Új privát üzeneted érkezett!

Spulni Kép
Üdv a csapatban Kép
Kivánom, hogy mielőbb Te is átélhesd ezeket az örömöket Kép

Juca Kép
Szerintem, ha elmondod, hogy mi a helyzet biztos felírják a gyógyszert Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Spulni
Üdv köztünk!
Amikor idefújt a szél engem, én is pont úgy voltam mit Te, hogy 1 hónapja próbálkoztunk Kép

Annácska
Hogy hogy nem alcsizol még?

Unique
Holnap megy a mail!!! Kép

Juca
Kívánom, hogy minél előbb olyan zebrácskád legyen mint a képen! Kép Nagyon édi a kép!!!
Patacsatát nem láttad? Az is zebrás!!!!

Eszter
Édi a fiad! Gondolom legyeskednek körülötte a csajok!!! Kép

Sziszka

szisszka

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:32-kor.
seszi

Sziasztok!

Sikerült nekem is hazaérni és végigolvasni a mai napot.

Először is:

Spulni!
Üdv. közöttünk, még én sem vagyok régi motoros, de a lányok nagyon aranyosak és mindenkit azonnal befogadnak.

Dudu!
Ez nagyszerű Kép
Holnap sajna én sem tudok menni, de 18-án mindenképpen felmegyek a Várba és megnézlek. A Várban pontosan hol léptek fel, mert ott elég sok színpad szokott lenni felállítva. A kép felrakásán a profilomba továbbra is dolgozom, ha nem sikerül esetleg elküldhetem mailben.
Remélem minden jól sikerült a vendégvárásban Kép

Junko!
Csak nyugodtan írjál bármit, amit csak gondolsz, így legalább jobban meg tudunk ismerkedni. Kép

Juca!
Én a múlt héten láttam a Madagaszkárt, és nekem is a zebra volt a kedvencem Kép

Adri!
A képeeidet továbbra is nagyon kedvelem, de már megvan a kedvencem is, az ásító babát majd meg zabálta.

Fellegekben járó, újdonsült Kismamik! Kép
Teljesen igaza van Jucának, nem ám kizárni minket, Kép én nagy örömmel olvasom a tüneteiteket, érzéseiteket, gondolataitokat, ezzel egy kicsit én is a részese lehetek ezeknek az élményeknek. (egyenlőre még csak így) Kép

Nárcisz!
Merre jársz? Remélem minden rendben Veled!

dido

dido
dido

Nah, már mmegint nem alszom...

Seszi
Hát én is csobbantam volna a Velencei tóba! Kép
Hát igen, én is örülök, hogy meglettek a kutyusok. Párom ma elvitte Totyit (Õ a kislányboxer) dokinénihez, mert tegnap is, ma is kihányta a kajáját (persze csak a kutyaeledelt, amit én főztem nekik azt nem Kép) Kiderült, hogy elkapott valami kutyavírust a nagy csavargás közben. Kapott két szurit a fenekébe, meg kapott gyógyszereket, pár napig azt kell neki adom. Alfika valószínűleg holnap látogatja meg a dokinénit! Remélem neki nincs semmi baja!
Én köszönöm neked, hogy elmondtad, hogy tudom felrakni a képet! Kép

Sziszka

szisszka

Szép reggelt Mindenkinek!
Szisszka!
De jó, most olvastam, hogy meglettek a kutyusok, az a kis baci meg hamar elmúlikKép!!!Rakok fel egy képet a mi kis Brúnónkról, már 4 hónapos, eleven mint az ördög, de olyan édes mint egy angyal!!!KépKépKép

Nyaralni Horvátországban voltunk Közép-Dalmáciában, nagyon jól sikerült, meg is kérdezték, hogy nászúton vagyunkKép?Egy kis halászfaluban laktunk egy szép új szállodában!Majd teszek fel nyaralós képeket is!

Unique!
Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, de talán segít, ha arra gondolsz, hogy hányan szeretnénk ilyen rosszul lenniKép!Mégegyszer gratulálok, remélem a szülöknek nagy örömet szereztek a képekkel, majd hozd nekünk is, hogy gyönyörködhessünk!!!Kép

Annácska!
Én még mindig úgy örülök, hogy végre beköltözött a Babamennyországból a kistesó!!!Annamari szólhatna fel, ha van egy kis ideje, hogy a Kingához is jöjjön pocilakó, mert már nagyon várja!!!Kép

Na megyek dolgozni, mert már lelkiismeretfurdalásom van...!

Kinga
Kinga79

sziasztok, jó reggelt!Kép

problémám van, segítsetek! szúrkálnak a petefészkeim 2 napja, lehet hogy van ott vki? vagy csak bemesélem magamnak? annyira jó lenne, de félek is a csalódástól... anno a szüleimnek 10 év után sikerültem, szóval megy a para ezerrelKép
a barátnőmnek elsőre összejött, de én nem merem elhinni, hogy ilyen van. most voltunk náluk babanézőbe, 2 hetes volt bálint, de olyan aprócska - én még nem láttam ekkora icipici gyereketKép))

Orsi
Kép
Kép
spulni

Sziasztok!

