Sziasztok!
Hát ez az éjszakai élet!? Én szerencsére éjszaka alszom mint a bunda, könnyen alszom el, és elég hamar álmos leszek, és mégis nehezen ébredek fel. Nem tudom melyik a jobb. Nekem este már rendszerint nincs energiám, hogy megnézzelek benneteket. De tényleg nagyon sokan vagyunk, és jó visszaolvasgatni benneteket. És az is jó, hogy kb. egyidős a terhességünk, hasonló gondokkal, amit meg lehet beszélni.
Nikica! Köszi, hogy feltettél a táblára. És nagyon örülök, hogy minden rendben volt az UH-n.
És a többieknek is örülök, hogy minden rendben volt.
A csillaghullást nagyon várom. Kívánnék a kicsi családomnak, és nektek is jó egészséget és bodlogságot, mert ezek a legfontosabbak. Csak ne legyen az ég olyan felhős, mint tegnap este volt, mert akkor egy csillaghullást sem fogunk látni.
És Csema minden tiszteletem a tied. Nagyon csodállak, és mindazokat, akik vállalják a sok babát, és nem Önös érdekeiket nézik. Én nem vagyok ilyen. 36 éves múltam és a 2. babámat várom, és a gyerekek között 11 év korkülönbség lesz. Valahogy mindig úgy éreztem, hogy még szükség van a keresetemre, hogy még sok mindenünk nincs meg (anyagi értelemben), aztán amikor a 4 évvel idősebb nővérem közölte, hogy változó korba lépett, akkor rendesen berezeltem, és attól tartottam, hogy kifutottam az időből. Soha nem bocsátottam volna meg magamnak, hogy ha már nem lehetett volna picink, mert azért a szívünk mélyén mindig szerettük volna. Szóval le a kalappal előtted!
Melyik vas készítmény az, ami inkább hasmenést okoz, mint székrekedést. Nekem az elsővel nagy gondot okozott az utóbbi, így aztán, ha kell szednem inkább azt szedném, ami hamenést okoz, szerintem ez még mindig jobb. Persze bizonyos határokokn belül.
Tünde, ez nagyon jó, hogy már érzed a pici mozgását. Nekem az elejétől rosszullétek jelezték, hogy baba van. Aztán a hasam is puffadt egy kicsit. Most mindkettő elmúlt a hasam is kisebb lett, ezért már az is megfordult a fejemben, hogy nem vetéltem-e el. Ez biztosan hülyeség, hiszen voltam már 8. hetesen ultrahangon, és nem vérzek, csak ilyen hülye gondolataim vannak. El is neveztek egy másik fórumon parakirálylánynak! De az szuper, hogy te már érzed a baba mozgásait. Ja, és hogy a hülye gondolataimat félre tudjam tenni, pár nap után , ma reggelre visszatért a hányingeres émelygésem is.
Ja és ruha ügyben. A 4-6-os villamossal járok dolgozni. És a Blaha Lujza térnél a József krt-on van egy kismamaruha bolt, ahol nagy betűkkel ki van írva, hogy 30-70 % árleszállítás, és a honlap címük is nagy betűkkel ki van írva
www.kismamaruha.hu, én még nem néztem, de hátha valakinek segítség.
Ágiboszi, tessék jobban figyelni az egészségedre. Mielőbbi jobbulást, gyógyulást kívánok neked!
Lyly nem láttalak a táblázatban, esetleg babonából nem szeretnél még felkerülni?
És hála nektek már én is tudok
és
jeleket tenni a mondandómhoz, és még biztos fogok tovább okosodni is.
Pusz pusz mindenkinek
Paga