Sziasztok!
Anita, nagyon szép a pocid!!! Csinos vagy!
Azt figyeltem meg, mióta növöget a pocim, hogy mindenki jobban megnéz az utcán is (amit én eleve utálok, de most valahogy büszkeséggel tölt el).
Ti is így vagytok vele?
Ági,
én az Árkádban lévő bioboltban vettem a 3,3 dl-est, ez volt kb. 1.000 Ft, és szinte néhány órán belül hatott. Miután hozzáadott cukrot és tartósítószert sem tartalmaz (németből származik), készülj fel egy fanyar, kissé kesernyés, de finom, üdítő italra. Én kb. egy nap alatt szopogattam el az egészet az előbb említett tualjdonságai miatt, de már az első kispohár után éreztem a jótékony hatását.
A patikákban egyébként lehet áfonyakapszulát kapni, de szerintem a természetes mégiscsak jobb!
A Rubyred a Spar-ban kapható, eléggé el szokták dugni, fehér+vörös a felirat a dobozon. Ez is vörösáfonyás, kissé savanykás, kesernyés, de már csak 25 %-os. Nekem ez is bevált, napi 1-2 pohárral (kb. 2-4 dl).
Van még a NEXT dobozos-sorozat, ebben kékáfonya-ital van, ez asszem 50 %-os, és jóval édesebb, töményebb. Ezt a cukrod miatt inkább nem ajánlom.
A homeopatőr (nem tudom, jól írtam-e le) akkor jó, ha nem egyszerűen felír valamit, hanem kikérdez jó alaposan. Szokatlan kérdéseket is fel fog tenni, mert csak így tudja megállapítani, hogy milyen típus vagy (itt típusokba sorolják az egyént), és ennek megfelelően adja a szert. Mindenképpen mondd meg neki, hogy babát vársz!
Paga, nagyon szép, kellemes nyaralást kívánok nektek, pihenj sokat, lustizz, a halak egyébként is megnyugtatják az embert.
Lányok!
Illóolajokat és aromaterápiát sem ajánlott alkalmazni, mert a vérkeringésbe jutott anyagok - amelyek babóca nélkül nagyon hasznosak - fokozzák a vérbőséget és ez lepényleváláshoz, vetéléshez vezethet! Tehát kerüljétek őket!
Titati,
ebben az időpontban az uh-mérések a mérvadók, ehhez igazítsd a terhességed korát! Ehhez képest menj szerintem vizsgálatra, bár én úgy tudom, az 1 hetes csúszás teljesen megengedett és elfogadott.
Képzeljétek, ma fél 6-ig aludtam, és csak egyszer (kb. 23.30) kellett kimennem, de azonnal vissza is aludtam!
Már ennek is tudok örülni...
Jók legyetek, jön a hétvége, sok pihenés!!!
Lyly