Új privát üzeneted érkezett!

Melcsi!
Zölddel írás a következő egy perjel(\)után green és ez után kapcsos zárojelek között a szöveg. A <font color="ff0000">formázásnál ezt is megtalálod</font>
A gifek lementésénél a mappát azaz könyvtárat Te hozod létre és oda mented el.

Kép

KépKép
nyanya67

Krisztanyanya!

Nem találom a formázást,úgy dedósoknak szólóan pontosan leírnád a jelek és a színek használatát?
Köszönöm!

Kriszta!

Szeptember 10-e előreláthatóan jó lesz nekünk is. Írj, ha valamibe be kellene segíteni.

Melcsi!
Remélem rendben megy a lakásvásárlással kapcsolatosan minden. Írj a fejleményekről. Az üzletek Érden vannak? És tényleg vannak bababútorok is? Én Érdet nem igazán ismerem, csak néha kinai étterembe szoktunk oda mennyi, mert nagyon jó a négyízű csirkéjük, na meg persze cukrászdába is megyünk oda néha, ha finom édességet ennénk.
És te hol találtad meg a dokumentációt, mert ilyeneket már tudok csinálni Kép Kép , de ezt egy másik fórumban magyarázta el valaki, hogy melyik billentyű kombinációkkal kell.

Pusz pusz

Paga

Gabi
paga

Jó reggelt Lányok!
Szerintetek normális, hogy még mindig fájogat a hasam? Remélem, nem lesz baj! És remélem, azért fájogat, mert megtörtént a csoda! Jaj, annyi minden foglalkoztat! Még egy jó hét, és utána tesztelhetek.

RKriszta! Itt az email: shell@primposta.com
Még hogy kilógsz a sorból! Neked is sikerül!! Ráadásul azoknak könnyebben összejön a baba, akik már szültek. Úgyhogy fel a fejjel!Kép

Melcsi Kedves! Örülök, hogy minden rendben nálatok!Kép
Ha majd én is ott tartok, akkor én is UH-zok, meg minden, csak hogy elkerüljem a szúrást. Remélem, nem fog kelleni!
Az üzletetek Érden van? Helyileg merre? Ha esetleg arra járunk, akkor szivesen benéznénk!Kép

Sheila! Te mikor fogsz tesztelni?

KrisztaNyanya! Valami jó hír??
Milyen profi vagy ebben a gépezésben! Én ezt a formázást nem találom! Én sem vagyok valami nagy gépes zseni!

Szerintetek lehet hinni a jóslásban? Én még nem jósoltattam, mert nincs hozzá bátorságom(gyáva nyuszi), de a páromnak már többször is jósoltak, és képzeljétek, az mind bejött. Pedig nem általános dolgok voltak! Ehhez mit szóltok?
Azt is jósolták, hogy lesz gyerekünk!Kép

Puszi mindenkinek!
Dina
dina2004

Sziasztok!
Nem tudom ez normális-e de én éjszaka alig alszom valamit, reggel meg ébredés után 1-2 órával ragad le a szemem!
Már biztos írtam én megyek debrecenbe amniocent.-re, eléggé félek, de nagyon utánaolvastam és tul.kép. nem találtam olyan eseteket, hogy baj lett volna! Jövőhéten fogok időpontot kérni és kb 1 hónap múlva megyek! Majd el mondom mi volt.
Melcsi! én úgy érzem ebben az országban semmilyen ügyet nem lehet csak úgy elintézni! Voltam tegnap az OTP-be megtudni milyen kölkcsönt vehetünk fel. Erre kiderül, hogy addig nem kaphatunk államilag támogatott hitelt amig lakás van a nevünkön. Mert a telket már megvettük és úgy akartunk építkezni, hogy hitelből elkezdjük és utána eladjuk a lakást és annak az árából fejezzük be. De most így előbb el kell adni a lakást, elmenni albérletbe és úgy kölcsön. Csak nem tudom hogy fogjuk fizetni az albit is meg a kölcsönt is. Most nagy a gond, pedig annyira útálom már a panelt!!!!!
Dina! Már anyira kíváncsi vagyok! (gondolom ti is) Amikor terhes lettem nekem is volt mindenféle panaszom ami a két naggyal nem nem is értettem, és azt hittem baj lesz, de látod minden ok.! Ne aggódj, nemsokára kiderül!
Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

monitor bal oldalán látjátok ezt
Kép
A Dokumentáció mellett lévő lefele nyilat nyomjátok meg és itt válasszátok a Formázás parancsot

Kép

KépKép
nyanya67

Köszi NyanyaKriszta!

Megtaláltam, csk ezt a részt én kapásból el szoktam tüntetni, ezért nem láttam eddig, és nem tudtam, hogy hol kell keresni. Majd elolvasom és okosodom belőle.

Köszi

Paga

Gabi
paga

Mandula!
Ezen egy párszor már én is kiakadtam, hogy itt semmi nem megy simán. Mi 3 éve vettük a lakásunkat hitelből, de a szoc.polra nem voltunk jogosultak, mert már van a nevemen egy kis garzonlakás. A két lakás értéke összesen nem haladja meg a 24MFt-ot. Ha eladtam volna akkor már járna szocpol. Viszont akinek nincs a nevén lakás és vesz egy 150MFt-os lakást annak jár. Hogy is van ez???

Kép

KépKép
nyanya67

Kriszta!
Most látom csak, hogy írtál nekem. Nagyon aranyos vagy, hogy engem is hívsz. Köszi Kép Még nem tudom hogy alakul az a szombatom, majd meglátjuk KépKép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Dina!
Jó hírrel még nem szolgálhatok, de Ti lesztek az elsők, na jó a másodikak, akik megtudják Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Helló Lányok!

