Új privát üzeneted érkezett!

Nikcsi
nagyon aranyos ez a kép. Kép

Laga
Mi is ilyen oltást fogunk beadatni. Egyébként jövőre már ez lesz a hivatalos oltás. ÉS nekünk a védőnéni valami olyat magyarázott, hogy azt is meg lehet csinálni, hogy a 3. oltóanyagot a dokinéni adja hozzá, így olcsóbb. (de lehet hogy ez a 7 ezer Ft, már nem tudom, mi még nem tartunk ott.)
boglarka

Mikor lesz a következő tali???? Nagy a csend!!!!
hmmc

Sziasztok,

ekkora pangást!

Na jó, akkor a saját szórakoztatásomra elmesélem miért vagyok Laga.

A kis mu˝vésznô balatonon készült tavaly augusztusban. (Te jó ég, már egy éve!) lefektettük Vilmost és kiültünk a kertbe és néztük a hulló csillagokat. Persze mindig kívántunk valamit. (Na vajon mit?)
Amikor kiderült hogy terhes vagyok, akkor adtunk egy "gyártási nevet" a bébinek és ez Csillagbaba lett. Ebbôl következik, hogy én vagyok a CsilLAGAnya. Szóval ezért vagyok Laga.

Laga
laga

Sziasztok!

Nyaralgatásokból visszatértünk múlt hét közepén. Azóta a felgyülemlett mosás- és vasalástöltetekkel lövöm fejbe magam, meg az elmaradt melókkal:-) Csak a lelkiismeret rugdozott a gép elé, mert ma lebuktam a Corában, Lagával futottam össze:-) Ráadásul süket is voltam, mint ágyúúú, de hát 3 gyerek és vásárzsivaj közepette nem nagy ügy:-)))
Szóval vissza nem igazán tudtam még olvasni, de remélem, könnyű nyári bajokon kívül senkit nem ért vész és mindenki fürdött eleget a babázás adta boldogságban:-)

Nikcsi,
Nem kaszkadőr lesz a lányból? Ilyen lélegzetelállító mutatványt egy instabil széken ilyen fiatalon...:-)))
Ja és átfutottam az utolsó hsz-okat és én is megerősíthetem, hogy a tgyást, gyedet mindig kellett a cégemnél igényelni, halom papírt írtam alá és gyed alatt fizu nélküli szabin szoktam lenni. Gyesen még nem voltam, mert még a gyes előtt - szomszédunk szavaival - "má' megint jött a baba" és mindig a legkisebb poronty után kaptam a jussomat:-))

Majd próbálkozok informált maradni ittt a topikban és Lagának is mondtam, ha nincs talihoz hely, csak mélezzetek vagy telcsizzetek rám, nálunk lehet bababulizni:-)

Csaó,
Viki
ccviki

Sziasztok!

Laga!
köszi a mesét, én mindig kíváncsi vagyok az ilyen sztorikra Kép

Tud valaki egy jó allergológust ajánlani? Úgy tűnik páromon kijött a parlagfű. Eddig nem volt gondunk vele, vagy csak nem kötöttük össze a kettőt, de most már sajnos biztos. Ha esetleg homeós is a doki, az még jobb lenne. Előre is köszi

Szilvi
szilvamag

Szilvamag,

Ambrosia Artemisiaefolia 15 CH, napi 1x5 vagy eleinte 2x5.
Ha nem parlagfu˝, akkor Pollens 30 CH heti egyszer 5 és Histaminum 15 CH napi 2x5 ( ha nagyon erôsek a tünetek, akkor 3x5 is lehet).

Ja és van még vagy 5-6 féle tünet enyhítô, de az a legjobb, ha alkati szert is találtok, de ehhez tényleg nem árt egy homeós doki.

