Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok LányokKép

Megint elrűnök pár napra. Megyünk Zsuzsimanóékhoz utónyaralni egy kicsit Nyíregyházára. Na persze nem az ő nyakukra, hanem panzióba. De a kirándulások együtt lesznekKép

SztigrisKép
Ha hazaértünk, egyből írok, de még az előző nyaralás maradványai most is itt vannak. És volt pár doboz rendelés.....
De írok, nem felejtettem elKép

Sziasztok és pusz: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Oktober utolso hetében otthon leszünk TöszivelKépKépKép
Most vettem meg a jegyeinket, s gondoltam megosztom az örömötKép
lingonbabi

Hát akkor erre a kis időre minek mentél haza? Kép
szorgosstuci

Babi!
ragasztót nem elfelejteni :-))))
Szőlős szalvimat időben megkeresni, további készleteket felvásárolni!!!!!!
Természetesen mindezt léciii, lécciiii, kérlek szépen, és nem ám utasító, hanem szépen kérő módban:-))))
És köszi.
Persze gyüjtd össze addig ha Neked kell valami. Bár Te több helyen jársz öt nap alatt ha itthon vagy, mint én fél év alatt:-(((((De azért csak szólj ha kérsz valamit:-)
minimaxi

Stuckó! Ezek nagyon tutkók!!! Kép Olyan jó régies hatásúak...meg az is eszembe jutott, hogy olyanok, mint amikor valakit jól összevernek, aztán bedekupálják néhány szőlővel Kép Már csak egy kerti buli kell hozzájuk...

Koda!
Jó pihenést a Nagy Utazóknak!! Kép Vagy már annyit nyaraltok, hogy otthon pihenitek ki magatokat? Kép

Lányok!!
Szeptembertől indulnak a Debrecen-Miskolc járatok Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!
Már akartam is kérdezni, hogy jön-e mostanában Apukád? Mert lenne egy debreceni csomi, úgyhogy ha Neked kell valami akkor írdd meg és eccerre elküldeném.
minimaxi

Stucikám, hát én nem tudom, én jol ellennék otthon, de a sleppemnek kell a kiszolgálo személyzetKép Hétfön kezdödik iskolájuk is.

Minikém édi, a kisszölös megvan, itt volt a kosárban mellettem, csak 3x néztem meg ott. E-be megyek 5.-én ha elöbb nem. A napraforgos nem tudom hol vettem, majd keresgélek. Apropo, szerinted fiam fotos telefonjárol tudok képet küldeni mobilodra? Help! Én béna vagyok. Mert akkor akár botbol mehetne a kép.
Ragacsbol mennyit használsz? Mert 5l-t nem akarok most kifolyatni.

Na még 1 hir: összehoztam, hogy páromnak csak 5 nap szabija van már, és kocsit se kelljen hosszu idöre parkoloban hagyni (drága is).... szoval megyünk dec 19.-én (gyerekek+én) Zuram 22, de másik légitársasággal, Ö vissza 1.-én délben, mi vissza 4.-én. Ö kocsival hoz-visz minket reptérre/röl és röhely de mivel másik országba átviszi közvetlen a vonat nem kell átszállnia mint itt országon belül kelleneKép s még olcsobb is oda átmennieKép
Klafa csaj vagyok mi? Összehoztam. Szerintem Anyu most kán-kánt táncol, mert 17 karácsonya volt nélkülünk. ELÖSZÖR leszünk otthonKép Tavaly karácsony után voltunk lent.
Bocs az offért, de hát ez is alkotás volt, pusselt raktam össze és ugye ez a szalviszállitoszolgálatKép
Drukkoljatok ne legyünk betegek!
lingonbabi

Stucc: A "lopott" zöldel nemtok megbarátkozni, belül mié nem pamacsoltad el rola a zöldet? Meg valami hiányzik, mi lenne ha szöné rá valamit amin pl borostyánt futtatnál fel? Szoval bocsi,de tudod legalább ha dicsérlek az is öszinteKép Ez valahogy még nem az igazi nekem és én én vagyok, csak egy kicsi csepp egy pici véleménnyel.
Másik kettö teccikKépKép
lingonbabi

Babi!
Az én telomon aktív az MSN küldés fogadás, tehát elvileg tucc fotót küldeni. Ki kellene majd eccer prószálni :-)))
Ragacsból akármennyit hozol megköszönöm, de úgy is jó, hogy most valamennyi és karácsonykor hozod az öt lityit:-)))) Na én is ügyesen megszerveztem ugye?
minimaxi

Jubci, jól beszőlőztek és összeverekedtek! Kép
De egy kerti asztalra elmenne. Kép

Babi, azért nem bántottam a belsejét, hogy ne kelljen ott lakkozni és bátran beletehesse az ember a gyümölcsöt.Speciel én egy lakkozott tálba nem tennék élelmiszert. Kitudja, hogy mit , hogy old ki egyes gyüm.-ök sava? Kép
szorgosstuci