Köszönöm, hogy írásra bíztattok, egyszer csak megered a nyelvem aztán csak győzzétek olvasni.

SpulniKép
Üdvözöllek köztünk, remélem nem is kell sokkal többet várnod a babásodásra a pár hónapnál. 1 hónap nem sok, de tapasztalatból tudom, az első próbálkozástól fogva ez lesz az ember lányának a központi téma. Hajrá, remélem hamar sikerül a bébi.

Bangi Kép Gratulálok a 3 éves évfordulóhoz. És mikor volt az esküvő? Lehet írad, de tényleg nehéz követni ki-mit-mikor hol írt.
Komolyan gondolkodom rajta, hogy jegyzeteket fogok készíteni.

Évi Kép
Tök jól leírtad, micsoda aggodalom lesz az ember élete. ÉS igen a szülés után jön csak a neheze. Ha belegondolok abba pl. én milyen kamasz voltam,hát Isten ments attól...

SziszkaKép
Már rég meg akartam írni, hogy az említett angol szetteremet nekem is Alfinak hívták.
Kis buta kutya volt, de nagyon szerettem. Talán azért mert szinte vele nöttem fel. Aztán rákos lett és elpusztult.
Egyébiránt te mit csinálsz hajnali kettőkor?Kép

EszterKép
Klassz fiad van. És egyet értek veled, amit írtál. Én is szeretnék majd várandósan is úszni járni, talán csak az elején nem. És úgy néz ki, sílelni is fogunk menni, akkor is ha még idén összejön.Persze gondolom én csak max. a gyerek pályán...de ezzel kicsit előre rohantam.
Végül is a terhesség, nem betegség, kicsit jobban oda kell figyelni és ennyi.
Mondom ezt üres hassal...aztán ha nekem is lesz bent valaki, ki tudja mit fogok gondolni.

UniqueKép
A fenti gondolatot folytatva azt is el tudom képzelni, hogy csak meg kell szoknod ezt az állapotot. Sztem ilyenkor még minden kismama írtó óvatos, végül is új a helyzet...aztán majd ki-ki eldönti neki mi a jó.
Egyébként pont pár hete olvastam a Délmagyarban, hogy azok a gyerekek akik állatokkal nőnek fel sokkal ellenállóbbak lesznek. Ezt én el is tudom képzelni.
Mondjuk az ugrálást megértem, én is biztos tartózkodóbb leszek anyukámék kuvaszával.

Annácska Kép
Egyáltalán nem untattok minket, vagy legalább is speciel engem.

Juca
Te meddig vagy betegszabin? Találtál/keresel munkát?

SesziKép
Nekem a Velencei-tó a kedvencem. Minden nyáron oda jártunk a szülőkkel. Még tavaly is voltunk az esküvőm elött csak szülők,tesóm meg én. Talán ez volt az utolsó ilyen családi nyaralás.
Bár megbeszéltük, jó lenne, ha később is szakítanánk időt (ha gyerek lesz akor is) egy évben egy hétvégét egymásra, csak így négyen. Majd meglátjuk.

DidoKép
Te is ilyen éjjeli bagoly vagy? Köszi a bíztatást, most aztán írtam annyit, hogy most már abba is hagyom.

Tudjátok ki írt régen?
EzviccKép
Vajon mi lehet vele?
És nincs olyan topicos aki mostanában szül?

Na eldugulok, kipihenem ezt a sok írást egy kis dódozással.
sziasztok:j.
Vendég

Anyám mennyit írtam. Bocs.
j
Vendég

Sziasztok Kép
Sziszka Kép
Tegnap eset megnéztem még nem tudom hanyadszorra az Élet az anyaméhben című filmet, azért nem aludtam Kép
Most meg hulla vagyok, keveset aludtam, ráadásul többször is felébredtem a viharra Kép

Seszi Kép
Örülök, hogy végre sikerült pancsizni egyet Kép
Mi még nem idáig nem jutottunk el és lehet hogy már nem is fogunk tudni elutazni egy pár napra Kép

Kinga Kép
Nagyon szép a kutyusod és mekkorát nőtt Kép
Ki vigyázott rá, míg ti nyaralni voltatok? Gondolom gyönyörű volt a nyaralásotok, képeket feltétlenül hozzál Kép
Ja, és szólok Annamarinak, hogy kérjen neked is a Babamennyországból egy csöppséget Kép

Éva Kép
Sajnálom, hogy ez a hónap sem lett az igazi Kép Szerintem érdemes lenne lassan felkeresni egy központot, hátha ők tudnak segíteni Kép
És azt meg igenis hidd el, hogy lesz babád Kép