(Dr.) Laga
laga

Laga
Apis Mellifica, hogy ne durranjon be neki a combja, és tényleg csak picit volt piros és az is hamar elmúlt. Egyébként asszem bármilyen csípésre is jó...
A neved pedig nagyon aranyos sztori! Kép

Nikcsi
Most barátokkal mentünk 1 hétre már megint ugyanabba az irányba. Egy kis házat béreltek az egyik faluban a Bakonyban. Nagyon jó volt, iszonyúan élvezték Sebit, mi meg a pihenést, Sebi meg a kényeztetést. Most értünk haza, azért itthon is jó... Kép
Kori nagyon tündéri, főleg a székes képen! Kép

Abessza
Esti nyűgi nálunk is volt 6-8 között, és olyankor semmi nem segített, az apja (vagy én) sétálgatott vele fel-alá énekelgetve, a kölök meg kisebb-nagyobb szüneteket tartva üvöltött. Kép Szerencsére ez mára oda szelídült, hogy ez a játékidő apával, amit mindketten nagyon élveznek, és kellően ki is fárad, hogy fürcsi meg vacsi után kidőljön és aludjon egy nagyot! Kép
Szóval kitartás! Kép
Most viszont akkor tud vígasztalhatatlanul üvölteni, ha túlfárad, és nem tud elaludni... Kép
Büfizés: nálunk mostanában kezd probléma lenni... Most az jön be, hogyha vállon nem akar kijönni a büfi, csak buborog a pocakjában, akkor "ráültetem" a térdemre magammal szembe, és hátrahajtom hanyattra, aztán határozott tempóban felültetem, és egy kicsit előre is döntöm. Ezt párszor megcsinálom, utána újra vállra, és csak úgy jönnek a röfögések... Kép

Na ennyi a válaszok, és mindjárt mesélek a nyaralásról, csak keresek pár képet...

Kép
Kép
Kép
cas

Szóval szuper nyaraláson voltunk a Bakonyban, egy régi parasztházat bérelt ki a társaság. Nekünk külön szobánk is volt, a vendéglátóink nagyon jó fejek voltak, szuper kiságyat hoztak Sebinek, de még kiskádat állvánnyal, pelenkázóval és bilivel is. Kép
Mivel a társaságban Sebi az első baba, így elég félve indultunk el, meg szar időt is ígértek, így fel voltunk készülve, hogy akármelyik nap haza kell majd jönnünk, de szerencsére nem így történt! A csapat nagyon jól idomult az új helyzethez, a csajok persze elkapkodták Sebit, de még a srácok is lelkesen játszottak vele, vagy tolták kiránduláson a kocsiját. Teljesen meg voltunk hatódva az embörrel, mert azért erre nem számítottunk...
Szóval sokat pihentünk, csak az éjszakák nem volta k az igaziak, de ez nyaraláson már nem lep meg... Kép Szóval megint egy egész hetet kell behoznom az amúgy sem túl sok alvásommal... jajjj... De azért megérte!
Pár kép:
Szunya a döbröntei várnál:
Kép

Gyors ebéd apával kirándulás közben, esőben-szélben:
Kép

Az össznépi vacsinál Sebi is kapott egy kis kenyérhéjat rágóka helyett, de nem nagyon akart beleférni az orrába... Kép
Kép

Csendélet kint a fűben a játszóján:
Kép

Ja, és mivel volt pár hűvösebb napunk, beugrottam Pápára, ahol tök jó meleg babarucikat találtam! Kicsit mások voltak az árak, mint idehaza... Pl. ez a fenti macis is ottani szerzemény!