Helloka!
na így kitolni velem, hogy még az archívban is kellett olvasnom azért ehhez már pofa kell csajok!:o
Gyönyörűségeket láttam és alig merem csak külön megdicsérni őket mert nehogy valaki kimaradjon.
Szóval Jubi! Nekem nagyon tetszik az óra és szerintem semmi nem hiányzik róla mert akkor már túl zsúfolt lenne...ennek ilyennek kell lennie és kész. A párod jöhet a konyha ablakunkraKép Tegnap ide is költözött egy ilyen állatka és most azon gondolkodom fotózzam é vagy kidobjam onnan?!Kép
A többi munkád is szép szokás szerint, de nekem a mediterrános tetszik a legjobban mert azt a szalit is imádom!Kép
Stucikám! Tudod!Kép Hogy a fenébe csinálsz te ilyen szineket?! Nekem nagyon tecc! Kép Gratula! És nagyon röstellem a dolgot, hogy szegény Erinek még mindig itt a motyója, de a 7en sajnos mással voltam elfoglalva. Igyexem még a nyaralás előtt pótolni a hiányosságokat!.)
Babi! Örülök, hogy ilyen sűrűn fogsz hazajárni és kívánom, hogy semmi gond ne legyen és a Szentestét 1ütt tölthessétek!Kép A híd tényleg fantasztikus, szárítani sem lenne rossz néha!Kép De én még meggondolom, hogy átmennék e rajtaKép
Minikém! Csak a szokásosat tudom neked is mondani! Nagyon jók lettek ismét az alkotások! De nekem Stucinkkal ellentétben nagyon tecc a napraforgós...most valahogy ebben a rózsás dömpingben kész felüdülés volt!Kép
Krimoka! No végre!!Kép Már én is nagoyn hiányoltalak! De gondolom a ládikával jól kidolgoztad magad és már kellett a "szigetelés" is!Kép Nagyon szép kis készletet hoztál össze, gondolom a gazdija most nagyon boldog!
Nekem pedig nagyon megköszönte az 1ik megrendelő a cuccost, teljesen oda volt, hogy milyen jók lettek a képek. Ez nagyon boldoggá tud tenni, a másik meg az amikor látom kitéve az alkotmányaimat! Ma is voltunk egy ismerősünknél és a kislány szobáját csak az én munkáim díszítik...most ne röhögjetek ki de nekem ez komolyan mondom megtiszteltetés, azért az otthon az mégis olyan...olyan tudjátok, oda nagyon megválogatjuk mit teszünk ki! És ezek szerint találkozott az izlésünk..és ez jóKép
Na remélem nem küldi el 3x mint Krimonak, mert akkor kiátkoztok!
Kellemes 7végét, szép ünnepet mindenkinek!
abby
abby

StuciKép Ugy gondoltam csak a belsö felsö zöld részt.
Nekem miota meg van Neked, csak kaspohasznositásra ugrott be, kiváncsi voltam mi lesz belöle. Arra tippeltem csinálsz egy cserepet is hozzá és a 2 együtt lesz egész és minták összefolynak, egészet együtt alkotnak....
Ezen a lakk-kaja dolgon elgondokoztam, de ha porcelán ragacslakkal kiégetve, akkor biztos semmit nem old ki. Én müzlis tálkákat akarok azzal csinálni, aztán tesztelni meddig birják a mosogatogépet.

Minikém: MegKép
De az eredeti dobozzában nem tudom vinni repülön, kifolyna, csak átöntögetve.

Abby!Kép Majd a tuloldalon szép szalvétákkal a kezemben leszek, miattam biztos nem jönnél, de a szalvikhoz megállitani még egy hid is kevésKép
Gyalogos forgalom nincs rajta, felül az autoknak van 2-2 sáv, alatta a vonatok emelete van.
Menni ill futni csak egyszer évente a maratoni miatt lehet, de az is csak a szigettöl (Pepparholm, hid miatt épitett mesterséges sziget).
Na de komolyra forditva Abby! Én ugy de ugy megtisztelnélek, föleg ha cicásakat és konyhásbutorosat hoznád, vagy akár akármelyik gyönyörüséges repesztett krétázott keretedet, belsjével már én is el tudnék boldogulniKép Föhellyel tisztelnélek megKépKépKép
lingonbabi

SziasztokKép

Nálunk is gyönyörü az idö, de azé még elmentem turizni:

Kép

S ha már fotoztam, akkor ez Mininek, amit probáltam magyarázni (mellette a zsepi és egy normál méretü szalvi):

Kép

Ez pedig mert honapok ota várta Mini adjon hozzávalo szalvitKép Köszönet érteKép
Kép
lingonbabi

