Új privát üzeneted érkezett!

Helló csajok!

Itten vagyok megint egy röpkére.

Betti,
velem semmi extra, kedvem hullámvasút, de ettől függetlenül tényleg kéne egy pszi, mert vannak számomra gordiuszi csomók mostanság.
Oviról hasonlókat gondolok én is, férjem szerint csak pesszimista vagyok, amikor aszondom, hogy az első évben többet lesz beteg Timi, mint ovis és ráadásul még a többieket is megfertőzi. Oviról jut eszembe, ovis jel kérdést már megoldottad? Az egyik barátosném is adott tippeket, úgy, mint textilfilc vagy valamilyen ruhára vasalható anyag, ezeket kreatív bótban lehet venni. Én még nem veselkedtem neki, halogatom, mert semmi kedvem hozzáKép De van, aki egyszerűen csak a ruha cimkéjébe rajzolja a jelet, kérdés, ez mennyire tartós.
Ajándékról már csak annyit, hogy szerinted a dömpi kisebb, mint ez a vizipaci? Csak mert amikor a Tescoban láttam a dobozát, még a bébitaxinál is kisebbnek tűnt a viziló, oszt lehet, hogy még szerelni kellett. Viszont most láttam a Tescoban egy dömpert, ami igencsak méretes példány volt. És esetleg valami foglalkoztató asztalka nem jönne be a fiadnak? Nekünk Chicco van (ezt azért nem merném ajánlani az ára miattKép, Zsebinek is anyámék vették) és Mesi tök rá van kattanva, mióta ácsorogKép

Heppi,
remélem, jutsz valamire a könyvvel. Én ugyan nem olvastam, de mások társalgásából azt vettem ki, hogy többször (de egyre nagyobb időközönként) vissza kell menni az ordító gyerekhez, hogy biztosítd a jelenlétedről, no meg a jószándékodrólKép Na nálunk ez úgy nem ment, ahogy van, ha beléptem fullosan sivalkodott tovább Zsebikisasszony és újabb 1/2 órára megszívta magát energiával a látványomtólKépKép

Kata,
nekem most mázlim volt a fél cici dologgal, mivel Mesi 9 hósan arról is lemondott. De előtte Timiék elég rendes kis sálat csináltak belőleKép
Szomszéd nálatok is kitesz magáértKép Foglalkozzon inkább a saját egészségével...

Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Éjszakánk az előzőekhez igen hasonló volt,megspékelve Raul két ébresztésével.Délután aludtam két órát,nem mondom,hogy rosszul esett.Kép

Momo!
Jó,hogy újra írsz!!!
Remélem hamar rendeződik teljesen a net Nálatok.Ha pedig megtalálod azt az ügyintézőt,aki a szabadidőt intézi hozzá,azonnal szólj nekem is!Kép
Patrik szerintem önszántából 25 évesen mondana le a nyomoronc jobb ciciről,bár,ki tudja mit hoz a jövő.Nyüstöli rendesen.Nappal nem is bánnám...
Az elaltatás soha nem volt probláma,a felállás felfedezésekor bepróbálkozott párszor,de elhagyta szépen.Viszont az éjszakai ébredések totál kiakasztanak.
Nálatok nyugi van éjjel?
Ja-ja,van pár jó beszólása a szomszédkának,persze merő jóindulatból.

Betti!
Ha eszembe jut vevő,szólok.Esetleg próbálkozhatnál még pocis,vagy pár hós babás topikban?csak ötlet.
Raulnak szinte az összes játéka megvan,nem is tudom Patriknak mit vehetnénk még,gond lesz a szülinapi ajándékokkal.
Oviba be lehet(ne)menni ismerkedni,esetleg néha du.-onként játszani a gyerkőcökkel az udvaron?Mégis könnyebb lenne utána.Jajj,Raul nagyon megszenvedett a 3 éves szurival,1 napig nem tudott lábra állni és magas láza volt.Ilyen szerencsések vagyunk az oltásokkal.Kép
Tény,hogy ismét egyszálbél vagyok,de a hasam bőre azért csüng sajna.KépHát,ha ennél kisebb cicm lesz,akkor ideje mínuszos cicifixek után néznem.Amiből még szopik majd legfeljebb jobban fityeg.Máris jelentős a különbség a kettő között.KépEz van.

Mica!
Voltál dokinál?

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Momo és Kata,
Nekem úgy jött meg a kedvem hozzá igazán, hogy elolvastam a könyvet. Végül is tök logikusan levezeti, hogy mit miért és hogyan. Azt sem rejti véka alá, hogy üvölteni fog, és elmondja, miért üvölt, miért kell bemennünk, hogyan kell a gyerekhez szólni, mit tehecc és mit nem, és ami a lényeg: minek nem szabad bedőlni Kép Szóval nekem így kerek. Igen, az alapelveket én is ismertem, csak én a miértekre ill a válaszokra is kíváncsi voltam Kép

Momo,
Egyébként arra is van benne ötlet, hogy hogyan vegyük rá a gyereket, hogy pl szombatonként ne 6-ig, hanem mondjuk 8-ig aludhassunk --- de is csak lépésről lépésre megy, mint az alvás! Meg persze bizonyos kor fölött Kép

Betti,
Lehet, hogy mégegyszer kölcsön fogom kérni, amikor Orsit tanítjuk meg a saját ágyában aludni az új kéróban Kép Lehetne róla szó? Persze akkor már csak 1-2 napra, hogy felelevenítsem az ismereteket ;-)

Kata,
Van egy totál nem drága "csodakrém", ami csodákat művelt a hasammal. Igaz, én most kezdem megint a "kúrát", mert egy darabig nem tudtam beszerezni a krémet, de szívesen küldök neked vhogy --- csak azt mondd meg, hogy Kép Vagy ha van Herbatékás ismerősöd, akkor priviben megírom, hogy mit kell megrendelnie és árban mire számíts! Napi 2 perc és már pár nap után látványos a javulás!

Nálunk az éjszaka egy pirinyó javulás mutatkozott, csak 4-szer ébredtek --- fejenként, és nem egyszerre! Viszont apájuk nem tudta őket megnyugtatni, így minden alkalommol cicizéssel végződött Kép Ezt a részét annyira nem bánom, csak ébredni ne kéne Kép Kép Kép

Ja, OFF leszek
Betti,
A meghívás áll, gyertek át kicsit duncsizni, sütök nektek fincsi kenyérkét --- ha jöttök!

puszi: heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok,

Csak roviden, es csak Bettinek, mert eszembe jutott vmi:
Most mondta a vedoneni, hogy van uj oltoanyag a 3 es 6 eves oltashoz, ami szinte semmilyen oltasi reakciot nem okoz. Igaz, cserebe 4700Ft. Ha erdekel, rakerdezek a nevere, bar szerintem nalatok is tudja a doki.

Most rohanok, tegnap elTescoztam a meloidomet, igy oltari lemaradasom vanKép

Mica
mica

Sziasztok!

