Új privát üzeneted érkezett!

Pille!

Nekem csak 5 napig kellett szednem napi 2*1. Na azt beszedtem ma van egy hete.
Na most az van , hogy jobb oldaliakat nagyon érzem, de semmi más jelek nincsenek. Lejárt az 5 hetem akkorra írt ki kontrollra.
bangi

Most mennem kell, sziasztok majd még benézek.

Addig is puszkalal
bangi

Sziasztok Lányok!Kép

Unique!Kép

Itt vagyok már és nagyon fáradt vagyok,elég kimerítő volt az egész hét.
Minden nap a munka mellett vagy kresz volt vagy elsősegély.Jövő héten szerdán vizsgázok kreszből,remélem átmegyek. Olyan jó lenne!Kép
A babaprojekten dolgozunk,talán ma van a középidőm,mert úgy fáj a hasam mintha megakarna jönni és a melleim is feszülnek.
Szerinted ha tegnap akcióztunk apával akkor van esély rá hogy tegnap megfogant a babánk? Én azt hallottam hogy középidő előtti és utáni napon van rá sok esély.De én nem akarom ezt elkiabálni.
Úgy legyen!Kép
Veled mi a helyzet? Hogy vagy?

Évi!

Sajnálom hogy nem sikerült ebben a hónapban! Nem olyan régen én is így éreztem.Kép

Puszi!

Sysy
sysy77

Sziasztok!Kép

Ezer éve nem voltam, elnézést érte.

Ma vagyok 34 hetes és 5 naposKép

Elég nehéz kezd már lenni a várandósságomKép

Fáj a derekam, a pocim is ilyenkor frontok idejénKép

De a meleget sem bírom, szóval semmi sem jó márKép

32.heti UH-n 2500grammra saccolták a bébinket és kislányt mondtak megintKépű

Szóval a mi kis Líviánmk már akkor szép nagy volt.

Szerintem nem lesz picikeKép

A szüléstől már kezdek kicsit félni, az ismeretlentől meg hogy jól csinálok e mindent majdKép

Mea albumában vannak újabb képek is azótaKép ha estleg érdekel valakitKép

Kívánok nektek mielőbbi pocakosodást!!!Kép

Tündi!Kép Stella!Kép

Mizújs Veletek?

Babus!Kép

Puszilom Kristófkát!
Remélem jól van márKép

Ezvicc!KépNicol!KépEdinka!KépJudyt!KépVanda!Kép

Nagyon édik a bébikKép

Jó babázgatástKép

Puszi Mindenkinek!!!!Kép

Mea(34+5)

Mea
mea

Bangi, Pille!

Szerintem a természetgyógyászatnak komoly alapjai is vannak, ősi népi gyógymódokat is alkalmaz, illetve kutat. De nem akarlak meggyőzni benneteket, csak jelzem, hogy tényleg van, akinek segít, persze ehhez szükséges, hogy higgyen benne a "páciens".
Nekem speciel szimpatikus az orvostudomány és a természetgyógyászat ötvözése. Főleg, hogy ha végre baba csüccsen a pocakomba, nem is javasolt a gyógyszerek szedése semmire, akkor külön jól jön majd, hogy vannak ilyen szerek.

Viszont Pille, lehet, hogy neked más orvoshoz kellene fordulnod, hiszen az alapvető bizalmad hiányzik vele szemben, nem? És szerintem ez egy nőgyogyinál elengedhetetlen.

Szóval nem akartam kötözködni, mindenki annyira fogadja el ezeket a dolgokat, amennyire akarja.

Mea!
Én is ilyen szép kismama akarok lenni!
Azt nem írhatom, hogy biztos könyebb lesz, mert inkább már csak nehezedik a terhesség, de az is biztos, hogy megéri! A Lívia nagyon szép név!

dudu
Vendég

Sziasztok!
Tegnap nem jutottam a géphez, ezért ma olvastam vissza.
Babus!
Mielőbbi gyógyulást kívánok mindannyiótoknak!
Adri!
Olyan édi az a képeslapos honlap, tényleg jókedvre derített egy kicsit, mert hát elég nehéz napom volt!