Babi!
Csöpög az nyálam, ha a turizott kincseidet mutogatod!! Kép...Ha pedig ezt a tulipános gyönyörűséget látom, akkor egyenesen ömlik Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Értem mán Babi! :-)))
És ebből a fajta szaliból tucc adni? Mert azt tudom, hogy ez IHR szalvi és tuti hogy el kell mennem a nagykerbe, de ezt a téglalap alakút amin ilyen sok kicsi mangólia van még eddig nem láttam, csak normál, koktél, meg ez a pzs volt amiből vittél is.
Szóval ha van ilyened akkor jöhet, (mármint ez a nagyméret)

Ja és nagyon szívesen máskor is a szalvit, ha ilyen szépségek lesznek belőle:-)))))
minimaxi

Minikém, ez a nagy dög 39 kr volt a 16 darab, (az kb 1000 ft, csak fagyi meg minden más helyett ezzel vigasztaltam magam) otthon kellene keresni, nagykerben, vagy direktbe IHR-töl rendelni nem lehetne? Persze, neked magadnak adok a saját kaspodraKép csak nagyobb mennyiséget megvenni irto drága.
KÖsziKép Látod, pont ez hiányzott ráKép

JubicaKép Köszi Néked is, ma miattad "leesett a 20 filléres" ha jol esett -kiprobálom- akkor elmesélemKépKépKép

No megyek takaritani tovább, megint egerünk volt, találtam "jelet" bláááááááá....

Pussz Babi
lingonbabi

Babi, sajnos nincs rá keret, hogy olyan kiégethetős akármit vegyek, hogy aztán meg csak pakoljam a konyhányba jobbra-balra. Kép Nekem meg eszembe se jutott, hogy ebből virágnak valót csináljak. KépMit kezdtem volna a gyertyatartóval külön? Így meg a 3 darab együtt már valami. Szerintem legalábbis. Kép Egyébként meg van színátmenet a peremén és asszem gazdája is! Valószínű a nagybratyó nyeri meg szülinapjára , mert szerzett nekem egy strucctojást. Kép

Szép lett a repesztés a kaspón , mivel csináltad?
szorgosstuci

Sziasztok!

Hát ti aztán profik vagytok a javából! Stuci...ez a festés..le a kalappal előtted...és Babi....a repesztésed fantasztikus!
Kezdem elveszteni nehezen megszerzett kicsi önbizalmamat! Kép

Most jöttem egyet mutizni. A többit majd a vásár után! Kép
A kép elég béna, mert vakuztam és nagyon világos lett a kép- Szóval sötétebb és a krétázás nagyon erős!
Kép

Most nem leszek megint egy darabig, mert anyumnak inszalagszakadása van! Kép

Sziasztok!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Rendszeresen olvasgatlak es figyelem az alkotasaitokat.Megis lecsusztam a vizes kretazas "receptjerol".Pedig erdekelne. Kerlek irjatok meg nekem!
Munkaitoktol teljesen le vagyok nyugozve!Nagyon ugyesek vagytok! Alig merem megmutatni a muveimet. Na es a fenykepezes is messzemenoen gyenge. A ferjemet teszem oda legkozelebb fotozni Kép o jobban ert hozza.
Na de mutatok:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5957&page=1&image=156531 es ami ezt koveti.

Udv,Hajni
hajciho

HajcihoKép Nagyon klasszak, a gyertya pedig álomszépKép))

AnikoKép
Jobbulást Anyukádnak!
Igy világosan is jopofa nagyon, jo ötlet a fekete krétafesték is. ....s akkor már, be is indultam...
Lányok! Lehetne fatáblára mágneses festékkel is festeni, körbedekupálni és üzenötáblának eladni néhány mágneses gipszfigurávalKép

Stucikám: Stucctojást olvastam:D
A porcelán ragacslakk-kiégethetö, néhány száz fotintos tétel, nem több ezres, majd ha eljön az ideje, ugyis veszel.
Nekem ez (is) tetszik ebben, hisz sokszor ua a szalvéta tarto, pzs tarto, keretek, stb.... ahogy más és más lesz, ahogy a fantáziánk szárnyal, ahogy valamiböl más dolgokat látunkKép

Hogy csináltam a repesztést? Ilyen volt, igy turiztam. Csak kicsit bibis volt, igy a zöld antikolást amit beledörzsöltem a repedésekbe is, elrejti azt is. Pedig de szeretnék ilyen szépen repeszteniKép

Pussz Babi
lingonbabi

SziasztokKép

Újra itthonKép
Zsuzsi ellátott alapanyagokkal, úgyhogy lesz megint mit szalvétáznom, így a sok dobozkészítés utánKép

Nagyon tetszenek ezek az antikos alkotmányok, csak így tovább lányokKép Tudjátok, ezek a kedvenceimKép Most tényleg mindenki belehúzott, csak én jártatom itt a számat álandóan minden alkotás nélkül....

