Sziasztok!
Hát ezt a hőséget csak anyuéknál tudjuk a kislánnyal elviselni, így szinte minden napot ott töltünk, szép lassan kiköltözünk hozzájuk
Vasárnap volt Noncsi keresztelője, nem mondom, hogy fáztunk! Szegény kicsimet beöltöztettem szép bársonyrucijába, nagyon megizzadt, így amint a szertartás után hazaértünk gyorsan le is került róla! Ha sikerült teszek fel róla képet.
Tigris: NAgyon örülök, hogy a dokink és Vera ilyen jól segítettek át Titeket azon a pár órán!
Egyenlőre nem irigyellek
, de Marci biztos hamar belejön a szopiba és az éjszakai alvásba, majd meglátod!
Noncsi hála már az órás szopiból 20 percre redukálta magát
És a fürcsis nyugtatás a pocakra amit írtál szintén használt! Most, hogy elmúlt 3 hónapos már egész jól kezeljük a dolgokat és sokkal kevesebbet sír, szerencsémre!
El sem tudom képzelni, hogy tudod a két gyerköcöt
kezelni. Engem ebben a pár hónapban szinte teljesen lekötött Noncsi...fogalmam sincs, hogy lehet emellett egy nagyobbat nevelni, így szívesen fogom olvasom a tanácsokat
Lau már ebben tuti profi
Majd Õ mesél, remélem!
Amúgy miért vagy cumi ellenes? Szerintem nagyon jó dolog, rettentően meg tudja nyugtatni a picúrt!Nekünk eddig bevált
Lau: kitartást, már szerda van! Sokat gondolok Rád!
Barbara: én is arra felé lakom
Sus: jó nyaralást, azért remélem nem lesz végig rossz időtök!
Anita: egy blézer nincs kéznél? Amúgy össze-vissza beszélnek az időjósok, lehet, hogy nem is lesz annyira hűs a hétvégén. Mi is utazunk a picúrral Szobra, nem szeretném, ha esne, de a hűvösebbet annyira nem bánnám!
Borzy: üdv köztünk. Nem tudom mit számít a vastagság egy popsi törlőnél, de nekünk pont ez a márka vált be. A többi amit kipróbáltam, mind irritálta a picúr popiját
A kor miatt ne izgasd magad, én is betöltöttem a 30-at, mire megszületett Noncsi és én se rendelkezem/tem túl sok tapasztalattal
De itt a csajok nagyon jó tanácsokkal látnak el, úgyhogy jó helyre jöttél!
Puszi
Bedi