Új privát üzeneted érkezett!

Dudu Kép
Hát izgulok rendesen Kép Pláne azért, mert most kellen megbeszélnünk, hogy melyik nap megyek hsg-re Kép Nem tudom miért, de már most remeg a gyomrom az izgalomtól, mintha vizsgáznék Kép
Már 7 éve annak, hogy ilyet éltem át és most komolyan minden más KépHihetelen mennyire más!
Még lehet visszaváltoztatni a nevedet Erzsébetre és akkor a lányod lehet még Réka Kép

Adri Kép
Este mindenképp jövök a fejleményekkel Kép
Köszönöm, hogy szorítasz Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Duddu!

Nekem nagyon tetszik az Erzsébet, és a Zsóka és a Zsó is, de ez magáncucc. Mindenkinek azt a nevet kell viselnie, amit leginkább szeret, nem hiába van lehetőség egyszeri alkalommal a változtatásra, mert mit kezdjen pl. Füle Benő vagy Mikorka Kálmán (mindkettő valós személy) ha nem tud megbarátkozni a nevével???

Hugom Márta eleinte nem tetszett neki a név, de most már nagyon szereti. Így együtt névnapozunk. Nekünk megvan a titkos favorit, csak nektek merem megsúgni (Anna/András). Mi pl. tök konzervatívak vagyunk. Nekem nagyon tetszik az Álmos is, de pár mondta nem, pedig még vissza fogja sírni!!!Kép

Na nem elmélkedem tovább.

Megy a mail, küldd bátran, beleegyeezek, kivéve, ha valami sztriptízbárról van szóKép

Ja első munkahely nekem is ilyen volt, de a történet hosszú. Valaki ránéz a CV-re és azt mondja, hogy bizti egy kretén vagyok, nem tudok megmaradni egy helyen, pedig ez nem így van.

1. hely
nem jelentettek be, pályázatírás nagyüzemben, pénz szerény, megbecsülés hááát, majdnem mukaügyis vég, de nem tudtak megalázni
2. hely kilőtték a csapatot, ami nagyon szupi volt mind emberileg, mind szakmailag, már csak egy lány van, aki a héttől 14 hetesen betegszabira megy, mert nem bírja a nyomást (kb. két hete írták alá decemberig a szerződését, nagy huzavonák után, a bébi pont időben jött), mi meg éljenzünk, hogy igen, édes a bosszú, ezt akartátok vazzeKép (határozott idejű szerződéssel csak úgy lehet elküldeni, ha kifizetik) na jó ez nem volt szép megjegyzés, de igaz
3. hely (perpill) 2-3 ember melóját egyedül gürizem, pénzügyileg nagyon gáz az egyik program a többi csak annyira, hogy eldöcög és nem bukik be(az összes ember lelépett, mikor süllyedt a hajó, én meg akkor léptem be), csapat sem jó

Remélem 4. számú hely már jó lesz, azt meg azért nem élvezem majd sokáig, mert púpom nől!!!Kép

Nyugtassatok meg, hogy más is rendelkezik ilyen szenzációs karrierívvel (még nincs is másfél éve, hogy dolgozokKép na ez elkeserít), valahogy mindig belekapok. Az elején protekcióm sem volt meg tapasztalatom sem. Most már van tapasztalatom, csak a szimatom ver át.

Konkrétan pályázatos cucc vagy pénzügyes érdekel, de minden jöhet, amit bátran ajánlotok, prioritás, hely szelleme legyen jó, az emberek ne legyenek idióták. Ja és ha esetleg összejön a baba ne rúgjanak ki a próbaidő alatt. Most ez az aktív parám, pedig még baba sehol.

Na Juca eldugul

tjuca

AnnácskaKép
Mi????? HSG? Még egyszer???? Kép Kép Kép Ugye ez nem komoly és nekem nem lesz ilyenem, különben kiszaladok a világból! Kép

Duddu, JucaKép
Küldöm a képet mailben. Régebben fenn volt a profilomban, de a férjem levetette Kép Szerinte túl sok az infó így rólam (régebben a teljes nevem is ott volt alatta Kép ). Ennyi legyen a legnagyobb hibája Kép

JucaKép
Na mesélj, légyszi! Mehet priviben is Kép

BabusKép
Sztem sem hülyeség az ajándék, én is veszek nekik, még karácsonyra is valami apróságot. Végülis ők is családtagok, vagy mi... Kép

Jön a táblaKép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Kép
Kép

KépKép
unique

Unique Kép
Nem-nem dehogy lesz nekem hsg-m, csak lett volna, ha nem költözött volna be egy pocakló Kép
Halogattam, de most már azt mondom megérte Kép
Én is kérek fényképet Kép Kérlek, kérlek, kérlek!!!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

DuduKép
Jaj nekem, merre van a mail címed??? Kép
Írj az enyémre, vagy add meg a Tiedet! Egyébként a profilba nem elég beríni a címet, van ott valahol egy olyan gomb, hogy "láthatóvá tenni", és csak akkor lesz látható.

