd. Aért a magatartásával lesznek gondok, de tanítónénivel megbeszéltük, hogy szigorúbban fogja majd, nem árt nekiKép Nagyon aranyosak a tanítónénik különben, remélem, Ákinak tetszeni fog továbbra is az iskolába járás.

Pusz mindenkinek!
Lau
lau
 
 


Helló!

Végre nálam is működik a topik, valami hiba lehetett a rendszerben vagy a szolgáltatónál.

Csaju: Nagyon édesek a képek, helyes kis "pasid" van.Kép

Látom, mindenkinél van ok az ünneplésre, nálunk az előző hónap volt kész katasztrófa ajándékilag és anyagilag. Ez a hónap kicsit nyugisabb lesz.

Tudjátok, cipőboltban dolgozok, de csak bőrből készülteket árulunk. Nem tudjátok hol lehet olyan gyerek tornacipőt kapni, amelyik nem kínai?
Nagyon sok anyuka kérdezi tőlem, de én is csak ezt a távolkeletit látom mindenhol. Állítólag már eleve büdös, pláne ha még tornáznak is benne.
Na, ennyit a munkáról.

Csendes estém van, a férjem mulat egy kicsit a barátaival. Nem bánom, így legalább van egy kis időm magamra is.

Viszlát mindenkinek: Barbara Kép

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!
Tucs,ígérem megkeresem a telefonszámot.

Lányok,ma megyünk házakat nézni Zalába.Annyira izgatott vagyok hogy még aludni sem tudokKép

Képzeljétek,Nimródnak sunyi módon kijött 2 rágófoga ,a 3. be van dagadva és az alsó 2-es is be van dagadva a 4. Tele leszünk fogacskákkal.Ja és mostmár nagyon kell vigyáznunk hogy mit mondunk előtte,mert mindent utánnunkismétel.Tegnap páromat elkísértük íjászni,ott hallotta hogy bamba és egésznap azt mondogattaKép
Még tanácsot szeretnék kérni:megyünk végre Erdélybe 18-25-ig.Szerintetek milyen gyógyszereket vigyek magammal a kicsinek?

Cipő:teljesen elkeseredtem az áraktól,amit néztem Siesta átmeneti cipőt az 13 ezer Ft.A csizmákat meg se mertem nézni.Muszáj betétest vennünk a manónak mert látom olyan csámpás mint én.
Na megyek,lassan kelnek a pasik is.
Kellemes vasárnapot nektek!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Tucs,a telefonszám:061-220-7991 remélem hogy ez az

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Hogy van ez vajon, hogy valakinél működik, valakinél nem? Nálam végig jó volt, tudtam írni is.

Anita: hol néztél cipőt, hogy ilyen drága? Én ennél azért jóval olcsóbban láttam már cipőket. Mi Melaniát vettünk Máténak, az erdeti ára 6-8 körül van, de én leárazva fogtam ki 3000-ért, szupi kis cipő.
Hát, akkor vigyázzatok, mit beszéltek! Kép
Jó háznézegetést, remélem, sikerrel jártok!
Akkor ti ezek szerint megint nem tudnátok jönni, ha 20-án lenne a tali, ugye?
Lányok, mikor legyen hát? Senki sem nyilatkozik? Anita, Csaju pl. még sosem tudott eljönni, így jó lenne, ha ott lennének! Kép

Lau: hogy ünneplitek majd Bazsi szülinapját?

Képzeljétek, tegnap Máté is megtette az első igazi önálló lépéseket (persze nem itthon, hanem vendégségben) és ez úgy megtetszett neki, hogy egész du. és este ezt gyakorolta. Szerencsére mára sem felejtette el. Kép Nagyon megörvendeztetett a kis drága! Kép
Nálunk most a porszívó a sztár, a gyerek egész nap tologatja és úgy tudja tartani és működni vele, mintha tényleg nagyban takarítana. Kép
Ma átrendeztük a nappalit, szép rendet raktam, mire Manó felkelt, de nem telt bele fél óra, úgy néz ki minden, mintha bombát robbantottak volna... Kép

Na nem fecsegek tovább, írjatok, nyilatkozzatok Kép.