Tegnap babázni voltunk uncsitesóméknál, akiknek kb. most 6 hetes a kislányuk. Fürösztésen voltunk, illetve meglestem a szoptatás rejtelmeit, etetés, pelenkázás csínját-bínját. Jó volt résztvenni benne. És hát irigylem is őket a sok türelemért, ami van ahhoz a sok dologhoz, ami egy kicsi babához kell. Persze megéri, és bele lehet jönni a sok tennivalóba, és annak megtanulásába, hogy egy ilyen picivel hogy kell egész nap törődni.
Seszi!
Mi is tegnap néztük meg az 'Élet a méhen belül-t', érdekes, nem? Az is, hogy egy napon, és a film is nagyon érdekes.
Lányok!
Ha nem gond, leírnék egy történetet, ami velem és párommal esett meg, de off-topic. Azért írom le, hogy kiírjam magamból. Remélem, nem baj.
Szóval, párom keresztapjáéktól vettünk egy autót, egy 8 éves Tavriát, orosz autó, lehet, még nem is hallottatok róla, azelőtt én sem. A keresztapja ért egy kicsit a szereléshez, azt mondta, nekik nem kell, havi részletre oda is adják 200 ezerért, nagyon megörültünk, hisz ennyi még belefért ugye majdani lakásrészlet-törlesztésünk mellé, meg hát, hogy haviba törleszthetjük.Azt is mondta, nem lesz ezzel semmi baj, 2 évig sem, és ha lesz is vigyük hozzá. Írtunk egy használatbavételit és adásvételit, sajna 1 példányban csak-butaság volt, tudom, és dátum nélkül aláírtuk, dátum akkor, ha majd kifizetjük, persze nevünkre még nem lett írva. A gondok akkor kezdődtek, mikor fél év után jöttek elő a hibák, nem részletezem, kb.30 ezret költöttünk eddig rá, és 65 ezret törlesztettünk. Miután kiderült, hogy a zöldkártyát sem lehet rá megcsináltatni, mert katalizátor kéne, szerintünk már eddig is feketén volt meg a zöldkártyája, amiről nem tudtunk, tehát katalizátor is 10-20 ezer között, azt gondoltuk, visszaadjuk az autót, hisz őket nem károsítanánk, mert a használatot kifizettük, sőt új lett az elektronikája, Renault váltót kapott, és ha nekik nem kell még mindig levetethetik a rendszámot és biztosítást se kell rá fizetni. A műszakija különben febr.-ban fog lejárni, de a szerelő előre mondta, sokat kell még rákölteni, hogy ez az autó jó legyen.
Mikor elmondtuk, hogy visszaakarjuk adni, fel voltak háborodva, a tulajdonos, a keresztapja akkor ott sem volt, na de summa summárum, hallani sem akarnak erről, kérik a maradék pénzt, autó nem kell nekik, a kötelezőt már nem fizettük, mert nem is megyünk vele zöldkártya hiányában, lemondani nem járulnak hozzá, roncstelepre nem adhatjuk be, úgyhogy áll a családi bál.
Én egyszerűen azt nem tudom felfogni, hogy egy családon belül miért nem lehet egy ilyet rendesen megbeszélni, mert a keresztapja egyszerűen fafejű nem lehet vele beszélni sem jóformán. Voltunk ismerős ügyvédnél, nem mintha pert akarnánk, Isten mentsen, sőt a családi béke miatt ezt akarnánk elkerülni, csak azért mentünk oda el, hogy lássuk, mi van, ha ő lép ilyesmit, ha nem fizetünk (már célozgatott). Hisz 2 hónapja nem adtunk a kocsiba sem éppen az előbbiek miatt. Az ügyvéd szerint ő nem követelhet semmit, hosszú lenne leírni, de az volt a véleménye, ez nem jogi ügy, hanem családi, és vagy családi béke, ami azt jelenti, kifizetjük, úgymond hülyére véve magunkat, vagy nem fizetünk, visszavisszük 2 tanu jelenlétében, és akkor családi béke végleg elveszik. Bár, ezek után úgysem hiszem, hogy jobb lehet az egész.
Még annyit, hogy a párom van a legsz..abb helyzetben, (bocsi), mert az ő rokonai, és békét szeretett volna, de tényleg nehéz döntenünk. Én szívem szerint nem fizetnék bele egy fillért sem főleg azok után, hogy úgy néz ki, nem voltak velünk teljesen tisztességesek.Tudom, mi meg túl naívak voltunk, és jobban bíztunk bennük, hisz, gondoltam, családban vagyunk. Tanulópénz megvan.
De tényleg, ennyi jóindulat nincs az emberben, saját rokonaiban?
Köszi, hogy meghallgattatok!Nem akartam senkit zavarni ezzel.
Pozitívan kell gondolkodni, tudom, megpróbálom. Babásoknak és mindenkinek pozitív energiákat küldök!Kép+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó éjt! Bogi
dbogica

SziaSysy!

