Új privát üzeneted érkezett!

Helló Csajok,
megjöttem az UHról hát jól fel vagyok kavarodva!!
A doki szerint minden rendben van de mivel ma vagyok a 7 hét vége fele vártam hogy legyen szívhang de nem volt. Kérdeztem a dokitól hogy miért? Mondta hogy még ráér dübörögni. Hát nem nyugtatott meg nagyon, mindenhol azt olvasom hogy 6 hét végén hallható szívhang, de én már a 7 hét végén vagyok. Úgy szerettem volna hallani....... legközelebb majd csak augusztus végén tudok menni mert akkor lesz doki. Hát elég messze van......

Unique,
nekem is a Lily tesz volt a nyerő és ugyan így mint nálatok, később jelent meg a haloványka csík.

Kivi
kivi2

UNIQUE!!!

Most találtam neked a 2006.tavaszi babásoknál, hogy a Minimanó Bababoltban övterelő 6000Ft letéti díjért kölcsönözhető, és visszavitelkor a teljes összeget levásárolhatodKép
Itt az oldal, meg a bolt címe:http://www.minimano.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&rovatid=760 &start=0
Megjegyzem, nagyon jó bolt ez a Minimanó, mi egy csomó babacuccot onnan szereztünk beKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok Lányok!
Bekapcsolódhatok én is Hozzátok? Úgy látom, itt nagy a baby-boom, hátha nekem is szerencsém lesz :-))))MInden babásnak gratulálok!! :-))
Mi még nem próbálkozunk túl rég óta, de mivel magas a prolaktinom és alacsony a progim, clostival és bromoval kísérletezünk. Ez a második ilyen ciklusom, most utrot is kértem ("kisírtam" magamnak), és ezzel kapcsolatos a gondom. Napi 2*1-et szedek, ami nem sok, mégis bekavarhat, legalábbis már 17 napja volt a pé-m a hőmérő szerint, és doki is nézett aznap uh-n és érettek voltak 2-n a tüszők, a 16. napon, azaz tegnap teszteltem egy negatívat :-((, de nem akar megjönni, én meg nem merem abbahagyni az utrot, mert van aki szerint, ha meg akarna, amellett is meg kéne jönnie. De nem jön. A hőm is kisebb ingadozásokkal fent van, viszont semmi tünetem nincs, még mellfeszülés se...
Ti mit tennétek? Holnap reggelre vettem még egy tesztet, ha az is negatív, hagyjam abba?
Köszönöm előre is a tanácsot, sziasztok: Réka
korek

Szia Réka!
Itt egy másik Réka! Üdv. közöttünk.
Sajnos nem tudok hozzászólni a kérdésedhez, ne haragudj. Csak üdvözölni szerettelek volna.

Narco!
Mindenképp maradj köztünk, szépen kérlek!
Látod, senki nem hagyja itt a topic-ot. Csak aki babás lett, ritkábban jön.
Nekem nagyon hiányoznál, bár még alig ismerjük egymást. Sokszor bátorítottál és okos tanácsokat adtál. Tudom könnyű ezt másnak megtenni, de nekem ez is sok erőt ad, hogy más gondjával foglalkozom és nem a sajátommal. Kép És tudom, hogy ez veled is így van.
Adj időt magadnak! A döntéseidet nem tudjuk igazolni, csak támogathatunk benne, viszont szükségünk van rád! Nem kell mindent hirtelen eldönteni. Biztosan nehéz időszak ez neked, de amiben csak tudunk, segítünk!
És ne értsd félre Eszteréket. Egy szóval nem mondták, hogy ne gyere közénk, a lényeget látsd meg!
És nyugodtan írd meg őszintén, amit gondolsz, már azzal is sokat teszel magadért!

réka
Vendég

KorekKép
Szia, üdva topicban! Kép
Nekem is hasonlóan kezdődött a dolog... Magas prolaktin, alacsony progi. Amíg nme jön meg, van remény. Azt ugyan nem tudom, hogy az utro-nak nem lehet-e olyan hatása (egyéne válogatja), hogy késlelteti a menzit. Azt tudom, hogy a Duphastonnak lehet ilyan hatása.
Sztem ha holnap tesztelsz egyet és az is negatív, kérdezd meg a dokidat, hogy abbahagyd-e az utrot vagy sem.
Nekem us alacsony volt a progi szintem, de épp ma voltam első vérvételen és tökéletes a szintje (még kicsit magasabb is, mint az átlagos érték), úgyhogy a baba sztem megoldja a progi-kérdést. Kép
Viszont: ha megfogadod a tanácsomat (ha előbb tudom, lehet, hogy előbb van babám): szedj bromo-t, igyál cickafarkfű-teát sokat-sokat és ne szedj más gyógyit. Amúgy van pé-d? Ovulációd? Nézett a dokid UH-n folyamatosan nem gyógyis ciklusban is? Méred a hődet? Az sokat elárul ezekről... Kép
A terhességi tünetek nem mindenkinél vannak. Nálam intenzívebb (de pl. mellfeyzülés nálam sincs, a doki szerint hagyjam a f...be mert tényleg mindnekinél más), melleim érzékenyek, hányinger és szédelgés főleg reggel, pocim néha "dolgozik", pfészkeim szintén aktívabbak. Fáradékonyabb is vagyok és kajában borzasztó válogatós. (eddig mindenevő voltam Kép)

Szóval nem tudom rövidebben összefoglalni, de bármit is teszel, azt tedd orvosi ellenőrzés mellett.
Néztek már Neked petevezeték-átjárhatóságot mielőtt kaptad a gyógyikat? Férjedet nézték?

