Új privát üzeneted érkezett!

És Dirtha isKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Bocsi,
igen, Dirtha is hianyzik!
Hol vagytok??!

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Először volt az esküvő, közben összevesztünk a T-rózsaszínekkel, más szolgáltatót kellett keresni, majd bedöglött a gép, aztán végül kész lett, csak modemmel nem volt energiám vacakolni, aztán mire lett ADSL-ünk és ideértem, minden megváltozottKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 

 
 

óü
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:16-kor.
vas
 
 


óó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:16-kor.
vas
 
 


Sziasztok,
na vegre!! Nalunk is hasonlo volt a helyzet, nem voltunk itthon, en az utobbi idöben, ( majus ota ) öt hetet voltam Magyarorszagon összesen Abellel. Ebböl harmat apaval, kettöt meg csak mi ketten. Persze nem egybefüggöen, nem is birtam volna ugy ki. Igy is sok volt. Abel azota bög itthon, ha kimegyek a latoköreböl, ugyhogy szivok ezerrel. Mar mondtam anyukamnak, hogy jöhet a következö geppel es segithet visszanevelni a kölyköt. Nem akar aludni, napközben szinte semmit, este is nagyon nehez. Allandoan figyelni kell, hogy mit csinal, mert percek alatt eltünik, felmaszik leesik, beüti stb... Szoval nem könnyü es en tenyleg egyedül vagyok. Most is itt motoszkal a gepnel, remelem nem huzza ki a kabeleket.
Tegnap voltam dokinal, minden rendben, de van egy massziv allergiam, az immunrendszerem a beka segge alatt van. Kaptam egy szurit, ami kb 10 nap alatt rendbehozza, aztan vissza kell mennem es a nöci összeallit nekem egy dietat, jojo-effekt nelkül. Ahogy elmondta a lenyeget ez a 90 napos dieta lesz. Lehet, hogy egy kicsit maskepp, de szerintem az elsz a lenyege. Kivancsi vagyok, mit fog hozni.

Ildiko, jo hogy ujra itt vagy Te is!
Szirom, nem tennel fel egy-ket kepet az esküvöröl? Nagyon kivancsi vagyok! Biztosan gyönyörü voltal!

Többieknek kitartas, menni fog!

Na pusszancs
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


óó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:17-kor.
vas
 
 


basszus, felébredt, ennyi a vissza fekvésemrőlKép
vas
 
 


Sziasztok!

Sietősben vagyok, ezért most csak annyi, hogy a két érdeklődő postafiókját elárasztottam fotókkalKép Ott tessék keresgélniKép

Fogyókúráról érdekességként említem, hogy ma biztonságban vagyok, mert szinte semmi kaja sincs itthonKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


óóó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:17-kor.
vas
 
 


Szirom, nagyon szep voltal!! Nagyon szep ruhad volt!
Miksa is csini volt, nagyon vagany kissrac!

Mennem kell, mert Apa es Abel kiabalnak ertem!

Pusszancs
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!
Olyan jó olvasni pozitív dolgokat a Norbi Update-ről. Én ismét elkezdtem, tavaly nagyon könnyen feladtam (3 kg ment le 1 hónap alatt), most kitartóbb leszek, remélem. Most 84 kg vagyok, hétfőn kezdtem el az update-et. Azóta folyamatosan fáj a fejem, remélem ez is elmúlik majd. Ha tudtok, írjatok 1-2 bíztató üzit, mert félek idő előtt feladom. Írhattok az e-mail címemre is: kapuvarigreta@freemail.hu
Tulajdonképpen azért kezdtem el, mert már nem érzem jól magam a bőrömben, és a hétvégén összetalálkoztam egy lenéző pillantással,ami nagyon fájt. Azóta rosszul érzem magam, remélem ez majd erőt ad a továbbiakhoz.
Olvastam erről a Norbi féle kenyérről. Tudjátok, hol lehet kapni?
Puszi mindenkinek. Írjatok!
gréti24
 
 


úőó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:17-kor.
vas
 
 


Sziasztok,
Ildiko, en itt vagyok, csak tegnap nem tudtam bemenni a netre, szarakodott a gepem.
Tenyleg, te csak Norbival fogytal ennyit? Ez nagyon jo! Bar most mar nem fogok bele semmibe, hiszen a jövö heten megyek vissza a dokihoz es majd meglatjuk, mit talalt ki nekem, milyen etrendet. Bar legszivesebben elkezdenem a Norbit, ahogy irtad, hogy öt honap alatt ennyit fogytal!
Greti,
neked is sok sikert, biztosan menni fog a dolog, csak be kell tartani, nincs kivetel!
A fejed szerintem lehet, hogy attol faj, hogy ürülnek a szervezetedböl a mereganyagok a fogyokura miatt. Majd elmulik. De ha nem, szerintem kerdezz meg egy dokit.

Többieknek is kitartas, mennem kell, mert Abel büzlik. Tisztaba kell raknom, különben elajulok!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!
Én is olvastam erről a Norbis kenyérről. Az egyik könyvében is reklámoz egy céget (majd legközelebb leírom) , akik 1-es kódu kenyereket , péksütiket, kalácsot , stb sütnek Protein lisztből.
Susi
ssusi
 
 


Sziasztok Lányok!

Ezer éve nem olvasgattam itt Kép De jó látni, hogy vagytok még: Ildikó, Szirom, Motiot Kép

Minden új tagot is üdvözlök, akivel még nem találkoztam. Én is Norbi diétát űztem (és próbálom még mindig csinálni több-kevesebb sikerrel), és nekem is nagyon bevált.

Zsoltika is nagyon rosszul alszik mostanában, majd' éjfélkor sikerül csak elaltatnom Kép És állandóan cicizik (szeptemberben lesz 2 éves), napjában 10-15-ször is szopizik, ami egyrészt jó, és szívesen is adom neki, csak már egy kicsit szeretnék én is "független" lenni...

Az én súlyom stagnál, 55-56 kg-nál leragadtam, de nem baj Kép Viszont próbálgatok tornázni rendesen, mert az nagyon sokat segít, főleg ugye még mindig a pocakról kéne eltüntetni a zsírpárnát.

Szirom,
nekem is küldenél képeket? Sokat gondoltam rád, sőt még nézegettem is az újpesti topicot, de sokáig oda sem írtál.

Motiot,
neked csak néhány kiló súlyfelesleged van, ugye? Az naggggyon nehezen megy le, ezt én is tapasztalom, pedig próbálkozom, már a futást is beiktattam, de nagyon ragaszkodó az utolsó néhány kiló Kép

Ildikó,
kék-zöld foltok Kép Az én fiam meg alapjában óvatos. De azért rajta is vannak sebek, mostanában főleg a lábán, felsértette a csúszda, meg ilyenek. A callanetics könyvért továbbra is örök hálám, nagyon sokat forgattam. Csak azt nem tudom, hogyan juttathatom vissza hozzád?

