Új privát üzeneted érkezett!

Jubi!
Csecse az a filtertartó nevű, csak nem látom tisztán a filter tartásának konkrét módját, hogy úgy mondjam... Szóval bocsi, de hogy is van?????Kép
paat

Jubci!
szokás szerint hoztad a formád! Kép

Babi!
Már otthon vagytok? Be sem dugtad az orrod???? Nem szép Töled! S hogy hogy nem maradtatok a tüzijátékig? Nem úgy volt?

Stucek!
Hiába kérdezösködök én Töled, le sem fütyülsz engem! Kép Na vájjá csak, minnyá otthon leszek, oszt elkaplak! Kép

Abby,
olyan drága vagy, hogy akarsz nekem fini lekvárkát jutattni! Csak hülyéskedtem ám; tuti van helye nálatok is! De nagyra értékeltem a gesztust! Kép

Koda,
Te sem vagy semmi! Nem tudsz a dekuplis csajok nélkül élni! Kép Ki érti ezt?????? Kép

2 NAP ÉS INDULUNK HAZA!!!!!!!!!
mian

Szia Lánykák!
Elmék 3 napra, azt hittem nem győzök majd visszaolvasni, azt alig lézengtek. Kép

Jubika, ezeket Te faragtad? nagyon jó formájú az a filtertartó! Most én megint úgy látom az első képen, mintha volna repesztés, de lehet, hogy megint csak a szemem vibrál?? Kép Nagyon kis jubis.
Lécci írjad nekem mindig oda, hogy hogyan készűlt, mert kicsi nekem a kép és nem akarok állandóan melléfogni. Kép

Áfonya-szamóca /mit is jelent a Lingon?/ Most akkor visszavitted a köcsögeimet, vagy mijatúróvan? Kép Ahányszor jössz mindig hozol nekem valamit és sose jut el hozzám. Kép Ez már tisztára egy coitus interuptus. Kép Kép

Tajgerkám! ezek csak olyan próbadarabok, azt hittem kelendő lesz, de nem nagyon cuppant még rá senki. Az a baj, hogy én nem tudom magam menedzselni. Kép nem vagyok eléggé rámenős. Kép Így aztán sose fogok meggazdagodni. Kép Na persze ilyen kis vackokból nem is lehet. Kép

Kodácska! csak gratulálni tudok, ez aztán teljesítmény! Kár, hogy befelé nem ilyen gyorsan jön a lé. Kép

Képzeljétek , elkezdtem a számítógép asztalomat renoválni , így most a földön van minden, a monitor egy hokedlin én meg hol a földön, hol az ágyon ülve az ölemben a klaviaturával működök. Kép Mit mondjak, nem túl kényelmes. Kép
szorgosstuci

Mian, gyere kapjál el! Ha bírsz, úgyis én vagyok a gyorsabb! Kép
szorgosstuci

StucekKép
ÁfonyaKép Nyugi, köcsögök Anyunál vannak, mivel nem sikerült mokusra szert tenni, igy a háloval voltunk elfoglalva, nem jutottunk el Hozzád. Melléktermékkén lett baldachinom (alias olyan hálo ágy fölé). Dögök végre kizárva. (Magyarázat: Anyu erkélyéröl a galambok kitiltva szunyoghálo, fémdrot, vájár stb segitségével nagy nehezen összehoztuk, sok gondolkodást és utánjárást igényelt)

Szerintem Jubi nem repesztette, fogadjunk egy szalviban!Kép

Asztalodat csiszolod is?

Mian!
Irtam, mosogatorongyod jobb állapotban volt mint én N magasságában, addigra már 18 orája uton voltunk. Töletek hazáig csak 14 ora a 2 nyügös gyerekkel. Vissza pedig csak Apa jött kocsival, mi repültünk. 22.-én kezdödik az iskola, diri pedig mondta jo lenne ha nem hiányzással kezdenék uj iskolában az évet. Igy majd nézzük a tv-ben és vágyakozunkKép
lingonbabi

Paat!
Ne teafilterre gondolj, hanem azokra a papírfilterekre, amiket a filteres kávéfőzőkhöz használnak! Kép Így már tisztább a kép? Kép

Stuci!
Máán megint félreláttad Kép Egyszerűen csak le van festve term.sziénával, rá a szalvi, aztán vizeskréta....Örülnék, ha ilyeneket tudnék faragni, de sajnos nem Kép

Babi!
Nyertél! Kép

Off: tegnap a Párommal (kettesben!!!) fellátogattunk gyönyörű fővárosunkba...no nem kirándultunk, hanem....államvizsgázni mentünk...és SIKERÜLT!!!!! - én csak kísérő voltam Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

SziasztokKép

Most már itthonról köszöntelek benneteketKép
Pécs szép volt, jó volt, csak rövid......

JubiKép
Gratulálok nektek! SzuperKépKép

MianKép
Már úton hazafelé?Kép

KrimoKép
Igen, lehet, hogy ez már függőségKép na meg hiányoztatok is ám!

Koda

Kép

Kép
koda

Jubi!!!

Írtam emilkét, de lehet, hogy itt hamarabb olvasod: küldd el légyszi a címed!!!Kép

Erika
dreri

SziasztokKép

Jubi! Gratula!!!KépKépKép

Ez is alkotás ha másféle is, gondoltam megosztom:

Kolbászos krém (sk recept)

3 fött tojás
2-3 teáskanál krémsajt
1-2 evökanál tejföl, ezt látod mennyit, hogy jo állaga legyen
7-8 dkg kemény sajt darabokban
5-7 cm parasztkolbász darabokban
pici vajat v margarint is tehetsz bele, mixeld le.