De jó, hogy benéztél!
Hurrá, itt a hétvége, jöhet a megérdemelt pihenés!

Bár nem tőlem kérdezted, de persze, hogy van esély, hogy kavics ült a pocakodba. Viszont próbálj meg, nem ezzel kelni-feküdni, amennyire csak lehet. Aztán meg jöhet a meglepetés!

Egyébként szerintem kivételesen én is érzek "jeleket". Kicsit úgy "sajog" a jobb petefészkem. Nem fáj, inkább érzem, hogy van. Szerintetek ez jelentené a pé-t? Én arra tippelek, bár hőmérőzők is és aszerint még nincs ideje, no meg ez még csak a 11. cn-om.
MÁR! Ezért ilyen jó idejárni, mert így sokkal jobban szalad az idő és valaki örömének mindig lehet örülni, sőt lesz aki az enyémnek is örül majd! Kép

dudu
Vendég

Szia Bogi!

Tök jól látod a dolgokat, ha mindezek leírása után még te küldes pozitív energiákat mindenkinek!
Teljesen érthető a rosszkedvetek. És a bizalom egy "keresztapában" nem hiszem, hogy naivitás lenne.
Én nem is tudom, mit tennék. Talán rá kellene bíznod a párodra a döntést, hiszen a ő rokona. S csak akkor szólj bele, ha kéri a segítségedet

Persze könnyű a távolból okoskodni, inkább csak együttérzek, jó?

Jó éjszakát neked és minden topic- és pocaklakónak!

dudu
Vendég

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:40-kor.
seszi

Szörnyű, hogy mindenki tud ilyen történetet írni.
De nézzük a jobb oldalát ennek is, még ebben sem vagyunk egyedül!

Annácska!
Mizú' a beázással?
Nálunk nem járt mester ember, csak állítólag. Viszont elvileg hétfőn jönnek.

dudu
Vendég

------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:43-kor.
seszi

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:43-kor.
seszi

Szia Duddu!
Egyetértek veled.Viszont ő a modern, számítógépes term.gy.t képviseli,ráadásul nekem van egy olyan érzésem, hasznot akar hajtani ebben a vállalkozásában is (állandóan reklámozza, prospektusokat osztogat stb).
Mindenesetre úgy döntöttem, maradok nála,hiszen biztos, hogy ha hosszú ideig nem sikerül a baba, minden fűszálba kapaszkodni fogok.
Köszi a véleményeket!
pille

Sziasztok Lányok!

Bogi, Seszi! Kép
Ezek olyan szomorú dolgok, amikor az ember csládja, vagy barátja fordul ellenünk. nem is tudok erre semmi okosat mondani.Kép
Az élet majd biztosan kárpótol egy gyönyörű babócával... Kép

Sysy!
Igaza van Seszinek, jól írta! Nyugi, csaj!! Ti csak élvezzétek minden pillanatát az együttlétnek, mi majd drukkolunk! Te ráérsz a ciklusod végén gondolni erre! KépKép

Valaki!!!!Segítsééééég!!!!!
Mondjátok meg, hogy akkor most ki küldi el a
képeslapot Tündinek? Küldjem én??

Adri

Kép

Kép
adriana

Na, jó, én elküldöm!
Odaírok mindenkit a topikból, okés?

Adri

Kép

Kép
adriana

AdriKép
Sztem elég, ha azt írod, hogy "Babanet" - "Babaproject előtt állók topicjának lányai" vagy vmi ilyesmi Kép
Köszi, hogy elküldöd! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
Azt írtam, hogy a "Babaproject előtt állók topicjának lányai", babásak, kismamik(akik mostanában elszaporodtak Kép), és a zebrára várók egyaránt!
Ja, és hogy várjuk ide a topikba. Remélem örül majd neki!