BabusKép
Nagyon köszönöm. Hazafele benéztem a Brendon-ba, mert már nagyon rossz volt a helyzet és marha melegem is volt és minden bajom volt. Szerettem volna pontot tenni a dolog végére. Kaptam. Fantasztikusan jó. Bár szoknyával nehéz viselni Kép
Még 1x köszi a címet, a jövőben jól fog jönni, az bizti.Kép

KiviKép
Az nem jelent tényleg semmit, hogy nem hallottátok a hangot, szerintem. De ha a dokid is ezt mondja, akkor meg tuti. Õ így későn érik. Kép
Nyugi. Kép Vigyázz magatokra nagyon! Ha az megnyugtat, esetleg menj el egy másik dokihoz is UH-ra közben. Kép Jobb 5letem nincs. Kép
Nekem a Lilly este mutatta ki a 14-15. napon halványan, másnap délben a Clearblue elég erősen, ma reggel a Rapipreg már erősen majd a reggeli vérvétel még erősebben Kép

SzabotimiKép
Amikor "leállnak" a párok, akkor szokott a leginkább összejönni. Kép De én azért nagyon szorítok Neked, hogy átéld azt a csodát, amit én. Elevitet én is szedni fogok, most már elszántam magam. Kép

CsibeKép
Na megnézem a dobozt Ginseng frontonKép
Famous Natural Foods Garlic ginseng capsule Vitamin E 100 db-os. Ezt szedte. DM-ben vettem, kb. 2-3.000 Ft, dehát kb. 3 hónapra elég. Férjem két hónapig szedte. Kép (tegnapig Kép )

SzisszkaKép
Merre vagy? Készültök már a családi banzájra?

CinócaKép
Hogy vagytok?

Évi79Kép
Azt hiszed nem tudom, hogy tegnap előtt visszajöttetek a nyaralásból? Kép Mizu Veled?

Puszi

Unique

KépKép
unique

Timi!
Köszi az ajánlást, megvettük a kapszulákat mi is!
Szurkolok, hogy folytatsd a zebraáldást, de még addig csak légy türelemmel! És igyekezz nem beleélni magad, mert itt már sokan tapasztaltuk, hogy az veszélyes lehet...

Unique!
Te még csak két hónapja vagy topic-lakó? Ez olyan furcsa, mert kb. én is és azt gondoltam, hogy te már ide jársz hónapok óta.

Igen-igen take it easy, igyekszem. Most épp veletek törődöm, s ez nekem tök jót tesz, s remélem nektek is.
Ahogy leírtad, kismama vagyok, nekem is borsózott a hátam. Vigyázz magadra és nyugodtan lassíts a tempódon, mostmár sehova sem sietsz! Sőt tudod, mit? Én sem rohanok sehová! Kép

Megmondom a katonákat a páromnak, biztos tetszeni fog neki. Viszont mikor megjöttem a DM-ből, azt mondta, hogy akart szólni, hogy hozzak olyan "ginsengbizbaszt". Én meg kaján vigyorral a képes felemen mondtam, hogy hoztam. Kép

Amúgy én is a bőség zavarában voltam, ugyanis 4 félét találtam legalább. Olyat vettem, ami fokhagyma és ginseng egyben. E-vitaminos. Ez van, ezt kell szeretni.

Eszter!
Tudom, hogy keményen fogalmazol néha, de eddig mindig egyetértettem veled és én nem tudtam volna így megfogalmazni dolgokat, ahogy te tetted már egy párszor.
Csak nagyon közeli embereknek tudom így megmondani, itt a fórumon eddig néha már szándékomban állt (mert azt gondoltam ez segíthetne), de valahogy nem úgy sikerült, vagy inkább nem is írtam semmit.
Viszont felhatalmazlak, hogy engem nyugodtan rázz fel néha, ha úgy érzed, hogy szükségem van rá! Maximum, nem adok igazat neked azonnal, de szerintem is néha nem pátyolgatós vígaszra van szükségünk. Köszi.

És gőzerővel neki az új hónapnak!

Kivi!
Ne izgulj, ha a doki azt mondja, hogy rendben van, hogy nem hallani, biztos úgy is van. Én nem értek hozzá, de nem engedett volna el nyugodt szívvel, ha ez nem volna normális dolog. Pihenj, nyugodj meg, s mire legközelebb mész, már úgy fog kalapálni, hogy mást sem fogsz hallani!
Esetleg nem lehet más dokihoz menni egyébként, ha a tied szabira megy?

Babus!
Vigyázzatok magatokra ebben a nagy melegben!
Barátnőm is u.ezt mesélte, hogy a 9 hónapos kisfia többször szeretne szopizni a szokásosnál a szomjúságtól. De néha egy-két korty vízzel is beéri, s aztán kivárja a szokott időt. Persze nekem fogalmam sincs, csak ő így csinálta.

Egyébként a babaprojekt elejétől szedem az Elevitet, mert ezt mondta a doki bácsi. Pont most akartam megkérdezni tőle, hogy ez maradhat-e így akármeddig, de nem most ment ő is szabira? Szóval addig még szedem, aztán majd megkérdezzük őt is.

réka
Vendég

Jajj, már megint mennyit írtam!
Bocsi, de ha egy napig nem nézek rátok, ennyi írni valóm lesz!
réka
Vendég

Csibe!
Módosítanom kell Unique-ot, ezek szerint pontosan ugyanazt sikerült nekem is vennem ma a DM-ben.
De jó hír: a 100 db-os csak 1.500 Ft volt.

réka
Vendég

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:16-kor.
seszi

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:17-kor.
seszi

Sziasztok Kép
Kivi Kép
Nem tudom pontosan mikor kellen megjelennie a szívhangnak, de ha a doki nem mondta, hogy baj van, akkor tuti minden rendben Kép

Unique Kép
Olyan fucsa amit írtál! Én is a folyton rohanos, kapkodós vagyok és most nekem is feltünt, hogy vezetés közben mindenkit magam elé engedek, meg hasonlók Kép Kicsit álmodozósra vettem a figurát Kép
A meleget én is nagyon nehez viselem, bár ehez szerintem semmi köze a pocaklakónak Kép
Mi ma a lányommal friss görögsalit tonhalal ettünk, hazafele, meg vettem dinnyét, mindjár neki is esünk Kép
Írtam, köszi Kép
Talival kapcsolatban, nekem mindkét nap jó.

