Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Borka, nagyon jó ez a kép, aranyosak a lányok és jó a gatyád! Kép
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!!! Hű, megint annyit írtatok, hogy csak úgy kapkodom a fejem!!!
NICIKA! Köszönöm a táblát, nagyon jó érzés, hogy saját fejlécem van!!! Kép Pihend ki magad Mátrafüreden!!!
ESZTI! Mit csinál a te apukádnál Piroska? Kép
TÜNDE! Köszönöm én is a képeket! Én még ráérek sajnos vele... Kép Nem láttam natúr fenyőt, ugye olyan kiságyat is csináltok?
BORCSA! Üdv közöttünk! Nagyon erősödik itt a tesó projektesek száma!!! Kép
SZISZ! Akkor egy időben megyünk dokihoz!!! Sőt nekünk nagy nap a holnapi, mert holnap az UH után mondjuk meg a szülőknek!!! Már annyira várom! Első unoka, gondolhatjátok!!! És már több, mint egy éve vártunk rá! Kép Kép Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Borka édesek vagytok így hárman, jaj bocsi négyen!!!
Kép
Ez a Hajdú doktornő biztosan Krisztina? Én egy Hajdú Júliát ismerek, aki szintén szuperűl uhuzik, de ő úgy tudom a magzati szívre specializálódott...

KépKép
csema
 
 

 
 

Csema: akire én gondolok, az Krisztina, és ő mindenféle magzati problémához ért. Nálunk down-kór gyanú volt.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Borka az Istenhegyi útról hallottam, de kétes esetén ugyan-úgy küldenek magzatvíz vizsgálatra, s azt hiszem tán 8o valahány százalékos az eredmény.

KépKép
csema
 
 


Bartika, apukám szülész-nőgyógyász, és Csirippiri szokott néha hozzá járni (de nem nála fog szülni, mert apu már nem szüleszt).
A világ nagyon-nagyon pici! Kép
Vendég
 


Cory miben nyilvánult meg? Volt a rokonságban, a nyaki redő volt vastagabb vagy az AFP lett alacsony..
Csak azért kérdem ha valamelyik lelettel gond lesz, ne kerűljek azonnal padlóra.

KépKép
csema
 
 


Csema: az afp lett alacsony, ráadásul túl későn jött meg a lelet, baba két héttel nagyobbnak tűnt stb, szóval jó nagy para volt, de a doktornő az uh után azt mondta, hogy 99%, hogy egészséges (dokik meg ugye 100%-ot nem mondanak), úgyhogy megnyugodtam Kép És lám, van egy egészséges 2 évesem Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Cory
Hajdú Krisztinánál Te a Praxisban voltál?

Szilvi és Katababa
szisz2
 
 


Köszi Cory! kicsit lenyugodtam. Ahogy közeledik az uhu ideje, úgy vagyok egyre idegesebb!!! Várom nagyon, de félek nagyon!!!!

KépKép
csema
 
 


Szisz: nem, a Szabolcs utcában

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Jó reggelt lányok!

Tényleg nem semmi, hogy egyre többen kezdünk lenni! És az még jobb, hogy van köztünk jó néhány hét különbség és így a későbbi babások egy csomó hasznos infóhoz jutnak, ill. tudhatják mire számítsanak!
A legjobban én az UH képeitekre "irigykedem"! Úgy szeretném, ha nekem is ilyen nagy lenne már a babám. Csütörtökön megyek először UH-ra, de ez a barnázás miatti kontroll és csak 6+0 leszek. Valószínűleg életjelenség még nem nagyon fog látszani..Kép
Maminti! Én is még inkább az olvasós fázisban vagyok Kép
Kaja tiltólistán szerintem egyik dolog sincs, amit írtál. Viszont nekem csak később jutott eszembe, hogy a tiramisuból, amit csináltunk, nem biztos hogy kellett volna ennem a nyers tojás miatt.... (bár anyám tyúkjai tojták őketKép)
Könyv: nekem a Kismamák és kisbabák egyészségkönyve van meg. Nem túl friss kiadás, de nagyon jó és részletesen leír mindent, pl. még azt is, hogy ne vegyél fel olyan zoknit, ami nyomot hagy a lábszáradon, mert gátolja a normális keringést!
Esztipeszti! Most esik le, hogy a te apukád nődoki. De jó neked!
Bartika! Légyszi majd meséld el, hogy hogy mondtátok el a hírt a szülőknek! Mi is hasonló cipőben járunk, első uncsi lesz, én egyke vagyok, úgyhogy nagy lesz a "riadalom"!Kép
Bocs, hogy hosszúra sikeredtem!
Orsi
orsi1976
 
