Új privát üzeneted érkezett!

Menjek be vérvételre holnap?!
Nem is tudom...
Vendég

Szia Bangi!
Üdv. a topicban! Szerintem nem teljesen OK, ha egy doki azt mondja rendben van az, hogy nem jött meg rendesen fél éve. Én lehet, hogy mást keresnék, de persze a te dolgod és ezzel nem azt akarom mondani, hogy komoly gond lenne, csak biztos, hogy több esélyetek volna rendes ciklussal. Hiszen honnan lehet tudni ,hogy van-e peteérésed egyáltalán?
Nem vagyok ám túl okos, csak belebeszélek...

Kinga!
Tündéri a kutyud! Én is nagyon szeretnék, csak ahhoz kellene egy kertes ház elébb... Kép
Kapunk nyaralós képeket?

Edinka!
Gyönyörű a kislányod! És nagyon fotogén!

Kedves Anyuka, azaz Évi77!
Tetszik a petesejtekkel való beszélgetős módszer. Az igazság az, hogy én még csak a szugerálást próbáltam, de sikereden felbuzdulva, lehet, hogy ezt is tesztelem. Ha beválik, ezt hirdetjük majd és nem Unique-nak reklámozni mindenféle termékeket. Kép

Kedves Anyuka, azaz Unique! (vagy inkább kollegina? Kép)
Ne irigykedj, neked is mindjárt lesz sztárfotód, meg védőnőd, szupidokibácsid szupikórházban, meg léggömb pocakod, meg kis csöpp gyermeked, aztán mégegy..., aztán mégegy... aztán...!
És ne aggódj már minden vizenyős és nem vizenyős tüneteden! Igen, kisbabát vársz és lesz még annyi tüneted, hogy kifogy a tolladból a babanetfüggő tinta, mire mindet leírod nekünk, de mindre kíváncsiak vagyunk. Csak ne parázz be mindentől, az biztos nem tesz jót. Vigyázz magatokra és kész!

Amúgy az irigykedés a legnormálisabb dolog, ami ösztönszerűen tör ki belőlünk és úgy kell lenyelni. Sajnos én ezt nagyon sokszor tapasztalom.

Még írok, csak nem merem egyszerre feltölteni, mert tutti belefagy, amennyit írok... Kép

dudu
Vendég

Sziasztok lányok!
Mindjárt visszaolvasok, és akkor nincs menekvés, mert valószínűleg csomó mindent fogok írni!!! Kép

Unique
Küldtem mailt!!!!
Remélem átment, 2x is elküldtem! Kép

Na mindjárt jövök! Kép

szisszka

Juca!
Örülök, hogy szereztél gyogyót. Megnyugodtál, ugye? Ez az utró mire is való?

Ironram!
Annyira tetszik a kistökös! Írtam a web-lapodra is. Megkaptad?

Spulni!
Nekem is nagyon bejön a neved!
Hogy nekem ez nem jutott eszembe!
Üdv. a topicban! S babásodásra fel!

Seszi!
Majd megírnád részletesen a vizsgálattal kapcsolatos tapasztalataidat? Mert, ha ez a hónap sem lesz AZ a hónap, lehet, mi is bevállalnánk.
Bár kívánom, hogy ne legyen tapasztalatotok amiatt, hogy nem is kell már elmenni!

Dido!
Nagyon örülök, hogy te azért el tudsz jönni a műsörre, nem tudom melyik színpad lesz, de nagy valószínűséggel a Palota Színpad, a Palota város felőli oldalán. Amúgy este 9-kor már nem valószínű, hogy máshol is zajlik program. Akkor találkozunk! Jipíííííííííííííí!!

Ja és nem lehet, hogy túl nagy képet akartál felrakni a profilodba, azért nem sikerült? Ha nem megy, azért küldesz egyet mail-ben? A profilomban már sikerült láthatóvá tenni a mail-címemet.

Kedves Anyuka, azaz Annácska!
Nincs semmi extra üzenetem, csak üdvözölni akartalak! Kép Remélem, jól vagy!

Szia Évi79!
Azért még nem lehetsz tutti benne, hogy megjön, igaz? Vagy ha lemegy a hő, akkor már csak csoda esetén? Én csak ebben a hónapban kezdtem el hőmérőzni, ezért nincs túl sok tapasztalatom.
Azért én szurkolok, ha nem ezért a hónapért, akkor a következőért, de nagyon!

Junko!
Üdvözöllek a topicban!
Ja én most is jegyzetből írok nektek, hiszen egy, azaz egy nappal maradtam le, de annyi minden történik itt, hogy nincs is időm azon nyavalyogni, hogy mennyire szeretnék már életet adni egy-két babának.
Amúgy hasonlónak vélem sorsunkat, most töltöttem be a 27-et, ifjú házasok vagyunk (idén április), január óta próbálkozunk és a két hete kapott "jel" alapján én is jövő májusi babára számítok. Istenem, de jó lenne... Kép
Csak a ficam és a méhecske nem stimmol, de valamiben azért különböznünk is kell Kép
Kívánok neked sok türelmet és hogy teljesüljön az orvosod jóslata!

