Sziasztok!
Én is itt vagyok megint:-)
Rabkri, köszönöm a kedves fogadtatást:-)
Mandula, Melcsi nagyon örülök Nektek is!
(én is 1967-es évjárat vagyok).
Nálunk július 30-án elkezdődött a babaprojekt:-)
Úgy terveztem eredetileg, hogy még ebben a hónapban lesz egy utolsó mensim, de lehet, hogy mégsem:-)
Vettem ugyanis egy "Babymark" nevű tesztcsomagot, mely öt db tesztcsíkot tartalmaz, az ovuláció idejének meghatározására.
Már múlt héten elvégeztem az öt tesztből hármat, hogy behatároljam, köv. ciklusnál kb. mikor teszteljek...
nos, ma reggel az utolsó teszt egyértelmű LH-kiugrást mutatott!!!
Tegnap és vasárnap este voltunk együtt a párommal, kérlek szorítsatok, hogy sikerüljön!!
aug. 15. körül lenne esedékes a mensim, olyan jó lenne, ha már nem jönne meg:-)
Dina!
Nagyon drukkolok Neked, maradj mindig ilyen pozitív, és az eredmény nem marad el, meglátod:-)
Paga!:-)
Nagyon örülök a boldogságodnak, én is hasonló helyzetben vagyok:-)
Két fiam van előző, rossz házasságomból 19 és 12 évesek, és egy 3 éves kislány a mostani, nagyon boldog házasságomból.
Holnapután lesz a 4. házassági évfordulónk, pénteken kiruccanunk a párommal Bécsbe, ünnepelni és vásárolni, olyan jó lenne, ha akkor már Pocakbabánk is lenne...
Nálunk is most a párom az, aki nagyon lelkes, talán még jobban, mint Melissánál, mert akkor még nem tudta, milyen apának lenni, most viszont folyton a kistesóról beszél
ez nagyon jól esik, bár én azért tele vagyok aggodalmakkal is...
Paga!
Én is nagyon parázós vagyok, mindhárom terhességemnél nagyon aggódtam, azt hiszem ez természetes is...
De ennek ellenére a korion vizsgálatot nem csináltatom meg, hanem elmegyek az Istenhegyi Géndiognasztikai Centrumba.
Itt az anyai vérből kockázatelemzést csinálnak, ami kimutatja, hogy az én esetemben mekkora a Down kór kockázata.
Ha ne adj'Isten ez az eredmény nem kedvező, csak akkor szúratom meg a hasam.
SWajnos én is rosszakat hallottam a kórházi vizsgálatról, és a vetélés kockázata is aggaszt, mert túl sok pihenésre nincs időm, a lányom egy energiabomba, most is rágja a fülemet
puszi Mindenkinek,
Sheila