 


Most kis időre búcsúzom, megyek "katicázni"=vércukor mérés (a fiam hívja így mert mikor megszúrom az ujjam, kis pötty vér van rajta, s ez a katica),utána meg szemészetre küldtek szintén a diabetes miatt.Du majd jövök!

KépKép
csema
 
 


De ott is "csak" uh-ozott ugye?
Megmondom miért kérdezem, a 16. hét körül készülök a Praxisba, nem feltétlenül hozzá, végül is a pasi is profi. nekem is gázos volt az afp a legutóbbinál. Szerinted érdemes? Csak hogy elkerüljem az idegeskedést

Szilvi és Katababa
szisz2
 
 


Szisz: na, akkor elmesélem, hogy nálam mi volt pontosan Kép
Volt egy vérzésem a 14. héten, aztán levették az afp-t a 16. héten. A 17. héten elmentem a Praxisba a Győrfy Mátyáshoz, aki azt mondta, akármilyen lesz az afp-m, ez a gyerek egészséges. Aztán kijött 19,5 hetesen a szar afp, ekkor a dokim azt mondta, hogy mivel ismeri a Győrfyt (korábban a Szent Imrében volt), tudja, hogy nagyon ért hozzá, ne a kórházba menjek uh-ra, hanem menjek el a Szabolcs u-ba a Hajdú Krisztinához. Õ is azt mondta, hogy minden ok, és így teljes volt a nyugalom Kép Mindkét vizsgálatnál csak uh volt.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Ok, akkor elmegyek hozzá, lehet hogy így kicsit nyugodtabban várom majd az eredményt. Én is Győrfynél voltam egyébként.
Köszi

Szilvi és Katababa
szisz2
 
 


Nicika!
Megköszönöm, ha berakod. Nugodtan levághatod az alját, hogy nagyjából egyforma legyen a többi kép méretével.

Csema!
Ha a véreredmények is rosszak, akkor tényleg magzatvízvételre küldenek, ez igaz. Viszont Hajdú Krisztinához elmehetsz, látod Corynál is bejött.
Ja és öten vagyunk a képen!

Cory!
Ezek szerint nem voltál magzatvíz-vételen?

Lányok!
Senkit sem akarok elkeseríteni, de nekem mindkét lánynál a terhesség előrehaladtával csak rosszabbodtak az éjszakák. Hol a lábikrám, hol a hasam (méhszalag, hasizom) görcsölt be, hol a baba ficánkolt egész éjszaka, meg alapból, hogy oldalfekvésbe kényszerültem, mert egyébként hason alvó vagyok. Sajnos már most is kezdődik.

Bori

Bori

Kép
borkadorka
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát eltartott egy ideig, agy visszaolvastalak Titeket. Sajnos én jobban nem lettem, sőt még ezt a torokfájós nyavaját is elkaptam, így szombat vasárnap 37,4 és 37,7 volt a "lázam" (ez inkább hőemelkedés volt). A barnázásból sajnos vérzésecske lett. Holnap megyek dokihoz, mert ahogy írtam most váltok és az előzőhöz nem akartam menni, a másikhoz meg csak most tudtam jelentkezni.
Tényleg Titati, Neked ki az orvosod. Én Dr. Sztakó Péterhez megyek, Õróla tudsz valamit?

