Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy pillanatra!
Óvatosan ám itt a nyáridőben a sok vitaminnal!
Nem mindet tudjátok kipisilni és amennyiben jól tudom az A vitamin túladagolása árthat is a babának!
Ha egy picivel kevesebbet is esztek valamiből, azt úgyis elveszi a baba, mert ugye prioritása van a drágának, így viszont a hiány rögtön jelentkezik nálad, mint kívánósság!
Télen amikor egyébként is csak színe van a zöldségnek gyümölcsnek semmi egyéb, akkor kisebb a túlzások esélye.
persze ez mind a "szerintem" és a "ha jól emlékszem" kategória, de talán érdemes utánajárni.
Az viszont biztos hogy sok répa vitaminkészítménnyel nem az igazi páros!

Már itt se vagyok!

Sziasztok!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali!

Zsírban oldódó vitaminokkal vigyázni kell, DE pl. ha a répa csak főzve van, akkor alig szívódik fel valami a vitaminjaiból, ellenben ha párolják olajon vagy vajban. Zöldségek A vitaminja, csak hússal együtt szívódik fel hatékonyan.
Tiltott: belsőségek, elsősorban máj (ez ugyebár kiválasztó szerv, méregtlenítésben játszik szerepet, ezért sem ajánlott). A többi mehet mértékkel.
A gyümivel bármilyen furcsán hangzik is a sok cukor miatt kell óvatosnak lenni.

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!

Nekem érdemes szabira mennem!!! Visszajövök, és mit látok? Tele a tábla zebrákkal! Pont, ahogy kértem!!!

Annácska, Unique!

Szívből gratulálok nektek, annyira jó olvasni az örömeiteket! Nagyon boldog és problémamantes 9 hónapot kívánok nektek!
Több órámba telt, mire mindent visszaolvastam, de megérte. Jó sok minden történt a 10 nap alatt amíg nem voltam!
A nyaralás szuper volt, kipihentük magunkat. Sokat sétáltunk, persze nem a melegben, hanem inkább a reggeli órákban, vagy este. "Bícseltünk" is, én persze csak csülökig Kép merészkedtem a Balatonba, nehogy baj legyen, meg nem is napoztam, csak henyéltem az árnyékban, amíg apa lubickolt. Utolsó nap este grillparti is volt, a Balcsira néző teraszon. Olyan hangulatos volt, és persze nagyon fincsi! Betegre kajáltam magam. Mondjuk Kavics egyfolytában éhes, nem egyszerre eszünk sokat, hanem jó sokszor keveset. Ittam alkoholmentes sört is, egész jól át tudtam verni vele, hogy igazi. Kép A végén azért már vágytunk haza a kis fészkünkbe.
És a legjobb, hogy ma voltunk UH-n. 19 mm-es a kis drágám, gyönyörűen dobogott a szívecskéje, és mindene tökéletes. Amikor elkezdtük a vizsgálatot még aludt, de felébredt, és elkezdett pedálozni a kis lábaival, én meg csak bőgtem, annyira megható volt... És szerintem kivételesen gyönyörű formájú feje vanKép Sztárfotót kaptunk hármat is, de csak jövő héten tudom majd feltenni, mert apa még a héten szabin van, és csak a munkahelyén tudja beszkennelni.

Unique!

A szeptemberi randira nekem mindkét időpont jó, úgyhogy nem ússzátok meg, jövökKép

Ne haragudjatok, hogy másnak most nem írok külön, de ennyi eseményre képtelen vagyok reagálni.

Hűsöljetek!
Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Õrületesen fájt ma a hasam, de hál' Istennek most már vége.
Vitaminok! Én a folsavról hallottam, hogy az sem jó, ha túl sokat visz be az ember, mert okoz valamit, azt hiszem, Angliában már bevonták a folsavas liszteket is? Úgy emlékszem, egy rádióadásban hallottam. Szóval a sok sem jó!
Szisszka! Én is örülök, hogy meglettek a kutyusok!
Unique!
Jól esett, amit mondtál,köszönöm. Tényleg így is gondolom, hisz sose tudhatjuk, mikor jön az a babuci, igaz?Kép
Adri!
Olyan szép az a kép, amit küldtél, hogy amint a többiek is írták, tényleg szívet melengető volt ránézni.Kép
Nicol!
Elhiszem, hogy Vivi szereti ezt a zenélő forgót.Hol lehet ilyet kapni? Sokba kerül?Kép
A lágy zenék biztos meg is nyugtatják őt, ugye?
Duddu!
Ti most még csak próbálkoztok? Nem élesbe?Kép

Puszika:Bogi
dbogica

LányokKép
Az elején azt hittem, ez a hányinger és szédelgés nem lehet rosszabb... TÉVEDTEM. Most nagyon sz...ul vagyok, hányingerem van meg szédülök. Sok-sok folyadék, pisi. Remélem, segít.
Később jövök, írok, ígérem.