Adri!
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem tudsz eljönni, pedig miattatok átszerveztettem az egész MEsterségek Ünnepét, hogy összejöjjön. Ez persze nem igaz, de milyen jó lenne, ha az lenne...

Azért jó, hogy kibeszéltétek a pároddal a dolgokat. És azért mert ebben állapodtatok meg, még "becsúszhat", nem?

Nálunk is volt hasonló történet, hogy megelégelte a férjem azt, hogy mindig csak ekörül forog a téma. És ez felrázott egy kicsit engem, sőt szerintem segített is, de közben partner is mindenben és a ginseng-et is magától kezdte el szedni.
Tegnap este együtt néztük az "élet az anyaméhben" c. filmet mi is. A sors ironiája, hogy akkorát aludtam rajta, ő meg végignézte Kép
Aztán reggel megállapítottuk, hogy belealudtam az álmodozásba.

Timi!
Sajnálom, hogy megjött! Kép
Nekem a "barnázás"ra azt mondta a dokim, hogy teljesen természetes. Bár engem sem hagy nyugodni, főleg, hogy ennyit olvasok errefelé. Korábban nekem minden hónapban volt, mostanában egyszer egy héttel mensi előtt kezdődik és nagyon erős, máskor meg semmi sincs. Szóval én is elég tanácstalan vagyok.
Azért, ha beszéltél dokival, megosztod velünk?

Köszi:
dudu
Vendég

Sziasztok Kép
Most értünk haza a lánykámmal, rögtön visszaolvasok Kép
Haza felé egy hatalmas pocsoján kellett átgázolnom a lányommal a kezemben, hogy legalább ő ne legyen vizes. A bokámig elmerültem a jéghideg vízban Kép Itthon aztán gyors forró zuhit vettem és zoknit húztam, remélem nem fáztam meg Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szisszka!

Remélem a másik kutyulidnak semmi baja!
Mikor jön a story? Vagy inkább elfelejtenéd már?

dudu
Vendég

Na, ugye mondtam, hogy jövök?! Kép

Évi79
Sajnálom, bár még nem jött meg ugye?
Azért én drukkolok!!!
Egyébként hogy vagy?
És nyugi!!!! Lesz Neked is Kisbabád!!! Tudod milyenek a Lurkók, váratnak magukra! Kép
Fel a fejjel!

Kinga
Nagyon szép Brúnó!!! Imádni való! és még csak 4 hónapos?
Nálunk a kutyusok Totyi 5 éves, Alfi meg 1 Kép
De még mindig rosszcsontok! Főleg Totyi, aki most éli második kölyökkorát, minden rosszaságban benne van Alfival!
Én is nagyon gondolkodom kutyaiskolán, mert azért lenne mit tanulniuk! Már korábban el akartuk őket vinni, de azt mondták nem érdemes, majd ha Alfi nagyobb lesz, mert a boxerek nagyon kajlák tudnak lenni, későn érnek! Kép
Biztosan nagyon szép lehetett a nyaralásotok!! Várom a képeket!!! Kép

Spulni
Én drukkolok, hogy babóca legyen a dologban! Miért ne sikerülhetne elsőre?
Csak azért óvatosan azzal a beleéléssel. Nekem pl az első próbálkozós hónapban 5 napot késett a menzim... Nem elkeseríteni akarlak, nehogy félreértsd!!! De ha esetleg mégsincs most pocaklakó, üsse kavics! Majd következő hónapban lesz!!
Csak ne felejtsd el, hogy mindig fel a fejjel!!!!! Kép

Junko
Nagyon sajnálom a kutyusod! Kép
Az angol szetterek nagyon szépek!!! nekem is nagyon tetszettek, bár én minden kutyáért odavagyok alapból! Viszont a boxerekbe nagyon beleszerettem. Tegnap néztem is boxeres hírdetéseket... ha most olyan hú de jól állnék anyagilag, szerintem nem bírnám ki és vennék még két kutyust! Kép Kép Kép
Hogy mit csinálok hajnali kettőkor? Nem is tudom sokszor nem tudok elaludni mostanában, tiszta éjjeli bagoly lettem. Meg párom is ébren volt még, ő a másik számítógépen harcolt a vírusokkal, meg újratelepítette a gépet!

szisszka

Kinga Kép
Állitólag a labradoroknak tényleg hatalmas lelkük van Kép és a suli külön jó nekik, mert nagyon jól taníthatóak Kép Nem tudom pontosan mikor kell elkezdeni, de gondolom fél éves kora körül Kép Sok sikert hozzá, legalább gyakorolhatod a nevelést Kép

