Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

CSajok,nagyon édesek a babák.Nálunk most kicsit nehéz időszak van,de mint mindent remélem ezt is sikerül megoldanom.Nagyon sokat sír Nimród mert nem piheni ki magát rendesen,pedig végigalussza az éjszakákat többnyire.Délben is alszik 1-2 órát,de mindig fáradt.Volt lyen valakinél.A védőnő mindig azt mondja hogy fogjam a fogára.De szerintem ez túlzás.Ha időben felébred ma megyünk tanácsadásra.Utánna meg irány a medence.Tegnap voltunk a tesóméknál,meglátogattuk a dédit.Annyira édesek voltak a gyerekek.3 éves a keresztlányom,de nagyon megértették egymást.Egász nap a hangjukat nem lehetett hallani/persze a sikításon kívülKép /
Nagy dilemma előtt állunk.Mikor jöjjön a kistesó? Még a költözés előtt vagy már utánnaKép
Tegnap abban maradtunk,hogyha valami kis faluba költözünk akkor utánna ,de itt fogok szülni az Uzsokiban.Feljövünk az utolsó időben.
Dömper: nekünk is van.Kedvencek közé tartozik.Apa meg a manó tegnap balesetest játszottak,hát volt is balesetKép

Tényleg vigyázzatok ebben a melegben.A nyaralóknak jó nyaralást kívánok.
Puszi:Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Tegnap egy kisebb baba találkozón voltunk Kép
A barátnőm barátnőjénél ahol szintén van egy Noncsival egykorú kislány. Szóval a három kiscsaj jól meg volt eltekintve egy kisebb sírási rohamtól. Képzeljétek vmiért Noncsi nem volt hajlandó elfogadni a cicit Kép Kb. 4 óra kihagyás után oda kínáltam neki és elkezdett ordítani! Kissé kétségbe voltam esve amikor csak sírt, de nem akarta. Megnyugattam, de amikor újra próbáltam ismét elkezdett sírni Kép végül annyira kifáradt a sírásba, hogy elaludt. Kb. 1 óra múlva amikor ismét felébredt megint megkínáltam és teljes lelkesedéssel rátapadt.Az érdekes az, hogy az előtte lévő etetésnél se szopott sokat, így azt hittem, hogy rettentő éhes lesz ha felébred, ehelyett ordított, mintha nem is tudom mit tennék vele Kép Nektek volt hasonló tapasztalatotok?

Bannamari: ne izgulj mindennek eljön az ideje. Az én kiscsajom annyira mozgékony, hogy szinte állandóan jár a keze-lába, így ohatatlanul is a szeme elé kerül a keze. Megpróbálom feltenni azt a képet ahol ezt meg is örökítettem, olyan ari volt Kép Gyönyörűek a fiúk és milyen édik így együtt!
Lau: ez igazán jól hangzik! A séród pedig tetszik így is Kép
Kismuki: hát persze, imádták a kollégák! Mindenki kézbe akarta venni Kép Amúgy az MKB Önkéntes Nyugdíjpánztárnál dolgoztam, mint könyvelő.
Barbara: nekem is ajánlották az elevitet, de azt mondták, hogy 3.hónap után már ritkábban szedjem, mert általában ettől a magzatvédő vitamintól nagy gyermekek születnek és tovább is húzzák a pocakban létet. A dokim különben csak folsavat írt fel, amit már teherbeesés előtt ajánlott szedni.
Tkrisz: a dömperes kép szuper Mátéról!
Anita: nem lehet, hogy ezt a hülye időjárást nem bírja Nimród?

Mindenkinek aki megy nyaralni kellemes pihenést és jó időt kívánok! Az itthon maradoknak meg kitartást Kép

Puszi
Edina

KépKép

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Sziasztok!

Sus: átküldtem emailen a számom!

Anita: kiderült vmi a tanácsadáson? Máté mostanában nem alszik jól, pedig már jó hosszú ideje klasszul átaludta az éjszakát és nem is ébredt olyan korán. Jön egy új foga, attól is lehet, meg a hülye időtől, meg ki tudja még mitől.

Edina: tényleg szuper mindkét kép, nagyon édes a leányzó! Képzeld, miután hazamentünk, Máté fürdés után (volt homok rendesen a vízben Kép) szinte rögtön elaludt az apja karjaiban, nem is szopizott! Jól kifáradt szegény ebben a melegben, hiába aludt sokat du.!

Lányok, akartam már kérdezni, hogy ti (már akinél aktuális Kép) adtok már tejet a gyerkőcöknek? Olyan sok mindent hallani, hogy mikor jó elkezdeni, egyelőre tanácstalan vagyok.

Dóri itthon vagytok már, jól vagytok? Írj, ha van egy pici időd!

Jó éjt! Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 

 
 

Még valami:

Barbara: gratulálok nyomozásod sikeréhez! Kép Melyik boltban dolgozol? Lehet nálad esetleg árengedményt is kapni? Kép Kép Kép

Nem tudom, mi lett a múltkori fotóimmal, hogy ilyen homályosak, na mindegy most már. A dömperes legalább tényleg jó.

Ja, és Csaju, igaz most nem vagy itthon, de meglepő volt a Klárikával kapcs. hír, ezek szerint fejlődik! Kép Hozzánk vagy 3 hónapja alig szólt, mindig éppen irtó kelekótya és elvarázsolt volt! Kép Csak nem jött a beígért új védőnő, pedig ki tudja, hátha jó lett volna.
Erről jut eszembe, tegnap mértem Mátét tesómnál, és tök meglepődtem, mert a júl. eleji 8750 g-ról, amit Klárika mért, felugrott 9150-re. Ez nála igen nagy eredmény, főleg hogy nem is evett jól mostanában. Biztos a sok édes őszibarack... Kép

Na most már tényleg mentem... Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Krisz, megkaptam a számod, majd írok!
Én már adok tejet Misinek, kb 3 hete, minden reggel. Én Bio teljes tejet veszek (nem a tartósat), mert ebben nincsenek tartósítók, és kipróbáltam, megalszik. (a többi tej nem alszik meg, csak megrohad!) Mindig fölforralom, és testmelegre hűtve adom neki. Az első pár napban úgy adtam, hogy fele tej, fele víz, és csak pár kortyot, és egész nap lestem, nem lett-e tőle pöttyös. Kb 3-4 nap után (minden reggel egyre többet kapott)már nem raktam hozzá vizet. Változó, van, hogy megiszik belőle két pohárral, van, hogy csak egy felet, és a másik felét a reggelihez, de úgy veszem észre szereti. Arra figyelj, hogy mindig friss tejet adj, mert ilyenkor nyáron olyan gyorsan megsavanyodik Kép. Szerintem akkor adj Máténak, ha már nem szopizik! Akkor viszont nyugodtan, ha nem lesz tőle pöttyös! (akkor várj még, ha van a családban hajlam a tej allergiára, nálunk ilyen nem volt szerencsére)
sus1
 
 


Sziasztok Lányok!