Először is Anita, Tünde és Cory köszönöm a saját sztorikat a barnázásról és a vérezgetésről, mert így talán kevésbé vagyok betojva. Alapból én is azt hallottam, hogy amíg nem túl erős és nem jár erős görcsökkel nincs baj, de azért felügyelet alatt kell tartani.
Ráadásul tagnap és ma a hányinger is előjött.
Hogy miért van hogy eddig semmi bajom nem volt, most meg egyszerre minden. Én most léptem át a 11. hétbe, azt hittem ilyenkor aki bajlódott lassan jobban lesz, erre én akinek semmi baja nem volt egyszerre megindult minden. Kép

Nicika,
Sajnálom a cicádat, Nekünk is volt és vele a szomszéd kutya végzett. Én is nagyon szerettem és sokat sírtam még utána. Több cicánk is volt előtte és volt azóta is. Most egy fekete kis házi van, aki ugyanúgy elütött az autót, csak meg tudták operálni a lábát és a hasát. Jelenleg összevan drótozva az első jobb lába.

Csema,
A kuyus tünemény, annyi öröm van egy ilyen kis állatban, ugye? Nekünk is van, de már nagy cula, de imádom Kép

Esztipeszti, édes a pocakod. Ha már én is úgy érzem bemutatható vagyok, majd küldök képet Kép

Mariannka, hurrá itt a 12., gratulálok!!! Kép

Titatinak és Borkadorkának az UH-hoz szintúgy. Én holnap megyek dokihoz. Nem tudom fog-e csinálni, mert holnap találkozunk egymással először és nem iserem igazán.

Most egyenlőre ennyi, mert így is hosszúra sikeredtem, majd figyelek még napközben.

Puszi,
Réka
sréka
 
 


Bori: nem voltam magzatvízvételen. Több okból. Egyrészt az uh alapján már 21 hetes voltam akkor, már nem lett volna kész időben a vizsgálat ahhoz, hogy bármit lépni lehessen, másrészt a korom (akkor 25 voltam) és a szar afp-t összevetve még mindig kisebb volt a baj kockázata, mint a vetélésnek. Úgyhogy szóba sem jött.
Én a két fiúnál simán aludtam éjjel a pisiléseket leszámítva. Most is minden oké, csak egyszer kelek pisilni, és nagy ritkán hányni.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Réka!

Sajnálom, hogy már vérezgetsz is. Szorítok, hogy ne legyen probléma belőle.
Én is barnázgattam, de rögtön a legelején és most szedem az Utrót. A doki azt kérdezte, hogy görcsöltem-e és van-e lázam. Utánanéztem, és ezek a fenyehető vetélés előjelei is lehetnek...Kép Bocs,ha megijesztelek, de a lányok engem is rögtön "elzavartak"orvoshoz, és azóta el is múlt a barnázás. Mostmár cseppet nyogodtabb vagyok, de ha a természet mást akar, akkor legyen úgy. Azt is olvastam, hogy az utró a vetélést nem tudja megakadályozni, csak segíti a beágyazódást. Tehát, ha meg kell történnie, a gyogyó ellenére is meg fog. Ez csak egy kis segítség a babának a még jobb "beágyazáshoz".(ezt a kifejezést egy másik topikban olvastam és nagyon helyes szerintem)
orsi1976
 
 


Sziasztok!

én is itt vagyok végre! Megjöttem a nászútról! Nagyon jó volt csak fárasztó! Vissza sem tudlak titeket olvasni olyan sokat írtatok.
Én jól vagyok növöget Krizsó (így hívjuk)
Voltam tegnap orvosnál és kaptam UH képeket!


