Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Évi79!
Kép
Viszont eldőlt, és újra startolhatsz!Kép
Néha az jut eszembe, hogy a nők olyanok mint a főnix madarak! Minden hónap végén elhamvadnak és újraélednek, amíg meg nem jönn a csomag gólyáéktól!Kép
A tiéd is úton van már!

Seszi!
Jó nyaralást előre is!
A velencei történet nagyon aranyos, főleg ahogy leírtad!

Sziszka!
Akkor neked is köszi!
Igyekszem alakítgatni azt a honlapot, de mostanában idő nem sok, és a lelkesedés is kicsit alábbhagyott. Na de...
Így, hogy vannak látogatok, Kép!

Annácska!
Vigyázzatok magatokra!
Gondolom azért szokva vagy a lányod súlyához, így nem ért váratlanul, akkor meg semmi gond!
Jajajaja!
Nem olyan régen volt a spektrumon egy műsor, ahol arról csacsogtak, hogy sok esetben a hüvelyi- ill. hugyúti gyulladás oka mindössze annyi, hogy a laktobacilusok száma kicsit visszaesik, ezért kevésbé védik a tested eme rejtekét azoktól a baciktól, akik amúgyis ott vannak. Tehát csak a háztartást kell helyrepofozni, amire egy hüvelyi laktobacilustabletta remek megoldás, elkerülendő az antibikát, mert az akár további bajokat is okozhat!
Hátha használ az info!Kép
Beázás!Kép

Unique!
Azt hiszem ez a kezdeti nagy aggódás azért idővel kicsit lanyhulni fog! Visszadöccensz majd egy másik, de a régihez hasonló kerékvágásba!
Amiket olvastam, és amit a Dokibácim mondott az első 12 hétben nem sokat tehetsz, mert a magoncon múlik minden, te csak elfogadhatod a helyzetet.
Enni meg most egyél mindent ami jólesik, mert szopi mellett törheted majd a fejed eleget, mi jó a babádnak! Az az idő pedig hosszabb lehet mint a terhesség!
Én 10 hónapig ihattam az ananászlevet, mert minden mástól nyaffogot a csemete!
Ha pedig valami abszolute pánik tör rád, gondolj arra, mi lesz, ha a második babád várod! Az elsőszülött ugyanúgy igényli a törődést és gondoskodást! Ez az egyetlen nyugis pocakidőszak! Élvezd!
Hányingerre nincs tippem, nekem nem volt, leszámítva ha bevettem a Maltoferrt, de aztán inkább nem szedtem és el is múlt minden nyavajám!

Adri!
Ahogyan Juca is mondta, nyugi!
Apáékkal óvatosan kell bánni, mert sokszor már csak akkor szólnak, amikor már nagyon nyomja a bögyüket a dolog, olyankor meg már nehezebb a kedvükre tenni.
Ám látom azért alakulgattok! Neked is még ennél is jobb lesz, akkor pedig lehet, hogy a belső kerted is hamarabb hoz "virágot"! Kép

Kinga!
Ez a Brúnó kutya...
Képeketképeketképeket...Kép

Tündi?

Stella!
Drága druszám! Szorítszorít!
tessék küldeni a híreket!

Dido!
Spulni tudtommal a cérnatekercs és a hasonló tekercselt cuccok, ahogyan Duddu is írta!
Védőnőt nálunk "adnak", de gondolom ha valaki elégedetlen választhat másikat, de alapból kapod.
Terhesgondozást és utána a baba gondozását nálunk ugyanaz végzi, pontosabban végezte volna, de maga is elment szülni egy babát.Kép

Duddu!
Sajnálom a beázást!Kép
Párom sajnos ismeri ezeket az új házakat, mert társasház kezelő, és látott már csodákat!
Tető alatt laktok?

Wish?
El ne tűnj te is mint Narco!

A Viasztesteket néztük meg. Érdekes.

Eszter, aki most aztán írt tisztességgel!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Dudu Kép
Elvileg mindenképp az építtetőé a felelőség a tető miatt, vagy 20 év garancia van a tetőkre. Remélem sikerül kiharcolnod, hogy még ma jöjjenek ki és csinálják meg.
Reggel én is azzal kezdtem, hogy telefonálgattam, de nekünk csak holnap tudnak felmenni a tetőre, de addigra már sz...ázunk Kép Reggel elbőgtem magam, mikor megláttam, hogy már a fürdőszoba is beázott Kép

Junko Kép
Sajnálom az éjszakát Kép Ha meg kérdezhetem, mi történt, hogy a párod külön aludt?