JubiKép
Sógornőddel is fogok találkozni 1-2 napon belül, a sulis fiúnak kész a doboza. Délután megmutatomKép

StucikámKép
Itthon vagyok, most már össze lehet hozni a csomagküldést. Van lovas legyező, meg tulipános doboz, meg mindenKép

Puszi

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Úgy látszik, velem már senki sem törődikKép... Csak Babi válaszolt, amennyire tudott, a lakkos kérdésemre. Na nem baj, azért dicsekszem, bár lehet, hogy senkisem kíváncsi rá...Kép innentől:
http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=3985&page=4&image=156774
Pedig én annyit gyönyörködöm más képeiben , mert olyan szépségesek. Főleg az agyagosak. Imádom az agyagot. De az is lehet, hogy nem írok eleget...Mint ahogy most is...
Na megyek.

Anykó!
Jobbulást anyukádnak!

Puszi
Kriszta

mohácska

Szasztok!
Mohácska! "Ti mennyiért veszitek a Köber lakkot? Mekkora kiszerelésben létezik? Létezik belőle fényes és matt is? Én felülragasztok. Arra is jó? És esetleg másfajta lakk? Mondjuk Trinát szintelen fafelületre? Cserepet kell-e belülről kikenni vagy elég csak kívülről? Ha víz éri, nem ázi-e le a minta? Nem teszi tönkre a mécses? "

A Köber 0,75 l.-ben van . Létezik fényes és selyem fényű. Kb. 1400 Ft. Üsdd be a Googleba és kiadja a hozzád legközelebb eső bolt nevét.
A vizesbázisú lakk, megreped a dekuragasztón. Valami ilyesmi lesz belőle:

Kép
Cserepet nem árt belülről is pl. óldószeres lakkal bekenni, Ha virág megy bele. Bár lehet, hogy a virág sínyli meg.Kép
Mécsezhez ne kenjél gyúlékony lakkot.
nah, remélem sikerült minden kérdést megválaszolni! Kép
A link jó, de a képek hol vannak??? Kép
szorgosstuci

Kodám! Most én menek el 2 napra. Kép Csütin leszek!
szorgosstuci

Hajci! A vizeskrétában Jubi a menő, de keress rá! Biztos megtalálod! Szépeket csináltál, gratula! Kép
szorgosstuci

Lingi, "Ilyen volt, igy turiztam."
Hja, így könnyűűűűűűű! Kép
Majd egyszer befektetek profi dolgokba is, addig marad amim van. Kép
szorgosstuci

Csak gyorsan beugrottam, és látom Mohácska kérdését, mivel mostanában én is vizeskrétáztam íme a Jubi által itt ismertetett vizes krétázás menete!Kép

Mohácska!
"A nedves-krétás keretek a következőképpen készülnek: fogok egy anyag pellust, az ujjamra feszítem, vízbe mártom, és ezzel simogatom a krétát. Ami rátapadt azt pedig rásimogatom a keretre gyors hosszanti mozdulatokkal, nem túl finoman. Nagyon egyszerű!"

Sztigris
sztigris

Sziasztok!
Csak beköszönök,mert alkotni még nem alkottam semmit.Ti viszont szépeket csináltatok.Gratula mindenkinek.Mohácska a képek nincsenek sehol.Jó éjszakát.Tikiti
tikiti

Sziasztok!-immáron másodszor mert véletlenül bezártam az előbb mielőtt elküldtem volnaKép
Remélem mindenkinek szépen teltek az ünnepek, mi kint voltunk a várnál és megnéztük a csajokkal a tűzijátékot is. Bár Lillusom csak a felét mert néha becsukta a szemét amikor nagyon hangos volt-én meg a fülét fogtam be! De a végén nagyon tapsolt, hogy tetszett neki!Kép
Babi! Menek én ám azon a hídon ha fogod a kezem és akkor még szali sem kell, elég ha adsz a jó kis turizott cuccosaidból amik ismét fanmtörpikusak lettek és kiváncsi vagyok nagyon a végeredményre is, hogy mit hozol ki belőlük! A tulipános csodáért meg csak szimplán útállakkKép Kép Nagyon klassz darab! Gratula!Kép
Anyko! Mamádnak jobbulást! Nagyon guszta kis táblácskád lett! Gratula!Kép
Hajciho-Hajni! Nagyon szépek lettek az új alkotások is! De a gyertya valami nagyon finom kis elegáns darab lett! Nagyon ügyes vagy csak így tovább! Gyere gyakrabban!Kép
Stuci! Ez a kis kosárka gyönyörű! Most csináltad vagy csak egy régebbi darabot így elénk dobsz?! Szuper lett...nekem is van valami ilyesmi ami eredeti állapotában nem a legszebb...majd lekoppintom a tiéd ha nem bánod!Kép
Mohácska! Bocsi ha nem figyeltünk eléggé de gondolom most mindenkinek meg van a maga baja...nem is jöttünk túl sűrűn-nekem spec. anyukám volt kórházba és egész 7en őt látogattam amikor volt egy kis szabadidőm...
A műveid is nagyon érdekelnek, és szépek is lettek mint mindig!Kép
http://babanet.hu/album/main.php?album=3985&page=4&image=156774
Ugye ők azok?! Klassz mind, de én ugye odavagyok az olivás dolgokért...Kép
Minden jót! Én most egy darabig nem leszek aztán alkossatok ezerrel, hogy legyen mit irigyelnem!Kép
abby
abby