Timi Kép
Nagyon-nagyon sajnálom Kép
Szerintem keress fel egy dokit a barnázás miatt, mert az nem túl jó, ha jól emlékszem progihiányra utal.
Bízom benne, hogy nem sokára neked is lesz babád Kép

Adri Kép
Sajnálom, hogy a párod még nem heverte ki a feszültséget, de valahol meg lehet érteni Kép
Szerintem inkább élvezzétek önfelett az együttléteket és meglásd meg lesz az eredménye Kép

Unique Kép
Most is ledőltél egy kicsit pihenni? Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska
Sajnálom, hogy nem aludtál jól!!! Pihizd ki magad rendesen. És vigyázz az ilyen nagyon nagy pocsojákkal!!!
Ez az időjárás azért engem rendesen kiborít! Egyik nap negyven fok, másnap meg ekkora vihart! Nagyon durva volt..
Én meg amikor megpróbáltam elaludni, hajnali 3 körül, elekezdett vérezni az orrom. Kép Úgy megijedtem!

Adri
Szerintem érdemes kivárni, csak sztem tényleg kell apának egy kis idő, amíg összeszedi magát.
Nálunk a második hónap volt olyan, hogy odafigyeltünk mindenre... de rájöttünk hogy az nem jó, és ezt gyorsan meg is beszéltük, igy ebben a hónapban semmire sem figyeltem, nem számolgattam, nem volt ov teszt sem. Hát majd meglátjuk mi sül ki belőle. Bár így én is sokkal jobban éreztem magam, hogy nem kell semmihez igazodni!

Dido
Vasalással mi a helyzet? Megbírkóztál vele? Kép

Tündi
Hol vagy?

Timi
Sajnálom! Kép Kép Kép Kép Kép
Viszont a hozzáálláshoz gratulálok!! Kép

Bangi
Üdvözöllek a táblában! Kép

Noémi
Drukkolok! Kép

Réka
Igyekszem majd megírni a sztorit röviden, de tényleg inkább elfelejteném! Szörnyű élmény volt!
Úgy tűnik Alfi rendben van. Totyika kapott 2 szurit a fenekébe, meg gyógyszereket, amiket pár napig adni kell neki. Valami olyan torokfájós vírust kapott el, ami most elég népszerű a kutyusok körében! De valamelyik nap Alfit is elvisszük majd, őt is megviszgálja a dokinéni!

Már megint sokat írtam... remélem nem hariztok, hogy néha nem tudom befogni azt a nagy szám, és állandóan itt dumálok! Kép

Sziszka

szisszka

Dudu Kép
Köszönöm a megszólítást, jól esik Kép
Úgy néz ki mi is tudunk menni a Várba és megnéznénk milyen ügyesen ropod a táncot Kép
Persze, ha csak nem zavarunk Kép

Sziszka Kép
Hát tényleg éjjeli bagoly vagy Kép
Azt azért tudd, hogy ez nem fog mindig menni Kép Én is redszeresen 2 körül feküdtem és reggel 6 előtt keltem, de most már 10-kor ragadnak a szemeim Kép

Annácska

annácska

Sziszka Kép
Próbáltam volna én kikerülni a pocsoját, de egy folyoson kellett eljutni a lányomig ahol állt a víz és nem volt más út Kép
Az alvást most tényleg nagyon hiányolom, így ma biztos korán megyek aludni Kép

Annácska

annácska

Sziszka!

Még ugyan nem végeztem a visszaolvasással, de mikor az orrvérzésről írtál úgy döntöttem, hogy ezt villámgyorsan megosztom veled. Nekem soha nem vérzett az orrom, DE abban a hónapban, mikor Kavicságy lettem, akkor igen. Na, nem sikítani, meg rögtön beleélni magad, lehet, hogy totál véletlen, de azért én ÕRÜLETESEN drukkolok!!!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép

Annácska
Gondoltam, hogy nem direkt ugrottál a pocsojába! Kép Azért szorítok, hogy ne legyen semmi baj, remélem nem fáztál meg!

Évi
Nekem sem szokott vérezni az orrom.
Azért köszi az infót, bár semmit nem veszek jelnek, olyan jól telt ez a hónap figyelgetések, meg mindenféle nélkül... aztán majd a végén úgyis minden kiderül! Kép

Ezt az angyalkát meg küldöm mindenkinek!
A Kismamiknak,a Babásoknak,hogy vigyázzon rájuk, és a Babáraváróknak is, hogy küldjön nekik is egy Babócát!!!
Remélem szerencsét hoz mindenkinek!!! Kép

Sziszka

szisszka

Szia AdriKép
Én igazából teljesen megértem a férjeket. Én egyszer vetettem el a sujkot. (á basszus ez milyen j????) Egyszer kora reggel állítottam a páromnak azt, hogy most azonnal, mert tuti peteérésem van. És hát lányok, nem volt jó, szegény olyam borzasztóan érezte ettől a "kényszertől" magát és én is nagyon, hogy megfogadtam soha többet ilyet.
Azóta én sem nagyon szólok mikor aktuális a helyzet. Szóval biztos vagyok benne, hogy a párodnak csak egy kis időre van szüksége, és aztán mehet minden tovább.
ihetetlen egyébként milyen ijedősek ezek a férfiak.