Timi Kép
Nekem is jósolt lányom babát és jött is Kép Reméljük a gyerkőcöd is megérzett valamit Kép

Korek Kép
Üdv köztünk és mielőbbi babásodást kívánok Kép
Sajnos nem tudok segíteni, de itt vannak néhányan, akik nagyon képben vannak Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Unique
A lényeg, hogy sikerült vennedKép

Réka
Kristóf a vizet nem issza meg, így én teával itatom ebben a nagy hőségben. Ráadásul forró teával, merthogy az én drágám mindent melegen, sőt extra melegen eszik-iszik, még az almalét is, őszibarackpürét is, csúcs egy srácKép Ha már valami langyos, akkor köpi kiKép Mi lesz vele jövő nyáron? Meleg fagyit kell majd neki szereznem?!Kép

Korek
Üdv ittKép
Én sem jártam hasonló cipőben, de én úgy tudom, hogy amíg az Utro-t szeded, addig nem jön meg, hisz az progeszteronkészítmény, és a mensi csak akkor jön meg, ha a progiszint leesik, de mivel te szeded a progit, így nem tud leesni a progiszinted. És a megemelkedett hőmérsékletért is a progeszteron a felelős.
Ettől függetlenül szerintem simán lehet baba a dologban, a tesztek néha nagyon nem megbízhatóak.
Szerintem várj még, én nagyon bízom benne, hogy van pocaklakódKép

Sajna hétvégén az Aquapark helyett csak egy "sima" strandra megyünkKép, de akkoris nagyon jó leszKépKépKép Apucim csöppet drágállotta az Aquaparkot.

Ja, és tali.
Már a múltkor is írtam, hogy nekünk elvileg mindkét időpont jó. Mi nem megyünk nyaralni, én ráérek folyton, hacsak valami életbevágó dolog, betegség közbe nem szól, dehát nem valószínű.
De olyan jó lenne, ha a (már megszületett)babások közül is sokan eljönnénekKép

Tök jó, a srácom már 6-kor megpancsiztattam, 7-re már meg is kajált és már majd' 1 órája durmol, várhatóan holnap reggel 7-8-igKép Most nagyon időben vagyokKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Narco!
utálom néha a döcögést, ami a kapcsolat produkál! Egyszer is bőven elég lett volna elmennie az üzenetnek! Ez kiv. nem az én hibám!
Sajnálom Narco!
DE! Egy szóval nem mondtam, hogy tűnj el! Mindössze annyira szerettem volna kilyukadni, hogy kapd össze magad! Hányan voltak már közülünk rossz paszban! Én csak abban látom a különbséget, hogy kevesen közülünk, akik a saját döntésük matt dőltek dugába.
Hiszen nemrég milyen örömmel írtad, hogy a saját életed felé fordulsz! Hát akkor?
Lehet durcizni, de NE MENEKÜLJ!

Unique!
Én nem kaptam cickafarkot, de volt a Páromnak orbáncfű. Szegénykém kicsit ki van a tőzsde miatt.Kép
Ráfér egy kis kuruzslás.
Pirivel most csak félüzemmód lenne amúgy is, de most azt hiszem nem is lenne megoldás.
Örülök a jó kedvednek, no meg a take it easynek! Ettől jó! És ha minden igaz, olyan jóízű nevetések várnak még rád! Hajaj!Kép

Annácska!
Elképzeltem lánykád arcát, mit fog szólni...Kép
Ilyen pillanatokban mondjuk egymásnak Párommal DUDUM-DUDUM!Kép

Kivi!
Nyugi! A szívhangot később fogod hallani, amikor doplerrel vizsgálnak! (ha jól emlékszem a nevére!) Felerősíti a magzati szívhangot, de az nem is tudom, valamikor a10-en vége és 20-on eleje felé a védőnővel hallgattuk. Uh-n nincs, vagyis én nem hallottam még hangot.
Ha arra gondoltál, hogy nem látod, akkor sincs szerintem gond, hiszen elég korán mentél, és itt egy-egy nap is rengeteg változáson megy át a kis Babszem!

Babus!
Olivér sem hajalandó vízet inni! Amikor először kapott életében, olyan arcot vágott, mintha citromba harapott volna!Kép Még most is előttem van!
Próbálkoztam én később is, de inkább nem iszik! Pedig elég meleg volt, így nem mertem tovább várni! A teából a nagy üveg kétharmadát lehúzta egyszerre, tehát szomlyasnak szomlyas volt!

Duddu!
Édes vagy!Kép
De ne legyen rá szükség! Nekem se jó harapni! Tán rosszabb adni mint kapni, mert legfeljebb tojtok rám, de az írott szó...
hajaj! Nem egyszerű!

Tali
Szeptember elvileg jó! Igyekszem nem változtatni rajta!
Tényleg! nektek nem rakoncátlankodik a hsz küldés? Nekem néha beragad és olyanokat produkálok, mint szegény Narconak, pedig istenbiznemakartam!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

RékámKép
Igen, még "csak" két hónapja vagyok topic-lakó. Ellenben viszont jó sokat írtam már, sztem ezért gontolhattad, hogy már régebbi motoros vagyok itt... Kép
Nagyon örülök neki, hogy a párod a végén ráállt a ginsengre, meg annak is, hogy kaptál.
Hajrá hadsereg! Kép Az meg, hogy nem kerül annyiba, csak még jobb. Annyi mindeféléket néztem már, nem is emlékszem pontosan Kép

BabusKép
Vizecske-fronton nem tudok (még Kép) nyilatkozni, de tényleg izgi lesz, hogy fog jövőre gőzölgő fagyit enni a kis pöttöm Kép Majd mesélj róla! Kép
Szerintem ne sajnáld az aquaparkot, mert az ára ellenére tuti, hogy iszonyú tömeg lesz. Esetleg egy eldugottabb, nyugisabb helyen pl. tóparton jobb a helyzet, talán. Hú, ha holnap még mánál is melegebb lesz, szombaton meg még annál is melegebb... Kép
Holnap mindenesetre én szabin leszek. Punktum. Ezt már ma is nehezen vészeltem át. Kép

