Paga,
nekem is ilyesmi görcseim vannak, pl. tegnap este is előjött 2-3, igaz, elég rövid ideig tart. Meg néha szurkálgat is.
nekem az 5. héten volt egy kis sárgás-barnás valami, akkor megnézték hüvelyi UH-val, a babóca rendben volt, mellette láttak néhány sötét foltot, de még akkor este elmúlt. Teljesen bepánikoltam, 3 napot végigfeküdtem, aztán még 4-et nyugiban otthon töltöttem, de már nem feküdtem végig.
Érdekes, anyukámnak mind a ketten így fogantunk meg, azt hitte, vakbeles görcsei vannak, ki is jött az orvos, Tetran-t írt fel, jó hogy nem szedte be, mert felmerült benne, mi van, ha...? És lőn...
A dokim azt mondta, most még nem foglalkozunk ezzel a görccsel, gondolom, ez később lesz ijesztőbb, főleg, ha a méhszáj is kinyílik. DE ÉN BÍZOM EBBEN A PICURBAN!!! Sokat "beszélgetek" vele, és kérem, hogy kapaszkodjon nagyon erősen, ügyesen! Tiszta dili nem?
A colától kifejezetten eltiltják ismereteim szerint a kismamákat, mert elég magas a foszforsav-tartalma, és ez nem túl jó a kicsinek, továbbá a mesterséges édesítőszerek sem, amivel a light-os cuccok tele vannak. Szerintem csak óvatosan velük... bár 1-2 ilyen ital biztosan nem ártalmas.
Szóval Zuglóból senki...?
Lyly