Junko Kép
Van úgy, hogy tényleg jegyzetelek, pláne ha sokat kell visszaolvasni, mert nem igazán lehet ennyit megjegyezni Kép
Csak aztán magadról is írj ám Kép
Pilis is régen írt, és ő a napokban szül. Nagyon kiváncsi vagyok hogy fia lett vagy lánya Kép Direkt meglepetést akartak maguknak és nem kérdezték meg a nemét Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Lányok,

Lényegi dolgokról délután, tudjátok, most dolgozom Kép
Tegnap teljesen kiakasztott a babanet este. Kb. 8- nem tom meddig nem lehetett semmit írni Kép Kb. 10x próbáltam... Kép

Tegnap elkezdett odalenn olyan "vizenyős" lennia téma. Olyan furi. Nem tudom mit kezdjek magammal. Kép Ma reggel felhívtam a dokimat, nagyon gratulált a babóhoz és azt mondta, semmi gáz, ez teljesen normális. Volt Nektek is hasonló "élményetek"? (babásoknak írtam Kép) Azt mondta, ha majd viszket és olyan fehér, túrós az állaga, akkor lesz csak gomba. Mert a kismama-para megint beindult, természetesen. Kép Ma reggel sokkal jobb volt a hányinger is, tegnap jól bekajáltam még este is tésztából, lehet, hogy ezt komálja a kis "büdös"... Kép

Ja, azt hiszem megvan a dokim (úgy értem az állandó Kép) Még nem 100%, beszélnem is kell vele, de sztem a héten beszélek vele és jövő héten elmegyek hozzá (is) egy bemutatkozó sztárfotó erejéig Kép

Na délben jövök, most eldugulok, csak ezt ki kellett adnom magamból Kép Bocsi.

Pusza

Unique

KépKép
unique

Évi Kép
Sajnálom. De ahogy nézem még egy éves sem próbálkoztok, majd sikerül, biztos vagyok benne.

Annácska Kép
Magamról már nem írtam, mert a végére elfáradtam.
Tegnap voltam nőgyogyásznál és talán megmaradok nála, nagyon szimpatikus fiatal doki volt.
Azt mondta minden rendben, megnézte egy-két leletemet, meg volt rákszűrés és kicsit beszélgettünk. Annyi maradt meg bennem igazán, hogy azt mondta élvezzük az együttlétet a férjemmel, mert a nőknél ezekenk a hónapoknak kell a legszebbnek lennie. Nincs még gyerek, ifjú házasok vagyunk, nem kell védekezni,tehát egyszerűen csak élvezzük egymást. Azt hiszem ebben tényleg nagyon igaza van.
Aztán azt is mondta szerinte májusban biztos találkozunk a szülőszobán. Na úgy legyen. Ámen.
j.
Vendég

Unique Kép
Örülök, hogy nem vagy ma raggal olyan rosszul Kép Lehet, hogy tényleg a tészta teszi Kép
Nekem a dokim direkt figyelmeztetett, hogy a pocakosodás kedvez a gombás fertőzéseknek, de azért nem is nyugtatott, hogy az nem árt a babának. A túró szerű, szerintem gomba Kép Ne aggódj Kép
Végül melyik dokinál döntöttél, csak kiváncsiságból Kép

Junko Kép
Örülök, hogy mindent rendben van Kép
Tényleg nagyon igaza van a dokidnak. Nem szabad görcsölni, mert attól csak feszültek lesztek. Élvezzétek egymást és annak meg lesz a gyümölcse Kép

Annácska

annácska

Annácska!
Brúnó a növéreméknél volt, nagyon jól érezte magát, mert nem is akart hazajönni!KépAz elsö két napban viszont nem evett és állítólag nagyon szomorú volt, de túltette magát rajta, még az állatorvost is megkérdezték, de azt mondta, hogy ez természetes, pláne a labradoroknak nagyon nagy lelkük van, bár szerintem nem fajtátó l függ, de ezt mondta!Kép
Köszi a közbenjárást értem!!!Kép

Unique!
Érdekes, hogy akkor vagy jobban, ha eszel, mondjuk a tésztákat én is imádomKép!!!
Remélem abbamarad a lenti dolog, nem tud a doki valamit adni rá?

Junko!
Kívánom, hogy sikerüljön a májusi találka!!!Kép

Eszter!
Nagyon helyes és édes Olivér!!!
Igazad van amiröl írtál!

Kinga
Kinga79

Sziasztok lányok!