Többieknek is jó fogyizást kívánok! Ne haragudjatok, hogy nem írok név szerint, de lassan hajnali 2 óra van. Egyszerűen nem jutok máskor nethez, csak éjszaka, még hétvégén is.

Puszi,
Gabi

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Már megint nem voltunk itthon, Szatmárcsekére mentünk barátokkal. Baromira messze van, és nem volt jó időnk, de ott mindig jó a társaságKép Viszont Miksát nem könnyű nem kiságyban elaltatni, mert mindig elszalad, és egész éjjel strázsáltam félálomban, hogy le ne essen. Lényeg a lényeg: jó itthon lenniKép

Gabi! KÜldtem képeket neked is! Újpestre sem bírtam írni, mert nem volt netünk. És az az igazság, hogy nálunk is vége van a 3 órás délutáni alvásoknak, szóval most meg már hiába van netünk, elég nehezen jutok ide. Az az 1-1-5 óra, amit Miksa szunyál, épp magamra (kaja, zuhany, ilyenek) elég vagy arra se. A háztartásról már nem is beszéljünkKép
Szopi: azt tudtam, hogy Zsoltika szopizik még, de hogy ennyit, azt nem gondoltam volna! Biztos, hogy bizonyos szempontból jó, de talán neked is könnyebb lenne, ha picit próbálnád ritkítani. Miksa simán leszokott a szopiról, magam sem hittem. Bár ő nem is kérte annak idején sem sosem magától, csak kaptaKép De az az igazság, hogy nekem már a végén valamilyen szempontból teher volt, és ezért mi befejeztük 1,5 évesen.

Ildi, Motiot, köszi a dicséreteketKép Jól is éreztem magam, biztos ez látszik a képeken is.

Most megyek, mert csúszásban vagyok, sziasztok!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok,
jo, hogy ujra kicsit beindultunk!
Gabi,
hat azert nem csak egy par kilorol van szo, jo lenne kb 10-et ledobni, de mind a 10 nagyon ragaszkodik, ugyhogy csak szenvedek. Pedig mindent kiprobaltam mar. a 1,5-2 kg-nyi vizen kivül nem megy le soha több, ez elegge frusztralo. Na de majd most a dokival remelem jutunk valamire.

Szirom, hat a haztartas kb nalunk is igy nez ki, ha Abel epp alszik,. akkor kapkodok, hogy vegezzek legalabb nehany dologgal es akkor magammal meg nem is foglalkoztam. Este pedig, ha sikerül elaltatnom, akkor meg megcsinalom a maradek dolgomat es holtan esek össze. Na meg vegre kajalok egy jot, amire napközben ugye nincs sok idöm. Ez tudom, hogy nem tul jo, de probalok "jot" enni.

Többiek,itt gondolok az ujakra, hol vagytok?
MIndenki ennyire elfoglalt?
Nalunk most nagyon szar az idö, ugyhogy nem is nagyon voltunk kint, nagykabat kene, hogy ne fazzon az ember es hozza meg szakad az esö is. De azert remelem lesz meg jo idö.
Na megyek, mert apa mar itt tobzodik mellettem, mert ö is netezni szeretne.

Pusszantas
MOtiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok Lányok, Asszonyok!

Most találtam csak rá a beszélgetéseitekre. Én 32 éves vagyok, 1,64 m magas és 63 kg. Van egy 2,5 éves kisfiam. Szóval, lenne még rólam egy kis eltüntetni való. Sajnos a mozgással én is úgy vagyok ahogy egy előttem szóló már írta, hogy örülök ha a gyerek esti altatása után mint egy őrült próbálom magamat utolérni a háztartásban, Apucival váltani legalább 2 értelmes szót. És ez még megfejelve napi 8 órás munkával. Hát gondolhatjátok, hogy a torna a futás, stb. a legutolsó sorba állnak. A nyár elején elhatároztam, hogy na majd az idén elmegyek minden este futni. Ez sajnos 2 alkalomra korlátozódott. Az első alkalommal úgy éreztem, a popsimat mint ha egy hangyaboly kelt volna életre benne, a combom úgy égett mint a katlan, levegőt alig tudtam venni, a pulzusom pedig az eget súrolta. A második alkalom csak egy kicsivel volt könnyebb, de könnyebb volt. Aztán vége a történetnek, mert megint előtérbe kerültek ennél sokkal FONTOSABB dolgok (a mosogatás meg társai). Úgy érzem, mozgás nélkül nem fogok tudni a súlyomon változtatni. Ja, és még valami, www.hazipatika.hu-n van egy ingyenes fogyókúra project, csak az e-mail címedet kell megadni és ha újra indul a program értesítenek mindenről, állítólag 5 hét = - 5 kg.

Sziasztok: Mártus
mártus
 
 


óóó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:18-kor.
vas
 
 


Sziasztok,
en, vagyis mi epp most ertünk haza egy kis "setabol". Irtam, hogy az ebay-en vettem egy hatihordozot Abelnek, ezt probaltuk ki itt a környeken. Nagyon jo helyen lakunk a varos szelen, itt kezdödnek a kertecskek es eleg magas kis hegyes-dombos a taj. Szoval gondoltam akkor vegre elkezdem. Fel orat voltunk kint elsöre, hogy Abel is szokja. Imadta! Akkorakat kacagott, ahogy en fujtattam az emelkedökön, hogy csak na. En jol elfaradtam, szerintem ert annyit a dolog Abellel a hatamon,mint egy jo kis futas, mert nem setaltam, hanem jo huzos tempoban gyalogoltam. Holnap, vagy holnaputan megint megyünk, akkor lehet, hogy majd egy kicsit többet. Nagyon jol esett. Ja, meg ki lehet birni, mewrt Abel megy "csak" 8 kilo.

Ildiko,
megegyszer nagyon ügyi voltal az update-tel! En holnap megyek dokihoz a dietas tervert, aztan majd meglatjuk mi lesz. Ha nem tetszik, akkor elkezdem az update-et, en is rendesen, nem fel gözzel. Most mar muszaj lesz valamit tennem, mert elkezdett fajni a derekam, lent a keresztcsontom, szerintem az allandosult tulsulytol. Meg anno, mikor versenyszerüen sportoltam volt egy "kis" serülesem, ami miatt abba is kellett hagynom mindent, meg a testnevelesi fösulit is, na azota ha egy kicsit is többet nyomok huzamosabb ideig, akkor nagyon megerzem. Asszem tenyleg itt az ideje, hogy tegyek valamit.