Dido Kép
Nagyon klassz szakmád van Kép Így leglább te osztod be az idődet Kép
Annamari még szerintem nem sejti, de biztos nem érti, hogy reggelente mit kóválygok ennyit Kép Ma is alig bírtam kimászni az ágyból.
Tegnap volt egy érdekess eset ezzel kapcsolatban. A hiradóban néztük, hogy egy agyhalott kismama mesterségesen életben tartva a terhessége 26 hetében egy egészséges babának adott életet Kép Erre a lánykám megszólat, hogy anya szüljél nekem kistestvért könyörgöm Kép Azt hittem rögtön megzabálom, de csak annyit mondtam, hogy jó Kép Erre meg füligérő szájjal megölelt Kép Olyan jól esett Kép

Eszter Kép
Tényleg hozzá vagyok szokva Annamari súlyához és kicsit meg is nyugodtam, mikor tegnap egy nagy pocakos anyuka is emelgette, igaz sokkal kisebb gyermekét. Azért vigyázok, nehogy valami bajunk legyen Kép
Köszi az infókat, egyenlőre most (lekopogom)semmi bajom Kép Állitólag a sós fűrdő is jót tesz Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok lánykák!

Évi!
Nagyon sajnálom Kép. Annak örülök, hogy már jobb a kedved. És ugye milyen szépen megfogalmazta Eszter? Főnixmadarak, ez tényleg találó. Kép

Eszter!
Nekem is olyan szépen fogalmaztál! Köszike, megható ez a virágoskertes hasonlat!

Spulni!
Az nem baj, ha felmerül a téma, csak túlzásba ne vidd! Szép dolog, és kell is tervezgetni, nem akartalak én erről lebeszélni, csak ahogy a lányok is mondják, nyugisan. Hajrá! Kép

Seszi!
Jót mosolyogtam a sztoridon! KépKépKép Izgi lehetett!!

Annácska!
Remélem jól vagy ma, vigyázz a pocsolyákkal!Kép

Itt a mai derűt hozó kép!
Kép

Pusza
Adri

Kép

Kép
adriana

Évi!
Örülök, hogy jobban érzed magad!!!KépEzért vagyunk!!!Kép

Annácska!
Tényleg én is olyan kiváncsi vagyok, hogy Annamari mikor jön ráKép!Mikor szeretnéd majd megmondani Neki?Apa mit szólt, hogy tudta meg a hírt?Lehet, hogy már írtad, de én nem találtam az archív levelek között, tudod akkor nyaraltam, nem voltam itt, de olyan kiváncsi vagyok...Kép!

Eszter!
Köszi Brúnót!!!KépMilyen honlapról beszélsz,van saját, átsiklottam volna?Mindjárt megnézem mégegyszer a leveleket, nem vettem észre?

Lányok!
Itt van a bizonyíték, hogy miért nem írtam egy hétigKép:

Kinga

KépKépKépKépKépKép
Kinga79

Most csak ezt a 6 képet raktam fel, nem akartalak untatni Titeket, mert van 140 db képKép!

Kinga
Kinga79

Kinga!
Énisnyaralniakarok énisnyaralniakarok énisnyaralniakarok énisnyaralniakarok énisnyaralniakarok énisnyaralniakarok!!
Látszik, hogy szuper volt.

Lányok!
Most viszont még telefonálgatnom kell a beázás ügyében. Így lelépek egy rövid időre.
Igen, új építésű (2 éves), tetőteres lakásban lakunk. Remélem ma kijönnek, bár attól tartok, hogy amíg esik, nem is tudnak hozzányúlni.

Unique!
Te vagy a napi "uniqum"-om, hányszor mondjam még?
Merre jársz? Csak nem megcsaltál minket egy másik topicban?