Húú, mennyi olvasnivaló Kép

Momo!
Naaa, le vagyok ám maradva! Nem is tudtam hogy mégis sikerült Timinek az ovi! Vagy írtad, csak én nem olvastam? Szuper, örülök!!
Igen, ovisjel megoldva, rendeltem azoktól akiket írtál, meg is érkezett, és tök szupi lett. Szépen bennehagytam a borítékban, hogy ha hazaér megmutatjuk apának, erre az én drága férjem lomtalanítani kezdett, és kivágta borítékostól az egészet. Szóval most rendelhetek újakat.. hát nem cuki?
NÁlunk is azt mondták, nem muszáj mindenre hímezgetni a jelet, alkoholos filccel felírni a teljes nevét, az a tuti. De sztem sem olyan tartós, meg pl. a szandiját nem fogom azzal elcsúfítani. Igaz, címkét se hímezhetek rá Kép Ha meg a talpába írom filccel, na az tuti nem tartós.
Majd meglátjuk, még annyira nem izgulok, messze van még november;)
Igazad van, a dömpi sem lehet sokkal kisebb mint az a víziló. Még mindig homály lepi kicsiny agyam e téren (isKép ), elvégre van még időm gondolkodni Kép
Viszont nálunk sztem egy ilyen aktiviti asztalka nem biztos hogy beválna, látom lelki szemeim előtt, ahogy Mendi átveszi az uralmat Kevint arrébblökdösve.. Másrészt meg Kev abszolút nem az a letudomfoglalni típus. Nem tudom róla elképzelni, hogy valaha is öt percnél tovább foglalkozzon egy játékkal. úgyhogy ezért akarok valami menetben játsszhatós dolgot Kép

Kata!
Örülök, hogy nálatok jól megy az altatás. Bár lekopogom nálunk is kezd alakulgatni, már nem minden esetben cicin alszik el, és ezt én nagyon nagy dolognak tartom Kép ha mégis cici lesz a dologból akkor is max 5 perc alatt beájul.
Ötleted jó, de nem vagyok olyan bepofátlankodós típus Kép Majd elviszik. Lett volna rá egy vevőm, de Komárom messze van, postázni meg nem szeretném..
Oviba beszoktatás 22-től lesz, nemtom meddig lehet majd menni. De kistesót nem lehet vinni ilyenkor, nemtom mér, és főleg nemtom hova rakom addig Kevet..
3éves oltással kapcs., mindenkitől azt hallottam hogy nem tudott lábraállni 1-3napig a gyerek, meg sántikálás meg miegyéb, ezért tartok tőle.
Hasam bűre nekem is csüng, bár "némi" hájjal töltve, így simán dagadtnak tűnök, a csüngés fel sem tűnik Kép
mínuszos cicifixen és jobban fityegésen jót nevettem, nehari érte Kép Persze hogy más egy szoptatós mell, meg egy nem szoptatós, nem? Lehetnél egy előtte/utána vagy inkább közben/utána reklám is ezekszerint Kép Bár nem hiszem hogy tényleg olyan nagy a különbség ;)

Heppi!
Maradhat a könyv nyugodtan, amíg akarod ;) Ahogy mondtam, én nem használtam, asszem nem is fogom.
Ahogy MOmo is mondta, éjszaka többször berohangálni az üvöltő gyerekhez.. Lehet izé vagyok, de nekem könnyebb ha mindkettő szépen alszik, akár cicin, akár apát átölelve. Nálunk ez nem jelent gondot, úgy értem egyikünket sem zavarja. Aztán az éjszakai ébredés meg szerintem Kevinnél is hiába hagynám üvölteni, úgyis cici lenne a vége, vagy gyámügy az ajtónkon dörömbölve. Mert az tutkeráj, hogy Kevin nem hagyná abba se 1, se 3, se 5, se 7, se....19 perc múlva az üvöltést, így csak én lennék mégzombibb zombi, Ati szintén, így másnap azon aggódnék leesik e a vonatról vagy se. Szóval elvagyunk itt a kényelembe. Viszont Mendi is megtanult szépen egyedül aludni (igaz, őt azért hagytuk néha sírdogálni, de nála volt ennek előzménye is, meg hát rajtunk kívül senkit nem zavart, mostmeg azért más, mert ott van Mendi is), és ahogy látom (de megintcsak lekopogom) KEvin is kezd egyre jobban aludni. Tegnap a Mega alatt aludt el, úgy hogy simiztem a pociját, Ati valamikor áthozta ugyan, de 6-kor arra keltem, hogy fáj a cicim, meg Ati szöszöl odakinn, aztán 7körül már Kev is akart enni, szal durván 8órát aludt. Igaz felkelve egyszer, de Atinak annyi belefér, én meg félkómásan néha azt se tom hányszor evett Kép. Átlagban 3hajnali, és 1este, néha du1 szopi, tehát kb. 4-5 alkalomra csökkent a szopi.
Úgyhogy Kata figyelmébe, sztem Patrik is szépen lassan lecsökkenti majd az adagot, ne aggódj;)

Jah, csodakrém engem is érdekelne, hogy mit tud, és minden egyéb.
Gondoltam rá, hogy menjünk ma hozzátok, de már késő van, gondolom fiaid épp szunyáznak. Majd holnap jobban rákészülök, korábban kelünk meg minden ;)

Mica!
Köszike az infót! Inkább legyen 4700Ft-al kevesebbem, mint hogy szenvedni lássam a kiscsajt;) Rá fogok kérdezni a dologra a dokimnál, még időben, mert ugye elég sokáig tart a beszerzés, gondolom.

Megyek, mert balhé van, meg ugye éhes is vagyok, sőt a mosógép is most járt le.. ehh..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,

A szuri neve: Infanrix, 4773Ft.
(remelem jol irtam a nevet, nem betuzte a vedonenimKép)

Mica
mica

Betti,
Ha feljöttök, szólj rám nyugiba, hogy ígértem neked kencét Kép Én most elég szita aggyal rendelkezek, de adok szívesen. Lécci nehogy azért ne szólj, mert nincs "pofád", mert akkor leütlek Kép Kép Kép
Holnap 7 után bármikor jöhettek, mi már fent leszünk. Az meg, hogy a srácok alszanak, semmiben ne akadályozzon meg benneteket, őket a csengő/telefon/Orsi/TV nem zavarja Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Betti,
azért hogy mást is hallj a 3 éves szuriról: Timi utána csak annyit mondott, hogy kicsit fáj a popója (oda kapta), és eldőlt a nappaliban az ágyra...szunyált 3 órát, majd úgy kelt, mint akinek semmi baja. Nálunk ennyi volt a mellékhatásKép Igaz, minden oltást ilyen könnyen viseltKép
Anyum tegnap elszaladt Enikőhöz a vizilóért, egy kb 60x40x30-as dobozban van, szerintem ez kisebb egy dömpinél is, hacsak nem kell összeszerelni...remélem, azért az én kis girnyóm ráfér mégKép

Kata,
én az éjjeleket nem reklámozom, mert lelőtökKép Este 9-1/2 10 felé fekvés, reggel 7-ig csönd és innen még kb 1/2 9-ig pihi a családi ágyban, éjjel max Timit kell egyszer-kétszer betakarni, vagy pisilni kísérni, Zsebi és Mesi rendszerint hipercsöndben szunyálKép
Melled miatt ne aggódj, az enyém is sokkal nyúzottabb volt a nem használtnál, de kb 1,5 hónap alatt nagyjából felvette a régi méretet, így max hajszálnyi különbség van, de szerintem az eredetileg is volt, csak akkor még nem érdekelt ennyireKép

Heppi,
nekem ált. az a bajom a szakirodalommal, hogy én is megörülök a logice levezetésnek, elégedetten elkezdem alkalmazni, majd letörten megállapítom, hogy az én gyerekeim még nem ismerik a logikát, no meg a szakirodalmatKépKép
Nekem a hétvégi továbbalvásra bevált a közös ágyban heverészés, csak már kezd kicsi lenni az ágyunk, és persze a romantikázás kettecskén sem ilyenkorra időzíthető (finoman körülírvaKépKépKép)

mennem kell, mert Mesi már bogozza a kábeleket a szám.gép mögöttKép

Momo

Momo
momo

Mica!