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Cas,
Gyorsan felcsattantam netre és mit látok??
3 héttel ezelőtt kellett volna nektek is döbröntén nyaralni és tuti összefutottunk volna itt-ott:-))

KépKép
Tényleg csodaszép kis falu Döbrönte, meg a Szarvaskő vár romjai is jól mutatnak felette.
Mi a Hasikban laktunk, érdekes volt a hotel udvarán kukoricaföldekkel és erdei növényekkel körülvett kis falusi "havaj -szigeten" pancsikálni:-)
Kép

Csá,
Viki
ccviki

Viki
Azon a második képen lévő játszótéren etette a férjem a kölköt (második kép nálunk is)!
Tényleg szép környék, és az a hotel kívülről elég jól nézett ki! Mi a szomszéd faluban, Gannán laktunk. Vicces lett volna összefutni, asszem inkább a gyerekek lettek volna először gyanúsak, hogy hú de ismerősek... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Jók ezek a fotók, csak irigykedem. Kép

Fanni most próbálkozik a kezével, és olyan mókás, mert mindig boksz állást vesz fel, szorítja az öklét és aztán ránk néz, hogy vigyázzatok, mert behúzok egyet. És a nagy erőlködésben még a száját is öreganyósan bekapja.
KépKépKép

Tali lesz valamikor? Mi már kengurusak vagyunk és szeretünk közben nagyokat nézelődni.
boglarka

Nagyon ül ez a taliszervezés.
Milyen idő lesz a héten? Csinálhatnánk egy talit akár vhol a szabadban is...

Kép
Kép
Kép
cas

Mini AlCapone . . .
Kép
hmmc

Hmmc
KépKépKép

Nálunk meg bejelentkezett megint nagyanyós holnap reggelre... Már előre kiráz tőle a hideg. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Kedves Laga Doktornő!
köszönjük a recepteket.
kérhetünk egy időpontot majd a rendelésen is? Kép

Szilvi
szilvamag

Kihalt megint a topic??
hmmc

Sziasztok,

egyik reggel, miután a gyerekek már felébredtek, egyszer csak nagy csend lett. Egyik gyerek se beszélt. Gyanús volt, így utánamentem a dolognak. Ezt láttam:

Kép

Jellemzô, hogy a nagy cumizik!

Laga
laga

Na ja. Senki nem akar talit szervezni, a többiek meg nyaralnak. Kép
Vajon mi lehet Myraékkal?
Egyébként Nálatok mizujs?

Kép
Kép
Kép
cas

Laga
Nagyon jóóóóóóóóó!!! Iszonyú helyesek! Kép
Én meg rájöttem, hogy Sebi egy kis tudós - tanulmányozza az ABC-t. Minden egyes betűt sorravesz - és végigkóstolja! Kép Lassan az egész játszóját felfejti...
Kép
A másik fele, hogy mostmár nagyon ügyesen fordul hanyatt, de vissza még nem megy. Úgyhogy azzal szórakozik ma délután, hogy hanyatt vágja magát, aztán visít meg vigyorog, hogy fordítsam vissza. Csak hogy kezdhesse előlről.
Remélem éjjel nem ezzel fog szórakozni, ha felébred... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Végre feljutottam.
Valami zűr volt a gépünkkel.

Hmmc
ALCapone.Kép Látom még mindig van időd pihenni.

Laga
de aranyosak így együtt, és látom Teus tényleg fázós.Kép
Fanni egy szál rövidujjú rugdalózóba van végig. Amiket kaptunk hosszú rucikat egyszer feladtam rá egy fotózás kedvéért, mert már ki is nőtte és olyan aranyos rucik.

Sebi
jó étvágyat hozzá, akkor már jöhet a betűtésztás leves is.
boglarka

Sziasztok!

Laga!
ez aztán a testvéri szeretet, remélem nálunk is ilyen béke lesz köztük Kép

Cas!
vigyázz, ha ilyen tempóben falja a betűket, zseni lesz Kép

Tali?
kérlek,kérlek,kérlek,kérlek,kérlek,
még mielőtt megszülök

Szilvi
szilvamag

Ébresztőőőő!

Hmmc
Ha már a Laga rejt-éjt tudjuk, Te nem akarod feltárni titkodat?

Tali
légyszi legyen, csak ne 25-én, 26-án, mert oltást kapunk.
boglarka

Boglárka
Szerintem a titokhoz kell legalább 2 gyerek Kép
Más azthiszem nincs.