SesziKép
Nagyon köszönöm a jókat! Kép Olyan édi az a kisbaba, szebbet nem is kívánhattál volna! Még 1x köszönöm! Kép
Kicsit meg is nyugodtam a 6+6 UH miatt, most már OK minden, köszi. 1 kérdés maradt: hogy bírom ki addig. Kép

AnnácskaKép
Az álmodozó kifejezés nálam is bejön. Most meg ragadnak le a szemeim. Pedig jól aludtam éjszaka. (jól elraktározom ezeket a jóalvós éjszakákat a memóriámba emlékképekként Kép)
Te is olyan zöldséges-gyümis kívánós vagy? Vagy még mindig mindenevő? Mázli, hogy nincs semmi "jel", sztem a lányod AZONNAL kiszúrná, még így, hogy nem ért hozzá annyira is Kép
Ja, szabin leszek holnap, nem látom az üzidet, amit írtál. Ha sos, akkor megadom az itthoni címemet. Ha nem, akkor hétfőn tudom olvasni, bocsánat, elfelejtettem írni. Kép

EszterKép
A férjed tőzsdézik? Nem is tudtam. Az igencsak idegőrlő... Kép A papaám is csinálta, egy évig bírta... Kép
Az orbáncfűről nem hallottam. Az pontosan mire jó?
Nekem kora du. nem volt hajlandó a babanet küldeni üziket, gondoltam, "izzad a rendszer" Kép
De érdekes, nekem sosem küldi el 2x az üzimet, kiírja, hogy most küldött egy hozzászólást, ezért még 1x nem küldi el... Kép

Még mindig hiányolom Szisszkámat Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Seszi Kép
Nagyon köszönöm a gratulációt Kép Nagyon édes ez a kisbaba Kép Imádom ezeket a képeket Kép
Kezed jobban van már? Remélem pihenteted is néha Kép

Unique Kép
Nem olyan fontos, majd hétfőn Kép
Képzed az előbb mesét nézett a lányom és én közben elaudtam és ő olyan tündéri volt, hogy betakargatott egy nyári kendővel, hogy nehogy megfázzak Kép Hát kell ennél több törődés?
Még nem tünt neki fel semmi, de idővel összerakja a képet, hisz az oviban már kapott felvilágosítást a csopitársaktól, akiknek kistestvére született, hogy milyen az a 9 hónap Kép

Eszter Kép
Már látom a meglepetést a lányom arcán és már nagyon várom, hogy elmondhassam neki Kép

Babus Kép
Annamarival nem volt ilyen gondom, ő a mai napig szereti a csapvizet. Próbálj meg neki teát csinálni, hátha azt megissza Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Ma a nap végére bedepiztem a munkahelyemen, de utána elmentem a régi csapatkámmal bambizni, és egy kicsit helyrejöttem.

Unique!

Nagyon köszönöm, amit értem tettél.

Narco, és csipet csapi!

Elsősorban phare pénzügyes vagyok, amúgy (agrár)közgazdász, de előbbiben nyomultam. Pályázatokat kezelek, de írtam is.
Akinek van ismerőse, küldöm a CV pakkom.

Ahogy elnézem egy hónap múlva velem lehet majd tapétázniKép

Unique!

Mit gondolsz versenyképes vagyok önéletrajzilag? Nem vagyok penge, de ezen a területen eléggé beletanultam, meg kicsit értek még az SA-hoz is. Ennyi. Ja és még mindig szeretnék ideiglenes anteriorpúpotKép Ez fő szempont!!!!!

Juca

tjuca

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:17-kor.
seszi

Sziasztok!
Unique!
Nagyon-nagyon gratulálok én is a babához!
Tényleg megerősít és bíztat ez engem (és gondolom, mást is), hogy egyszer nekünk is lesz zebrácskánk a táblában.
Babus!
Kristóf még mindig nagyon édes!
A cickafarkot én is iszom, bár nem olyan mennyiségben. A Ginseng-et még megbeszélem apucivalKép
Jó éjszakát!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Annácska Kép ha az UH-n minden rendben lesz, akkor tervezzük bejelenteni a szülőknek Kép Bár néha azt gondolom, hogy legszívesebben kivárnám a 12 hetet, csak az olyan rossz lenne, hogyha maguktól jönnének rá vmilyen jelből. Annamari nagyon tündéri lehetett, ahogy betakargatott Kép

Unique Kép Hétfőn megyek UH-ra. Kérdezted a tüneteket, nekem nem nagyon vannak, ezért is várom már nagyon az UH-t. Szeptemberben a talihoz nekem a 24-e lenne esélyesebb, bár még ez sem biztos, mert attól függ, hogy mikor fogunk elutazni. Szerintem inkább orvost, ne kórházat válassz, de ez csak magánvélemény Kép Megírod majd, hogy melyik doki mellett döntöttél?

Nárcisz Kép Tulajdonképpen mi a baj? Nem vagy biztos benne, hogy szeretnél-e babát vagy sem?

Kivi Kép Nem tudnál mondjuk úgy 2 hét múlva elmenni vhova máshova UH-ra? Csak megnyugtatásképpen, hogy ne kelljen még 1 hónapot várnod.

Korek Kép Üdv itt és mihamarabbi zebrásodást kívánok!

Lányok, nem tudom, ti hogy vagytok vele, én nagyon szeretem a nyarat és a meleget, de ezt a mostani időt nagyon nehezen viselem. Egyszerűen semmi levegő nincs és szinte ragadok.

Szép napot!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok lányok!

