Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mandula!
Nekem a dokim az amniocentézist ajánlotta inkább, de az sem kockázatmentes. Volt tavaly egy vetélésem, és mivel áhitott lombik babbáról van szó, ugy döntöttünk, hogy minden más kockázat nélküli vizsgálatot elvégzünk előbb, és ha valami eltérés van, csak akkor megyünk neki ilyesminek.
A tarkóredő vizsg. pont a 12. héten esedékes. Szerintem azt mindenképpen várd meg...
Nálam az rendben volt, aztán az AFP is, utána alaposan megnézték UH-n, és igy elmaradt a vizsgálat.Nem mondom, hogy nincs bennem pici szorongás, de nem mertük vállalni a vetélés kockázatát. a babám 22 hetesen ment el, Õ is lombik volt, és még most is nehéz elfogadni a történteket.
Vigyázz Magatokra!
Melcsi

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Szia Melcsi!
Sajnálom a babát, biztos nehéz lehet!
De most biztos minden rendben lesz(van)!
Sajnos mi mind a ketten elég parásak vagyunk a férjemmel, azért akarjuk magcsináltatni az amniocentézist. Sokat olvastunk róla, remélem nem lesz baj!
A 12 hetes uh. a héten lesz, meglátjuk!
Az AFP eredménye mennyi idő alatt van meg?
Igaz, hogy van már 2 gyerkő, de most olyan mintha az első lenne, olyan sok idő telt el!
Neked már biztos sokat mocorog a baba, én már nagyon várom, hogy megmozduljon, mert így legszivesebben minden nap mennék uh.-ra!
Üdv.: Mandula

KépKép
mandula35

Szia Dina!

De jó, hogy megvagy!
Mi pénteken elmentünk Anyuékhoz Gödre, ott legalább van légkondi, így el tudtuk viselni a hőséget. Együtt volt mind a hat unoka, pancsoltak, homokoztak, saraztak - 2-től a 14 évesig valamennyien. Jól éreztük magunkat, de ennyi épp elég is volt. Dorkának végre volt kedve hazajönni, így már két gyerekem van...

Nagyon, nagyon drukkolok Nektek! Ezeknek az gyógyszereknek van valamilyen mellékhatása pl.a közérzetedre? Tudsz dolgozni? Ha meglesz az inszemináció, dolgozhatsz? És mivel most sikerülni fog (mert annyian és annyira akarjukKép!), mikor tudhatjátok meg a hírt? (Bocs, de tök hülye vagyok a témában!)
Mindent bele, legyetek ügyesek! És vigyázzatok magatokra!

Melcsi, Te vagy az én emberem!

Talán már olvastad, hogy nekem 3 lányom van, 14, 11 és 3 évesek. Tehát van nagy, erősen kamaszkorú is. Ezért izgat, hogy viszonyul a fiad a testvér születéséhez. Dorka Lilinek még nagyon örült, most is együtt ökörködnek, de egy újabb tesó gondolatával nem igazán szimpatizál... Neked milyen tapasztalataid vannak?
És hogyan viseled a terhességet, mert gyanúm szerint én is kb. annyi leszek, mint Te, mire több éves megfeszített küzdelem után - ahogy szokott Kép - összejön.

Kedves Mandula!

Te sem fogod megúszni, úgyhogy teljesen jó helyen jársz itt az öreglányoknál!
És tudom, már unalmas, de olyan korú gyerekem is van (Luca 11), mint neked, és hát érdekelne a fogadtatás... Ha nem probléma!

És tök jó, hogy itt vagytok!

Sziasztok!

Mindenki vigyázzon magára!

Kriszta
Vendég

Kedves Rabkri!
Az én Mátém (16) mostmár nagyon várja, de ez nem volt mindig igy.
Kb. 1o éves koráig reménykedtünk a spontán folytatásban, és addig mondtuk is Neki mindig, hogy lesz egyszer kistesója. Ám a baba elmaradt, ráadásul megtudtuk a baj okát, és nehezen vágtunk bele a lombikba, a téma majdnem lekerült a napirendről. Igy kb. 12-13 éves korára eljutott addig, hogy neki aztán nem kell tesó.
Aztán megerősitettük magunkat, hogy nem maradhatunk 1 gyerekes szülők, hiszen imádjuk egymást ( most l8 éves házasok vagyunk), és belekezdtünk a lombikba. Máté végig tájékoztatva volt, sőt látta az injekciózást, stb. Nem akarta.
Aztán az első lombik sikerült.Mi nagyon boldogok voltunk, Õ kevésbé.Nem akarta elfogadni. Nem is mondta senkinek.
A baba a 22.héten elment, az ok tisztázatlan. Iszonyatos volt... Dezső (a férjem) este 10-kor hagyta itthon Mátét, hogy a kórházban velem legyen. Késő éjjel jött haza, a gyerekemet égő lámpánál, alva, kisirt szemmel találta, az UH képekkel körbevéve...
Másnap, mikor elmondta Neki, hogy sajnos meghalt a baba, derült ki, hogy Máté ugy érezte, miatta történt, mert Õ nem akarta.Máté akkor 14 éves mult.
Azóta folyamatosan készültünk a következő lombikra, a kicsim végig biztatott, hogy Õ mindent megtesz, csak legyen mégis tesója. Az iskolában kicsit buskomorrá vált, nem mondta el senkinek, mi történt, az ofője meg rámtelefolánlt, hogy nem drogozik-e ez a gyerek, mert furcsa mostanában. Mondtam a néninek, hogy kérdezze már meg egyszer, mi baja, mivelhogy most vesztettük el a babát...
A következő lombik persze nem sikerült, még nem voltam olyan lelkiállapotban szerintem, csak nagyon fájt a hiány.
Aztán az utána levő, ami most volt februárban, sikerrel járt, és igy várom most a picit.
Máté teljesen várja, kérdezi hogy van, már több szózatot is intézett Hozzá a hasamon keresztül.
Remélem a büntudata megszünt, mert ujból olyan mint régen.
Na persze csak a maga kamaszos módján várja, mert már kinyilvánitotta, hogy majd minden rosszra megtanitja, és különben se bőgjön éjszaka!
Szóval igy vagyunk.
Biztos furcsa lesz ennyi év után, de már alig várom a babaillatot meg mindent.
A babavárást jól viselem, eddig minden rendben van.Mivel eredetileg igen tulsulyos vagyok, csak 3 kilót hiztam eddig, próbálok vigyázni, és még nem viselt meg, jól birom magam.A pocakom igazából most kezdett nőni a 6. hónapban, bár aki nem tudja, biztos azt hiszi hogy csak kövér vagyok.
Pöröntyke (Mátétól kapta ezt a nevet) rengeteget ficánkol, öröm érezni. Már Apucija is érzi kivülről, és nagyon boldoggá tesz minket ez az egész.
A szüléstől persze félek.Máté születése után komoly komplikáció lépett fel, majdnem elvéreztem(emiatt nem lehet spontán terhességem). Ezt a babát egy elég nagy miómával kezdtem, szerencsére kifelé nő, igy nem akadályoz, és császárt sem tesz szükségessé.Szóval ezek a körülmények, de bizakodom, és most biztos hogy minden jó és szép lesz.
Kedves Mandula!
Sajnos az AFP kb 1 hét alatt van meg.De a fejl.rendellenesség esélye még mindig igen csekély. Jól gondoljátok meg.
Szurkolok, ha belevágtok a vizsgálatba.
A pici Pöröntyke nagyon aktiv, vannak felismerhető, ismétlődő mozgások, pl. amikor vizet hall csobogni, akkor nagyon beindul. Ha meg valami finom kajaszagot érzünk, követeli a jussát.És persze az esték, amikor Apát szórakoztatja. 15 hetes volt, mikor először éreztem, ez a 3. terhességem, biztos azért ilyen hamar.
Pusz
Melcsi