Pusza

Unique

KépKép
unique

DuduKép
Jaj nekem, merre van a mail címed??? Kép
Írj az enyémre, vagy add meg a Tiedet! Egyébként a profilba nem elég beríni a címet, van ott valahol egy olyan gomb, hogy "láthatóvá tenni", és csak akkor lesz látható.

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szia Unique!

Kimorcogtam magam az előbb, ennyi.
Várom a képetKép

És már nagyon várom már a 6+6-os tökmagfotót is!!!

Asszem neked kell mesélni a pé és bogyó közti időszakról, akkor nagyon gyanús voltál nekem pici csibe, de nem akartam a babát a hasadba festeniKép

Ez most komolyan érdekel. Tényleg lehet valami a női megérzésben, mert annak idején én álmodtam, és nem akarok sokat az álom mögé gondolni, de azóta volt egy rakás rémálmom, és most volt először, hogy azt álmodtam, hogy nagy pocakom van. Ez most olyan jó, tudom, hogy hallgatnom kellene, de ez akkor is jó. Tuti, hogy nem ez a legjobb időpont a munkahelyi mizéria miatt, meg ráadásul hiszek abban is egy picit, hogy mit kezd két szűz egy kossal ( annak idején othoni konstelláció: halak apa, kos anya, vízöntő testvír én meg szűz, na erre varjatok gombotKép)
de most akkor is jönnek az érzések, és azt is tudom, hogy nagy lesz a kopp, ha nem jön be, de mégisKép

Na asszem ez a meleg hatással van a nagyívű eszmefuttatásaimra, mert eléggé követhetetlen vagyok, mondhatni zagy az agy

Juca

tjuca

JucaKép
Küldtem mailt.

KépKép
unique

Virág, Kinga!
Mi újság nálatok? Lehet izgulni? Vagy esetleg már örülni is?
Tessék jelentkezni!
Bár, ha jól látom Virág szabizik, ezért nem hallunk róla.
dudu
Vendég

Annácska!
A család(ok) nagyon örültek, na meg persze mi si hiszen ez az 1. autónk. A vezetéssel még hadilábon állok, ugyan 10 éve van jogsim, de gyakorlatom 0, így csak otthon vidéken mertem vezetgetni, itt Pesten nem tudom mikor fog menni a vezetés.
Mindenképpen írj, hogy mi volt a dokinál.

Juca!
Szerint a 1,5 év alatt 3 munkahely nem rossz arány. Én '99-től dolgozom, és 2002-től vagyok csak magánzó, addig 5 munkahelyem volt, a legrövidebb 3 hétig tartott, a leghosszabbal is csak 1 évig bírtam. szerintem nehéz olyan munkahelyet találni ahol a fizu is jó, na és persze be is vagy jelentve, a csapat is jól jön össze, és a főnökkel sincs semmi gond. Azért drukkolok Neked, hogy sikerüljön.

Dudu!
Én is kíváncsi vagyok minden eyébb dologra is amit leírtok magatokról, ezzel lesz egy kicsit "személyesebb" a dolog. Még gyerekként én is gondolkoztam a név változtatáson, mert mindig magyarázkodnom kellett miatt, de most már kifejezetten szeretem a nevemet, és nem zavar az emberek tudatlansága.

Adri!
Nagyon tetszenek a képeid, a hétvégi képeket most egyben néztem vissza ahogy visszaolvastalak benneteket, és nagyon felvidítottak.

