Sziasztok!
Húú, mennyi olvasnivaló
Momo!
Naaa, le vagyok ám maradva! Nem is tudtam hogy mégis sikerült Timinek az ovi! Vagy írtad, csak én nem olvastam? Szuper, örülök!!
Igen, ovisjel megoldva, rendeltem azoktól akiket írtál, meg is érkezett, és tök szupi lett. Szépen bennehagytam a borítékban, hogy ha hazaér megmutatjuk apának, erre az én drága férjem lomtalanítani kezdett, és kivágta borítékostól az egészet. Szóval most rendelhetek újakat.. hát nem cuki?
NÁlunk is azt mondták, nem muszáj mindenre hímezgetni a jelet, alkoholos filccel felírni a teljes nevét, az a tuti. De sztem sem olyan tartós, meg pl. a szandiját nem fogom azzal elcsúfítani. Igaz, címkét se hímezhetek rá
Ha meg a talpába írom filccel, na az tuti nem tartós.
Majd meglátjuk, még annyira nem izgulok, messze van még november;)
Igazad van, a dömpi sem lehet sokkal kisebb mint az a víziló. Még mindig homály lepi kicsiny agyam e téren (is
), elvégre van még időm gondolkodni
Viszont nálunk sztem egy ilyen aktiviti asztalka nem biztos hogy beválna, látom lelki szemeim előtt, ahogy Mendi átveszi az uralmat Kevint arrébblökdösve.. Másrészt meg Kev abszolút nem az a letudomfoglalni típus. Nem tudom róla elképzelni, hogy valaha is öt percnél tovább foglalkozzon egy játékkal. úgyhogy ezért akarok valami menetben játsszhatós dolgot
Kata!
Örülök, hogy nálatok jól megy az altatás. Bár lekopogom nálunk is kezd alakulgatni, már nem minden esetben cicin alszik el, és ezt én nagyon nagy dolognak tartom
ha mégis cici lesz a dologból akkor is max 5 perc alatt beájul.
Ötleted jó, de nem vagyok olyan bepofátlankodós típus
Majd elviszik. Lett volna rá egy vevőm, de Komárom messze van, postázni meg nem szeretném..
Oviba beszoktatás 22-től lesz, nemtom meddig lehet majd menni. De kistesót nem lehet vinni ilyenkor, nemtom mér, és főleg nemtom hova rakom addig Kevet..
3éves oltással kapcs., mindenkitől azt hallottam hogy nem tudott lábraállni 1-3napig a gyerek, meg sántikálás meg miegyéb, ezért tartok tőle.
Hasam bűre nekem is csüng, bár "némi" hájjal töltve, így simán dagadtnak tűnök, a csüngés fel sem tűnik
mínuszos cicifixen és jobban fityegésen jót nevettem, nehari érte
Persze hogy más egy szoptatós mell, meg egy nem szoptatós, nem? Lehetnél egy előtte/utána vagy inkább közben/utána reklám is ezekszerint
Bár nem hiszem hogy tényleg olyan nagy a különbség ;)
Heppi!
Maradhat a könyv nyugodtan, amíg akarod ;) Ahogy mondtam, én nem használtam, asszem nem is fogom.
Ahogy MOmo is mondta, éjszaka többször berohangálni az üvöltő gyerekhez.. Lehet izé vagyok, de nekem könnyebb ha mindkettő szépen alszik, akár cicin, akár apát átölelve. Nálunk ez nem jelent gondot, úgy értem egyikünket sem zavarja. Aztán az éjszakai ébredés meg szerintem Kevinnél is hiába hagynám üvölteni, úgyis cici lenne a vége, vagy gyámügy az ajtónkon dörömbölve. Mert az tutkeráj, hogy Kevin nem hagyná abba se 1, se 3, se 5, se 7, se....19 perc múlva az üvöltést, így csak én lennék mégzombibb zombi, Ati szintén, így másnap azon aggódnék leesik e a vonatról vagy se. Szóval elvagyunk itt a kényelembe. Viszont Mendi is megtanult szépen egyedül aludni (igaz, őt azért hagytuk néha sírdogálni, de nála volt ennek előzménye is, meg hát rajtunk kívül senkit nem zavart, mostmeg azért más, mert ott van Mendi is), és ahogy látom (de megintcsak lekopogom) KEvin is kezd egyre jobban aludni. Tegnap a Mega alatt aludt el, úgy hogy simiztem a pociját, Ati valamikor áthozta ugyan, de 6-kor arra keltem, hogy fáj a cicim, meg Ati szöszöl odakinn, aztán 7körül már Kev is akart enni, szal durván 8órát aludt. Igaz felkelve egyszer, de Atinak annyi belefér, én meg félkómásan néha azt se tom hányszor evett
. Átlagban 3hajnali, és 1este, néha du1 szopi, tehát kb. 4-5 alkalomra csökkent a szopi.
Úgyhogy Kata figyelmébe, sztem Patrik is szépen lassan lecsökkenti majd az adagot, ne aggódj;)
Jah, csodakrém engem is érdekelne, hogy mit tud, és minden egyéb.
Gondoltam rá, hogy menjünk ma hozzátok, de már késő van, gondolom fiaid épp szunyáznak. Majd holnap jobban rákészülök, korábban kelünk meg minden ;)
Mica!
Köszike az infót! Inkább legyen 4700Ft-al kevesebbem, mint hogy szenvedni lássam a kiscsajt;) Rá fogok kérdezni a dologra a dokimnál, még időben, mert ugye elég sokáig tart a beszerzés, gondolom.
Megyek, mert balhé van, meg ugye éhes is vagyok, sőt a mosógép is most járt le.. ehh..
Betti