Sziasztok Lányok!
Igenis Tanitónéni, ott leszünk, de valami gyors kaja elég, és a bográcshoz nem kell a konyhában vacakolni.
Bármilyen étel jó, de dobjuk össze az árát.
Akár a parton is megfőzhetjük, ha szabad, és akkor szemmel tartjuk a pecabotok gazdáit is. Hátha szólnak hozzánk 2 hal között.
Kedves Zsenge!
Én 27+1 hetes vagyok, 3.terhesség, 2.gyerek. 1 16 éves nagyfiúval már rendelkezem, aki szintén a férjemtől van.
A lányokkal kapcsolatban: biztos nem utálnám, hiszen én átéltem milyen ha nem igazi a szeretet.
Inkább attól félek, nehogy olyanná váljak, mint az anyukám.Ez egy kis görcsöt okoz a lelki köldökzsinóromban.
Milyen jó, hogy Te is velünk vagy!
A kisbabádat akartátok, vagy jött?
Nem volt gond a korod a babavárás alatt? Könnyen szültél?
És hogy vették a nagyok a kicsi érkezését?
Kedves Dina!
Bizony még mindig fáj, félek hogy sosem fog elmulni. Pedig igyekszem, de ezt nem lehet elfelejteni, és azt is látom már, hogy az új baba mem pótol, mert ugy érzem, hogy Õ lesz a 3. kisbabám, és a 2. most fentről segit engem.
22 hetes volt, és hirtelen jött a görcs, amit 2 nap alatt sem tudtak megállitani. Előtte utaztunk (azért félek én most mindenféle utazástól, hogy nyaralni is csak 40 km-re megyünk), jött 1 hidegfront, az infúzió mellément, az adagoló rossz volt, ráadásul a zárójelentés szerint oxitocint kaptam, ami pont fájást csinál.
Ezek után a 2.nap estéjén a kisbabám nem birta tovább.
A boncolás szerint teljesen egészséges, rendesen fejlődött baba volt, placenta, köldökzsinór is rendben volt, és Õ mégis elment. Nem derült fény az okra.
Előző napokban volt egy álmom, álmomban elveszett a kisbabám, és nem találtam sehol. És ez be is következett...
Remélem jó hirekkel vársz, mire a nyaralásból hazaérünk. Én is csak később tudom majd meg az eredményt, 21-én jövünk meg, de addig is gondolatátvitel!
Kedves Sheila!
Már azt hittem elvesztél!
Szép terhességi tüneteid vannak!
Az este még biztosabb mint a reggel, én pl. az esti fogmosáskor kezdtem mindig öklendezni.
Remélem gratulálhatok majd! Neked is gondolatátvitel!
Kedves Mandula!
Haladéktalanul jelentkezz be a 4D UH-ra, mert itt Pesten legalábbis majdnem 3 hétre tudtak csak időpontot adni a Praxisban.
Kedves Paga!
Köszi Pöröntyke nagyon jókat ficánkol.
Apa tegnap behallgatózott, de olyesmit hallott, amitől kedve támadt behatóbban ismerkedni...
És akkor elbujt a gyermek, diszkréten hallgatott, ám később visszakaptam a meggondolatlanságért.
Nálunk most ritka madár a komolyabb akció, a dokim azt mondta, maradjunk inkább az alternativáknál, és nagyon igyekszünk betartani, de néha kell már más is, hát az fiatal korunkban sem volt tartós megoldás!
Na szóval Jól vagyok szerencsére. És Lányok, tudatom mindenkivel, hogy kevesebb mint 3 hónap van hátra, nov.11. a papirforma! És elkezdődött a 28.hét! Kezd visszatérni az önbizalmam.
Kedves Nyanya!
Mik azok a tulajdonságok?
Ha találkozunk, majd összehasonlitjuk egymást.
Nem baj ha nem pecázik az urad, akkor majd kap helyes kis köténykét és főz, vagy vigyáz a kisdedekre, vagy mosogat. Vagy szedegethet kukacot a pecásoknak!
Na ez csak a vicc volt, nehogy elriadjon és otthon akarjon maradni!
Kedves Zsenge!
Nem irtam, hogy van kiságyunk persze, de nem pelenkázós, azért majd elküldöm vhogy az összerakó rajzát, de nem tudom, tudod-e hasznositani.
Kedves Kriszta még egyszer,
Örülök hogy megsasoltad a lapunkat!
Mi ott vagyunk vasárnapig, szóval biztos összehozzuk, és a többiek remélem irigyek is lesznek!
Nem tudod, hogy a Summerfest keretében kik lépnek fel Ráckevén?
Nem hiszem hogy akkora hasad lenne gyerek nélkül.
Puszi
Melcsi