Spulni!
Üdv a csapatban.Csak egy jó tanács: ne éld bele magad túlságosan, mert hamarosan annyira központi téma lesz ez köztetek, hogy az életetek a ciklusod körül fog forogni. Ez csak az én véleményem,nekem ez volt, és a párom szépen lassan ráunt az egészre, most meg ott tartunk, hogy nem akar gyereket. De azért kívánom, hogy ne így legyen, drukkolok a babóért. És miért ne sikerülhetne elsőre?Kép

Tegnap beszélgettünk apával... Kép
A cicus maradhat, megbeszéltük. Hurrá, gondoltam, akkor hajrá megint?? Dehogy! A fő probléma az, amit az imént írtam. Nem bírta elviselni, hogy ez lett a központi téma, és időre kell "dolgoznia".Elege lett ebből, szünetek kér. De meddig? KépKépKép
Na, mind1, nem akarom lehúzni a topik hangulatát.

Réka!
Örülök, hogy összejött a fellépés! Már épp be akartam írni a naptárba, és mit látok? Hogy akkor pont Balatonon leszünk! 13-20-ig. Pedig annyira szerettem volna megnézni!!!Kép
Feltétlenül írd majd meg, hogy hol léptek fe legközelebb!!

Unique!
Örülök, hogy találtál dokit, remélem meg leszel vele elégedve! Ja, és mostantól csak olyat egyél, amit az a kis "büdös" szeret! Van ám esze neki!! KépKépKép

Annácska!
Sajnálom, hogy nem tudtad kipihenni magad! Én is alig aludtam a vihar miatt, annyira kopogott az eső az ablakon. Remélem azért nem hajtod agyon magad, pihire is jusson idő! Kép

Dido!
Tényleg zabálnivalóak ezek a babák, azért rakom fel ide. Az én kedvencem ez:

Kép

Pusszancs
Adri

Kép

Kép
adriana

KingaKép
Én is remélem, és azt is, hogy most ha megjön (mert bár ténykedtünk,azt gondolom megjön, mert egyáltalán nincs semmi jel)utána nem esik a férjem lábára ágyneműtartó, nem ficamítja ki a bokáját focin, nem lesznek nagy frontok, és én sem lépek méhecskébe...kicsit szerencsétlenek voltunk a hónapban.
Nálatok hogy áll az "Ügy"?

Unique
Mindjárt dél! Minden rendben?
Vendég

Sziasztok!

Junko!
Nem igazán szeretek éjszakázgatni, de ha határidő van akkor sajna előfordul, hogy egyáltalán nem jutok ágyba az éjszaka, bár igyekszem inkább hosszabb határidőre vállalni a munkákat. Tegnap is el kellett vinnem egy munkát leadni és nyomtatni (ez mindig elhúzódik), utána egy "rövid" bevásárlás és az ember éjfél körül kerül haza. Pedig én szeretek ám aludni Kép és inkább hamar fekvő és korán kelő lennék...
Lehet, hogy lemaradtam róla és már írtad, milyen vizsgálataid voltak most? Mégcsak januártól próbálkoztok nem?

Adri!
Legalább kiderült a valódi ok. Szerintem már ez is haladás, és már csak egy kis "felejtő" pihenésre van szüksége a férjecskédnek, és utána v. nem ráöszpontosítva esetleg addig is Képújból mehet a babaprojekt.

Unique!
Örülök, hogy jobban vagy. Én könnyen beszélek, mert nem szeretem a tésztát, nagyon ritka amelyiket megeszem, de úgy tudom, hogy az nem jó sajna a gombánál, mert élteti őket. Persze tudom, hogy lassan már nem marad semmi amit megehet az ember nyugodt szívvel... Kép
Nagyon várom már a te kis picúrod fotóját is Kép és örülök, hogy sikerült dönteni kórház és orvos ügyben.

Annácska!
Természetesen a Ti sztárfotótokat is nagyon várom már Kép (írom ezt én Nektek, mikor nem is tudom, hogy Ti, hogy tudjátok kibírni ezt a várakozást.)

Évi!
Sajnálom Kép , de végül is még nem jött meg...

Seszi!
Örülök, és irigyellek is, hogy még elcsíptétek a jóidőt a pancsizáshoz. Mi most hétvégén megyünk a Tisza tóhoz, de nem tudom mit lehet ott majd csinálni ilyen időben Kép

Most megyek kihasználom, hogy nincs olyan meleg, már lehúztam az áyakat és még vasalni is akarok.
Utána még jövök.

dido

dido
dido

Kép
Kép

KépKép
unique

Kép
Kép
Kép

KépKép
unique

Mi ez a pangás???????? Kép Kép Kép

TündikeKép
Merre vagy? Tudom, hogy már itt kellene lenned. Kép Várunk ám az élménybeszámolóval! Kép

Pilisről bármi hír? Kép

JucaKép
Sikerült beszerezni a gyógyit? Remélem, azért nem hallunk Felőled, mert utána rohangálsz Kép

SpulniKép
Üdv a topicban! Mielőbbi zebrásodást kívánok! Ha a táblába szeretnél bekerülni, kérlek, add meg az adataidat! Kép

SesziKép
Eszem, eszem. Ma kihasználtam, hogy nem vagyok annyira rosszul, úgyhogy meg is koronáztam az ebédemet egy kis mákos gubával. Meglátjuk, mit szól hozzá a lurkó. Anyának ízlett. Kép

