Sziasztok!
Köszönöm az üdvözlést és válaszotokat.
Sajnos az elmúlt napban olyan munkám jött, hogy pisilni is alig álhattam fel, így nem tudtam reagálni. Ráadásul olyan termékenyek vagytok az írás terén (is)
, hogy idő amíg az ember végig olvassa.
A hasfájásról annyit, hogy Nekem is van (az elmúlt két napban kezdődött), néha nem is kicsit és sajnos a barnaság is elő-elő fordul pedig már túl vagyok az második aktuális menszeszen is. Sajnos ez a küzdelem időszaka, legalább is a 12. hétig, de azért nem szabad fölöslegesn aggódni. (persze én is teszem)
Könyvben is olvastam és régebbi mamásoktól is hallottam, hogy van ilyen, de ez még egyáltalán nem azt jelenti, hogy a babának is baja van.
De az orvoshoz azért tényleg érdemes elmenni.
Repesve várom hogy leteljen ez a kis idő, ami most nagyon hosszúnak tűnik Nekem.
Bartika
A munkát valóban addig kell csinálni amíg van rá lehetőséged és Te is élvezed. Viszont ha úgy érzed sok, minden lelkiismeret-furdalás nélkül hagyd abba.
Nekem is van még a diplomám és nyelvvizsga, így lehet, hogy én is élni fogok vele.
Egyébként még erre nem kérdeztem rá, ha kérem az orvost, kiír? Nem kell magyarázkodni?
Tünde,
A baba megmozdulása csodálatos érzés lehetett, de jó lenne már ott tartani. Gratulálok Neked
)
Bevallom én is megvárnám a táblázatba kerülést, ráadásul én lökött, sűrgetni akartam az időt, amit nem lehet és nem 10+4 naposak vagyunk, hanem csak 9+4 naposak. Ez van, de így már csak két és fél hetem van a 12. hétig.