Tündiről tudunk valamit?
No és Stelláról?

dudu
Vendég

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:36-kor.
seszi

Adri Kép
Nagyon-nagyon édesek ezek a babókák Kép
Már alig várom, hogy az én kis pockom is így szundizzon az ágyikójában, vagy a pocimon Kép

Kinga Kép
Gyönyörűek a nyaralás képei, irigykedem is rendesenKép Micsoda kék tengerpat Kép Jövőre elkisérlek és együtt babázunk a tengerpart árnyékos részén Kép
A sztori:
Az nap este vacsi után megnéztünk egy filmet, aztán mondtam a páromnak, hogy adnék neki valamit, mire ő megkérdezte neki van-e névnapja Kép ( épp aznap volt a névnapom Kép, így jó kis névnapi ajándék lett a tesztem) Kapott egy szép zacskóban két kisrugit, meg egy pozitív tesztet Kép Megkérdezte, hogy ez mai-e és egyből átölelt és könnyes szemmel mondta, hogy nagyon jó anya leszek Kép Aztán a pocakomra adtott egy puszit és odabújt Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Évi!

Clostyról nem tudok sokat, kérdezz rá a clostys fórumon. Anno, ha jól emlékszem Narco írta, hogy nem ajánlott 3 ciklusnál többet szedni egyszerre.

Seszi!

Ez már döfi, megnéztelek volna titeketKép Mi alapban ilyen profik vagyunk mindenben, de különösen szánkózásbanKép

Bangi!

Ledöbbentem. Azt mondod, hogy egy laza UH után kés alá fektetett volna a dokid? Ez nem semmi, ezzel az erővel egy médiumhoz is mehetnél, bocsesz. A hormoncuccok sajna adott esetben szükséges rosszak, de az a minimum, hogy vegyenek vért, meg tudom is én vizsgáljanak meg, mielőtt bármit megetetnek veled vagy fölvágnak. Én tartom a véleményem, hogy iszkiri onnan.

Wish, Stella!

Hol bujkáltok?

Adri!

Nagyon örültem a soraidnak, őszintén. Meg annak is, hogy nem haraptál kerszetbeKép

Annácska, Narco!

Sajnálom a beázást, mi csak leázni szoktunk, na az sem fincsi.

Junko!

Sajnálom az éjszakát, és nagyon szép békülést kívánok!Kép

Ezster!

Ezt most PRIVIBEN, ha eccer lesz majd nekem is zebrám, küldesz nekem zebrás szmájlít? Annyira csípem az sk. smileyaidatKép

Tündi!

Remélem, hogy a nyaralás utáni álmodozás miatt nem írsz, de gyere már!

Na perpill ennyit, és most megyek, és gatyába rázom a lakást.

Juca
Kép

tjuca

Olyan jó, hogy mindenki ilyen pozitívan áll a témáhozKép Annyira jó olvasni titeket!!Kép

Annamari meg egyszerűen zabálnivaló az okosságával!!

Évi!
remélhetőleg ma annál édesebb lesz a kibékülés, fel a fejjel!!!

Orsi
Kép
Kép
spulni

Kinga!

Irigy kutya vagyok. NAgyon csábos vagy az utolsó képenKép
Nagyon jó helyen voltatok, és ahogy látom jól éreztétek magatokat, és ez a lényeg. Néha azért meséhetsz is, meg amikor itt ilyen pompás az idő, rakhatsz még fel abból a pár általunk nem látott képbőlKép

Juca

tjuca

AnnácskaKép
Nem fontos, már túl vagyunk rajta. Igazából egy félresikerült mondat esett nekem nagyon szarul, de tudom, hogy nem akart bántani. Mára kialudtuk és azért hajnalban visszasündörgött. Kép De remélem több ilyen nem lesz.
j.
Vendég

Helló!

Juca!
naná, hogy kapsz!
Végül döntöttél, hogy melyik orvos? Láttalak ám a Péterfys topikban!Kép
TakarításKép
Én sumákolok még mindig!Kép

Junko!
Nanemáááá!
Jó, jó tudom milyenek, nálunk is volt nemrég összezörrrr (két év után még egy cigit is meggyújtottam, ám azt hiszem ezzel szoktam le ténylegesen, mert nem volt olyan jó mint képzeltem, így oda az illúzió, hogy milyen jó is lenne, tehát előnye is volt a dolognak), de nem ám örihari!
Kell vihar a biliben is, de ki ne borítsátok!