Pusza

Unique

KépKép
unique

Bogi!
Ezt a forgót a Brendon babaáruház árulja. Hát elég drága (16000Ft) Kép , rá is ment az anyasági támogatás egy jó része, de nem bántam meg, hogy megvettük. Ha egy kicsit sír amikor lerakom, mikor meghallja a zenét, rögtön elhalgat. Amúgy is nagyon szereti a zenét. Kép Este 8-tól 10-ig mindig nagy hisztibe kezd és csak akkor nem sír ha a vállamra teszem és szól Loyd Webber egyik albuma.

Nicol

Kép
nicol

Unique!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy. Kép Pihenj sokat és egyél kekszet. Azt mondják néhányan, hogy aki hányingeres, annak fia lesz. Ti mit szeretnétek fiút vagy lányt?

Nicol

Kép
nicol

NicolKép
Komplett kis műkedvelő lesz a lányodból, ha felnő! Ezt nevezem! Ilyen idős korban ilyen zenék... Jó választás! Kép
Köszi a tippet, szóltam a férjemnek, hozzon kekszet. Remélem, az segít, mert most rá sem tudok gondolni semmilyen kajára. Iszok multivitamin üdítőt, hogy még egy kis vitamin lemenjen, de nem sok kedvem van hozzá. Kép
Az első héttől kezdve rosszul viselem (szinte az első naptól), de múlt héten kicsit jobb lett, ma új erőre kapott.. Kép Ez normális? És gondolom, lesz még rosszabb, nem? Kép
Amúgy nincs ez így meg, hogy fiút vagy lányt szeretnénk inkább. Egészséges, életvidám kisgyerkőc legyen (persze a lányokat jobban lehet öltöztetni, de ez amolyan anyai önző szempont Kép). Ez komoly, hogy ha hányingeres vki, az inkább fiús? Kép
Neked voltak rosszulléteid a terhesség első szakaszában?

Pusza

Unique

KépKép
unique

KiviKép
Örülök, hogy elmész augusztusban még egy UH-ra, biztos megnyugtat majd. És legalább hozol képet nekünk is Kép
Már csak 8 nap.... Kép

SysyKép
Ajjajjj azt hiszem aug végétől mellőzöm a vezetést Kép
Ov. teszt: többféle van, mindenkinek más jön be. Lelőhely: patika, DM, rossmann. Pl. PG53, Babymark, Maybe-baby. (nem tőlem tudod, nem vagyok hajlandó több ingyen reklámra Kép)

EszterKép
Hát a túladagolásnak csekély a veszélye. Kép Szinte semmit sem kívánok. Kép

Évi77Kép
Jó volt olvasni a soraidat! Örülök, hogy egyben hazatértetek! Kép
Nagyon örülök, hogy Kaviccsal minden rendben van, óriási élmény lehetett látni őt az UH-n! Kép Már én is nagyon várom a babómról az első sztárfotót! Kép
Azt hiszem én sem fogok belemenni a tengerbe (aug végén megyünk Horváto-ba), csak térdig Kép
Neked is görcsölget még a pocid, vagy Te már tünetmentes vagy?
(nekem most húzott bele Kép)
Remélem, jó sokan leszünk a talin! Addigra tán ez a dög meleg is alábbhagy Kép
Hogy bírod? Kép

BogicaKép
Hát, ha szeretne úgyis jön. Szerintem. Kép

KépKép
unique

AnnácskaKép
Láthattunk ma micimacit erre kóvályogni??? Kép

KépKép
unique

Sziasztok!

Junkó Kép Én a Sikovanyecz Jánoshoz járok, te kihez mész szerdán?

Dbogica Kép Sajnálom, hogy megjött Kép, de olyan jó, hogy nem vagy miatta nagyon elkeseredve Kép

Unique Kép Szóval kislányt jósolsz nekünk? Kép Olvastam, hogy feltetted Babusnak a kérdést, de lehet, hogy jobb lenne, ha esetleg kivastagítanád, vagy kiszíneznéd a nevét, hogy biztosan észre vegye, mert sokszor nincs ideje minden hozzászólást elolvasni, így pedig hátha megakad rajta a szeme Kép

Dido Kép Nem irígyellek az aszfalt javítás miatt, a pokoli hhőséghez még zaj is társul Kép

Sysy Kép Jó, hogy jelentkeztél Kép Milyen az új társad az oviban?