Tali ügyben nagy csend lett. Kép
hmmc

Sziasztok!
Én is itt újra! Anyuéknál voltunk! De jó volt! Matyi minden este úgy nézett ki, mintha kéményseprőnek állt volna. Feltörölte az udvart, kergette a macskát, megtanult lépcsőzni, meg ilyesmik.

Tali lehetne a szigeten valamelyiken, hátha most már jobb lesz az idő is hozzá! Nekünk 25 nem jó egyedül!
aranyhold

Szilvi
A párom szerint nem is kétség, hogy zseni lesz, hiszen az ő fia... KépKépKép

Boglárka
És Te miért vagy Boglárka?

Aranyhold
Na ezt nagyon irigylem tőletek!!! Sebinek ki tudja lesz-e ilyen jó kis kertesházzal rendelkező nagyi-féléje? A lépcsőzéstől mennyi idő után kaptatok idegbajt? Kép

Tali
Na ugye hogy nemcsak szerintem menjünk vmelyik szigetre? Csak ne kedden, aznap megyünk allergológushoz, lécci...
Ja, és a hajógyárit szerintem egyelőre hanyagoljuk.
1.Minden évben elfogy több medencényi sör meg üdítő.
2.A fák töve már a második este tocsog a sártól. Remélem nem kell magyaráznom az összefüggést... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

tali: jövô hétre esôt mondanak. Legalábbis az elejére.
A Margit sziget gyönyöru˝, de fizetni kell a parkolásért. (Annyi baj legyen.)

Egyébként 25-én van a fiam szülinapja. Képzeljétek, már 4 éves !!! Pedig most született.

Ja és Teus ma rekordot döntött. 240-et evett! Hogy nem durran ki???!!!

Laga
laga

Laga!
boldog szülinapot a fiatalembernek!

Cas!
az allergológusotok vállal felnőtteket is?
kérlek add meg az elérhetőségét

köszi
Szilvi
szilvamag

Laga
Boldog szülinapot Vilmosnak.

Elkezdtük a főzelékezést Kép
Tegnap vizes krumplit kapott Sára, de én még gyereket nem láttam így öklendezni. Nagyon vigyázott, nehogy 1 csepp is lemenjen a torkán. Ma már anyatejjel higítottam, így már fini volt. Még 2 napig anyatejes krumpli lesz a menü, utána barackos krumpli lesz belőle, mivel a barack már nagyon megy.
Ha a gyakorló anyukáknak van valami ötlete, hogyan kell ezt a főzelékezést csinálni azt megköszönném. (Már elfelejtettem)
hmmc

Cas! Szerencsére voltunk páran akiak vigyáztunk Matyira, így szerencsére nem lett senki idegbajos! :-D

Laga! Vilmosnak boldog szülinapot!

Bebe, én tudom miért Boglárka Boglárka! :-p
aranyhold

Aranyhold
Egy kis idő a kertben milyen sok élményt tud adni a gyerekeknek.

Laga
Boldog szülinapot Vilmonak.
Atya-ég, ilyen sokat evett Teus? Egyébként mennyit szokott? Mi a 90-130 között stagnálunk, de néha félek hogy kevés neki, bár Fanni nem reklamál.

Cas
A férjem Aranybogárnak hív, a freemail-en foglalt volt az aranybogarka, ezért találtuk ki ezt a nevet: aranyboglarka@freemail.hu, és ebből lettem Boglárka.
boglarka

Sziasztok,

köszi Vilmos nevében is a gratulációkat.

Boglárka,
elég változó, hogy Teus mennyit eszik. Van hogy csak 80-at, de az átlag az kb 130. Idáig 200 volt a max, de ezt most sikerült megdöntenie. Az egészben az volt a vicc, hogy a 240 után 3,5 órával majd éhen halt. Persze tegnap este telihold volt, én is úgy zabáltam, hogy csak na!

Nikcsi,
hol vagy?

