Juca!
Örülök, hogy szereztél gyogyót. Megnyugodtál, ugye? Ez az utró mire is való?
Ironram!
Annyira tetszik a kistökös! Írtam a web-lapodra is. Megkaptad?
Spulni!
Nekem is nagyon bejön a neved!
Hogy nekem ez nem jutott eszembe!
Üdv. a topicban! S babásodásra fel!
Seszi!
Majd megírnád részletesen a vizsgálattal kapcsolatos tapasztalataidat? Mert, ha ez a hónap sem lesz AZ a hónap, lehet, mi is bevállalnánk.
Bár kívánom, hogy ne legyen tapasztalatotok amiatt, hogy nem is kell már elmenni!
Dido!
Nagyon örülök, hogy te azért el tudsz jönni a műsörre, nem tudom melyik színpad lesz, de nagy valószínűséggel a Palota Színpad, a Palota város felőli oldalán. Amúgy este 9-kor már nem valószínű, hogy máshol is zajlik program. Akkor találkozunk! Jipíííííííííííííí!!
Ja és nem lehet, hogy túl nagy képet akartál felrakni a profilodba, azért nem sikerült? Ha nem megy, azért küldesz egyet mail-ben? A profilomban már sikerült láthatóvá tenni a mail-címemet.
Kedves Anyuka, azaz Annácska!
Nincs semmi extra üzenetem, csak üdvözölni akartalak!
Remélem, jól vagy!
Szia Évi79!
Azért még nem lehetsz tutti benne, hogy megjön, igaz? Vagy ha lemegy a hő, akkor már csak csoda esetén? Én csak ebben a hónapban kezdtem el hőmérőzni, ezért nincs túl sok tapasztalatom.
Azért én szurkolok, ha nem ezért a hónapért, akkor a következőért, de nagyon!
Junko!
Üdvözöllek a topicban!
Ja én most is jegyzetből írok nektek, hiszen egy, azaz egy nappal maradtam le, de annyi minden történik itt, hogy nincs is időm azon nyavalyogni, hogy mennyire szeretnék már életet adni egy-két babának.
Amúgy hasonlónak vélem sorsunkat, most töltöttem be a 27-et, ifjú házasok vagyunk (idén április), január óta próbálkozunk és a két hete kapott "jel" alapján én is jövő májusi babára számítok. Istenem, de jó lenne...
Csak a ficam és a méhecske nem stimmol, de valamiben azért különböznünk is kell
Kívánok neked sok türelmet és hogy teljesüljön az orvosod jóslata!
Adri!
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem tudsz eljönni, pedig miattatok átszerveztettem az egész MEsterségek Ünnepét, hogy összejöjjön. Ez persze nem igaz, de milyen jó lenne, ha az lenne...
Azért jó, hogy kibeszéltétek a pároddal a dolgokat. És azért mert ebben állapodtatok meg, még "becsúszhat", nem?
Nálunk is volt hasonló történet, hogy megelégelte a férjem azt, hogy mindig csak ekörül forog a téma. És ez felrázott egy kicsit engem, sőt szerintem segített is, de közben partner is mindenben és a ginseng-et is magától kezdte el szedni.
Tegnap este együtt néztük az "élet az anyaméhben" c. filmet mi is. A sors ironiája, hogy akkorát aludtam rajta, ő meg végignézte
Aztán reggel megállapítottuk, hogy belealudtam az álmodozásba.
Timi!
Sajnálom, hogy megjött!
Nekem a "barnázás"ra azt mondta a dokim, hogy teljesen természetes. Bár engem sem hagy nyugodni, főleg, hogy ennyit olvasok errefelé. Korábban nekem minden hónapban volt, mostanában egyszer egy héttel mensi előtt kezdődik és nagyon erős, máskor meg semmi sincs. Szóval én is elég tanácstalan vagyok.
Azért, ha beszéltél dokival, megosztod velünk?
Köszi:
dudu