Dudu
Akkor hajrá a májusi babákért. Fura de már tök várom, hogy most megjöjjön és kezdődhesen az "igazi" hónap. Eszembe se jut, hogy most is lehet valami (ki) odabenn, pedig mért ne.

Évi
Sajnos én azt kell mondjam, ha nekem lemegy a hőm (én csak menzi elött nézem 1-2 nappal) akkor tuti nincs semmi. Persze ez mindenkinél más lehet. Azért jó lenne ha nálad ez nem lenne a biztos jele, ha mégis akkor legyél te is májusi babaváró.

Szia NoémiKép
Én szoktam nézegetni a másik topicot, és nagyon szorítok neked. Most nem olvastam vizsga hogy sikerült? Teszt meg sztem is túl korai volt még...

NA megyek Nőtanácsra és babanézőbe a barátnőmhöz.
Jóccakát.
j.
Vendég

Sziszka Kép
Egy angyal vagy Kép Nagyon édes ez az angyalka Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Hát a halak annyit faltak szegények, de bejutottam a lakásba!

Adri!Kép

És többiek. Lehet, hogy meg fogtok kövezni, de nálunk úgy tűnik, hogy egy kicsit fordított a helyzet. Mint mondtam mindketten szüzek vagyunk, de a párom még nálam is racionálisabb. Peteérés környékén már nekem van tele a hócipőm, hogy most hő le, meg fel, meg leről fel, meg feről le, és ő a türelmesebb, persze piritájmkor én vagyok jobban elszomorodva. Ezt csak úgy lehet, ha a másik fél is beleadja az apait, mert néha még nekem sem könnyű beleadnom az anyait. Van, hogy nyüglődök, aztán meg a 20. napon azon nyügizek, hogy az előző napokban nem kellett volna nyügiznem. Nem eccerű ez, csak úgy megy, hogy easy rider ecsém.

Mi lenne, ha megígérnéd, hogy mindig kedvtelésből szerelmeskedsz vele, és ezt be is tartod, és télleg nem spekulálsz (mert azt érezni), és tényleg hanyagolnátok a témát, csak nem is tennétek óvintézkedést sem.
Kényeztesd (tudod ifjú házasok, lila köd...), mert sztem jogosan fél attól is, hogy elveszíti az egyetlen szerepét, mert lesz valaki, akivel osztoznia kell. Gondolom, mikor nagyon toppon volt a téma, ennek már megcsapta az előszele, úgymond a készítendő manóról szólt minden. Lehet, hogy nem mondta, de ez is benne van a pakliban.

Megint csak SZVSZ.

Juca

tjuca

Réka!
Köszi!
Te vagy az első webvendégem akiről tudok!

Most megyek! Apa beígért egy hátmosást!KépKépKépKépKépKép:.............

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok,
probat kuldok, mert a tegnapi szep hosszu levelem odaveszett...
vanda72

sziasztok,

na haza jöttem látom dolgoztatok...

Tjuca!

előbb vártuk, hogy kimenjen a gyógyszer az 3 hónap, akkor megjött 1 szer, aztán semmi. Vártuk hátha , de mondtama dokinak, hogy nem igen örülnék újabb hormonos dolognak, mert állítólag attól megjönne...vártunk egint, akkor felvetett egy endoszkópos mütétkét, hogy a a petefészek ki burkát meglövik, hogy biztosan ki tudjanak jönni a sejtecskék az útjukra. Na ezt nem akartam erre belementem a Clostyba, hogy na az majd jó lesz, mivel beszámoltam neki a páfrányokról az UH frankó, mondta akkor egy kis nyomás kell nekik ok. Na most vagyunk ott , hogy 1 hete bevettem a gyógyikat és nem tudom minek kellene történnie. Hétfőn megyek hozzá és megbeszéljük újra, Havonta megyek már lassan hozzá, de hormonokat nem akarok, meg hallottam ezt a ciszta dlgot is tudod és hát nem igen akarom én ezt. Vagy ha van ötelete valakinek akkor vagy tapasztalata akkor szívesen veszem...

B:
bangi

Na jo, szoval mukodik...

Nicol,
nekunk a neurologus doktorneni tanitotta mg es irta elos a gyakorlatokat. Nem bonyolultak, de ugy nez ki nagyon hatekonyak. Szerintem egyebkent a sima babamasszazs is nagyon jot tesz a babaknak. Persze ha erdekel, szivesen elmondom a gyakorlatokat.