Küldtem e-mailben telefonszámot azoknak, akik megadták a címüket. Mandula? DruszámKriszta? Nektek is szeretném elküldeni!

Kedves Melcsi!
Először is: ne félj attól, hogy lányod lesz! Gondolom, azért félted, mert a lányok élete állítólag nehezebb, de én nem cserélnék semmiért egyetlen férfivel sem! A nehézségekkel együtt is nagyon jó nőnek lenni (általában). Bár én sem tudom, mit kezdenék egy kis tökössel...Kép
Nálunk Apa Lilinél - a császárra való tekintettel - egy ablak mögül leskelődhetett volna..., de kihagyta. Aztán amikor felsírt, kivitték neki, Lili ordított, Apa meg elkezdett hozzá beszélni, erre csendben maradt és csak lesett nagy szemekkel - még ma is könnyes lesz István szeme, ha erről mesél. Egyébként azt hiszem, rá nézve szerencse, hogy nem tudok normálisan szülni, mert így nem kellett elutasítania a kérésemet, hogy jöjjön be velem.Kép
Ami a kanpecát illeti, a szept. 10. előtti és utáni hétvégére ígér a Sporthorgász jó haljárástKépKépKép
Apa lába valószínűleg az Állatkertelés gondolatától betegedett meg, mert az előző estét viselte nehezen, de látva, hogy nincs visszaút, ott már semmi baja nem volt, sőt!
Melcsi, Te nagyon stramm kismama lehetsz, ha így bírod a kiképzést, én olykor pocak (mármint babás pocak) nélkül is lihegek az iskolai lépcsőmászástól.Kép
Bútorbolt? - nézni is imádom! Meg is fogunk lesni Titeket egyszer, egyik nagybátyám úgyis Érden lakik! (Nekem mindenhol lakik nagybátyám!Kép)
Szakmai ártalom? Inkább kíváncsi vagyok Rátok! Olyan hihetetlen számomra, hogy tkp. vadidegen emberekként el tudunk "beszélgetni"egymással, hogy olykor a legtitkosabb dolgainkat is elmondjuk egymásnak. Kíváncsi vagyok, vajon élőben is ilyen jól működik-e! Nagyon szeretném! Egyébként az osztályomnak is szervezek rendszeresen palacsinta-partikat, kirándulásokat - én élvezem!

Drága Paga!
A Ti dolgotok, hogy magatokra vigyázzatok, és gyertek szept. 10-én! Egyébként a gondolatért köszönet!

Kedves DinaMama!
Csak semmi para! Mindhárom terhességem elején azt hittem, most fog megjönni. Én akkor helyetted előre is kiparáztam magam, úgyhogy nyugi! Laza séta Apával a patikáig, és vegyetek tesztetKép. Két különbözőt!

Kedves Mandula!
Nagyon várom az e-mail címedet!
Az álomkór pedig talán azért van, mert most kéne kialudnod magad a következő 1-2 évre előre. Szerintem teljesen normális, én is így voltam vele, mégha az én elmeállapotom meg is kérdőjelezhető. Éjszaka a nagy csendben agyaltam, nappal meg aludtam volna... Van, aki szerint a baba bioritmusa hat az anyáéra, bár jobb lenne, ha fordítva lenne: nem lenne jó, ha Picuri az éjszakát töltené ébren, nappal meg szunyálna...
A kölcsönt felvevőknek pedig csak annyit, hogy nem csak az OTP létezik! Két éve az akkori Posta, ma Erste Banknál magunk sem hittük, de teljesen gördülékenyen intéztük a lakáshitelünket. Bár én az OTP-re sem panaszkodhatok, a héten nagyon flottul intézték egy ügyünket!Kép Az más kérdés, hogy milyenek a törvények és a jogszabályok...Kép

KrisztaNanya!
Alakuljon már úgy az a szombat?! Mert ha nem, tudok én cseppet sem aranyos is lenni... Na, félre a tréfával, ugyan Téged ismerünk a legkevésbé, de szerintem mindannyian nagyon szeretnénk megismerni. Bár még egymást sem ismerjük, de már jó úton járunk! Várunk Titeket!

Ma tisztára lükék voltak a lányaim! A két nagy egymással civakodott, Lili meg hisztis volt. Egész nap nem aludt, de az előbb szaladtam be hozzá, (le is fényképeztem), mert úgy aludt el a tévénk előtt, hogy könyökölt és a két kezében támasztotta az állát.Kép Felébresztettem, már fürdenek Lucával és oktatja a 11 évest, hogyan is kell fogat mosni...

Megyek, leállítom és kihalászom őket!

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Sziasztok Lányok!
Kissé feldúlt vagyok, a mai nap is ügyintézééés jegyében telt, sőt csak du.5-től tudtam henyélni.
Bizony a szocpolt csak igérgetik, de nehéz megszerezni.Mi már jogosultak sem vagyunk, mivel használt lakásra csak 35 éves korig lehetett volna a felét felvenni. Ha újat vettünk volna, még 4o éves korig járt volna, de itt a sok volna!
És bizony ha van lakásod, nincs áll.tám.hitel!
Nekünk szerencsére (idézőjel) nincs lakásunk, az üzletbe vagyunk bejelentve, igy megy ez a dolog.
Van honlapunk, www.albertbutor.hu azon minden rajta van a butorokról.