AnnácskaKép
Na ezért irigyellek picit, hogy legalább már tudtál beszélni dokiddal a teszt óta. Én csak telefonon, úgy meg mindig az az érzésem, hogy zavarok. Kép Dokiügyben újra hezitáló állásponton vagyok. Hét végéig jó lenne már eldönteni. Kép
Nem vagy semmi ezekkel az éjszakázásokkal! Nem karikásak a szemeid? Most pont, hogy sokat kellene aludnod... Én tegnap du. is lepihiztem egy kicsit. Kép

DidoKép
Köszi, csak nem szeretnék a "terhetekre" lenni és nem biztos, hogy mindenki szívesen olvassa minden örömömet, bánatomat (néha rosszul is eshet a dolog Kép). Ezért vagyok picit óvatosabb. Kép

KingaKép
Nagyon szép a kutyid! Kép Golden retriever?
Igenm tényleg fura, hogy ha eszem jobb a hányingerem, de így működök. Na persze most meg pont ellenkezőleg. Ki kell tapasztalni, mit szeret a lurkó és mit nem. Kép

JunkoKép
Nekem mindenben megváltozott az életem. Kép Pozitív irányban. Sokkal jobban érzem magam, férjem maximálisan odafigyel ránk, nyugisabb lettem (én a maxi-pörgős), szóval sokkal jobb. Nem tudnak kihozni SEMMIVEL a sodromból. Komolyan, magam is meglepődtem. Amikor pl. apeh-be mentem eddig már előre felhúztem magam, hogy a nőci tuti, hogy kitalál majd valamit, miért nem tudja elintézni az ügyemet. Most bementem, totál nyugiba: ha elintézem, elintézem, ha nem, megyek vissza máskor. Ráérek, nem? Kép
Fura... Kép Ja, és sokkal kevesebb a pattim, megváéltozhatott a bőröm összetételeKép

AdriKép
Azért örülök, hogy megbeszéltétek apával a dolgokat. Ezek szerint ő is szeretne, csak nem olyan rágörcsölősen. Szóval, hajrá. Nem kell neki tudnia, hogy miért "kívánod meg pont félidőben! Kép Írd meg nekünk a lelki részét és így mindenki boldog lesz Kép

DidoKép
Sajnálom, hogy ennyi a munkád, de azért ez több pénzt is jelent, ugye?
Nem tudtam, hogy a tészta evés ilyen gázos, jobban odafigyelek majd. Kép
Persze an én formám, hogy mindig előre parázok olyanokon, amiken nem kéne Kép

NárciszKép
Figyeljük ám minden lépésed! Kép Nem szeretnél még írni nekünk semmit? Kép

Szabotimi, Sysy, Móni ???????
Pocakosodók, mamik?????
Merre jártok?

És Ti, akik csak olvastok, miért nem írtok? Kép

Na eldugulok, írjatok Ti is már!!!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Spulni!Kép

Üdv, nagyon jó a mondatkád. Még tegnap meg akartam írni, de elszállt.
Figyi meddig bírják a halak kaja nélkül, mert tegnap elhúztam a hugomhoz, hogy megetetem őket, de nem tudtam bemenni. Ma egy hajtűt is viszekKép, de ha így sem jön össze, akkor sót, meg paprikát, legalább lesz egy kis fincsi halászlé, mire megjönnek.

Unique csibebogár!Kép

No para a vizenyős, takonyszerű, nyúlós izé a terhesség egyik jele, úgy látszik te nem hagysz ki semmitKép Lesz ez még durvább is. Ha viszket és nem tiszta, hanem valami ragacsos, akkor van gáz, de nálad erről szó sincsKép Azt egyél, amit bírsz, az meg úgysem sokKép Ne törődj vele, hogy tészta.
Gomba: egyszer volt szerencsém antibiotikum után hozzá, de felerősíti a jelenlétét a menstruáció és a terhesség is, és azt tutira megérzed, mert kellemetlen, de nem halálosKép csak kezelni kell.
Egyél natúr joghurtot, ja hogy már eddig is etted,nna, jó úton járszKép

Csajszik!

Na beszereztem egy doboz utrót, tényleg olyaqn vagyok már mint egy narkós, nem csak szédelgek tőle, de még elvonási tüneteket is okozKép Viccet félretéve, hát nem örült a doki, hogy csak ezzel bepofátlankodom a VIII. ker. rendelőjébe, és még csak nem is matathat, és borítékot sem kap, de annyira gáz képet vághattam, hogy szó nélkül, morogva felírta a bogyót.