Laga
laga

Sziasztok

Vilmos
Boldog Születésnapot kívánok én is...:-))

Hmmc
én az elején csak símán megfőztem kevés vízben, azt leöntöttem, ill ha vízzel volt hígítva akkor abból tettem hozzá. A fiamnak nem kellett a fagyasztott tej. Én a zöldségeket csak úgy tudtam neki bevezetni ha gyümölccsel együtt volt pl. répa-alma, krumpli-alma-v.barack, Így ezt az édes ízt szokta meg, ami nem a legjobb mert a natúr zöldség ízt a mai napig utálja, de másképp meg egyáltalán nem volt hajlandó megenni, ahogy Te is írtad Sára öklendezését, na valami hasonló volt nálunk is. Akkor volt sütőtök, most még erre várnod kell egy kicsit... Max. üveges van.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Sziasztok,

Mucus,
hazajöttetek? El tudtad még olvasni a válaszomat a naptejre vonatkozóan mielôtt elutaztatok? Egyébként milyen volt? (Fájdítsd csak a szívünket!)

Boglárka,
mibôl gondolod, hogy Fanninak nem elég a kaja? Van mérlegetek? Mi a súlya és mennyiket hízik hetente?

Egyébként Vilmos meg az apja elmentek bringával tu˝zijátékot nézni. Kicsit ideges vagyok, mert Vilmos nem fogja kibírni, hogy végig az apja mögött üljön a bringán. Ha meg leszáll, akkor simán elveszhet abban a tömegben.
Mondtam neki, hogy ha elveszik, akkor menjen oda egy nénihez vagy egy bácsihoz és mondja azt, hogy elveszett és hívják fel az apukáját. Az apja számát meg betettem a zsebébe. Remélem nem lesz semmi gond...

Laga
laga

Ha már mindenki elárulta, hogy honnan ered nick-je én is elmondom a sajátomat.
Az eleje a nevem H.... Mónika a vége pedig MiskolC. Ennyi röviden.

Mucus
Hát nem tudom mi lesz ezzel a főzelékezéssel, remélem menni fog, mert Dorinával nem igazán ment. Nem volt hajlandó megenni csak az üveges bébiételeket, amit én főztem azt nem. Sárának tegnap és ma elég "jól ment" az anyatejes krumpli, még nem adok neki csak 3-4 kiskanállal, hogy szokja az ízt. A következő lépés a barackos krumpli lesz, abba már nem teszek anyatejet. Ha így megy tovább remélem kb. 1-2 hónap múlva már ebédedre főzit ehetne. De ez még messze van és iszonyú göröngyös út fog odáig vezetni.
Mostmár nagyjából tud cumisüvegből is inni, de csak a baracklevet (Hipp). Se a vizet, se a teát nem issza meg. Mást pedig még nem merek adni neki.
hmmc

Laga
Vilmosnak én is boldog szülinpapot!!! Lesz bulija? Mit kap majd ajándékba?
Ja, visszatérve a Fázós-e-még-Sebi kérdésre: már nem annyira szerencsére, de én is mértem neki az átlagos hőjét, és olyan 36,7 36,8 körül van. Egyébként jégcsap-kéz-láb világbajnok, de az orrát szoktam nézni, amíg az meleg, nem adok rá több cuccot. (A dokinénink többször mondta, hogyha túlöltöztetem, akkor sosem fog beállni a hőháztartása... persze amíg Sebi nem aludt, csak üvöltött, mert fázott, addig ez nem nagyon izgatott, de mostmár akkor üvölt inkább, ha melege van, most az utsó nyaraláson két éjszakánk bánta, mire rájöttem, mi baja.)
Teusnak bentragad a szivacs? Kép Egyébként hány kiló már a kishölgy?
Ja, és hazaértek rendben a fiúk?
(Mi a közvetítést néztük, elég szar volt, mármint ahogy közvetítettek...)