Botmixerem nagyon sima krémet készit.
Kiprobáltam tarjával kolbász helyett és a tarjásat melegszendvicsnek is. Nekem olyan ehetö volt, kellene még valami bele, de nem tudom mi. Kolbászos viszont szuper finom. Jo étvágyat!
Üdv Babi
lingonbabi

Eri!

Megkaptad?
lingonbabi

Sziasztok!
Hűha mennyi szépség! És mennyi érdekesség...mindenki jön megy alkot vizsgázik ez igen! csak kapkodom a fejem!Kép
Jubi grtaula!Kép
No én is kiadtam a munkát a hitesemnek, eddig a kereteket készítette a képekhez most meg addig fotóz amíg lelépek a kozmetikábaKép
Mutatom amiket én műveltem:
Ezt tegnap kapta meg egy barátnőm és nagyon el volt tőle ájulva, nekem is tecc. most kivételesen!
http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144366&index=5
még mindíg:http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144366&index=6
Uccsó: http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144366&index=7
Ezt holnap visszük ajándékba a lányok barinői kapják meg szülinapra...kép is jó lett volna hozzá, de arra már nem jutott idő: http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144366&index=8
Oldalról: http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144366&index=9
Utolsó:http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144366&index=10
Ez pedig amit a múltkor nem mertem föltenni, de most Babi után merem: http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=492179&index=1
Mianka! Komolyan mondtam nemcsak gesztusnak szántam de majd kitaláljuk a megoldást nyugi! Hazai ízeket kapnod kell....még az idén!Kép
Koda! Ügyik voltatok!Kép
Na mennem kell...
További kellemes napot!
abby
abby

Sziasztok!

Jubi!
Gratulálok!Kép

Abby!
Barinő kifejezés nagyon teccKép...
Az epres filtertartó nagyon jó! Szalvi van rajta? (nyam-nyamKép)

Koda!
Örülök, hogy újra itthon!Kép Élménybeszámolót kérek!

Ahogy igértem fotóztam és hoztam mutizni a elmúlt 1 hónapban készülteket. A képek, pzstartók üzletbe kerültek eladásra.
Külön köszi Jubinak a nedves ronggyal való krétázás ötletéértKép, nagyon beleszerettem a dologba, a képek nagy része így készült.

Gipszképek:
Boros1
Boros2
Körtetál
Rózsás1
Rózsás2
Vadkacsas

Pzstartók: (ezek nem jöttek volna létre, ha nincs a FérjemKép)
Ismét cicás - oldalról1,oldalról2
Törpés - oldalról1,oldalról2
Kagylós - oldalról1,oldalról2
Szőlős - oldalról1,oldalról2

Zebrás duó:
Zebrás kép
Zebrás óra

Belefogtam a könyvkötésbe is és íme az első próbálkozásaim:
Első könyvem Zsani lányomnak
Babás fotóalbum ajándékba - oldalról

Sztigris
Ui.: Sztigris legújabb munkái albumban is megtalálhatóak, ha valakinek nem sikerül az atw-s link.
sztigris

Hali!

Áfonyababa, recepteket máshova, mert összefutott a számban az a bizonyos, főleg, hogy a mi jó Abbynk még sütiképet is rakott fel! Ez nem ér! KépFelér egy állatkínzással! Kép
Asztalt csiszoltam , most meg festegetem, hááááát nem tom milyen lesz? Most jöttem fel a pinyóból és nagyon babakék a kezemen a festék. Kép De van benne lila , piros . fehér és a rosseb tudja, hogy milyen lesz? Maj meg sem mutatom. Kép

Jubika, lehetne nagyobb képeket a vaköregszomszédasszonynak, hogy ne bukjak be mindig!? Kép
Gratula a vizsgához!!!!! Felugorhattatok volna!

Abby, röviden és tömören: Én is úúúúúúútállak! Kép
A sütiért különösen! Kép

Tigris, nagyon szépek! A vadkacsás a kedvencem! nagyon szép a keret! Jóvanna! Azért a többi se kutya! Kép
szorgosstuci

HahóKép

Sztigris! Nagyon jók lettek, tetszenek a zsepitartók!

Babi! Megkaptam a pakkot, most csikar a hasam az éhségtőlKép

Abby! Mit mondhatnék? Imádom a pizzás csigátKépKép és a cuccosaid is szépségesek!

Jubi! Gratula, megy a levélke, várom majd a hatást!!