Nicol Kép Annyira édes Vivi, ahogy nézegeti a forgót Kép Nem is hallottam még ilyen forgóról korábban Kép

Kivi Kép Köszönöm szépen a dícséretet a babócám nevében! Kép Már a rövidítéseket is tudom: CRL=ülőmagasság (a lábacskái nincsenek benne), YS=szíkhólyag mérete, a 6-5 pedig azt jelenti, hogy tegnap, a baba mérete alapján, ekkorára saccolta az UH a terhesség korát. Képet sajnos nem adhatott az orvosom (vmiért nem adhatnak képet a klinikán), viszont a képernyőt lefényképeztem, úgyhogy lesz képünk a kicsiről Kép

Évi77 Kép Tök jó lehetett a nyaralásotok a Balcsinál! Kép Gratulálok a 19 mm-es Kavicsodhoz, olyan édes lehetett! Kép Én is teljesen odavoltam, mikor megláttam az enyém, ahogy a szíkhólyagon csücsül és dobog a szívecskéje Kép Várjuk a sztárfotókat!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Annácska, hol vagy? Kép

KépKép

KépKép
timika

Timika Kép
Itt vagyok Kép
Most értem haza, mindjárt visszaolvasok Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Hol voltál ilyen sokáig? Kép

KépKép

KépKép
timika

Na csak gyorsan átfutottam Kép

Bogi Kép
Sajnálom, hogy megjött, de az nagyon jó, hogy így állsz a jövőhöz. Mi azt szoktuk mondani, új hónap, új remények Kép
Nagyon boldog névnapot Kép

Nikol Kép
Aranyos vagy, hogy így szorítasz Kép
A lányod elbűvölő Kép Apa majd vigyázhat rá Kép

Adri Kép
Biztos, hogy rábízom a lánykám valakire és remélem apa is el tud szabadulni egy kicsit Kép

Sysy Kép
Igen is hiányoztál! Mindenki hiáynzik, aki nem jön Kép De az lenne a legjobb, ha minden nap jönnél és mesélnél Kép

Eszter Kép
Szerintem se emészd magad Nárcisz miatt Kép

Timi Kép
Délelőtt, sőt majd egyész nap a nagypapánál raktam fel a függönyek, azért a karnis felfúrásban segítettek Kép
Délután meg fogorvosnál voltam és megint elkészült egy fogam Kép
Utána meg beugrottunk a lányommal a Tesco-ba iskolás dolgokat nézni. Nagyon sok minden kell és a gondolataimat kell eziránybe is rendezni, ami most nagyon nehezen megy Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Évi!
Örülök, hogy kipihentétek Magatokat, és hogy az UH -on is minden rendben volt. Már nagyon várom a képeket.

Timi!
Sikerült megtudnod azt is, hogy számít-e az 1 hét a nyaki redő vizsg.-nál, vagy az UH által adott kor alapján kell Magatokat innetől számolni?

Unique!
Sajnálom, hogy megint felerősödtek a rosszulléteid Kép Azt én is olvastam, hogy ha reggel mielőtt kikelsz az ágyból elrágcsálsz egy kis kekszet, vagy magvakat, akkor enyhülhet a reggeli rosszullét, de ahogy már korábban is írtam, a Magne B6 is jó az émelygésre. Ha gondolod az UH majd kérdezd meg róla az orvosod.
Egyébként Anyukám is azt mondta, hogy a Bátyámmal rosszul volt a terhesség alatt, velem pedig egyáltalán nem volt semmi baja... Kép

Nicol!
Nagyon tündéri a kislányod, és az az odaadás ahogy a forgót figyeli, meg kell enni Kép

Bogi!
Sajnálom, hogy fájt a pocid, és örülök, hogy már jobban vagy Kép

Itt szerencsére már abbahagyták a beton törést, de már éppen itt volt az ideje, remélem holnap már nem jönnek.

dido

dido
dido

Dido Kép Akkor nekünk kislányunk lesz KépKépKép Bár most, hogy így belegondoltam, eszembe jutott, hogy a tesóméknak is 2 kislányuk van és a nagyobbikkal nem nagyon voltak tünetei a sógornőmnek, a kisebbikkel viszont egy csomószor hányt Kép Annyit sikerült kiderítenem, hogy ha túl kicsi a baba a vizsgálatkor, az félrevezető lehet, viszont ha egy héttel idősebb, az oké. Nálam valószínűleg nem az utolsó menzi idejét, hanem az UH által saccolt kort vette figyelembe, de így is csak 6 nap az eltérés Kép

Aszfalt törés - Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Unique!
Remélem már híre sincs a rosszullétednek!
Ha mégsincs így, pihenj, amennyit csak bírsz!

Szerintem nincs sok összefüggés a nem és a rosszullét között. Barátnőmmel egész terhessége alatt émelygett, sőt hányogatott is az édesanyja.

Annácska!
Hát igen, nem lehet könnyű leszállni a földre holmi irkákat, meg cerkákat venni, viszont gondolom gyönyörű leánkád rendszeresen figyelmeztet erre! De ez így van jól!