Kedves Kriszta!
Természetesen én is segitek a buliban, összeütünk vmi bográcsos cuccot.
Bár meg lehetne mondani a férfiaknak hogy 3 fogásos kaja lesz, de titok hogy mi.
Zsiros-kenyér-hagymával.
Ez nálunk egy buliban nagyon bejött, csináltunk a fiuknak ápr.1-i meglepetést, mindenféle hülye feladatokkal, férfi lábszépségverseny, derékra kötött ceruza betalálása sörösüvegbe, stb, és ezt tálaltuk a végén, ők meg teljesen másra számitottak. Sirtunk a röhögéstől.

Kedves Paga!
igy már nem is érzem magam olyan bénának, látom Te se vagy még nagyon profi!

Kedves Mandula!
Én is sokszor fenn vagyok éjszaka, főleg ha pisilni kell, két órát is képes vagyok forgolódni, aztán 6 felé elalszom, 1/2 7-kor meg szól a vekker.
Mátéval nem volt ilyen bajom, de az elvetélt babával ugyanez volt, lehet hogy korral jár?
Régen ágyu is döröghetett mellettem, most meg azt hiszem, nem fog zavarni az sem, ha Pöröntyke nem alszik rendesen éjjel.
Igaz, délután henyélek, és alszom is mint a bunda olyankor.Kép

Kedves Nyanya!
Olyat nem lehet, hogy az egész iromány zöld legyen?Kép Kép Kép

Puszi
Melcsi

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Melcsi hát tényleg nem vagyok valami nagy számítógépes ügyekben de excelben például jó vagyok, csakhogy valamivel dicsekedjek is és nagyon szeretek benne dolgozni.
És az alvókámmal sincs semmi gond. Én ha fel is kell kelnem pisilni, amikor visszafekszem szerintem 1 percen belül már alszom is. Szerencsére! Bár anyukám is azt mondta hogy fiatal korában jó alvó volt most meg egész éjszakákat fent van. Remélem nálam marad a jelenlegi állapot!

Kriszta!

Komolyan beszéljünk arról is, hogy ki mit visz, mit segít! Nem csa a te feladatod kell hogy legyen! Te csak szervezkedj, add ki a feladatokat, ez szakmába vágó neked. MI meg végrehajtjuk, mint a jó kisdiákok.

Pusz, pusz mindenkinek és jó alvást is! Ja, és ha nem megy az alvás, akkor nézzetek hullócsillagokat, mert állítólag ma éjszaka sok lesz, akkor kívánhattok minden jót magatoknak. Persze ehhez az is kell, hogy ne legyen felhővel teli az ég.

SZiasztok,

Paga

Gabi
paga

Szia Kriszta!
Most látom hogy az enyém előtt jött be a leveled!
Én imádok nő lenni, de nagy az én félelmem a lánnyal kapcsolatban.
Az én anyukámmal sajnos nem olyan felhőtlen a viszonyunk mint kéne. Itt bejön a képbe a hugom, aki 7 évvel fiatalabb nálam, és mióta megszületett, ő a központ, de mindenben. Ez egy hosszú történet, és biztos van másik oldala is, mert én se vagyok angyal, de attól félek, hogy esetleg egy lányt nem tudnék ugy szeretni feltétel nélkül, mint a fiamat. Tudom hogy mindent egyformán kell, hiszen nagyon rossz, igazságtalan példa van előttem, és mégis.Kép
Ha fiú születik, nem kell erőlködnöm ezen a téren. De milyen reakciót vált ki egy lány belőlem?
Ráadásul az elvesztett babám fiú volt, akit annyira vártam!
De most nem tüztem ki célt a nemét illetően, csak legyen!
De kicsit bizonytalan vagyok mégis.
És meg se tudnám a nuniját mosni, mert csak magamnak tudom!Kép
Egyébként pont azon gondolkoztam éjjel, hogy mit is kezdünk majd egymással ha találkozunk.Biztos furcsa lesz, de aztán arra is gondoltam, hogy az életkorunk nagyjából azonos, a férjek pecások, az érdeklődés is hasonló, hát nagy bal nem lehet. Még alakulhat igy egy uj baráti társaság is. Én érdeklődve várom, és másnak a véleményét is ezügyben.
A pocakot tényleg jól birom, de mint először irtam már, kb.2-szer akkora vagyok, mint lehetnék.A nagybátyám azt mondta erről, hogy ez nem is rossz állapot, mert biztos az idegrendszerem is párnázva van. Ez igy lehet, tényleg nyugodt és türelmes vagyok.
Viszont az anyukám sosem bocsájtotta meg, hogy ekkora sullyal ilyen szerencsésen megtaláltam a helyem a világban. Ez az én legnagyobb hibám.Kép
Szóval mindenfelé van rokonod... Hát csak gyere hozzá, útközben meg megnézel minket!Várlak!
Jövő hét nem jó, csak alkalmazott van itt, bár figyelemre méltó és rendes fiú, de inkább akkor gyere, ha itt vagyok.22.után bármikor.
Puszi
Melcsi

melcsi1967

Kriszta!
emailem: krissta@freemail.hu Kép
De mi nagyon nem szeretünk horgászni. Ez nagy baj?
Ez tényleg pecás buli lesz?