Köszike!

Heppi!
Rendben, igyekszem félretenni a szégyenlősségem Kép
Jó, persze, de gondolom ha lefekszenek csak jobban elvagytok ti is, nem akarok zavarni.. inkább csúcsidőben, amikor amúgy is elmebaj van a köbön Kép

Momo!
Legalább valamiben szerencséd volt Kép Persze, sztem az is számít, hogy hova adják az oltást. Akkor reménykedem, mert Mendinek sem volt egy kisebb lázas állapotot leszámítva oltási reakciójaKép Én jobban örülnék, ha karba kapná, azért akkor max nem tudna fogni ezt-azt, mégsem olyan mintha nem tud lábraállni. Na, de majd meglátjuk, kicsit optimistább lettem, köszi!Kép
Én úgy tudom, hogy ezt a vizilovat lehet babytaxiként is használni, ha lecsukod valamelyik részét (baromi értelmesen fogalmazok) talán ezért fért bele akkora dobozba. Na, de majd meglátjátok Kép Én most kaptam még egy ötletet, egy kombinált bébitaxi/biciklitricikli, majd mindjárt belinkelem a képét..
http://babaszoba.hu/forums/getimg.jpg?id=1097073
Ezt lehet tolni (tolókarral kormányozható is) amíg nem ér le a lába, aztán a "karám" leszedésével sima triciklivé válhat, amit lehet tolni, de aztán azt is le lehet szedni. Ez sem rossz ötlet. Bár nemtom a fiam mennyire ülne meg benne. A sima bébitaxit sem kedveli túlzottan.

Heppi!
Mostmár tuti hogy megyünk holnap, mert Csabának mondtam hogy ott vesszük fel az ebédet Kép Persze utána elhúzunk, ne félj ;)

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Nagyon tecc a járgányKép És ezt mennyiért vesztegetik, mert nem tűnik egy olcsó darabnak?Kép

Heppi és Betti,
nem illik itt holmi unatkozó anyukák nyálát csorgatni ám mindenféle randikkalKép Hozzám persze senki nem jön el, még ha komplett ebédet és teljes gyerekszórakoztatást is beígérekKép

Jut eszembe gyerekszórakoztatásról: képzeljétek az akkus autónk hajtóműve bekrepált a homoktól (döbbent fej sokszor). Úgy látszik, ez is csak aszfaltterepjáró, akárhogy is hírdetik. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy 1 év teljes garancia van rá, már el is küldtem postán a fogaskerekeket és kapom cserébe az újat ingyen. De ha lejár a gari, darabja 7500+áfa lesz, na akkor kell inkább fémből legyártatni a műanyag hajtóművet, mert a gatyánk rámegy a 2 havonkénti cseréreKép Majd a párom megoldja...talán.

Momo

Momo
momo

A csaj, akié a járgány, azt mondta ők 6300-ért vették. Sztem ez nem vészes.
A vízilovat mennyiért adta Enikő? Ha szabad kérdezni természetesen Kép

Bocsika, ha akarod elmegyek hozzád is, csak szereznem kell sofőrt Kép ugyanis nem vezetek Kép még mindig.
De engem meg az az akkus autó meg aktivity asztalka meg miegyéb tuti kis játszókák vonzanak Kép
Csinálhatunk egy globális szülinapi partyt esetleg? úgy átlagolnánk a dátumokat, aztán durr bele Kép

Ja, ha a gari lejár ne menjetek a cuccal homokba :-P

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
majd átküldetem nektek a homokunkat, jó?KépKépKép
Szülinapi parti jó ötlet, tőlem mehetKép
Viziló 9900 volt, szal az sem ócsóKép
A tricikli tényleg nem vészes, csak nálunk azon bukna meg az egész, hogy közel egy évig kell magyaráznom minden csemetémnek a kormányzás tudományátKépKép Hiába toligatom, ha mindíg falnak megy a buci gyerekemKép Hogy egy autóbolond pasinak és csajnak hogy lehet 3 ilyen vezetési analfabéta gyereke?Kép

Ja, azt mondtam már, hogy hiába a nagy szobatisztaság, az egész napom egy vécérejárás? Timi kb egy fél éve kitalálta, hogy sárkányok vannak a fürdőszobában (szerintem a csempén látja az árnyékát) és nem megy egyedül az istennek se, inkább bepisil a küszöbön. Gondolom, azért is találta ki, hogy vele is legyen foglalkozva. Igaz, már azt elértem, ha Zsebi elkíséri, akkor megy, a huga tutira megvédi a szörnyektől, nem?Kép
Viszont mióta Zsebi is vécézik, kizárólag egyszerre jut eszükbe a kis és nagy dologKép Ma az ebédem fogyasztása közben csak kétszer klotyóztattam a társaságotKép

Momo

Momo
momo

Ja, még ovi. Igen, felvették protkóval az egyik evangélikus oviba abszolút létszámfelettinek (31 gyerek lesz a csopiban) Én kicsit aggódom, nem lesznek-e kicsit sokan, főleg, hogy az ovi is nagyon kicsiKép Hab a tortán, hogy évente kétszer kötelező jelenésünk lesz családostul a templomban, na ez gáz, mert a keresztelőm óta én nemigen merészkedtem oda, a párom szintúgyKép

Momo

Momo
momo

Megvan, a tricikli kormányára is szerelni kell valami rúdfélét, és akkor tolom is meg kormányozom is...kész röhejKép
Pedig nagyon teccik a járgány. És merre lehet ilyet venni? Csak hogy tudjam, hátha mégis kell egy...

Ma nagyon ráérek, a lányok remekül eljátszanak...mire Timi ovis lesz, összeszoknakKép

Momo

Momo
momo

Momo!

Oké, homok jöhet, legalább az erkély olyan lesz mint a tengerpart Kép
Aha, akkor igen, az se óccsó, de gondoltam, mert azért az FP játékok ilyenek. Viszont minőségben sem utolsók, azt is el kell ismerni ;)
A bicaj, ha tolod kormányozható, úgy értem te tudod kormányozni is a tolókarral. Asszem a képen látszik is, hogy a tolókar is el van fordulva, és a kormány is abba az irányba néz ;)

Kép Igen, Zsebi gondolom sárkány ellen sárkányfű Kép
Egyébként nálunk is az állandó wc-re járás megy, igaz még sárkányos sztorink nincsen, de Atit megőrjiti a lánya mikor fél órán belül 5*-re mennek pisilni.
nálatok előfordulnak még balesetek? Már ezt a sárkányosfélelmest leszámítva? Mendinél néha beszalad egy-két csepp,olyankor megijed, és leül, és nyafog, de az istennek nem szólna mi baja van. Én már értem, de Ati néha csak néz hogy mivan..
Mindegy az, a lényeg hogy felvették ;) Sztem a létszám miatt ne aggódj, a 31-ből 10 úgyis mindig beteg lesz ;) (reméljük Timi a maradék 21-be tartozik majd Kép )
Templomi jelenést meg megoldod két életnagyságú felfújható Momo/Momoférjjel Kép
Ja, nálunk is nagy az összhang, bár Kev épp alszik, ebédnél a 3.falat után beájult. Mendi meg áldott jó gyerek, szépen elfirkálgat az ágyon, és széttépi az újságjaimat Kép de kit érdekel, amíg csendben van? Kép
Egyébként én is pont ezt fájlalom, hogy mostanában érzékelhető az az igazi tesókapcsolat köztük, amire vártam. Szuperül eljátszanak, lefoglalják egymást. Kev mindenhová megy Mendi után, lesi minden mozdulatát, ahogy felébred egyből megy a tesóhoz játszani, vagy épp ugrálni rajta, hogy keljen fel Kép Mendi is kezdi megszokni hogy Kev mindent elszed előle, és mindenhova megy utána.