melcsi1967

Kedves Melcsi!

Ma másodszorra bőgök. Először örömömben és maghatottságomban Paga miatt, most meg a Ti történetetek ríkatott meg. Fantasztikus fiad és családod van, minden tiszteletem a Tiétek!

Most többet nem tudok írni, ezt nekem is fel kell dolgoznom!

Folytassuk holnap, jó?

Jó éjszakát!

Kriszta
Vendég

Kedves Kriszta!
Köszi a fogadtatást!
Az én gyerkőim (a 11 éves lány, a 12 fiú) nagyon jól fogadták!Igaz nekik csak féltestvérük lesz, mert ez a 2. házasságom, de hála az Égnek nagyon szeretik a férjemet és nagyon várják a kistesót! Vigyáznak rám és sokat segítenek.
Kedves Melcsi!
Nem is tudom mit lehet erre mondani....
Biztos nagyon jó kis család vagytok, csak gratulálni tudok a 18 évhez!! És a nagyfiad is biztos túltette magát a dolgon, ha elfelejteni nem is lehet!
Nagyon sokat gondolkodtam az amniocentézisen, de nekem örök félelmem, hogy beteg lesz a babám, és azt nem tudom hogy viselném el!
Nagyon nehéz ez!!
Örülök, hogy ti jól vagytok, nagyon jó lehet már, hogy mocorog!! Remélem én is hamar érezni fogom!

Jó éjt mindenkinek!!
(Remélem ma már tudok aludni, végre hült ey kicsit a levegő!)

KépKép
mandula35

Kedves Kriszta, kedves Mandula, ha még itt vagytok, köszönöm a kedves szavaitokat.Kicsit ki kellett irnom már ezt magamból, kár hogy eddig nem tettem meg. Sokat kinlódtam/tunk mi ezzel a veszteséggel, és végül Dezső ugy próbálta lezárni, hogy ez a mult, mostmár nézzünk a jövőbe, stb, de nekem még nem mindig megy ez. Szerintem Neki sem, csak igy próbál felejteni. Mostmár ritkán beszélünk róla, mivel itt a picink reménynek, de én még nem szabadultam teljesen. Ráadásul fiu lett volt, akit ugy áhitottam. Képzelhetitek...
Lehet hogy fogok még erről irni, ha nem bánjátok. Már most jobb a lelkem.
Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek, igyekszem holnap ujból jelentkezni.
Melcsi

melcsi1967

Jó reggelt mindenkinek! Örömmel látom, hogy jöttek új lányok!Kép Csak sajnos úgy érzem, kilógok a sorból!Kép, hiszen nektek hál'istennek már van gyerkőcötök, nekem még nincs.Kép De nemsoká én is közétek tartozom!

Kriszta! A gyógyszerek, injekciók mellékhatásai nem okoztak túl nagy problémát azon felül, hogy híztam néhány kilót, ami még most nem probléma, de ha folytatódik, akkor azon nagyon ki leszek bukva.
A Closty-tól nekem úgymond "szellemkép"-es látásom volt amíg szedtem(2*1/nap). Az inszemináció mellett simán lehet dolgozni. Gondolom a lombiknál kell pihenni-feküdni.
Most te is gyógyszerezel??

Melcsy! Én is meghatódtam a történeteden. Fogadd gratulációm és nagyon sok sikert nektek is, úgy mint a többi lánynak! Neked volt inszemináció a lombik előtt?

Mandula! Neked is gratulálok!Kép Majd meséld el a vizsgálatot!Kép

Sziasztok, Dina
dina2004

Sziasztok!

Én is itt vagyok megint:-)
Rabkri, köszönöm a kedves fogadtatást:-)
Mandula, Melcsi nagyon örülök Nektek is!
(én is 1967-es évjárat vagyok).
Nálunk július 30-án elkezdődött a babaprojekt:-)
Úgy terveztem eredetileg, hogy még ebben a hónapban lesz egy utolsó mensim, de lehet, hogy mégsem:-)
Vettem ugyanis egy "Babymark" nevű tesztcsomagot, mely öt db tesztcsíkot tartalmaz, az ovuláció idejének meghatározására.
Már múlt héten elvégeztem az öt tesztből hármat, hogy behatároljam, köv. ciklusnál kb. mikor teszteljek...
nos, ma reggel az utolsó teszt egyértelmű LH-kiugrást mutatott!!!
Tegnap és vasárnap este voltunk együtt a párommal, kérlek szorítsatok, hogy sikerüljön!!
aug. 15. körül lenne esedékes a mensim, olyan jó lenne, ha már nem jönne meg:-)

Dina!

Nagyon drukkolok Neked, maradj mindig ilyen pozitív, és az eredmény nem marad el, meglátod:-)

Paga!:-)

Nagyon örülök a boldogságodnak, én is hasonló helyzetben vagyok:-)
Két fiam van előző, rossz házasságomból 19 és 12 évesek, és egy 3 éves kislány a mostani, nagyon boldog házasságomból.

Holnapután lesz a 4. házassági évfordulónk, pénteken kiruccanunk a párommal Bécsbe, ünnepelni és vásárolni, olyan jó lenne, ha akkor már Pocakbabánk is lenne...

Nálunk is most a párom az, aki nagyon lelkes, talán még jobban, mint Melissánál, mert akkor még nem tudta, milyen apának lenni, most viszont folyton a kistesóról beszélKép
ez nagyon jól esik, bár én azért tele vagyok aggodalmakkal is...
Paga!

