Sziasztok!
No, jöttem
Hanzi! Elhiszem, hogy jó a kert, és kíváncsi is vagyok rá, meg persze mindenkire, úgyhogy mi megyünk, ha tudunk, az tuti.
Nyuszi! Szegény Csipi, nem igaz, hogy ezt nem lehetne máshogy megoldani. Esküszöm, hogy akik kitalálják, nem gondolják át.
Mi a Madarászban csak hallásvizsgálaton voltunk, de muszáj volt átvinni a 6 hetes gyereket az infuenzások tömegén, mert a bejáratnál volt a gégészet.A Bethesdában egyszer jártunk, amikor nem tudtuk, hogy Miksa lenyelt egy gombelemet vagy sem (nem
), és ott tényleg kedvesek voltak. Azért megjegyzem, hogy a röntgenben nem volt egy pelenkázó, ahol visszaöltöztethettem volna a gyereket. Vagy nem mutatták meg, én látni nem láttam. Úgyhogy az ordító, a lefogástól teljesen beparázott gyereket az ölemben pelenkáztam és öltöztettem vissza, elég nagy mutatvány volt. De összességében jó benyomást keltett a kórház.
Kriszta! Ha erre a talira se jöttök el, bizisten most már megharagszom!
Meló: én azért beszélnék a cégben valakivel, mert nem tudom ugyan, hogy nálatok milyen a helyzet, de a szabi alatt már simán kirúghatnak. Mondjuk az én állásom már most sincs meg, kiszervezték a tevékenységet egy másik cégbe. De ezt én is csak úgy hallottam, mert hivatalosan senki semmit nem közölt még mindig. A főnököm pedig a szememre vetette, hogy miért hívott volna, én se érdeklődtem az ő hogylétük felől. Ami egyébként nem igaz, mert a kollégákkal azért elég sűrűn beszélünk, de őt tényleg nem kérdeztem meg. No comment.
Manó! Jobban vagy már?
Marycus! Ugye jól emlékszem, te írtad hogy sulit kezdesz? Komoly? Bírni fogod a két kiscsaj mellett? Én először el se hittem, amikor írtad
Egy picit rólunk is: Miksa majdnem minden nap kimond valami új szót, bár ezeket később nem feltétlenül használja. És most van egy szava - tüvé - amit sokat mond és egyszerűen nem tudom mihez kötni. És mindig megkérdezem tőle, hogy Miksa, mi az a tüvé, és akkor somolyog a bajsza alatt, vigyorog, és baromira büszke magára, hogy van egy titka
Nagyon ügyes, fölfelé kapaszkodás nélkül megy a lépcsőn, bár eléggé parázok miatta, fölmászik mindenhová, kerítésre, veszélyes helyekre is. (De gyorsan lekapom
)Végigmegy a sziklakert szegélyén (olyan 8-10 cm széles), tök jól focizik, jól is dob, a kupakját nagyon régóta bárminek letekeri és visszatekeri, rajzol tollal kört, kicsit krumpli, de rendesen be is zárja a vonalat. Meg tudja különböztetni a kört az oválistól, tornázik, karemelés, ésatöbbi, megmutatja, hogy csinál az indián, a csiga és a kiskacsa. És mostanában boldog-boldogtalanak puszikat dobál. Most ennyi mutatványa jut hirtelen eszembe
Van azért gáz is vele, most épp nem tudunk sehová sem gyalog menni, mert minden csikknél lecövekel, és ordítja, hogy kuka. Anyám meg összeszedte neki nálunk a ház előtt és bedobta a kukába, de hát én nem fogom neki fölszedni Horány összes csikkjét, az hétszentség. Viszont így 25 perc alatt tettünk meg 20 métert ma hazafelé a boltból. És kitalálta ugye, hogy gyalog nem jön, a babakocsiba se akart visszaszállni, hanem vigyem. Úgyhogy egy egész üdülőnyi ember előtt kellett visszaszuszakolnom a kocsiba elég nagy műsor kíséretében, hát nemtom mit gondoltak. A másik, hogy állandóan elszalad az ember elől, akárhová megyek utána, leülök, akkor tuti, hogy egy percen belül otthagy, és megy mondjuk lépcsőzni. Vagy akárhová, egyszóval egy perc nyugtom sincs, mert mindig eltűnik szem elől, nem tudok semmit se csinálni, ami 10 mp-nél tovább tart. Tegnap úgy tettem föl a levest, hogy a hordozóban rám volt kötve... de a múltkor palacsintát is úgy sütöttem, de amikor kihajolva a hordozóból közben még egy kisautót is tologatni akart a konyhapulton, akkor letettem szépen. Erre bosszúból kezdte a sütőbekapcsolást, hűtőkipakolást, majd amikor semmit se szabadott (naná), akkor fölmászott a nadrágszáramon. Abba a palacsinta sütésben kikészültem
És aztán a büdös kölyök asszem 2 falatot vett belőle kb. Namost elég hosszú lettem
Sziasztok!
szirom