Na megyek gyorsan zuhanyozni, aztan lefekszek Abellel egy kis delutani szunyokalasra, ugyanis magaban nem hajlando aludni, vagy ha igen, akkor max. fel orat es akkor egesz delutan kuka, mert kialvatlan. Ha ezt el akarom kerülni, akkor szepen nekem is csic´sikalnom kell vele. JO mi? Nincs valami jo ötletetek, hogyán lehetne magatol elaltatni es hogy aludjon is? Mert különben nagyon faradt, de mar csak azert se alapon nem alszik.
Na most mar tenyleg megyek
puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Szirom,
nagyon szépek voltatok az esküvőn mindannyian! És szuper jól néztél ki a ruhádban. Hát megint nosztalgiáztam, hogy milyen jó is lenne újból tartani egy esküvőt... Kép

Motiot,
kíváncsi vagyok, milyen diétás tervet ad neked a doki, és hogy egyáltalán mit mond majd. Én is az update-tel fogytam ugye, de én bizony ettem délig 3-as kódú kajákat Kép Viszont kb. ugyanannyi idő alatt feleannyi kilótól szabadultam meg, mint Ildikó (igaz kevesebbről is indultam). Ez a háti hordozó nagyon jó lehet Kép Ábel nem motorozik? Az is jó mozgás: rohanni a gyerek után Kép
Zsoltika még cicin alszik el, tehát sajnos ebben nem tudok segíteni. Én is kíváncsi vagoyk, hogyan fog egyszer magától elaludni, ha majd nem lesz cici...

Ildikó,
Te kis házitündér Kép Jöhetnél hozzánk is! Igyekszem sűrűbben jönni! Én már nagyon szeretnék kistesót Zsoltikának, és a próféta szóljon belőled, hogy a másodikkal könnyebb Kép

Mártus,
üdv itt Kép Ha van egy kis időd, olvasgass vissza, mi itt a Norbi Update-es és a 90 napos diéta alapján fogyizgattunk, hátha valamelyik megnyeri a tetszésed Kép Ezen már én is gondolkoztam, hogy majd ha dolgozom, hogyan jut vajon időm tornázni. Most a délutáni alvás alatt szokott sikerülni a torna, bár akkor bőven van más melóm is.

Befejezem közben, Zsoltika az imént ébredt sírva, nem tudom, mi baja lehet. Megyek is aludni Kép

Jó éjt,
Gabi

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Körülnéztem up-date program ügyben. Amit tudtam letöltöttem, majd átolvasom részletesebben.
Abban adjatok tanácsot nekem, hogy hogyan oldjátok meg azt, hogy ha a pl. párotok nem szeretne párolt, grillezett, stb. kaját enni hanem „normális” rántott szeletet sült krumplival vasárnap délben akkor kétféle kaját főztök egyszerre. A logika persze ezt diktálja, vagy megpróbáljátok rávenni Õket a Ti kajátokra?

Képzeljétek ma kórházi étteremben (itt dolgozom, nem beteg vagyok) kértem 15 dkg zöldsalátát, azt mondja a felszolgálónő, hogy abból 150 Ft 10 dkg. Kérdezem Tőle: és? Mire Õ: hát csak gondolta szól. Nagyon figyelmes, nem? Csak azt nem tudtam eldönteni, hogy nem nézte ki belőlem, hogy ki tudom fizetni, vagy pusztán ennyire udvarias.
Ma még nem ettem semmi édességet. (ja, azért 1 kappuccsínó már volt), és eldöntöttem ha ma nem szakad ránk az ég (nem úgy mint tegnap este-éjjel) akkor el megyek futni egy kicsit.

Ildikó!
Mennyit és mit mozogtál a diéta mellett? Nagyon szépek a fiaid. Nagyon boldog Anyukának tűnsz a kép alapján.


Sziasztok: Mártus
mártus
 
 


Szia Mártus!
Én is Norbizom. De én még kezdő vagyok itt. A gyerekeim ki vannak a Norbitól akadva, pedig én igyekszem nem feltünően csinálni. Ha csak natúr cs. mellet csinálok rakok fel krumplit, de zöldséget is.De ha a csirkét másképp csinálo, ,akkor is jó nekem . Így válaszathatnak.A rántott husit is lehet trükközni. Mondjuk a párodnak úgy ahogy szoktad, magadnak pedig teljeskiőrlésű liszt, tojás és zabkorpa . Az igazat megvallva még nem csináltam így rántott husit, de én így fogom , majd, ha rákerül a sor.Főzelékeket keményítővel , tojással lehet sűríteni vagy teljeskiőrlésű liszttel. Szóval egy kis trükközéssel azért nem kell külön főzőcskézni.
Nagyon kíváncsi vagyok Ildikó válaszára. Krumplit is lehet enni, de csak keveset.Igaz? Desszertnek pedig egy light fagyi pl tök jó ebéd után. Kíváncsi lennék arra is, hogy a Norbi szerint minden édesség elkészíthető teljeskiőrlésű liszttel és édesítővel. Ildikó , neked mi a tapasztalatod? Én még csak kísérletezem.

Susi
ssusi
 
 


óüö
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:18-kor.
vas
 
 


Sziasztok!

Csk picit jövök, mert jó késő van.

Ildi! Azt áruld el, hogy Olivér mit csinál, amíg te házitündérkedsz? Miksa egyszerűen nem hagy semmit se csinálni, pedig kihozunk játékot, könyvet a konyhába, vagy énekelni, verselni próbáltam neki, de mászik rám föl. Kíváncsi arra, mit csinálok, és hiába próbáltam odatolni az etetőszékkel a pulthoz, az nem jó neki. A hordozóban meg megszakadok, bár sokszor úgy főzünk, hogy rám van kötve. Aztán mégiscsak 12 kg ám... De soká ott se bírja, úgyhogy egyszerre akar le és fölmenni.

Gabi! Köszi a dicséretetKép

Mártus! Én 90 napoztam, az nagyjából úgy nézett ki, hogy húsnapon én húst ettem párolt vagy sült zöldséggel, salátával, az ember ugyanazt, csak negkapta hozzá az imádott krumpliját. Keményítőnapon én párolt vagy sült zöldséget ettem, neki csináltam hozzá húst. Esetleg krumplitKép Szénhidrátnapon sokszor volt pizza, az enyém szolid, hús és sajt nélkül, az övé dugig megrakva. Vagy tészta, nekem paradicsomszósszal, zöldséggel, neki húsos öntettel, mondjuk bolognai izé. Gyümölcsnapon azt főzöl neki, amit csak kívánKép Ez szerintem elég jól megoldható. Tulképp az ember följavítja vagy kiegészíti a saját kajáját. El is kéne kezdeni újraKép

Motiot! Miksa kiságya mellé odafekszünk, hogy tudja, nincs egyedül, kicsi dumcsi, néha ének, aztán akármeddig tornászik, takarót dobál, simogattatja a rácson kilógatott lábát, kispárnát rendezget, fölugrál, fetreng, előbb-utóbb elalszik. Kezdetben ez egy-1,5 óra is volt, mostanában fél-3/4. Délután kevesebb, olyan 1/4 óra. Nekünk is nagyon kemény volt, mert ő ha nem aludt bele a szopiba, akkor nem volt hajlandó lefeküdni, csak állni. De 1,5 éves kora óta nincs szopi, és ez vált be a legjobban. Ha egyedül hagynám, most is ácsorogna és ordítana, hogy mammaKép De nem hagyomKép És nem engedek a délutáni alvásból, mert szüksége van rá.