A cipő boltban külön engedményt sajna nem tudok adni, de most 27-es mérettől felfelé a szandik féláron vannak jövő hét szombatig.
Bár még nincsen babám, de a boltba elég sok jár,
így látni rajtuk, a viselkedésükön, hangulatukon, hogy hatással van rájuk is az időjárás. Ha front van, és én is tapasztalom, akár a buszon is, hogy ingerlékenyebbek az emberek, ilyenkor a babák is nyűgösek, kicsit hisztisek. Ezt a nagy meleget biztos, hogy érzik ők is, ugyanúgy szenvednek tőle, mint mi. Meglátjátok, ha egy kicsit enyhül a meleg, másképp viselkednek ők is. Bár én csak egy külső megfigyelő vagyok, de így tapasztaltam.
Remélem, hamarosan jobb kedvük lesz a babáknak.
Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra: Barbara.

Kép
barbara_75
 
 


Hali!

Barbara: viccből kérdeztem! Kép De azt nem írtad, hol van a bolt!
Igaz, épp ma vettem egy szandált (hát mikor nőjje ki, ha nem amikor lassan vége a nyárnak? Kép) meg egy zárt cipőt Máténak, tök olcsón, le volt árazva, nagyon megérte és jó minőség. A 16.ker-ben a Jókai utcánál van egy gyerekcipőbolt, elég olcsó, még az is, ami nincs leárazva.

Sus: köszi a tippet,akkor még várok vele kicsit, még reggel és este szopizik. Misi ezek szerint már nem? Magától hagyta abba? És egyébként hol veszed a biotejet? Csak azt kap reggelire vagy eszik mellette rendesen egyebet? Köszi, bocsi a sok kérdésért! Kép

Hogy bírjátok ezt a vad meleget? Én teljesen rosszul, lassan én is idegbeteg leszek tőle, ahogy Barbara írta... Na majdcsak vége lesz, nem szeretem, ha nincs semmihez türelmem... Kép Bezzeg vas-tól megint hülye összevissza időt mondanak és ugye mi akkortól nyaralunk, hát, ez jellemző..

Pussz mindenkinek, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Az ING Biztosító Rt-t képviselve egy pénzügyi szolgáltatást szeretnék az Ön szíves figyelmébe ajánlani. Ezt a konstrukciót az ING azok számára hozta létre, akik szeretteik, hozzátartozóik anyagi biztonságát mindennél fontosabbnak tartják.

A Patrónus életbiztosítás elsősorban a gyermek életútjának kiemelkedő szakaszaiban nyújt segítséget. Életbiztosításunk szolgáltatása fedezheti a magas tandíjakat, hozzájárulhat az első saját otthon megteremtéséhez, akár az esküvő költségeit is enyhítheti. Segítségével megteremtheti az önálló életkezdés anyagi hátterét.

Amennyiben bővebb információhoz szeretne jutni, kérem írjon nekem a csipkay.peter@ing.hu címre, vagy hívjon a 20/982-3467 telefonon.

Csipkay Péter
gondos_apuka
 
 


Szevasztok!

Krisz: Egyébként tényleg adnék engedményt, ha menne a dolog. Tudom, hogy nem olcsók a gyerek cipők és ráadásul kb. 2 éves korig 3 havonta nő egy méretet a tappancsuk. Persze vannak kivételek.
Egyszer egy 1 év körüli baba másfél hónap alatt nőtt 2 méretet.
Az üzlet a belvárosban, sajnos elég nehéz megközelíteni autóval. A cím: 1053 Cukor u. 4.
A Ferenciek teréhez van nagyon közel, a Centrál Kávéház jobb oldalában van ez a kis utca.
Én kb. 10 évig laktam a 16. kerületben, a Veres Péter és a Borotvás utca sarkán. A szüleim még most is ott laknak. Onnan nem is vagy messze.
Milyen kicsi ez a város.
A főnököm 2 hét szabira megy,csak utána tudok elmenni Habermajer dokihoz. Már várom. Nem baj, a türelem rózsát terem, vagy egy jó nőgyógyászt?
Na, üdv mindenkinek, mindenki vigyázzon magára: Barbara.

U.i.: A Siestának van honlapja, azt is meg tudjátok nézni: www.siesta-shoes.hu

Kép
barbara_75
 
 


Tisztelt Csipkai Péter!

Ez az oldal nem a reklám helye, kérem, a továbbiakban ne bombázza a babanetet ilyen célú üzeneteivel.
Bizonyára mindannyiunk megtalálja a számára megbelelő befektetési vagy megtakarítási formát, ha szeretné.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Dóri!

Nagyon be vagy havazva?

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Barbara: Hát, a belvárosban mostanság nem nagyon járok, de annyira nem is hiányzik a tömeg, elképzelem, milye lenne ott babakocsival közlekedni és égnek áll a hajam! Kép Egyébként mi Zuglóban lakunk nem messze az Örstől, nem a 16. ker-ben, csak ott volt jó cipő akció, ezért mentünk ki oda. Te a belvárosban is laksz?
Ami a dokit illeti, kitartás, hamar elröppen ez a két hét! Kép

Bannamari: egyetértek veled, nekem is hasonló volt az első gondolatom, amikor megláttam az üzenetet, vagyis inkább reklámot.

Lassan elkezdek készülődni, csomagolni, szerintem elleszek vele egy darabig... Csak azt nem tudom, hova pakoljak, mert Máté mindent ledobál, amit ér, főleg, ha látja, hogy nagy műgonddal készülődök Kép.
Este még benézek elköszönni.

Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok Lányok!
végre van egy kis időm írni.
Szerdán 8 nap kórház után hazajöhettünk, már nagyon vártuk. Marcell antibiotikumot kapott, ezért kellett két nappal tovább maradni.
Meg ugye előző nap befeküdtem....
Szülésem előtt éjjel a hatágyas kórteremben 2,5 órát sikerült aludni, mert az egyik szobatárs horkolt, a másik vajúdott, elment szülni, jött helyette másik, stb.. Borzalmas volt!
Ezért a szülés utáni napon fizetős szobába költöztünk.
Marcell csak nem akart magától jönni, ezért 20-án 7-kor megindították a szülést. Délelőtt csak kisebb görcsöket éreztem. Kb 12-től kezdődtek a komoly fájások, és 16.45-kor megszületett a mi kis óriásbébink. Ez a szülés a fájások tekintetében sokkal intenzívebb volt, mint az első, de legalább valamivel gyorsabban zajlott. Kaptam epidurális érzéstelenítést, ami csak jobb oldalon hatott, tehát mindent éreztem, de az orvosom szerint azért hasznos volt, mert segítette a szülés előrehaladását. Ami a legrosszabb volt, hogy a kevés alvás miatt erőtlen voltam, pedig nagyon igyekeztem. Annyira szerettem volna segíteni Marcellnak! Akkor biztos nem szorongott volna ilyen sokáig a szülőcsatornában. Elmondhatatlanul hálás vagyok a férjemnek, Verának, a szülésznőnek és Csapó doktornak, mindenki fantasztikusan segített. Főleg azután vagyok biztos benne, hogy mennyire támogattak engem, hogy hallottam rémtörténeteket az akkortájt szülő többi anyukától.
Ja, és Vera még plusz nagyon ügyes volt, mert gátmetszés nélkül született meg a kisbabám.
Az óriásbébi táplálkozásával minden rendben, kezdetben ugyan adódtak nehézségek, mert az apró nyelvecskéjével nem tudott vákumot képezni, mindig hátracsúsztatta a szájpadlására, és a nyelvét szopizta. ezért egy-egy evés 1-1,5 óráig tart nálunk, egyre rövidül, most már csak 40-50 perc. A gyerekorvosunk megvizsgálta alaposan, nincs anatómiai gond, majd megnő a nyelve. Szerencsére tej van bőven. Nappal evés után 4-5 órákat alszik. De éjjel!!! Az éjszakai evés után kis műsort rendez. Aludni nem annyira tudok éjszaka, de majd szerintem belejövünk.
Viktor elég jól fogadta, de nagyon sokat nyafog.
Persze próbálok nagyon türelmes lenni vele, csak elég nehéz, mert egész nap nyafogva beszél. gondolom így próbálja feldolgozni a történteket.
Na fel is kelt a kispicur, megyek....
Puszi
tigris
 
 


Sziasztok!
Rettenet ez a meleg... gyerkőcök hogy bírják? Misi izzad mint a ló, és rengeteget alszik, valmint napi 3-4x ücsörög egy kád langyos vízben Kép.
Krisz, A bio tejet elég sokat kell vadászni, mert nincs bio bolt a közelben, kb. heti 3x kapok a Kaisersben (de ehhez minden nap oda kell menni, hogy van-e Kép). Persze, a tej után még megeszik egy doboz natúr joghurtot egy szelet kenyérrel Kép.
Tigris, örülök, hogy fölbukkantál, remélem, azért az első pár hét után már tudsz majd pihenni egy kicsit többet Kép. Ha van egy kis időd, küldjél képet is a babóról, léccíííí.... Kép.
sus1
 
 


Na sziasztok!

Bekukkantottam elköszönni, reggel indulunk nyaralni, már alig várom! Kép

Dóri: nagyon örülök, hogy minden rendben veletek, és hogy ilyen sikeresen zajlott a szülés. Tényleg kérünk szépen képet a nagyfiúról! Kép Remélem, Vik minél hamarabb "megbékül"! Sok puszi nektek!

Sus: nálunk is hasonló a helyzet, de a pancsi langyos vízben sokat segít és elmondhatatlanul élvezi Máté! Kösz a tejinfót! Kép Akkor hívj, ha aktuális a Balcsis randi!

Puszi mindenkinek, jók legyetek! Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Helló Lányok!

Krisz: Nagyon jó pihenést nektek, remélem azért sikerült a végén becsomagolni, ha mást nem, akkor a csemetédet. Egyébként én is az Örshöz lakok közel, a 81-es trolival 3 megállónyira. A belvárosban nem is tudnék élni, tiszta beton az egész, itt meg olyan jó zöld minden.

Ezen a hirdetésen én is kiakadtam. Ez nem idevaló. Megvannak erre a megfelelő fórumok.

Tigris: Gratula a babához, sok egészséget kívánok nektek és mindent amit szeretnél, meg azért egy kis alvást is.

Ez a meleg kiborító, talán most majd enyhül egy kicsit. Na, megyek is zuhanyozni.

Sziasztok lányok, puszi mindenkinek: Barbara.

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!
Voltunk tanácsadáson,de megint nem a mi orvosunk volt.30 grammot hízott csak a kicsi,ami elég kevés,de nem is csoda,szinte semmit nem eszik napok óta.Doktornéni szerint várjunk amíg nem lesz ez az ostoba idő és ha akkor is ilyen fáradékony ,csináltassunk egy vérképet.Ennyit tudott mondani.
Tejet én is próbáltam adni neki,de majdnem szemen köpött vele,bezzeg a kakómból mindig kunyizik egy kicsit:D
Borzasztó meleg van már most odakint ,pedig nincs 7 óra se.Megint nem aludtunk éjjel.Mi egész nap medencézünk és így kicsit könyebb elviselnni a meleget._Na felébredt a törpe.
Sziasztok:Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Halihó!

Anita: Tényleg lehet, hogy az idő miatt nem eszik annyit, mi felnőttek is inkább iszunk ilyenkor, mint eszünk. Kicsit hül az idő, biztosan megjön az étvágya a gyerkőcnek, csak győzd etetni.

Nagyon meleg van, én nem is tudom hányszor zuhanyozok már egy nap, semmi értelme számolni.
Nagy a páratartalom, szerintem ezért is elviselni. Talán a következő napokban jobb lesz.

Kitartás mindenkinek, puszi: Barbara.