Lehet, hogy most egy akkora marhaságot fogok kérdezni, hogy még. Sőt kettőt is.
Egy. A tüszőérés mindig ugyanabban az időben van egy embernél? Mert én az összes megfigyelő módszer közül csak a Billingseset figyelem, de múlt hónapban 14. nap körül voltak tüneteim, most meg a 10. napon.
Másik kérdésem, hogy tüszőből mennyi lehet? Én voltam egy kivizsgáláson pár hónapja, ahol 1 szép nagy érett tüszőt látott a doki. Viszont itt és a másik topicban is sokszor elég sok tüszőről beszéltek. Én ezt nem értem.
Bár van anatómia órám, de vizsgámat elhalasztva csak szeptembertől lesz aktuális, hogy ezügyben felhomályosítsam magam. Hátha ti tudjátok.

Korek
Sajnos én a felét sem értem a problémáidnak. Szerintem a megint megjött topicban is próbálkozz a kérdéseiddel.

Kivi
Szerintem sem lehet gond. Ahogy nézem mostanában a világ folyását, mindent olyan nagyon hamar meg akarunk tudni.Úgyhogy a doki biztosan tudja, hogy minden rendjén van, különben biztosan szólt volna. Persze lehet én is ideges lennék.

Sajnos én úgy néz ki a hónapban sem fogok zebrásodni, mert a férjem a lábujjára ejtette az ágyat és nem igazán volt az elmult napokban aktív. Persze megint félidőben. Jaj valami mindig van...Úgyhogy bár új vagyok, lehet nekem nem lesz szerencsém.

Midenkinek jó munkát mára.

junko
Vendég

Kép
Kép

KépKép
unique

Sziasztok Lányok!

JunkoKép
Nem szeretnél bekerülni a táblába? Ha igen, akkor kérlek, írd meg az adataidat! (az utsó menzi dátuma is köllene Kép).

Puszi

Unique

KépKép
unique

Kép
Kép

KépKép
unique

LÁNYOK, KÉRLEK, ÍRJÁTOK MEG, MELYIK NAP LENNE SZIMPATIKUSABB NEKTEK!!!! JÓ LENNE, HA MINDENKI EZZEL KEZDENÉ AZ ÜZIJÉT, HOGY KÖNNYEBBEN VISSZA TUDJAM KERESN9I!!!

Köszönöm

Unique

KépKép
unique

Szijasztok!

Bocs, hogy kb. 2 hozzászólás után eltűntem, de holnap indulunk két hétre nyaralni és persze az utolsó pillanatban rohantam biztosítást kötni, pénzt váltani...
Juca
A mhelyi gondodat tökéletesen megértem. Én egy keresk.multinál dolgozom ker.igazgatóként, május elején a kb. 10.napja 16 órás bennlétem végén kibicsaklott a térdem, azóta műtét, lábadozás, erre most, mikor végre visszamennék dolgozni, megsúgják, hogy maradjak itthon minél tovább, mert "ki akarnak csinálni". Úgyhogy most babaprojekt 1000-rel, munkahely keresés (ami vidéken nem egyszerű).
Na de nem búslakodom, holnaptól Balcsi-, majd pedig tengerpart Kép

És már csak egy kérdésem lenne a szkértőkhöz Kép Tegnap vettem egy PG53-at (mert Babymark az egri Rossmannban még véletlenül sincs Kép, de én nem látok benne semmit (tudom, hogy karikákat kéne, mert épp mensizek) Lehet, hogy hibás vagy csak nézzem jobban?? (eddig 3x próbáltam)

Jó munkát és valami hűsítőt mkinek
Vera
reva

Unique Kép
Nekem egyelőre mind a két időpont jó Kép

Korek Kép
Az biztos, hogy mindenképpen megjön az utró mellett is, de egyénfüggő, hogy mikor. Nekem pédául max. 1-2 napot tolja ki a dolgot, aztán elkezdek pecsételni. Igaz amíg szedem nem jön meg rendesen, csak nagyon gyengén. De van akinek két hetet is képes eltolni.
Szerintem ha a tüszőrepihezképest három hét múlva negatív a teszted, akkor nyugodtan abbahagyhatod.
Esetleg felhívhatod a dokidat, hogy ő mit mond.

wish

Reva Kép
Csak természetes napfényél, vagy hagyományos villanykörténél működik. Fénycsőnél (és azt hiszem spotámpánál) nem mutat semmit.

wish

Wish
Napfény az van dögivel, úgyhogy ablak felé fordítva néztem, sőt még a párom szeme elé is dugtam, ő sem látott a fehér kis fényen kívül semmit... Bár én azért szakértőbb vagyok Kép
Lehet, hogy a nyálammal van gond...
reva

RevaKép
Nem tudom, mennyire vagy jártas ezekben a dolgokban, de ha ki akarnak rúgni, akkor irány táppénzre! Ha "csak" szabin vagy, az nem elég. Akkor is ki tudnak rúgni (közben is, sajna). Betegszabi, táppénz, de persze a legutitbb a baba. Kép
Jó nyraalást! Várunk vissza utána (ha lehet, pocakosan Kép).

AnnácskaKép
Várjuk micimacit! Ma olyan hűsölős kép kellene Kép

JucaKép
Ez tényleg semmiség. Majd akkor köszönd, ha lesz belőle valami. Pár embert ismerek ezen a vonalon, meglátjuk, lesz-e belőle vmi. Kép
Sztem nagyon korrekt a CV-d, én rögtön felvennélek Kép Na félretéve a tréfát, tényleg rendben van a CV-d. Ilyen területre mindenképpen. Meglátjuk, milyen lapokat osztanak ezek után Kép
Egyébként esetleg egy rövid betegszabicska? Kép Vagy akkor ha visszamész, röpülsz? Kép

DbogicaKép
Köszi a jókívánságot! Miért is ne lenne Mindenkinek zebrája? Tessék követni a jó példámat! Kép