Mi is alkotgattunk Bogival, itt az eredménye (pár kép, lapozzatok) : http://gportal.hu/picview.php?prt=28579&gid=492893&index=1

Erika
dreri

Na ez jellemző bagázsra! Egy ideig semmi, nagy csönd...az a bizonyos vihar előtti aztán meg berobbantok itt nekem!Kép
Mit is mondhatnék úúútálom én már az egész társaságot és kész!.O Kép Kép
Tigrincském! Mind nagyon tuti de akkor mondanám a legkeblenceimet: a kereted nagyon szép, a krétázás hihetetlen jó lett-kérem a továbbképzést, mert nekem csak az alapok mennek. A körtetál hihetetlen szép így. No a pzstartókból meg 1értelműen a törpikés a befutó nálam, olyan kis bájosKép Na a könyvek meg...kész voltam tőlük teljesenKép Szépek!Kép
Stuci legközelebb küldöm fénypostával a pizzát...mi nagyon olaszok vagyunk és ma is ezt csináltam csak minipizza formában...erről is van fotó...Kép
Druszám!Kép Nekem semmi közöm-sajnos- a Te gyönyörűséges kenyértartódhoz! Ennyi szalit én nem küldhettemKép Nagyon szép lett gratulálok hozzá! A konyhádat pedig szeretem!Kép Nagyon hangulatos, imádom a kétszínű falakatKép Ja a sárgát meg nagyon nagyon imádomKép
Majd holnap mutizok én is képeket, a hitesem csinált fotókat....
További jó alkotást mindenkinek, csak így tovább!
abby
abby

Abby egy szalin 4 kép van, az elég lehetett a kenyértartóra! Kép
Ami nagyon hercig lett Eri!
Most csokit tömök magamba, úgyhogy edd meg a pizzát nyugodtan! Kép

csajok láttátok már a Nlc-n mi történt? Teljesen átalakult. Kép
szorgosstuci

Abby,
Az epres tartó nagyon bejön!!!! Profi meló!!! Kép

Jubci,
gratula az embernek! ..."ez férfi munka volt! " Kép

Sztigris,
ezt a mennyiséget...! és nem csak a mennyiség, hanem a minöség is! Legesleges legjobban nekem is a körtés teccik, meg a szölös! Kép Ügyi vagy!

Szorgoska!
nefenyegesssss!!! Jövö héten látjuk egymást! Kép

Minike!
akkó most mi légyen a szalvétáiddal?????? SOS!!!!

..már csak 2 kell aludni!!!!!!! Kép (s szívhatom a jó büdös pesti levegöt!) Kép
mian

Abbyka, nem kérek az utálatodbol, nincs miértKép Még ha fotozni tudnék se lenne, de nem tudok, eltünt a fényképezö. Kivettem a kabinböröndböl hétfön és nem találom. Brühühü.... Pedig a lényeg lehet Nektek lett volna talán jo, vettem valamit otthon amit mutizni akartamKép
Macis zsepitartora lánykám üzeni ilyet kér Ö isKép)

Tigris "testvérem"Kép Ha´t nagyon nagyon jokat csináltál, csak csurgott a nyájam a padlojigKép))

StuccszivemKép A csokid gondolom megvigasztaltKép Olyan nagyon kaloris a recept, de nagyon szapora, ha hozzávalokat ráteszed egy sima szendvicsre elég talán 3-ra, igy meg legalább 10-re = fogyokurás receptet irtam beKép

Mian!Kép
Szerintem szolj Stucinak hogy szoljon Mininek telefonon, mert Mini nem sokszor van itt bent mostanában.
Jo utat Nektek! Meddig maradtok otthon? Párod is magyar vagy hogy birja ha nem az?

Eri!
Örülök megkaptadKép)
Nekem is teccik a konyhád, fünyegestöl, tartostul kékkel sárgávalKép Végül is ez már az uj?
lingonbabi

Sziasztok!

Na végre tegnap kiderült, hogy talán mégse halunk ki mint a dinók :-)))

És azért láccik, hogy nyár ide vagy oda születnek itt szépségek dögivel.

Jubi!

Az a filtertartó nagyon szépséges, és a narancsos olivás is tecc, csak én meg azt kérdezném, hogy az így egy egyedi formájú kép? Mert más funkciót nem látok benne:-(
Tudod én is vaksi vagyok, már mint az én drága Stuckó barátném :-)))
Úgyhogy legyél velem is elnéző:-)

Tigriske!

Nem mondom belehúztál ám rendesen:-)) Sok sok szépet alkottál. Nagyon szuperek a keretek a képeken, de sorolhatnám az egészet:-))) A könyvtől meg beájultam, én hozzá se merek fogni, pedig nagyon teccik:-))))

Erika!

Ügyesek vagytok! Boginak külön elismerés :-)))
A kenyértartó nagyon bejön nekem :-)))
Az nagyon jól sikerült.

Abby drágám!

Beindult a nagyüzem? A teafiltertartóért külön elismerésem, nagy ötlet ez a szamóca, és nagyon szuper lett. Viszont a pzs tartón is láccik hogy szeretettel és sok munkával készült, biztosan örülni fognak neki a csemetkék:-))))
A pizzatekercs receptje még nem ért ide :-(

Mian!
Emil tegnap este elindult hozzád, remélem odaért
:-))

off.
Aki szeretné látni mennyit nőtt Ábelünk itt van néhány kép:
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=493631&index=1

Na és ma erőszakot követtem el magamon és felraktam néhány képet az elkészült dolgokról.
Ide:
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=418118&index=5
és ide:
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=147762&index=52
és ide:
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=341068&index=10
És itt is van egy úg köcsög:
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=147767&index=50

Lapozni kell a linkeket a végéig. Bocsi ha kicsit sok, de nem egy-két nap termése:-(
Na megint elég belőlem egy időre!
Csóközön:-)))
minimaxi

off: mindenkinek köszöni a párom a gratulációkat! Kép

Mini!