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Gyorsan írok nektek. Szerdától tegnapig kint voltunk a telken, tegnap este érkeztünk haza. Az idő mondanom sem kell, jó volt, napközben csak a kőházban tudtuk elviselni a hőséget. Délután viszont hatalmasakat pancsiztak a srácokKép Balázs rosszul viselte, hogy hőség van, elég nyűgös volt, állandóan a nyakamban lógottKép

Ma viszont be kell mennem a kórházba, megkezdik a kezelést. Nem lett olyan rossz a szövettan, mint várni lehetett, de az orvosok jobbnak látják, ha végigcsinálok egy kezelést, biztos, ami biztos alapon. Péntekig leszek bent, de ez vanKép

Dóri: gratulálok MarcellhozKép Viktor is hamar belejön majd a bátyó szerepébe!!

Mindenkinek jó pihenést kívánok vigyázzatok magatokra, azért a héten is elég meleg lesz!

Pusz
Lau
lau
 
 


Sziasztok!

Dóri!
Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek, majd tegyél fel képet Marciról, jó? Kép

Lau!
Ez nagyon jó hír, ezt a hét pedig gyorsan elrepül Kép

Annamari, Tkrisz!
Nektek jó nyaralást, azt kívánom, hogy a Balcsinál legyen a héten jó idő, de PEsten lehetne hűvösebb is Kép

Szia BArbara!
Üdv közöttünk Kép

Mi tegnap jöttünk haza ANyuéktól, úgy volt hogy Máté nyaral még ott két napot, de inkább még mielőtt elmegyünk Horvátországba marad Anyuéknál pár napot!
Nagyon jó idő volt egész héten, strandoltunk, kirándultunk, úgy azért ki lehetett bírni.

Ja és minden gyerkőc nagyon aranyos a képeken Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!
Mi holnap megyünk Balcsira, úgyhogy egy hétig nem leszek!
Mindenkinek jó nyaralást, Tigrisnek jó babázát! Kép
sus1
 
 


Sziasztok!

Ahogy nézegetem, elég sokan mentek nyaralni, nagyon jó pihenést és remek időjárást kívánok, bár állítólag hétvégére tényleg elromlik az idő.

Itt a városban tényleg lehetne hűvösebb. Milyen jó lenne, ha lehetne ezt szabályozni és akkor mindenki jól járna. A városiak nem szenvednének a melegtől a nyaralók meg élvezhetnék.
Talán majd egy másik évezredben.
Na minden jót nektek: puszi, Barbara.

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!
Borzalmas ez az idő.Egyszer nagyon meleg van,most meg......
Hétvégén esküvőre megyünk.Tuti megfagyok,vékony selyemruhám van stólával,még kardigánt se lehet hozzá felvenni.
Ma végre sikerült aludnunk kicsit éjszaka,csak 3-szor voltunk fent.Kibújt egy fogunk is közben,lehet ez volt a baj forrása.
Képzeljétek,tegnap 2 patikából küldtek el.Elmentem hogy veszek a gyereknek valamit erre a fogacskára,hogy ne szenvedjen tőle.Bemegyek a patikába mondom,hogy pontosan nem tudom ,de chamomilla a neve a bogyónak,de a számát nem tudom.Erre a válasz: jöjjek vissza ha tudom pontosan ,hogy mi a neve.Ott volt a nő előtt a füzet amiből meg tudta volna nézni.A másik helyen meg mondták,hogy nem gondolom hogy ilyesmit tartanak.rendeljem meg és másnapra meghozzák.Na ennyit a segítségről.

Végre mi is kimozdulunk itthonról.Megyünk Debrecenbe a virágkarneválraKép De hogy ne legyen olyan egyszerű ez sem,alig kaptam szállást.3 helyről küldtek el,hogy nem gondolom,hogy babával odamehetünk.És ez 4 csillagos fogadók voltak.Végül egy vendégházban egy nagyon aranyos néninél foglaltam szállástKép

Jó nyaralást mindenkinek!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Lau, minden rendben lesz a kezelés után, majd meglátod. És nagyon jó kezekben vagy!

Éjjel nem alszunk túl sokat továbbra sem, és kezdem azt érezni, hogy veszek egy cumit Marcellnak :-) Pedig annyira cumiellenes vagyok!
Most megyek ebédelni, várom a többbgyerekesektől a tippeket, hogy lehet összehangolni az újszülöttet és a nagyot!!! Ez biztos akistesót tervezőknek is jó ötleteket ad majd.
Puszi
Mi is megyünk két hétre Siófokra 19-től, anyukámékhoz. Kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni a nyaralás. Remélem nyaralásnak lehet majd nevezni :-)
tigris
 
 


Sziasztok Társalgók!

Új tagként lépek be közétek és ezért fogadjátok üdvözletemet.
Már a várandósságom 22. hetében járok és most kezdtem el az információk összegyűjtését, a szüléssel, kórházzal kapcsolatosan. Eddig elég jól megy minden, igaz, hogy nem is stresszelem magam rémtörténetek és egyéb események által. Azt hiszem, hogy a jótanácsok mindig jól jönnek az embernek és ha majd az idő előrejártával megdobnátok pár ilyen "bölcsességgel" megköszönném. Mivel első gyermekemet várom 31 évesen, nem mondhatnám, hogy túl sok tapasztalatom van szülés és csecsemőgondozás terén. De majd kialakulnak a dolgok.
Szép lassan el kell kezdenünk beszerezni a baba életéhez szükséges dolgokat, ruhákat ezért máris lenne egy kérdésem: Ajánlanátok-e újszülött babának popsitörlésre a Pampers Sensitive törlőjét? Elég jó a vastagsága?
Ha valakinek vann ezzel kapcsolatban jó tippje, akkor légyszí írja meg.
Előre is köszi.
borzy
 
 


Sziasztok!

Hát ezt a hőséget csak anyuéknál tudjuk a kislánnyal elviselni, így szinte minden napot ott töltünk, szép lassan kiköltözünk hozzájuk Kép
Vasárnap volt Noncsi keresztelője, nem mondom, hogy fáztunk! Szegény kicsimet beöltöztettem szép bársonyrucijába, nagyon megizzadt, így amint a szertartás után hazaértünk gyorsan le is került róla! Ha sikerült teszek fel róla képet.