Kinga!
Gyönyörű képek!
(sóhaj! Nagggggyon nagy!)
Profilban van a cím. Bohóckodás álá én.Kép

Eldöntöttem, teszek fel gyógynövényes okosságokat és recepteket is oda, mint pl. uborkaleves és citromos csirke, mert finomak és egyszerűek valamint meglepően gyorsak. Tudok ám edénytakarékosat is, mivel valahogy utálok mosogatni!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SesziKép
Menjetek Krk-ra. Mi ott voltunk tavaly elött a barátnőimmel,és iszonyatosan jó hely. A sziget végén Baska-n van jó kemping is, homokos parttal. És Krk városa is gyönyörű. Csak ajánlani tudom. Mi szállás foglalás nélkül mentünk, így jutottunk a kempingbe, de elötte aludtunk 2 helyen is.

j.
Vendég

Juca Kép
Jó takarítást neked Kép
Holnap én is hasonlókat tervezek és most ugye már ahőségre sem lehet panaszkodni Kép

Merre vannak a többiek???
Kép

Annácska

annácska

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:37-kor.
seszi

Sziasztok csajok! Kép Kép Kép

Adri
Örülök, hogy jobban vagy!

Réka
Sajnálom a beázást! Kép
Sok sikert a telefonálgatáshoz!!!! Kép

Éva
Ne légy elkeseredve!
Én tegnap hajnali 4ig nem tudtam elaludni, úgy fájt a derekam, a hasam is görcsölgetett, úgyhogy valószínűleg én is zuttyanok veled a tábla aljára!
De sebaj, következő hónapban majd "kéz a kézben" várakozunk, meg izgulunk együtt!Kép
Úgyhogy valószínűleg én is csatlakozom a MBK-hoz Kép (Májusi Babóvárók Klubjához! Kép Kép Kép )

Stella
Miújság?
Nagyon drukkolok!!!!!

Tündiiiiiii!!!
Hooool vaaaaagy?

Spulni
Akkor nektek is szerencsétek volt! Biztosan nagyon édi a kuttyotok.
Én tegnap betelefonáltam az önkormányzatba, hogy megvannak a kutyusok. Mondta a nőci, hogy örül neki, bár nem hitte, hogy elő fognak kerülni, mert 10 éve dolgozik ott, és foglalkozik eltűnt kutyusokkal, de ezidő alatt összesen 1 kutyus került elő! Úgyhogy most javítottunk a statisztikán!

Dido
De legalább már csak az ágynemű maradt! Én utálok vasalni... megint annyi összegyűlt!!! Kép
Huh, a védőnéni téma engem mindig mélyen érint. Én annyira nem szerettem a védőnéniket, akik hozzánk jártak... Kép
Drukkolok a jó időhöz.

Annácska
Ti is beáztatok?! Ez szörnyű! sajnálom! Kép

Kinga
nagyon szép helyen nyaraltatok!
Jujj, énis úgy lennék most ott!!! Ez a szörnyű idő kiborít! Kép
Mégképeketmégképeketmégképeket! Kép

Juca
Takarítással hogy állsz? Kép

Junko
Nálunk is volt különalvás eccer, de akkor én mentem kanapéra! Kép Mert én voltam a gonosz boszi, mert szólni mertem!
Persze másnap már én voltam a tündérke meg kényeztetve voltam rendesen! Kép

Eszter
Az edénytakarékos recepteket én is szeretem! Kép

Unique
Hol vagy?????? Kép

Hú, már egint sokat írtam!

szisszka

Kép

szisszka

Siekrült befejezni a mai napi vasalás adagomat, és már nem is maradt belőle Kép
Már csak pakolni kell, de azt szívesen csinálom.

Kinga!
Szép helyeken jártatok, és az IDÕTÖK is nagyon jó volt. Én is szívesen nézek majd még képeket ha raksz fel.