Jóccakát!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok Lányok!

Szirom,
én sem bírok Zsoltika mellett sokmindent csinálni itthon... Bár néha már együtt takarítunk, azt imádja, főleg a portörlést, így néhány polcot, dohányzóasztalt, tv-szekrényt, stb. le tudunk együtt törölni Kép De már a porszívót utálja. Felmosni is tudok vele együtt, ő a saját kis vödrével és felmosójával takarít, persze víz nélkül. A főzés szokott nehézkes lenni nálunk is, mindig akkor kellenék, de nagoyn, amikor kavarni kéne a kaján Kép

Mártus,
én sokszor készítettem kétféle kaját, hétközben főleg vacsorára, mert én sem a melegszendvicset, sem a sült krumplit nem ehettem, ezek a férjem kedvencei Kép De sokféle kaja van, ami szerintem nagyon jó, és Norbis is. Mi nagyon szeretjük a csirkemellett megrakva paradicsommal, mozzarellával, ez isteni fini, sütőben sütve. Ilyenkor nyáron nagy sláger a lecsó, nekem hamlettel, a férjemnek kenyérrel Kép szóval így oldottuk meg a kaja kérdést.

Ildikó,
persze, csak vicceltem Kép Akkor írd meg, mikor jársz Pesten, és találkozunk megint!!!

Képzeljétek, Zsoltika beteg KépKépKép Ma az orra folyt már reggel óta, délutánra belázasodott. Tegnap éjszaka meg hányt... Szegénykém! Holnap viszem is az orvoshoz.

Még 2 link rólunk, ha van kedvetek képeket nézegetni: Kép

www.babanet.hu/album/main.php?album=6550&p=6054359

www.babanet.hu/album/main.php?album=5528&p=8823072

Jó éjt,
Gabi

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, sikerült teljesítenem a magamnak felállított tegnapi szintet. Sajnos, csak munka után szoktam ebédelni, ez időben kb. ½ 4 körül van. Üres bablevest /tejföl-liszt habarásos/ ettem, egy kevés tojásos nokedlivel. Este volt kb. ½ óra futás, utána ½ óra torna a TV előtt. Tök jól esett, de a vége sajnos kicsit húzósra sikerült. A hasizom gyakorlatot hagytam a végére és kb. 30-40 db után begörcsölt a gyomorszájam, de olyan erővel, hogy a férjem húzott fel a földről és feszített ki, hogy tudjak mély levegőt venni. Totál kétségbe estem, ha ez most akkor történik mikor egyedül vagyok otthon, nem tudom, hogy szedtem volna össze magamat. De azért nem maradhat ennyiben a dolog, csak próbálom a hasizmot gyakorlatokat más irányú gyakorlatokkal erősíteni.

A kajára vonatkozó ötleteket nagyon köszönöm, látom itt egy nagyon profi csapatba kerültem. A mai menüm isteni lesz: magam készítette zöldség saláta, Hamlett, gyümölcs, 1 műzli, ja és még azért 1 kappuccsínó. Vélemény?

Az altatásról olvasott bűvészkedéseket olvasva eszembe jutott az elmúlt jó 2 és fél év. Annyi de annyi verzión mentünk mi is keresztül, hogy ember nem lenne, aki elolvasná ha leírnám. Nálunk 2 évesen állt be nagy változás a cumi elhagyása után. Egy januári megfázásos időszakában mikor nem kapott rendesen levegőt leharapta a cumija végét. Mondtuk neki sajnos el kell dobni cumit mert így már nem használhatja, de sebaj alapon van másik, így azt rágta tovább. De az is elszakadt. Így lett vége nálunk a cumi korszaknak, ja és anya esti nyugalmának is. Azóta csak akkor tudok ki jönni a szobájából, ha már teljesen mély álomba szenderült. Addig, meg amit el tudtok képzelni a fejenállástól a tengelyirányú pörgésig, minden van. Ez kb. 10-1/2 11-ig tart. És utána jövök én a fürdéssel, stb...

Na most befejezem mert kitagadtok a sok dumáért.

Puszi Mindenkinek: Mártus
mártus
 
 


Sziasztok!

Talán tudok segíteni egy kicsit a következő Termékismertetővel a gyerek használhatóságával kapcsolatban.

Mártus
Kép
mártus
 
 


Sziasztok,
jelentem elkezdtem matol a doki altal elört fogyokurat. Allitolag a Max Planck Intezet dietaja es azon alapul, hogy mindent be kell vinni a szervezetbe, gondolok itt feherjere szenhidratra zsirra vitaminokra es asvanyi anyagokra, csak egyszerre csak egyfele elelmiszerrel. Tehat ez azt jelenti nekem, hogy minden nap csak egyfele kajat ehetek. Ez ma eppen a zöldsegleves, holap is az lesz. Szombaton csak halat ehetek, ezen azt ertem, hogy CSAK halat, semmit hozza egesz nap! Vasarnap mindig azt eszek, amit csak akarok. Hetfön aztan megy tovabb csak ananasszal, kedden repa szerdan feher husi es igy tovabb stb.
Jövö penteken kell visszamennem, hogy hogy erzem magam es akkor tovabb irjuk, hogy mikor mit kell ennem. Ennek az a lenyege, hogy a szervezet lassan veszit a sulyabol elöször, aztan kb 4 het alatt atall erre a metabolizmusra es akkor hirtelen megindul a sulyvesztes, de jo-jo nelkül.
Szoval ez egyfajta testkontroll es 90 napos csak maskepp. Meglatjuk mit hoz a dolog. Mindenesetre ki kell tartanom, mert folyamatosan ellenöriz es nehogy mar beegjek elötte, hogy orvoshoz megyek tanacsert, mert nem megy a fogyas es akkor meg nem tudom betartani. Szoval most be KELL tartanom.

Az alvast pedig megprobaltam az "aludj jol gyermekem" modszerrel, hogy kijövök es egy perc mulva bemegyek, megsimizem elmondom neki, hogy szeretem es nem megyek el, csak most aludnia kell es majd ha felebredt akkor jatszunk stb. Na ezt ketszer kell eljatszanom es mar alszik is. Elötte hagytam tovabb sirni egyedül es szerintem ez volt a rossz. MOst tudja, hogy ott vagyok, mert többször bemegyek hozza es igy nyugodtan elalszik. Tegnap es ma ezt csinmaltuk es 10 perc alatt aludt.