Szilvi
Nemtom, alapvetően gyerekorvos. Velem is csak azért foglalkozik, mert 14 éves korom óta járok hozzá. De megyünk hozzá kedden, megkérdem, és akkor megírom a számát mail-ben. Soroksáron és Csepelen rendel, kicsit messze van... Kép

Aranyhold
Hát igen, a mi utsó nyaralásunkon én is azt élveztem a legjobban, hogy mindig volt aki elszórakoztatta helyettünk, ha már nyűgi volt. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Ma megpróbálta megkóstolni a zokniján a Garfieldokat:
Kép

Sebi 1-2 hete ha megfogja a kezemet, felhúzza magát ülésbe, aztán kinyomja magát állásba. Hmmc-vel beszélgettük a minap, hogy Sára már nagyon ügyes, önállóan kapaszkodva megáll pár másodpercig. Kipróbáltuk, Sebinek is ment! Kép
Kép

Tegnap pedig meglógott a gyerekszobából:
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Gyors létszámellenőrzést tartottam, beszéltem Myrával is, Nikcsivel is, mindketten virulnak, csavarognak, de mostmár készülődnek haza, és előbb-utóbb bejelentkeznek ide is.

Na mi lesz a talival?!
(Halk kérdés: mennyire lennétek hajlandóak Rákospalotára átvergődni?)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

vigyázat a szabadulóművészekkel Kép
Kinga is emlegeti már őket

nekem nem gond Rákospalota, szívesen megyünk oda is, de már nagyon szorít az idő, félek nem várom meg a hivatalos időpontot Kép

Cas!
köszi az utánakérdezést, végülis egy férj felér egy gyerekkel Kép Kép

Szilvi
szilvamag

sziasztok!

Laga
még el sem mentünk..., igen olvastam a naptejet, köszi.
Ez tök jó ötlet, ahogy Vilmost útnak indítottad a tüzijátékra..:-) És hogy bírta végül?

az én nickem: Eccerű, a Jucus foglalt volt:-(

Hmmc
én azt tapasztaltam, -bár valaki cáfolja-, hogy azok a babák akik az üvegessel kezdik, sokkal nehezebben, vagy egyáltalán nem szoknak át később sem a házi főzelékekre. A fiam a mai napig utálja a főzeléket, messze elkerül még minket is ha azt eszünk:-(( De végül is nem tudom, hogy ha kicsiként én is főztem volna neki, akkor most hogy állna hozzá. Illetve főztem, de csak a gyümölccsel kombináltakat ette meg. Vagyis nagyon rapszódikusan ment ez nála, mert egy éves kora körül volt 2-3 hónap amikor akármit adhattam neki, mindent megevett:-)

Cas
hihetetlen, ezek a babák most születtek és már ácsorognak:-))) Annyira édes Sebi, olyan kis "meg gyúrálak"!
Mi(ki) van Rákospalotán?

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Rákospalotán anyósék kertes háza van. De sajna nem fog összejönni, szóval helyszín törölve. Kép Vkinek vmi egyéb ötlet? Időpont?

Szilvi
"Rendes" rendelésen szerintem tuti csak gyerekek. Mi magánba járunk, szóval ott szerintem van remény! Holnapután megtudjuk. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

huhh, a fiúk hazajöttek egyben tegnap. Vilmos élvezte a tüzijátékot, remélem Teus jövôre már megnézi!

Cas,
a kis mu˝vésznôt mindig csütörtökön mérjük. Most utoljára 6,53 kg volt nettóban (pucéran és állati éhesen). Ez 15 hetes állapot, vagyis majdnem 3,5 hónap. Elkezdtem 74-es méretet adni rá...

Valszeg szept. elején visszaadjuk a mérleget. Szerintem elég méregetni 4 hónapig. Aztán úgy is viszem egészséges rendelésre havonta. Majd ott megmérjük.

Vilmosnak csak családi körben lesz bulija most. Ha beindul az ovi és a kis barátnôje is hazatér, akkor lehet, hogy rendezünk egy örömünnepet pótlólag. majd szeptemberben.

Én is csak kapkodom a fejem. Ezek a babák már állnak???!!! Alig várom, hogy Teus keze megügyesedjen, talán akkor lesz némi nyugalmam...