Edinka,
mit jelent, hogy tul vizes a tejed? A tapszer miatt ne emeszd magad, elneyeg, hogy szepen novekedjen Viki. Mennyit eszik egyebkent naponta? Meritek meg vagy rabizzatok magatokat a sorsra?

Nincs idom visszanezni, de valaki kerdezett Gajdos ditrol es az Istvan korhazrol.
Edithez egyszer volt szerencsem, nagyon kedves, nyugodt, turelmes doki. Szaktudasarol nem tudok sokat, d a szimpatia biztosan meg lesz elsore.
Az Istvan korhaz pedig tenyleg nagyon jo, bar en nem sokaig elveztem a vendegszeretetuket szules utan, de maga a szuloszoba, a szemelyzet, a tisztasag, stb teljesen rendbe volt, pedig en nagyon rend- es tisztasagmanias vagyok.

M mar nem birtam tovabb abezartsagot, fogtam Matet es kiruccantunk a Mammutba ugyeket intezni. Jol viselkedett a kis draga, csak a vegen hazafele veszitette mar el a turelmet. Meg is allapitottam, hogy nem sok veszelyesebb dolog van, mint egy ordito gyerekkel egyedul autozni es megprobalni a cumival beletalalni a kicsi szajaba, kozben valtani, figyelni es tajekozodni. Szoval orultem, mikor egyben hazaertunk...

Stellarol van valami hir?

Meg 2 regi tema:

1. Elevit: en szinte vegig szedtem, megis "csak" egy 3,2kg-os babat szultem.

2. Hasgorcs: en MagneB6-ot szedtem kb 4-5 honapon at, mert nekem is rengeteget fajdogalt a hasam, de ez tenyleg segitett.

Sziasztok,
Vanda
vanda72

Angi Kép
Babusnak is hasonló tünetei voltak, de neki úgy 40 egynehány naponta azért megjött. Dokihoz ment ls kiderült, hogy nincs peteérése. Kapott gyógyszert és a harmadik hónapban már ott is csücsült Kristófka Kép
Mindenképp kérj egy alaphormon vizsgálatot, mert ez nagyon nem normális, hogy nem jön meg Kép

Vanda Kép
Írtam egy rettentően hosszú levelet Kép

Annácska

annácska

Itt az elmaradhatatlan kép Kép
Kép

Annácska

annácska

Vanda Kép
Igazad van, a babának az is sokat számít, ha foglalkozol vele Kép
Biztos meghozza gyümölcsét a sok törődés Kép
A vezetésnél viszont tényleg vigyázz, nehogy bajotok essen Kép
Puszi Nektek

Annácska

annácska

Annácska!

Tudom, tudom hétfőn tisztázok vele mindent. És megfogadom a amit mondtok. Tudom, hogy nincs jól ez Kép
bangi

Hjjja csak a a fejem fáj ettől, mikor lesz nekem így kisnúlam?!Kép

Kép
bangi

Angi Kép
Ne légy szomorú, talán ez a legegyszerübb, amin lehet segíteni Kép Többeknek bejött már Kép
Küldök neked egy kis vígasztalót Kép
Kép

Annácska

annácska

KöszönömKép
bangi

nem látom a táblát azt hol lehet? Szisszka
azt mondja üdv nekem ott.Hol?
bangi

-------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:33-kor.
seszi

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:34-kor.
seszi

Seszi Drága Kép
Egyszer igérem kapsz egy ilyen csokrot Kép
A film tényleg szenzációs, még régebben felvettem videóra reklám nélkül Kép

Angi Kép
az előző arhívumra kattincs rá és ott lesz
Archiv 2005 Augusztus 4
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7484/248160.html?1123165024

Annácska

annácska

Kedves éjszakai baglyok Kép
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, rózsás álmok, bajuszos angyalokat Kép
Puszi

Annácska

annácska

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:35-kor.
seszi

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:35-kor.
seszi

Nah, lányok de csenden vagytok! Mindenki alcsizik már?

Junko
Milyen volt a babanéző? Kép

Eszter
Párszor én is néztem már a honlapod! Kép
Mentem leselkedni és gyönyörködni kicsi fiadban! Kép

Vanda
Örülök, hogy jól vagytok!
Azért a vezetéssel vigyázz! csak óvatosan!!!!

Annácska
köszi az elmaradhatatlan képet! Igy minden nap megkapom a Micimaci adagom! Kép

Angi
Azt, hogy üdv a táblában, arra értettem, hogy örülök, hogy te is bekerültél!!! Kép
Gondolom a mi kis Unique kismamink holnapra be is szerkeszt Téged a tábliba!!! Kép

Seszi
Mentek ti is Horvátországba? Mikor indultok?
Majd drukkolok, hogy jól le tudj barnulni. Egy barátnőm csak 1 hetet volt, és nagyon nagyon barna lett! Kép
Úgyhogy az esély megvan! Kép

Nah, én még bagolykodom kicsit, aztán megpróbálok elaludni...
Még kutyázok, Alfi is elkapta a vírust Kép úgyhogy holnap irány a dokinéni!