Puszi

Juca, aki szunyált most laza 2,5 órát, és teljesen rendben van a pszichécskéje ettől

tjuca

JucaKép
Na végre valaki! Kép Nekem meg ettől áltt helyre a pszichém Kép
Már kezdtem levonulni depibe a nagy csönd miatt. Lehetm hogy babanet-függő lettem? Kép

Tényleg úgy tűnik, hogy tankönyvszerű az esetem. Kép Azért furi érzés volt tegnap este. Ilyet még nem is éreztem azelőtt. Mindenesetre az előtt megint szurkált a nyavalyás olyan picikéket, a hányingerem megint itt van, úgyhogy asszem elkezdhetnéd írni rólam a köv. tankönyvet! Kép
Tévedsz, ma megjött az étvágyam. Na ugyanolyan szédületes lendülettel el is múlt a kajától. Kép
A natúr joghurt nem rulez... Kép Inkább a citromos-narancsos, nyami. Na az döfi! Kép
Azért depofátlanadoki... Jársz hozzá hosszú ideig, majd képtelen egyszer csak gyógyit felírni. Látszik, nagyon el kell jönni tőle... El tudom képzelni a "gáz képedet"... Kép
Jót nevettem magamban Kép

Jaj, nekem is oly jó lenne szunyiznom! Nem ér, nekem kellene és Te teszed! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

sziasztok Jányok!

Junko szia Neked is! Kérdésedre a válasz :2 évvel ezelőtt volt az esküvőnk.

Köszönöm a gratokat mindenkitől, kedvesek vagytok.

Uni!
Remélem jól vagy látom "hánykolódsz".-) Képzeld a kis teád nagyon jót tesz az emésztésemnek, az anyagcserémnek, már megérte. Kötyi!:-)

puszkala
bangi

Szia Unique!

Az nem jó, ha függő vagyKép

Nem járok ehhez a dokihoz, csak a régihez nem akartam már menni, az újhoz meg nem így akartam beállítani. Ez a pasi a nyócker egészségcentrumában van. Én valamennyire meg is értettem a nyügijét. Pláne, hogy ott nagyon menőmanó telefonon időpontkérés van, de olyan későn adtak volna időpontot, ami nekem nem lett volna jó. Az másik kérdés, hogy receptnyomtatással együtt hozzávetőlegesen 1.24,36 percet töltöttem bennt.

Én nem hiszek a tudományos evésben, azt egyél, amit bírsz, és annyit, amennyi jól esik. Mi az egyetemen (állattenyésztésenKép) azt tanultuk, hogy az anyai szervezetnek pontosan annyi kaja kell, mintha nem lenne várandós. Milyen jó helyre jártam. Amúgy egy csomó dolgot tényleg ott tanultam meg, nem alapból vagyok ilyen okoskaKép
A tanár a sertéstenyésztés mellett mindig elmondta a humánvonatkozásokat is, ha olyan kedve volt.

Juca

tjuca

szia Tjuca!

nem tudtam, hogy a pirike rosszat (PG53) jelent, azt hittem az még tutibb, úgyhogy bocs , ha gázoltam:-)

B
bangi

Sziasztok!

Én itt vagyok, olvasó üzemmódban.

Unique!
Javíts légyszi a táblában: 1 cn.Kép

Ráadásul négy napig barnáztam előtte, és csak ma jött meg rendesen. A barnázás szerintetek mit jelent? Ilyen hosszú ideig még sosem volt, legfeljebb előtte egy-két nappal.

Na mindegy, új hónap, új remények, szerintem a korábbiakkal ellentétben nem hagyjuk abba a próbálkozást, bár még nem beszéltünk róla a párommal.

Na szebb napokat mindenkinek!

Timi
szabotimi

Unique!
A kutyim Labrador retriever, illetve az jött ki rajta,ugyanis mama labrador, a papa pedig golden. Így nincs törzskönyve sem, csak családi kedvenc lesz, de suliba majd szeretnék vele járni!

Juca!
De jó neked szunyiztál, nem dolgozol?Vagy csak én "húzom az igát"???Persze egy szót sem szólhatok a munkahelyemre és a Fönökömre sem!!!

Spulni!
Üdv közöttünk, tetszik a nevedKép!!Mielöbbi babásodást kívánok!!!

Adri!
Sajnálom, hogy most így áll a helyzet, én tudatosan próbálom a Férjemet kivonni minden számolgatásból és tervezésböl, szerencsére már azt sem tudja, mikor kell akciózni, legalább Ö ne agyaljon ezen egész hónap alatt!Remélem hamar megváltozik a Férjed véleménye és izgulhatunk Érted!!!Kép

Junko!
Ez mind a múlt hónapban történt?Nem semmi!!Én drukkolok Nektek!!!Mi már minden vizsgálaton túl vagyunk, minden rendben, mégsincs baba, de most már Annácska kislánya kér nekünk a BabamennyországbólKép, úgyhogy nemsokára én is babás leszek!!!Kép

Jurával mi lehet, nem tudjátok?Már biztos 3 "darabban" vannak!!!És a két Judit sem jelentkezik!!!!