Krisz


Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Végre sikerült bejutni a topikba, pár napja csak próbálkoztam, de nem ment Kép

Képzeljétek a kislány tegnap este először aludt a mamánál, mi pedig egy jót buliztunk a barátainknál Kép Persze a mobil a zsebemben volt, hogy ha netalán nem hallanám érezzem, ha keresne. De tünemény volt, mert csak negyed 4-kor kelt fel először, addigra pedig mi már ott voltunk.
Az egyetlen hátulütője a dolognak, hogy alig aludtam vmit és most lassan már kezdek kidőlni Kép

Krisz: sajnálom a pénteket, majd legközelebb összejön.
Nagyon örültem miattad, hogy Máté elindult, tudom, mennyire szeretted volna már!Ezek után majd rohangálhatsz utána Kép
Édes ez a porszívós kép! a keresztfiúnknak teljesen mániája volt a porszívó ennyi idős korában, még a tortája is ilyen alakzatott vett fel a szülinapján Kép

A 20-a jó, ha nem 16-17 óra között talizunk, mert akkor az Örsre kell vinnem csípőszűrés kontrollra Noncsit.

Csaju: látszik, hogy jól éreztétek magatokat, ami nem is csoda Kép
Lau: Bazsinak nagy gratula, ügyes kisfickó!
Kismuki: én nem voltam rosszul Noncsival, viszont rettentően kívántam az édességet ami azóta is tart Kép

Megyek megpróbálok pihizni egy picit.

Puszi
Edina

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Sziasztok!

Anita: Nálunk a Siesta cipő 18-22 méret kb. 8990-től megy 9990-ig. Tudom, hogy nem sokkal olcsóbb, mindenesetre a Brendonban például ne vegyetek cipőt, mert kétszer annyiért adják, mint mi. Próbáld megnézni az Árkádban a -1 szinten a Baby Bell üzletben, ők tavasszal még nem árulták olyan nagy árréssel a cipőkkel.
A téli valóban drágább szokott lenni, a síma gyapjú béléses ugyanennyi szokott lenni, a sympatex feliratú - ami garantálja, hogy nem ázik be - viszont 13-14 ezerbe kerül. Az üzletben, ha van siestás szandival nézd meg a lábméretet, mert 26-os mérteig egy kaptafára készülnek a cipők. Méreten belül a szandi és a zárt cipő ugyanakkora, azaz a zártnál még van kb. 2 mm ráhagyás, szóval egy picit nagyobb. csak 1 mérettel nagyobbat vegyél, az 4-5mm kb. a nagyujjától számítva. Nagyobbat nem érdemes, mert kifordulhat a bokája, ha 2 számmal nagyobb a cipő.
Bocs, kicsit elszaladt velem a ló, de hát ezt csinálom nap mint nap.
Ha szerencséd van, és ki tudsz fogni egy kisebb cipőboltot, ahol maradtak régebbi modellek, akkor olcsóbban is hozzájuthatsz.
Krisz: Egy szavad se lehet, már segítséged is van a takarításban. Lassan majd be is vásárol neked, a főzésről nem beszélve. Nagyon aranyos a pici.Kép)

Lassan búcsúzom, mindenki vigyázzon magára: Barbara.

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Anita! Én most fogtam ki egy halál édes félmagasszárú őszi cipőt Márknak 3000 forintért a Deichmannban, de a dunakeszi Auchanban is van egy jó bolt ahol most tök nagy leárazások voltak.
Ha utaztunk valahová én lázcsillapító kúpot,fogzselét,Panadolt és ACC-t vittem.Igaz sosem volt beteg Márk,de szerintem ezek azok amik hirtelen kellenek. Házügyileg nagyon drukkolok,remélem találtok valami jót! Ezek szerint nem szenvedett Nimród az új fogakkal,mázlitok van!

Barbara:én tavasszal találtam rendes farmer anyagú tornacipőt Márknak a Tescoban (magyar gyártmány) 1200 forintért.Igaz hogy kellett bele betétet tenni,de egész nyáron ebben játszott és sosem volt büdös.

Bedi: eddig mindig délelőtt taliztunk,olyan 10 körül,sztem ez most is így lesz. Ebéd után nagyjából mindenkinél alvás van.

Jó éjt mindenkinek
Annamari
kismuki
 
 


Hali!

Bedi: örülök, hogy Noncsi ilyen jó alvó lett, csak legyen tartós! Kép Kép Bocs a péntekért, majd pótoljuk, jó?
Hát, azért egyelőre még nem kell szaladnom Máté után, de hamarosan biztosan! Kép

Barbara: milyen klassz, hogy te ilyen pontos infóval tudsz szolgálni cipőügyben! Kép
Hát, igen, a segítség elkélne, de a rombolás jobban megy még a kislegénynek! Kép

Képzeljétek, Máté pár napja nem hajlandó rágni. Olyan szépen evett már mindent, most meg újra pépesíthetek és reggelizni sem hajlandó, csak tejpépet. Mindent kiköp, amit kicsit rágni kéne, még a barackot is, az eddigi nagy slágert. Van valakinek tippje, mi lehet ez? Én még ilyet nem értem és olyan idegesítő! Kép
Ja, és lehet, hogy a szopiról is leszokik, Este már elhagytuk, hajnalban vagy reggel szoptattam, ha ébredt, de tegnap már csak ímmel-ámmal, ma meg egyáltalán nem akart. Úgy tűnik, ez a nagy változások ideje nálunk...