Na mennem kell, mert itt vannak anyukamek latogatoban hetföig, ugyhogy lehet, hogy most nem jövök, mert sürü a program.

Marti, vigyazz azzal a hasizommal, ne vallalj egyszerre tul sokat, csak szepen fokozatosan! Meglatod, egy het mulva mar könnyebb lesz! Kajakhoz jo etvagyat, jol hangzik. Latod en nem ehetek most mindent.

Na most mar tenyleg megyek.
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!
Motiot! Éredekes kúrát írtak elő neked. És ha valami olyan dolgot kell enned , amit nem szeretsz? Vagy ezt megbeszéled a dokival és olyan kajákat ír neked elő, amiket nem tudsz enni? A mennyiséget is megszabják? Érdekes ez a kúra, kíváncsian várom én is a tapasztalataidat.Tényleg jó, hogy a doki résen van és nem hagyja , hogy meginogj.
Én most már majdnem 5 kiló minusznál tartok. Szépen lassan haladgatok.
Márti! Tényleg vigyázz. Szépen fokozatosan terheld magad, mert elmegy a kedved tőle.Nagyon jópofa a használati utasítás. Bárcsak minden ilyen egyszerű lenne!
Kata elalvásának a titka nálunk, hogy amikor álmosodik , akkor beülök a szoptatós székembe és halkan, ritmusosan (kis monoton dallam) mormogok. Erre ő 10 perc alatt alszik is. És ekkor még ha fel is ébred picit, de berakhatom a kiságyába.
Szombaton megyünk Szarvasra. Kíváncsi leszek, hogy tudom -e tartani magam Norbihoz vagy kezdhetem előlről az egészet.
Legyetek továbbra is kitartóak!
Ildikó!
A Zsiráfhús az 1-es kódu?
SusiKép
ssusi
 
 


óóó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:19-kor.
vas
 
 


Sziasztok Lánykák!

Végre volt egy kis időm és vissza olvastam a levelezéseiteket, hát nem mondom hang nem jött ki a torkomon. Amit Ti végig csináltatok fogyás ügyben…

Ildikó!
Te vagy előttem a két lábon járó csoda. Olyan szuperül nézel ki, na nem ragozom tovább. Szóval követendő a példád minden fogyni vágyó hölgyike előtt.

Azt hiszem, hogy én nem nagyon fogok tudni csinálni ilyen 90 napos meg norbis diétákat pontosan. Mivel mint írtam már vissza jöttem dolgozni, és így nagyon nehéznek találok tartani bármilyen diétát.
De, az édességet a lehető legminimálisabbra csökkentem, a tésztákat úgy szintén. Zsíros húst idáig sem ismerte a családom. A gyümölcsökből szinte mindet szeretem. Viszont a zöldségekkel hadilábon állok, elég rendesen. Sajnos abszolút nem szeretek semmiféle k-val kezdődő zöldséget karalábé, káposzta,stb. Sem a cukkinit meg az ilyeneket. Ha párolva kéne meg ennem a paprikát, a paradicsomot meg sütve szerintem biztosan nem lennék sokáig az élők sorában. A borsó, répa, bab, uborka, kukorica az jöhet. Tényleg a bab a Norbinál hányas?
Azt hiszem, én leszek a kakukk tojás a csapatban, mert egyénileg próbálok valamit kezdeni a súlyommal és a diétázással itt szépen csendben magamban. Azért azt hiszem még a norbi-féle az, amit tudnék tartani.
A hét végén tudom magamat egy kicsit jobban elmélyíteni az ügyben. Feltéve, ha nem megyünk kirándulni, mert mióta hazajöttünk a nyaralásból 3 hete a kisfiam egész nap azt kérdezi, hogy mikor megyünk megint várat nézni. Szilvásvárad, Eger, Miskolctapolca és környéke volt a felfedezés helye. Csodálatos, menjetek el, aki még nem volt arra.

Ja, nehogy elfelejtsem. Képzeljétek, tegnap a helyi megyei lapban benne volt Dirtha és a férje. Õ úgy látom mostanában nem írogat. Büszkén mutogattam Apucinak mikor hazajött, hogy ez a csajszi is babanetezik, és már láttam róla egy csomó fotót. Hát tényleg lélegzetelállítóan szép a csaj. (bocs: fiatalasszony) A megismerkedésükről volt egy cikk, most minden héten bemutatnak egy párt az újságban.

És a végére tartogatom a lényeget. Tegnap hozott egy ismerős a győri kekszgyárból 3 kg friss, illatozó vaníliás karikát. MONDOM 3 KG. Hát ezt kapjátok ki? Most mit csináljak? Itt van még a szobámban, ma tudom csak haza vinni. Jelentem, hogy 1 szemet sem ettem belőle. Holnap délelőtt azért ehetek 1-2 szemet, csak délig?

A torna tegnap is meg volt, de sajnos hasizmozás nélkül, mert ugyan azt kezdtem érezni mint első nap, hogy a görcs kezdi összehúzni. Azért megoldottam egy kevésbé hatékony gyakorlat sorral.

Hétvégén nem vagyok net közelben, de hétfőtől figyellek benneteket megint. Jó hétvégét.

Puszi Mindenkinek:
Mártus
mártus
 
 


Sziasztok,
itt vagyok en is egy kicsit.
Meg tartom magam a kemeny dietahoz, ma halas napom van, holnap viszont mindent ehetek, ugyhogy alig varom mar! Eddig kb 1 kg ment le, de szerintem ez csak viz. Doki azt mondta, hogy az elejen lassan fog menni, kb 4 het mulva lesz egy erezhetö es lathato ugras majd. Csak gyözzem kivarni!

Ssusi, te miota csinalod a Norbit, hogy mar 5 kilo lement? Ez nagyon jo, gratulalok hozza!

Marti, azert probald betartani a Norbit, szerintem ez a munkahelyeden is megoldhato. Nem tudom meddig dolgozol, de delig mindent ehetsz, tehat az ebeded meg van mentve, es delutan haromig pedig 2-es kajakat is. Szerintem igy jol ki lehet birni es akkor mar csak este kell odafigyelned az 1-es kodra.

Ildiko, hazitünderkedhetsz nalunk is! Ba en is ilyen vagyok, mint Te, hogy egy heten egyszer ramjön es akkor mint a villam atszaladok az egesz lakason es mindent megcsinalok.

Gabi, megneztem a kepeket, nagyon szepek vagytok! Neked mar tenyleg nem kell fogynod semmit! Barcsak mar en is ott tartanek!

Na szaladok, mert mar hianyolnak!

Puszi mindenkinek es szep hetveget!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Hahóóóóóóóóóóó csajooooooooook!!!!!!!!!!!!