Adri

Kép

Kép
adriana

Bogi, SesziKép
Sajnálom, fájó szívvel olvastam végig a történeteiteket. Kép Ez sosem kellemes dolog... Kép Főleg olyanokkal szemben, akik közel állnak az emberhez, mert nekem pl. ilyenkor mindig sokkal jobban fáj a dolog, mint a másik félnek. Jót nem tudok mondani, bocsi. Velem is történt már hasonló, de most inkább nem emlékeznék rá Kép

SysykémKép
Nem beleélni, jó??? És akciózni ezerrel, de nagyon nagy kedvvel, sok szeretettel. Jó? Max. utána egy kis gyertyaállás... Kép

DudduKép
Neked is azt írom, amit Sysynek, jó? Kép

És utána sok-sok pihi... Kép

MeaKép
Úgy rohan az idő... Még pár hét és találkozol a nagylánnyal Kép Ez olyan klassz! És tényleg nagyon szép a súlya, grat! Kép

Pille, AngiKép
Sajnálom, hogy pont ebben a dologban vagytok sorstársak. Én nem tudok ehhez semmi okosat mondani, én 3 hónapig szedtem fogigátlót, de mivel olyan rosszul voltam tőle, hogy felkelni sem bírtam, ígyhát abbahagytam. Kép Így utólag persze jól tettem, de akkor nagyon utáltam a másik védekezési módot Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

AdriKép
Nagyon köszönöm! Kép (mindenki nevében)

Pusz

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!
Tegnap már csak késő este lett netünk, mire párom újra összerakta a rendszert. De én akkor meg már régesrégen szunyókáltam!Kép Párom szerint horkoltam is Kép (pedig sosem szoktam)

Adri
Köszike, hogy elküldted a képeslapot!!!!

Hogy vagytok ma?

Puszcsi:
Sziszka

szisszka

Helló!

Sziszka, Duddu!
Recept kettő már van! Többivre még nem volt időm, de összeozom mielőbb!
Igaz ma pl. vendégség, holnapra pedig van egy szauna ajánlatom Apától, de ha vanm idő.... Ok?
Addig csak mosogassatok!Kép

Unique!
Gyömbér! Na persze nem a buborékos verzió, hanem vagy olyan, amit olyan kiszerelésben árulnak mint a filteres teát, igaz granulátum van a tasakban, vagy beáztatsz egy darabot, és mézzel ízesíted.
Habár az őrölt is jó szerintem.

Adriana!
Édes a cicátok! Örülök, hogy már nincs útjában a dolgoknak! Az idő pedig úgyis mindent megold! Ha már meg nem tette!Kép

Babus!
Kristóf rendbe jött? Tudom milyenek az anyai ösztönök! Én magam is mindig rábízom magam, szerencsére sosem hagytak cserben! Bár eddig szerencsére komoly szükség nem volt rá.
Az a meggyőződésem, hogy ott a gyomor feletti bizsergés a kötelék gyerek és anyja között. Éreztem akkor is, amikor Anyukám meghalt, bár csak később jött a telefon, és érzem most is, igaz a "madzag" másik végén!
Szerintem létezik!

Sysy!
Légyóvatos duma érkezik tőlem is!
Leginkább azért, hogy Apa be ne sokaljon!
Már el is dugultam!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Bogi, Seszi
SajnálomKép Rossz ilyenek olvasni! Bár nálunk is volt pár ilyen dolog a családban... de kb 2 éve megszabadultam a rokonoktól!

Sysy!
Hajrá előre a babóért, de azért ne éld bele magad, csak hogy ne csalódj majd! Plusz, szerintem ráérsz izgulni ciklus végén! Én se foglalkoztam babatémával túl sokat ebben a hónapban, és olyan szépen telt a hónap mindenféle idegeskedés, stressz nélkül. És most még a mensitől sem félek, jöjjön csak, ha jönnie kell! Kép

Pille, Angi
Először is Pille, üdvözzöllek itt nálunk! Kép
Viszont sajnálom lányok, hogy van ez a probléma, de drukkolok, hogy mielőbb megoldódjon, és ti is kismamik lehessetek!!! Kép Én nem tudok fogigátlótémában mondani semmit, mert én sosem szedtem.

Mea
Szép kismami vagy! Kép Gratulálok!
Szép nevet választottatok!!!! Kép

Uniqueom
Hányingerrel mi a helyzet?
És a kajcsikkal?

Annácska
Te hogy vagy?

Babus
Kristófka jobban van??
Remélem igen! Nagyon sokat gondoltam rá!!!