Annácska!
Mondom én, a gyerekek ösztönösen nagyon meg tudják érezni az ilyeneket Kép

Eszter!
Mit jelent az, hogy Nálatok adnak védőnőt? Hova jársz?
Egyébként lehet, hogy csak az volt a bajom vele, hogy túl sokat vártam. Amikor kiderült a baba, még aznap megvettem a fél könyvesboltot, és a könyvekben leírtakhoz hasonlítottam a találkozásomat az én védőnőmmel, (pesze csak a magyar orvosok és szülésznők által írottakhoz.) és nem sok közük volt egymáshoz.
Persze még ráérek ezen gondolkozni, de a Nyíregyházi barátnőm áradozik az Övéről, és akkor gondoltam rá, (főleg így, hogy nem csak 9 hónapig lesz majd kapcsolatom vele) hogy lehet hogy ezen a téren is jobban kellen tájékozódnom majd.

A tetőbeázásokat sajnálom Kép

dido

dido
dido

Sziszka!

Még nem tudhatod..., de május pedig igazán szép hónap Kép

Én egyébként szeretek vasalni, a házimunkák közül ezt szeretem a legjobban (takarítás, mosogatás ffffúúúújjjjj), de ha már nagyon összegyült akkor azért már nem szeretem ezt sem.

Jó (vagy pont, hogy nem jó) Neked, hogy emlékszel a védőnénidre, én egyáltalán nem emlákszem rá, de ha így lehet emlékezni rájuk, akkor még fontosabb hogy jól szétnézzek ezen a téren is majd.

dido

dido
dido

Dido
Gratulálok a vasaláshoz! Ügyes vagy! Kép
Én azóta csak lógok a neten! Kép Lusta egy dög vagyok! Kép Kép
A saját védőnénimre nem emlékszem, de a tesóiméra igen (4 is van, mármint tesóm). és nekem mindig azok a védőnénik voltak a mumusok, nem tom miért...

Annácska
Én mindig tudtam, amikor kistesó költözött anya pocijába! Kép És amikor elmondták, én mindig mondtam, hogy én már régesrég tudtam, mert megsúgták a gólyák! Kép

Sziszka

szisszka

sziasztok!

Tjuca!

Igen tudom, nekem is furcsán jött le, és főleg, hogy egy barátnőmnek csináltak nekem meg nem. Eszébe sem jutott. Most elmegyek megint tudod mondtam és erre is rá akarnék kérdezni...... Nekem sem szimpatikus. Van valakinek esteleg ajánlása doki ügyben?
bangi

Kép
Kép

KépKép
unique

KépKép
unique

Kép
Kép

KépKép
unique

ha nem írtok akkor vakarózomKépKép
bangi

Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni pár kérdésben.Babát szeretnénk a párommal, kérdéseim a következők: -Magasnak tekinthető-e a 26,7 ng/ml-es prolaktinszint? (Orvosom szerint ez még nem olyan nagy eltérés, hogy bármilyen beavatkozást kellene csinálni.) Peteérés meghatározására a hőmérős módszert választottam, a ciklus felénél érzem a középidős fájdalmat minden hónapban, de nem mindig megy fel az ébredési hőmérsékletem 37Cfokra. -Tehát így nincs ovuláció? -A ciklus 21. napján mért 15ng/ml progeszteron peteérést jelent?Előre is köszi
nikol82

Helló!

Unique?
Most olvastam, gyömbért igyál émelygésre! Okosok ajánlják!

Nikol82!
Szia!
Én sajnos (vagy nem) nem értek hozzá, így nem tudok segíteni!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Uni!

köszönöm, hogy bedolgoztál!Kép
bangi

AngiKép
Ez az utolsó kép nagyon aranyos.El is raktároztam.
Macskák büdös dögök.Kép))
De a vakarózós is jó.
Te is unatkozol? Nekem iszonyatos mennyire nem megy a munka.

NikolKép
Én sem tudok segíteni. Kép
j.
Vendég

Szia Unique!

Végre előkerültél! De mi ez az üres üzi?
Valami lefagyott?

Eszter!
Megyek nézem a receptet, feltéve, hogy már felraktad!

Seszi!
Tök jó az új fotótok. Ez mostanában készült? Annyira boldogok vagytok rajta-rajta!

Szisszka!
Nagyon tutti az a kép! Tényleg látszik, hogy a neten lógsz. De néha ezt is kell, igaz?

Hogy neked mennyi tesód van! Tök jó. Te vagy a legidősebb testvér? És milyen az ivararány? Te is ennyi gyermeket szeretnél?