Sziasztok!

Még jó, hogy benéztem... Még dicsekedni sem tudok rendesen. Akkor linkeltem, amikor feltöltöttem a képeket, de Drága Abby korrigálta hibámat, ezer köszönet érte!

Abby!
Köszönöm a linket. Nem akartam senkit megbántani a megjegyzésemmel, ezer bocs érte. Jobbulást anyukádnak. Lesz még olívás cucc is, ha minden jól megy, lehet majd irigykedniKép.

Stuci!
Köszönöm, erre vártam epekedve. Itt van egy festékbolt, de Köber nincs, ami viszont van és vizesbázisú, 1l-es, 4000,-Ft felett, illetve műa.flakonos 1l-es 2390.-Ft. Hát azért az durva az 1400 Ft-hoz. Ez szimpatikusabb. Na meg amit alkottál vele... Én is felülragasztok, ahogy írásodból kivettem, te is. Ilyen kosaram nekem is volt, fehér mázas, de kidobtam. Próbáltam fehér mázas kaspót dekupizni, de nem lett jó. Pedig gyönyörű rózsa van rajta. Mást már nem kupáltam. És a cserépbelsőbe plextol? Vagy gesso kell?

Sztigris!
Köszi a vizeskréta-menetétKép, én már próbáltam fára, nekem a száraz szimpibb. De leeht, hogy próbálkozok majd még Kép.

Sziasztok!

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Hajni! Nagyon szépségeseket készítettél! Ideje lenne átírni az albumod címét, mert senki sem fogja elhinni neked, hogy ezek valóban az első alkotásaid! Kép

Kriszta!
Nagyon szuper a kis babanapló. Majd ha megszületik a 2. lurkóm, kérnék egyet szépen! Kép
És ne aggódj, ha nem írnak, nem dícsérnek! Ezek a lányok már csak ilyenek! Kép Én sem igazán kapok válaszokat, de imádok ide járni! Kép

Babi!
Neked van egyáltalán egy kis szusszanásnyi időd? Ennyi mindent csinálni..... vagy már az egész család dekupizik?
Hűűű...akkora lett a telefonszámlám.... Kép A férjem csak anyit kérdezett, hogy jólestett beszélgetni? Kép Kép Kép

Én csak alapoztam, alapoztam, alapoztam és nagyon unom mááááár.... Na meg csináltam is pár gombás cuccot! Kép Olan szépek lettek, de nem mutizok még. Majd mindent egyben kaptok meg, hogy ne unatkozzatok! Kép
Na megyek a neten bogarászok még...

Szép álmokat és minél kevesebb esőt! Itt dörög, villámlik, esik, szakad....

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Szép jó reggelt!! Kép

Anyko!
Mikor lesz a vásár? Kíváncsian várom a képeket! Ez a gombinyós nagyon guszta!

Paat!
Neked is drukkolok! Csütörtökön kezdődik?

Hajci!
Az a gyertya tényleg nagyon jó lett! Egyáltalán nem kezdő darab. Kép

Mohácska!
Én a Minimaxitól származó impregnálóval kenem ki a köcsögök belsejét.

Koda!
Várom a Dávid dobozát! Kép

itt meg a termés:

http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/palmafasceruzatarto.JPG
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/olivaagasujduett.JPG
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/menthesasztaliduo.JPG

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!

A te munkáidra mit lehet még mondani? Imádom őket! Kép

Köszi a dícséretet! Kép A vásár és a kiállítás ( ami hasonló, mint az expo ) szeptember 2. hétvégéjén lesz. Péntek-szombat-vasárnap. Nagyon készülök, mert mindig díjazzák a leszebb kiállítói standot! Kép Most azon vagyok, hogyan dekoráljam azt! Kép

Paat!
Én is drukkolok neked! És érezd magad naggggyon jól! Na és persze legyen sok vevőd is! Kép Aztán beszámolni róla! Képekkel!!!!!

Megyek piacolni, amíg még süt a nap! Kép
Szép napot nektek!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok innen a víz alól:-(!