Évi!
Gondolom, egész más hangulatú volt ez a nyaralás, mint a korábbiak. Mindig ezen járt az agyatok? Jól bírtad a meleget?

Bogi!
Örülök, hogy jobban vagy. Mindig az első nap a legrosszabb. Kép
Ja és szerintem félreértettél. Hát dehogynem élesben próbálkozunk, már 7. hónapja, azaz mostmár 8. csak még a ciklusomban nem érkeztem el a "nagy napig" Bár mindig elmondjuk, hogy sosem lehet tudni. Jónás-módszer szerint többször is lehet egy hónapban.

Nicol!
Nagyon tetszik a "zeneterápia". Én azt tervezem, hogy már a pocakomban is zenét tunkolok a kicsi fülébe. Bár ez nem lesz nehéz, amennyit mozgok népzene és egyéb koncertek közelében. Ilyenkor még a nyugalom miatt fontos, de később a muzikalitásán, ritmusérzékén meg fog érződni. Ezt nagymamámtól tanultam, aki zenetanár volt világéletében.

Adri!
Maradj csak a Rékánál, hiszen azért választottam ezt a nevet, mert tetszett!
Meglátjuk mi lesz ezzel a műsorral, de a többinél is szólok majd, lesz most egy csomó. Azért én még bízom a Várbeli műsorban, mert az sokkal jobb lenne. No, majd meglátjuk!

dudu
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem kreszről,hát jól levan strapálva az agyam,mit ne mondjak!Kép
Egyre jobban mennek a tesztek hála istennek.
Talán úgy néz ki átmegyek...

Unique!Kép

Köszi az ötletet,aranyos vagy!Kép
Jobban vagy már?

Timika!Kép

Jó itt Veletek,én is örülök Nektek!Kép
Aranyos az új kolléganőm,de én remélem hogy már csak nagyon rövid időt kell dolgoznom,és aztán jön a baba...

Annácska!Kép

Olyan jó érzés hogy Neked is hiányoztam!Kép
Hogy bírod ezt a meleget?

Puszi!

Sysy
sysy77

Unique!
Remélem, hogy rosszabbul nem leszel. Én ebben sajnos nem vagyok jártas, én nem voltam a lányommal rosszul, csak kicsit kevesebb volt az étvágyam, semmit nem ettem meg jóízűen az első három hónapban. Kép

Nicol

Kép
nicol

Évi Kép
Örülök, hogy ilyen jól kipihentétek magatokat Kép
köszönöm a drukkokat és a gratulációt Kép
Olyan jó neked, hogy már láttad Kavicsot Kép

Kivi Kép
Nekem még nem volt uh-m, majd csak vizsgálatom, de hétfőn magyek meglesni a Pocaklakót Kép

Nikol Kép
Tényleg nagyon klassz a zenélőtök, de elég drága Kép Nem semmi zenei nevelést nyújtasz a kiscsajnak Kép Kodály szerint már az anyaméhben elkezdődik a zenei nevelés Kép

Dudu Kép
Remélem azért mindenképp összehozzuk azt a tali, lesz ami lesz Kép
A lányom nagyon várja az iskolát és szól is mindenért, de tegnap este volt a legédesebb, mikor megkérdezte, hogy ha lesz kistesóje neki is adok-e majd iskola előkészítő feladatlapoat Kép

Sziszka Kép
Örülök, hogy meglettek a kutyusok Kép Hogy kerültek elő?

Dido KépÖrülök, hogy mára vége a hangzavarnak és remélem holnap sem folytatjál Kép

Sysy Kép
Ma kifejezetten nehezen viseltem ezt a meleget Kép Só szerint majd összeestem mire a cégbe beértem. A kocsiban a belső hőmérőn 41 fok volt Kép Tiszta szauna.
Most egy kicst jobb, de nagyon fáradt vagyok.

Unique Kép
Sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy Kép Pihenj sokat és reggel igyál meg egy pohár gyömbért állitólag az segít Kép

Az elmaradhatatlan Micimackó Kép
Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

JObb kesobb, mint soha alapon szeretnek gratulalni az uj zebrasoknak!

Annacska,
neked kulon is nagyon orulok es remelem, hogy minden a legnagyobb rendben lesz veletek!

Nicol,
jo, hogy talaltatok valamit, amivel igy le lehet kotni Vivi figyelmet, foleg, hogy egy ertelmes dolog lett a kedvence a kisasszonynak!

Kicsit keson, de hozzasolnek egy-ket temahoz meg?

Elevit,
en vegig szedtem szinte, az elejen nagyon rendesen, a kozepen 1 honapot kihagytam, es az utolso 3 honapban heti 2-3 alkalommal, de azt nem lehet mondani, hogy oriasbabat szultem tole. 3240 gramm inkabb atlag, mint nagy.