Járgányt illetően nemtom, a csaj akié valami más városban vette (nem jut eszembe a neve) de asszem itt az egyik boltban is láttam ilyet, majd rákérdezek ;) De akkor a kormányzást érted ugyi?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Össznépi alvászat mára kimerült. Van kedved vonatig átcuccolni ide?

Momo,
babazsúrban én is benne lennék, ha nem egyedül kellene gardírozni 3 gyerkőcöt. Bár addig talán már a srácok sem abban lelik minden örömüket, hogy fülig koszosak legyenek 3 perc alatt Kép

És neked meg a jóalvó gyerkőceiddel nem illik dicsekedni, te mázlista. Eskülszöm, felbosszantasz megkapod az ikreket egy hétvégére!!!! Kép Kép Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Irigylem az optimizmusodat Kép Szerintem az enyéim mindig abban fognak örömet lelni hogy 3perc alatt retkesek legyenek Kép
Maradnék a holnap délelőttnél, mer, hogyismondjam öö, ciki, de nemsoká agyzsibbasztó tevékenységet fogok folytatni. Na, nem kerülgetem, egy brazil (na, jó argentín) sorozatot fogok bambulni.Kép ez egy órát igénybevesz.
Másrészt meg drága uramék valahol Szentes fele járnak, ma is vittek ki egy üzemanyagkutat, így autóval vannak, talán most megszánják , és Cegléd fele jönnek haza, így nem is kell állomásra mennem. Most mondanám hogy gyertek el a játszóra, de nem várhatom el, hogy idecuccolj 3 gyerekkel ;)
Ha más nem marad a holnap délelőtt Kép Igyekszünk időben felkelni.

Más, megint elkenődtem, mert kb. egy hónapja elkezdtem figyelni a kajálásomra, hogy leadjak nagyrabecsült hájaimból némiképp, de semmi változás. Két hét alatt lement 3 kiló, most meg visszaszedtem úgy néz ki, mert még mindig 70vagyok Kép Most akkor van ennek értelme?
Úgy szeretnék mozogni is (torna, futás vagy bármi) mert marha jó feszültséglevezetés, mindamellett egy idő után végre nem érnének össze a combjaim, amitől egyébként herótom van..
Szal help! valamit elrontottam? VAgy örökre így maradok? KépKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Heppi,
adok cserébe egy Mesit, szerintem neked meg az etetéstől menne el a hajadKépKépKép
Gardírozásba szívesen besegítek, persze, ha nem fütyülnek ki a fiaidKép

Betti,
még az ilyen retardáltnak is, mint én, most már vili a kormányzásKép Azért érdekel, hol láttál ilyen triciklit, mert persze az összes nagyi helyett is én gondolom ki a gyerek ajándékát.
Bár, amilyen sóher a férjem, tegnap aszonta, Mesinek már minek ajándék, ha úgyis annyi a játék itthon Kép Ja, majd mindenre ezt mondjuk neki, nem? Szeret is majd legkisebbnek lenni a családbanKép

Momo

Momo
momo

Betti,
nekem a 90 napos diéta szimpatikus, csak ahhoz némi energia kell a főzőcskéhez. Mindmegette.hu-n olvashatsz róla, ott receptek is vannak. Nekem egyelőre megoldhatatlan a pepecselés, így csak a reggeli gyümievést tartom be, és este 6 után nem eszek, plusz nincs nasi. Eddíg úgy néz ki, hogy ez is hatásosKép Majd beszámolok a hosszútávról is, ha eljutok odaKép

Momo

Momo
momo

Betti,
Jó neked, hogy ezek még tudnak szórakoztatni Kép Nekem a Barátok közt mellett nem nagyon marad időm mást is követni Kép Persze most szünet van Kép vagyn nem is annyira Kép, legalább azt az időt beszélgetéssel töltjük Petivel Kép

Anyukám is csinálta a 90naposat, neki is nagyon bejött, főleg, mivel ő nemtud "nemenni". Így aztánt minden nap ehet, ami belefér, persze csak azt, amit aznap előírnak Kép

Momo,
Fiaim senkit nem fütyülnek ki, aki hajlandó a kakás popójukat cipelni. Erre leginkább Gábor a vevő, Viktor sokkal önállóbb --- de azért mindketten le tudnak fárasztani Kép Hátha még Orsi is beszáll a vernyogásba... Most mondjam? Te tudod a legjobban!

Tudod mit Momo,
Ha már így belejöttem, gyertek át holnap reggel ti is, oksi? Márha Bettinek nincs ellene kifogása Kép Veszek lent gyümit, meg csinálok egy halom zöldteát inni. Úgyis úgy tűnik, hogy délelőtt csak az én fiaim alszanak (szűk egy órácskát), szal a többi csemete meg csak szétszedné a lakást vhogy??? Mesét is lehet ám nézni!
Addig előkerítem a porszívót...
Vélemény?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Momo!
Nálatok legalább megkérdezik, hogy ugyan mit vegyenek.. nálunk ez úgy megy, hogy mindig valami gagyi kínai sz.rt odavágnak nekik, oszt kész. VAgy olyat, ami vagy kisebb, vagy nagyobb gyereknek való (Mendinek másfél évesen csörgőt vettek..) vagy olyat amiből már alig 200db van itthon.
Ha megtudok valamit beszerzés ügyben, megírom ;)
90napos diétáról hallottam, asszem olvastam is már azt az oldalt, de főzőcskéről én sem akarok hallani.

Heppi!
Én meg inkább az a típus vagyok, aki ha nem ehet amit akar, akkor inkább nem eszik. Nemtom mér vagyok ilyen hízékony, mert se sütis, se csokis, se tésztás nem vagyok, nekem hús hússal a menő, mégis itt dagadok. Bár engem a kilók nem zavarnak, az se érdekelne, ha 80 kiló volnék, csak ne legyek hájas ;)Kép
De mondom a mozgás meg nem megoldott, mer hol? Futni nem tudok (szó szerint), egyéb tornát meg itthon ezek mellett képtelenség, főleg ebben a patkánylyukban. MÉg ha legalább három szoba volna..
hármas taliban én benne vagyok, ha bírod szusszal Kép Legalább tutihamar eltelik a délelőttKép Délután meg hawaii-nak fogod érezni a három gyerek vinnyogását Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

MOMO??????

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Jóvanna, nem vagyok ám a gépre nőveKép Mialatt itt pötyögtem, Zsebiék sarat csináltak kint a garázs előtt és abban fetrengtek, mint a malackák, Mesi meg egy vécépapírgurigát emésztett elKép Szal mennem kellett...

Én szívesen megyek, de biztos nem leszünk kicsit sokan? Félre ne érts, én a te lelki békédet féltemKép

Momo

Momo
momo

ÓÓÓÓ
egy délelőtt belefér, nekem mán úgyis mindegy Kép Kép Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Hali!