Sziszka

szisszka

Szisszkám!
TE hogy vagy? Nagyon izgulok ám érted!!Érzel valamit?? Ha jól látom, legkésőbb holnap kellene(vagyis nem kelleneKép) megjönnie, igaz?
Küldök mesiűzőt ezerrel!++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Eszter!
Igazad van, inenntől idő kérdése! Várom szépen jólnevelten, csndben, hogy mikor mondja azt, hogy MEHET!! De igazán most nem is érdekel ez annyira. Most sok új kihívás vár rám, ezek elé nézek.

ma még nem is tettem képet! Íme:
Kép

Pusz
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!
Köszi az együttérző szavakat, jólesik. Én is különben arra gondoltam, a páromra kellene bízni a döntést, de majd meglátjuk.
Holnap elvileg nyaralni megyünk.Kép
Azért elvileg, mert ha nagyon rossz lenne az idő, akkor lehet nem indulunk le Balatonra, Keszthelyre. Bár nem tudom, elég borús időt mondanak jövő hétre.Kép
Szóval, péntekig nem jövök, ha utazunk. Minden jót addig is Nektek! Még ma lehet, hogy benézek.
Puszi:Bogi
dbogica

Eszter
Írtam a vendégkönvedbe Kép

Adri
Köszi a mensiűzőt, szerintem jól jön! Kép
jelek nem tudom... megpróbálok nem figyelni semmire, viszont a derékfájásra nem tudok nem odafigyelni, fájnak a cickóim is, de derék meg cickófájás nekem szokott lenni mensi előtt!

Bogi
Ha mentek Balcsira, akkor jó nyaralást!!! Kép

Sziszka

szisszka

Jaj lányok olyan édik vagytokKép
Küldök is egy szép kis szerencsehozó képet Nektek!

Sok sok zebrát szeretnék látni a tábliban!!!Kép

Majd mindenféleképpen jelzem, ha eljött a nagy tali idejeKép

És majd fotókat is teszek fel Nektek a bébinkrőlKép

Persze csak ha nem zavar TiteketKép

Pusz

Mea(34+6)
Kép

Mea
mea

Egy képecske tőlem is! Kép
Kép

szisszka

Mea!
Dehogy zavar, inkább szeretettel várjuk azokat a fotókat!
Megnéztem én is az albumodat, valóban nagyon csinos kismama vagy! De most már nem is olyan sokáig... KépKépKép

Édesek ezek a képek, amit felraktatok!

Adri

Kép

Kép
adriana

Mea!
Dehogy zavar!
Nagy izgalommal és szeretettel várom majd a képeket!!! Kép

szisszka

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:45-kor.
seszi

Sziasztok!

Bogi!

Ebben nem tudok segíteni, nekem alapban több mint furcsák a rokonaim, viszont inkább flúgosak, mint rosszindulatúak. A férjem először csak nézett, de megszokta, hogy ez egy ilyen család.

Mea!

Hűha, mekkora pocak, nem mondom. Ha van időd jelentkezz. Az időjárás egyébként a teljesen egészséges embereket is kikészítette mostanság.

Szisszka!

Megy a drukk, én sejtek valamit, de nem akrom elkiabálni. A gyanúm alapos, és elkottyintott dolgokból már régen motoszKép

Sysy!

Ne kezdj el számolgatni, ne filóz, hanem éljetek mézes heteketKép

Eszter!

Én is várom a recepteket, bár én kifejezetten nem utálok mosogatni. Ellenben vasalni... Õsszel elmegyek Abkához. Nem sok infót kaptam, a Péterfy nem rossz, de előbb egy baba is kellene. Priviben megírod, hogy miért is neked nem? Esetleg tudsz jobb alternatívát? Barátném ajánlotta, bár a múltkor ő is bizonytalankodott, de maradt nála így 15 hetesen. Állítólag nem nagyon beszédes, nekem meg olyan kell, akinek nem evi, hogy én nem rágtam át a szülészet nőgyógyászat tankönyveket, mert ha ezt tettem volna, akkor nem lennék ott. Na eldugulok, mert sok voltam.

Adri!

Majd szólsz, ha valamit jelzett vissza Tündi? Meg láthatjuk majd pl. holnap mindannyian a lapot? Persze, csak ha meg lehet oldani. Ha az elérhetősésgét megmutatod a neten, ez is jó.

Bangi, Pille!

Én is viszonylag sokáig szedtem fogamzásgátló tablettát, bár utána nekem megjött. Pont azért adták, hohy a nemnormális ciklusomat kordában tartsa,a mi ugye csak látszólagos. Engem nem zavarna az auraméricske, ha orvosilag tuti a fickó, és mondjuk nem azzal kezdi, hogy jósolgat, meg találomra etet velem mindent, vagy pl. kettévág, hogy jobban lásson, majd összevarr, és megjegyzi, hogy ja ezt UH-val is megnézhettük volna. Lehet, hogy ilyen nincs is???