dido

dido
dido

JucámKép
Hát az a gyanús időszak nem volt valami kellemes, főleg, hogy jártam a kivizsgálásokra közben, meg elkezdtem szedni a bogyókat is, és én szentül azt hittem végig, hogy a bogyók miatt vannak a rosszulléteim, de tényleg. Meg is lehet nézni a Bromo mellékhatásait, tiszta babás tünetek... Kép
Én nem éreztem senkit a pocimban. Ennyit a női megérzéseimről Kép
Tréfa off. Szóval iszonyúan hányingerem volt, szédültem (majdnem le a székről). Talán kezdetben ennyi. Ja nem. 18. cn volt a nagy nap (sztem), rá 2-3 napra iszonyú hátfájás + hasgörcsölés, amintha megjönne. Mondtam is a páromnak, rövid hónapunk van. Kép Majd pár nap múlva elmúlt . Tisztán elékszem rá, hogy az MRI-re úgy feküdtem fel, hogy "végre fekszem, mert annyira fáj a derekam". Majd akkor kezdődött ez a hányinger-szédülés de kb 1000x annyira, mint mostanában. Iszonyú volt. Majd szép lassan múlogatott és akkor újra ez a derékfájás+görcsölgetés ezerrel. Na ekkor kezdtem már beadni a törölközőt. Most megjössz, vagy nem... Kép
Elkezdtek nagyon érzékenyek lenni a mellbimbóim, de a mellem nem feszült! (most sem teszi) Ezért nem is reménykedtem, én szentül hittem, hogy ha van babó, akkor van mellfeszülés is. Kép
Aztán elmúltak a görcsölések, helyette jött rá 3 napra a + teszt Kép És persze mielőtt nem jött meg, a 32 , 33. cn mértem a hőmet nem ébredés után, napközben és 37,7-37,9 között volt. Volt már máskor is, ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Hát kellett volna. Kép
Na ennyi.
Klassz munkahelyeid voltak eddig, le a kalappal! Kép
Sajnálom... Kép Ez nem szokásos azért... Kép
Még semmi válasz az ismerősöktől. Sztem dúl a szabi, mert még meg sem nézték a mailt... Kép

Tetszenek az eszmefuttatások Kép Jöhet még! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

DidoKép
Gratulálok az új autóhoz! Nagy élmény az ilyen! Kép
Én is imádok új kocsiba ülni, olyan jó a szaguk Kép
Milyen márka? Írj róla, én nagyon odavagyok a kocsikért... Legalább lesz megint egy kis off-topic Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Lányok Kép
Indulok a dokihoz,drukkoljatok, hogy minden rendben legyen Kép
Este jelentkezem Kép

Annácska

annácska

Nektek is annnyyyira lassú a babanet? Kép

Na most el kell mönnöm egy mítyingre, nemsoká jövök vissza! Kép
(bár úgysem tudok már semmire se figyelni Kép)

KépKép
unique

Unique!

Mailt megkaptam, válasz ment.
Most én is megyek, eszek valamit. Köszi a választ, aszem, ez a nagykönyvben meg van írva tipikus eseteKép

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok,

most olvastam Unique emailjét, gondoltam írok pár sort, hogy ne aggódjatok. Jól vagyok, minden ok, csak átértékeltük a dolgokat az urammal és igazából úgy döntöttünk, hogy várhat még az a kisbaba. Nem akarom hosszúra nyújtani, a lényeg, hogy kiderült (elmentünk még nyár elején a BMC-be az összes vizsgálatra), hogy teljesen egészségesek vagyunk mindketten, minden szempontból!!! És akkor döbbentünk rá sok mindenre.Hogy akkor mi a fenének kaptam azt a rengeteg hormont kb fél éven keresztül és miért nem egy teljes vizsgálatsorral kezdtük a dokinál az egészet.És ennek köszönhetően persze jó pár kilót felszedtem (aminek nagy részért azóta sikerült leadnom), hogy lelkileg kiegyensúlyozatlan és labilis voltam stb. Most újra rátaláltam magamra és ez annyira jó!!!

Rájöttünk, hogy még nem vagyunk 1 éves házasok se (és 2 éve ismerjük egymást...), talán még jobb lenne élvezni kettesben az életet, sok sok élménnyel gazdagodni.És nem azért szerelmeskedni, hogy baba legyen, hanem a szerelmeskedésért.

Plusz mindenképpen szerettünk volna építkezni és úgy döntöttük először megkeressük álmaink telkét, utána kezdődjön az építkezés....és utána jöhetnek a csemeték...Kép

Azt kell mondjam, nagyon jól érzem magam. Nagyon haragszom magamra, hogy a türelmetlenség csapdájába estem. Édesanyáink is hónapokat, sokszor éveket vártak,mire babájuk lett, de élték az életüket és nem rohangáltak már fél év múlva orvoshoz. Azt sem tudom hányadik cn-en vagyok, kb 20. de tényleg nem számolom. Persze nem védekezünk és bármikor boldogok leszünk, ha belémköltözik egy kisbaba, de nem siettetjük őt, Tudja,mikor szeretne jönni és neki mikor a legjobb.Ebben biztos vagyok.