Én is nagyon parázós vagyok, mindhárom terhességemnél nagyon aggódtam, azt hiszem ez természetes is...
De ennek ellenére a korion vizsgálatot nem csináltatom meg, hanem elmegyek az Istenhegyi Géndiognasztikai Centrumba.
Itt az anyai vérből kockázatelemzést csinálnak, ami kimutatja, hogy az én esetemben mekkora a Down kór kockázata.
Ha ne adj'Isten ez az eredmény nem kedvező, csak akkor szúratom meg a hasam.
SWajnos én is rosszakat hallottam a kórházi vizsgálatról, és a vetélés kockázata is aggaszt, mert túl sok pihenésre nincs időm, a lányom egy energiabomba, most is rágja a fülemetKép

puszi Mindenkinek,

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Szia Sheila!
Köszi a drukkot!Kép Te kapsz már gyógyszereket, vagy majd a következőtől?
Dina
dina2004

Sziasztok, hát nagyon pörögnek itt az események! És ez így van jól.

Kriszta! Igen a fiúk nagy pecások, csak sajnos kevés idő van rá. Mostanában inkább csak nyaralni megyünk olyan helyre, ahol tudnak horgászni. Én nem rajongok érte, de a fiúkért igen, és a férjem annyit dolgozik egész évben, hogy megérdemli, azt az egy hetet meg kibirom a kedvükért. Egyébként mi is csepel szigeteiek vagyunk, csak budapestiek.
Neked mizujs baba témában? Mi az az inszemináció?

Tandrea! Én is a Schöpf-Méreibe járok, mint a hugod, remélem jók a tapasztalatai, nekem eddig minden rendben. De a te vizsgálatod körülményei felháborítóak.

Mandula! A 10 éves fiam után valahogy nekem is olyan mintha az első lenne. Én is nagyon gondolkodom a genetikai vizsgálaton, de a dokim nem tartja szükségesnek, ha egyéb vizsgálatok eredménye jó! De még nem győzött meg! Legközelebb erről is szeretnék vele beszélni. Ennyi idő után azt sem tudom, hogy tudni fogom-e, hogy mikor kell kórházba mennem szülni. Elméletben tudom, de a gyakorlatban?? Na mindegy nagyon bizonytalan tudok lenne, és aggodalmaskodó!

Más! Csak egy kis történet tegnap estéről: Tegnap a fiam látta, hogy épp egy széket viszek a szekrényhez, hogy a legfelső polcra be tudjam rakni a kimosott ágynemű huzatokat. Hát nagyon leszidott, azt mondta, hogy csak szóljak, ha ilyent kell csinálni, majd ő megcsinálja helyettem, és még azt sem engedte, hogy én pakoljak be, Õ állt fel a székre, és rakta be az ágyneműt. Nem túl szépen sikerült, de persze ezt nem adtam a tudtára. Majd egyszer talán, ha eszembe jön megigazítom. Még azért is rosszallását fejezte ki, mert én adtam a kezébe az ágyneműt, ami szerinte tűl nehéz (egyébként nem nehéz), de szerinte, ekkora súlyt én már nem emelgethetek.Nagyon édes és napjában többször csak úgy mondogatja, hogy "tök jó tesóm lesz". Nagyon jól reagálja a dolgot, örömünkre!

Akinek a pocakjában baba van, annak örömteli, gondtalan várakozást, aki meg ezt még csak szeretné, annak mielőbbi áldott állapotot kívánok!

Itt még mindig nagyon meleg van!

Mindenkinek puszi.

Paga

Gabi
paga

Helló öreglányok!
Micsoda élet van itt!

Melcsi!
Láttalak a Szt.Imréseknél is! A dokidnak sajna csak a nevét ismerem, de a kórházról csak jót tudok mondani.
És írjál, írj ki magadból mindent, ha ez segít. Kicsit szégyenlem magam, de a történeteteknek nem annyira a drámai része rendített meg, mint inkább a fiad viselkedése. Nem tudom és nem is akarom megtudni, hogyan lehet ezt túlélni, de sajnos el kell fogadnunk és túl kell élnünk, hogy érnek minket nehezen túlélhető veszteségek. De a fiad! Mindig utáltam az "ezek a mai fiatalok!" kezdetű általánosításokat a bunkó, érzéketlen kamaszokról. Jó, hogy már legalább mi ketten tudjuk, hogy milyen érzelmi viharok dúlnak bennük, hogy a sokszor elutasító magatartásuk, az olykor zord külsejük mögött milyen sebezhető a lélek. Nem gondolom, hogy a fiad, amikor nem akarta a tesót, a pozícióját féltette - ő inkább téged féltett. Örülj Pöröntykénke, a fiadnak és a férjednek, nagyon büszkék lehettek egymásra!

Szia Mandula!

A két nagylányom nekem is az első házasságomból van, de - bár a második férjemért nem rajonganak - Lilire mégsem mondanák soha, hogy "csak" a féltestvérük. Imádják őt, sőt néha úgy érzem, jobban szeretik, mint egymást. Egy kis faluban élünk, de rólunk itt is csak kevesen tudják, hogy nem vagyunk "tökéletes" család. (Tkp. csak a postásnak tűnik fel, hogy öten három vezetéknevet viselünkKép)

Helló Dina!

Én még nem gyógyszerezek, mi még csak tervezgetünk, lelkileg készülgetünk, de keményen edzünk isKép.
Mielőtt belevágunk, el kell mennem egy-két dokihoz, ez már nem csak az én döntésem!

Felébredt Lili, majd még jövök!

Sziasztok!

Kriszta
Vendég

Sheila!

Mi az a bengal breeder? Csak kiváncsiságból!

Szia,

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!
Még csak most jutottam ide mert ugye hazajöttek a gyerekek a nyaralásból! Persze teljes a káosz! És ma megkapjuk 2 napra az unokahugomat is.(2,5 éves)
Kriszta!
A kamaszokkal kapcsolatban teljesen igazad van, nekem a fiam sokkal érzékenyebb mint a kislányom!
Remélem az én gyerkőim sem fogják "csak" féltestvérüknek tekinteni a kicsit!
Melcsi!
Szerintem mindannyiunk nevében beszélek ha azt mondom, hogy nyugodtan írd ki magadból, türelmes "hallgatóság" leszünk!
Nagyon szép napot mindenkinek!!

KépKép
mandula35

Na, újra itt!

Szia Sheila!

Először is csatlakozom Paga kérdéséhez - nehogy már azt higgye, egyedül ő ilyen "tudatlan" (én csak szégyellek kérdezni)Kép

Aztán: mindent bele! Nagyon szurkolok Nektek is! Aztán tessék gyakrabban jelentkezni, de legkésőbb az örömhírrel két hét múlva! És nyugi!

Kedves Paga!