Pocakgorcsoles
Nekem is rengeteget gorcsolt a hasam, foleg a terhesseg elso 3 honapjaban. En MagneB6-ot szedtem legalabb 6 honapig es teljesen helyreallt az egesz.

Stella,
Neked nagyon nagyon drukkolok, annyira szeretnem, ha most tenyleg sikerrel jarnatok!

Unique,
nekem mindket nap jo elvileg a talalkozora, de ezt majd Mate donti el.

Es vegul rolunk par szot:

Ma hihetetlen dolog tortent velunk, Mate 5 hetesen (majdnem 6), megfordult a hasarol a hatara. Azt hittem, rosszul latok! Biztosan a napi 4 torna hozta ezt ki belole, de en nem gondoltam volna, hogy ez ennyit szamit! Gondolom most ugy jarunk majd, mint Babus es Kristofka, hogy hetekig vagy honapokig nem produkalja ujbol, de azert nagyon buszke voltam ra, szo mi szo...

Egyebkent mar 4200-4300 gramm es rengeteget eszik. Naponta tobb, mint 700 grammokat szopizik. Biztosan ez is a torna miatt van.

A nagy melegtol egyebkent mar tele van a hociponk, nagyon unom, hogy nem tudok kimozdulni a 4 fal kozul es itt kell szorakoztatnom a gyermeket, aki napkozben iszonyat keveset alszik, altalaban 2-3 x fel orat. Persze cserebe ejszaka nagyon jol alszik, este 8 es reggel 8 kozott egyszer kell csak megetetni.

Hat ennyi, bocs, ha hosszu voltam!

Juditok, Bogi, nagyon boldog nevnapot utolag is!
Vanda
vanda72

Vanda Kép
Nagyon örülök nektek Kép
Máté tényleg nagyon ügyes és a torna nagyon sokat számít, nekem elhiheted Kép
Mikor kell visszamenni kontrolra? Hogy bírja Máté a győrődést?

Köszi mindent Kép Az infókat is és a gratut is Kép

Lányok Kép
Én lassan megyek aludni, mert már nem látok a fáradságtól, pedig apát meg akartam várni Kép
Holnap nem tudom mikor jövök, mert elmegyek egy kicsit vásárolgatni. Este mindenképp jövök Kép
Puszi

Annácska

annácska

Szia Annacska!

Koszi en is, hogy velem orulsz. Mate nagyon szereti a tornaorakat, szerintem kifejezetten elvezi, hogy foglalkozas van. Nem tul hosszu egy-egy "edzes", de azert rendesen elfarad benne. Ha sirdogal kicsit es elkezdunk tornazni, rogton abbahagyja es teljes erejevel koncentral minden gyakorlatra. Irto edes.

Augusztus 25-en megyunk vissza a Tuzolto utcaba Balazs doktornohoz, es szeptember 2-re van idopontunk Deveny Annahoz. Rola hallottal mar valamit? Vagy barkinek van ismerose, aki Deveny Annahoz jar(t)?

Vanda
vanda72

Szia Vanda!

Azt hiszem, nekem van ismerősöm.
Ez az a Dévény Anna, aki jógát is csinál kismamáknak?

réka
Vendég

Szép reggek mindenkinek Kép
Vanda Kép
Ismerem a Dévény féle módszert. Sokra tartom őket, de egy kicsit kemény a tornájuk.
A többit, ha lehet inkább priviban írnám meg Kép Az új email címem a profilban van Kép

Ma reggel merre jár mindenki?

Stelláról tudtok valamit?
Kép

Annácska

annácska

Szia Annácska!

Hogy vagy?
Stelláról tök sokat írnak egy másik topicokban, csak már nem emlékszem mellikekben.

Megtennéd, hogy a Dévény témáról nekem is küldesz mailt? Már sikerült nyilvánossá tenni a címemet a profilban. Tudom, hogy még távoli, de minden, ami mozgás, érdekel. No meg sokat hallottam róluk, azért is.

Köszönöm:
dudu
Vendég

Móni!
Rég nem hallottunk felőled! Megvagy még?
dudu
Vendég

Tündi!

Welcome home!
Milyen volt a hálidéj?
Remélem kikapcsolódtatok, de nagyon!
Azzal csak egy baj van, hogy nehéz a visszatérés a hétköznapokba.

dudu
Vendég

Sziasztok!
Olvasgattalak titeket tegnap, de mire eljutottam oda, hogy írjak is, mindig közbe jött valami!
Mondjuk most a kutyusok minden lépését szemmel tartom,és ez szerintem egy ideig így is lesz! Hétfőn nagyon nagyon megijedtem, hogy soha többé nem látom őket, vagy csak az egyiküket... mindkettőt egyformán szeretem, és ők nem szimpla kutyák nálunk, hanem családtagok!