TimikaKép
Igen, részben egyetértek a doki-választással, csak azért jó lenne szép környezetben lenni egyágyas szobában, ez nekem nagyon fontos. Meglátjuk, körbejárom a témát még és persze megírom majd Nektek a választásomat. Kép
Az sztem nem baj, ha nem érzel semmit, a kaalis doki szerint nagyon egyéniek a tünetek. Én még mindig émelygek és hányingerem van (ez a szokásos reggeli), meg néha fájdogál a pocim, néha csak érzem, hogy ott van, érzékenyek a melleim. De ez nagyon egyénfüggő, hidd el és semmit sem jelent. Kép
Mikor kérdeztem a dokit, hogy nem kéne-e a melleimnek feszülniük, le lett üvöltve a hajam a helyéről Kép, hogy ne keressek általános jeleket, mindenki más. Kép
Nagyon rosszul viselem ezt az időt. Rosszabbul, mint eddig. Kép

Évi79Kép
nem szeretnék hiú reményeket kelteni, de nekem is fájdogált a pocim a második félben. Na meg mielőtt meg "akart" volna jönni. Ez elég szokásos. Kép
Vagy Neked másképp fáj?
Attól még, hogy van zebrám, nem tűnök el Kép

JunkoKép
Alapban 1 tüsző érik felváltva a pfészkekben, minden hónapban a másikban. De ez sokmindentől függ. Nekem pl. a bal oldali pfészkem cisztás volt, így főleg a jobb oldaliben értek. Mindig csak 1.
Ha kezelnek gyógyszerekkel, akkor érhet több is. Ez mesterséges (bár előfordulhat természetesen is, lásd természetes ikerterhességek) dolog.
A pé időpontját sokan megérzik, az az oldali pfészek szurkál picit olyankor. Nem mindenki érzi meg.
A ciklusod hosszától függ, mikor van pé-d. Ha most 24 napos lesz a ciklusod, akkor a 10. napon volt pé-d. Ha az előző 28 napos volt, akkor a 14. napon volt pé-d.

RevaKép
PG53-at még nem próbáltam, de már hallottam róla, h nem mindenkinek működik. A maybe-baby pl. nekem sem mindig működött. Ez a nyálas dolog nem mindig megbízható.
Nekem az LH kimutatás vizeletből szimpatikusabban hangzik, merthogy ugye a HCG-t is vizeletből mutatjuk ki a tesztekkel. Ezért én babymark-ot vettem.
De ez sem mindenkinek válik be.
Sajnálom a munkahelyedet. A multik eléggé ilyenek, azt tudom Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

UniqueKép
Májustól táppénzem vagyok a térdem miatt, de sajna már elég jól funkcionál, de húzom még egy darabig itthon Kép Annyi dilemmám van-volt, hogy ugye két hétre elmegyek nyaralni táppénz alatt (remélem TB kommandó nincs köztünkKép De most már úgy gondolom, ha ők így, akkor én is elnyomom a lekiismeretemet, és összehozunk egy kis határsértőt odakint Kép
A babymarkot még megpróbálom valahol útközben beszerezni, addig meg bízok az érzéseimben Kép
A kezdőlapon van egy ovulációs kalkulátor - mennyire megbízható?

Köszi, pusz
Vera
reva

Reva Kép

Én sok kísérletezés után rájöttem, hogy függ a nyál mennyiségétől is. Nem szabad sem kevésnek, se soknak lenni, illetve teljesen meg kell száradnia. Ja, és ha nem nyomod teljesen össze, csak finoman, akkor nekem menni szokott. Bár, azt is el kell mondanom, hogy engem már sokszor becsapott... Pl: Pg53 és UH vagy LH teszt teljesen mást mutatott. Kép

Junko Kép

Ha jól tudom, de szakértők javítsatok , ha nem így van Kép, normális esetben álltalában egy petesejt érik meg egy hónapban. Vannak azonban különféle stimuláló gyógyszerek, amik segítségével egy hónapban több tüsző is meg tud érni. Ezeket álltalában olyankor alkalmazzák, ha inszeminációra, vagy lombikra készülnek. Vagy, ha egyáltalán nincs peteérésed, akkor az áhított egyet is ilyen gyógyszerekkel lehet elérni.
borsó

KÖZÉRDEKÛ

Férjem keres Tbálintra egy kontrollert (pénzügyi elemző). Az előző beosztottja felmondott neki. Munkába állás: azonnal. Pályakezdő is érdekli, 1-2 éves gyakorlat sem hátrány).
Angol nyelvtudás, közgáz egyetem vagy főiskola, jó elemzőképesség, lehetőleg legyen mérlegképes könyvelő (ez mondjuk adottság a végzettségből eredően), legyen lelkes. (előny: német nyelv, SAP ismeret)
Ja, jó a főnök Kép A cég is nagyon szupi, sztem annyi csak, hogy Törökbálinton van (kb. 20 perc a Kosztolányitól busszal).
Kérlek, szóljatok ismerősnek, ha érdekel, sos lenne (veszélyben az augusztusi nyaralásunk Kép)!
Feltette a hirdetést az internetre a profession.hu-ra, de nagyon ubi-szezon van, mindenki nyaral Kép

Köszönöm előre is!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok Lányok, jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a kedves fogdtatást, remélem én is szerencsés leszek Nálatok!!! :-)))
Sajnos ma reggel is negatívat teszteltem, és tekintettel arra, hogy már a 18. napon vagyok a peteérést követően, és nem érzek semmit, szóval ma reggel már nem vettem be utrot...:-((

Unique, és Te most nem is szedtél semmi
progipótlót, és mégis fenntartotta a baba? Az tök jó!! :-)) Kérdéseidre válaszolva: sajnos a dokim szabin van, nem hívhatom fel, de azt tippelem, onnan a távolból ő is azt mondaná, ha 2 negatív teszt van, akkor nincs babó..:-(( Amúgy jó dokihoz járok, félidőben néz uh-n, eddig minden ok volt. Utrot nem akart adni, csak én féltem, hogyha esetleg lesz babó, akkor a szokásos 3-4 napos barnázás alatt elmegy, és kértem. A hőmet egyszer mértem 3 hónapig, aszerint mindig volt pé-m, a doki egyszer nézett uh-n végig nem gyogyis ciklusban, akkor lekéste a pé-t, mert nem hitte el, hogy nekem olyan korán van, de valószínűsítette az uh, hogy volt. MIndezek után azt mondta, szedjem tovább a bromo-t, és próbálkozzunk természetesen, de amikor kiderült, hogy a ciklus utolsó napjaiban 3,7 a progim, akkor azt mondta, closti nélkül ne próbáljuk, mert nagy a kockázata a vetélésnek. És akkor most 2 clostis cikluson vagyok túl, 2 szép tüszővel mindkétszer, és egyelőre babó nélkül :-(( Ittam most cickafarkot is, csak nem tudom, hogy kell inni, én úgy tudtam, hogy az első vérzésmentes naptól 14 napig, csak nem tudom, hogy akinek 23 napos a ciklusa (kivéve épp most...), arra ez hogyan vonatkozik. Úgyhogy azt hiszem 12 napig ittam. Te hogy iszod?