Juca

tjuca

sziasztok!

Beszaladtam a nagy szombati sűrgésben hozzátok. Látom szóltatok néhány szót ehhez a rossz passzhoz, ami van. Köszi rendesek vagytok.
Alig várom, hogy beszámolhassak mit mondotta dokim hétfőn. Mellesleg szereztem még egy dokit, ajánlással (anyukámon keresztül), hozzá is elmegyek a héten.

Aki nem szedett gyógyszert az most megérdemelt gyümölcsét fogyasztja a természetnek, mert kisebb-nagyobb probléma nélkül bibi-babája lett.Kép
Uni én örülök, hogy te sem szedtél meg még itt egy páran Szisszka sem. Bár én sem szedtem volna.....Kép
Legalább 9 hónap kell míg visszaáll minden, addig az ember bőre is igen csúnya és kezelésre szorul. Nekem az most állt vissza, így remélek, hogy rendben lesz minden egyszercsak.
És még mielőtt valaki félreértené a természetgyógyászat általam való degradálását, szó sincs róla, csak azt hiszem itt tényeket kell vizsgálni és azokra kell alapozni.

Az én tesóm 5 évvel idősebb mint én. Most úgy alakult, hogy van egy komolyka kapcsolata. Õ már rég szeretett volna babót, csak hát nem volt meg a megfelelő alany rá. Most úgy néz ki...
Õ , tudjátok mondtam, természetguru belőtte, hogy mikor lehet babás vagy most októberben vagy 1-2 év múlva........ Na én itt szabok parancsot !!!!

Ez nem így megy és a term.gyógyászatban sajna vannak ilyen területek, amit így lőnek be.

Nem elfelejteni ember tervez Isten végez!

Na ezt csak azért írtam, hogy kicsit megmutassam, mi az amit én nem szeretek ebben.

Persze van rengeteg dolog, amit alakalmazok és tőle tudom és jók!!! Csak hát ..ki-ki döntse el mi jó neki és miben hisz.

Remélem nem untattalak Benneteket!

Puszala
bangi

Tjuca!

Nekem is azért adták, hogy kordába tartsa, mert akkor is produkált "tünetmentes" fél évet. Be is állt "jó volt", de most mégis ugyanaz a zene:-(

azt hiszem az is fontos, hogy mind mások vagyunk máshogyan reagálunk készítményekre és mások az eredmények.

Pusza
bangi

Siasztok Kép
Megjöttünk a nyaralásból, de visszolvasni még nem volt erőm. Szuper volt a hely ahol voltunk, csak sajna két napig esett az eső. De még eddig úgysem úsztam esőben a tengerben, de mostmár ezt is kipipáhatom Kép

Stella HiradóKép
Stella jól van, 2-3 naponta szívják le neki a folyadékot és folyamatosan kap infúziót is. A doki azt mondta neki, hogy még lehet, hogy egy hónapig benntartják.
Éééééééééés ma láttak két pöttyöt az Uh-on Kép

wish

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:44-kor.
seszi

--------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:45-kor.
seszi

Seszi!

Milyen igaz.A nők két dologért tesznek meg mindent. Azért, hogy ne legyen gyerekük és azért, hogy lehessen:-()

Na de egy kis örömkét teszek ide ettől jó kedvetek lesz a sok melankólikus dumám után (bocsi érte).

Stella én nem ismerlek, de kívánok minden jót és egészséget!

nem tudom feltenni egy kicsit később valami nem tutkó.
bangi

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:44-kor.
seszi

STELLA!!!
Djódejódejó!! DEJÓ! Aaaanyira, de annyira örülök neki! Nektek! 2 kis babóca, hú, ez szuper!

Juca!
Tüdi még nem jelzett vissza, de szerintem, ha megkapja, rögtön jön ide, mert írtam, hogy nagyon várjuk!
http://www.care2.com/send/birthday_humor_1.html
Itt tudod megnézni,a legelső flash, három béka énekel rajta. Érdemes megnézni a folytatását is, az a legviccesebb. Kép
Mára lépek, megyünk szalonnát sütni a hugomékhoz. Jó kis hízókúrás vacsi!KépKépKépKép

Szép estét midenkinek!
Pussz
Adri

Kép

Kép
adriana

Babus!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen beteg lett a család, főleg Krisófkát. Gyógyuljatok meg mihamarabb!