Uniqueom!!!!
Nekem mindkét időpont jó!!

szisszka

Dudu Kép
Összeszedem a gondolataim és hamarosan írok mailt Kép

Tündike Kép
Tényleg Te elvileg ma jössz vissza a szabiról Kép
Tessék a munkát egy kicsit hanyagolni és azonnal jelentkezni Kép

Unique Kép
Hogy vagy ma reggel? Segített a kekesz egy kicsit?

Annácska

annácska

SziasztokKép

Annácska,UniqueKép
ÓRIÁSI GRAtULA a pocaklakóhozKép Kép Kép
Reggel a keksz tényleg segít a hányinger leküzdésében,meg sztem az ásványvíz!!!!

Stella:
Nagyon szorítok sztem most sikerülni fogKép

Nicol:
tök jó a forgócska láttom Vivi is nagyon szeretiKép
Az én lányom is megörül érte amikor meghallja kezét lábát csakkodja az ágyhozKép Kép

Vanda:
örülök hogy jól vagytok és hogy jelentkeztélKép

Rólunk:
Aug15 én vehetjük le terpeszpelust
szerencsére a kontrollon semmit nem találtak a lábánálKép
Csak továbbra is tornáztatnom kell
Na azzal semmi gond mert szereti!!!!
Ma kaptuk meg a 3 hós oltástKép
Kiis dőlt szegénykémKép

A rossz hír ELFOGYÓBA a tejcsimKép Kép
Igy mától esténként tápszert kell adnom VikinekKép
Elkezdett fogyni, mert nem elég tápláló a tejcsim ,és vizesKép
Így megegyeztünk a tápszerben

Hogy viseli a többi baba ezta nagy meleget?
Mert Vikim nagyon nyűgös!!!
Teszek fel egy képeta az én drágámrólKép

Kép

Nem piros a szemeKép Kép

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!
Itt vagyok megint!!!

Először szeretném megköszönni Nektek, hogy így kiálltatok mellettem, nagyon jól esik!!!!
1000 millió köszönöm!!!!!

Bogi
Azért sajnálom 1 cn-t! Kép
De nagyon jó, hogy így állsz a dologhoz! Így is kell, mindig csak fel a fejjel és csak előre! Kép

Adriana
Persze én is rájöttem, hogy nem hasonlítható össze az anyasággal a kutya dolog... csak elképzeltem,(eygébként is mindenféle szörnyűséget képzeltem) ahogy elhagyom a gyerekem valahol, vagy felkelek reggel, és a gyerek sehol...
De most már minden OK! Kép És persze ettől azért még folytatódik a babaproject! Kép Köszi a jókedvre derítő képeket, mindig hatásosak!!!! Kép Kép Kép

Unique
Én azért megintcsak megköszönöm neked a tálblit!
Ahogy itt nézem tegnapit... hát meg vagyok lepődve, hogy ma már 27 cn vagyok... nem is gondoltam volna, jó gyorsan elrepült a hónap! Mondjuk,amikor jó dolgok történnek, gyorsan telik az idő!!! Kép
Úgyhogy ha lehet kicsi Unique, gyorsan ossz szét megint pár zebrácskát!!! Ha jól emlékszem, azt hiszem, a következőt Seszinek ígérted! Kép
Hányingered hogy van? Remélem a keksz segített!

Eszter
Szerintem se bánd, amit Nárcisznak írtál, hiszen csak a véleményed írtad le! Õ is megtette ezt itt jópárszor, mint mindenki más!

Nárcisz
De nagyon nagyon hiányzol ám!!!! Visszavárunk!

Sysy
Hogyne hiányoznál?!?!
Köszike, már jól vagyok!
Újra az életvidám, pozitív, dinka Sziszka ír nektek ! Kép
És te hogy vagy?
Óvi milyen?
És az új munkatárs?
Jah, ovulációs teszt. Nekem párom vette gyógyszertárban. Nem tudom mi volt a márkája, de 5ezer pénzbe került! Ha párom felébred, majd megkérdezem tőle, hogy emlékszik e, hogy milyett vett! Kép

Évi
Örülök, hogy sikerült kipihennetek magatokat! Kép
Örülök, hogy UH-n minden rendben volt!!! Biztosan nagyon szép Kavics! Kép
Várom a sztárfotót!!!! Kép

Nicol
Nagyon édes a kicsilányod! Kép

Vanda
Gratulálok Mátéhoz!!!
Nagyon nagyon ügyesek vagytok!!! Kép

Tündi
Üdv itthon!