Fúú, ma tuti front volt / van. Vilmos teljesen kiborító volt, Teus meg egész nap nyüglôdött.
A ti babáitok nem reagálták le a várható hideg frontot?

Laga
laga

Laga!
ma Kingával is alig lehetett bírni, de én a fáradságra fogtam. Tegnap ő is tüzijátékot nézett, ergo késői lefekvés, ma meg nem aludt du.

na jó, bulit a kezembe vettem:
jövő hét szerda vagy péntek
kinek mi jó?

Szilvi
szilvamag

Laga
Van mérlegünk, Fanni egy nap kb.700-at eszik, és hetente 0.10-0.12 kg-ot hízik. De elég változó a fogyasztása, a cicim nem fogja sokáig bírni követni, mert amikor keveset szopizik mindig egyre csökken a termelésem is. Fejni meg nem szeretnék. 3 hónaposan 5,60 kg. Ti fejtek?

Egyébként ha váratlanul érne a tej elfogyás, milyen tápszer legyen itthon tartalékban?
Tegnap kiolvasztottam a 3 hónapja eltett tejet és szerintem megromlott, mert Fanni undorodva köpte ki.

Buli nekem jó a jövő hét.
a megyek pelusozni, mert nagy rotyit hallottam.
boglarka

Sziasztok!
Még nem olvastam vissza, csak gondoltam gyorsan beköszönök. Újra Budapesten vagyunk. Annyira szupi volt a telken, hogy a 2 hét nyaralás 5 hetesre sikeredett. Kép Bár azt hittem tegnap soha nem érünk haza. Na majd még jövök.
myra

Laga
Teusnak már 74-est? Jól belehúzott! Kép Sebi most kezdi őket kinőni, pedig még csak 65 cm hosszú... Csak az a baj, hogy 80-as ruháknak meg már nincs tappancsa, ő meg folyton leveszi a zoknikat... Kép
Tegnap a frontot jól viselte, viszont ma hajnalban 4-től 5-ig nem volt álmos, de szerencsére nagyjából elvolt a kiságyban magában. Időnként megpróbáltam visszaaltatni, de nem nagyon tetszett neki... Kép Na aztán ahogy elkezdődött a dörgés-villámlás-felhőszakadás, úgy elaludt, hogy csak 8-kor kelt fel (pedig hetek óta 6-kor kel).

SZilvi
Nekünk a péntek jobb lenne... De ebben az esőben mit fogunk csinálni? Kép

Boglárka
Miért nem szeretnél fejni?
Tartalék tápszer nincs, csak orvos írja fel, ha indokolt (a baba elkezd fogyni)!
Ne járjatok úgy mint mi... Kép Ha nincs fejőd én szívesen kölcsönadom az enyémet (Avent Isis)!!!

Myra
Mi volt hazafelé? Lilla nem aludt, és végigbalhézta az utat? (Sebi is megcsinálta az utóbbi 2 nyaralásnál, eléggé kikészültem... Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Az utolsó pár hozzászólást visszaolvastam. Húúú mekkorát nőttek a gyerkőcök. Csak kapkodom a fejem. Lillus 8 hónaposan pont a 68-as és 74-es méret között van, és most mértem 7560 gramm. Pedig hihetetlen mennyiségeket zabál. Péppel dúsított gyümiből és főzelékből két nagy bébiételes üvegnyi mennyiséget képes benyomni egyszerre, és ezt 3 óránként megismételni. Olyan hasa van mint egy buddhának. Sokszor attól félek ki fog durrani.
Egyébként semmit nem változott. Ugyanaz az örökmozgó. Egy másodpercre sem áll meg soha, még evés közben sem. Ha elfárad se áll meg, csak elkezd esni. Olyankor összecsuklanak a lábai. Kép