Baba-témában a helyzet: a három császár miatt már nem csak a mi döntésünk, hogy egyáltalán jöhet-e. Szeptemberben tervezem, hogy megyek a dokimhoz. A válaszában majdnem biztos vagyok, mert eddig minden alkalommal mindent rendben talált, de most komolyra fordult a dolog, úgyhogy komoly választ is várok! Most azon vagyok, hogy megszabaduljak néhány (jónéhány) felesleges kilótól (hogy aztán újra meghízhassak!).
Õszintén szólva most már rettenetesen nagy csalódás lenne, ha azt mondaná valaki, hogy nem lehet, hogy kockázatos...

Vigyázz magatokra!

Sziasztok!

Kriszta
Vendég

Helló Mandula!

Csak hogy szokd a nagycsaládotKép!!!
Kitartás!

Ja, és amit Melcsinek írtál, azzal teljesen egyetértek!

Üdv!

Kriszta
Vendég

Sziasztok Lányok!
Bocs hogy eddig nem jeletkeztem még ma, csak volt mit csinálni. 11-ig a vérvételen ültem-cukorterhelés, aztán bucsut vettem e gyermekemtől aki a Balcsira ment a barátaival. Most aggódhatok, mert egy kempingben sátoroznak felügyelet nélkül, 2 fiú- 2 lány, a fiam barátnője viszont nem ment, tehát a lányok csak barátok (voltak ((eddig)) ). És nincs felnőtt velük... csak két sátor... Pénteken jönnek haza, de csak mutatóba, mert a jövő héten meg szigetelnek, és heti jegyük van. Igaz, oda sokan mennek, és nagykorú is lesz köztük. Na mindegy, szóval izgulok. A délutánt pedig az izgalom , na meg a tegnap éjjeli szunyogkergetés miatt átaludtam, és a kutyusom barátságos nyalogatására ébredtem fel.
Viszont: enyém a gép! Teljesen! Nem sürget senki, hogy akarja!
Köszönöm mindenkinek a biztatást! Nagyon jólesik hogy ismeretlenül is ennyien szerettek engem.Bár elolvastam az új hozzászólásokat, de vissza kell menjek, hogy mindenkinek külön irhassak.

Kriszta!
A mai fiatalokkal kapcsolatban zeljesen igazad van. Mátém például rocker, ennek megfelelő (bár rendezett) hosszú hajjal, fekete szereléssel, acélbetkóval, stb., a zene kicsit borzalmas. A barátai is zömmel ilyenek, bár van persze diszkós is. De mindegyik tisztességesen köszön, nem sunnyognak, ha meglátnak minket, rögtön jönnek, Dezsővel kezet fognak, beszélgetünk.Jönnek hozzánk dolgozni (szórólapokat terjesztenek az üzletről), és NORMÁLIS ÉLETFELFOGÁSUK VAN ! Van jó és rossz tanuló is köztük (hát a gyerekem az utóbbiakba tartozik...), de nem akarnak zülleni. Mióta tudják hogy babánk lesz, érdeklődnek, hogy vagyok, stb.Szóval rendesek ezek a gyerekek.Persze biztos csinálnak ökörséget, piszkálják a véneket amiért fürgébben ugranak a buszra mint ők, utána meg meg akarnak halni ha nincs ülőhely.De mi is ilyenek voltunk!
De ha meghallgatja őket valaki, kiderül, mekkora lelkük van, csak ki kell várni, hogy megmutassák. Néha mikor aggódom, hogy csak hazajön, eszik, aztán be a szobájába, ajtó becsuk, gyerek mogorva, egyszer csak kikiabál: mama be se jössz? Este még mindig az ágya szélén ülök, és mondja mondja.Mondom: aludj már, holnap iskola! Azt kérdezi: hát már meg sem hallgatsz? Az arca tiszta szemrehányás. Persze hogy még sutyorgunk vagy fél órát. Aztán jön az apja: " Máté, azonnal alvás, már megint 11 óra!" Apa, csak ez-az-amaz.Igy telnek az esték.
Egy kamasszal is lehet beszélni, bár már nevelni nem tudjuk. Ha valamit eddig elmulasztottunk, azt ebben a korban nem lehet már pótolni.Mostmár az a dolgunk, hogy meghallgassuk, és ha kérdez, elmondjuk a véleményünket. Te is igy látod, Kriszta?
Ami a császár miatti aggodalmadat illeti, biztos igaz, hogy lenne ellenzője a dolognak. De úgy hallottam, ma már nem probléma ennyi császár sem.Egy ismerősöm is 4-et szült császárral, igaz, a 4.-ik kicsit később pottyant a 3 után.
Ha a dokid támogat, biztos tudja hogy fogja megoldani a mütétet. Kezdjetek csak hozzá, főleg ha nem vagy olyan gyorsan termő fajta. Sajnos múlnak az évek...
Határozottan jót tett a lelkemnek a tegnapi kibeszélés. Igaz, Dezsőnek nem mondtam, hogy megint itt tartok, hogy mi volt.De tudom hogy azt mondaná, hogy mostmár előre kell nézni. Ez igaz is, mivel hamarosan közénk érkezik ez a Pöröntyke. Viszont nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy Õ nem valaki helyett, hanem utána kellett volna jöjjön. Mivel úgy terveztük, hogy gyorsan egymás után jöjjenek minél többen. Az idő igy alakult: 2oo4. Juniusban lett volna aki nincs.Utána kb. fél év mulva mentünk volna ujból, tehát Pöröntyke a 2. kicsi lenne. Most pedig nincs az első...
A lelki nyomorom persze nagyon sokat enyhült ennyi idő alatt, de azt hittem, hogy egy új baba elfeledteti velem a szenvedéseket, és nem. Félek, hogy ez már igy is marad, hogy mindig úgy fogom érezni, hogy az életem egy darabja hiányzik.
Bizony ne tudjátok meg, milyen rossz.
És ezzel még nem volt vége a tavalyi pechszériának! De erről majd később.

Kedves Sheila!
Nagyon remélem, hogy hamar összejön Nektek a baba, drukkolok.
Majdnem elmentünk mi is az Istenhegyi Klinikára, de a dokim a Kaáliban azt mondta, hogy ez csak egy számitógépes valószinüségszámitás. Nem beszélt le, azt mondta, van akit ez megnyugtat. Mi ugy döntöttünk, hogy inkább a 4D UH. Bár ez a terhesség előrehaladtával mutatja meg jobban a dolgokat, de valóban olyan részletesen látszik minden, hogy én megbizom benne.
Nem tudom, mi lett volna, ha azt mondják, van vmi baj.Nem tudom hogy elvetettem volna-e. Mert mégis lehetnek tévedések is.
Az ember reménykedik és bizik benne, hogy minden rendben lesz a babával, és ha megszületik, utána jön a neheze. Az allergia, aztma, ekcéma, stb.Látom a hugom mennyit kinlódik a kisfiával, aki pedig "egészségesen" született. Kb kéthetente fullad,lázas,mandulagyulladás,kiütés, stb. Szóval a születés után sem könnyebb.