Hát ennyit dióhéjban rólam, köszönöm, hogy befogadtatok, üdv mindenkinek:

Réka
korek

Unique, Reva
Köszi az informálást, a tüszővel kapcsolatban én is így gondoltam.
A peteérés ügyben egy gyors számítást végeztem, (vagyis visszaszámoltam a menstruációtól.) Nem jutottam semmire. Minden esetre mivel a ciklusomhoz atomórát lehet igazítani, a 24-i peteérés nem valószínű.
Sajnos én még csak izgulni sem tudok egyik hónapban sem, pedig két teszt is ott mocorog a dobozban, de el sem jutok odáig. Kép

Unique
A táblába kerülést nagyon köszönöm, egyenlőre nem siettetném, mert ki tudja mennyit fogok írni, meg ki-hogy fogad, így még várok vele kicsit. Azért nagyon köszönöm, jól esik hogy máris betennél engem is. És persze szeretném is...

ÉVi79
Megértelek. A családi nyomás nálunk is nagyon nagy. A baráti meg még nagyobb.
Én már fel sem hívok olyan ismerőst, akivel nem beszéltem 2 hete, mert mind azt hiszi azért hívom mert babát várok. Szerencsére a szülök már kicsit lehiggadtak. Ám mivel még sehol nincs nálunk unoka nehéz lehet nekik is.

junko
Vendég

Vagyis a 24 napos ciklusKép
j.
Vendég

Évi79Kép
Sajnálom az állást. Igen, mondjuk a babaprojekt nem túl szerencsés lenne a férjemmel szemben Kép
Azért ha van tipped, ismerős, barát, stb. szólj! Köszi! Kép

KorekKép
Igen, most nem szedtem semmi progi-pótlót. Izgultam is a vérvétel előtt, hogy rendben legyen. De több is volt, mint a minimum elfogadott. 70-80 a minimum, az enyém valahol 124 körül volt. Szóval a babám megoldotta a kérdést. Egyébként sztem nekem már a múlt hónapban is megoldódott ez a kérdés, már akkor sem barnáztam. Kép Egyáltalán. Kép
Folsavat szedj mindenképpen! Min 1/nap, 3mg van egy tabl-ban. Az is rengeteget segített nekem.
A teáról: én mindennap ittam, nemcsak az első félben. Mindennap 1-2 liter minimum. Nem is tudtam, hogy nem szokták végig inni.
Örülök neki, hogy a dokid megvizsgált. Párodat is megvizsgálták? Addig ugyanis nem szoktak semmilyen gyógyit adni a nőnek, amíg meg nem vizsgálják a párját (értem itt a closty-t). Hátha az ő készülékében vana hiba és akkor "fölöslegesen" terhelik a Te szervezetedet. Kép

KépKép
unique

Matchi, köszi, most látom, hogy írtál, és nagyon tapasztaltnak is tűnsz, szerinted nagy gáz, ha ma már, a 18. napon pé. után (hőmérés szerint) már abbahagyom? Szeretném, ha megjönne, hogy mehessünk tovább az úton. Vagy ha lecsökkenteném napi 2-ről napi 1-re, hogy azért ha nagyon kell, egy kis pótlás még legyen?
Szóval nem vagyok elég okos...:-((
Réka
korek

Unique, köszi, akkor belehúzok még a cickafarkba, ha Neked így bejött!! Clostit sem szedtél? Neke azt mondta adoki, kezdjek bele nyugodtan a harmadik clostisba, aztán majd mire félidő lesz (nálam 10. nap...), addigra már visszajön szabiról.
Páromtól vittem be egyszer mintát, azt mondta, ok, de majd egyszer azért lehet, hogy behívja, de nyugodtan próbálkozhatunk.
Amúgy én vagyok a bűnös, mert magas évek óta a prolaktinom, de csak nemrég kezdtük a próbálkozást, úgyhogy nagyon bízunk még a sikerben. Na, megyek dolgozni, ez az utolsó napom szabi előtt, és még van pár befejezetlen ügyem.
Üdv és kösz:
Réka
korek

Évi, Junko Kép
Ti elmondtátok, hogy próbálkoztok? Nekünk még esküvő sem volt, pedig már 10 éve együtt vagyunk, 4 éve együtt élünk. Mondogatták azt is egy darabig, aztán letettek róla... Most viszont a párom belejött nagyon, elkezdtük a babaprojektet, meg jövőre még feleségül is akar venni ?!?! Lehet, hogy most nőtt be a feje lágya Kép
A babát csak akkor fogjuk elmondani a leendő elsőunokás nagyszülőknek, ha már tuti, hogy pocaklakónk van, ami ugye, ki tudja mikor lesz Kép

Vera
reva

Évi79Kép
A 70-80 minimum a babásaknál van, alapban alacsonyabb értékek vannak. Ez most volt nekem, tegnap. A babának nagyon sok progi kell (relatíve) a fejlődéshez, így ez ilyenkor teljesen normális, hogy megemelkedik.
Sajna alapban nem tudom, mennyi kell. Kép Csak azt tudtam, h nekem nincs annyim és mégsem kaptam Kép