Tigris: NAgyon örülök, hogy a dokink és Vera ilyen jól segítettek át Titeket azon a pár órán!
Egyenlőre nem irigyellek Kép, de Marci biztos hamar belejön a szopiba és az éjszakai alvásba, majd meglátod!
Noncsi hála már az órás szopiból 20 percre redukálta magát Kép És a fürcsis nyugtatás a pocakra amit írtál szintén használt! Most, hogy elmúlt 3 hónapos már egész jól kezeljük a dolgokat és sokkal kevesebbet sír, szerencsémre!
El sem tudom képzelni, hogy tudod a két gyerköcöt
kezelni. Engem ebben a pár hónapban szinte teljesen lekötött Noncsi...fogalmam sincs, hogy lehet emellett egy nagyobbat nevelni, így szívesen fogom olvasom a tanácsokat Kép
Lau már ebben tuti profi Kép
Majd Õ mesél, remélem!
Amúgy miért vagy cumi ellenes? Szerintem nagyon jó dolog, rettentően meg tudja nyugtatni a picúrt!Nekünk eddig bevált Kép
Lau: kitartást, már szerda van! Sokat gondolok Rád!
Barbara: én is arra felé lakom Kép
Sus: jó nyaralást, azért remélem nem lesz végig rossz időtök!
Anita: egy blézer nincs kéznél? Amúgy össze-vissza beszélnek az időjósok, lehet, hogy nem is lesz annyira hűs a hétvégén. Mi is utazunk a picúrral Szobra, nem szeretném, ha esne, de a hűvösebbet annyira nem bánnám!
Borzy: üdv köztünk. Nem tudom mit számít a vastagság egy popsi törlőnél, de nekünk pont ez a márka vált be. A többi amit kipróbáltam, mind irritálta a picúr popiját Kép A kor miatt ne izgasd magad, én is betöltöttem a 30-at, mire megszületett Noncsi és én se rendelkezem/tem túl sok tapasztalattal Kép De itt a csajok nagyon jó tanácsokkal látnak el, úgyhogy jó helyre jöttél!

Puszi
Bedi

KépKép

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Sziasztok Lányok!

Én tulajdonképpen a nyírős topikba tartoznék, most azért írok mégis ide, mert tanácsot szeretnék kérni Tőletek.
Zuglóban lakunk, a barátnőm szintén. Õ majd ezután szeretne még kisbabát és most olyan dokit keres, akinél később szülhetne is. Jó lenne, ha az Uzsokiban találna valakit, aki szimpi neki.

Kérlek Benneteket, hogy ajánljatok valakit, esetleg ha valakinek Hábermajer doktorról lenne több infója, azt is szívesen fogadná. (Sajnos nem tudom, hogy jól írtam-e a nevét.)

Előre is köszi, Mona
kyra
 
 


Sziasztok Lányok!

Kyra: Én is a Habermajer dokihoz készülök, még nem voltam nála, de eddig csupa jót hallottam róla. Én jövő hét kedden vagy szerdán hívom fel, mert lehet, hogy szabin van, majd kiderül.

Bedi: Nagyon édes a kicsi ebben a ruhában, de te is nagyon csini vagy.

Borzy: Üdv közöttünk, én is friss vagyok itt, de a lányok nagyon aranyosak és segítőkészek.

Anita: Most még napsütést mondanak hétvégére, hátha bejön, és neked kedvez az időjárás. Biztos nagyon szép leszel, érezd jól magad. Én meg Nyíregyházára megyek anyósomékhoz, nem is leszünk messze egymástól.

Na, most már búcsúzom, mert nagyon dörög az ég meg villámlik, nehogy lerobbanjon a számítógép.

Puszi mindenkinek, külön az újoncoknak: Barbara.

Kép
barbara_75
 
 


Megint én. Visszaolvastam és láttam, hogy Barbarának már leírtatok néhány dolgot.
Jó lenne, ha arról tudnátok írni, hogy az orvos, akihez jártok magánrendelésen fogad (ott mi a tarifa) vagy a kórházban (ott esetleg mi kerül a borítékba).
Így már van két jelölt, úgyhogy talán ez döntené el a dolgot.

Köszi, Mona
kyra
 
 


Sziasztok

En ritkan irok ide, mert az en gyerkocom mar nagy (2eves) "ide", de most kicsit hozzaszolnek, latva a rossz velemenyeket a Lukacs dokirol
En nala szultem, gondolom ez rogton kiderul...Kép
Bannamari: en pont aznap voltam nala Herminan, amikor teged bevittek a szuleszetre es ikrekrok beszelgettem vele, mire teged hozott szoba (onnan gondolom hogy te voltal, mert mondta hogy Annamari es te pont akkoriban irtad hogy ikreid szulettek) es komoylan ereztem, hogy aggodik erted es varta a telefonod, hogy mi van veled.../Vegulis kiderult a kenetbol, hogy fertozesed volt?/
Ezt csak azert irom le, hogy erezd (en ugy erztem) feleloseggel erzett irantad, ami nalam pl. sokat jelent...
Barbara toled meg azt szeretnem megkerdezni, hogy amikor azt mondta nem eletkepes a terhesseg, vegulis nem volt igaza? Tudom biztos nagyon fajo egy ilyen mondat...ugyhogy ne is haragudj, hogy szoba hoztam, es nem is akarlak rabeszelni,marmint a dokira.
Habermajer doki szuper szimpi, visszafogott es jo orvosnak tunt bar szemelyes tapasztalatom nincs veleKép

Mindenki gyerkoce nagyon szep...neha jovok es megcsodalom az Uzsokis es majdnem Uzsokis babakatKép

udv
Monique
monique
 
 


Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Csapó doktor magánrendelőjének adataira (cím,tel.,rendelési idő) lenne szükségem.

Régóta olvasgatlak Titeket a gyerekek nagyon szépek.

Köszönettel
Tucs
tucs
 
 


Kedves Monique!