Kedves Dina!
Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön Nálatok is a baba!
Nekem mindkét petevezetékem elzáródott a szülés utáni borzalmak miatt(erről irok majd ha érdekel vkit, de nem túl rózsás történet, főleg annak aki még nem szült).Ezért csak a lombik jöhetett szóba. Van viszont egy barátnőm, csináltak valahol 2 lombikot neki sikertelenül.Aztán kórházat váltott és a Kaáliban kötött ki, elküldték átjárhatósági vizsgálatra. Kiderült hogy az egyik oldala ép, és nekiláttak az inszemnek. Képzeld az első sikerült és most 26 hetes terhes 3 ikerbabával. Úgyhogy bizni kell, mondjuk 2-3 próbálkozásig.De ha nem jön össze, akkor további időhuzás helyett lombik.

Mandula!
Köszi a bizatást és hogy Neked sem terhes, ha meghallgatsz!

Elég hosszúra nyúltam, mostmár hagyok mást is érvényesülni.Mindenkinek minden szépet kivánok. Majd visszanézek még, csak vasalnom kéne, mert az uram még azt mondja majd, hogy netfüggő lettem.
Pusz Melcsi

melcsi1967

Kedves Melcsi!

Nagyon örülök, hogy kamaszaink ügyében is egyetértés van közöttünk. Az én Dorkám se olyan zenét hallgat, ami simogatja a fülemet, de még mindig jobbnak tartom, mintha valami - már bocsánat - "nyálasért" rajongana. Sőt, Lilivel is ezt hallgattatja, és ennek következménye is volt. A lányok egyházi iskolába járnak/tak, és Dorka felvételizett is két egyházi, meg két normális gimnáziumba. Az egyik egyháziban, míg Dorka írásbelizett, behívattak minket is, elbeszélgetni. A kérdésnél, hogy milyen gyakran járunk templomba, Lilire mosolygott az ig.h. nő, erre Lili közölte, hogy így kell csinálni a kezünkkel (és összekulcsolta), és azt kell mondani, hogy "miatyánk, ki vagy a mennyekben, mondd csak, melyik ajtón menjek be"... Én azt hittem, elsűllyedek! Ez egy Tankcsapda szám, de a nő szerencsére jól fogadta.
Egyszóval a lényeg, hogy nem a külsőség a lényeg!
Ami a tanulást illeti, egy éve még azt hajtogattuk neki, hogy varrónőnek se fogják felvenni. Aztán nyolcadikra úgy összekapta magát, hogy az összes megpályázott gimnáziumba felvették - végül a Petőfi nyelvi tagozatát választotta (Attila út), úgyhogy koleszos lesz Képvagy mégisKépMajd meglátjuk, a lényeg, hogy neki jó legyen!
Én családon belül nem hiszek a nevelésben! Ciki, hogy pedagógusként ezt mondom, de azt gondolom, a szülő-gyermek viszonyban inkább a példamutatás dominál. Mert hiába mondom az okosságokat, ha ő tőlem mást lát...

Na, már megint kisregény lett a vége! De Te csak írj!

Szia!

Kriszta
Vendég

Hát most erőt vettem magamon és este is idenéztem, és meg is érte hiszen ilyenkor jobban jönnek a hozzásuzólások és olyan jó olvasni titeket.

Csak mostanában ebben a nagy melegben 10 órás robot után otthon is csak a legszükségesebbek elvégzéséhez volt energiám. Ma is munka után irány a posta, a gyerekorvos (megint előjött Barna ugató köhögése, de ilyenkor már őt nem viszem, csak Kalciumot és Fenistilt irattam, majd gyógyszertár. Aztán úzsgyi haza 7 után már itthon is voltam. Állapotomtól függetlenül a napi 10 órás munkából már kezdek besokalni. Erre jön még az hogy Csepelról Óbudára járok dolgozni, ami oda és vissza is 60-75 perc körüli utazást jelent. Reggel 6 előtt el, és este 6 után haza. Sok!! Pedig az idei évet szeretném végigdolgozni. Magam miatt is, mert a sok otthonlét azért a lelkemnek nem tesz jót és persze a pénz miatt is.
Majd januárban és februárban lesz egy kis időm pihenni a március eleji szülés előtt.

Hát sziasztok!

Majd még jövök!

Paga

Gabi
paga

Hát lányok a Tankcsapda az nálumk is menő, dehát mit várjak a fiamtól ha a férjem is ezt a zenét szereti, persze, hogy jó srácok Õk még attól. Naná! Teljesen egyetértek!

Paga

Gabi
paga

A srácok alatt a lányokat is értettem!

Gabi
paga

Helló Paga!

Sejtettem, sőt tudtam, hogy jó fej vagy!

Ami a melót illeti, Lilivel június elejére voltam kiírva, azt gondoltam, május közepéig dolgozom az ötven méterre lévő suliban, mert még le akartam zárni az évet. Nem is lett volna velem semmi gond, nagyon jól bírtam, csak marha érzékeny lettem - nem a gyerekek, hanem a kedves kollégák beszólásai borítottak ki. Amiért végül január, vagyis az I. félév végén elmentem, az is egy teljesen ártatlanak szánt beszólás volt - de ezt akkor máshogy éreztem.
Szóval, ha lehet ilyet kérni, Te is inkább mondd azt, hogy majd meglátod, hogy ha mégis másként alakul, azt ne kudarcként éld meg! Persze lehet, hogy most csak a hülye hőség miatt vagy kibukva -és úgy legyen!

Szia holnapig!

Kriszta
Vendég

Igazad van ezek a tervek!

Eddig birtam!

Jó éjszakát indenkinek!

Paga

Gabi
paga

Dina!

Te meg ne írjál hülyeségeket! Még hogy kilógsz a sorból! Néhány hét múlva Téged fogunk irigyelni, de addig is hajrá!!!

Tudod, fel a fejjel!

Szia!