Pussz Ilu 14
czuli
 
 


Már most annyit írtatok, hogy kapkodom a fejem...Kép

Borcsa, üdv itt! Érezd jól magad! Gratula a babókhoz!
Bori: nagyon klassz a kép, helyesek vagytok!

Ez az éjszaka... "Örülök",hogy nem csak én szenvedtem! Mondta is a férjem, majd holnap megbeszélitek, biztos a többiek is ébren voltakKép És lám, igaza lett.... NÁlunk csak éjszakára ért ide a zivatar: úgy ömlött az eső, dörgött, de nagy vihar nem volt... szerencsére! Gondolom, ahogy jött a front, v nem tudom, de a fejem majd'szétrobbantKép Persze semmi olyan gyógyszer itthon, amit bevehetnék... Egy rémálom volt! Szintén fél 2-4ig virrasztottamKép Megkérdeztem, azt mondták, ilyenkor Quarelint vegye be! Szerintetek?

Maminti,Réka,Orsi: üdv ismét!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Szia Czuli! Örülök, hogy jól vagytok, és jól sikerült a nászútKép Várjuk a képet, ha fel tudjátok rakni!

Réka! Igaza van Orsinak, nem lehet még ma elintézni a dokit?

Tünde! Köszönöm a listát, mindjárt át is tanulmányozom!Kép

Eszti + orvoshoz menők: megy a drukk Kép Na milyen lett?

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt a 12. héthez. Aki ez előtt van, annak hajrá, hajrá. Aki pedig utána, annak is.

Ma reggel voltam vérvételen és EKG-n. A vérvétel eredménye holnap lesz meg, az EKG-t megkaptam, de nem értek hozzá semmit és leírás nincs mellette.

Éjszaka: szerencsére én minden éjszakát végigalszom (kopp-kopp), inkább azzal van a gond, hogy nem tudom kipihenni magam 10 óra alvással sem. Különben meg munka van minden nap, pedig tudnék aludni úgy 11-ig.

Mariannka

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka
 
 


Orsi,
Ne aggódj nem ijesztettél meg. Ezeket a jeleket én is olvastam, de mivel még pénteken torokfájással kezdődött (ráadásul a férjem is így járt) és másnapra jött a hőemelkedés, mára pedig a nátha és a tüsszentések, így biztos vagyok benne, hogy ez nem az. Ráadásul én nem görcsölök, csak fáj néha a hasam, de köze sincs a menszeszes görcsökhöz.
Addig amíg nem erős a vérzés (már pedig napi pár csepp van csak), addig nem vagyok hajlandó aggódni jobban Kép Holnap meg majd úgyis sok minden kiderül.
Azért köszi és örülök, hogy Te jobban vagy Kép

Alvás Nekem megy, csak rengeteget álmodok és egésznap emlékszem rá. Néha 2-3 álmomra is. Reggelente a Kedvesemet szoktam vele szórakoztatni, amikor elmesélem Õket. Kész kisregényt írhattam volna már eddig belőlük Kép

Réka
sréka
 
 


Esztipeszti!

Hálás köszönet az infoért! Nem néztem meg, ki hogy van szabin, találomra mentem volna... hátha...


Réka!
Nekem csak rossz álmaim vannak, állandóan üldöznek, háborúban vagyok, menekülnöm kell, stb. Nincs ötletetek, hogy miért pont az első trimeszterben álmodom ilyen "megviselőseket"?

Ja, a tüsszentésnél úgy fáj a hasam, tisztára bekeményedik.

Keresnem kell egy másik dokit, mert mindenki szabin van, a kórházba meg a munkám miatt nem jutok be...

És egyre jobban aggaszt ez hete tartó fertőzés...
csirippiri
 
 


Csirippiri, nyugi, de most már minél hamarabb irány egy doki!!!
Réka, remélem nem lesz semmi gond, de te is tényleg minél hamarabb menj el, és nézesd meg magad!

Anita, király a drukk jeled, és köszi! Kép

Czuli, küldj nászutas képeket! Kép
Vendég
 


Piroska!