Ha az egész iromány kapcsos zárojelek között van és előtte a \ green akkor mind zöld lesz. Másként nem megy. Gondolom Te egy gombnyomásra gondoltál, vagy hogy állandóra átállítod, de ilyen lehetőség itt nincs. Kép

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Melcsi!
milyen hónapban születtél? Nem vagy véletlen ikrek? Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Kedves Nyanya!
Tényleg azt hittem hogy van ilyen gomb.
Október 2-i vagyok, mérleg.Miért, vannak olyan tulajdonságaim mint egy ikreknek?Kép Kép Kép

melcsi1967

Melcsi!
Igen vanak Kép de a mérleg kicsit hasonlít az ikrekre. Én ikrek vagyok Kép

Kép

KépKép
nyanya67

nnnnnn

Kép

KépKép
nyanya67

Puszi öreglányok:DD

Na lassan de ovatosan kicsit utána olvastam az itteni dolgoknak de követni azt nem igen tudom(biztos a kor) teszi:D
Rabkri igen Nekem van egy 1 körüli kislányom aki 14-én lesz 1 éves:!!!(hurrá)
Jol összehoztuk Ö 14én ünnepel Én 21 -én ami már szinte matuzsálemi kor hisz 44 leszek Kép huha még leirni is sok:D
Látom Mindenki jol van szépen gyarapodik a csapatKép
Lánykámrol annyit ,kijött az elsö foga most igy 1 évesen és kébzeljétek a szemfoga bujt ki elsöre Dokinéni szerint "táltos" lesz a gyerek:D
Szoval most vasárnap nagy banzáj lesz nálunk hisz nem mindennapi esemény elé nézunk.
Szombaton is bulizni fogunk a dédi lesz 70éves Páromnagymamája). Igazábol Nikim most lesz ugymond "bemutatva" a nagy családnak:D Kivi vagyok ,hogy fog reagálni a sok rokon imádatának:D
lenne egy kérésem ,hogy ne keljen visza olvasnom kb ezerévet:D tömören leirnátok kinek lesz mostanság babája? egyszerüen igazábol nem tudlak Benneteket követni ja kérem a lustaságnak is megvan a hátulütöjeKép
Igérem igekszem sürübben járni majd!más.... Melcsi olvastam a dillemádat a lánybabákkal kapcsolatba, nekem van két nagy fiam 13 és 16 évesek,Mindig is szerettem volna egy kislányt ami most igaz más apátol de sikerült és mondhatom Neked öszese hasonlithato:DDD
Én teljesen megértem a problémádat és a Te esetedre visszatérve elmondok valamit. A párom nagymamája szoszerint minden lányt utál! de ezt komolyan mondom szoszerint érds!
Nos megszuletett Nikim aki ugye az Ö unákájának a gyermeke és majdnem egy év telt el ,hogy megnézte..ezt ugy érds ,hogy kb két hete nézte meg elözször Kép
Szerinte a lány gyerek nem gyerek és neki is az volt a gondja mint neked az Ö huga volt az isten a családjába ebböl adodoan nem szivleli a lányokat! ami szerintem elég nagy baj!!
Most kezd a dédi megenyhulni Nikivel szembe is söt könnyes szemmel mondta alig két hete majd egy napon születtek:D
Hidd el nagyon de nagyon Boldog leszel ha kislányod lesz tudom magamrol a két fiu után:DD
Nos most ennyi fért bele
Igérem jelentkezem
Puszi Öreglányok:DD
tifics

(Melcsi drága)
Ha van butorboltotok akkor te ugye eltudod nekem valahogy küldeni hogyan kell egy pelenkázos kiságyat összerakni,? Máűrmint a szerelési rajzot vagy valami hasonlot!
Kaptunk egy ilyen ágyat és nincsenek meg a rajzok hogy kell összeszerelni Kép És hát ugyi nem egy asztalossal élek együtt::D elöre is köszike ha tudsz segiteni
tifics

Nos ugy látom ma Én nyitom az oldalt:D
Nos Hölgyeim mostantol másnéven leszek .Az uj nevem zsenge :d stilusosanKép
pusz

Kép
zsenge

Szia Tifics! Jó hallani rólad!Kép
Lehet, hogy elmaradott vagyok, de nem tudom, mi az, hogy:D. (?)
Most tényleg Zsenge akarsz lenni?? Nekem már Tifics maradsz!Kép

Hozzászólva a "nagymama gyűlöl minden lányt" témához, az én egyik nagymamám is valami hasonlót bírt cselekedni, mert nem emlékszem arra, hogy még az életében(Isten nyyugosztalja) egyetlen egyszer is adott volna egy iciri-piciri puszit is!Kép

RKriszta! Igen, írj le minden részletet az összejövetelhez, és mi csináljuk!Kép
Csinálhatnánk bográcsban paprikás krumplit, azt nem nehéz megcsinálni...

Melcsi Kedves! Bocs, hogy megkérdezem, ha fájó, akkor ne válaszolj, ebben az esetben ezer bocsánat, ...de ha már írtad, akkor megkérdezhetem, hogy hány hetesen vetéltél el? És tudod, hogy mi volt az oka?
Nem tudom, olvastad -e, de én korábban írtam, hogy én is elvetéltem a várva várt babókát a 7-8 hétben. Arra a kérdésemre, hogy mi volt az oka, a Doki azt mondta, hogy az esetek nagy részében genetikai probléma.Kép Hát, ki voltam ám úgy rendesen!Kép

Puszi mindenkinek!
Dina
dina2004

Sziasztok Lányok!