Kriszta
Vendég

Most látom hogy eltünt valahova a mai levelem. Vagy csak én nem látom sehol? Nagyon hosszú volt, lehet hogy ezért kidobták. De ha valaki olvasta, jelentkezzen! Ha nem látta senki, megpróbálom holnap rövidebben megusmételni.Kb. este 1/2 8-kor irtam.
Puszi mindenkinek
Melcsi

melcsi1967

Nem tudom mi baja lett a gépemnek, de most megtaláltam a litániát, sőt a válaszokat is.Akkor az előző törölve.
Kriszta!
Ez a szám nálunk is menő.A lánykád nem lehet semmi. Úgy birom az ilyen beszólásokat, az ember évekig tud rajtuk nevetni.
A nevelés tényleg igaz, csak példát mutatni lehet. De a lurkó néha más példát is lát, ezért muszáj regulázni.
A példa se mindig jön be: mi pl. nem dohányzunk, sőt a kiterjedt családunkból is csak 1 ember. Erre az én drága kisfiam 7.-ben rákezdte, titokban. Persze hamar észrevettem a büzt, Õ meg csodálkozott, honnan tudtam. Akkor megbeszéltük, hogy úgyis minden kiderül, jobb ha Tőle todunk meg mindent.Sajnos azóta is bagózik, bár heti 2 doboz a kb.adagja. De ez is sok nekem, akit sose látott cigizni.
Kedves Paga!
A munkával, utazással ne kinozd Magad sokáig. Inkább élvezd, hogy van ott 1 pici! Ki tudja, átéled-e még egyszer.

Kivasaltam az uram összes ingeit meg minden egyebet, de még mosogatnom kell.
Ezért mindenkinek jó éjszakát, kevesebb szúnyogot és hüvösebb időt kivánok.
Melcsi

melcsi1967

Kedves Lányok!

Nagyon pörgős lett a topic, csak kapkodom a fejemet!

Kedves Dina!

Nekem eddig még nem kellett gyógyszert szednem, remélem elegendő lesz majd a megfelelő időben történt összebújás:-)
Gyere gyakran, köztünk a helyed!
és milliónyi virtuális drukk megy:-)

Kedves Melcsi!

Tetszik a hozzáállásod a kamaszokkal kapcsolatban:-)
Szerintem is ha tudjuk Õket megfelelően kezelni, kifejezetten jó fejek!!!
Én a 19 éves nagyfiammal vagyok szinte baráti viszonyban, pedig már nem élünk együtt.
Mindent megbeszélünk egymással. Nem volt ez így mindig, bizony megküzdöttünk rendesen egymással...
a kisebbik fiamnál most kezdődik a kamaszkor, és néha rácsodálkozom, hogy az én csendes, szerény gyermekemből undok, tüskés disznó lett:-)
A 4D Uh-ban én is nagyon megbízom, úgy gondolom, talán elég lesz majd nekem is a vérvizsgálat után.
azon már én is gondolkodtam, hogy mit tennék, ha kiderülne valami baj a babával, mert gyakran előfordul, hogy ijesztegetik a kismamát feleslegesen, de az ellenkezője is, hogy nem vesznek észre v.mit.:-(

Kriszta!

Igyekszem gyakrabban jönni, talán be is tudom tartani:-)
Nagyon igazad van a gyerekekkel kapcsolatban, megnyugtató, hogy pedagógusként így látod:-)

Bengal breeder: bengáli macskákat tenyésztettem öt évig, épp most hagyom abba, fájdalmas történet, nagyon szerettem...

most mennem kell, Patrikot viszem fodrászhoz,

Puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok Lányok!

Sheila!
Köszi a drukkot! Nekünk a megfelelő időben történő összebújás sem hozta meg a várva várt eredményt, sajna.....de majd most!! Úgy számolom, ez a hétvége valamelyik napjára fog esni az eseméy! Kép

Úgy látom, este felé többen vagytok itt, sajnos én csak napközben vagyok gép mellett. Nem baj ugye?

Dina
dina2004

Sziasztok!
Nagy nehezen végigolvastalak benneteket(tegnaptól itt a rokongyerkő, imádnivaló), úgy látom nagyon sokat lehet tanulni tőletek, kamasz ügyben meg másban is! Nagyon örülök neki, hogy néhányan már túl vagytok a kamaszkoron és remélem néha számíthatok majd a tanácsaitokra!
Sheila! Remélem nemsokára jó hirrel szolgálsz nekünk! Addig is kitartás!!!!
Mindenkinek szép napot, este még jövök ha bírok, most viszem a srácokat kirándulni!

KépKép
mandula35

Na, itt vagyok végre!

Sziasztok csajok!

Épp el akartam kezdeni írni, amikor kitört a vihar. Jobbnak láttam kikapcsolni.

Szegény Mandula, most látom az utolsó mondatodatKép Vagy megúsztátok és felétek nem esett?
Voltál vagy ezután leszel UH-n? Kérünk híreket!

Melcsi!
A te terheléses vércukorkád? Ugye, minden rendben!

Dina!

Te meg akkor írsz, amikor sikerül, csak írj! És ezerrel szurkolunk!

Mindenkinek további szép napot, ha jöttök, visszajövök én is!

Kriszta
Vendég

Éhomi 4,7 majd 2 óra mulva 6,3. Most megyek a dokihoz, de ez jó lesz. Van némi tapasztalatom, az uram ugyanis 16 éve cukros, és most Vele diétázom én is a Pöröntykém érdekében.
Mennem kell, de este még visszanézek.
Puszi
Melcsi

melcsi1967

Sziasztok!

Mandula: köszi a drukkot,remélem hatásos lesz:-)
Ugye nem áztatok meg ebben a szörnyű időben?
Most olyan csendes a ház, cserfes kis Melissa a maminál alszik:-)
Úgy volt, hogy pénteken alszik ott, mikor mi elutazunk, de már ma menni akart...
mindig panaszkodom, hogy semmit sem tudok csinálni mellette, most meg úgy hiányzik:-(

Dina:-)

Hűű, akkor Neked is emlékezetes hétvégéd lesz?
kívánom, hogy így legyen:-)
akkor, ha mindkettőnknek sikerül, kb. egyidős PocakBabáink lennének:-)))

Képzeljétek a babaprojekt kezdete előtt megfogadtam, hogy én ugyan nem türelmetlenkedem, jön amikor jön, rá se rántok:-)

ehhez képest??
tűkön ülve várom 17.-ét, akkor már tesztelhetek:-))
egyébként már most kismamaként aposztrofálom magamat, ma pl. koraterhességi hányingert véltem érezni, pedig ez 2-3 napos terhességnél még képtelenség lenne:-)))

jajj, csak ne csalódjak, párom is úgy várja a jó hírt:-))

Melcsi!

Gratula a szuper vérképhez:-)

Kriszta!