Abban a könyvban, ami nekem megvan, van szó az álmokról is. Ha gondolod, megnézem, mit ír, este megírom ,mert most nincs itt nálam a könyv. Szép is lenne a tök titkos projektben, ha a 400 oldalas babázós könyvet nézegetném a m.helyen!!!Kép
Van doki, akihez el tusz menni így a nagy szabadságolások idején?
orsi1976
 
 


Csirippiri,
Én foglalkozom ezoterikus dolgokkal és így az álmokkal is, amik nagyon jelentősek az életünkben, csak nem tulajdonítunk Nekik túl nagy figyelmet. Ráadásul azért mert nem értjük Õket azt hisszük hülyeségek, pedig csak olyan szimbolumrendszert használnak, amelyet még tanulnunk kell.
A küzdelmes álmok az első tirmeszterben azért élénkebbek néha, mert az ember lelke küzd a gyermekkel kapcsolatos befogadási gondolattal és felelősséggel, ami a baba létének megtudása után tudatalatt és tudatosan beindul a nőknél. A menekülés sokszor a magunk elől való menekülést jelenti vagy hogy menekülsz a probléma, problémák elől.
Az álmokkal valójában a lelked könnyít magán vagy éppen jelez, hogy mi zajlik benne. Nem kell megijedni. Csak a pozitív gondolatok kellenek most és a nyugalom, relaxáció. Ha már megmozdul a baba és kicsit nyugalomba kerül a test is (ami a második timeszterben nagyobb esélyel történik meg), akkor az álmaid is könnyebbek lesznek.
Ráadásul nem tudom hallottatok-e már a lelki köldökzsínorrol. Az anyának a babákkal olyan szoros kapcsolata van ilyenkor, hogy sokszor azt álmodják meg az Anyák, amit a babák (tudományosan bizonyította két magyar pszicológus pár éve). Persze Csirippiri ez most szerintem a Te esetedben nem igaz, mert ezek inkább a Te saját álmaid.
sréka
 
 


ORSI! Mi úgy mondjuk meg, hogy vettem egy jó kis mesekönyvet ( a Bóbitát ) és abba írunk valami ilyesmit:" Kedves Nagymama és Nagypapa! Ez itt a kedvenc mesekönyvem. Bár még csak 2006 április 4-én találkuzhatunk személyesen is, azért amíg anyu pocakjában lakom, addig is olvashattok nekem belőle. Szeretettel: Pötty 7+1"

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Bartika!

Ez nem semmi bejelentés lesz így, ilyen eredeti ötlettel!!! Nagyon tetszik. Lehet megemlítem a férjemnek(ha nem gond, hogy ellopom az ötletet), mit szólna majd hozzá. Mi még várni szeretnénk a nagy bejelentéssel 1 hónapot kb. Addigra leszek kb.10 hetes. Remélem az éles szemű nagyik nem fogják kiszúrni a pocim növekedését, ha egyáltalán látszni fog addigra valami!Kép
orsi1976
 
 


Hú Bartika ez nagyon jó! Majd meséld el a hatást. Szerintem készülj zsepivel, garantáltak az örömkönnyek.

Szilvi és Katababa
szisz2
 
 


Bartika31: ez nagyon aranyos gondolat! :-)
Mi a tegnapi UH képet másoltuk le és raktuk bele egy képtartó hűtőmágnesbe.Ma kapják meg a nagyszülők! :-))

Nászutas képek: a profilomban megtaláljátok a linket! :-))

Ilu
czuli
 
 


Amúgy nekem is jár már az agyam, hogy ne "csak" szóban mondjuk el a hírt.
Az jutott eszembe, hogy az Uh képet kéne sokszorosítani valahogy (férjem ilyen területen dolgozik, szerintem meg tudná csinálni), azt bekeretezni és odaadni ajándékként a nagyszülőknek! Mit szólsz/szóltok hozzá?
orsi1976
 
 


Ilu!