Stella!
Nagyon gratulálok neked és persze a két kis babszemnek. Pihizz sokat! Kép Kép

Vanda!
Örülnék ha elmondanád a tornagyakorlatokat, ha gondolod írd meg e-mailen. Előre is köszi. Kép

Tündi!
Hogy sikerült a nyaralás. Élménybeszámoló?? Kép

Nicol

Kép
nicol

SziasztokKép

STELLA:
Éreztem hogy most sikerülni fog,
gratulálok tiszta szívből,vigyázzatok magatokraKép

Mea:
Nagyon szép nagy már a pocidKép
Naná hogy kérünk képeket a kis LíviárólKép

Tündi: A nyaralás utánn a vissza "rázkódás" a
legnehezebb, Én is kíváncsian várom az élménybeszámolótKép

Babus: Gyors gyógyulást kívánok nektekKép

RólunkKép
Kapott viktória játszószönyeget
Hát alig lehet őt elmozdítani rólaKép
Nagyon tetszik neki
gagyarászik,sikongat,hatalmasakat nevetKép

Délután én is kipróbáltamKép Kép Kép Kép Kép Kép
Hát a mi "időnkben" nem volt ilyen
tényleg szórakoztatóKép

puszi mindenkinek
további jó hétvégét

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
edinka

Sziasztok Kép
Babus Kép
Szegény Krisfófka Kép Remélem már jobban van és visszatér a mindig mosolygós, csillógós szemű kicsi fiad Kép
Nektek is jobbulást Kép

Bogi, Seszi
Sajnálom, hogy igy befürödtetek az autókkal Kép
Remélem egyenesbe jönnek a dolgok Kép

Sysy!
Szerintem minden esélyetek meg van Kép
Drukkolok Kép

Pille Kép
Üdv köztünk és kívánom, hogy mielőbb megoldódjon a peteérésed és te is kismama lehess Kép

Mea
Szép kismama vagy Kép
Hatalmas pocakodvan és elhiszem, hogy most már egy kicsit nehézkess a vége felé, de ez vígasztaljon Kép Hamarosan a kezedben lesz Livike Kép

Uniqueom Kép
Remélem jobban vagy már és nem émelyegsz annyit Kép

Wish Kép
Örülök, hogy jó sikerült a nyaralásotok, még ha esett is egy kicsit az eső Kép

Stella Kép
GRATULÁLOK KépKépKépKépKép
Tudtam, hogy most sikerül Kép
Nagyon várunk vissza Kép

Edinka
Milyen édes a lánykád Kép

Seszi Kép
Tényleg nagyon mosolygósak vagytok azon képen Kép
Már csak egy babakocsi hiányzik előletek Kép

Lányok Kép
Bocsi, hogy csak most jöttem, de tegnap este későn értem haza és már nme volt erőm jönni.
Ma délelőtt meg elmentünk Csákvárra lovagolni. Annamari nagyon élvezte, haza sem akart jönni Kép Olyan ügyesen lovagolt, hogy el sem hittem Kép
Mikor hazaértünk annyira fáradt volta, hogy rögtön elaludtam. Nem tudom mi van velem, de nagyon álomkóros lettem Kép
Teszek fel egy pár képet Kép
Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Stella,
éljen!Kép Mennek a további drukkok, hogy minden okés legyen!Kép
KépKép

Kóbor
kóbor

Most pakoltunk, de még nincs minden kész..
Holnap reggel indulunk Keszthelyre, remélem, nem fog esni jövő héten!
Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra!
Puszi:Bogi
dbogica

Szia Lányok!

Bogi!
Nagyon jó nyaralást és kikapcsolódást kívánok, no meg jó időt is!
Várunk vissza mielőbb!

Ironram!
Vettem a recepteket, holnap, azaz ma délelőtt át is nézem, csak most alig élek!
És addig mindent csinálok - t'od pl. a paplan alatt és felett - csak nem mosogatok!

Adri!
Nagyon köszi, hogy elküldted a lapot!
Mi lenne velünk nélküled!

Ma nagyon tömény napunk volt a vidéki rokonok ugráltattak egész nap. 170 km-t mentünk velük horgászboltokat, játéküzleteket és ilyeneket meglátogatni. No mindegy, de a nap vége szép volt egy szuper koncerten volt a Művészetek Palotájában!

Örülök, hogy ennyien itt vagytok és írtok!
Jó nekem köztetek!