Ezért nem jelentkeztem.kb hetenként egyszer megnéztem a táblát (olvasni nem volt időm) és:

NAGY NAGY GRATULÁCIÓ MINDEN ÚJ ZEBRÁSNAK!!!!

(ugye én már tavasszal megmondtam nyárra tele leszünk zebrával? Kép )

Stella Hiradót is olvastam és nagyon drukkolok Nekik!Majd néha bekukkantok, mert azért én drukkolok Nektek!!!!!!!

Jófi

ps: ha gondoljátok, nyugodtan vegyetek ki a táblából.
jófi

Sziasztok Jányok!

Szánom bánom, hogy nrm írtam egy hétig, de NYARALNI VOLTUNK!!!
Nem írtam meg elöre, mert mivel nevem címem, fényképem fent van a neten, nem akartam "váratlan vendégeket" amíg külföldön vagyunk!Szóval ezért bocsássatok meg!!!Ha máskor megint nem jövök egy hétig, akkor megint nyaralunkKép!

Még nem olvastam vissza mert mint minden szabi után, most is tornyosul a munkaKép!
Ha ráértek össze tudnátok foglalni a történteket?Van új zebrásunk?Még délután azért benézek, hátha elolvassa valaki a levelem és ír!
Mindenkit puszilok, remélem lesznek jó hírek, mert sajnos én megint nem szolgálhatok semmivel, mert ma MEGJÖTT!Kép El vagyok keseredve, de még él bennem a nyaralás öröme, szóval megint csak nem adom fel!!!

Kinga
Kinga79

Sziasztok Lányok!

Hogy bírjátok ezt a hőséget? Mi hétvégén strandoltunk, de azt sem nagyon élveztük, mert még az árnyékban is folyt rólunk a víz Kép

Ne haragudjatok, de nem volt eddig időm visszaolvasni... viszont az megütötte a szemem, hogy Babus Dolfijának ma van a szülinapja, úgyhogy Isten éltesse őt még nagyon sokáig! Kép
A Juditoknak utólag szeretnék én is nagyon boldog névnapot kívánni! Kép

Lányok, most jöttem meg az 1. UH-ról, szerencsére minden rendben van a Picurival! Kép Abban tudnátok egy kicsit segíteni, hogy melyik érték mit jelent? CRL: 9,6 mm, YS: 3,6x3,2 mm, SZÍVMÛKÖDÉS LÁTHATÓ KépKépKép, intakt terhesség (ez esetleg az, hogy nem méhen kívüli?). A végén pedig van egy olyan sor, hogy "Megállapítás/Grav.s/: 6-5". Ez azt jelentené, hogy 6 hetes és 5 napos a terhesség? Ha igen, ezt nem nagyon értem, mert ha az utolsó menzimet veszem alapul, akkor 7 hét + 4 napos vagyok. Viszont a 12. heti UH-ra is csak szept. 12-re kaptam időpontot. Nem értem... De a fő, hogy a baba jól van!!!!!!!!! KépKépKép

Puszi: Timi

KépKép

KépKép
timika

sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást. senkinek nincs tapasztalata a Closty beszedése után???

Unique örülök, hogy jobban vagy, olvastam az SOS edet:-)))
bangi

Stella!

Megy a drukkKép

Itt a jövő 3*3 ikerbaba

JucaKép

tjuca

Sziasztok lányok!

Szinte minden nap olvaslak titeket, de a fentebbi topikba "írogatok", ha van mit.

Unique lenne egy kérdésem. A fenti topikban olvastam, hogy neked a cickafark tea (is) segített a babásodásban. Ma én is vettem, és azt szeretném tudni, hogy naponta hányszor iszod, és milyen mennyiségben? Hogy készíted el, stb.

Előre is köszönöm

Bahika
bahika

JófiKép
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, és annak is, hogy minden rendben Veled.
És annak is, hogy boldog és kiegyensúlyozott vagy, megtaláltátok a közös utat a pároddal! Kép
A baba tényleg jön, amikor szeretne, erre én vagyok élő példa. Kép
Nagyon hiányoltalak, és klassz, hogy újra velünk vagy! Mit szólnál hozzá, ha úgy maradnál, ahogy most vagy, kérdőjellel, a táblában?

