Sziasztok Lányok!
Hát eltartott egy ideig, agy visszaolvastalak Titeket. Sajnos én jobban nem lettem, sőt még ezt a torokfájós nyavaját is elkaptam, így szombat vasárnap 37,4 és 37,7 volt a "lázam" (ez inkább hőemelkedés volt). A barnázásból sajnos vérzésecske lett. Holnap megyek dokihoz, mert ahogy írtam most váltok és az előzőhöz nem akartam menni, a másikhoz meg csak most tudtam jelentkezni.
Tényleg Titati, Neked ki az orvosod. Én Dr. Sztakó Péterhez megyek, Õróla tudsz valamit?
Először is Anita, Tünde és Cory köszönöm a saját sztorikat a barnázásról és a vérezgetésről, mert így talán kevésbé vagyok betojva. Alapból én is azt hallottam, hogy amíg nem túl erős és nem jár erős görcsökkel nincs baj, de azért felügyelet alatt kell tartani.
Ráadásul tagnap és ma a hányinger is előjött.
Hogy miért van hogy eddig semmi bajom nem volt, most meg egyszerre minden. Én most léptem át a 11. hétbe, azt hittem ilyenkor aki bajlódott lassan jobban lesz, erre én akinek semmi baja nem volt egyszerre megindult minden.
Nicika,
Sajnálom a cicádat, Nekünk is volt és vele a szomszéd kutya végzett. Én is nagyon szerettem és sokat sírtam még utána. Több cicánk is volt előtte és volt azóta is. Most egy fekete kis házi van, aki ugyanúgy elütött az autót, csak meg tudták operálni a lábát és a hasát. Jelenleg összevan drótozva az első jobb lába.
Csema,
A kuyus tünemény, annyi öröm van egy ilyen kis állatban, ugye? Nekünk is van, de már nagy cula, de imádom
Esztipeszti, édes a pocakod. Ha már én is úgy érzem bemutatható vagyok, majd küldök képet
Mariannka, hurrá itt a 12., gratulálok!!!
Titatinak és Borkadorkának az UH-hoz szintúgy. Én holnap megyek dokihoz. Nem tudom fog-e csinálni, mert holnap találkozunk egymással először és nem iserem igazán.
Most egyenlőre ennyi, mert így is hosszúra sikeredtem, majd figyelek még napközben.
Puszi,
Réka