Ezer éve nem voltam itt, de jó látni, hogy előkerültek a régiek is!!!

Szirom, és többiek, köszi, hogy hiányoltatok, Ti is hiányoztok! A holnapi este csak az enyém, akkor jövök és visszaolvasok, mert eddig nem sikerült, addig meg nem tudlak kérdezgetni benneteket!

Puszi, és örülök, hogy létrejöttünk megint!

*Dirtha
dirtha
 
 


Sziasztok!

Nnna végre, Dirtha, már azt hittem, megharagudtál!Kép

Motiot! Vonz a fogyokúrád!Kép Írnál róla bővebbet? Ha nem titkosKép

Ildi! Felső szint: dettó. Lent van kiskapu, de felül nincs még, az ember hónapok óta ígéri. Ne vegyek, mert megcsinálja. A lenti egyébként tényleg jó lett, csak a felső nem készülget. Ja, és korlát sincs. Úgyhogy én is viszem a gyereket magammal, ez főleg akkor jó, ha mást is fel kell vinni az emeletre. De lent meg nem hagyom őt, mert önveszélyes. És még az az egészben az érdekes, hogy Miksa most már ki tudja nyitni az ajtókat, szóval két zokni a mosógépbe, szaladás a gyerek után, majd vissza, hopp egy gatya és így tovább...

Miksa még mindig alszik, pedig mennünk kéne a városba.

Sziasztok!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Először is szeretnék elnézést kérni, hogy a múltkor,csak Ildikót emeltem ki mint a világ hét csodáját fogyás téren. A többieknek is minden elismerésem, Ti is nagyot alakítottatok, amit a mellékelt fotóitokon is látszik. Még egyszer ezerszeres bocsi.

Szóval akkor kezdem magammal: egész tűrhetően tartom magamat kaja ügyben. Azért van még mit javítani a hozzá állásomon. Majdnem megesz a fene egy kis édességért. Nagyon nehéz, de. előtt eszem azért 1 szelet műzlit, vagy kappuccsínót iszom. Azt még nem tudom, hogy fogom megállni, hogy este 5-6 után már ne egyek semmit. Nem tudom Ti mikor kerültök ágyba este, de ez nálam úgy fél 11 után van most már szinte rendszeresen. Addigra úgy megéheznék, hogy az a jó istnen aki engem távol tartana a konyhától, így inkább fél 7 vagy 7 körül eszem egy keveset így egészen tűrhető. Vélemény?

Képzeljétek, elhatároztuk Apucival meg a Kislegénnyel, hogy elmegyünk vasárnap egy jó kis kirándulásra Sümeg-Tapolca-Nagyvázsony érintésével. Fel is keltem reggel 6 kór. Grillezni való pipi husi már sült a sütőben (azt akartam vinni egy kis tízóraira) mire jön ki a drága párom a hálóból, hogy este megpiszkálta a fülét fürdés után (előző héten folyamatosan a fülészetet jártam vele és valami krémet raktak Neki bele) és most nem hall vele semmit és nagyon fáj. Hát ne tudjátok meg azt hittem felrobbanok az idegtől. Olyan csodálatos kiránduló idő volt, hogy álmodni nem lehetett volna szebbet. Így a sütő lekapcsolva, infralámpa, bioptron lámpa üzembe helyezve és mi maradtunk otthon. Andráskát már ne is kelljen mondanom, ahogy kinyílt a szeme már mondta is, hogy indulunk várat nézni, meg jó és rossz katona bácsikat keresni. Azt hittem meg szakad a szívem érte. De majd azért bepótoljuk valamelyik hétvégén.(feltéve, ha lesz olyan, hogy nem fog szakadni az eső)

Visszatérve az eredeti témánkhoz az lenne a kérésem, hogy megírhatná Valaki nekem, hogy milyen kódú a: kukorica, fejtett bab, borsó, puding.

Ildikó! Egy régebbi leveledben olvastam, hogy gombár grilleztél. Ezt hogyan kell csinálni? A sütiben a cukrot teljesen lehet helyettesíteni fruktózzal, vagy canderellel? Ennyi kérdés gyűlt most össze bennem.

Én holnaptól vasárnapig nem leszek gép előtt. Azért kicsit aktivizálhatná a csapat. Akkor azt is észrevehetnétek, hogy Dirtha is előkerült.

Dirtha!

Merre laktok Győrben?
mártus
 
 


óóó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:19-kor.
vas
 
 


óó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:20-kor.
vas
 
 


óóó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:20-kor.
vas
 
 


Köszi Ildi, most van is rohanásKép Eléggé ötletszerűen találtuk ki, és éppen mindenkinek bejött valami meló, nem is kevés, az idő viszont szorít. Ma még muszáj mosnom is, és bár utálom a szárítót, kénytelen leszek azt is használni, mert még a tegnapiak se száradtak meg. Kell még vasalni, meg egy halom mindent venni. Például nincs fürdőruhám, elfogyott a bébikaja, elszakadt a sportszandim, ilyenek. Asszem jobban járnék, ha írnék egy listát, mire van szükség, mert szanaszéjjel áll a fejem.

És a diétáról annyit, hogy lent majd eszek jó sok grillizét meg halat! Aztán ha hazajöttünk, muszáj lesz belevágnom újra a 90 naposba, mert rossz irányba haladok, méghozzá viharsebesenKép

Kép fantasztikus!Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok Csajocak,
itt vagyok en is, de mint irtam, most isz rossz volt a netünk es egesz heten nem tudtam jönni. Apa ma vegre megcsinalta!
Fogyokuraval haladgatok, mar ujra ramjön 2 db nadragom, amiket eddig csak nezegetni tudtam. Eddig 2,5 kilo ment le, tudom ez nem olyan sok, de nekem mar ez is sok, hogy a merleg nem 60-at, hanem 57,5-öt mutat. Hetfön kell visszamennem dokinenihez, elmondani a tapasztalataimat es hogy tovabb irja a tervet. Ma gyümölcs napom van, tegnap csak gyümölcslevet ihattam. Egesz türhetöen birtam, nem gondoltam volna. Holnap vasarnap, ugyhogy ehetek, amit akarok. Ellenben ma van egy meghivasunk es a ficko szakacs, meghozza olasz. Asszem valami tengergyümölcsei elöetel lesz, aztan Lasagne meg olasz sütik. Hat nem tudom. MOndtam, hogy en inkabb itthon maradok, Apa pedig elmehet Abellel. De lehet, hogy elmereszkedek en is es majd csak megallom valahogy, hogy ne egyek. Bar meg kell mondanom, hogy nagyon erötlen es kedvetlen vagyok amiota a dietat tartom. Nem tudom, hogy meddig fogom birni, hiszen Abel melle azert kell nemi erö es odafigyeles, de igy meg arra sincs eröm sokszor, hogy szoljak hozza es jatsszunk, ez pedig nem tul jo. De majd hetfön mindent elmondok a dokineninek.
Egyebkent meg nagyon jo erzes, hogy ez a 2,5 kilo lement. Tulajdonkeppen durvan egy het alatt nem is rossz.
Na mennem kell, mert Abel ehes. Majd meg jövök. Kivancsi vagyok, hogy birom delutan a vendegseget...
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok csajok!