Először a technikai dolgok. A Köber lakk nagyon fantörpikus, különösen azért mert szinte szagtalan, tehát ha jön a hideg zárt térben is szuperül lehet használni, a másik nagy előnye, hogy gyakorlatilag pillanatok alatt szárad. A kisebb kiszerelés 0,75 literes (tehát nem egy liter) és ezt adják 1400 Ft körüli áron. de mondjuk ezt Stuci is leírta már csak azért írtam mégegyszer, hogy nehogy csalódás legyen, hogy nem 1 lityisre vonatkozik az ár. Van selyemfényű és fényes verziója. És ráadásul nagyon kiadós:-))) Én eddig ennél csak drágább vizeslakkot láttam. Tapasztalatom viszont csak erről van, mert szinte első perctől ezt használom, és nincs okom lecserélni:-))))

Köcsögbelső! Ebből is kizárólag a fazekastól vett impregnálót használom, mert ez jó, és ráadásul szakember ajánlotta. Mivel a boroskancsók belsejét is ezzel kezeli Õ is ezért biztos, hogy élelmiszer számára is alkalmas.

Na és akkor a munkák!

Hajcihő!
Szépeket csináltál, de a gyertya az egyenesen fantörpikus:-))) Nagyon teccik!!!!!

Mohácska!
Gyönyörű lett az olivás készlet a babakönyv meg bájos. A könyv a gyengém amúgy is mert szeretnék csinálni, de nem merek, mert olyan szépeket amiket Ti alkottok itt úgyse tudok :-(

Jubi!
Most ezeket a készleteket gyártod itt nyálcsorgatási céllal? Nagyon szépek lettek ismét! :-))) Debrecenben is vásár lesz? vagy már a karácsonyi előkészületek zajlanak?
Apukáddal mi a helyzet? Jön mostanában?

Patricia!
Óriási drukk Neked, már többször láttam az esemény reklámját a TV-ben, és ha igaz még az eső is eláll addigra, úgyhogy az égiek is Veled lesznek:-))))

Abby cicus!
A mama remélem továbbra is szépen javul:-)))

Stuci!
A fele királyságomat odaadnám (bár igaz, nem túl nagy királyság) ha tudnám hogy csinálod ezeket a színeket. :-))))Mindíg beájulok tőle, aztán ha benézek a tükörbe kiderül, hogy sárga vagyok az irígységtől, soha nem fogok tudni ilyen szépeket csinálni.:-(

Na megyek vissza a víz alá:-(
A kertünk totálisan tönkre ment, mert a talajvíz szintje gyakorlatilag elérte a felszínt. Elkeserítő a látvány, de legalább a lakás száraz még. A szívem szakad meg ha látom azokat az embereket akiknek fél óra alatt tönkre megy életük munkája:-(((
Bocsi az off-ért de nem állhattam meg szó nélkül ezt a katasztrófát ami ebben az évben súlytja kis hazánkat :-(((
Na napsütést és szárazságot mindenhol!
mini
minimaxi

Sziasztok!

Részelt az éjszakai termésből:
Kép

Anikó Kép

Kép

KépKép
anyko

Bocsi a roszz képminőségért, de nagyon összetömörítettem! Kép

Kép

KépKép
anyko

StuccKép Nekem nem reped decoragaszton a vizeslakkKép
Szuper jol néz ki ez a kosárka. Utállak!

MohikrisztiKép Téged is utállakKép Nagyon édes a naplo, s ha ilyen szép olivásakat látok, még lehet belevágok?
Igen Plextol, Miniféle lötty kiprobálva. Gesso az nem alapozo festék? Mert ha igen, akkor azzal semmit se érsz vizügyileg. Vizeskréta egyik titka pedig, hogy a vizes részét a rongynak tekerd be a szárzba, ne legyen tul vizes se, tul száraz se és utána dolgozz a vizes részével.

AbbyKép Jobbulást Anyukádnak!
Kezedet max vonaton vagy autoban foghatom, ugy legyen, mikor jössz?Kép

AnikoKép Én is csak alapoztam és alapoztam.... és csina´ltam gombásat is bár sajna nem olyan szépet mint a TiedKép és még nincs készen se.
Ez az én éjszakai készitményem:

Kép
(Semmi lila, szsz nem jönnek elö a szinek foton)

Hogy van Gergö? Mikor kezdi az ovit?

Paat! Rá, rá, hajrá!!! Mutizz majd képeket!