Végre újra itt vagy! Kép Ábel nagyon cuki!!! Olyan édes kis feje van!! Kép Teljesen elolvadtam itt, ahogy néztem a képeket róla, és a fiúk szerint is nagyon ari! Kép
Na és a munkáid! Látom, nálad már ősz van - bor, szőlő stb. Nagyon guszták! A tálcák közül nekem a citromos tetszik legjobban, vagy lehet, hogy inkább az a kicsi sünis tálca? Nem tudom..Döntetlen Kép Az egész szalvis képeket hogy csinálod, hogy ilyen szép simák?

Era!
Te a konyhában is tv-t nézel??? Kép
A kenyértód szép lett, ügyi vagy! Nálam is itt vár az Anyué, hogy átalakuljon...képzeljétek, rózsásat szeretne Kép
Már olllan kíííváncsi vagyok, mit hoz a postás...Kép

Sztigrincs!

Micsoda termés! Le a kalappal! A törpés pzs tartó ötletét valszínűleg koppintanám, ha lehet...itt áll már mióta a szalvi, de eddig nem tudtam mit kezdeni vele..
A zebrás óra is nagyon tuti, a könyvek pedig...hmmm...nem is tudom mit mondjak? Szuperek! Kép Nagyon ügyes vagy!!

Abby!
Megkívántam az eperteát, és csak eredei gyümis van itthon Kép
A macis pzs tartó olyan kis meghitt darab lett! Nagyon hangulatos! A pizzás tekercset gyorsan átlapoztam, ugyanis ebben a lakásban nem müxik a sütő...Kép Na, majd az új házban! Igazi konyhatündér leszek, ha nem csak főzni, de sütni is lesz módom, kitágul előttem a világ Kép

Szép napot nektek!!!
Jubi Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Tudtam, tudtam!
Tudtam, hogy Mindenki csak titkolja, hogy dógozik, s majd egyszerre ontja a szebbnél-szebbeket!
Akkor mostmár ostorozhatom magam, amiért csak!!! én vagyok a lusta!Kép(( Igazából, már napok óta én is azon rágódom, hogy kéne egy pár gipszet önteni. Na meg megvettem első fakereteimet is, csak még..... minnyá keresek kifogásokat, hogy miért is nem csinálom. Lustaság!!!
Azért gratula Mindannyiótoknak, nagyon szépek a művek! Puszi: Tünde
totne

Minikém!
Ideért az emil! Kép Akkor így lesz a jó, de szerintem telcsizzünk még!
Adtál néznivalót rendesen!!! Nekem is, mint Jubinak pont a citromos, meg a lila? sünis tecc a legjobban. De a többi sem kutya! Szépek a bortartók is nagyon!

Babi!
Holnap indulunk és kb. egy hét, 10 napot tudunk maradni. Férjem német, de Ö most sajnos nem jön velünk (pedig nagyon szeretett volna!), mert macskám s kutyám is van, s nem találtunk senkit, aki vigyázna rájuk! Kép
Majd jövöre!

Tényleg csajszik! Ha valaki szeretne jövö nyáron itt nyaralni nálunk, cserébe a kutya, macska felvigyázásért, jelentkezzen! Kép

Eri!
Bocsi, tegnap kifelejtettelek! Kép
Tuti a kenyértartód! S látom nevelgeted már; jó eredménnyel az utánpótlást is! Kép

Most búcsúzom; eltünök egy idöre! Legyetek jók, alkossatok szépeket!
Pussz mindenkinek! Kép
mian

Ancsa!

Hát lehet, hogy a dekupáláshoz kezdek konyítani, de fotózni még nagyon kellene tanulnom:-(
A sünis tálca természetesen barnára van krétázve, de persze a fotón tökre lilás.
Egy csomó mindent azért nem rakok fel mert a fotó az eredetihez képest egy nagy rakás kakit mutat.
Pedig már lakkozás előtt fotózok, hogy ne csillogjon, úgy bevilágítom a sarkot, hogy ne kelljen vaku, mégse olyan:-(
Na eccer majd ebben is fejlődök talán:-)))
Jó utat nektek. Emilben megírom a teloszámot, de ha elfelejtenéd elhozni Valcsi úgyis tuggya:-)))

Jubika!
Köszi az elismerést, különösen Ábel nevében. Valóban azt hiszem, nem kell elfogultnak lennem ahhoz hogy gyönyörű baba (azon kívűl, hogy nekünk mindenképpen ő a legszebb a világon:-)), de azért jó, hogy más is így látja.
Természetesen Zolinak tőlem is jár a nagy gratula, hiszen nagyon ügyes, hogy még az építkezés, a gyerekek és a meló mellett tanulásra is marad energiája, nem utolsó sorban még neked is gyárt alapanyagot:-)
minimaxi