Látom, a nyár nem a lelkes diétázás időszaka, senki sem túl lelkes, én sem! Eddig nem vitt rá a lélek, hogy belefogjak valamiféle "visszafogom-magam-legalább-egy-kicsikét" fogyókúrába, pedig nagyon elkeseredve állok a tükör előtt. Az esküvő óta szépen lement kilók egytől egyig visszajöttek! Na mindegy, nincs is kedvem mesélni róla, amúgy is utálom a szitut!

Ildi, szept 1-vel költözünk, uis. még nincsenek készen a függönyeim, és a beépített szekrényt is szept 1-i határidővel vállalták. Így tuképpen már másfél hónapja költözhettünk volna, de lassú az asztalos. Ha viszont elköltöztünk, egy ideig nem leszek, mert még csak most túrja a földet a kábeltársaság, vagy a T-com, nem tudom, melyik. Ez az idő viszont kitűnő arra, hogy minden apró kelléket beszerezzek, a legapróbb részletekig. Mindenesetre a kiskertünkben már zöldell a gyep, a sziklakertben gyönyörűek a virágok, a törperózsák pedig hihetetlen terjeszkedésbe kezdtek! (kész kertész leszek... Kép)
Benjamin is alig várja már, hogy kint legyünk, igazi természet gyermeke: egész nap a szabadban lenne.

Jelenleg a legnagyobb problémám a munkakeresés: szeretnék dolgozni a pénz miatt, de megszakadna a szívem, ha a kisfiamat, akinek max. 7-8 szó a szókincse, bölcsődébe adjam. Végigbőgtem már egy néhány éjszakát, és borzasztóan frusztrál a helyzet, nem tudom, mit tegyek. Már a legkisebb reményem is elszállt, hogy nekem becsengetnek szeptemberben, pedig ha taníthatnék, max. 4 órára kellene a kisfiamat bölcsibe adni. Mindegy.

Szirom, nektek jó nyaralást, ha visszajössz, belehúzunk a fogyiba, oké?
Ildi, tüneményes a virslis kép! Ti hogy érzitek magatokat az új lakásban?
Motiot, kitartás, a diétában leginkább nekem is a hangulatváltozások elviselése a legnehezebb, én is elgyötörtnek gyengének érzem magam, pedig nem az éhség miatt, hanem a tudat miatt, hogy NEM SZABAD ENNI.
Gabi, Veled mi újság van???
Mártus, Ménfőcsanakra költözünk. Ti merre laktok? Szoktad a győri topicot is látogatni?

Legyetek jók, pussz

*D irtha
dirtha
 
 


Sziasztok!
Megjöttem a nyaralásból. Szerencsére nem szedtem vissza a kínnal-verejtékkel leadott kilóimat. pedig azon sem csodlkoztam volna, mert időnként rendesen belehúztam a zabálásba. Nagy társaság ( kb 30-an voltunk) , mindig rágcsáltunk vagy iszogattunk valamit. Egyet meg tudtam állni, hogy üdítőt azt nem ittam. Inkább pezsgőt! Szóval 10 centivel a föld felett járok. Feltöltődtem és folytatom a sanyargatásomat.
Tényleg! Mi lett a 3 kiló vaníliás karika sorsa? Erre én is kíváncsi lennék ám! Nálunk ma voltak vendégek és a gyerekek elég sok édességet kaptak. Csakhogy nincsenek itthon a gyerekeim! Jó mélyre el kellett dugnom a cuccot, hogy ne essek kísértésbe. Inkább benyomtam egy nagy adag tejbe zabit. Na most meg annyira tele vagyok , hogy fáj a hasam. Erről jut eszembe, hogy a táborba , ahol voltunk vittem magammal zabpelyhet és tejet, hogy ha édességre vágyom akkor gyorsan főzök magamnak. Az első alkalommal mindenki csak húzta a "pofáját" , hogy ez hogy néz ki! Aztán rákapott a banda! A gyerekeknek minden nap kellett főznöm, annyira megszerették. Jó mi? ha minden ilyen egyszerű lenne.......!
Susi
ssusi
 
 


Sziasztok!

Már régen nem írtam, de most bekukkantottam egy kicsit.
Minden fogyizónak KITARTÁST kívánok! Kép

Én már csak a versenysúlyomat szeretném megtartani, a célomat már elértem. Igaz, nem fogytam csak 5 kilót, de már ez is növelte az önbizalmamat, és tök jó érzés, ha az ismerősök észreveszik a minusz kilókat!

Ildikó!
Nagyon jó a kép a kisfiadról!
Ilyen malacos alátétünk nekünk is vanKép

Ildikó2
ildikó
 
 


Sziasztok Lánykák!

Szabin voltam pár napot. Volt paradicsom befőzés, apuci fürdő, wc festése utáni takarítás,főzés mosás, nagyvasalás, és egy januári szülinapos barátnőm megköszöntése.

Hát, nem is tudom mivel kezdjem.

Dirtha!

Gyárvárosban lakunk a kínai házakban lassan 1 éve, előtte Adyvárosban laktunk.
A bölcsis témádhoz tudnék sok minden pozitív és negatív dolgot írni, de nem akarok mindenkit ezzel untatni, így ha adnál egy privát e-mail címet oda írnék több mindent. Egy időben írogattam a győri topicba is, de aztán nem nagyon volt időm netezni, most meg itt kötöttem ki, amit nem bánok nagyon, mert nagyon embereimre találtam ebben a kis csapatban.

Jelentem a VANÍLIÁS KARIKÁK köszönik szépen nagyon jól vannak. Csak sajnos a 3 kilóból 2 van már. Fél kilót Anyósoméknak adtunk a másik felét meg Apuci és Andráska felőrölték. Azért nagyon nem lennék hozzátok őszinte ha azt írnám: Á, én egy szemet sem ettem. Persze azért pár darab Nekem is lecsúszott. Ja, és ma 2 kg valamilyen banános cuccot hoznak a gyárból. Arról is írjak majd?

Motiot!

Nagyra értékelem Benned, hogy ilyen típusú fogyiba kezdtél. Szerintem nagyon kemény lehet. Nekem az okozna nagy fejtörést, hogy hogyan készítsek el egész nap egy fajta ételből változatosat.

Ildikó!