KingaKép
Hurrá, akkor jól kipihented magam ezek szerint... Kép
Nem hurrááá, de javítottalak a táblában Kép Sajnálom. Kép Pedig most nagyon zebrás-szériában vagyunk Kép

TimikaKép
Juj de örülök, hogy minden OK. Kép
Azt nem tudom, hogy az értékek jók-e, de talán jövő héten megtudom Kép
Van sztárfotó is? Fel tudod tenni?
Érzel valamit egyébként? Van valami tüneted, hogy dolgozik odabenn valaki? Kép
A tábla szerint is 7+4 vagy, ne aggódj! Kép Holnap már így leszel benne! Kép
Az YS gondolom a babó méretei, de nem tom pontosan. Na a CRL-hez kellene egy kis tudás... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!
Gondolkodtam, de lehet, hogy hirtelen felindulás az egész... de úgy hiszem, nem való még nekem a kisbaba. Félek nem tudnék rá vigyázni meg ilyenek
Nagyon kétségbe vagyok esve, eltűntek a kutytusaink... és ha két kutyusra nem tudok rendesen vigyázni, akkor mi lenne egy bébivel???
Kép Kép Kép Kép

U.I.: Bogi! Boldog Névnapot!

szisszka

Unique Kép Igen, tudom, hogy a tábla szerint 7+4 vagyok, csak (ha jól gondolom és ez a 6-5 szám valóban a terhesség korát jelzi), akkor a lelet szerint 6+5 vagyok. Ezt nem értem, de ez legyen a legnagyobb baj, fő, hogy jól van a kicsi KépKépKép
Képet sajnos nem adnak a klinikán, de vittem fényképezőgépet és lefotóztam a monitort, de még van vagy 10 kép a tekercsen, úgyhogy egy kicsit még várni kell. De láttam, ahogy a szíkhólyagon csücsül és dobog a kis szíve, olyan kis drága Kép

Szisszka, hogyhogy eltűntek a kutyusok? Kiszöktek a kapun?

Bogica, én is boldog névnapot kívánok Neked!

KépKép

KépKép
timika

Unique ,

nem tudsz semmit erről a gyógyszerről? Vagy valakit aki tud valamit?

B.
bangi

bocsi lányok, hogy ilyesmivel zaklatlak titeket... Kép
Valaki bedöntötte a kerítésünket, így tudtak kiszökni... egyébként sosem szöktek el!
Párom azóta is járja a várost, keresi őket... Sokan látták is őket, de semmi nyomuk eddig. Én folyamatosan telefonálgatok, önkormányzat, gyepmester, sintértelep, állatmenhelyek, de semmi... nem tudom mi lesz velem nélkülük...
mégeccer bocsi. Kép

szisszka

Szisszka, ez szörnyű! Drukkolok, hogy megtaláljátok a kutyusokat! Hogyhogy vki bedöntötte a kerítéseteket? (Bocs, ha hülyeségeket kérdezek!) Írj, ha van vmi fejlemény!

KépKép

KépKép
timika

SzisszkaKép
Istenem, csak találjátok meg őket! Szerintem haza fognak menni egyébként maguktól is, a kutyuknál néha van olyan, hogy elmennek, de vissza is jönnek az ő drága Szisszka-gazdijukhoz. Nagyon gondolok Rátok! Írj, ha lesz fejlemény!

TimikaKép
Örülök, hogy minden OK. És irigyellek. Én még rághatom a kefét 9 napig... Kép

AngiKép
Clostyról nem sok jó tapasztalatom van. Bár ki tudja, lehet, hogy amiatt lettem terhes?...
Nem tudom, amikor szedtem volt irányított hónapom is, de semmi.... Egy hónapig szedtem 1-et, a másodikban 2-t. Aztán mivel mindig csak 1 psejtem érett be tőle, besokalltam. Kép Abbahagytam. Rá 1 hónapra itt csücsül a babó a pocimban . Kép
Nem tudom. Mi érdekel még ezzel kapcsolatban? Segítsek ha tudok, szívesen.

BogicaKép
Nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Stella Híradó!!!!!!!!!!

Stellának még 2-3 hetet kórházban kell lennie, mert nagyon sok víz termelődik a hasürgében. Tegnap leszívtak 4 litert, de most időszakonként szívják neki, közben meg kapja az infúziót. Mondták neki, hogy a 9. napon kb 20 a HCG szint neki meg 96 volt, tehát nagy valószínűséggel több babóca van. Mindenki küldje az energiát, hogy mihamarabb hazakerüljenek mindannyian. Ha tudok valamit szólok, Ma már jó kedve volt, de tegnap nem volt a legrózsásabb.

KépKép
unique

Stella Híradó!!!!!!!!!!

