Sziasztok!
Itt vagyok megint!!!
Először szeretném megköszönni Nektek, hogy így kiálltatok mellettem, nagyon jól esik!!!!
1000 millió köszönöm!!!!!
Bogi
Azért sajnálom 1 cn-t!
De nagyon jó, hogy így állsz a dologhoz! Így is kell, mindig csak fel a fejjel és csak előre!
Adriana
Persze én is rájöttem, hogy nem hasonlítható össze az anyasággal a kutya dolog... csak elképzeltem,(eygébként is mindenféle szörnyűséget képzeltem) ahogy elhagyom a gyerekem valahol, vagy felkelek reggel, és a gyerek sehol...
De most már minden OK!
És persze ettől azért még folytatódik a babaproject!
Köszi a jókedvre derítő képeket, mindig hatásosak!!!!
Unique
Én azért megintcsak megköszönöm neked a tálblit!
Ahogy itt nézem tegnapit... hát meg vagyok lepődve, hogy ma már 27 cn vagyok... nem is gondoltam volna, jó gyorsan elrepült a hónap! Mondjuk,amikor jó dolgok történnek, gyorsan telik az idő!!!
Úgyhogy ha lehet kicsi Unique, gyorsan ossz szét megint pár zebrácskát!!! Ha jól emlékszem, azt hiszem, a következőt Seszinek ígérted!
Hányingered hogy van? Remélem a keksz segített!
Eszter
Szerintem se bánd, amit Nárcisznak írtál, hiszen csak a véleményed írtad le! Õ is megtette ezt itt jópárszor, mint mindenki más!
Nárcisz
De nagyon nagyon hiányzol ám!!!! Visszavárunk!
Sysy
Hogyne hiányoznál?!?!
Köszike, már jól vagyok!
Újra az életvidám, pozitív, dinka Sziszka ír nektek !
És te hogy vagy?
Óvi milyen?
És az új munkatárs?
Jah, ovulációs teszt. Nekem párom vette gyógyszertárban. Nem tudom mi volt a márkája, de 5ezer pénzbe került! Ha párom felébred, majd megkérdezem tőle, hogy emlékszik e, hogy milyett vett!
Évi
Örülök, hogy sikerült kipihennetek magatokat!
Örülök, hogy UH-n minden rendben volt!!! Biztosan nagyon szép Kavics!
Várom a sztárfotót!!!!
Nicol
Nagyon édes a kicsilányod!
Vanda
Gratulálok Mátéhoz!!!
Nagyon nagyon ügyesek vagytok!!!
Tündi
Üdv itthon!
Huh, egyenlőre ennyi, ha eszembe jut valami még írok!
Bocsika, ha sok voltam... csak ilyenkor ha rámjön a szómenés... nincs mit tenni!
Sziszka