Amúgy ez a derékfájás kicsit hasonlít Unique-éra, de inkább nem lovallom bele magam a tüneteidbe, nehogy aztán tényleg igazam legyen! Kép Kép

Lányok!
A védőnőt szerintem nem lehet választani, hanem a lakóhely szerint kapsz egyet és nincs más. Maximum, ha kerítesz ismerőst, az szívesen segít különbözőm kérdésekben, de attól még jár hozzád a "területi" néni, aki nálunk a szomszédban azt javasolta a kicsitavendégtőlbepörgöttjátszadozókislány anyjának, hogy verje meg! Hihetetlen.

Amúgy a nagy beázásos szomszédolásban kicsit sokat beszélgettünk az azonnal bepottyanó csemetékről, így kicsit elgyengültem a lelkesedést illetően, de csak kicsit hanyagolnom kell a témát és rendbe is jövök.

No meg úgyis lesnem kell a mestert, hogy mikor jön már a mi tetőnket is megnézni, ugyanis annyi bejelentés jött, hogy dél óta még nem ért ide hozzánk (10 lépcsőházas tömb és gondolom mindenhol ilyen sz..r a tető)

Érdekes ezek a pillanatnyi hangulatingások, amint leírkálom ide el is illannak, mintha nem is lettek volna. Úgyhogy csak kösz, hogy helye van itt a gondolataimnak!

Legyen szép napotok, itt derülni látszik az ég..

réka
Vendég

Junko!
Remélem, hogy csak pillanatnyi mosolyszünet volt és nincs is annál szebb, mint egy békülős este. Jó hossszúra nyújtva! Kép

Szia Nikol!
Üdvözöllek a topic-ban, sajnos nem értek én sem hozzá, de biztos lesz itt valaki, aki tud neked segíteni!

réka
Vendég

Lányok!
Tündinek holnap lesz a szülinapja.
Remélem benéz hozzánk!
Tudja valaki a mail-címét? Esetleg küldhetnénk neki egy közös topicos köszöntő képeslapot, hátha attól visszatér..

Mit szóltok?
Vendég

Jaj de király a babanet! Lassú és szórakozik velem Kép Kép Kép

Sziasztok,
Kifüstölögtem magam picit Kép
Bocsi, nem tudtam előbb jönni. Tegnap a nagy pangás után megérkezett otthonra egy barátnőm az 1 éves kislányával, velük voltam, majd hazajött elég korán a férjem és hát a prioritások ugye megváltoztak picit Kép

De alig bírtam visszaolvasni a termést. Hát nem lazsáltatok, az szent! Kép

Évi79Kép
Sajnálom Kép Mire ideértem a többiek megvígasztaltak, de azért én is megpróbálom:
Kép
Fel a fejjel! Kép

AdriKép
Biztos, hogy minden OK Veled? Kép 10 nappal a menzi előtti görcsölgetés... az a dolog ugye gyanús... Kép - bár senkinek sem tűnt fel.. Kép

SesziKép
Köszi a jótanácsokat! Ti mikor mentek Horváto-ba? Mi is megyünk, aug végén! Kép

AnnácskaKép
Itt vagyok, ragyogok. Éjjel felébredtem pisilni, majd nem tudtam elaludni a hányingertől. Klafa volt. Kép Vigyázz magatokra, nem emelgetni azért a nagylányt, hacsak nem nagyon muszáj! Akkor már jobb, ha megmondjátok neki. Kép

KingaKép
Ez melyik részen van Horváto-nak? Gyönyörű, álomszép! Még tudsz feltenni képeket? Annyira jó nézni Benneteket! Kép

EszterKép
Én is úgy látom, hogy túlzott aggódásom az elsőnek szól. Újszülöttnek minden vicc új. Kép
Azt is tudom, hogy az első 12 hét a babón múlik egyedül. Azért én mindent megteszek azért, hogy ő jól érezze magát odabenn. Kép A kaja hol lecsúszik, hol nem. Változó. Kép
Ananászlé: nem lennék felhőtlenül boldog tőle, asszem. Kép Főleg nem 10 hónapig! Kép