Sziszka

szisszka

2x küldte el...

szisszka

Sziasztok!

Adódott egy-két elintéznivalóm, így csak most tudtam jönni.

Lányok!Annácska, Junko, Szisszka, Juca,Réka!
Köszi, hogy vígasztaltok! És igazatok van, téjkitízi! Fura, de amióta tudatosan szünetelünk, azóta többet bújunk össze(persze nem védekezünk).Bár az elején megkérdez, ez most a baba miatt van? Ilyenkor megnyugtatom, hogy szerintem most nem tartok ott, rögtön jobb lesz a kedve.És nekem is! Tudom, hogy ez most kizárólag szerelemból történik, más célja nincs. És ez így jó! KépKép
Tényleg nem szabad erőltetni, sokkal jobban érzem magam azóta. Hiába van bennem egy kis szomorúság, mégis sokkal jobb a közérzetem, meg a viszonyom is az én drágámhoz.
Úgyhogy mégegyszer köszi szépen mindenkinek!

TJuca! dehogy kövezlek meg érte, inkább megköszönöm! De szerintem ez nem csak rám vonatkozott, igaz?

Ja, és a ciklusom rövidülni látszik, ma azt hiszem 25-26cn körül tarthatok, és görcsölget a hasam. Jobb is, hogy megjön, legalább nem a nyaraláskor fog. De mégis fura, hogy egyik hónapról a másikra 10 nappal megrövidül.

Réka!
Hidd el, nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott! De a következőre igyekszem minden programomat úgy alakítani, hogy jó legyen. Kép

Annácska!
Vigyázz nagyon a felfázással! remélem tényleg nem fáztál meg, küldök jólátmelengető energiákat!!Kép

Megyek most már alukálni, holnap délelőtt jövök.
Jó éjt mindenkinek!
Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!
Itt a másik éjjeli bagoly. De már nem sokáig.
Most jöttem meg a fellépésemről és nem bírtam ki, hogy ne nézzek be hozzátok, de látom a többség már húzza a lóbőrt!

Adri!
Azért tetszik, hogy így alakulnak a dolgok, szép lassan, de ti ugyanúgy úton vagytok a család felé, mint mi is!

Apa az ágyban vár, így nem írogatok sokáig ;o)

Jó éjszakát!

dudu
Vendég

Seszi!
Nagyon tetszik a sztorid. S a lényeg, hogy ti jól éreztétek magatokat akárhogy is. Akkor ti uraltátok a Velencei tavat, édesanyám és a nagymamám (jól olvassátok) pedig a Balatont az eső idején. Állítólag jót úsztak nagy kacagások közepette esőben, mikor mindenki kifelé tartott, ők befelé...
Hihetetlen egy család a mienk Kép

Dido!
Azért bízom benne, hogy nektek szebb időtök lesz.

Most tényleg futok, mert két különböző helyen beázott a lakásunk Kép
Ezt nem hiszem el. 2 éve lakunk itt és "vadonatúj" volt, mikor beköltöztünk!!

dudu
Vendég

Annácska
Köszönöm a kedvességedet, remélem egy egészséges, gyönyörű kisbabával lesz gazdagabb a topik áprilisban általadJ))

Szisszka
Azt hiszem, sokan vannak úgy, hogyha megfogalmazódik a gondolat, „sorstársakat” keresnek. Én is ilyen vagyok, ezért regisztráltam itt ilyen ’korán’, már az első hónapban. Addig is gyűjtöm az infókat titeket olvasva és drukkolok a csapatnak.
Egyébként nekem is van kutyám, Marci aki egy 13 éves öregúr tacskó, de nagyon szeretjük. Õ elveszett kb 4 éve, egy kislánykutyával ment el huncutkodni, de megtalálója vette a fáradtságot és bemondatta a rádióba, mi meg pont hallottuk és így meglett 2 nap után. Nagy mázli volt!

Dido, Junko, Duddu
Nektek is köszönöm a köszöntést, nagyon jólesikJ A nicknevem egyébként apukám által nekemadott gyerekkori becézésJ

Adriana
Sajnos akaratlanul is sokat felmerül a babatéma (persze én említem), de a fickóm még nem unjaJ

Tjuca
Tudomásom szerint a halak akár 1 hétig is kihúzzák kaja nélkül (legalábbis a szakkönyvek szerint), szóval ne nyugtalankodj, ha nem jutsz be hozzájuk, éhen nem halnak.

Kinga79
Évtársak vagyunk, én is 79! Kívánom, hogy a babáink is együtt legyenek 06-osak

Orsi
Kép
Kép
spulni

Sziasztok!