De egyszerre írtuk le a "nagy" ötletet!!!Kép)
orsi1976
 
 


Bartika!
Király ötlet!Kép

Czuli, Orsi!
Mi is ezen az UHképes változaton gondolkodunkKép

Viszont nem jött össze a csütörtöki doki, csak hétfön tudok menni. Ugye addig nem csinál semmi rosszat a gomba a babával???

Kép
Kép
maminti81
 
 


Bartika, ez nagyon tuti ötletKép

Ilu, Orsi, mi önmagában a kis képet adtuk a nagyszülőknek! Már az is hatásos volt... Kép

Pénteken vettük meg a Lelki köldökzsinór c könyvet, nagyon érdekes! Ajánlom!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Czuli!!! Megnéztem a képeket! Hű csak úgy irigykedtem! USA-ban voltatok nászúton? Nagyon szépek vagytok! Megnéztem az esküvői képeket is!!! Kép
Az ötletem természetesen szabadon forgalmazható! Én a kedvesemnek képeslapban írtam meg, az UH képpel az is nagyon jó ötlet szerintem!!! Kép
Hű tök érdekes amiket írtatok az álmokról! Én soha nem emlékszem az álmaimra, már gondolkodtam is, hogy vajon miért? Olyan, mintha nem álmodnék, pedig valahol olvastam, hogy szinte minden éjjel álmodunk! Én csak alszok,mint egy tök és nem tudok elég sokat... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Lányok!

Én tegnap vettem egy szép, színes csíkos kötésű, a/4-es füzetet. Gondoltam, írok babanaplót. Az ember több év távlatából hajlamos elfelejteni még fontosabb eseményeket is.
Én tinikoromban éveken át írtam naplót, néha ma is beleolvasok. Mondanom sem kell, jókat röhögök rajta, na meg gyakran azt sem tudom kikről van benne szó, nem emlékszem a nevekre, helyszínekre!Kép
Ezért gondoltam, hogy most megörökítem a babavárás perceit.
orsi1976
 
 


Sréka:
A XIII. ker-i sztkba járok dr. Batiz Ákoshoz. A te általad leírt dokiról nem hallottam...

Czuli:
Húm, nagyon jó képek...szépek vagytok!

Bartika:
Hihetetlen ötlet ez a Bóbitás megoldás Kép
titati
 
 


Sziasztok!

A Lelki köldökzsinórt én is meg akarom venni majd a következő hónapban. Nagyon érdekelnek ezek a dolgok.

Csütörtökön megpróbálok egy másik dokihoz elmenni, de az a baj, hogy egyszerre ment el az én dokimmal szabira, és majd csak 30-a táján lesznek. Valami megoldást találnom kell mostmár...

Ha másként nem megy, akkor jövőhéten szabira megyek, akkor nem is tudok írni...

Na majd pótolom...
csirippiri
 
 


Orsi , Bartika!

A kis UH képeket nem szeretném oda adni mert csak 2 van belőle! (nemsokára felrakom azokat is dolgozom már rajta! :-))

Igen az USA-ban voltunk. Los Angelesben és onnan kirándultunk még!
czuli
 
 


Orsi! Én is írok babanaplót, szerintem nagyon jó, meg aztán még később profitálhatok belőle! De a lényeg, hogy a babavárás szinte minden pillanatára emlékezhetekKép

Czuli! Én is belkukkantottam a képekbe! Nagyon szuperek!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Czuli! Mi is azért talltuk ki a könyvet, mert az UH kép csak mutatóba lesz... kell nekem is a babanaplóba. Én megvettem a Magyar Könyvklub kész naplóját, ami hétről hétre végigköveti és van lehetőség jegyzetekre, képek beragasztására, hasznos tudnivalók, stb... egy vagyon volt, de nem bírtam ott hagyni... Kép
Amúgy anyum is írt velem naplót, mondjuk ő csak a születésemtől fogva írta, de az is nagyon muris! Jó visszaolvasni melyik nap mennyit ettem és kaksiztam... Kép Egészen részletekig menő, hihetetlen hogy volt ennyi ideje...