Stellának még 2-3 hetet kórházban kell lennie, mert nagyon sok víz termelődik a hasürgében. Tegnap leszívtak 4 litert, de most időszakonként szívják neki, közben meg kapja az infúziót. Mondták neki, hogy a 9. napon kb 20 a HCG szint neki meg 96 volt, tehát nagy valószínűséggel több babóca van. Mindenki küldje az energiát, hogy mihamarabb hazakerüljenek mindannyian. Ha tudok valamit szólok, Ma már jó kedve volt, de tegnap nem volt a legrózsásabb.

KépKép
unique

Stella! KépKépKépKépKépKép

Sok-sok babatapasztó energiát küldünk neked!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kitartást és jobbulást a megint megjöttből is!!!
Vendég

Nagyon drukkolok Stellának és a babócáknak! 4l az rengeteg, mitől termelődhet ennyi víz???

KépKép

KépKép
timika

Timi!
Örülök, hogy minden rendben a picúrral. Nagy élmény látni a kis dobogó szivecskét. A 9. héten mész újra? Melyik klinikára jársz?
A CRL a baba ülő magasságát jelenti. Az YS-t sajna nem tudom. Úgy látom a táblából, persze nem tudom pontosan, hogy természetes úton jött össze a babó, akkor pedig 1 hét eltérés lehet a mensitől való számítás és a baba valódi megfogantatása között, főleg, hogy ilyen változó a ciklusod. A 12. heti UH-on majd megállapítanak egy kort amihez képest fogják a baba születését is számolni. A barátnőmet visszaminősítették a 11. hétre az UH alapján, és ahhoz képest volt a szülés is. Persze a babák teljesen egészségesek.

Unique!
Örülök, hogy már nem olyan erősek a rosszuléteid. Persze ez az idő nem tesz jót az ember közérzetének.
Renault Thalia-t vettünk, és szerencsére légkondival, enélkül a hétvégi utazgatásokat nem is lehetet volna kibírni. Most nagy akciók vannak a Renault-nál, és vidéken pedig még jobb áron lehet hozzájutni. A színe patinazöld, ahogy megláttam ezt a színt rögtön megszerettem. Most nagyon örülök neki.

Sziaszka!
Sajnálom a kutyusaidat, remélem megtalálod őket.

Bangi!
Sajnos én nem tudok segíteni, egyenlőre nem szedek semmilyen gyógyszert.

dido

dido
dido

Dido! Köszi! Kép Igen, a babó természetes úton fogant Kép Arra gondoltam még, hogy lehet, hogy a szíkhólyag nagysága lehet az YS, de ez csak találgatás, abszolút nem vagyok biztos benne. Legközelebb a 12. héten kell UH-ra mennem a klinikára, de lehet, hogy a 9-10. hét tájékán beiktatunk egy "privát" UH-t. Csak azért vagyok egy kicsit elbizonytalanodva a hetek miatt, mert nem tudom, hogy 1 hét csúszásnak ide vagy oda van-e jelentősége a nyaki redő mérésekor. De lehet, hogy holnap beugrom a dokim magánrendelésére és megkérdezem.

Timi

KépKép

KépKép
timika

Unique!A lányok mesélték a másik topicba ,hogy nálad a cickafarktea bevállt?Te mennyit ittál egy nap?Filterest vagy a rendes füvet használtad?Bocsi ,hogy ezzel zaklatlak,de ha nem gond akor légyszike irjál majd!Köszike!PUSZIKA!!
Vendég

Bangi
Nekem jó tapasztalatom van a ClostyrólKép,(kivéve, hogy az 1.hónapban lett tőle egy cisztám, de ez már így utólag mellékes), ugyanis a 3.Closty-s hónapban összejött a ma már fél éves kisfiamKép
Egyébként ami nagyon fontos a Closty mellett, hogy kizárólag UH-os ellenőrzés mellett szedhető, ehhez ragaszkodjKép, de még jobb, ha plusszba még vérvétellel is nézik a hormonszintedet.
Ha van még egyéb kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor kérdezz nyugodtanKép

Szisszka
Ez szörnyűKép Nagyon drukkolok, hogy előkerüljenek a kutyusaidKép

Stella és a pici babákKép
Nagyon-nagyon drukkolunk nektekKép

Timika
Gratula a pici babádhozKép

Babus

Kép
babus2005

Szisszka!

Nagyon sajnálomKép Sajnos ez úgy hangzik, hogy ellopták a kutyákat, nem ti tehettek róla, sőt.
Remélem meglesznek. Jól emlékszem, hogy a kutyák nagyon értékesek (most az eszmeit leszámítva)?
Õszintén remélem, hogy sikerül őket megtalálni.
A rossz gondolataidat pedig segítünk elűzni, ne is gondolj ilyesmire, hogy nem lenne benned elég felelősségérzet!!! Ez egyszerűen nem igaz.