TündiKép
Merre vagy??????????? Kép
Hiányzol! Kép

JucaKép
HOgy áll a takarítás? Kép Ne vidd azért túlzásba! Kép (én spec nagyon élvezem amikor pihent vagy Kép)

DidoKép
Nem jönnél át hozzánk is vasalni? Van egy nappalit betöltő adagom Kép

SzisszkámKép
Megkaptam, köszi. Mégmégmégmégmégmégmég!!! Kép
Ja, és sztem fogun mi még éjjelente talizni a neten, úgy látszik, nemcsak nappal vagyok rosszul, kezdi éjszaka is Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Lányok!
Köszi a dícséreteket, akkor majd még teszek fel képeket!!!

Seszi!
Mi Pakostane-ben voltunk, álomszép volt, tudok Neked több címet is adni, több faluban, mert évek óta oda járunk!!!Megkeresem és felteszem ide a címeket!KépMi mindig félpanziós szállodába megyunk, de mindig valami aránylag olcsóbbat nézünk, hogy ne kerüljön olyan sokba!Nagyon szeretünk oda járni, az autópálya már szinte Splitig kész van, az is szuper, gyönyörü kivilágított mint egy leszállópálya!!!
Voltunk Filip Jakov-ban is, ott a Villa Toni-ban aludtunk, interneten rajta van!Az is szupi hely!Gyönyörü még Biograd, oda is nagyon ajánlatos elutazni, de mehettek délebbre Sibenikbe és Trogirba is. Utóbbi egy igazi gyönygyszem!Kép

Annácska!
Majdnem elsírtam magam a sztoridon!!!KépKicsit el is szomorodtam, mert arra gondoltam, én mikor csinálhatok majd ilyet, de mindegy, nem rontom el senki hétvégéjét...!

Kinga
Kinga79

Bangi!
Nagyon édes ez a kép!!! Kép
Ezt nézd, ez az én Marcipánom!(a cicusom neveKép)
Így alszik a kis bestia!
Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:39-kor.
seszi

Seszi!
Ahol most voltunk:
www.hotel-marin.hr
Mi voltunk a 3. turnus,annyira új a szálloda, gyönyörü, teszek fel arról is képet!És nagy a tisztaság, amiért én elég háklis szoktam lenniKép!

Kinga
Kinga79

SzisszkámKép
Nem zuttyansz Te sehova! Holnap vagy holnap után kérek egy tesztet, okés? Kép

DudduKép
Szórakozott velem a babanet Kép Ez volt az üres üzi. De most már ok. Kép
Jófej az a védőnéni Kép A gondolatok meg arra vannak, hogy leírd nekünk Kép Mondtam már, mennyire imádok olvasni? Kép
Tündi szülinap, tudom. Vállalom, ha gondoljátok. Bár sztem nem én tudom levadászni a legédibb képeket a netről, esetleg Adri? Vagy Szisszka?

Pusza

Unique

KépKép
unique

SziasztokKép

Nem volt időm olvasni semmit se, mert Kristófkám betegKépKépKép, torokgyulladása van. Én is,apuci is már hétvége óta betegeskedünk, torokfájás, nátha meg minden ami (nem) kell, de annyira bíztam benne, hogy Kicsim nem kapja el, de hiábaKép
Tegnap kezdődött, délben kihányta az összes tejcsit(csak a szerencsén múlott, hogy nem fulladt meg, mert előtte a szobácskájában volt, egyedül az ágyikójában, ha ott éri ez a sugárban történő hányás, még belegondolni is rossz.Így viszont benyűglődött, kihoztam a konyhába hozzánk, ahol anyukámmal takarítottunk, beleültettem a bébihordozóba. És egyik percben még "énekelt" magában, aztán véletlenül, valami anyai megérzés lehetett, rápillantottam, szeme kidülledve, könnyezik, de síri csendben volt, semmi fuldokló hang, éreztem, valami nem stimmel, kikaptam a székből és már dőlt is ki belőle minden)
Ezekután már kajálni is alig akart, estére már hőemelkedése volt, tüsszög, köhög, szörcsög az orra és félig-meddig megvolt az első átvirrasztott éjszakánk, mert Kristófmaci 9-11-ig egyhuzamban bömbizett, utána pedig 15 percet sírt, 15 percet aludt, és ez ment reggelig. De rendi volt, mert magától visszaaludt mindig, dehát én csak ott kukkoltam őt egész éjszaka az ágya sarkból.
Reggel aztán irány a dokinéni, kapott antibiotikumot, reméljük ez majd használni fog, mert még mindig étvágytalan, nyűgi és bágyadtka.
Így néz ki most, kicsit megviseltenKépKépszerintem annyira látszik a kis buksiján, hogy beteg, főleg a szemein)
Kép