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


A babanapló jó ötlet, csak én lusta vagyok írni kézzel. Ez lehet, hogy szakmai ártalom, mert informatikával foglalkozom és hát bizony ritkán kell tollat ragadnom.
Gépen néha szoktam írogatni, de ott inkább csak a gondolataimat magamról, az életről és sok minden másról.

Na, látom a lelki köldökzsinoros könyvet már páran ismeritek. Szerintem is nagyon hasznos, mert így ténylegesen lelki kapcsolatot alakítasz ki a babával és ha már megszületett kicsit jobban ismerhetitek egymást és ez megnyugvás lehet mindkettőtöknek. Kép

Bartika, ha nem emlékszel az álmaidra nem feltétlenül baj. Ha nyugodtan és kiegyensúlyozottan alszol és úgy nem emlékszel, akkor igazából Te magad is az vagy (kiegyensúlyozott) vagy másúton dolgozzod fel a napi lelki terhetek.
Van egy-két extrém eset, amikor az emberek azért nem emlékeznek az álmaikra, mert nem akarnak tudatalatt emlékezni, hogy még jobban elbújannak a felmerülő problémák elől.
No abbahagyom, mert ez egy kismamás topic. Szóljatok rám, mert nagyon bele tudok jönni.

Czuli,
nem tudod az UH-s kepeket jó minőségben lefénymásolni? Így nem kéne odaadnod az eredetit és mégis kaphatnának belőle.

Réka
sréka
 
 


Fú, az én anyukám is írt babanaplót. Az én fiaim így jártak. Nem írtam. Azt sem, hogy mikor mennyit ettek, mivel ezt nem is tudtam, nem mértem őket. Illetve Zsomát az első 6 hétben igen, de az különleges helyzet volt, és hatására meg is fogadtam, hogy Hármaskát tutira nem fogom, mert a méregetés egy rémálom! Balu meg annyit kakilt az elején, hgoy tisztábatenni is elég volt, nemhogy még fel is írni Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Csajok! Ilyenkor lehet szénsavasat inni? Úgy kívánom a kólát!!! Pedig soha nem ittam korábban. Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


A szénsavasat inkább akkor nem ajánlják amikor felfújódás miatt sok problémád van, de Bartika ne kólát igyál inkább, hanem valami mást.
Én igazán nem vagyok híve a kólának, főként nem pocakosan. Igazából ilyenkor nem magát a kólát kívánod, hanem a szükséges cukrot feltehetőleg.
Próbálkozz valami mással, valmi jó kis gyümölcslével, az mindkettőtöknek jobb.
sréka
 
 


Gyümölcslé is jó? Azt sem ittam soha, mert tele van cukorral. Az is van itt bent, azt ihatok? HOhes C multivitaminos... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Szerintem ha egy-egy pohárral iszol, mert épp nincs minden percben az asztalodon egy firssen csavart gyümölcslé, akkor nyugodtan teheted. Ha meg a kólát váltaná ki, szerintem mindenképpen.
Én azért nem hiszem, hogy néha napján ne ehetne a kismama olyan dolgot is, ami állítólag cukros, persze ha kimondottan nincs eltíltva tőle.
Igyál meg egy pohárral és ha érzed, hogy elmúlt a kívánosságod, akkor ne igyál, csak ha újra előjön.
Úgy gondolom a szervezet néha jobban tudja milyen ásványi anyagra vagy nyomelemre van szüksége és ezt a kívánossággal fejezi ki. Ilyenkor kell talán észnél lenni, hogy mivel pótoljuk azt és így probléma sem lehet belőle.
Legalább is szerintem. Kép
sréka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?