Sziasztok!
Na, itt vagyok...túlvagyunk kb. 25kg körtebefőtt eltevésén...most végre kicsit pihizhetek.
Köszi mindenkinek az elismerő szavakat, most hízott is a májam
..., na nem sokat, mert a Pocaklakó már így is alig fér el odabent!
Hát látom, ti sem unatkoztatok, volt ám mit nézegetnem és gyönyörködnöm az alkotásokban!
Eri!
Irtó ügyes Bogi!
A kenyértartó és persze a konyhád is nagyon tecc...persze a TV rögtön feltűnt nekem is!
Abby!
Az a pizzás pillanatkép nem volt ám szép tőled!!!
Itt csorgott a nyálam, olyan guszta...nyam-nyam
Azok a repesztések, meg a szinek valami fantasztikusak!!! Mostmár sárgul is a májam!
Azt hiszem nekem is elő kell vennem a nemrég felbontatlanul megtalált repesztőmet.
A zebrás minta pedig nem semmi meló lehetett!
Nekem is a körtetál lett a kedvencem
, egyébként imádom ezt a keretet, annyira jól lehet variálni és mutatós. A krétázott keretek(narancssárgás keretek kivételével mindegyik) a Jubi által kitalált nedves rongyos krétázással készült. Vettem egy pl. pelusdarabot, rágumiztam az ujjamra, vízbe mártottam, majd a krétán jó erősen végighúztam az ujjamat és a keretre kentem. A sötétebb részeken erősebben, máshol kevésbé erősen.
Mini!
Először is Ábel tündéri!
A műveid pedig nagyon jók lettek már megint, sőt szupik! A borosüvegtartók rögtön a férjemnek is feltűntek
, no persze ő nem igazán szereti a bort, most a dizájnon akadt meg a szeme!
Szóval elismerését küldi! Lehet, hogy a terhesség teszi, de az a sünimünis tálcika nagyon levett a lábamról!
Olyan édi lett!
A köcsögveszteségért pedig
A könyvkötés már korábban is érdekelt, de mostmár nem bírtam a kíváncsiságommal és belefogtam és nagyon megtetszett.
Jubi!
Hát persze, hogy koppinthatsz!
Annyi ötletet merítettem már innen, hogy fel sem tudnám sorolni!
Krimo, Mohácska!
Boldog névnapot!
Paat!
Ez IGEN!!! Még ekkora mennyiséget! Annyi szépséget találtam benne, hogy le is mentettem a képeket, hogy ötleteket lophassak! Kívánom, hogy mindegyiket sikerüljön eladnod! A barnás fakanáltartókat valami fapáccal kented be?
Stuci!
Váóóóóóóó! Fantasztikusan átvarázsoltad azt az asztalt!!!
A babakönyv pedig csudaszép lett!
Sztigris