Még egy éjszakai szösszenet..

A gondos anyuka ma este vette észre, hogy fia időközben két foggal gyarapodott, kettő készülőben, majdnemáttöriazínyét állapotban, tehát 10+kétfél foggal rendelkezik a csávó.
Szóval rettegjetek holnap mindenkit meg fog harapdálni velük KépKép
Szeme még mindig nem gyógyul, lehet muszáj leszek bevinni dokihoz.
+még egy jó hír, baromira fáj a fogam, így jár, aki halogatja a fogorvost.. Nyilván ezért nem hat a "diéta" sem.
Na, megyek, mert Ati épp hazaért, talán van energiája és kedve két szót váltani velem, bár kötve hiszem, de azért egy próbát megér..

Jó éjt!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Azta,mennyit kellett olvasnom!KépMicsoda ajándékötlet-dömping,miegymás!Kép

Heppi!
Nagyon-nagyon érdekelne a csodakrém-és az ára.Sajnos Herbás ismerősöm nincs,viszont holnap de.valószínűleg Cegléden leszek fél órát,esetleg beugorhatnék érte,ha az ára is fekszik most?Nem akarok pofátlan lenni,nem rontanám sokáig a levegőt,de szép-szép pocit szeretnék!Kép
Viszont nem tudom a számod!KépBettiét is elkevertem és Momoét sem tudom.Íme az enyém:06 20 524 64 05.Kérlek,ha délelőtt olvasol,szólj,hogy mi a helyzet!Köszi!Kép

Betti!
Fogad.KépJujj,de tud az fájni!Volt benne részem párszor.Kép
Az én Anyósomat nem lehet lekőrözni ratyiajándékozásban:legutóbb Patriknak hozott egy csomag kis játékot,amire az volt írva,hogy kutyajáték és eszméletlen gázolajszagot árasztott.Nanáhogy,kuka.Raulnak mindig hoz a drága túrórudit,joghurtot,amiknek a szavatossága mindig lejárt.A legutóbbi túrórudié éppen egy hónappal azelőtt.Szép zöld volt.Kép
Van egy jó két hetes diétám,onnan gondolom,hogy jó,mert a 140 kg-os barinőm 14 kilót fogyott vele,előtte meg semmitől,semenyit.
De bizony- bizony van különbség a két cickó között.Kép
Bízom benne,hogy Patrik is-Kevinhez hasonlóan-előbb-utóbb csökkenti a cicizést.Pár hónapja nem gondoltam volna,hogy ilyen mondatra vetemedek!Kép

Momo!
Köszi a cici-vigaszt!Kép
Legalább a nyugodt éjszakák kárpótolnak a nappali őrületért!Kép
Jó,hogy mondod ezt az akkus autót,akkor mostantól a miénk vitrinbe!Kép
Sárkányok a fürdőben?Hm,nem semmi!KépKép
Raulnak,hiába nagyfiú,azért felügyelem a popókitörlést,mert ugye nem mindegy mit mosok ki utána a gatyuszból.Ma vendégeink voltak,odajött és diszkréten a fülembe súgta,hogy akkor Õ most elvonul arra a bizonyos helyre,majd kövessem.Elindul és visszaszól:na,sziasztok,mindjárt jövök,csak elmegyek kakilni!Azért ekkora gyerek is tud meglepő lenni!Kép
A mi ovinkban mindegyik csoport ilyen létszámmal működik.Örülök,hogy mégis sikerült elintézni!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Most egyelőre csak egy képet raknék fel, én ahogy megláttam elröhögtem magam, pedig mikor csináltam nem láttam mi lesz belőleKép akár lehetnének ikrek is, nemde?
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Hali!

Na, most igyekszem kicsit gyorsabb lenni, Mendi az elébb önállósította magát popsitörtlés ügyileg, úgyhogy fürdetés és mosás volt..Kép
Szóval,

Kata,
Fogam mára jobban van, remélem kihúzom vasárnapig, akkor már elmegyek dokihoz végre, és megcsináltatom, talán nem kell még kihúzni. És ja, fogfájásnál kevés rosszabb dolog van Kép.
Kutyajáték?? azta, az tényleg durva! Lejárt rudi.. uramatyám, tényleg duuurvaa!

Heppi!
Köszike a kenyérkét, baromi finom!! A receptet el fogom kérni, mert ugyan nekünk nincs kenyérsütőnk, de anyósoméknak igen, majd kőccsönkérem, vagy valami. Hadd hízzak Kép

Heppi, és Momo kedvéért a linkek a gyerekmosdóról:
http://www.babaszoba.hu/forums/getimg.jpg?id=673677
http://www.babaszoba.hu/forums/getimg.jpg?id=673690
http://www.babaszoba.hu/forums/getimg.jpg?id=673687
http://www.babaszoba.hu/forums/getimg.jpg?id=673692
Annyi infóm van még róla, hogy kb.4-5ezerFt újonnan, és biztosan van más színben is, mert kékben is láttam már vhol. Arról is tudok képet, csak marha picikét.
Ha megtudom hol lehet vásárolni szóljak?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Na, gyermekeim pontban 3-kor ébredtek Kép Kezdte természetesen Gábor, majd Orsi, Viktor még alszik, de mindjárt ébresztem, mert durranásig vagyok Kép Kép

Betti,
Örülök, ha ízlik a kenyér, és ha anyósodék nem használják a gépet, nyugodtan nyúld le. Van pár tuti receptem, édes is, kenyér többféle is! Ja, és azt elfelejtettem mondani (de ezexerint már tárgytalan), hogy a folpack-ból vedd ki, és hagyd egy kicsit szabadon a levegőn, mert különben beizzad, és vizes lesz a külseje. De ha a levegőn van kb félórát, akkor fincsi ropogós lesz Kép Tárolás --- mint szoktad egyébként.

Mosdóügyileg: elérhetőség érdekel, de ezért ne kutass miattam, mert lehet, hogy nem is érdekli Petit --- vagyhát mittomén, sose tudom kiszámolni Kép

Momo,
Olyan jó volt látni titeket. Ne haragudj azért, amit most fogok mondani, de mintha most sokkal kiegyensúlyozottabb lettél volna, mint anno, amikor gyakrabban találkoztunk. Erre már mondjuk a nálatok talin is felfigyeltem, csak gondoltam, akkor direkte rákészültél Kép Kép Kép De nem, nagyon jó volt rádnézni Kép

Ja, még Bettinek
a krémről írok neked priviben, de most húzok, mert éhenhal a lányom Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

A képről nem is mondasz semmit?
Viktor eléggé jó alvó ezekszerint Kép
persze, egyből kiszedtem a folpack-ból, naná hogy nekiestünk. Hidd el, reggelre nem sok marad majd. Elvileg Ati már vonaton ül, bár én nem bizakodom.. Igaz, a gépe már ki van kapcsolva. Felhívom, mert ha jön, kimegyek elé.
Mendi ma sem aludt délután, Kevin ebéd közben beájult, de 2-kor már fennvolt. Ha jól emlékszem.Mindegy, kb.1-másfél órát aludt.
Mosdóról sajna semmit nem tudtam meg, márkáját nem ismerem, de majd megpróbálok infót kérni valakitől.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

NNNNNNNNNaaaaaaaaaaaaaaa én bunkó Kép Kép Kép

Nagyon jó kép! Tényleg lehetnén ek akár ikrek is Kép Azért a többire is kíváncsi lennék, mégha priviben is.
Te figyu, Mendi mindig ilyen kis huncut? Mert azt tudom, hogy Orsinak még a szeme sem áll jól, de Mendit (hogy is mondjam) komolyabbnak ismertem meg Kép De ezexerint csak optikai csalódás volt Kép De azért azt is jó volt látni, hogy Orsival egész jól elvoltak. Most már tutira be merném vállalni, ha vmi elintéznivalód van. Mondjuk egy-két órára Kevint is Kép

Gábor üzeni:
buhth d m mn nmnnnnjmermmmmmmmmmmxdxy,nm nmkppppp,-.