Az előbb írtam, és el is tüntettem! Hol lehet?
Tifics! Tehát akkor te vagy Zsenge! Én 13hetes és 2 napos vagyok! Gratula a kislányodhoz! És boldog szülinapot neki és /majd/ neked is!
R. Kriszta! emazor@freemail.hu És tényleg beszéljük meg, hogy mit segítsünk!
Melcsi! Olvastam a lányokkal kapcsolatos aggályaidat! Én elsőre is lányt szerettem volna, de fiam lett, nem cseréltem volna 100 lánnyal! A második kislány és nagyon hisztis volt kicsinek. Most nagynak pedig nagyszájú lobbanékony és sértődős! DE! Ezen kívül még jólelkü, jószívü és nagyon szeretetre méltó! Csak nekem kell megtanítani, hogy neki lessz rossz amíg nem tanulja meg kezelni a rossz tulajdonságait! /én is pont ugyanilyen voltamKép/ Az nekem mindíg olyan fura ha egy gyereknek nem jó a kapcsolata az anyukájával. Az én mamám meghalt 6 éves koromban és talán idealizáltam az anya-gyerek kapcsolatot, aminek próbálok megfelelni. Nem mindíg sikerül, olyankor egy kicsit bűntudatom van.
Na már most álmos vagyok!
Szép napot mindenkinek!
Még jövök!

KépKép
mandula35

Dina kedves NE PARÁZZ!!!!
A pocifájás szerintem természetes, nekem is fájdogált a múlt héten, persze én is aggódtam:-)
köztünk épp egy hét van, ugye??
nekem hétfőn lenne esedékes a mensim, tehát aznap tesztelek:-)
ilyenkor már javában görcsölni szoktam előtte, és némi színes váladék is szokott lenni...

most: SEMMI, tehát nagyon reménykedem!!!
viszont: olyan iszonyú fáradékony és álmos vagyok, hogy este alig várom, hogy ágyba bújhassak, pedig éjjeli bagoly vagyok egyébként.
tegnap is azért nem írtam Nektek, mert nem volt este már lelkierőm, csak azon járt az eszem, hogy vízszintbe kerülhessek:-))
hajnalonként émelygek és szédülök, este is van némi hányinger, érdekes mód akkor, mikor jóízűen megvacsiztam:-)

ezek az e heti tüneteim, ha várandós vagyok, akkor ma töltöm a 4. hetet:-))

Ne gondolj vetélésre, lécci:-))))
minden OK lesz, meglátod,

puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

De ki az a Zsenge? És miért van új neve?

Paga

Gabi
paga

Kedves Sheila! Örülök, hogy írtál!Kép Már éppen keresni akartalak, hogy hol vagy!?
Hát, rendesen produkálod ám a terhességi tüneteket!Kép - Hú, de izgi! Igen, valamivel kevesebb, mint egy hét van köztünk, mert nekem pénteken kell tesztelni, ami most úgy tűnik nekem, mint ha egy év múlva lenne....... pedig, hogy milyen gyorsan telik az idő, nem is merek belegondolni....
Egyébként én csak mensikor szoktam görcsölni, előtte sohasem. És csak azért parázok, mert amikor terhes voltam, akkor végig fájt a hasam...
Na jó! Nem parázok! Még a végén kiutáltok...Kép

Mandula!Kép Minden rendben van veled? Csak egy hónap múlva mész amnio-ra? Nem lehet korábban?

Puszi mindenkinek:
Dina
dina2004

Szóval tovább olvasva akkor a Tifics a Zsenge? És mi az oka a névváltásnak?

Szóval én sem tudok rólad sokat bár a neved ismerős, de mivel régeeben olvastam sajnos nem igazán maradtak meg az infók. Én 10+3, terhes vagyok, nagyon nagy örömömre, és tele aggállyal.

Sheila, Dina annyira sajnálom, hogy a jövő héten nem vagyok net közelben, mert vasárnaptól-vasárnapig nyaralni megyünk, és csak késve olvashatom a jó hírt, mert naygon bízom benne, hogy jó hír lesz.

Kriszta! A telefonszámot megkaptam. Köszi, majd egyeztetünk, meg címet váltunk, meg megküldöm a saját telefonszámomat is. Szerintem az időpont jó, eddig legalább is. Arról nem emlékszem, hogy szó lett volna, hogy felnőtt buli, vagy gyerekes?

Melcsi, Mandula! A babával, veletek minden rendben?

Krisztanyanya! Az lehet, hogy a társalgó választás csak az XP-n jön be. Mert itt a melóhelyen megvan, de otthon nem tudtam elővarázsolni, és otthon csak WIN98 van. Pedig ott lenne néha egy kis időm gyakorolgatni a mindenféle extra dolgoggal tudjam színessé tenni a mondandómat.

Puszi,

Paga

Gabi
paga

Szia Paga!Kép
Hova mentek nyaralni? Majd ha visszajössz, akkor majd olvasod a jó híreket!Kép
Neked mikor lesz valamilyen genetikai vizsgálat?

Puszi, Dina
dina2004

Gomaendrődre megyünk horgásznyaralásra, Kőrös holtág partjára. Én piehenk, a fiúk meg horgásznak.

Dokihoz 23-án megyek, akkor leszek 12 hetes, akkor beszéljük meg a részleteket. Meghallgatom mit mond, bár utdom, hogy Õ, ha más vizsgálat eredménye nem indokolja nem tartja szükségesnek a genetikai vizsgálatot, de azért az érvei érdekelnek, mert én még mindig bizonytalan vagyok!

Pusz,

Paga

Gabi
paga

Paga!
Nem windows függő. Bal oldalt van egy elválasztó vonal és ez lehet, hogy neked otthon legbalra van állítva. Állj rá az egérrel és mikor megjelenik a jobbra-balra mutató nyíl az egér bal gombjának nyomvatartásával húzd el kicsit jobbra azt a vonalat.