Babus+Kristófka

Kép
babus2005

Unique!
Nekem nem túl gyanús. Szerintem pé-m sem volt ebben a hónapban, mert nem fájnak a cicieim. És nekem középidőtől mindig szokott fájni.
Vagyis, most nézem, talán egy nagyon picit.
De pont amikor lennie kellett volna a pé-nek, 4 napt nem voltunk együtt, és a veszekedés is akkor volt.
Úgyhogy biztos nem "úgy" gyanús.
De köszi, hogy gondoltál rá.

Puszka
Adri

Kép

Kép
adriana

Uniqueom!
Mi van veled?
Mi ez a csend????

Réka
Igen kell.
Párom elküldtem boltba, és most itthon maradtam a beteg "gyerekekkel" (kutyusokkal) Kép
Igen én vagyok a legidősebb, van 1 hugim, meg 3 öcsém! Kép Imádom őket... Nem tudom, hogy szeretnék e 5 gyereket, egyébként jó buli! Kép
De először legyen egy, aztán még egy, és ha minden ok, jöhet felőlem a többi is! Kép Kép Kép
Egyébként most nem fáj a derekam már.... de nem jött még meg. Biztos majd később, vagy holnap!

Sziszka

szisszka

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:39-kor.
seszi

SzisszkámKép
Na csak azért, mert kísértetiesen babás tünetek... Nekem uggggyanez volt pont menzi előtt 1-2 nappal, nem tudtam aludni tőle, úgy fájt a derekam és görcsölt a pocim. Szóval kapok tesztet holnapután legkésőbb? Kép

KépKép
unique

Unique! Tegnap írtam mailt!Kép

Kép
babus2005

BabusKép
Annyira sajnálom ezt a betegeskedést. Kristófot tuti, hogy jobban megviseli. Tényleg látszik az örökmosolygó szemein, hogy gondban van. Kép De talán gyorsabban átmegy rajta, mint felnőtteken és a hétvégére már semmi sem lesz belőle! Kép
Jobbulást a családnak! Kép

AdriKép
Hát azért még mérget nem vennék rá... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Babus!

Jobbulást akicsikének tényleg kis nyuzott a szemecskéje:-(

Adri!

Marcipán csudacicaKép

Uni!

Örülj már te is a képnek, Neked küldtem:-(
bangi

Babus!

Szegény kislegény! Remélem hamarosan meggyógyul! És Ti jobban vagytok már? Sajnos ezek a fránya vírusok nem kímélnek senkit. Egy barátnőm babát vár, és ő is tiszta nátha, nem mer antibiotikumot szedni a babó miatt.
Küldök sok gyógyító energiát, jó?!
Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

Adri Kép

Mondok egy érdekeset.
Egy koleganőm utolsó menzis napja után 1 nappal !!!! esett teherbe-és ez biztos. Úgyhogy csajok, van ám ilyen. Csak úgy mondom...
Én most búcsúzom iszonyatosan ellógtam a napot, és turbóba be kell hoznom az elmaradásomat 4-ig. Hétvégén én is utazom, midenkinek jó pihenést.
j.
Vendég

Jujj, mennyit írtatok, amig én az 1 kis szerencsétlenemet megírtam!!! Kép

Unique
Azért örülök, ha tudsz aludni éjszaka! Ki kell pihizned magad!
De annak is örülök, ha talizunk a neten! Kép
Oksika, akkor küldök még fotókat... azaz igyekszem!!! Kép

Adri
Vállaljuk a kép levadászását? Kép

Babus
Kristóf még betegen is édi! Jobbulást neki!!! Küldök neki sok sok gyógyitó energiát!
Egyébként nem csodálom,hogy beteg szegény ilyen hülye időben!!!!

szisszka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?