Köszi, hogy megírtad a kódokat, ezeket nem találtam a netre felrakott rövidített listában. Majd még lehet, hogy kérdezek ilyeneket, mert mint írtam nagyon finnyás vagyok zöldség ügyben,
mármint a párolt paprika, meg a grillezett kelbimbó és társaitól. A gombás receptet köszi, ki fogom próbálni. Pont tegnap csináltam gomba levest. Nincsen neki nyers íze? Szerinted az Emberrel is meg lehet etetni, vagy az napra Neki készítsek valami mást?
A párom füle még mindig nem OK. Alig hall valamit. Azt akarja, hogy most másik orvoshoz vigyem, mert nem nagyon bízik Benne már. Még szerencse, hogy a kórházban dolgozom és lehetnek ilyen kívánságai.
Úgy volt, hogy most hétvégén megint benevezünk egy kirándulásba. Még az idő is elég jó lett volna hozzá, csak most a kislegény lett beteg. Meg van fázva. Nem nagyon vészes, csak nagyon folyik az orra és még nem tudja becsülettel kifújni. Azt meg nem akartam, hogy egész nap szipogjon, és el legyen dugulva az orra.

Ja, és a lényeg minden nap tornázom 40-45 percet (hasizmozás már első osztályú) és ha nem esik, futás is van hozzá kb. fél óra.

Most búcsúzom, ha majd lesznek gondolatok még jelentkezem.

Csajok! Nem is reagált arra senki, amit írtam, hogy Dirtháék bent voltak az a megyei újságunkban. Nagyon csini volt azon a képen is. Tessék már megdicsérni Õket.


Puszi Mindenkinek: Mártus
mártus
 
 


Sziasztok,

Na akkor en megdicserem Dirthaekat!

Martus,
mi is majdnem földik vagyunk, vagyis nem lakunk messze egymastol. Vagyis most messze lakunk, mert en Nemetorszagban elek, de Tatarol szarmazunk a parommal. Az meg nincs messze töletek.
Ferjednek es a kisfiadnak jobbulast, remelem hamar meggyogyulnak.

Ildiko,
en is akartam irni, hogy szuper a kep Olirol! Irto aranyos kissrac!

Csajok,
nem tudom mi lesz ezzel a fogyokuraval, vasarnap ugyanis mindent lehet enni, persze modjaval. En mindent modjaval is ettem, tenyleg nem annyit, mint normalisan tettem volna. Ma reggelre pedig megint 59,7 kilot mutatott a merleg!! En mar nem tudom, mi a szart csinaljak, hogy tenyleg fogyjak!
Lehet, hogy ez megint csak viz, amivel több vagyok? Nem tudom. MIndenesetre ma megyek a dokihoz, ha meg be tudok jelentkezni mara es meglatjuk, hogy ö mit mond. Lehet, hogy ki kene iktatni ezeket a vasarnapokat? De hat ez is kell, hiszen egesz heten ez tartja bennem a lelket! Na majd meglatjuk!
Es mondjuk mi lesz akkor, ha szombatra mondjuk majd csak 54-et mutat a merleg, hetfö reggel akkor is megint 60 leszek? Utalom magam! De meg mennyire! Nem tudok semmit sem elerni, egy nagy csöd az egesz! Legszivesebben soha többe nem ennek semmit, es akkor majd megtanulnam, hogyan kell lefogyni!
Na megyek, nem depizek itt tovabb, mondjuk az idö igen alkalmas ra! Itt nalunk kb oktober vegenek megfelelö köd-esö-hideg-idö van, kb 10 fokkal. Ma Abel is nyafog miota felkeltünk. Neki is ilyen napja van, hurra! Mar elöre örülök az egesz napunknak!

Na megyek. Puszi, mindenkinek nalamnal jobb kedvet es szebb idöt es kitartast!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


óó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:21-kor.
vas
 
 


Sziasztok,
na tegnap voltam dokinal, mondtam neki, hogy mi a helyzet, ö csak mosolygott. Azt mondta, hogy ne ijedjek meg, ö megmondta, hogy lesz ilyen. Mert: egesz heten csak egyfelet ettem minden nap, a belek es a gyomor gyorsabban tudott dolgozni, igy relativ üres volt. Vasarnap a rendes kajalas azonban megtelitette es amig ez a kaja benn van, normalis, hogy több a sulyom, de ez nem hizas. Az 57,5-re azt mondta, hogy nagyon jo. Es meglatom, hogy nem fog igy maradni, hanem folyamatosan csökken a sulyom jo-jo-effektus nelkül. 6 hetig kell csinalnom a dietat, aztan meglatjuk, hogy hozott-e annyit, mint amit vartunk töle, ha igen, akkor megy tovabb a kivant sulyig, ha nem, akkor bevet valami hokuszpokuszt. Ö ui. termeszetgyogyasz is meg akkupunkturat meg hipnozist meg minden fele samansagokat is müvel.

Hol vagytol Lanyok? Ennyire megviselt mindenkit ez az undok idö? Itt meg mindig nagyon szar, egesz ejjel szakadt az esö, most pedig köd van es sötet. Villanyt kell oltani, hogy Abel lassa a jatekait. Szörnyü!!

Na megyek, kene neki adnom valamit reggelire, most keltünk.

Puszi mindenkinek, majd meg jövök.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Most, csak egy gyors levélkére van időm.

A banános cuccról kiderült, hogy semmi köze a banánhoz csak az alakjával tévesztette össze a hölgyike aki hozza. Egyébként, sajnos nagyon finom, hogy a rosseb egye meg. Megint megkóstoltam, de csak mértékkel és csak délelőtt. A Férjecském mostanában azzal szokott szekálni, hogy: na, ha ezt a Norbi látná, meg na, ha ezt-meg azt a Norbinak elmesélhetné. Most vasárnap Anyósoméknál ülünk az asztalnál mikor megszólal a Párom: na ha ezt a Norbikád látná. Anyósom szemei kidülledtek, azt hittem beesik a szék alá, hogy NORBI, MILYEN NORBI? Hát csak ennyire félti a Kisfiát.

Torna tegnap is volt. A súlyváltozásról sajnos nem nagyon tudok beszámolni, mert a dig.mérlegünk totál mást mutat minden alkalommal. 1 héten bellül voltam állítólag 62 és 68kg között minden. Nem jelez elem lemerülést, nincsen valami tanácsotok?

Dirthaekról a cikket nem tudom megmutatni, az újság honlapján nincsenek fent sajnos.

Motiot!

Tegnap olvasgattam a többi topicot és találtam egy csajszit akik most fognak kiköltözni Németországba és tanácsokat kért. Ha nem megterhelő esetleg Te is bele nézhetnél, hátha Te is tudsz valami jót mondani Neki. Azért páran már megpróbálkoztak de Õk nem Németországban laknak. Házasság/Család, Családdal külföldre topicban található.

Búcsúzom.

Puszi Mindekinek: Mártus
mártus
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?