Huh, egyenlőre ennyi, ha eszembe jut valami még írok! Kép
Bocsika, ha sok voltam... csak ilyenkor ha rámjön a szómenés... nincs mit tenni! Kép

Sziszka

szisszka

Kép

szisszka

Sziszka Kép
Örülök, hogy újra életvidám és mosolygós vagy Kép
Ez elég rémisztő, bár ha nekem hozna a postás egy ilyen babát nem lenne ellene kifogásom Kép

Edina Kép
De jó hogy jelentkeztél Kép
A lányod egy gyönyörűség és milyen mosolygós Kép
Örülök, hogy leveszik a terpeszpelust, annak meg még jobban, hogy minden rendben Kép

Annácska

annácska

Sziasztok Lánykák!

Szisszka!
Örülök, hogy minden rendbejött, és kicsit megnyugodtál. Hidd el, tudom milyen érzés. Nekünk a kiscicánk egyszer összeveszett egy kutyával, és azt hittük el fogjuk veszíteni, akkor nagyon meg voltam rémülve! De szerencsére rendbejött.
okosak az állatok, nem fognak csak úgy elhagyni Titeket, ne félj!
27.cn? Hú, akkor kezdhetek drukkolni??Kép +++++

Edinka!
Nagyon édes a kislányod, még így piros szemekkel is! KépKép

Évi!
Örülök, hogy jól telt a nyaralás, és az uh. is rendben volt. Izgalmas lehetett látni Õt! KépKép

Réka!
Van már valami hír a fellépésről?

Sysy!
Örülök, hogy jól megy a kresz. Akkor hamarosan óvakodok az utcára menni... KépKépKép
A múltkor írtad, hogy el vagy keseredve, mert új kolleganőd lett. Most én is ugyanígy jártam a bölcsiben, átraktak egy másik szobába, másik kolleganőhöz. Igyekszem majd megszokni, de szívesebben mennék már inkább gyesre... Remélem hamarosan átbeszéljük ez megint apával. Kép

Unique!
Szegénykém, ezek a rosszullétek nagyon megviselhetnek. De hátha segít valamelyik módszer amit a tapasztaltabbak írtak. Jobbulást! Kép

Annácska!
Nálad minden okés? Hogy vagy?

Hirtelen ennyi, majd még benézek később.
Addigis itt egy kép Nektek!

Kép

Pusz
Adri

Kép

Kép
adriana

Adri Kép
Sajnálom, hogy te is új kolleganőt kapsz, de remélem jól kijöttök majd Kép
Nagyon édi bébi ez a kép Kép

Lányok!
Nem értitek, hogy hiányoztok???
Kép

Annácska

annácska

Adri
Köszi, nem utasítom vissza a drukkot Kép... bár nem tudom, hogy alakul ez a hónap, mert nem igazán figyeltem a babaprojectre.

Annácska
Köszcsi a képet, nagyon édi! Kép
Én itt vagyok! Kép
Veled mizujs? Hogy vagy?

Puszika: Sziszka

szisszka

Szisszka!

Pont az a jó, hogy nem figyeltél a babprojectre! Az benne a lényeg!!
Hú, de izgi! Akkor duplán drukkolok! KépKépKép

Adri

Kép

Kép
adriana

Kép
Kép

KépKép
unique

Kép
Kép
Kép

KépKép
unique

Előre is bocsánat mindenkitől, ha valamit kifelejtettem. Örülök neki, hogy Tündi visszajön, nem érzem magam teljes értékű embernek ettől a rosszulléttől. De nem panaszkodom, anno bármit megadtam volna érte, hogy ezt érezzem Kép Most is így van.
Köszönöm a kérdéseiteket, a tegnap délutánihoz képest jobban vagyok, de változatlanul sz...rul. Kép Kekszet eszem, megyek veszek MagneB6-ot. Sajna az Elevitet eszem, de az nem segít Kép

Mindjárt jövök, muszáj picit összeszednem magam... Kép

Pusza

Unique

Ui. lehet, hogy Tündi csak holnap jön... Sztem a 08.03-ig azt jelenti, hogy 4-én lesz Kép

KépKép
unique

AnnácskaKép
Jól vagy? Még mindig érzed a pocidban a szurkálást? Képzeld, nekem már sokkal jobb lett! Kép Görcsölget még néha elég erősen is, mint pl. tegnap a rosszullétem előtt, de elviselhető. Kép
Kb. annyira lehet most Neked könnyű a tanszerekre gondolni, mint nekem a munkára Kép
Örülök, hogy a férjed is el tud menni Veled, ez nagyszerű! Az én férjem is mondta, semmi pénzért nem hagyná ki.. Kép

RékaKép
Én sem hiszek nagyon ebben a rosszullét-dologban, sztem ez főleg alkati kérdés, egy kolleganőm a lánykájával sem és a fiával sem volt rosszul egyáltalán. Kép
Sajnálom a 18-i fellépést... Kép
Írtam mailt! Kép

VandaKép
Bocsi, most láttam, hoyg írtál a taliról. Javítottam, holnap benne lesz. Bocsi érte. Kép
Édi lehet a fiad! Kép És nagyon szépen nő! Kép
Képeket hol találunk rólatok? Kép

