Duddu!
Nekem nagyon tetszik az Erzsébet, és a Zsóka és a Zsó is, de ez magáncucc. Mindenkinek azt a nevet kell viselnie, amit leginkább szeret, nem hiába van lehetőség egyszeri alkalommal a változtatásra, mert mit kezdjen pl. Füle Benő vagy Mikorka Kálmán (mindkettő valós személy) ha nem tud megbarátkozni a nevével???
Hugom Márta eleinte nem tetszett neki a név, de most már nagyon szereti. Így együtt névnapozunk. Nekünk megvan a titkos favorit, csak nektek merem megsúgni (Anna/András). Mi pl. tök konzervatívak vagyunk. Nekem nagyon tetszik az Álmos is, de pár mondta nem, pedig még vissza fogja sírni!!!
Na nem elmélkedem tovább.
Megy a mail, küldd bátran, beleegyeezek, kivéve, ha valami sztriptízbárról van szó
Ja első munkahely nekem is ilyen volt, de a történet hosszú. Valaki ránéz a CV-re és azt mondja, hogy bizti egy kretén vagyok, nem tudok megmaradni egy helyen, pedig ez nem így van.
1. hely
nem jelentettek be, pályázatírás nagyüzemben, pénz szerény, megbecsülés hááát, majdnem mukaügyis vég, de nem tudtak megalázni
2. hely kilőtték a csapatot, ami nagyon szupi volt mind emberileg, mind szakmailag, már csak egy lány van, aki a héttől 14 hetesen betegszabira megy, mert nem bírja a nyomást (kb. két hete írták alá decemberig a szerződését, nagy huzavonák után, a bébi pont időben jött), mi meg éljenzünk, hogy igen, édes a bosszú, ezt akartátok vazze
(határozott idejű szerződéssel csak úgy lehet elküldeni, ha kifizetik) na jó ez nem volt szép megjegyzés, de igaz
3. hely (perpill) 2-3 ember melóját egyedül gürizem, pénzügyileg nagyon gáz az egyik program a többi csak annyira, hogy eldöcög és nem bukik be(az összes ember lelépett, mikor süllyedt a hajó, én meg akkor léptem be), csapat sem jó
Remélem 4. számú hely már jó lesz, azt meg azért nem élvezem majd sokáig, mert púpom nől!!!
Nyugtassatok meg, hogy más is rendelkezik ilyen szenzációs karrierívvel (még nincs is másfél éve, hogy dolgozok
na ez elkeserít), valahogy mindig belekapok. Az elején protekcióm sem volt meg tapasztalatom sem. Most már van tapasztalatom, csak a szimatom ver át.
Konkrétan pályázatos cucc vagy pénzügyes érdekel, de minden jöhet, amit bátran ajánlotok, prioritás, hely szelleme legyen jó, az emberek ne legyenek idióták. Ja és ha esetleg összejön a baba ne rúgjanak ki a próbaidő alatt. Most ez az aktív parám, pedig még baba sehol.
Na Juca eldugul