Sziasztok csajok!
Látom, a nyár nem a lelkes diétázás időszaka, senki sem túl lelkes, én sem! Eddig nem vitt rá a lélek, hogy belefogjak valamiféle "visszafogom-magam-legalább-egy-kicsikét" fogyókúrába, pedig nagyon elkeseredve állok a tükör előtt. Az esküvő óta szépen lement kilók egytől egyig visszajöttek! Na mindegy, nincs is kedvem mesélni róla, amúgy is utálom a szitut!
Ildi, szept 1-vel költözünk, uis. még nincsenek készen a függönyeim, és a beépített szekrényt is szept 1-i határidővel vállalták. Így tuképpen már másfél hónapja költözhettünk volna, de lassú az asztalos. Ha viszont elköltöztünk, egy ideig nem leszek, mert még csak most túrja a földet a kábeltársaság, vagy a T-com, nem tudom, melyik. Ez az idő viszont kitűnő arra, hogy minden apró kelléket beszerezzek, a legapróbb részletekig. Mindenesetre a kiskertünkben már zöldell a gyep, a sziklakertben gyönyörűek a virágok, a törperózsák pedig hihetetlen terjeszkedésbe kezdtek! (kész kertész leszek...
)
Benjamin is alig várja már, hogy kint legyünk, igazi természet gyermeke: egész nap a szabadban lenne.
Jelenleg a legnagyobb problémám a munkakeresés: szeretnék dolgozni a pénz miatt, de megszakadna a szívem, ha a kisfiamat, akinek max. 7-8 szó a szókincse, bölcsődébe adjam. Végigbőgtem már egy néhány éjszakát, és borzasztóan frusztrál a helyzet, nem tudom, mit tegyek. Már a legkisebb reményem is elszállt, hogy nekem becsengetnek szeptemberben, pedig ha taníthatnék, max. 4 órára kellene a kisfiamat bölcsibe adni. Mindegy.
Szirom, nektek jó nyaralást, ha visszajössz, belehúzunk a fogyiba, oké?
Ildi, tüneményes a virslis kép! Ti hogy érzitek magatokat az új lakásban?
Motiot, kitartás, a diétában leginkább nekem is a hangulatváltozások elviselése a legnehezebb, én is elgyötörtnek gyengének érzem magam, pedig nem az éhség miatt, hanem a tudat miatt, hogy NEM SZABAD ENNI.
Gabi, Veled mi újság van???
Mártus, Ménfőcsanakra költözünk. Ti merre laktok? Szoktad a győri topicot is látogatni?
Legyetek jók, pussz
*D irtha