Lányok,
Tud valaki valamit Pilisről??? A napokban várható a babó... Kép

SzisszkámKép
Nem látom a kutyamegkerülés történetét... Kép
A kutyuk egyébként nálunk is családtagok, bár eddig fontosabbak voltak az életemben, de most máshogy érzek Kép Ha kimegyek hozzájuk, az az első, hogy lehűtöm picit őket, rájuk szólok, hogy menjenek távolabb... Szóval már nem tudok úgy azonosulni velük és annyira bújni hozzájuk. De ez így is van jól, sztem. Kép
Sokminden változott körülöttem... Kép
Nem semmi lenne, ha így érkeznének a picurok, levelesládában, megrendelésre... Kép
Hát, hozzatok nekem + teszteket, zebrátakarokosztani zebrátakarokosztani zebrátakarokosztani zebrátakarokosztani zebrátakarokosztani Kép

AdriKép
TÜNEMÉNY! Csak ezt tudom írni... Még mindig oltári kíváncsi vagyok, honnan szipkázod ezeket a képeket Kép Vagy titok??? Kép

És mindenki, aki a háttérben olvasgat minket:
TESSÉK ÍRNI, hiányoztok!!!!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!

Nem titok, ha kíváncsi vagy, leírom:
www.annegeddes.com
Nézegesd, hogyha rosszul vagy, hátha eltereli a figyelmed KépKép
Örülök, hogy jobban vagy egyébként!

Adri

Kép

Kép
adriana

AdriKép
Ez tüneményes! Köszönöm, hogy megmutattad, hol van. El vagyok bűvölve attól, amit találtál! Kép

Köszi még 1x

Unique

KépKép
unique

Sziasztok Lányok!
Unique Kép
Én nem igazán tudok mit írni, mert nem történik semmi izgalmas. Kivéve, hogy ma megyek nőgyogyihoz.
Aki egyébként Kalmár László- Timika Kép ismered őt?

A mai napi történetem összesen annyi, hogy reggel arra ébredtem, hogy fáj az egyik mellem. De azt hiszem simán "elaludtam" Kép.

Más egyéb nincs. Ráadásul olyan jól elbeszélgettek itt, hogy nem is igazán akarok bele/közbeszólni. Elég nehezen ismerkedek, nagyon zavarni sem szeretek az is csoda, hogy be mertem írni.

...tehát ilyen csip-csup dolgok történnek,de kitartóan olvaslak titeket.

Sziasztok junko
Vendég

Szia Lányok!

Épp hogy van időm végigolvasni benneteket, mert a délelőtti 1 órás Cora bevásárlásom 3 órára sikeredett. Szerintem az emberek oda járnak hűsölni. Délután pedig jönnek a hirtelen bejelentkezett rokonyok, szóval nem lesz rátok időm, de este, vagy holnap válaszolok mindenkinek!

Szisszka!
Minden drukkom a tiéd és bevallom, érzek is valamit, de psssszt, ne mond el senkinek!! És az sem rossz jel, hogy észre sem vetted, hogy így elszaladt ez a ciklus. Nekem is így kéne.... Kép
Azért csak csínján a beleéléssel, de mi szurkolunk ezerrel!

Unique!
Hát a végén mégis kiderül, hogy ismerjük egymást? Küldtem mail-t.

Adri!
Még nem kaptam végleges választ, azért nem írogatom a programszervezés minden fázisát, de mostmár 80%, hogy mégis lesz fellépés. Kép Jelentkezem, amint tutti!

Most rohanok, kicsit összekapom a lakást, még szerencse, hogy 5 helyett 6 körül jönnek. Addig tessék nekem sok olvasnivalót adni, had küzdjek, mire bepótolom. És szurkoljatok, hogy ne szúrjak el semmilyen kaját. Persze ez csak akkor lehetséges, ha valamit elfelejtettem megvenni!

réka
Vendég

Kép

Ezt most kaptam, és nem hagyhatom ki! Bocs, egy kicsit nagy!

Valahogy így vagyunk mi itt egymással, igaz lányok?

Nárcisz!
Neked külön küldöm ezt a képet és nagyon várom, hogy jelentkezz!

réka
Vendég

DudduKép
De még mennyire!!!! Válaszoltam! Kép
Kellemes vendégvárást kívánok! Kép

KépKép
unique

SziasztokKép

Csak egy pillanatra ugrottam be.

Unique
Mail-ben írok majd bőven a kórházrólKép
Igyekszem ma vagy holnap.
Egyébként nálam nem jött be, hogy akinek hányingere van, annak fia lesz, mert nekem egy pillanatig se volt hányingerem, mégis Kristófom lettKép

Minden baba gyönyörűKép

Mennem kell.

Babus

Kép
babus2005

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?