Én tulajdonképpn nem lebeszélni akarok senkit Lukács doktor úrról, csak valahogy bántott mindig, hogy nem vettük le előbb azt a kenetet. Tudod, az a 8 hét kórház egy kicsit sok volt, no meg egy kicsit hirtelen jött a szülés, én meg egyáltalán nem tudtam rá felkészülni. Egyébként március 19.-én vette le a kenetet, 29.-én lett lelet és pozitív volt! Õ aznap hívott is, hogy írt fel gyógyszert, váltsam ki, elmentünk érte, és 4 adagot tudtam belőle beszedni mielőtt elfolyt volna a magzatvíz.
Amúgy én rögtön hívtam őt, és tudom, hogy nagyon sajnálta hogy ez történt és azt is hogy aggódott értünk. Tulajdonképpen ő telefonált be a sote-ra, hogy megyünk és hogy várjanak, amennyire tőlük telik. Szülés után is többször beszélgettünk, sőt olyan is volt, hogy ő hívott, és érdelkődött rólunk.
Tehát én rá nem haragszom, csak valahogy talán valakire rá kell fogni, hogy ez a koraszülés megtörténhetett. Ugyanakkor pedig tudom, hogy nagyon sokat köszönhetek neki, mert az, hogy 2 babám lett, valószínűleg az ő kezelésének köszönhető, mert amikor bevéreztem, még azt mondta, hogy a kisebbik nagy valószínűséggel fel fog szívódni.

Most ennyit, a többieknek külön írok még, csak most nagyon nyűglődik a két kispasi a hátam mögött (minden pasasom bukik a cicimre Kép).

Puszi mindenkinek:
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Monique: Nem csak a mondattal volt probléma, hanem a közlés módjával. Úgy mondta, mintha a közértben elfogyott volna a kenyér. Végig a monitort nézte, a szemembe egyszer sem, és teljesen érdektelen hangon közölte a rossz hírt. Mikor megbizonyosodott a dologról, talán felém fordulva és a szemembe nézve elmondhatta volna a rossz hírt, és utána egy-két vígasztaló szó jólesik az embernek, még akkor is, ha szarban van. A hír hallatán én teljesen ledermedtem, a rendelőből csak kitántorogtam lassan, akkor utólag mondott pár dolgot, mikor észrevette, hogy kikészültem. Tudom, hogy sok a dolga, de akkor sem mindegy, milyen módon közölnek veled egy rossz hírt. Mikor már muszáj volt bemennem a kórházba, mert megindult a vetélésem, ott két doktornő vizsgált meg, teljesen más hangnemben beszéltek hozzám. Persze lehet, hogy én látom rosszul vagy túl érzékeny vagyok.
Elnézést a hosszú válaszért, de egy rossz hír közlésére valamennyire azért fel lehet készíteni a másikat.

Barbara

Kép
barbara_75
 
 


Utóirat

Azt elfelejtettem írni, hogy egy volt osztálytársnőm is hozzá jár, nála szült, aztán később akadt egy kis probléma, amit idejében észre kellett volna vennie, de nem tette, a végén pozitívan zárult a történet, de érdekes módon a Borítékot nem fogadta el, amit máskor mindig. Persze mindenki tévedhet.

Kép
barbara_75
 
 


Tucs, ne haragudj, én nem tudom, és rajtunk kívül mindenki nyaral

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Barbara:köszönöm az üdvözletet.

Bedi: köszönöm az üdvözletet és a jó tanácsot a popsitörlővel kapcsolatban, remélem nálunk is beválik majd. A kislányod nagyon tündéri és jól mutattok együtt a képen.

Mire mindenki elment nyaralni ez az időjárás jól kibabrált velünk. Eddig bazi meleg volt, most meg jó ha 20 fok van. Én is jövő hétre terveztem a balatoni fürdőzést, de lehet hogy ebből nem lesz semmi, mert esőben nem szeretek fürdeni.
Ebben az időben a gyerekekkel sem könnyű, mert nincs játszótér és a teraszra, kertbe (kinek milye van) sem lehet kiemnni, mivel állandóan esik. Tényleg, hogyan szoktátok átvészelni az ilyen időt? Vagy az eső ellenére mégis elmentek egy kis rövid sétára esőkabátban, esernyővel, és egyéb védőfelszereléssel együtt?

A Csapó dokit nem ismerem, így én sem tudok hozzászolni a dologhoz.

Egy kicsit azért jobb időt kívánok mindenkinek, hogy lehessen a szabadban is játszani.

Üdv
Borzy Hajni (mivel van már egy Hajni, ezért csak a Borzyt használom:-))
borzy
 
 


Sziasztok!

Én is csak olvasó üzemmódban működöm többnyire, de most úgy érzem, muszáj hozzászólnom.
10 hónapja szültem a kisfiamat Lukács doktornál. A terhesgondozás, szülés, gyerekágy alatt rájöttem, hogy mint minden embernek, neki is vannak jó és rossz napjai, volt, hogy nagyon kedves volt, volt, hogy alig szólt hozzám két szót. De! Ha kérdésem volt, türelmesen végighallgatott, válaszolt, nem dobálózott szakszavakkal, amikor 8 hetes terhesen beteg lettem, még a háziorvosommal is konzultált, hogy milyen gyógyszert kaphatok, mivel többször panaszkodtam neki erős folyásra, többször csináltatott nálam kenetvizsgálatot, nem csak amikor úgyis kellett volna, a szülés alatt is maximálisan ott volt, holott ő volt aznap az ügyeletes az osztályon és volt dolga bőven, a szülés után 2 órával már a kezemben volt a recept az aranyérkenőcsről, hogy a párom még akkor (este 10, szombat!), ki tudja váltani egy ügyeletes patikában és rögtön elkezdhessem használni, nekem volt a legszebben gyógyuló gátsebem az osztályon, mert gondosan elmagyarázta, mi mindent csináljak vele, naponta bejött hozzám, és nem csak a testemmel foglalkozott, hanem mivel a babám összeszedett egy bakteriális fertőzést az elhúzódó vajudás alatt és ráadásul még ő lett a legsárgább kisbaba az osztályon, vigasztalt, amikor látta, hogy kész vagyok, stb... Szóval, 100%-os volt. Mindezt úgy, hogy mi a végén nem borítékot adtunk neki, hanem ajándékot (mondjuk az sem volt olcsó, de ezt ő nem tudhatta). Ja, és úgy vezette le a szülésemet, hogy bár egy szava nem volt, amikor fájdalmamban "ütöttem-vágtam", de egyébként két bordája el volt törve éppen. Még egy dolog: amikor még kétnaponta jártam NST-ra az Uzsokiba, találkoztam egyszer Járányi doktornővel, és valószínüleg rossz napja volt, de tök ismeretlenül belekötött egy mondatomba, és épp csak az anyámba nem küldött el. Majdnem sírtam. Majd amikor megszültem, többször találkoztam vele, mert egy szobatársnőmnek ő volt az orvosa, és meg kellett állapítanom, hogy ha nem Lukács doktor lenne az orvosom, vagy ha neadjisten vele valami történne, akkor tuti, hogy Járányi doktornőt választanám. Sajnálom, Barbara, hogy neked rossz tapasztalataid voltak Lukács doktorról, de itt tavaly elég sokan voltunk, akik nála szültünk, és mindenkinek teljesen pozitiv volt a véleménye róla.

