Helló!
Évi79!
Viszont eldőlt, és újra startolhatsz!
Néha az jut eszembe, hogy a nők olyanok mint a főnix madarak! Minden hónap végén elhamvadnak és újraélednek, amíg meg nem jönn a csomag gólyáéktól!
A tiéd is úton van már!
Seszi!
Jó nyaralást előre is!
A velencei történet nagyon aranyos, főleg ahogy leírtad!
Sziszka!
Akkor neked is köszi!
Igyekszem alakítgatni azt a honlapot, de mostanában idő nem sok, és a lelkesedés is kicsit alábbhagyott. Na de...
Így, hogy vannak látogatok,
!
Annácska!
Vigyázzatok magatokra!
Gondolom azért szokva vagy a lányod súlyához, így nem ért váratlanul, akkor meg semmi gond!
Jajajaja!
Nem olyan régen volt a spektrumon egy műsor, ahol arról csacsogtak, hogy sok esetben a hüvelyi- ill. hugyúti gyulladás oka mindössze annyi, hogy a laktobacilusok száma kicsit visszaesik, ezért kevésbé védik a tested eme rejtekét azoktól a baciktól, akik amúgyis ott vannak. Tehát csak a háztartást kell helyrepofozni, amire egy hüvelyi laktobacilustabletta remek megoldás, elkerülendő az antibikát, mert az akár további bajokat is okozhat!
Hátha használ az info!
Beázás!
Unique!
Azt hiszem ez a kezdeti nagy aggódás azért idővel kicsit lanyhulni fog! Visszadöccensz majd egy másik, de a régihez hasonló kerékvágásba!
Amiket olvastam, és amit a Dokibácim mondott az első 12 hétben nem sokat tehetsz, mert a magoncon múlik minden, te csak elfogadhatod a helyzetet.
Enni meg most egyél mindent ami jólesik, mert szopi mellett törheted majd a fejed eleget, mi jó a babádnak! Az az idő pedig hosszabb lehet mint a terhesség!
Én 10 hónapig ihattam az ananászlevet, mert minden mástól nyaffogot a csemete!
Ha pedig valami abszolute pánik tör rád, gondolj arra, mi lesz, ha a második babád várod! Az elsőszülött ugyanúgy igényli a törődést és gondoskodást! Ez az egyetlen nyugis pocakidőszak! Élvezd!
Hányingerre nincs tippem, nekem nem volt, leszámítva ha bevettem a Maltoferrt, de aztán inkább nem szedtem és el is múlt minden nyavajám!
Adri!
Ahogyan Juca is mondta, nyugi!
Apáékkal óvatosan kell bánni, mert sokszor már csak akkor szólnak, amikor már nagyon nyomja a bögyüket a dolog, olyankor meg már nehezebb a kedvükre tenni.
Ám látom azért alakulgattok! Neked is még ennél is jobb lesz, akkor pedig lehet, hogy a belső kerted is hamarabb hoz "virágot"!
Kinga!
Ez a Brúnó kutya...
Képeketképeketképeket...
Tündi?
Stella!
Drága druszám! Szorítszorít!
tessék küldeni a híreket!
Dido!
Spulni tudtommal a cérnatekercs és a hasonló tekercselt cuccok, ahogyan Duddu is írta!
Védőnőt nálunk "adnak", de gondolom ha valaki elégedetlen választhat másikat, de alapból kapod.
Terhesgondozást és utána a baba gondozását nálunk ugyanaz végzi, pontosabban végezte volna, de maga is elment szülni egy babát.
Duddu!
Sajnálom a beázást!
Párom sajnos ismeri ezeket az új házakat, mert társasház kezelő, és látott már csodákat!
Tető alatt laktok?
Wish?
El ne tűnj te is mint Narco!
A Viasztesteket néztük meg. Érdekes.
Eszter, aki most aztán írt tisztességgel!