Kép

KépKép
nyanya67

Sajnos csak 16 hetesen lehet leghamarabb amnio-ra menni, remélem kapok is időpontot akkorra, mert így is 20 leszek mire eredmény lesz!
A babával minden rendben, tegnap egy kicsit megijedtem mert délután fájt a hasam, de lepihentem és elmúlt. Lehet, hogy csak sok volt a dolgom mostanában!
Tegnap beszéltük apával, hogy az amnio. előtt elmegyünk 4D-re, ma felhívom őket az időpont miatt!
Puszi mindenkinek!

KépKép
mandula35

Gomaendrőd=Gyomaendrőd

Krisztanyanya! Itt bent én is így csinálom, amikor megnyitom a forumot egyből kihúzom a vonalat balra, hogy jobban lássam az üzeneteket, de vissza is tudom húzni. Otthon viszont meg sem jelenik, de a kettős nyíl sem hiába megyek a bal széle felé, biztos, valami nézetbeli beállítás lehet, csak nem tudom, hogy mi. Ha esetleg tudod, akkor segíts, én is megpróbálok rájönni. De abba sem halok bele, ha nem jövök rá. Csak olyan jópofa dolgok vannak ott. Azért köszi, hogy foglalkozol a hülyeségeimmel.

Szia,

Paga

Gabi
paga

Dina!

Akkor nálatok már eldőlt, hogy megcsináltatjátok az amniot? Nem tudom miért vagyok én ilyen bizonytalan? Majd beszámolsz róla, ugye? Te vagy 3 héttel előbb jársz, mint én. Hol csinálják?

Pusz mindenkinek

Paga

Gabi
paga

Paga!
Lehet, hogy félreértettél valamit, ha így van, akkor bocsi...de én még csak ott tartok, hogy minél előbb terhes legyek! Jövő hét pénteken tesztelek.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!Kép
A pocakosoknak a legjobbakat kívánom!Kép; annak aki még nem tudja hogy pocakos(köztük én is), azoknak zebrákat!Kép
Ha korábban nem tudok jönni, akkor hétfőn délelőtt jövök.

Puszi mindenkinek
Dina
dina2004

Dina, bocsi-bocsi, persze, hogy tudom, a kérdés Mandulának szólt.

Ne haragudj, hogy ilyen bunkó, figyelmetlen vagyok!!

Paga

Gabi
paga

Szia Paga!
Igen mi már eldöntöttük, megyünk. Debrecenben fogják csinálni, azt mondta a genetikus, hogy ott valamivel emberibb mint Bp-n. Én is eléggé félek, de biztosat akarok tudni! Természetesen majd beszámolok! Most 13+2 vagyok./ és kb. 20 hetes a pocim méreteKép/
Puszi

KépKép
mandula35

Paga!
Megnéztem a nézet beállításait, de semmit nem találtam se az explorernél se a Firefoxnál. Nálam mindkettő jó és win98-am van. Szerintem a babanet weboldala van így megszerkesztve és nem helyi beállítás.
Nézd meg otthon még1x, hátha annyira a balszélen van a csík, hogy az ablakod szélének látszik.

Kép

KépKép
nyanya67

Paga!
Megnéztem még1x és minden lehetőséget kizárva, szerintem tuti a bal oldaladon lesz az az elválasztó, csak nagyon a szélén.

Kép

KépKép
nyanya67

Kriszta!
Megkérdeztem a férjem és van kedve jönni a találkára, de ugye nem olyan fiúk a parton lányok a konyhában buli lesz? Kép Azért még egyeztessünk, hogy hogy is lesz. Bocsi de nem olvastam el mindent és lehet, hogy valami infóról lemaradtam. Gyerekekkel férjestől kell menni? És mit vigyünk? Kertes házban laksz? Ez olyan kertiparti féleség? Nem lehetne röviden összefoglalni amiket már leírtál, mert lusta dög vagyok, nincs kedvem visszaolvasni. Köszi Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Az emailem még1x: krissta@freemail.hu

Kép

KépKép
nyanya67

Helló Lányok, szép-jó estét!

Végre itt vagyok! Egész nap kőművest hajtottunk, olyat, aki ráér októbernél hamarabb, mert bejárati ajtót kell cserélnünk. Sikerült találni, úgyhogy kedden szétverik a bejáratot! De most még ennek is tudok örülni!Kép
Látom, nagyon termékenyek vagytok!Kép Igyekszem reagálni mindenkire!

Veled kezdem, kedves Melcsi, remélve, hogy jövő héten találkozunk, és akkor eheti a sárga irígység a többieket!
Megnéztem a honlapotokat, és egyre jobban vágyom látni Gyuri nagybátyámat a kies Érden... De: jövő héten Ti jöttök! Hétfőn falunapi megbeszélésen kell ücsörögnöm, kedden fogszabályozni megyünk a Szentkirályi utcába a lányokkal (+ ajtócsere, majd takarítás), de szerdától VÁRUNK TITEKET!
E-mailedet megkaptam, válasz legkésőbb holnap megy, mert István nincs itthon, és ilyen szakmai kérdésekre a választ jobb, ha nem én adom meg.