Dóri, hazajöttetek már Balcsiról, milyen volt, mesélj? Marciról nincs friss kép, biztos nagyot nőtt már! Kép

Sus, veletek mi van, nagy a csend!? Gabi is megint eltűnt...

Anita, hogy sikerült a tegnap?

Bannamari, hogy vannak a fiúk?

Üdv mindenkinek, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Hali,
Én sem tudtam jönni napokig, mert nálam is eltűnt a topic. A 20.-i hét nekem jó, kivéve a szerda, csütörtököt, akkor egyik héten sem jó, mert tanítok.
Hol talizunk?

Tényleg nagyok és helyesek a gyerkőcök Kép
Az üllői úton az Ecserinél van egy cipő áruház (Ha a Hungária felől jössz, akkor jobbra a benzinkúthoz kell befordulni, amögött van), ahol Siesta cipők vannak leértékelve, én 5000-ért vettem Misinek jó őszi cipőt (eredetileg 8000 lett volna)!!
Anita, találtatok házat?
sus1
 
 


Sziasztok!
Köszi a cipő ötleteket,at ecserinél mindenképpen megnézem az közel van.Most vettünk egy nem tudom milyen zárt cipőt,de nem betétes,vagyis csak valami kis betét van benne.Az itthoni tornacipőjébe is valami kis betét van.Szerintem mindenképpen siestát szeretnék venni,mert úgylátom,hogy egy kicsit befelé lép mint én.

Tegnap megnéztük a házat zalában,de nem tetszett,mert túl kicsi volt a telek hozzá.Szerdán megint megyünk Balatonfelvidékre kicsit szétnézni.Na,méghogy szegénység van arraKép Ott ahol voltunk 500-an laknak,kisfalu,majd minden ház nagy ,totálisan felújítva és minden ház előtt vadi új autó állKép

Kismuki:
Hol vettél külön betétet a cipőbe?

Sajna szerintem a taliról megint lemaradunk,de ha elköltözünk jöhettek nyaralni meg telelni hozzánk ígérem.Már azért kíváncsi vagyok mindenkire.Most elmegyünk 17.-én és majd csak 25.-én jövünk haza.
Na most annyi mindent akartam írni hirtelen,de csak ennyi jutott eszembe.
Legyen szép napotok!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Megint én,teszek fel egy képet,ennyi gyerek gyűlik össze délutánonként az utcánkban:D

<!--attachment: babanetre2-260854.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*175.6*gyerekek*babanetre2%2ebmp --><center><pre>
Képgyerekek
babanetre2.bmp (175.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
anita23
 
 


Anita!
Köszi a telefonszámot
tucs
 
 


Helló Lányok, megjöttünk, első családi nyaralásunk szuper volt, írok majd részletesen, de ma névnapozunk Viktorral családilag.
Tali mikor lesz? Nem tudok kétheti termést visszaolvasni :-(
Pusz
Dóri
tigris
 
 


Hello Tigris, 19.-i héten vmelyik de. Jó nektek? Viktornak boldog névnapot!! Kép
Várjuk a beszámolót Kép
sus1
 
 


De jó, hogy itthon vagytok, Dóri, majd mesélj! Viknek nagyon boldog névnapot! Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!Kép

A 19-i hét nekünk is jó, jövő héten megyek megint kórházba, addigra kipihenem a fáradalmaitKép

KrisztaKép Gratulálok az első lépésekhez!!Kép Látod, csak egy kicsit lusta voltt a pici fiadKép Nem lehet, hogy jön egyik rágófoga és ettől fáj neki, ha darabosat eszik?Kép

DóriKép Viktornak boldog névnapot kívánok!!Kép

AnitaKép annyira szép az a környék, miért is költöztök oda? Szerintem elkerülte a figyelmemet korábban, mikor írtad!!Kép Anyukám rokonai laknak Zalában és tényleg gyönyörű vidék.
Nem tudom megnyitni a képetKép

AnnamariKép Holnapi nap mégis jó a sétához, majd küldök sms-t!! Csütörtökön megyünk majd csak a telekre.

Pusz mindenkinek
Lau
lau
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?