JubiKép A szalvéta ive szerint készült a forma? Nagyon szépek, annyira uuuutállakkkkkKép
lingonbabi

Babiiii!
Ez a tálca, asztaaaaa... Kép Nagyon tetszik! Ez az a bazi nagy pzs vagy micsoda? Csodaszép! Kép

Gerikémnek pont ma volt egy elég erős hisztis rohama. Rettenetes volt. Ki vagyok merülve teljesen. 1-kor feküdtem le éjjel és 3-kor már ő kelt! Elmentünk a városba és olyan hisztit levágott, amit már régen tett! Bölcsibe fog menni szeptember elejétől. Ez még csak beszokatás lesz, elméletileg 2 hét. Utána már bent is marad. Vagy fél napos lesz vagy pedig délután 4-ig bent fog maradni. Majd elválik, hogy mit igényel. Tegnap előtt egyik napról a másikra lett szobatiszta! Eddig rá sem ült a bilire, és tegnap előtt ő kérte. Azóta csak oda akar pisilni. Ennek annyira örülök! Kép Remélem a beszéddel is így lesz! Kép
De szó mi szó, jó lenne egy kis pihi, mert születése óta csak egy fél napot kaptam a férjemtől. És sajnos más segítségem meg nincs! Na de majd, ha kezdődik a bölcsi! Egy hétig haza sem megyek! Kép Kép Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Jubi!

Tőled még akartam kérdezni, csak mindig kapkodok és rohanok!
Az olívás tartóknál a szalvétát pontosan kivágtad? Mert olyan fenséges az egész! Vagy hogyan készült? És az festés az pacsmagolt?
Nem bírok betelni velük na! A forma is kiválló. Csináltatnék apummal ilyet, de már nincs képem hozzá. Szegény annyit dolgozik, aztán még én is viszem neki a munkát.... pedig most adtam le a rendelést egy újfajta fali fakanáltartóra és gyufatartóra. Kép
Tálcát is szeretnék vele csináltatni, de tényleg nemmerem már mondani neki. Így is alig győzi a rengeteg pzs tartót. Kép Szerintemmár 100 fölött csinált! Kép
Na befejezem!

Anikó
Kép

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket!
És Babitól azt, hogy "Mohikriszti Téged is utállak" - ezt úúúúúúgy imádom! Hízik a májam KépKépKép!

Babi! A tálcád gyönyörűűűűűűűűűűűűű! Látszik ám, hogy nincs benne lila.

Anykó!
Hol lesz a vásár? Esetleg megnézhetnélek... Kép. Nem semmi, hogy kicsi gyerek mellett még vásározol is. Irigyellek érte, mármint az erődért, a kitartásodért...

Most megyek, mert van egy kis referencia-munka készítési feladat. Húúúú, ennél bonyibb nem is lehettem volna.

Puszi

Kriszta

mohácska

Minibúvár! Kép

Remélem megússzátok az özönvizet! Ma délután nálunk is úgy rákezdett, hogy alig tudott a párom vezetni, mert nem látott a zuhogó esőben...aztán 10 perc múlva hétágra sütött a Nap...nem értem...
Nem, én nem vásározok...tavaly karácsonykor lett volna egy - ami elmaradt -, azóta nem próbálkozom...nem merek befektetni annyi pénzt, amennyibe az asztalbérlés kerül...pedig egyébként kalandvágyó vagyok Kép
Apu pedig megkérdezem, mikor megy Pestre...bár nekünk - most tudtuk meg - a szeptemberi előadás elmarad, szóval legközelebb csak októberben megyünk Miskolcra, akkor lehetséges a fuvar. Szóval szerintem ráér még a dolog, hiszen addig még költözni is fogunk, nem szeretném ha a nagy felfordulásban elkeveredne valami.

Anyko!
Ez a gombás is szép lett, csak ne vakuval fényképezd, hanem természetes fénynél!! Úgy élethűbek lesznek a színek Kép
Igen, az olivásoknál pontosan körbevágtam a mintát - ahogy máskor is. NEkem a tépkedés nem jön be, de lehet, hogy csak azért, mert nem tudom, hogy kell csinálni KépJól láttad, az alap pacsmagolva van.

Babi!
Eltaláltad, a minta felső ívéhez mérte a párom a fakanáltartó tetejét. Nem tudok olyat kérni tőle, amit ne teljesítene Kép
Nyugi, nem lila a tálcád - te már jobban tudsz fotózni, mint Anyko és Mini Kép - viszont nagyon szép!!!

Kép
Kép
Kép
juborka

Helló lányok!

Igazán szép az őszi termés, gyorsan fel is kellett szórnom néhány képet a karneváli szekcióba az oldalamra. Innen:http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=495575&index=9
Bocs, majd dícsérek is, de "rohannom kell biciklizni" a picikkelKép
paat

Jubi!

Ha hiszed, ha nem, ezeket a képeket az udvaron csináltam. Az a baj, hogy nagyon be van borulva. Bent meg a lámpánál ugyancsak vacak képeket tudok készítnei a gépemmel. Kép
Egyedül a fürdőben van szuper világítás, ami be van szerelve a bútorba, de ott meg hogy fotózzak? A mosdókagylóba? Kép Kép
Na ezt még ki kell találnom! Megpróbálom újra fotózni őket!