Viktor pedig nagyon jó alvó olyankor, amikor már kelnie kéne, bezzeg éjszaka.... Inkább hagyjuk. Most éjjel is Gábor lenyugodott egy 20 perc alatt, Viktor meg üvöltött majnem 40 percet, végül apája ölében bealudt. Mondjuk utána 3,/4 háromkor ébredtek Kép

Peti is perceken belül itthon lesz, megyek is

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Dehogy vagy bunkó ! nem azért mondtam, csak már lukadt az oldalam Kép
REndben, majd felteszem vhova, mondjuk a képtárba a képeket, szólok ha megvannak, de ma már tuti nem, max hétfőn vagy valami.
Egyet láthattok Kev blogjában is, az a kedvencem Kép
Jaja, Mendi biza ilyen. Úgy látszik az én gyerekeim a világ legjobb álcázóművészei, mert mindenki azt hiszi milyen áldott jók, és milyen piszok mázlista vagyok, hogy semmi vesződségem velük. Mindeközben...
Én is örülök, hogy jól elvoltak a csajszik. Kevin meg loholt utánukKép Már amikor nem vmelyik fiadat tépázta kissé Kép
Ugye Gábor ezt nekem üzente? Tudtam én hogy szeret, egész jól összebarátkoztunk a végén Kép Csináltam is egy képet magunkról utólagos engedélyeddel, de rém hülye fejem van rajta, így nem teszem közkinccsé :-P mert kihal a topik megin.
Persze, gondoltam hogy így van. Amikor nem kéne aludnia, akkor alig lehet felkelteni, mikor meg kéne, akkor elaltatni nem lehet.. ilyenek ezek a gyerekek Kép

Ati jelentem időben jött, úgyhogy eljutottunk a postára, a fél csekkek befizetve, úgyhogy pénztárca legalább fogyott, ha már én nem KépKép
Elmentünk anyósomékhoz, kapott Mendi egy új pizsit, ami annyira vonzó lett hirtelen, hogy ott akart aludni. Mi meg nem ellenkeztünk nagyon.

Viszont történt egy ijesztő dolog is. Félrenyelt egy virslit a csaj, azt hittem ott fog megfulladni a kezemben, basszus, majd be sz.rtam, de komolyan. Szerencsére Ati megőrizte lélekjelenlétét, és gyors kikaparta az általam fejjel lefele tartott gyerekből a cuccot. Én még így nem blokkoltam le. Agyilag nem, tudtam mit kéne, de a testem lefagyott totálisan.. ehh, megint jó éjszakám lesz asszem.. semmi rémálom meg ilyesmi..

Más, ti hallottatok már arról a zseléről, amit mostanában oltás utánra, vizesbori helyett ajánlanak? Most mondta az egyik szomszédasszonyom, hogy valamelyik rokona mesélte (hajjajj, ez ám a mende-monda) hogy arra feléjük ajánlanak vmi zselét, ami "lejegeli" a cuccost. Gondolom akkor ez olyasmi, mint a sportolók krémje, vagy nem? De az nem lehet ártalmas a babáknak? Ha tudtok vmit erről plíz osszátok meg velem Kép

Na, húzok zuhanyozni, aztán ha felébred a fiam odabújok, ha nem akkor a nagyobb gyerekhez (Ati) Kép

Jó éjt!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Hello!

Nem fogjátok elhinni, de az uram kidobta a kenyeret, amit heppitől kaptunk Kép. Komolyan mondom, elmebajt kapok ettől a fazontól!!!
Úgy felmérgelt.. Úgy vártam a reggelt, hogy bezabáljak a kenyérből, erre kimegyek, és sehol semmi.. tényleg bolond, vagy én nemtom, de ez már durva.
Ráadásul a tegnapi éjszakám is pocsék volt, mondhatni vááááááá 11-kor elaludt, aztán fél11-kor szopi, éjfélkor is felkeltett, de akkor visszaaludt, csak nekem volt riasztás, nehogy már fél óránál többet aludjak.. Aztán hawaii volt 2:35-ig, onnantól meg kb. háromnegyed óránként keltem hozzá. Úgyhogy marhára kialudtam magam, gondolhatjátok..
Na, megyek összekapommagam, megyünk postára, ha Ati nem dobta ki a csekket ami tegnap lemaradt.. Meg elpostázok egy rakat játékot is, már szeretnék túllenni az egészen.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Na én jól kitoltam magammal a tegnapi kirándulással: hazafelé a kocsiban szunnyantottak 1/2 órát a lányok, aztán este 1/2 9-ig semmi, hát kicsit megrogytam estéreKép

Heppi,
mégegyszer köszi a vendéglátást, többet biztos nem hívsz, a lányaim úgy szétkenték a kajákat lakásszerteKép
Nem haragszom azért, amit mondtál, csak én nem így érzem, max. rezignáltabb vagyok és ez tűnhet kiegyensúlyozottságnakKép Vagy egyszerűen csak felvillanyoz a társaságKép, ja és autózni is szeretek, csak rendőr ne lássonKép

Betti,
én is örülök, hogy találkoztunkKép Köszi a gyerekmosdós képeket, talán nem baj, hogy nekünk ilyen nincs, mert állandóan pancsolnának benneKép
Átküldenéd az ovijeles oldal címét? Tudod, tegnap mondtam, hogy odaveszett a c meghajtóm tartalmaKép
Este én is odabújósdit akartam játszani, de a párom annyira darab fát utánzott, hogy elment a kedvemKép Így mérgembe egyedül tévéztem sokáig, ma meg tiszta zombi vagyok, mert persze mindenki korábban kelt, mint máskor. Na lépek is másnak morcogni...

Momo

Momo
momo

Betti,
és mi baja volt a párodnak a kenyérrel, hogy szó nélkül iktatta a kukába?

Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Momo!
Dehogy, semmi baja sem volt a kenyérrel!! Remélem heppi sem gondolja, hogy azért dobta ki! Egyszerűen megfogott mindent a konyhában és takarítás címén kidobott mindent, amit ért, sajna a kenyér is így járt Kép Tudod, mondtam hogy az ovijelek is így jártak Kép Apropo ovijelek, küldöm minnyá mailban. Nektek mi is a jeletek? tottál elfelejtettem sajna.

