Mi ez a pangás????????
Tündike
Merre vagy? Tudom, hogy már itt kellene lenned.
Várunk ám az élménybeszámolóval!
Pilisről bármi hír?
Juca
Sikerült beszerezni a gyógyit? Remélem, azért nem hallunk Felőled, mert utána rohangálsz
Spulni
Üdv a topicban! Mielőbbi zebrásodást kívánok! Ha a táblába szeretnél bekerülni, kérlek, add meg az adataidat!
Seszi
Eszem, eszem. Ma kihasználtam, hogy nem vagyok annyira rosszul, úgyhogy meg is koronáztam az ebédemet egy kis mákos gubával. Meglátjuk, mit szól hozzá a lurkó. Anyának ízlett.
Annácska
Na ezért irigyellek picit, hogy legalább már tudtál beszélni dokiddal a teszt óta. Én csak telefonon, úgy meg mindig az az érzésem, hogy zavarok.
Dokiügyben újra hezitáló állásponton vagyok. Hét végéig jó lenne már eldönteni.
Nem vagy semmi ezekkel az éjszakázásokkal! Nem karikásak a szemeid? Most pont, hogy sokat kellene aludnod... Én tegnap du. is lepihiztem egy kicsit.
Dido
Köszi, csak nem szeretnék a "terhetekre" lenni és nem biztos, hogy mindenki szívesen olvassa minden örömömet, bánatomat (néha rosszul is eshet a dolog
). Ezért vagyok picit óvatosabb.
Kinga
Nagyon szép a kutyid!
Golden retriever?
Igenm tényleg fura, hogy ha eszem jobb a hányingerem, de így működök. Na persze most meg pont ellenkezőleg. Ki kell tapasztalni, mit szeret a lurkó és mit nem.
Junko
Nekem mindenben megváltozott az életem.
Pozitív irányban. Sokkal jobban érzem magam, férjem maximálisan odafigyel ránk, nyugisabb lettem (én a maxi-pörgős), szóval sokkal jobb. Nem tudnak kihozni SEMMIVEL a sodromból. Komolyan, magam is meglepődtem. Amikor pl. apeh-be mentem eddig már előre felhúztem magam, hogy a nőci tuti, hogy kitalál majd valamit, miért nem tudja elintézni az ügyemet. Most bementem, totál nyugiba: ha elintézem, elintézem, ha nem, megyek vissza máskor. Ráérek, nem?
Fura...
Ja, és sokkal kevesebb a pattim, megváéltozhatott a bőröm összetétele
Adri
Azért örülök, hogy megbeszéltétek apával a dolgokat. Ezek szerint ő is szeretne, csak nem olyan rágörcsölősen. Szóval, hajrá. Nem kell neki tudnia, hogy miért "kívánod meg pont félidőben!
Írd meg nekünk a lelki részét és így mindenki boldog lesz
Dido
Sajnálom, hogy ennyi a munkád, de azért ez több pénzt is jelent, ugye?
Nem tudtam, hogy a tészta evés ilyen gázos, jobban odafigyelek majd.
Persze an én formám, hogy mindig előre parázok olyanokon, amiken nem kéne
Nárcisz
Figyeljük ám minden lépésed!
Nem szeretnél még írni nekünk semmit?
Szabotimi, Sysy, Móni ???????
Pocakosodók, mamik?????
Merre jártok?
És Ti, akik csak olvastok, miért nem írtok?
Na eldugulok, írjatok Ti is már!!!
Pusza
Unique