Jó éjszakát!
réka
Vendég

Aranyosak vagytok, köszönöm.
Akkor majd időben értesítelek Titeket a fejleményekrőlKép

Stella!!!!Kép

De jóóóóóóóóóóó!!!!!
Nagyon nagyon vigyázzatok magatokra!!!!Kép
Puszika

Tündi!Kép

Remélem jót nyaraltál, kipihented az egész évi stresszt és újult erővel álltok neki a baby projectnekKép

Annácska!Kép

Én is akarok lovagolniKép
Imádom őket, látom Ti isKép

Babus!Kép

Hogy vagytok?
Kristófka jobban van már szegényke?

Puszi mindenkinek

Szép vasárnapot ebben a randa hűvös időben!

Mea(35)

Mea
mea

Szisszka!
Köszi szépen!Legyen igazad!

Annácska!
Remélem úgy lesz, és nemsoká mi is a babások táborát gyarapítjuk!Ti gyönyörűek vagytok a lányoddal, látszik a képen, hogy mennyire tetszik neki a lovaglás.

Bangi!
Nálam is uez a helyzet. A fogigátló előtt rendszertelen volt a mensim, a gyógyszer rendberakta (persze csak látszólag). A doki szerint viszont csak rontott a helyzeten, ezt már én is látom. Persze, ha tudom, hogy ez mivel jár, eszem ágában sincs elkezdeni szedni, de hát mindenki csak a jó oldalát mondta. Mai fejjel én sem szedném.

Tjuca!
Hát azért remélem, nem így végzem a nőgyógyászom asztalán... Kép

Bogi!
Ismeretlenül is jó nyaralást kívánok!
Mi szerdától péntekig voltunk a Balcsin, mire odaértünk, elkezdett esni. Estére elállt, és másnap kigyalogoltunk a Beach House-ra a Ladánybene koncertre, persze mire elkezdték volna, zuhogni kezdett... Én még ekkora zuhárét nem is láttam, az utcán térdig álltunk a vízben, sőt, combig!Gondolhatjátok, hogy néztünk ki, mire visszaértünk a szállodába Kép
Ja és hát a Balatonátúszásra mentünk volna, ami természetesen elmaradt... Szóval semmi nem jött össze, de én így is nagyon jól éreztem magam!
Ui.:Bogi, nektek azért nem ezt kívánom!
pille

Szia Pille!

Az imént olvastalak, aztán meg a Pesti Estet és mit látok? Hogy ma játszik a Ladánybene a Zöld Pardonban.
Egy újabb esély!

Bár azt sem tudom, pesti vagy-e... Kép

dudu
Vendég

Sziasztok Lányok! Kép

Látom lusta vasárnap van nálatok is! Kép

Juca Kép
Nem tudom mit tudsz!Kép

Angi
Olvasgattam természetgyógyi témában pár dolgot. Az ilyen auralátásokban,meg gyógyitás szinekkel stb. mondjuk az nekem is sok, amit tesódról írtál, hogy belőtte mikor lehet babája... nem tudom, akkor ennyi erővel az asztrológiára is lehetne hagyatkozni...

Wish
Várom az élménybeszámolót a nyaralásról!!! Kép

Stella
Gratulálok!!!!!! Kép
Szurkolok tovább nagyon Nektek!!!!! Megy a sok +++++ energia!!!

Adri
Milyen volt a szalonna sütés?

Tündi
Hol vagy? Kép

Edinka
Köszi a képeket Vikiről! Kép
Nagyon édes ahogy játszik!!!!

Annácska
Nagyon aranyosak vagytok a képeken Annamarival! Kép
Én is jártam lovagolni, nagyon szerettem! Kép
Egyébként hogy vagy?

Réka
Milyen koncerten voltatok?
Azért mindig jók az ilyen kiruccanások! Kép Jujj, játékboltok!!! Imádom őket, órákat el tudok tölteni 1-1 játékboltban, mint egy 5 éves! Kép És legszivesebben az összes Micimackós dolgot megvenném. Meg ami nagyon tetszik mostanában az a Hófehérke, a törpék, meg a házikójuk! Kép

Unique
Hol vagy?
Mi van veled?

Na, most ennyi!
Lehet, hogy egy ideig megint nem lesz netünk, mert átrendezzük a szobát, és szét kell szedni a rendszert megint!! Kép
De ti írjatok jó sokat, és jövök amint tudok!!

Puszika: Sziszka

szisszka

És a mai kép! Kép
Kép

szisszka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?