Üdv:
Persela

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!
Üdv minden újnak!

Én nem akarok Lukács dokiról ítélkezni, mert nem nála szültem, de az egyik szobatársnőm igen, és Lukács hibájából gond lett a pici egyik kezével, mert vmi ideg sérült a szülésnél. Persze talán ilyen már minden dokival előfordult (azért remélem nem), de nekem ez az egy "közeli" tapasztlatom volt vele!

Persela!
Járányi doktornő nagyon jó szakmailag, de emberileg... azért sztem változtathatna egy kicsit a modorán...

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Csaju: azt hiszem, erre mondják, hogy ki-ki izlése szerint...:-))
Nekem bejött Járányi doktornő stílusa, nem csak az, ahogy a saját "betegével" viselkedett, hanem hogy kvázi örökbe fogadta az egész szobát, és mindannyiunkkal tök jó fej volt. Olyan orvos meg szerintem nincs, aki nem hibázik (persze ha ez a saját gyerekemmel történik, akkor biztos nem érdekelne, hogy egyébként nem szokott, ez is igaz), legfeljebb nem biztos, hogy kiderül. 32 év praktizálás alatt (Lukács doktor ennyi ideje praktizál, ha jól emlékszem) mindenki követne el hibát. De talán nem ez a jellemző... Egyébként én is fel tudnám sorolni, hogy kihez NEM mennék az Uzsokiban, pedig egy-két igencsak sztárolt doki is köztük van. Na nekem meg ők nem jöttek be, de nagyon...

Persela

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


En nem akartam/akarok senkit rabeszelni a Lukacs dokira, szerintem mindenki sajat tapasztalatai alapjan dontson kinel akar szulni. En csak azert irtam,amit mert en imadom otKép
Amugy nekem is volt rossz tapasztalatom vele, megis orulok hogy nem valtottam.
Lombik a babam, (ezert is koszonettel tartozom neki, hogy hamar jo kezekbe kerultem), de 11 hetes terhesen azt mondta, hogy kicsi a mehem es lehet hogy be kell fejezni a terhesseget, amit masnap az Uzsokiban hajnalban az UH megcafolt...szerencsere.
Nem mondom,hogy az az ejszaka nekem mit jelentett, de karpotolt erte utana a torodese...Kép

Jaranyi dr.-novel csinaltak a csaszorom, szerintem szuper a dokinoKép en is biztos hozza partolnek, ha nem lenne az en dokim...

Amugy nekem is volt mas dokival negativ elmenyem meg a korhazban, akihez en nem jarnek meg ha o fizetne akkor semKép))
monique
 
 


Sziasztok!
Tucs:
Én a Csapó doktornál szültem.Szerintem 100%-os doki.A magánrendelőjébe lehet csak menni hozzá,ami az Örs vezér tér 6-ban van.Kedden és csütörtökön van délután 1-7-ig rendelése és szombaton délelőtt a terhesgondozás.Azt hiszem mostmár felemelte 7000-re alkalmanként,de én tavaly 6000 fizettem neki alkalmanként és 60000 Ft volt a szülés./ Bocs,nem reklámnak szántam/

Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Akkor mindenki marad a saját dokijánál, ez így jó Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Hello-bello mindenkinek!

Hát megjöttünk...szuper jó nyaralásunk volt,kánikula a balcsinál,aztán pár esős nap meg egy 3 medencés szállodában. Kíváncsi vagyok,hogy Sus meg Krisz hogy bírják ebben a hidegben a Balatont.
Dobok majd képeket ha lesz egy kis időm,de most a lakás még romokban.Mosnivaló hegyek,hűtő tök üres,fiúk alszanak.
Megpróbáltam végigolvasni mindent,remélem sikerült.
Monique,Persela:régen egy csomót írtatok ide ti is,mi van a ti gyerkőceitekkel?
Doki ügyben tényleg mindenkinek más a véleménye.A múltkor Krisz keresett másik gyerekorvost,én szétdícsértem a miénket mire kiderült,hogy ők pont vele nincsenek megelégedve. Kép Én a Csapóról is hallottam már rosszakat és a Tibáról is,igaz kb.1:100 hoz arányban,de senki sem lehet mindenkinek tökéletes.
Borzy:mi első naptól kezdve Johnson's-t használunk és tökéletes,de a Pampers is u.olyan jó,de itt kb. ki is merül,lehet hogy vannak olcsóbbak,de nem jók!!!

Lau:kitartás,írj majd ha megjöttél.Ezek szerint akkor csak ez az egy kezelés kell majd?

Dóri:na végre!!!! Tudom,hogy nem könnyű most 2 gyerekkel,de végre már írtál.Bele sem merek gondolni mi lesz velem majd novembertől.Anyum most mesélt egy sztorit az egyik ovis kislányról,aki mióta megszületett a tesója pszihológushoz jár,pedig az anyukája most is csak kettesben megy vele a játszóra,stb... persze azért nem ez az általános,de tuti nem könnyű.A szobatisztasággal azóta nincs gond Viktornál?
Edina: Noncsi tényleg gyönyörű!!! Remélem nekem is lesz egy ilyen édes kislányom.
Én Szerdán megyek még a vasas vérvételre,aztán Uh-ra,remélem akkor már biztosan megmondja nekem a Tiba,hogy mi a helyzet a lábunk között!!!
Puszi mindenkienk
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Na, ha a doki kérdést lezártuk :-), akkor kicsit a gyerkőcről. Márk kedden lesz 10 hónapos, egészséges, boldog, bár kissé erős akaratú baba, ül, áll, járni próbál, már nem szopizik (épp 4 napja nem szoptattam, még nagyon furcsa, dehát mit csináljak, eddig tartott), lent van két foga, beteg csak egyszer volt 10 hónap alatt, amikor egy fertőző nyavalyát előbb kapott el az apukájától egy nappal, mint én...:-(, bélpoklos, bár a darabos kaját szabotálja, annak ellenére, hogy kiflicsücsök, keksz, piskóta bármilyen mennyiségben mehet, és nagyon imádjuk, már tervezgetjük, hogy ha egy éves lesz, megyek a Lukács doktorhoz ellenőrzésre, és hajrá következő!!!
Az éjszakáinkat mindeddig 6-7 részre bontotta,mióta éjjel sincs cici, már csak kétszer ébred, remélem, hamarosan ez az arány is javulni fog, mert már nagyon szeretnék legalább egyszer egyben 4-5 órát aludni!:-))) Franciaágybababa, vagyis születése óta velünk alszik, bár mültkor megpróbáltam beszoktatni a kiságyába, de nekem hiányzott, úgyhogy a szoktatást elnapoltam, és apa is, én is megkönnyebbültünk, amikor megint ott szuszogott közöttünk...:-))) Szóval megvagyunk, jól vagyunk, írni csak az időhiány miatt nem szoktam, meg mert nálunk csak vacak modemes internet van, lassú is, drága is.:-((