Juca

tjuca

Bahika Kép, KeditkeKép
Asszem jutalékot fogok kérni a cickafarkfű-tea gyártóktól Kép
Az nem is igaz, mennyien elkezdték inni azóta, hogy nekem úgymond beállította a ciklusomat! Kép
A cickafarkfűtea a ciklust tesz kicsit rendbe, meg szerintem a hormontermelést is.
Ha füvet veszel (130 Ft/zacskó), akkor abból főzetet érdemes csinálni (ihatatlanul rossz, ez nemcsak az én véleményem Kép).
Lehet kapni filterest is (235 Ft, ahol én veszem). Én úgy ittam, hogy 1l vízhez tettem 2 filtert (lehet többet is, elvileg 2 dl-hez írnak elő 1 tasakot, csakhát én rengeteget ittam belőle egy nap és kb. 3-4 filtert javasolnak/nap), majd csöpögtettem hozzá 30 cseppet a "Cickafarkfű cseppek"-ből. 8 édesítőszerrel iható, sőt.
Napi 2-3 litert ittam belőle, méregtelenítésnek sem utsó. Kép
Szólj, ha van még kérdés! Szívesen segítek! KépÉn nem értem, hogy a nőgyogyók miért nem ajánlják azonnal... Kép

SzisszkaKép
Mi a helyzet? Meglettek a kutyuid? Annyira izgulok értük, tudom, mennyire lehet őket szeretni... Kép
És Jucának adok igazat: ennek semmi, de semmi köze ahhoz, hogy tudsz-e vigyázni rájuk vagy sem. Ilyen bármikor megtörténik. Igenis szerintem fantasztikus mama vagy (a kuytuknak is, meg a babódnak is!Kép). Kérlek, verd ki a fejedből ezeket a gondolatokat, jó? Kép

DidoKép
Hú, nagyon klassz járgány lehet! Mennyi km-t tettetek bele eddig? Kép A Thalia-ba még a babó is belefér! Ez szuper! Kép

TimikaKép
Nem válaszoltál arra, hogy vannak-e "tüneteid", érzel-e valamit... Kép Résen vagyok ám Kép

KépKép
unique

Unique Kép Ha egy szóban akarnék válaszolni: nem nagyon. Bővebben: nagyon enyhe gyomorsav túltengésem lehet, reggelente öklendezek kb. 2-3-at, de nem jön ki semmi, a mellbimbóim érzékenyebbek, meg gyakrabban vagyok éhes. Szóval nem klasszikus terhességi tünetek Kép

Babus Kép Köszi! Kép

KépKép

KépKép
timika

Ja, még valami: időnként feszít a hasam Kép

KépKép

KépKép
timika

Szisztok Kép
Most értem haza a vizsgálatról Kép
Egyenlőre csak megvizsgált a doki és mindent rendben talált Kép A méhecském egy kicsit már növekedett Kép
Jövő héten hétfőn megyek uh-ra és után kontollra Kép Már alig várom, hogy lássam a Pocaklakót Kép Remélem képet is kapok Kép

Annácska

annácska

TimikaKép
Azért ezek nem "semmi" jelek. Nem klasszikusak, de vannak. Kép A pocim nekem nem feszít (az elején picit éreztem, hogy feszített), mert nem hagyom, normál állapotban tartom Kép Legalább nem kell behúzni, van rá alibim apa előtt Kép
Klassz dolog, hogy ilyen jól bírod! Én most is szédelgek... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

AnnácskaKép
Pont akartalak hiányolni Kép
Vérvétel volt? Néztek HCG-t meg progit? Vagy most "csak" olyan kézi vizsgálat volt? Kép
Akkor Te is izgulhatsz jövő hétig... Hú, de izgi! Kép
Én szerdán megyek (jövő hét Kép).
Úgy örülök, hogy minden rendben van! (nem érezted picit növekedni a méhedet? )
Én most még azt is érzem, hogy pontosan hol van... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Babus2005, Unique ! (köszi a válaszotokat)

Nekem is van folyamatos UH ellenőrzésem! Nekem csak 2X1-et írt fel 5 napig. na azt be is szedtem. azt mondta a doki ez meg fogja hozni (nem a babaát.-)). Na de nem jött meg, még . Én sokáig szedtem fog. gátlót 7 évig. az beállította a rendszeres menzeszem, na de amióta nem szedem (2004. november) azóta csak 1 szer jött meg.Ezért kaptam a gyógyszert, hogy megjöjjön .
Ti nem ezért kaptátok?
Használom ezt a PG53 na ezzel valóban látom a páfrányaimat minden hó 13-17 között. erre mondta a dokim, hogy az nagyon jó mert egy ksi ráhatással (gyógyesz) minden rendben lesz.
De akkor is miért ne jön meg már? Vagy még korai ezt várnom. 4 napja szedtem be az uccsó gyogyszet.
szerintetek?
Uni mi van azzal a cickafarkkal? Hogy is volt?
bangi

Babus2005!