Sziasztok!
Na én is pakoltam volna föl képet tegnap este de gépfrigiditás miatt nem került rá sor no majd most! Nem menekültök!Kép
Stucim! Miután jól becsokiztál már nem lehet ellenvetésed a köv kép láttán: http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=492179&index=2
Na jó többet nem offolom szét a topikot....meg egy darabig már úgysem sütök pizzát!Kép
Mian! Köszi a dicséretet dagad a mellem rendesen-pedig semmi szükségem nincs ráKép Jó utat és vigyázzatok magatokra!Kép
Lingonkám! Pedig ha tetszik ha nem útállak én téged is mikor bemutizod a gyönyörűségeidet itten!Kép No mi lett a géppel tényleg eltűnt?! Ugye nem mondod komolyan?! Remélem már azóta elő is került!
Minikém! Recept lassan oda is elérKép először is Ábellel kezdeném én is-tudod a fontossági sorrendet be kell tartani!Kép Nagyon édes pofija van, ide nekem gyorsan had zabáljam meg!Kép Nagyon sokat fejlődött, látszik rajta milyen kis értelmes, ahogy nézelődik, használja a kis kezecskéjét! Tündér nagyon! Kép Pusszantás a pici pocijára!Kép
Aztán neked meg csak annyit mondanék, hogy úgy de úgy...... a többit már tudod ugye?!Kép Kép Szóval baromi jó lett minden! Ezek a szépséges borosdobozok! Le a kalappal, ilyen hármasat még nem is láttam!Kép A nagy képek is tutik...esetleg abból a kovácsoltvas kapusból ha 1et megmentenél nekem nagyon hálás lennék!Kép Minden klassz és csak így tovább! Aztán gyere sűrűbben mutizni! Ja és a sünis tálca tényleg szépséges, és valóban barna, de "élőben" még jobban néz ki azt mondhatom!Kép
Tündi! Hajrá! Látni akarjuk az új műveket!Kép
Jubi! Én is epres teát és epres milkát meg epres gyertyát adtam mellé ajándékbaKép örülök hogy tetszett neked is! Ez a szali az ameliken egy tál eper van és úgy vagdostam ki őket...biztos mindenkinek van otthon, csak eddig én sem láttam benne semmi izgit, de most ide pont jó volt.Kép
Én még neked is gratulálnék...mert tudom milyen addig a hátteret biztosítani még a párunk nagyon ügyesen tanul és vizsgázik! Kép Örülök, hogy sikeresen veszitek az akadályokat!Kép
No ez a p.zs.tartó megrendelésre készült: http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144366&index=15
Ez a 2 kép szintén http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144365&index=2
Innen a képek szintén megrendelésre: http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144364&index=25
Természetesen a szafarisnak a keretét nekem kellett végig kipingálni zebra mintával mert a szali nem engedte meg, hogy azt tegyem oda...remélem azért nem olyan rossz! Jubi ebben a zebra témában te vagy a szakértő!Kép
Kellemes 7végét mindenkinek és jó alkotást!
abby
abby

Abby!

Férjem megtalálta reggelreKép)) Igy le tudtam fotozni:

Kép
Kép

Használt valaki ilyet?

Jövök késöbb...
lingonbabi

Sziasztok!

Mini!
Hát egyik gyönyörűbb, mint a másik! Leginkább az első sorozat tecc, és kicsit irigy is vagyok miatta! Nekemisnekemiskell! KépKépKép

Abby!
Mesteriek! Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűek! Nagyon megfogtak!

Lányok, azt hiszem, bele kell húznom... megyek is...

Puszi

Kriszta

mohácska

Kriszta!

Töredelmes bocsika! De még belül vagyunk a nyolc napon. Isten éltessen Krisztina nap alkalmából:-)Kép
És persze ha valakinek a nickneve mögött szintén ez a név van akkor Õt is:-)

Abby cicus!
Hát ezekre a képekre nem csoda ha dől a megrendelés:-)))
Rendelhetek én is, vagy már csak jövő évi határidővel vállalsz?
Ezek a repesztések, hát beájulok:-) és nagyon nagyon eltaláltad a hangulatokat a keret színekkel. Persze a pzs tartó is megint No1.
Szóval irígy vagyok piszkosul, lehet hogy előbb utóbb megútállak én is .... :-)

Babi!

Mit szeretnél tudni ezekről? én használtam de csak úgy színezek velük (inkább temperával), hogy egy kevés vízzel elkeverem és nagyon sűrű szűrőn keresztül öntöm a festékhez, mert külömben szinte lehetetlen homogén színt előállítani vele. Maradnak benne pici darabok külömben és akkor a festésnél jön elő a csík :-(

Hát csajok csak elmondom a bánatomat is :-(
Kedden voltam boltokban és kb. a harmadik helyen jártam amikor egy egész banános karton köcsögöt kilöktem egy másik ládával az autó hátsó üléséről:-(
Pontosan nem tudom, mert össze se mertem számolni de kb. 10 köcsögömnek annyi :-(

No de már magamhoz tértem a sokkból és majd felpakolom amit utánpótlásként csináltam tegnap, meg ma:-))))
minimaxi

Abby!

Nagggyon állat a repesztés! Feketével kented alatta? Mondjuk a macskáknál?

Nem tom mi van velem, de rögtön elalszom, úgyhogy megyek is...

Kép
krimo

KrimokaKépKépKép A joslatom, emlékszel?

Boldog névnapot Nektek Krisztik!
Kép
lingonbabi

Krimóka!

Ne haragudj kérlek szépen!
Boldog névnapot, Isten éltessen. Nem magyarázkodni akarok, de valahogy ez a Kriszta nekem nem jött össze Veled:-(
Ezt csak Neked küldöm!Kép
minimaxi

Krimoka és Mohácska!

Én is boldog névnapot kívánok Nektek!
Kép
Puszi: Tünde
totne

Krimo, Mohi!

Én is csatlakozom, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!
Kép
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!

