Sziasztok!
Csatlakozom Marquezahoz! Tapasztalatból! A mellgyulladás óta küzdök a tejért, 2-3 óránként szoptattam 5 napig, hogy továbbra is 100% anyatejen éljen Fruzsi, ittam a Laktoherbet napi 5 csészével, pihentem egyfolytában, mégsem lett meg az a mennyiség, ami Fruzsinak kellett, éhes volt, ráadásul ideges is lettem az utolsó 2 nap, mert nem mindegy azért, hogy sírva alszik el a babád, mert nem lakott jól. Utolsó este már én is sírtam, akkor eldöntöttem, hogy ez hülyeség, másnap kapott egy evésre tápszert a többi anyatej, azóta majd kicsattan a nevetéstől, mindketten újra vidámak vagyunk. Most adom neki a tápszert amikor nincs elég tejcsi, egyelőre elég napi 1 pótlás, aztán majd meglátjuk. Tudom, hogy a legjobb a babának az anyatej, de ha egyszer nincs elég nem lehet a baba kárára erőltetni!!! Én már nem vagyok elkeseredve, Fruzsi 4 hónapos idáig csak anyatejet kapott, most is majd amíg lesz, aztán már jöhetnek a finomságok lassan
Ezvicc!
Szerintem se aggódj a 2 hónapos oltást Fruzsi meg se érezte, a 3 hónapost szintén nem.
Nekünk is Tefal P. mérlegünk van, eddig még jó volt, nincs panasz, igaz a mocorgást le kell állítani legalább 2-3 másodpercre, hogy pontos adatot kapjunk, ez néha nem nagyon megy
A tejcsi miatt se aggodj! Idáig én is baromi görcsösen ragaszkodtam a csak tejcsihez, de hidd el nyugodtabb leszel, ha hozzápótolsz, nem idegeskedsz, közben iszod a teát, lehet, hogy jobban lesz tejed, ha meg nem, adsz amennyit csak tudsz. Az is szuper, hogy 2 hónapig adtad, pedig mennyit idegeskedtél idáig is... Szóval fel a fejjel, mert a baba nagyon megérzi, ha idegeskedsz!
Pocak