No az elején kezedem, meg még ami kimarad...
Stuci!
Csudiszép ez a bigyó amiröl a nagy kép van itt!
Majd jól elcsenem tőlled!
Abby!
Én is hiányollak!
De tán vissza áll már az öszi menetrend a tévében is
A rózsakupacot egy kislánynak csináltam, és a szivecskés doboztól volt elragadtatva leginkább
Szigetelés... ismét várhatok egy évet egy jó bulira. Ja a ládikám... na azt jól félbehagytam, oszt közbe beszáradt a fösték...egyszer csak elkészül az is.
Jubi!
Ezek itt mán megint olyan nagyon tök jók. Nem ér hogy neked vannak ilyen alakú izémizéid! A füszeres tecc a legjobban, meg a pálmás, mega...
Tutajos Mini!
Kezdem megérteni a helyzeted! Ma már megközelíthetetlen volt a melóhelyem...Lassan tényleg Stucira kell hallgatnunk, és úszóhártyát növeszteni.
Vásározók!
Kicsit le vagyok itt maradva, hol vannak ezek a vásárok? Bár nincs egy petákom se, inkább el se mondjátok!
Remélem a népek, jobbanm állnak anyagilag, és mindenetek elfogy majd!
Lingon!
Mostmáaztán! Nem is lila. viszont, már olyan szépeket csináltok itt sorba ebből a szaliból, hogy kénytelen leszek előásni én is az ilyenemet.
Ez a vizeskréta, hmm hát mondjuk, még nem olvastam el, hogy kell, de most kicsit össze is zavarodtam...
Anikó! Gerinek gratula!
Valamit valamér... kis hiszti jár a bilizéshez
Paat!
Asszem erre kell azt írni, hogy úútállak. Rá akarsz kényszeríteni, hogy vegyek egy készletet??? Nagyon guszták, és olyan pofásan tudod fotózni őket.
Lingon! Ez jó szöveg !
Ja egy szóóógálati: Most láttam az Ikea katalógusba, nagy fakeretben kicsi tükör, ötszáz körül. Tudtátok?
No én meg ezt kreáltam tegnap iccaka, még nincs lelakkozva, mert én meg azt figyeltem meg, hogy akkor bénázom el a fotózást, ha már rajta a lakk...meg máskor is.
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=367790&index=7 No megszűntem, és ha ez most elszállna, élesszetek fel!