Kriszta

mohácska

Kép
Én is Boldog Névnapot kívánok minden Krisztánknak!Kép
abby
UI: Köszönöm a dicséreteket, nagyon boldog vagyok tőle!Kép Krimoka! Nem fekete, hanem s.zöld, és a kékes képek alatt pedig s.kék.Kép
abby

Sziasztok!

Abby!
A szafaris meg a szakácsos tetszik legjobban! Utóbbi szalvéta? Még sosem láttam.
Az oldalamon -vásárra-Savaria Karnevál alatt van néhány totál kép. Bocsi, de nagyon kipakoltam őket a galériára, a hátteret ne figyeljétekKép
Csak bizonyításképp lőttem, hogy dolgozok ám!
Sőt, most ki is fogytam az ötletekből, el kell mennem hétfőn "vadászni"Kép
Megyek vacsiztatni!
Jó hétvégét!
paat

Sziasztok!

Isten éltesse a névnaposokat! Kép

Lányok!
Tudtok valakit, aki szeretne szalvétagyűjteményt venni? Az enyém eladó. kb 3000 db.
De részleteket még pontosan nemtudok...mennyibe kerüljön..stb...
Ha valakit tudtok, szóljatok!

Nincs időm semmire, mert anyukám lefoglalt nekem 4 méter asztalt és 4 méter paravánt! Azt valamivel meg kellene tölteni! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Szia Csajszikák!

Előszöris Boldog Kriszta napot!
Még jó, hogy bevolt karikázva a naptáramban, és mégis nem sikerült időben a köszöntés. Kép

Minikém majdnem elájultam, hogy Te lilát is festessz, de aztán olvastam, hogy az barna. Én már meg se merek szólalni, mert mindent félre látok. Kép Ráadásul nekem lilának tetszik, kár, hogy barna! Kép))
Nagyon klassz a termés! Fogadd részvétem a tragikus esemény miatt! KépIgen megrázó élmény lehett annyi szép köcsög halála.

Babi én is csak azt mondhatom arra a szinezőre, hogy olcsó, de legalább sz@r. Kép Nekem is van de nem szeretem a csomóssága miatt. Kép

Abby, lelőtted a szakácsokat! én is ilyet akartam csinálni, olyan jópofa ez a szali!

Paat! Csak annyit tudok mondani, hogy : HÚÚÚÚÚÚHA! Ez aztán nem semmi! Csoda szépek! Az a hederás készlet és az utsó tálca .., na ezek jöhetnének! Kép Biztos nagy sikered lesz!

Na és akkor mutizok én is. Kész lettem az asztalkámmal. Képhttp://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74425&index=44
És van egy ilyen is , bár nem tudom, mit szól majd a gazdija, hogy bemutatom.http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74430&index=42
szorgosstuci

SziasztokKép

És a végén még egy köszöntésKép Mindíg utoljára.....

Paat!!!!!
Annyira szépeket csináltál, hogy csak na. Én már nem is tudok mit mondani. Én már nem is szalvétázok, totál elvettétek a kedvemetKép Én már ilyeneket nem tudok....Viszont dobozokat gyártok ezerrelKép
És lenne egy kérésem-kérdésem. Lehetne bótolnuk? Nagyon megtetszett valami nálad. Az a konyhai fűszer vagy fakanáltartó. Aminek magas a hátlapja. Esetleg nyersen eladó lenne 1-2 darab? Majd gondold már át légyszi.

StucikámKép
Szuper az asztal! Mivel borítottad?
És a könyv! Én tuti örülnék egy ilyen szépségnek!

AbbykémKép
Átdobhatnád nekem is a pizzatekercs receptjét! Guszta nagyon és imádjuk az ilyetKép
És kötelezlek, hogy tanítsd meg nekem ezt a repesztést!!!!!! Én nem tudok repeszteni és ez fantörpikus! Tényleg kíváncsi vagyok, hogy hogy lesz ilyen.

Minikém!
Hát ez a köcsögös história. Jó, hogy nem lettél rosszul....
És hát Ábel! Csak röviden: tökéletesKép

AnykoKép
Akkor anyukád csinált neked programot?Kép És tudod már, hogy miket fogsz készíteni? Vagy úgy mint Paat, mindenfélét?

Én megyek vissza a dobozaimhozKép igaz elfogyott a doboz alapanyaga

Puszi: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Paat! Leesett az államKép Nagyon szépek lettek a fakanáltartók, a pzstartók, a tálca (ez a csúcs!!!), a vázák..... Sorolhatnám vég nélkülKép

Anikó! Nem semmi az Anyukád! Jó kis meló lesz betölteni a lefoglalt helyetKép

Abby! Nagyon szépek lettek, különösen azt szeretem, mikor egy szalvit két módon is megcsinálszKép

Stuci! Az az asztal fantörpikus lett! A babakönyv biztosan sikert aratottKép

Én ezt alkottam: http://gportal.hu/picview.php?prt=28579&gid=492893&index=7

..és ezt is: http://gportal.hu/picview.php?prt=28579&gid=162294&index=7

Most megyek főőzniKép

Erika
dreri

Sziasztok!