Sziszka!
Jól esett, hogy hiányoltál, nehezen, de sikerült megbírkózni a vasalással, persze a melegben avló semmittevésem miatt jól össze volt gyűlve, és még mára is maradt, a tegnap kimosott ágynemű vasalása Kép

Seszi!
Ez tényleg jól sülhetete el Kép
Most egy kicsi reménykedem mert eső mentes hétvégét mondanak. A barátok beszervezésével nincs probléma ez már szinte hagyomány, hogy minden évben ua. a csapat jön le hozzánk egy hétvégére, ugyhogy a társaság jó lesz, csak jó lett volna egy kis szallona sütés, bográcsozás, flekken..., de a remény megvan Kép

Már úgy várom az estét, ahogy hazajön a férjem a munkából már indulunk is Kép Persze ez azt is jelenti, hogy majd megint csak hétfőn olvashatlak titeket Kép

Spulni!
Lehet, hogy nagyon tudatlan vagyok, de mit jelent az, hogy Spulni? A többiek írták, hogy nagyon tetszik Nekik, de én sajna nem tudom, hogy mit jelent.

Unique!
Jól gondolod Kép , de a mi szakmánkkal az a baj, hogy ez időszakos, és van amikor meg egyáltalán nincs munkám, de akkor meg legalább tudok pihenni Kép
Hogy vagy ma? Végül is az orvosválasztást tényleg nem kell elkapkodni, mert az sem jó, ha valami miatt nem tetszik majd, és közben váltasz. A védőnénihez pedig nem olyan sürgős elmenni, nekem anno nem sokat tudott segíteni, és kapkodott is, nem figyelt rám, az volt az érzésem ,hogy csak le akar tudni.

Nem is tudom a védőnénit is meg lehet választani, vagy csak oda lehet menni akihez lakcím szerint tartozol? A baba megszületése után a baba védőnője is Õ marad, vagy Hozzá másfajta védőnéni kell?

dido

dido
dido

Sziasztok Kép
De utálom az ilyen időt Kép

Seszi Kép
Nagyon tetszett a sztorid Kép Lényeg, hogy jól mulattatok Kép
Mikor indultok nyaralni? Hátha addigra eláll az eső és gyönyörű barnára sütteted a pocidat Kép

Dudu Kép
Sajnálom a beázást, pontosan tudom milyen, mi is beáztunk este Kép Ki is vagyok tőle rendesen Kép
Kép

Unique Kép
Merre vagy kismami? Remélem nem vagy megint nagyon pocsékul Kép

Annácska

annácska

Így jobban látszik
Kép

Annácska

annácska

Jó reggelt!

Szia Dido!

A spulni tekercset jelent, ha jól tudom, de nekem egyébként nem a jelentése miatt, hanem a mókás hangzása miatt tetszik.

Háát, nem sok jót hirdetnek hétvégére, de biztosan így is jól érzitek majd magatokat. Nem az időjárás a lényeg, hanem a jóbarátok. Hóban, fagyban... Kép
Úgyhogy a jó hangulat biztos!

Lehet, hogy már írtad, de mi is a foglalkozásod? Te is pénzügyes vagy?

Ja és várom a fotót! Különben hogy ismerjelek fel? Bár Annácska is bejelentkezett, úgyhogy hárman (Annamarival) már biztos megtalállak benneteket, vagy ti engem, mert én kicsit láthatóbb helyen leszek Kép
dudu
Vendég

Sziasztok Jányok!

Évi79!
Nagyon sajnálom!Az ég is veled szomorkodik!Szerintem Uh nélkül nem szabad clostyt szedni,hiszen akkor hogyan követik nyomon a hatását, nem értem.A Lányok majd biztos megírják a dolog szakmai részét, mert én még nem szedtem.

Seszi!
Nagyon tetszett a vizes sztorid!!!Melyik részre mentek Horvátországba?Mi most jöttünk haza, mi is cappucino-k vagyunkKép!Mi Dalmácia középsö részén jártunk, Biográdtól nem messze laktunk.
Bruno tényleg sokat változik, már olyan nagyfiús, mi is alig ismertünk rá egy hét után!

Dudu!
Köszi a kutyus dícséretet, igen mi is azóta vállaltuk be, hogy kertes házban lakunk!
Ígérem, ma rakok fel nyaralós képeket, csak még le kell kicsinyítenem öket, de megoldom!!!

Annácska!
Ovatosan emelgesd Annamarita pocsolyákban, tudom kis vékony, de most nagyon kell vigyáznod magatokra!Remélem nem fáztál meg!

Tündi!
Úgy hiányzol, hol vagy már?!?!Kép

Stella!
Én ezerrel drukkolok Nektek, csak kérlek néha jelentkezz!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++!

Mindjárt itt a hétvége és a pihi ideje!Kép

Kinga
Kinga79

Éva Kép
Nagyon sajnálom Kép Nem tudom mivel vígasztalhatnálak Kép Kérlek ne add fel! Egyszer már sikerült, meglásd újra baba fog költözni a pocidba Kép De azt komolyan mondtam tegnap, hogy keress fel egy központot, szerintem érdemes lenne Kép

Kinga Kép
Bízom benne, hogy nem fáztam Kép Igyekszem nem emelgetni a lánykámat, de tegnap nem volt más választásom.