Jól tetted, hogy áramtalanítottál,én is nagyon megijedtem:-(
Hál' Istennek nem indultunk el Győrbe (ott laknak anyumék ) mert épp telibe talált volna bennünket az ítéletidő:-(( brrr, bele sem gondolok...

sajnos, kárt is okozott, két gyönyörű függőkosaras petúniám odalett:-((

puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok Lányok!
Nem is tudjátok, milyen jól esik, hogy szurkoltok nekem/nekünk, ...tényleg hihetetlenül jól esik! KépKépKép
Sheila! Tudod, mi is nagyon szurkolunk neked/nektek! De jó lenne, ha tényleg együtt lennénk.....!Kép nem is merem leírni babonából!Kép

A tegnapi erős frontra nagyon érzékenyen reagáltam, alig aludtam valamit!
Nem tudtok valami praktikát, tanácsot adni front ellen? Már próbáltam a béres antifront cseppeket, de nem használt semmit.Kép

Puszi: Dina
dina2004

Sziasztok!
Hozzánk csak éjszaka ért ide a vihar, így a tegnapi kirándulás jó volt! Ma reggel meg arra keltem, hogy nagyon szédülök, már ettem is de nem múlik! Lehet, hogy frontérzékeny lettem?
Dina! persze neked is sok sikert, tényleg jó lenne ha Sheilával együtt lennétek pocakosok! Szerintem kis eltéréssel így is lesz!!
Melcsi! Gratula!! Mikor csinálják ezt a vizsgálatot? Mindenkinek kell ilyen vizsgálat!
Én holnap megyek a 12 hetes uh.-ra, majd beszámolok! Nagyon várom már, hogy lássam megint!
Na most mennem kell, szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Mandula! Drukkolok a holnapi vizsgálathoz! Majd mesélj!
Dina
dina2004

Sziasztok Lányok!
Végre itt a hideg! De ettől mindig félek is egy kicsit, bár nem vettem észre régen,hogy érzékeny lennék. Ennek ellenére a vetélésem előtt hidegfront jött.Bár az februárban volt, de sose lehet tudni...
Akkor nagyon sok terhesség megszakadt a Rókusban, lehet benne valami.Tehát vigyázat kismamák!
Mióta Pöröntykénket várjuk, egy csomó front volt, az idei időjárás tényleg nagyon változó.Amikor jön a hideg, Dezső nem enged ki a lakásból, nehogy baj legyen.Ez a görcs nagyon bennünk van...
Kedves Mandula!
A cukorterhelést mostmár minden kismamának megcsinálják, a 23-26.hét között, de nem mindenhol egyformán. Van ahol 75g glukózt kell inni (pl.nálunk), máshol 1 zsömle és 2 dl tej a próbareggeli. Ezután 1/2 ; 1 és 2 óra mulva mérik a cukrot. Az éhgyomri eredmény 3,5 és 5,5 között jó, terhelés után az a fontos, hogy kb. 7,5 után visszamenjen 7 alá. A max. 7,8, felette terhességi cukorbeteg az illető.
Megtudtam, hogy ez nagyon veszélyes a babára nézve, mert amig bennünk van, a cukra azonos a miénkkel, de ha kibujik és nincs folyamatos kaja utánpótlás, lemegy a cukra és behipózhat. Az nagyon komoly baj, jobb tehát megelőzni. A cukorbaj viszonylag gyakori a kismamáknál, a megváltozott hormonviszonyok okozzák, és hajlam kérdése is. Ezért nagyon ellenőrzik.
Drukkolok az UH vizsgálathoz, remélem rendben lesz minden! Tarkóredőt néznek, ugye? Várjuk a beszámolót! Meglátod milyen más lett minden
Melcsi

melcsi1967

Melcsi!

Ennek a Pöröntykének semmiféle front meg nem árthat, nyugi!!! Ugyesek vagytok, vigyáztok Rá, a lehető legjobb helyen van!

Sheila!

Érezzétek jól magatokat, talán már édes hármasban Kép! Drukk, hogy legyen jó időtök, de legalább az eső ne essen!

Lányok, én már a hányingereteket, a szédüléseteket is irigylem!!

Paga, hol vagy!!!

Írjatok!

(Ha tudtok, mert én csak nagyon lassan és nehezen tudok belépni. Pedig ADSL. Tudja valaki, mi a gond? Frontérzékeny a rendszer is? Vagy magamban keressem a hibát?)

Kriszta
Vendég

Sziasztok Öreglányok Kép Úgy felpörgött a topik, hogy visszaolvasni sincs időm. Már mi is dolgozunk a kistesón Kép

Rabkri!
Töltsd le ezt a két kémrobot programot és futtasd le. Nem biztos, de lehet oka a lassulásnak.

spybot:
http://www.safer-networking.org/hu/index.html

ad-aware:
http://www.lavasoftusa.com/

Kép

KépKép
nyanya67

Szia Nyanya!

Úgy tűnik, meggyógyult magától is, de köszi!!! Még jól jöhet!
Kistesó a láthatáron? És mit lehet tudni a nagyról? (Nekem se nagyon van időm visszaolvasni, de a neveddel már találkoztam.) A képen nagyon ari!

Szia!

Kriszta
Vendég

Sziasztok Lányok!
Kriszta! A hányingert és szédülést én is irigylem! Kép Egyébként hogy vagy?
Ez a front kikészít engem!

KrisztaNyanya! De jó, hogy megvagy! Rég jártál erre! Mi van veled? Meggyógyultál a pajzsmirigy-ből? na, ezt jól megfogalmaztam!Kép

Lányok! Szorítsatok nekünk, hogy sikerüljön! Én is nagyon szorítok mindenkinek!Kép

Puszi: Dina
dina2004

Sziasztok Lányok!

Csúnya -csúnya frontok és rossz idő:-(
persze, a meleg sem tetszett...

Dina!!

Nagyon-nagyon sokat gondolok Rád és szorítok:-)
gondolom, moost Te is hajtanád az idő kerekét:-)
meglátod sikerülni fog:-))

Mandula!

Mi volt az Uh-n?
olyan jó Neked, hogy Te már tudsz biztosat:-)

Kriszta!

Köszi, talán a pihenés és shoppingolás eltereli kicsit a figyelmemet:-)
ne irigykedj a hányingerre, nemsokára Neked is részed lesz benne:-)

NyanyaKriszta!

Jó, hogy újra itt vagy!!!
Szóval, Ti is próbálkoztok már, olyan izgi:-)
Mikor kezdtétek?

Lányok!
Lehet, hogy csak szombaton jövök újra, addig is vigyázzatok Magatokra, a PocakBabákra és a már kint lévőkre!

Puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Halihó!
Köszi Sheila a drukkot! Remélem összejön!Kép Hát igen,ilyenkor jó lenne, ha gyorsabban menne az idő!

Mandula! Mesélj! Mi volt az UH-n?

Dina
dina2004

Helló Dina!