Paat!!!
Isteni dolgok születtek arany kezeid alatt!!! Lopom az ötleteket, csak időm nincs megvalósítani őket! Kép
Nagy sikered lesz, az tuti!!!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Jajj és hogy tömörítsek, hogy a kép olyan maradjon, mint a több megás? Mert annyira összeomlanak a képek tömörítés utén, hogy szinte fel látszik csak. Igaz a több megásból lesz 50kilós kép.

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Csak egy rövid:
Paat! Elmentem Kinába. Ugyan 1 fejnyivel magasabb vagyok, de szinem azonosKép

Aniko: Állitsd eleve kissebbre a gépen a képet, én az ilyeneket 640x480-al fotozom, aztán image size is leszed egy adagot, majd mikor megsporolom akkor a 12-es skálábol az 5 elég szokott lenni.
Nem ezt használom, de állitolag jo és könnyü használni: http://www.picasa.com/features/index.php?tid=Y2NpZD0zNzQz
lingonbabi

Azta mennyit írtatok!
Jáj jáj, mikor olvasok én vissza??
Lingon, már tudom ám mit jósoltál, legalábbis rémlik, de még nem Kép
Olvasok nézek... majd jövök.

Kép
krimo

babi!
Köszi atippet! Ki fogom próbálni!
Az tény, hogy fotózni még nem igazán tudok, pegig megnyertem a karácsonyi fotóverseny első díját! Kép Na ott sem a fotó minősége, mindinkább hangulata és melegsége ragadta meg a zsűrit! Kép

Megyek csinálom tovább a szalvétabótomat, hogy minél hamarabb kinyithassam. Sorban állnak már a vevőim! Kép Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Paat!
Nagyon cépségesek! Ezek mázas cserepek? Vagy mázatlan? Mivel kened őket? Az olívás előtti virágosból nincs véletlenül? Olyan jól elképzeltem esküvői vendégkönyvre Kép. De nagyon bejön a citromos, az olívás, a szőlős, a borostyános, a katicás és a hagymás. A többet sajna nem láttam, pedig úúúúúúúúúúúgy gyönyörködtem volna méééééééééééééég!
Kicsit off:http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2219
Innen 6 kép.

Puszi

Kriszta

mohácska

No az elején kezedem, meg még ami kimarad...

Stuci!
Csudiszép ez a bigyó amiröl a nagy kép van itt!
Majd jól elcsenem tőlled! Kép
Abby!
Én is hiányollak! Kép De tán vissza áll már az öszi menetrend a tévében is Kép A rózsakupacot egy kislánynak csináltam, és a szivecskés doboztól volt elragadtatva leginkább Kép Szigetelés... ismét várhatok egy évet egy jó bulira. Ja a ládikám... na azt jól félbehagytam, oszt közbe beszáradt a fösték...egyszer csak elkészül az is.
Jubi!
Ezek itt mán megint olyan nagyon tök jók. Nem ér hogy neked vannak ilyen alakú izémizéid! A füszeres tecc a legjobban, meg a pálmás, mega...
Tutajos Mini!
Kezdem megérteni a helyzeted! Ma már megközelíthetetlen volt a melóhelyem...Lassan tényleg Stucira kell hallgatnunk, és úszóhártyát növeszteni.

Vásározók!
Kicsit le vagyok itt maradva, hol vannak ezek a vásárok? Bár nincs egy petákom se, inkább el se mondjátok! Kép Remélem a népek, jobbanm állnak anyagilag, és mindenetek elfogy majd!

Lingon!
Mostmáaztán! Nem is lila. viszont, már olyan szépeket csináltok itt sorba ebből a szaliból, hogy kénytelen leszek előásni én is az ilyenemet.

Ez a vizeskréta, hmm hát mondjuk, még nem olvastam el, hogy kell, de most kicsit össze is zavarodtam...

Anikó! Gerinek gratula! Kép Valamit valamér... kis hiszti jár a bilizéshez Kép

Paat!
Asszem erre kell azt írni, hogy úútállak. Rá akarsz kényszeríteni, hogy vegyek egy készletet??? Nagyon guszták, és olyan pofásan tudod fotózni őket.

Lingon! Ez jó szöveg ! Kép

Ja egy szóóógálati: Most láttam az Ikea katalógusba, nagy fakeretben kicsi tükör, ötszáz körül. Tudtátok?
No én meg ezt kreáltam tegnap iccaka, még nincs lelakkozva, mert én meg azt figyeltem meg, hogy akkor bénázom el a fotózást, ha már rajta a lakk...meg máskor is.
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=367790&index=7

No megszűntem, és ha ez most elszállna, élesszetek fel!

Kép
krimo

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?