Na, itt vagyok...túlvagyunk kb. 25kg körtebefőtt eltevésén...most végre kicsit pihizhetek.Kép

Köszi mindenkinek az elismerő szavakat, most hízott is a májamKép..., na nem sokat, mert a Pocaklakó már így is alig fér el odabent!Kép

Hát látom, ti sem unatkoztatok, volt ám mit nézegetnem és gyönyörködnöm az alkotásokban!Kép

Eri!
Irtó ügyes Bogi!Kép A kenyértartó és persze a konyhád is nagyon tecc...persze a TV rögtön feltűnt nekem is!Kép

Abby!
Az a pizzás pillanatkép nem volt ám szép tőled!!!Kép Itt csorgott a nyálam, olyan guszta...nyam-nyam
Azok a repesztések, meg a szinek valami fantasztikusak!!! Mostmár sárgul is a májam!Kép Azt hiszem nekem is elő kell vennem a nemrég felbontatlanul megtalált repesztőmet.Kép A zebrás minta pedig nem semmi meló lehetett!
Nekem is a körtetál lett a kedvencemKép, egyébként imádom ezt a keretet, annyira jól lehet variálni és mutatós. A krétázott keretek(narancssárgás keretek kivételével mindegyik) a Jubi által kitalált nedves rongyos krétázással készült. Vettem egy pl. pelusdarabot, rágumiztam az ujjamra, vízbe mártottam, majd a krétán jó erősen végighúztam az ujjamat és a keretre kentem. A sötétebb részeken erősebben, máshol kevésbé erősen.

Mini!
Először is Ábel tündéri!Kép
A műveid pedig nagyon jók lettek már megint, sőt szupik! A borosüvegtartók rögtön a férjemnek is feltűntekKép, no persze ő nem igazán szereti a bort, most a dizájnon akadt meg a szeme!Kép Szóval elismerését küldi! Lehet, hogy a terhesség teszi, de az a sünimünis tálcika nagyon levett a lábamról!Kép Olyan édi lett!Kép
A köcsögveszteségért pedigKép
A könyvkötés már korábban is érdekelt, de mostmár nem bírtam a kíváncsiságommal és belefogtam és nagyon megtetszett.Kép

Jubi!
Hát persze, hogy koppinthatsz!Kép Annyi ötletet merítettem már innen, hogy fel sem tudnám sorolni!

Krimo, Mohácska!
Boldog névnapot!

Paat!
Ez IGEN!!! Még ekkora mennyiséget! Annyi szépséget találtam benne, hogy le is mentettem a képeket, hogy ötleteket lophassak! Kívánom, hogy mindegyiket sikerüljön eladnod! A barnás fakanáltartókat valami fapáccal kented be?

Stuci!
Váóóóóóóó! Fantasztikusan átvarázsoltad azt az asztalt!!!
A babakönyv pedig csudaszép lett!

Sztigris
sztigris

Sziasztok!

Paat!
Szokás szerint óriási a mennyiség és lenyűgöző a kivitelezés. Annyi mindent felsoroltak már a lányok itt, én meg nem is tudnék választani, zavarban lennék ha vásárolnom kellene, mert az egyik ezért a másik meg azért teccik. Remélem azért a vásáron nálam határozottabb emberek fogják pillanatok alatt széthordani ezt a sok szépséget :-))))

Stuci!

Abbahagyhatnád már hogy mindíg valami miatt elmerad, hogy jössz hozzánk, mert nálunk is van egy-két design váltásra szoruló bútor, úgyhogy ha lehet tegyél szabaddá egy hetet, aztán mutasd meg nekem is hogy hogy kell egy lepukkant asztalból ilyen csodát varázsolni :-)))
Az Ábel album meg tudod, hogy nagy siker volt és Orsika nagyon hálás neked érte. Szerintem is gyönyörű és már használatba is került kitöltésileg:-))))
Mégeccer köszi, az Orsi és az Ábel nevében is:-)))

Erika!
A kép is szuper, de a muffinokra nálad is beindult a nyálelválasztó pavlovi reflex:-))))
Ha az idődbe belefér átdobhatnád a recipét :-)))
Köszi!

Koda!

Gyönyörűek a dobozaid, de azért nem hiszem hogy le kellene mondanod a dekuról, hiszen abban is nagyon szépeket csináltál mindíg, és most hogy elfogyott a doboz alapanyag itt a jó alkalom, hogy ne légy hűtlen a kopácsoláshoz:-)))
Hajrá!

Köszi mindenkinek a részvétnyilvánítást, lassan kezdek túl lenni a dolgon bár még most is összeszorul a gyomrom ha rágondolok a sok hulladék cserépre:-(

Remélem nem hagytam ki senkit, szép napot nektek, hiszen állítólag megint jön a hideg, és akkor beszorulunk alkotni:-)
minimaxi

sziasztok

népes kis társaság gyűlt össze, mióta inaktív vagyok topikügyileg. Azért remélem egy-két "veterán" még emléxik rámKép
szépségesen gyönyörűségeseket alkottatok, már amit vissza bírtam nézni.
látom nagyon rákattantatok a pzs-tartóra.
Láttam egynéhány egyedi formát is...és ahogy olvasgattam magatok készítettétek hozzá az alapot.
Vki szakavatott pár szóban lesgyen szíves leírni hogy milyen anyagból, milyen szerszámmal, milyen ragasztóval...a dekup része menni fogKép
köszi előre is
és még egyszer üdv mindenkinek

Drezsy
drezsy

Hát csajok, köszönöm a kedves szavakat mindenkinek, lelkesít!Kép

Még van gyenge két hetem a Karneválig, néhány nap dekupi, aztán 4-5 nap könyvezés, ugyanis azokat is fogok kivinniKép
A maradék időmben a reklámtáblámat kell megcsinálnom (ami nem tábla, hanem textilalapú lesz) és mivel történelmi jelmezben kell lenni, még egy római mintás övet is keresztszemezekKépKépKép

...ezek a tervek... de hát tervek kellenekKép
No megyek alkotni míg Áron még alszikKép

Anyko hajrá! Ha sz.....á keresem magam a vásáron, akkor jó ötlet lenne az a gyűjtemény, csak már 5* elköltöttem magamban a remélt bevételtKép
paat

LÁnyok!