A ciszta biztos attól lett? Mit csináltak vele?
bangi

AngiKép
Cickafark-ról írtam pár üzivel feljebb, kérlek, olvasd el ott! Kép
Nem hallottam még, hogy Closty-val akarnának menzit meghozni, de nincs kizárva... Kép
Teszteltél már egyébként?
A Clostytól lett nekem is cisztám (több is, sajna) egyébként, de nem akarlak vele elrettenteni. nekem máshogy reagált a szervezetem... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Jófi Kép
Örülök, hogy boldog vagy, mert ez a legfontosabb Kép A baba meg jön amikor majd akar és jól meglep titeket Kép
Azért néha feltétlenül nézz be, tudni szertnénk hogy alakul az életetek, hogy halad az álomház Kép

Kinga Kép
Az indok kiválló, meg van bocsájtva Kép De azért nagyon hiányoztál Kép
Sajnálom, hogy megjött Kép

Timi Kép
Gratula a szívdobogáshoz Kép
A grav.s 6-5 valószínű azt jeleni, hogy 6 hetes és 5 napos a terhesség. Az értékekre még nem tudok válszt adni, mert még nem tartok ott Kép

Sziszka Kép
Ez borzasztó Kép Remélem sikerül megtalálni a kutyusokat!

Stella Kép
Mennek a giga-mega-hiper-extra babatapasztó és közérzet javító energiák Kép
Remélem mielőbb rendbe jösz és hazaengednek élvezni a pocakosodást Kép Puszi Neked!

Annácska

annácska

Timi Kép
Azért ezek nagyon jó jelek Kép Tényleg jó, hogy nem vagy rosszul Kép Remélem így is marad Kép

Unique Kép
Sajnos se vérvétel, se semmi nem volt Kép
Csak gratulált többször is a babához, ami nagyon jóln esett Kép
A nagy izgalmamban még azt is elfelejtettem megkérdezni, hogy mit szedjek, de majd jövő héten, addig is napi egy szem Elevit Kép
Azt mondta a doki, hogy az hóuh után keressem, meg és akkor mindent elmond, hogy mikor keressem meg a védőnőt, meg ilyenek Kép
Tudom, hogy izgulsz már és alig várod a szerdát, de muszály Kép Így legalább nagyobb az esély, hogy látni fogsz szívdobogást Kép
Képzeld a lapomra annyit írt a doki, hogy "életjelenség + terhességi kor meghatározás" Majd szívbajt kaptam!

Úgy látszik Te vagy az élő reklámhordozója a teának Kép Ennél nem is kell jobb marketing Kép

Annácska

annácska

Stella!

Nagyon-nagyon drukkolok Nektek! Kép

Annácska!

Örülök, hogy mindent rendben talált a doki. Ha a jövő héten kapsz képet, mindenképpen mutasd meg nekünk is Kép

Timi!

Azt sajna nem tudom, hogy mennyire kell pontosan a 12. héten megcsinálni a nyakiredő vizsgálatot, de mivel természetes úton általában nem lehet potosan tudni a baba korát, szerintem a dokik ezzel számolnak. A privát Uh szerintem azért is jó ötlet, mert ott biztosan adnak képet, vagy felveszik CD-re a babócát.

Unique!

A cickafark árusoknak és gyártóknak tényleg Te (TI) vagytok a legjobb reklám Kép Megjegyzem én is, ki tudja mi vár rám ősztől.

Eddig 350-400 km van az autónkban, ebből már 6 volt átvételkor, gondolom a szállítás, meg a forgalomba helyezés miatti vizsgálatok. Egyébként tényleg azért vettünk Thalia-t, mert arra gondoltunk, hogy ebbe majd 2 gyerek ülés is elfér majd kényelmesen. Tavaj még egy Peugeot 206-ban gondolkottunk, de annak ellenére, hogy kb. egy árban vannak, sokkal kisebb a hátsó ülés része, és a csomagtere is. Pedig a babákkal a csomagok száma és nagysága is megnő Kép

dido

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?