Mi ma (vagyis inkább én) belekezdtünk a lakáscsinosításba, ami annyiban ki is merül, hogy átfestettem az előszobát. Holnap rámegy még egy réteg, aztán az ajtókat festegetem le, ahogy időm engedi. De már most sokkal-sokkal jobban érzem magam (az előszobában Kép ).
Megyek, mert baromi fáradt vagyok.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Sajnálom a kenyeret Kép Ha kérsz még (BÁRMIKOR), csak szólj időben, és szívesen sütök neked/nektek! 3 óra alatt sül meg, szal tényleg időben szólj Kép Kialvatlanságra inkább nem mondok semmit. Mióta Peti megy a srácokhoz egész nyugis vagyok, kávé nélkül kezdem a napot Kép
Lakáscsinosítás... ez most hirtelen jött őrület, vagy már tervbe volt véve??? Csak mert nem is említetted --- vagy csak szita az agyam Kép

Momo,
Bármikor átjöhettek, engem már nem zavar a lakást --- úgyis eladjuk Kép meg a lakás van értünk és nem fordítva Kép Olyan nagyok már a lányaid! És szerintem jól nézel ki, punk-tum!

Még a taliról annyit, hogy bocsi, sokkal többet kellett volna beszélgetnünk, csakhát a srácokra is gondolnom kell, annyira "sajnálom", hogy ilyen precíz az időbeosztásunk, de úgy általában véve meg jó, mert mindig tudom, hogy mire számítsak. Csakhát ha meg vendégség van, vagy megyünk, akkor ugye ehhez kell igazodni. Na nem mintha olyan gyakran eljárnánk otthonról Kép
Jut eszembe, tegnap voltunk egy esküvön. Végre frizura, kisruha, magassarkú ÉÉÉÉÉSSSSS gyerekek nélkül (egy egész óráig). Apósom meg is dícsért, hogy milyen csini vagyok, és hogy nem láccik rajtam a három gyerek. Mondtam neki, hogy a ruhánál filóztam is, hogy illik-e ilyet felvennem (kétoldalt combtőig hasított), de szerintük nemhogy illik, hanem legyek rá büszke, hogy három gyerek után még felvehetek ilyet Kép Tisztára belepirultam Kép

Ma meg apósoméknál lesz össznépi bulizás, három házassági évfordulót és két szülinapot fogunk ülni... Remélem jól fog sikerülni, mert most vhogy nem vagyok ünneplős hangulatomban. Nincs semmi baj, csak... most nem olyan a napom Kép Inkább mennék majálisba a gyerkőcökkel, vagy vízparta --- szal ahol együtt is vagyunk, meg pihenés is! Na mindegy, csak túlélem vhogy --- főleg hogy lesz torta Kép Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Betti,
Küldtél már valamit?
Tudod, a mailcímem is változott a t-com jóvoltábólKép Most a veszter70@t-online.hu -ra hallgatok.

Heppi,
ha neked tetszem, hát legyenKép Csak én nem tudok békét kötni magammal, így közel 80 kilósan...nekem bezzeg senki nem mondja, hogy meg se látszik rajtam a 3 gyerekKép
Remélem, azért a hangulatod ellenére jól sikerül a mai napod is, és egyél tortát helyettem is, rajtad legalább nem látszikKép

Nálunk ma itt vannak anyósék, de anyósom ajándékaitól tök kiakadtam (most nem alkalomra, csak úgy vette a lányoknak) Timi kapott egy magas sarkú fekete műbőr cipőt egy tiszta nejlon pólót(olyan öregasszonyosat) az ekcémás bőrére és egy 134-es!!!!! kínai pamut pólót, Zsebi egy 128-asat ugyanebből, Mesi meg egy 122-eset Kép és egy 21-es kiscipőt...röhej. Csak ha kidobom, előbb-utóbb rájön.

Momo

Momo
momo

Csajok,
Jelentem buli jól sikerült. Gyerkőcök is egész humánusak voltak, igaz, a délutáni alvásomnak lőttek, olyan összevisszaság volt Kép De vhogy most nem is érzem a hiányát (csodálkozó fej)
Viszont mindenki tortaadagját bevállaltam, és jelentem el is tüntettem Kép De a sütikre sajna már nem maradt kapacitásom, viszont abból meg bespájzoltam szűkösebb napokra.

Természetesen a gyermekeim is végigették a menüt (még a fiúk is), hiába no anyósom istenien főz!!!
Húsleves, marhapöresz sós krumplival, sajtos-tejfölös p.mell rizzsel, gesztenés torta, dinnye.
Na jó, a fiúk csak úgy lájtosan, de nagyon élvezik a közös kajákat. Úgy tűnik ők sem lesznek rosszabb evők, mint Orsi volt Kép

Csináltunk egy csomó fotót is, majd az érdekesebbekről rakok fel párat.
De most megyek, mert a srácok alszanak, Orsi nincs itthon, és ki akarom élvezni, hogy csak magammal törődhetek pár percig Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Momo!
Elküldtem a mailt, nekem nem volt meg ez az emilcímKép
Sztem is tök jól nézel ki, ahogy heppi írta nyoma sem volt letargiának, legalábbis akkor éppen. Kép

heppi!
Köszi a felajánlást, de nem akarok a terhedre lenni ;). A receptet viszont mindenképp elkérem, ha lehet Kép
lakáscsinosítást írtam, abban az értelemben, hogy elegem van az egészből, és akkor ajánlottad a feng-shuit. Aztán ajándékmustrára kimentünk a Tescoba (dömpert megnézni) megláttam a festéket, és spontán nekiláttunk. Nekem nagyon tetszik, 10ezer*jobb mint volt. igaz, még korántsincs kész, az ajtókat is le kell kenni még, ami ugye nem két perc, ráadásul a gyerekek miatt ugye csak hétvégén lehet csinálni, így most félkész állapotok uralkodnak, +még van néhány bonyolítás is ráadásnak, de ez hosszú történet.
Alvás Kép Húú, de jó lenne nekem is az a 2*6 óra alvás.. Kevin már 3.napja baromi sz.rul alszik, jobb esetben két óra is eltelik két ébredés közt, de az általános a fél-1óra.. úgy nézek ki mint a mosott kaki, és ez enyhe kifejezés.
szuper hogy kicsit kimozdultatok, és hidd el a bókot tényleg kiérdemled, mert valóban nem látszik rajtad hogy 3gyermeked van;) De irigy is vagyok én ezért Kép
Sajna engem se vádolnak ilyennelKép
KÉpeket epedve várom Kép
Kinek volt szülinapja?

na ,mék, mert valaki főz, és eszméletlen ételízesítő szag van, mintha levespor lenne vagy nemtom, de minnyá behányok..
El kéne mennem postára is, de semmi kedvem az egészhez. jajj..
Jaa, és a fogdokit nem is említettem még.. vasnap este terveztem, el is mentünk, de nem volt senki ott, biztos nyaralnak. Úgyhogy most SOS fogdokit kell szereznem, de hogy honnan, és hogy hogyan, és mikor, és hogy megyek el???

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Na akkor pár kép, de csak gyorsan, mert éhenhalunk Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi,
képek nagyon jókKép
Köszi a linket, hétvégén én is véletlenül ráakadtam az ikeás oldal böngészése közbenKép Miapánknak mondtam, aszonta, minek az nekünkKép
Ja, 7 gabonás mintát megcsináltam...nem nyert hangszórótKép Mesi úgy fujjolt, hogy csak na. Viszont eszembe jutott a Miluvit gyerekgríz mézzel, ami szintén tejjel vagy tápival készíthető, és vettem egyet próbaként. Ez ma nagyobb sikerrel vette a kóstolást, persze, mert édes, meg ráadásul rízstejjel csináltam, amitől még hamibb lett. Timi egyből lenyúlta Mesi maradékátKép

Betti,
neked is kösziKép Új címem egyébként benne van a profilomban, csak persze senkinek nem jut eszébe, hogy van aki havonta eldob egy e-mail címetKépKép
Napocska szerencsére nem egy különleges ovisjel, úgyhogy nem lesz nehéz dolgomKép Tényleg, neked külön legyártották a gólyát, mert asszem, azt nem láttam az eredeti készletükben?