Cas,
Hát a tegnapunk nagyon húzós volt. A nyugati határrészen reggeltől estig tartó ítéletidő volt. Így csak délután négykor tudtunk elkezdeni bepakolni az autóba amikor fél óráig "csak" esett az eső. Persze így is mindenünk úszott a vízben. Azután egészen félútig szintén pokoli időben jöttünk, szinte lépésben a kocsi orráig nem látva. Így a 3 órás út 5 órásra sikeredett. Lilla az első fél órát átaludta, utána még egy órát úgy ahogy kibírt, de aztán.... Kép Nem bírja elviselni, hogy egy helyben kell ülnie és nem mozoghat. Amíg megálltunk és kivettem egy kicsit teljesen jól volt, de amint viszsakerült a hordozóba folytatta ahol abbahagyta. Alig vártam, hogy elérjük Bp-et és vége legyen az autópályának, mert addigra már fuldoklott a görcsös sírástól, és biztonság-szabály ide vagy oda, de kivettem és hazáig az ölemben garázdálkodhatott. Mivel elég későn értünk haza, csak kapta a vacsit és már ment is aludni. Be is ájult azonnal.
Kíváncsi leszek itthon hogyan alakul majd az életünk, mert a telken külön szobája volt, csend és nyugalom, nulla külzaj, kristálytiszta levegő, így sokkal jobb alvó lett és sikerült egy napirendet is beállítanom nála. Hát nem tudom ez itthon meddig fog tartani.
A tappancsos rugi miatt szerintem ne izgulj. Ahogy látom Sebi is lassan állni-lépdelni fog. Nálunk is azóta jelent gondot a rugi lábfej része. A föl-le állástól, kúszástól mindig félrecsúszik, és a rugi lábszárrészén áll szegénykém. Baromira zavarja a mozgásban, de mivel még nem nőtte ki a 68-as rugijait ráadom. De több ilyet már nem kap. Inkább a zoknit húzogatom fel neki egész nap.
Taliban bármikor benne vagyunk.
Én úgy tudom csak a HA-s tápszerek vénykötelesek. A többit teljes áron bárki megveheti. Az orvos csak azért írja fel esetleg mert úgy olcsóbb.
Na gyorsan ennyi. Majd még jövök.
myra

Myra
Hú, az tök jó, ha Lillának ekkora étvágya van! Persze ennyi mozgáshoz kell is neki az üzemanyag... Kép
A hazautatokat el tudom képzelni!!! Kép
Sebi is annyira utálja, hogy mozdulatlanságra van késztetve, hogy seperc alatt be tudja magát hergelni, és úgy üvölt, hogy csorog róla a víz. Így nekem is az ölemben volt többször, bár engem is a frász kerülgetett, nehogy vmi bajunk legyen. Szerencsére az autópályán az egyenletes zajban-úton általában elalszik...
Emiatt nem is merek vele egyedül elindulni kocsikázni, mert ha üvölt mellettem az ülésben, akkor rá figyelek, nem a forgalomra. Kép
Tápi: a sima tápikat nem ismerem, nálunk ugye az szóba se jöhetett... de fél éves kor alatt nem csak HA-st szabad adni a babáknak?

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok
Laga
Tényleg hatalmas csajszi Teus. Sára most kezdte el a 68-as méretet hordani.
Én nem szeretem Sárán a "lábas" tipegőket, mert kicsi a lába és mindig belecsúszik a szárába a talpa és ezt nagyon utálja. Ezért én nadrág párti vagyok. Még azért is, mert a pocakja miatt olyan furán néz ki tipegőben, a nadrág pedig aranyosan áll rajta.

fff dl.;űű- á

Ezt a sort Sára írta, remélem mindenki megértette Kép Szóban még hozzátette: höööö őőő he
hmmc

A nyűgösségről annyit, hogy nem esik túlzásba Sára az alvást illetően, de ezt már megszoktam nála. Eddig aludt kb. 2*30 percet. Mostmár jó lenne ha fáradna, de itt ütögeti a billentyűket.
hmmc

Õszibarack után

Kép
hmmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?