Sziasztok!
BAján lakik egy barátnőm és férje,és január végére várják a bébikéjüket. Nos ez az út annyira nem tetszett HAncinak,mert odafelé Soltvadkerttől a házig ordíott,hazafelé csak a Baja vége tábláig. Ez nem olyan jó,ki se lehet venni menetközben,na mindegy,most két hétig nem megyünk sehova,akkor egy esküvőre Esztergomba,remélem jobb út lesz. Tegnap meg egésznap készülődtünk,mert este barátok jöttek Győző 30.szülinapját ünepelni.
Babszy,az a helyzet,ha én itthagyom Hancit a nappaliban és kimegyek a konyhába,nem lát,megaztán szivacsunk se volt,így vettünk egy járókát,ami egyenlőre az ágy alatt van,állítható magasságú,meg gurul,szóval odatolom,húzom ahol vagyok,de nem akarom órákig ebben hagyni Hancit,csak ha muszáj.Kicsit azért elvan már magában is, meg az ülésben,szóval nem kell állandóan súlyzózni Vele, és néha már egyedül is elaszik napközben az ágyban,vagy babakocsiban.
Most még nem megyünk hosszabb időre Szolnokra,meg Anyáék is dolgoznak,meg 1 hónap sincs és Anya megy Bp-e testvérkémékhez!
Pécsen van egy tuti szálloda, tavaly újították fel, Hotel Fenyves.Eléggé fent van, a Tv torony felé félúton kb, van egy rövidebb út a városközponthoz pont a szálloda előtt, csak elég meredek, de én 32 hetes terhesen is bírtam. Szóval sztem tuti! Bár én elfogult vagyok,nagyon szeretem ezt a várost! Babszy nehéz ilyen gazdasági dolgokat tanulni? Vsz februártól járok majd Szegedre eüközgazdász,eü menedzser szakra, 5x2nap,5 félév.
KAta,Ti mikor jöttök haza? Majd gyertek ám Petyával,várunk!
Eszti, Minike hogy van?És az újságnak mi a neve?
Dia, na ezt majdnem elbaltáztam, addig szerencsétlenkedtünk, h csak csüt-ön mentünk Bp-re, és elfelejtettelek hívni, még jó, h épp akkor jött Balázs! Bocsika
! Remélem, h jól vagytok,és az UH megnyugtatott!
Edó, Ti mit csináltok mostanság?
Ancsa, a jó időt küldtük, remélem odaért,és jól sikerült minden!