Ma igencsak tré idő van, egyfolytában le kell foglalni a csajokat, megyek is, mert üvöltenek. Fogadjunk, hogy nem is hisztek nekem a vendégeskedés utánKép

Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Heppi!
KÉpek tényleg jók, a gyerekeid még mindig szépek, te is, és a rokonok is aranyosak Kép Szülinapi torta nagyon tuti, tetszik a harmados elrendezés. Az íze is háromféle volt? Kép

Momo!
Jaja, látod, nem vagyok valami intelligens, nem gondoltam rá, hogy megnézzem a profilodat Kép bocsika..
Napocska tök jó jel, sztem szuper.
Igen, gólyát direkt nekünk gyártották, az is nagyon szép lett sztem. Sajna megmutatni nem tudom..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
mondom, nem intelligencia kérdése, hogy valakinek nem jut eszébe, hogy más havonta e-mail címet cserélKép

Tegnap óta el vagyok kissé varázsolva: robogok a vécére pisilni, felcsapom a vécédeszkát, felvágom a vécészűkítőt és rávetem magam...kicsit szűkös voltKépKépKép Ma meg behajoltam a kádba, hogy kiöblítsem a bilit, majd elegánsan lezuhanyoztam magam derékigKép Akkor még nem röhögtem ennyire...

Lányok, mi ez a nagy csönd??? Én meg szétunom a fejemKép...persze közben folyamatosan etetek, pisiltetek, kakiltatok, orrot törlök és állatozok, mondhatom, marhára dolgoznak közben az agysejtjeimKép

Momo

Momo
momo

Sziasztok,

Képzeljétek el, tegnap voltak megnézni a lakást. Megmutatjuk, beszélgetünk, hogy azért adnánk el, mert a 3 gyerekkel nagyobba költöznénk, itt már nem nagyon fogunk férni egy-két év múlva. Mire ők:
-Igen, mi is azért jövünk, mert nagyobba költözünk. Most 54 nm-en lakunk, és hát kezd kicsi lenne, így a HAT gyerekkel!
Na le is esett az állunk!!! 6 gyerek!!! És a mi 67 nm-ünk jelenti nekik a nagyobb lakást!!!
Mindegy, viszont egyből beleszerettek, úgyhogy nem is alkudtak, azonnal el is adják a másikat, és jönnek is ide! Tehát egy bizti vevőnk már van, persze ha vki beelőzi őket...

Betti,
A csaj pszichiáter --- megadjam a telszámát? Nyugodtan hivatkozhacc rám (mint akinek a lakását meg akarják venni), és kérdezd meg, hogy beszélgetne-e veled, és mennyiért stb. Egy telcsót megér (70-es száma van). A férj meg biológus.

Ja, azt nem is mondtam, hogy a 6 kölök mellett most ikerfiúkra gyúrnak Kép Kép

Momo,
Bocsi az ébresztésért, legközelebb inkább sms-t küldök Kép Kép Kép De a meghívás áll!

Ja, még Bettinek Kép
Torta belülről egyféle volt, sima gesztenyés Kép

Agytornára: találhatnánk egy témát (vagy egy újságcikket), amiről tök mást gondolunk, és jól átbeszélhetnénk. Ez ne legyen babás, lehetne politikai vagy gazdasági, bármi. Jól kivitatkozzuk magunkat (persze anélkül, hogy bárkit megutálnánk) és akkor egy picit az agyunkat is megtornáztatjuk.
Vélemény?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Momo!
Rendben, renben, nem is gondoltam hogy lehülyéztél KépKép
Kép tényleg kicsit el vagy varázsolva Kép
De, ja, valóban el vagyunk laposodva kissé.

Heppi,
Na, remélem elkel a lakás. Uramatyám, hat gyerek??Nekem az még 200nm-en is sok volna. A mi lakásunk is kb. 54nm, ide hat gyerek? atyaég! Mi már így se férünk..
Én még mindig úgy érzem, hogy esetleg ikerlányokat bevállalnék később, de csak ha valaki biztosít róla, hogy lányok lesznek, és egyformák Kép Egyébként nincsenek igényeim KépKép

Agytorna, sztem jöhet, én már tööök hülye vagyok.
Nem mertem mondani, de kb. két hónapja olyan érzésem van néha, mint mikor rugdos a gyerek. Gondoltam már elment az eszem. Aztán annyira féltem, hogy esetleg van benne vmi, hogy tegnap csináltam egy tesztet, de szerencsére negatív lett, így megnyugodtam. Viszont dokihoz lehet elmegyek, bár sztem hülyének nézne, ha felvázolnám a problémám KépKép
Megyek, mer ordiba van..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Na, kis szívinfarktus és itt is vagyok. Átmentem, ajtó eltorlaszolva, Kevin nyüszög. Bemegyek, Mendi mondogatja: "tiszta sárga a Kein" Ránézek a gyerekre, tiszta vér az arca, lesek körbe, hogy mi történt, de nem látok semmit, beütni se nagyon ütheti magát ott, nem egy veszélyes környék, kivittem lemosni, és egy hajszálvékony vágásszerű volt rajta, és ez vérezhetett neki ennyire, aztán simán szétkente magán (meg a ruháján) Le is fényképeztem mosdás után, de Ati tegnap szétszedte a gépet, így most kicsit káosz van, nemtom feltölteni a cuccost. Majd rakok azért képet, de lehet csak a blogba inkább. Hú, még a talis képeket se töltöttem fel..ciki..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Halo! Sehol senki?
Unalmamban már azt néztem, hogy ez a Lakóhely szerint topik 5.legdúsabb topikja. azaz itt van az 5. legtöbb hsz.
Mit szóltok?

Mendim bealudt, hetek óta végre alszik napközben. lehet éjszaka meg szívok majd.
Kevin változatlanul üvölt, üvölt és üvölt. aztán meg üvölt. Semmi nem jó neki. Lehet kap megint egy viburcolt, mer ezt már ép ésszel nem lehet bírni!

KépKép
KépKép
szabobetti

Na , letelt a szabadidőm, Kevin felébredt Kép
Mendi még alszik, bár sztem nem sokáig.
Képek felpakolva, itt láthatjátok őket, aztán később majd leveszem, nehogy mindenki azt sasolja Kép Úgyhogy ami olyan, azt tessék lementeni a gépekre;)

http://kep.tar.hu/exile/50114428

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,

Képtár megsasolva Kép Azért az igazságtalanság, hogy magadat kifilterezed, én meg mint egy mosott háztartásbeli (lásd 23. kép) Kép Lehetnél kicsit humánusabb is Kép Főleg ha a netre teszel Kép Kép Kép De lányok nagyon jól elvoltak Kép
Figyu, te photoshop-pal dolgozol?

Nálunk a délutáni alvás Viktor esetében 50 percben kimerült, majd Gábor is ébredt nem sokkal utána. De legalább Orsi egész szépen aludt!

Vki ismeri ezt a boltot? Cipőt (benti "látvány" cipőt) néztem itt a srácoknak. Fentről a harmadik kép, meg ahol sok cipő van --- a képre kattintva kinagyít.
http://www.babaruhazat.hu/
Vélemény?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?