Kinga
Kinga79

Szabótimi!
Sajnálom, igazán!!!A barnázás úgy tudom hormonelégtelenség, majd a lányok akiknek van ilyen biztos jobban tudják mint és és leírják, én nem akarok hülyeséget írni, de talán gyógyszert kell szedni rá.
Apukád hogy van?Már otthon van?

Kinga
Kinga79

Elmondja valaki nekem mi ez a táblában való javítgatás meg 1 cm meg ilyenek?!

Szabotimi ne légy szomorúkoszorú:-)!!!

B:
bangi

Szia Bangi!

Nem gázoltál, piri=menstruáció, akkor pedig lehet bármilyen páfris a cucc, akkor csak plátó van nálunk!

Juca

tjuca

Bangi!

Te nem akarsz táblatag lenni?
cn= ciklusnap 1cn, a menstruáció első napja, úgyhogy azért szonty valaki, ha ezt ejelenti be. Nézd meg a táblát, ha van kedved add meg az adataidat. Egyesek nem számolgatnak máshol, hanem itt (én is), és mivel tudott a szülinapod, még egy kis + amiért megéri, NA?

Juca

tjuca

Bangi
Hosszú gondolkodás után én rájöttem, hogy a cn rövidítés 1 ciklus nap (Ugye?). De most tényleg bár tudtam mit jelent (tartalmában)azt hittem valami rendkívül tudományos latin kifejezés. És a múlt héten megvilágosodtam.
Vendég

Timi!

Sajnálom, hogy ez a hónap sem volt az a hónapKép

Barnázás azt jelenti, hogy valószínűleg nem elég a progeszteronod. Ez kell a méhnyálka termeléshez, meg ebből lesz a szikhólyag. Ha nincs elég, akkor nem megy a beágyazódás (nincs elég táptalaj), vagy ha sikerül mégis, nagyobb a vetélés veszélye. Menj el orvoshoz, és mondd el neki, remélhetően elküld vérvételre, majd ír gyogyeszt. Én is ezért rohangáltam ma.

Fel a fejjel, lehet, hogy csak ez a bibi, és jövő hónapban, már lesz egy mosolygós manód.
Az első vérvétel a 3. napon szokott elnni, szóval ezt vedd számításba.

Egy kalappal:

Juca

tjuca

AngiKép
Na asszem ez az én tisztem. Kép
Tábla - javítgatás: minden nap szoktunk feltenni egy táblát (ma is tettem fel, dél körül) arról, hogy ki hogy áll aciklusban, meg egy csomó érdekes info van rajta. Ha valakinek megjön, szól a táblakészítőnek (nekem) és én javítom a "hogy áll" részt. Mindenki egyre feljebb kerül a táblában, ahogy halad előre az aktuális ciklusa. Ha megjön a menzi, az az 1 cn (=ciklusnap), akkor lekerül a tábla aljára.
Ja, és a táblát alapban Tündi csinálja, csak ő szabin van, ezért átvettem tőle átmenetileg. Sokunknak így könnyebb követni a saját állását is, egyébként nem számolgatjuk. Azt hiszem, kérdeztem, ha nem, akkor most: szeretnél bekerülni Te is?
Örülök, hogy bevált a tea! Kép Remélem, másban is segíteni fog! Kép

JucaKép
Nem vagyok függő, csak szeretek itt lenni Veletek Kép Úgy látszik, nem volt jó poén Kép Sorry. Kép
Szegénykém: munkahelyek, dokik... Kép Még belegondolni is rossz! Biztos nem volt kellemes a dokinál a feliratáson, és biztos az alvással pihizted ki a nagy fáradalmakat, de biztos, hogy megérte. Kép

SzabotimiKép
Sajnálom. Kép Javítottalak.
Az a barnázás olyan progiszint alacsony gyanús, de dokival beszéld meg, vizsgálat kell és akkor tuti rendeződni fog! Kép

KingaKép
Látszik is a kutyun, hogy családi kedvenc! Kép Annyira boldog a pofija! Jó ránézni! Kép Talltál már kutyasulit? Gondolom, együtt mentek majd. Olyan jópofa, nekem annyira tetszenek amikor látok ilyet, hogy minden kutyu és gazdi eygszerre mozog Kép Biztosan élvezni fogjátok! Kép
Könnyen tanítható az eb? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Tjuca! (ahh jól van nem tudtam , hogy a piri mivel egynelő , így tényleg nagy hülyeséget kérdzetem)

:-))))

ohhh végre valaki megkérdezte hát hogyne szeretnék táblatag lenni juhhi. megtiszteltetés ott szerepelni!
De ezzel nem Uni dolgozik pluszban?
Mit adjak meg és kinek?:-))) Hát nekem nincs ciklusnapom lassan 6 hónapja, megsértődött és nem jön. De a dokim szerint minden ok és így is lehetek baby-hordó, persze jó lenne azért ha lassan megjönne. Bár csinált ilyet akkor is emléxem, mikor még nem szedtem gyógyszert. (7 évig szedtem ) Rengeteg!! Ha ezt tudtam volna akkor másképp teszek. Na mind1 már.