Drága Paga!
Nagyon igyekszem, hogy se otthon, a gyerekeimmel, se egyéb kapcsolataimban, de még az iskolában se legyek tipikus tanító néni! Ha mégis, szóljatok!
Ami a szept. 10-i rendezvény besorolását illeti: családos buli! Ahogy elnéztem gyerekeitek életkorát, mindenkiéhez tudok a sajátomból hasonló korú társat biztosítani. Sajnos csak Pocaklakóm nincs, de Ti hoztok bőven!
Gyomaendrőd? Július elején nyaraltunk mi is az egyik Kőrös-holtág mellett, egy ismerős családdal. Nagyon jó helyen voltunk, de sajna ez volt az a nyaralás, aminek alig vártuk a végét: ismerőseink tőlünk erősen eltérő elvek szerint nevelik gyerekeiket, és ez kissé elrontotta a kikapcsoldásunkat. (példa: lányok kártyáznak, 3,5 éves fiuk elveszi a paklit. Kérik vissza, nem adja. Erre anyuka közli, hogy ezt a gyereket fordítva kell nevelni: nehogy visszaadd a kártyát! És erre hozzájuk vágta. Mellesleg csodálkozik, hogy miért nem fogadnak neki szót a fiai... Ja, és még a 6 éves fiuk is bekakil.) De a hely tényleg jó, a strand is klassz, hal is van, főleg törpeharcsa. Jó időt, jó pihenést Nektek!

KrisztaNyanya, Druszám!
Én sem rajongok a horgászatért, bár múltkor kénytelen voltam fogni egy 2 kilós pontyot, mert egyedül hagyott Apjuk a botokkal... De hozzá se merek nyúlni a halhoz! És szerintem lesz itt más is, aki hasonlóképpen viszonyul a pecához, úgyhogy gyertek nyugodtan!

Kedves Zsenge Tifics!
Természetesen a meghívás (szeptt 10., szombat)Rátok is vonatkozik, lévén Te is törzsgárda-tag! Küldj egy E-mail címet, cserébe kapsz telefonszámot!

Kedves Sheila!
Nagyon úgy látom, alakul valami...Kép Nagyon várom a híreket!

Kedves Lányok!
Nagyon örülök segítőkészségeteknek, köszönöm! Terveim szerint bográcsban majd azt főzzük, amit a fiúk fognak (na jó, talán a fagyasztóban is találok valamit), de mivel a halat nem mindenki szereti(én sem),ezért egyéb betevőről is gondoskodnom kell. Ezen a napon azonban elsősorban beszélgetni, pletyizni szeretnék, és nem a konyhában tenni-venni, úgyhogy lehetőség szerint előre fogok készülni. A legnagyobb segítség számomra az lenne, ha leírnátok, melyek azok az ételféleségek, melyeket ki nem állhattok. (pl. hogy álltok a pulykamellel?) Várom a listát!

Melcsi! Az én pocakom baba nélkül is akkora!Kép

Kavarognak bennem a gondolatok anya-gyermek, anya-lány viszonnyal kapcsolatban is, de ezt majd máskor, most sürget Dorka, ide akar ő is ülni!

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Na, Dorka még várjon egy kicsit!

Miközben írtam, még vendégeink is voltak, és ez idő alatt mi minden történt itt!
Kedves Druszám!
Az előbb tudtomon kívül is válaszoltam néhány kérdésedre. Kertünk is van, meg nagy (bár még csak félig berendezett) nappalink. A programot majd a hangulatunk alakítja, de nem akarom a napot a konyhában tölteni! Szerintem jónéhányan tudunk vezetni, ha úgy tartja a kedvünk, meg a gyerekeké, kimegyünk a Dunára, ha be akarunk jönni, bejövünk. Kötöttségek nélküli, laza, "érezze mindenki jól magát" napot képzelek, ismerkedéssel, sok beszélgetéssel.

Na, most már nagyon sürget Dorka, majd még beszélünk róla, de írjatok Ti is, mit szeretnétek!

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Druszám, Mandula!

Mail ment!

R.Kriszta
Vendég

Kriszta!
Köszi megkaptam. Még a címet írd meg légyszi, hogy tudjam hová kell menni.

Kaja: én mindent szeretek, ami pujkából, csirkéből vagy halból van. Csak disznó és marhahúst nem eszem Kép De a zsíroskenyér hagymával is nagyon finom. Szerintem nem kéne költségekbe verni magad vagy legalább mond meg mennyivel szálljunk be. Ha van bográcsod a bográcsos paprikáskrumpli is tuti jó kaja.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Kriszta!

A tanítónénis dolgot viccből írtam. De azt komolyan gondoltam hogy jó, hogy szervezel mindent, de szerintem mi is szívesen megteszünk mindent, amit mondasz, ne csak a te gondod legyen. Akár pénzzel beszállunk, akár úgy hogy viszünk sütit, italt, egyebet. Nekünk az is nagy segítség ha te szervezed! Köszi-köszi!

A mailt én is megkaptam.

Paga

Gabi
paga

Még vagyok egy kicsit.

Kriszta!
Én is imádom a zsíros kenyeret, főleg lilahagymával, meg paprikával, paradicsommalKép!
Ti az autótokba szálljatok be és gyertek, erre a témára nem is akarok visszatérni!
A paprikáskrumplit még szavazásra bocsáthatjuk.

Drága Paga!
Tudom, hogyan értetted, semmi sértőt nem láttam benne, nehogy magyarázkodni kezdj! Csak hülye pedagógusokkal kapcsolatban annyi hülye sztereotípia él (jellemzően nem véletlenül), hogy folyton cáfolnom kellKép.
Egyébként meg mindenki magát és kis családját hozza, holnaphoz 4 hétre!!! Téma lezárva, csend legyen, gyerekek!Kép

R.Kriszta néni
Vendég

Sziasztok Lányok!
Igenis Tanitónéni, ott leszünk, de valami gyors kaja elég, és a bográcshoz nem kell a konyhában vacakolni.
Bármilyen étel jó, de dobjuk össze az árát.
Akár a parton is megfőzhetjük, ha szabad, és akkor szemmel tartjuk a pecabotok gazdáit is. Hátha szólnak hozzánk 2 hal között.

