Az utolsó pár hozzászólást visszaolvastam. Húúú mekkorát nőttek a gyerkőcök. Csak kapkodom a fejem. Lillus 8 hónaposan pont a 68-as és 74-es méret között van, és most mértem 7560 gramm. Pedig hihetetlen mennyiségeket zabál. Péppel dúsított gyümiből és főzelékből két nagy bébiételes üvegnyi mennyiséget képes benyomni egyszerre, és ezt 3 óránként megismételni. Olyan hasa van mint egy buddhának. Sokszor attól félek ki fog durrani.
Egyébként semmit nem változott. Ugyanaz az örökmozgó. Egy másodpercre sem áll meg soha, még evés közben sem. Ha elfárad se áll meg, csak elkezd esni. Olyankor összecsuklanak a lábai.
Cas,
Hát a tegnapunk nagyon húzós volt. A nyugati határrészen reggeltől estig tartó ítéletidő volt. Így csak délután négykor tudtunk elkezdeni bepakolni az autóba amikor fél óráig "csak" esett az eső. Persze így is mindenünk úszott a vízben. Azután egészen félútig szintén pokoli időben jöttünk, szinte lépésben a kocsi orráig nem látva. Így a 3 órás út 5 órásra sikeredett. Lilla az első fél órát átaludta, utána még egy órát úgy ahogy kibírt, de aztán....
Nem bírja elviselni, hogy egy helyben kell ülnie és nem mozoghat. Amíg megálltunk és kivettem egy kicsit teljesen jól volt, de amint viszsakerült a hordozóba folytatta ahol abbahagyta. Alig vártam, hogy elérjük Bp-et és vége legyen az autópályának, mert addigra már fuldoklott a görcsös sírástól, és biztonság-szabály ide vagy oda, de kivettem és hazáig az ölemben garázdálkodhatott. Mivel elég későn értünk haza, csak kapta a vacsit és már ment is aludni. Be is ájult azonnal.
Kíváncsi leszek itthon hogyan alakul majd az életünk, mert a telken külön szobája volt, csend és nyugalom, nulla külzaj, kristálytiszta levegő, így sokkal jobb alvó lett és sikerült egy napirendet is beállítanom nála. Hát nem tudom ez itthon meddig fog tartani.
A tappancsos rugi miatt szerintem ne izgulj. Ahogy látom Sebi is lassan állni-lépdelni fog. Nálunk is azóta jelent gondot a rugi lábfej része. A föl-le állástól, kúszástól mindig félrecsúszik, és a rugi lábszárrészén áll szegénykém. Baromira zavarja a mozgásban, de mivel még nem nőtte ki a 68-as rugijait ráadom. De több ilyet már nem kap. Inkább a zoknit húzogatom fel neki egész nap.
Taliban bármikor benne vagyunk.
Én úgy tudom csak a HA-s tápszerek vénykötelesek. A többit teljes áron bárki megveheti. Az orvos csak azért írja fel esetleg mert úgy olcsóbb.
Na gyorsan ennyi. Majd még jövök.