Igen akkor mi a teendőm?

B.
bangi

Hello Uni!

Igen szeretnék !!! És köszönöm!

B:
bangi

Juca Kép köszi a tippeket, megvettem amit lehetett. A quopidot nem kaptam sehol. Kár. Persze nem bírtam magammal és teszteltem tegnap délután (én hülye, napi 3 liter víz mellett Kép), persze negatív. Holnap reggel megint teszt. Meg vasárnap is, az már 29. cn. Hétfőn megyek vissza a dokihoz vizeletvizsgálatra. Drukkoljatok plíz, tudom, hogy nem szoktam ide irogatni, de a másik topik kihalt Kép.

Unique Kép olyan jó, hogy írsz magadról tüneteket, remélem hamarosan elmúlik a hányingeres korszak.

Tündi Kép jöhetnél már vissza KépKépKépKép

Puszik
Noémi
Vendég

Ja, Unique Kép nekem tényleg elvonási tünetem van a babanettől, megőrülök, hogy a másik topikban alig vagyunk most, állandóan beleolvasok a többibe. Na, most már írok is KépKépKépKépKépKép
Vendég

Szia Noé!

Üdv itt!
Ne tesztelj ennyit plíz. Quipidot, nagyon kevés helyen lehet kapni, ha így esőben van kedved caplatni, akkor a Magyar Államkincstárral háttal állsz, elindulsz balra, és a sarkon van egy gyógyszrtár, ott lehet kapni.
Én a helyedben csak a jövő héten tesztelgetnék, bár nem tudom mikor volt az ovulációd. Ha addig mégis megjönne, akkor sem idegeskedtél feleslegesen.

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a baba++++++++++++++++++++, de NE KAPKODJ!
Ja és írd meg ide is, mert én itt tanyázok, azaz fecsegek naphosszat.

Juca

tjuca

Az állandó kérdezőKép Mi az a a Quipido?
bangi

hogy csináltam azt a smile fejet oda?Kép
bangi

Kép :o Kép figyelitek? a röhögőt, hogy kell?
Bírjatok még ki egy kicst mennem kell lassan, elnézést, ha kissé infantilibe menetem átKép)
bangi

AngiKép
Na
1. Quipido: terhességi teszt, Juca szerint a legérzékenyebb Kép Kép Kép
2. adatok, amik köllenek nekem: életkor, lakhely, ciklus hossza Kép, szülinap, utolsó menzi első napja Kép, mióta próbálkoztok

Ha nincs adat, majd kérdőjelet írok! Kép

NoémiKép
Köszi a jókívánságokat, hol jobb, hol rosszabb. Most jobb. Kép
És miért is nem írsz nekünk ide is???? Kép
Igen, plíz. Csatlakozom az előttem szóló Jucához a teszteket illetően.

KépKép
unique

Angi

röhögő : és O

KépKép
unique

Juca Kép Unique Kép a 3. inszeminációm volt 21-én, és múltkor vérvételt kértem, de én marha most csak vizelettesztet, mert múltkor nem voltam ennyire bezsongva Kép. És akkor a vérvétel után (25. cn) is csak a 31 cn Kép-on mertem otthon tesztelni, hogy végre lássak már pozitív tesztet. Most meg teljesen megkergültem Kép Kép.

Nehéz megállni KépKépKépKépKépKép
Vendég

és O

Köszi !!!

28.
Budapest
Uni!

1976.10.01.
2005.06.
a többiről aha lesz infóm

most meek de jöök viissza és menézzlek benneteket. addig is köty és pusszovics mindenkinek.
bangi

Szia Csajszik!

Térülök-fordulok!
Kép Kép Kép Kép

dudu
Vendég

Bangi!

Most nem bántani akarlak, de az gáz, hogy a doki vállrándítással hagyta, hogy ne jöjjön meg. Nekem is volt ilyen lánykoromban, és akkor nem akartam gyereket, de a doki szerint a rendetlen ciklust rendbe kell hozni. Én elgondolkodnék egy váltáson.

(volt valamilyen vizsgálat, vagy csak sötétben tapogatózol?)

Télleg SZVSZ, és már dugulok is el.

Juca

tjuca

Noé!

Nem kérhetnél utólag vérvételt??? Az a tuttó. Tudod szempillarázdaKép mint bambi, azon megesik az orvos szíveKép

Juca

tjuca

Helló!

Még olvasási fázisban, csak a mait olvastam...Kép Bocsi!

Bangi!
:és ) ebből lett a smiley! Bővebbet bal oldalt fent a dokumentáci legördítésével és azon belül a formázásnál találsz!

Most száműznek, majd még...

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?