Borzy: mi Pampers Sensitive-et használunk Márkkal az első perctől, már a kórházban is azt használtam, nekem a doktornénink (úgyis mint gyakorló kisgyerekes anyuka) azt mondta, hogy mindegy a márka, a legfontosabb, hogy ha valamelyik beválik, akkor legalább a gyerek 6 hónapos koráig eszedbe ne jusson másikat kipróbálni, neki a saját anyósa rakta tele úgy pöttyökkel a fiát egy idegen popsitörlővel, hogy egy hónapjába telt, mire kikezelte! Ja, és én még az Uzsokiban megkérdeztem, és az első 6 hónapban Bepanthent használtam Márknál, bár aranyárban van, de a popsiján egy apró pöttyöt nem találtam sose. Aztán meguntam, hogy a GYEDemet a gyógyszertárba hordom, azóta Gabit használunk, az is tökéletesen megfelel!:-)
Na megyek, felébredt a ded, majd megpróbálok néha írni is, nem csak olvasni.

Üdv:
Persela

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok Lányok!

A dokikérdés egy sajnálatos ügy kapcsán megoldódott, de úgy tűnik, ittragadtam.
Popsitörlő és popsikenőcs ügyben osztanék meg veletek egy érdekes dolgot. Popsitörlő nálunk a Johnsons, abszolót bevált és négyesével még egész tűrhető az ára is.
Viszont: Ákos a kisebbik fiam, neki csak egy veséje van és a nefrológián (oda járunk kontrollra, egyébként teljesen egészséges) a doktornéni keérdezte, hogy miért van bekenve a popsija. Én csak néztem nagy szemekkel, hogyhogy miért? Csak.
Azt mondta, hogy biztos megszokás, nem kell kenni semmivel. Ez 3 hete volt, azóta nem kenem neki, és nincs semmi baja.
Persze amikor a fogzásnál kipiriosdik neki, akkor néhány napig pirossal ecseteljük, ami 30-40 ft receptre. Egyébként semmi. Nagyon meglepődtem.
És hozzáteszem, az első 3-4 hónapban mi Alsol-t használtunk, mert azt adták a kórházban is. Mit mondjak, az sem volt olcsó.

Azt elfelejtettem írni, hogy Ákos most 15 hónapos és azt eszi amit mi, tehát a kaki sem éppen babakaki...

Üdv, Mona
kyra
 
 


Sziasztok
Tenyleg regebben aktivabb tag voltam, de en kislanyom mar tul nagy ide, mint mar irtam...juniusban mult 2 es sajna az evek gyors mulasa miatt mar lemondtunk egy masodikrolKép
Itt mindenkinek picurka, olelgetos, babusgatos kisbabaja van legalabb 1 es en mar inkabb csak olvasom mit irtok es vagyodom milyen jo lenne ujra kicsit babazniKép)
Tegyetek fel sok kepet a kicsikrol hagy irigykedjekKép))), mert azert itt vagyok!!
monique
 
 


jahh a popsi kenesrol...en (oszinten) lustasag miatt, az elejen egyszer ketszer elfelejtettem kenni, aztan rajottem...minek? ha ugy is szepKép
Ugyhogy csak nagy balesetek eseten lett kenve es harapnivalo popsija van a lanynakKép)
monique
 
 


Bedi!

Minden nap megnézem a kiscsajt, olyan mint egy játékbaba. Ooooooooolyaaaaaaaaaan szép. Szóval lestoppolva valamelyik fiamnak. Õ választhat.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Popsikenőcsről én is ezt mondom,már mi is régóta csak a nagy balesetek után használtunk krémet ( a legsimább is elég volt) de még van itthon valahol 3 tubus,de már azt sem tudom hol. Persze azért nem minden baba ilyen szerencsés,hogy ilyen szép a bőre.A barátnőm még most is a legdrágább krémet használja,vastagon kenve,mert ők érzékenyek mindenre. Ez van.
Persela:nem irigyellek az éjszakák miatt,de úgy tűnik már egészen megszoktátok.A mi Márkunk amióta nincs rácsos ágya azóta már csak egyszer kel hajnalban(ált.) átsétál felmászik közénk (4 körül) és 8ig alszunk. Ez nekünk tök jó,mert régebben ő is többször fent volt,pedig már nem is evett éjszaka.
A tehéntejről pedig: Márk másfél éves kora óta már csak azt iszik,addig tápszereztünk.Viszont egy éves kora óta már mindent tehéntejjel főztem,hogy szokja,szerencsére imádja is. Csak tényleg jól meg kell nézni,hogy milyet veszel...
Itt van két kép rólunk is:
Kép
Kép
Puszi nektek
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok lányok!

Kismuki: Ezek nagyon jól sikerült, aranyos képek, büszke lehetsz magatokra, szépek vagytok és látszik, hogy boldogok is.
Képzeljétek, a múltkor volt bent nálunk a boltban egy kb. 7 hónapos baba, és mikor megszomjazott kis üvegpohárból kapta a baracklevet. Nagyon ügyesen ivott és kiderült, hogy soha nem is ivott cumisüvegből, a szoptatás után egyből áttértek a pohárra.

Kedden hívom fel Habermajer dokit, mert akkor rendel, kíváncsi leszek, milyen árakat mond.

Na, lassan búcsúzom, puszi mindenkinek: Barbara.

Kép
barbara_75
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?