Kedves Zsenge!
Én 27+1 hetes vagyok, 3.terhesség, 2.gyerek. 1 16 éves nagyfiúval már rendelkezem, aki szintén a férjemtől van.
A lányokkal kapcsolatban: biztos nem utálnám, hiszen én átéltem milyen ha nem igazi a szeretet.
Inkább attól félek, nehogy olyanná váljak, mint az anyukám.Ez egy kis görcsöt okoz a lelki köldökzsinóromban.
Milyen jó, hogy Te is velünk vagy!
A kisbabádat akartátok, vagy jött?
Nem volt gond a korod a babavárás alatt? Könnyen szültél?
És hogy vették a nagyok a kicsi érkezését?

Kedves Dina!
Bizony még mindig fáj, félek hogy sosem fog elmulni. Pedig igyekszem, de ezt nem lehet elfelejteni, és azt is látom már, hogy az új baba mem pótol, mert ugy érzem, hogy Õ lesz a 3. kisbabám, és a 2. most fentről segit engem.
22 hetes volt, és hirtelen jött a görcs, amit 2 nap alatt sem tudtak megállitani. Előtte utaztunk (azért félek én most mindenféle utazástól, hogy nyaralni is csak 40 km-re megyünk), jött 1 hidegfront, az infúzió mellément, az adagoló rossz volt, ráadásul a zárójelentés szerint oxitocint kaptam, ami pont fájást csinál.
Ezek után a 2.nap estéjén a kisbabám nem birta tovább.
A boncolás szerint teljesen egészséges, rendesen fejlődött baba volt, placenta, köldökzsinór is rendben volt, és Õ mégis elment. Nem derült fény az okra.
Előző napokban volt egy álmom, álmomban elveszett a kisbabám, és nem találtam sehol. És ez be is következett...
Remélem jó hirekkel vársz, mire a nyaralásból hazaérünk. Én is csak később tudom majd meg az eredményt, 21-én jövünk meg, de addig is gondolatátvitel!Kép

Kedves Sheila!
Már azt hittem elvesztél!
Szép terhességi tüneteid vannak!
Az este még biztosabb mint a reggel, én pl. az esti fogmosáskor kezdtem mindig öklendezni.
Remélem gratulálhatok majd! Neked is gondolatátvitel!

Kedves Mandula!
Haladéktalanul jelentkezz be a 4D UH-ra, mert itt Pesten legalábbis majdnem 3 hétre tudtak csak időpontot adni a Praxisban.

Kedves Paga!
Köszi Pöröntyke nagyon jókat ficánkol.
Apa tegnap behallgatózott, de olyesmit hallott, amitől kedve támadt behatóbban ismerkedni...
És akkor elbujt a gyermek, diszkréten hallgatott, ám később visszakaptam a meggondolatlanságért.
Nálunk most ritka madár a komolyabb akció, a dokim azt mondta, maradjunk inkább az alternativáknál, és nagyon igyekszünk betartani, de néha kell már más is, hát az fiatal korunkban sem volt tartós megoldás!

Na szóval Jól vagyok szerencsére. És Lányok, tudatom mindenkivel, hogy kevesebb mint 3 hónap van hátra, nov.11. a papirforma! És elkezdődött a 28.hét! Kezd visszatérni az önbizalmam.

Kedves Nyanya!
Mik azok a tulajdonságok?
Ha találkozunk, majd összehasonlitjuk egymást.
Nem baj ha nem pecázik az urad, akkor majd kap helyes kis köténykét és főz, vagy vigyáz a kisdedekre, vagy mosogat. Vagy szedegethet kukacot a pecásoknak!
Na ez csak a vicc volt, nehogy elriadjon és otthon akarjon maradni!

Kedves Zsenge!
Nem irtam, hogy van kiságyunk persze, de nem pelenkázós, azért majd elküldöm vhogy az összerakó rajzát, de nem tudom, tudod-e hasznositani.

Kedves Kriszta még egyszer,
Örülök hogy megsasoltad a lapunkat!KépKépKép
Mi ott vagyunk vasárnapig, szóval biztos összehozzuk, és a többiek remélem irigyek is lesznek!Kép
Nem tudod, hogy a Summerfest keretében kik lépnek fel Ráckevén?
Nem hiszem hogy akkora hasad lenne gyerek nélkül.

Puszi
Melcsi

melcsi1967

Melcsi!
Nem tudnék tulajdonságokat mondani, csak egy érzés volt, meg a stílus ahogy írsz, de ne kérdezd miért, mert fogalmam sincs. A férjem szeret főzni meg kisdedekre vigyázni is sőt még a kukacoktól sem írtózik. Minden bogarat, pókot meg egyéb undorító állatot megfog. Sőt még mosogat is ha kell. Szóval mintaférj Kép, de ha elriad, akkor én sem tudok menni, mert iszonyú a tájékozódási képességem. Még térképpel sem találok el sehova Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Melcsi!
Ágyat szeretnék majd venni Balázsnak, de még nem tudom milyet. Amit a férjed csinál azt lehet variálni? Úgy értem, ha pl matt lakkal vagy natur szeretném valamelyiket vagy esetleg színes páccal, mert a fényes lakkozás nekem nem tetszik.
ez pl mennyibe kerül?
Kép
és szétszedhető a két ágy, ha később egymás mellé/mögé akarom tenni?

Bocsi lányok, hogy eltértem a témától, ez egy kicsit off volt.

Kép

KépKép
nyanya67

Melcsi!

Peca-mail ment!!!

Még jövök!

R.Kriszta
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?