Dudu Kép
Biztos megtalálunk a színapadon, de azért majd küldök friss képet magunkról Kép

Annácska

annácska

Unique!

Kérlek, írj bele a táblába: életkor: 26, lakhely Bp, ciklus 28 nap, szülinap 01.29. ma 25. cn, próba (cseresznye) 2005.06. óta kösziiiii

Dido
Nevem jelentése: a Spulnira tekerik a cérna szövéskor, ha jól tudom, de fogalmam sincs, apukám honnan vetteKép))

Orsi
Kép
Kép
spulni

Éva Kép
Fel a fejjel, bár tudom, hogy ilyen időben ez végképp kilátástalan. CSak annyit tudok mondani,hogy én már most a jövő hónapra koncentrálok, hogy májusban tényleg legyen bébi. Úgyhogy tudod új hónap új remények.

SesziKép
Tényleg jó fej volt a doki. És mondott egyébként még két nagyon érdekes dolgot. Egyik, hogy a nyolcvanas években még az orvosi tankönyvekben is az volt, hogy egy egészséges párnak két (2!!!) éven belül gyermeke lesz. Vagyis ha 1 évig nem sikerül az még nem probléma (ugye Uni? Kép -nektek is 2 év volt ha jól emlékszem).
A másik, hogy sajnos többek között ez a türelmetlenség azért is alakult ki, mert a gyógyszer gyártás hihetetlen nagy biznisz. Óriási a nyomás a gyártók felől, hogy minál hamarabb el tudják adni a gyógyszereket. ÉS ez igaz azokra a gyógyszerekre is , amit a gyermeket akaró (sikertelennek titulált) párokba nyomnak. Én azt gondolom ebben nagy az igazság. Elég csak arra gondolni, az utóbbi években mennyi reklám szól gyógyszerekből.
Fáj a fejed, derekad, hasad, hátad, potenciazavarok, gyereket akarsz-gyógyszer!
Szóval sztem érdekes ebbe is belegondolni.
Természetesen hálásak lehetünk azért s, mert vannak párok akiknek e-nélkül nem sikerülne, de azért mégis elgondolkodtató.

Más

Juca
Nekünk sokáig voltak halaink, és ha nem olyan nagyon igényes fajták, simán kibírnak 3 hetet is kaja nélkül.

Na most egyenlőre ennyi.
Egyébként több mint 6 év után, ma este megtörtént az első külön alvásunk a férjemmel. Õ a kanapén töltötte az éjszakát. Kicsit szar most.
j.
Vendég

Évi!
Sajnálom, de ne szomorkodj sokáig, keress minden pillanatban valamit, aminek örülhetsz. NEkem ez bejött, Sziszkától tanultam. Kép S pár nap múlva már erőltetned sem kell, hanem jön magától a boldogság!

Az UH-val kapcsolatban itt mindenki azt írja, hogy muszáj, így szerintem jobb lesz, ha keresel másik orvost, de ez csak az én véleményem.

Annácska!
Ti is beáztatok? Micsoda pech!
Mi még nem tudjuk, mit kezdjünk vele, mert az építtető céget még nem értük el. U.is a tető még az ő tulajdonuk, ha jól tudom. De mindenképpen az ő felelősségük.
Szörnyű. A délelőttöm telefonálgatással fog telni...
de mivel napozni úgysem tudok Kép

dudu
Vendég

Dudu!
Építész vagyok, és nem alkalmazásban, ezért ilyen "rendszertelen" az életem, de nem bánom, mert otthon dolgozhatom, és nincsenek hüe főnökeim. Kép (3 évig voltak Kép )
A képpel kapcsolatban lehet, hoy tényleg túl nagy amit a profilomba akarok rakni, mekkorára kellene lecsökkenteni a méretét? Persze a legutóbb rólam készült kép is áprilisi (esküvői), azóta pedig levágattam a hajamat rövidre.

Évi!
Sajnálom Kép . De látod a köv. hónapban sokan bíznak, és biztos megint olyan babaeső lesz, mint most aug-ban. Kép

Annácska!
A forró zuhany jót szokott tenni meghülés ellen, remélem Nálotok is működött. Tényleg csak óvatosan, vigyázni MAGATOKRA. Kép
Egyébként, hogy Vagytok ma? Kíváncsi leszek, hogy a kislányod nem-e fogja megérezni mielőtt elmondanátok Neki is? Állítólag a gyerekeknek ilyenekben még jobbak a megérzései.

Ezeket a beázásokat nem iagzán értem, régi ház legfelső emeletén laktok?

Köszönöm a "spulni" szó jelentését, mindig tanul az ember.

dido

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?