Hogy hogyan fogom azt a hatalmas asztalt telepakolni???? hú...nem tudom. Nincs időm csinálni semmit sem, mert annyi a megrendelés, hogy magam nem győzöm már! Na majd ha Geri bölcsis lesz, több időm jut mindenre.
Egyébként azon agyaltam, hogy jó sok dekoráció fog az asztalra kerülni ( citrom, paprikafa, napraforgó...stb..)és a műveket Kép jól szétszórom levegősen! Kép Kép
Lesz minden, szettek ( szalvétatartó, tálca, törlőkendő tartó...stb ) külön lesz pzs tartó, képek fából, szalvitartó poháralátétekkel és külön is lesz mindegyikből, tálcák, fogasok, akasztók, fakanalak, mini képek, gipszképek ( még az őskorból előszedetteket viszem nagy akcióval!!! ) köcsögök, társasjáték, levéltartó, órák..stb..

Paat!
Ha valóban sz....á keresed magad, jelentkezz bátran a gyűjteményért! Kép Még kedvezményt is adok! Kép
És úgy legyen, hogy árulj sokat!!!!
Én is szeretné, de itt az emberek olyan nincstelenek, vagy annak valják magukat... Csak nyavajognak vásárlás helyett! Majd megdorgálom őket! Kép

Ja és lesz zsákbamacska is. Ezek kicsi ablakmatricák lesznek. 100/db. Kép

Megyek füvet nyírni!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Szia Lányok!
Köszi köszi! Virágot az öltötőbe kérem. :DDD
Tépkedett selyem papírral lett bevonva, ugyanis a pincében festettem és mikor felcigöltük a felszínre majdnem beájultam a színétől. Kép A konyhában már nem akartam festegetni, ezért feláldoztam egy pár darab szabásmintát.

Eri, szép lett a képed , s sütiről nem mondok semmit, mert utálom, ha nem haraphatok bel! Kép Gonosz vagy Te is mint az Abby! Kép)

Mini , hálásról szó sem lehet, van neki férje. Kép

Drezsi, ki fából, ki préselt lemezből dekopírfűrésszel gyártja. Vékony szöggel szögeli és faragasztóval ragasztja.
Pl. a Mozaik faragasztó nagyon jó, én még a dekuragacsot is azzal helyettesítem. /ezt még Bizsókától hallottam/Aztán csiszolgatni kell egy kicsit, majdan mehet rá az alkotás. Kép

Paat, Drukkolok, hogy vizesre keresd magad! Kép

Aniko, Te meg miért nem adod bérbe valakinek a stand egy részét, legalább a költség kevesebb lenne.
szorgosstuci

Sziasztok!

Péntek ota keresem az idöt, hogy válaszoljak rendesen, hát nem találom.
Egyik oka: http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=496651&index=1
innen lapozni. + tettem még fel ide-oda képeket, de majd részletezem, most megyek keresni még egy kis idöt... meg a gyerekekimet mert szomszédolnakKép
lingonbabi

Jó reggelt!
Babi, Te aztán szép rendet raktál! Kép
Most még csak arra lennék kiváncsi, hogy mi bánatot csinálsz ennyi szalvétával? Mert ez már a feldolgozáshoz sok. Kép Tán nyitottál már boltot? Kép
szorgosstuci

sziasztok
ismét egy kérdés...
ha: nem szalvétát dekupáltok, hanem vmi netről lenyúlt, színes nyomtatóval kinyomtatott képet...vagy fénymásolatot, vagy nem tom mi a módja...akkor azt milyen papírra kell nyomtatni? vmi speckó lap kell? csak mert gondolom egy mezei fénymásolópapír vastag, és azt nem lehet szépen felragasztani..
vagy mégis?
drezsy

Drezsi, lehet arra is de egy kicsit valóban vastag. Vegyél 40 g-os /átütő/papírt, vagy nyomtass szalvétára, csak előbb ragaszd fel a nyomtatópapírra, hogy ne kapja be a gép. Én festőszalaggal szoktam körbe ragasztani. A nyomtatott képet csak alulról ragaszd és kevés ragcsával, hogy ne ázzanak össze a színek és előtte fújd le fixálóval. Legjobb nyomott kép esetén a vasalós technikát alkalmazni.
De legjobb, ha elolvasod a deku kisokost és abban nagyon sok alapdologra megtalálod a választ. Kép
http://www.decoupage.lap.hu/
szorgosstuci

BabikámKép
Szorítanál nekem is egy kis helyet ott nálad? Pont egy kis sarok hiányzik nekem isKép Irigy-irigyKép

DrezsyKép
üdv újraKép Jól vagytok? A kis betyár?Kép

MiniKép
Képzeld, apa hozta a doboz utánpótlásátKép JuhéééééééKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X