Nem tudom, hogy van ez, eddig kimondottan hidegfrontérzékeny voltam, fájt a fejem, ingerült voltam, de most ez nincs. Azt gondolom, annyira elege volt a szervezetemnek a hőségből, hogy most velem együtt örül. Csúcsformában vagyok, nagytakarítottam, lecsót raktam el, paradicsomot kéne még befőznöm!
Csak a császáros vágásomat, vagyis inkább az összenövéseimet tudnám feledni - de ebben az időben nem sikerül.
De nagyon szorítunk Nektek! Aztán hétvégén csak Apázni, nem a neten lógniKép! Legyetek ügyesek!

Sziasztok!

Kriszta
Vendég

Kriszta!
A nagy már 2,5 éves kisördög Kép

Dina, Sheila!
Jól esett ez a fogadtatás Kép
Dina:Meggyógyulni sosem fogok. Kép Ez egy autoimmun betegség és életem végéig gyógyszert szedek rá, de jól érzem magam és nem okoz gondot Kép Eddig gyógyszerbeállításom volt de 2 hónapja beállt és már lehet próbálkozni.
Sheila: már 2 hónapja, de 3 terhességi tesztet ellőttem, mert mindig azt hittem, hogy összejött. Valahogy olyan jelek voltak, pedig nem vagyok egy olyan beképzelem, hogy terhes vagyok típus. 2 hét múlva lehet megint próbálni.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok Lányok!
Kriszta!
A császáros sebet belül vagy kivül érzed?
Nekem is van egy ehhez hasonló vágásom, tavaly csinálta 1 hentes a Bajcsyban, mert esküdött, hogy kiveszi a miómámat. De mikor felvágott, ugy találta,hogy nem is kifelé nő, hanem körbeveszi a méhemet, és visszavarrt. Ettől függetlenül olyan volt, mintha megcsinálta volna a mütétet, vágás, fájdalom, 6 hét lábadozás, stb.Azt hittem meghalok, de ezt is tuléltem.
Viszont a seb egyáltalán nem érzékeny. Lehet hogy azért, mert a méhemet nem vágta fel?

Persze a 2o hetes UH-n a Praxis rendelőben megtalálták eredeti, kifelé növő állapotban a miómámat...

Nyanya!
Veled még nem is találkoztam, de drukkolok Nektek! A betegséged a teherbeesést sem befolyásolja?

Sheila!
Hátha mégis a babát érzed!

Melcsi

melcsi1967

Sziasztok Lányok!
Holnap megyek uh.-ra, ha megvolt jelentkezem!
Nem tudom, hogy van ez, a két naggyal semmi bajom nem volt, nem izgultam semmiért, most meg még az uh. miatt is izgulok!
Szerencsére a sógórnőm a szülészeten dolgozik, így nem kell sorbanállnom, de így is mindíg szorongok.
Melcsi! Köszi az infókat, nem is tudtam, hogy ilyen is van!
Nyanya! Mindent bele és sok sikert!!!
Nem tudja valaki,hogy van-e valami spec. dolog amivel lehet úszni és nem kaphatok el fertőzést? Nagyon szeretnék úszni amíg terhes vagyok, de félek a fertőzésektől! Mint tudjuk az uszodák, strandok nem valami sterilek!
Holnap az uh. után jelentkezem, jó éjt mindenkinek!

KépKép
mandula35

Ja és nem irtam még, hogy holnap kezdődik a 27.hét és a 7.hónap! Ugye nagy gáz már nem lehet?

A gyermekem hazatért a sátorozásból.Kicsit eláztak.

Melcsi

melcsi1967

Sziasztok!
Voltam uh.-on, minden rendben, a nyaki redő normális és minden jó helyen van! Képzeljétek pont mocorgott amikor néztük, nagyon jó volt, már látni lehet mindenét! ( na jó, a micsodáját még nem4) Most nagyon megnyugodtam! Figyeltem az orvos arcát amikor nézte a babát, és amikor felhúzta az elején a szemöldökét leizzadtam 1 másodperc altt! Tényleg túlreagálom a dolgokat manapság!
Melcsi! NEM LEHET SEMMI BAJ!!!Jól érezte magát a fiad?
Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
mandula35

Helló lányok!

Mandula!
Éljen, éljen, éljen! És tényleg nyugi!
A szívhangját hallottad? Én azt szerettem a legjobban! A legszebb zene egy kismamának!
Ami az úszást illeti: én mindhárom lánnyal mindenféle óvintézkedés nélkül úsztam, persze csak orvosi engedéllyel! Ha minden rendben a terhességgel - zárt méhszáj, stb. - szerintem semmi akadálya nincs az úszásnak, a fertőzésveszély nem nagyobb, mint normál állapotban. De azért jól nézd meg, hol csobbansz! És kérdezd meg a dokidat!
Vigyázz magatokra!

Melcsi!
Ez a mióma-sztori se semmi! Bennem komoly indulatok születtek már csak a történet olvastán is...
Nekem a császáros vágásomnál belül fáj valami, de jellemzően csak hirtelen mozdulatoknál, ill. reggel, ébredésnél. De hál'Istennek ez is csak hidegfront esetén fordul elő, így igen ritkán veszem észre. Inkább esztétikai, mint egészségügyi-közérzeti problémát jelent. (Bár a vágásom a maga műfajában kimondottan csinosKép)
És éljenek a 3. trimeszeterbe lépő pocaklakók!!! Nyugi, nem lesz semmi gond!

Paga, Dina! Mi újság nálatok!

Mindenki vigyázzon magára!

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Szia Kriszta!

Néha idenézek, de valahogy mostanában tényleg nincs nagy mozgás erre felé.

Velem semmi különös, pont most beszéltem telefonon a dokimmal, ugyanis 16-án kellett volna hozzá mennem, akkor leszek 11 hetes, akkor adott volna igazolást a védőnőhöz, akkor beszéltük volna meg atovábbi vizsgálatokat + lett volna egy UH.

Csak éppen eszembe jutott, hogy azon a héten nyaralunk. Megkérdeztem, hogy mehetnék-e előtte, vagy utána 1 héttel (mindig kedden van a rendelése). AZt mondta, hogy jó lesz utána. Remélem nem csúszok le semmilyen vizsgálatról. Végül is belföldön leszünk, így mondtam is neki, hogy ha gáz, akkor fel tudunk jönni hozzá, de ha nem muszáj, akkor ezért nem szakítanánk meg a ynaralásunkat. AZt mondta a következő hét még jó. Csak lehet, hogy egy kicsit zsúfolt lesz, legalább is munka emllett, éls úgy, hogy a munkahelyemen nem is tudják még. De megoldom!

Most inkább azon drukkolok, hogy jó idő legyen akkorra, azt látom az időjárás előrjelzésben, hogy a jövő hét még hűvös lesz, de az az utánit még nem mutatják. Még van remény!

Amúgy velem más érdekesség nem történt! Minden rendben van!

Pusz mindenkinek.

Paga

Gabi
paga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?