KorekKép
Remélem a magas prolaktinra szeded a Bromocryptin-t, nyugtass meg, légyszi! Kép
Closty nem feltétlen jó, egyre inkább úgy érzem, de lehet, csak nekem nem jött be, egyik barátnőm ezzel lett terhes, szóval változó. Kép

KépKép
unique

RevaKép
Mivel én mindig hangoztattam, hogy a házasság elsősorban számomra a gyerek miatt fontos mindenki tudta, hogy rögtön belevágunk. Valahogy természetesnek vették, hogy rögtön próbálkozunk. Ráadásul minden adott hozzá.
Persze már megbántam, hogy elmondtam. Azt hiszem, azok teszik jól akik nem monják meg hogy próbálkoznak.
Szerintem, mivel nektek sincs babátok, nem vagytok elkésve az esküvővel. Meg amúgy is végülis nem az a lényeg, bár én ebben (is) kicsit konzervatív vagyok.
j.
Vendég

Szia Vera-Reva!
Nekem természetes fénynél nem működött a PG53, csak klasszikus villanykörténél. És ne szorítsd össze teljesen, hanem próbálgatsd, hogy melyik állásban látod a legjobban. És tényleg az is lehet, hogy kevés volt az "anyag" rajta, vagy az hogy nem száradt meg és ezért összekented mindkét felét.
De én sem találom elég megbízhatónak.

Lányok!
Akit érdekel, Babymark-os tesztet erről a weblapról lehet, viszonylag jutányosan rendelni, kb. 3 munkanap alatt kihozták nekem:
http://www.infertility.hu/bm.htm

Annyit beszéltek az esetleges alacsony, meg magas értékekről, amik akadályozhatják a teherbeesést. Az egyik a prolaktin, a másik a progi, azt már értem, de, hogy melyiknek melyik értéke lehet probléma, azt már nem bírom követni.
Szerintetek ezeket csak babaprojekt esetén nézik vérvételnél? Vagy ha korábban volt, kb. 1-1,5 éve és minden adatom rendben volt, akkor valószínűleg ezek az adatok is benne voltak?
Igazából csak azon gondolkodom, hogy érdemes-e ezeket megnézetni, vagy sem?
Tudom, tudom, nem próbálkozunk, csak bő fél éve, meg türelem, csak kíváncsiskodok.
Meg azért sem baj, ha okosabb leszek, hogy hozzá tudjak szagolni a sok irományotokhoz.

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Unique, igen, szedem, lassan 4 éve...(nem a gyerek-projekt miatt, hanem mert véletlenül kiderült) Kicsit unom is már, és félek, hogy viseli majd a szervezetem, ha a baba miatt a 12. után már nem szedhetem... Bárcsak már ott tartanánk :-))
A Closti szerintem most kap egy hónapot, aztán úgyis pihetnetni szokták, és akkor is próbálkozunk majd :-))) Bár arra már nem lesz szükség, a nyaralás alatt megoldjuk a kérdést :-)) Csak egy elég jó dokihoz járok, ő azt mondja, szedjem, az embernek meg illik hallgatni rá...
Réka
korek

Korek Kép

Nekem sajnos csak rossz tapasztalataim vannak a Clostyval, nagyon óvatosan kell vele bánni, és tényleg rendszeres ellenőrzést igényel, nehogy bajt okozzon. Kép
A Bromociptin szerintem is nagyon fontos, ahogy Unique is mondta, mert magas prolaktin szinttel nagyon nehéz a teherbeesés Kép

Junko Kép
Különben szerintem is jobb megoldás, ha nem beszél az ember a "terveiről", mert ha nem úgy alkulnak a dolgok, ahogy szeretné, sok kellemetlen kérdésnek néz elébe.... Kép
borsó

Junko!
Nálunk is ugyanez volt, hogy azért gondoltuk meg magunkat a házassággal kapcsolatban, mert eldöntöttük, hogy babát szeretnénk. Korábban eszünkbe sem jutott a házasság. No meg már együtt vagyunk 5 éve.
Így nincs olyan hét, hogy ne kérdezné meg 1-2 ember, hogy és baba..?

Igyekszem ügyesen kitérni és nem sürgetésnek venni, jön majd, ha itt lesz az ideje, igaz Unique? Take it easy. Gyakorlom Kép
A fokhagymás ginseng bejött apjuknak, tök édes, lelkesen szedi és MAGÁTÓL! Imádom!

Évi!
Remélem elmúlnak a kellemetlen tüneteid, kivéve, ha az az oka, amiért drukkolunk. Most nincs más dolgod, mint várni kicsit türelemmel, nem?

Juca!
Ha gondolod, dobj egy CV-t nekem is, megnézném, hogy kinek küldhetném el.
Nem tudom miért nem nyilvános a mail-címem a profilomban, pedig benne van: remedvecki@intrend.hu
Addig pedig kitartás neked!

És mindenkinek, aki munkahelyi gondokkal küzd!

Nárcisz!
Hát mégis eltűntél? Hiányzol!

réka
Vendég

Duddu Kép

Sima vérvételnél nem nézik ezeket az adatokat, de ha valami miatt mégis néznék, tapasztalatom szerint akkor sem jó időben.
Szerintem egy hónapban három vérvételből már elég jó képet kaphatsz a hormonműködésedről. A 3. a 19. és 21. napon vesznek vért ( 28 napos ciklusnál ). A progreszteronnál az a nem jó, ha alacsonyabb az érték a normálisnál, a prolaktinnál pedig, ha magasabb. Ha kíváncsi vagy rá, és az orvosod is partner benne, szerintem nyugodtan szúrasd meg magad Kép Nekem mindig sokat kellett várni az eredményre sajnos (4-6 hét).

Puszi
Borszó
borsó

Sziasztok!

Unique!
Elvileg nekem jó mind a két időpont!
Tessék sokat inni!
Orbáncfű tea
Feszültségoldó hatású, de sok esetben mint antidepresszánst is használják. Mi szerencsére csak feszültséget oldunk!
Nehéz kicsit, mert ha most nem sikerül neki, akkor hosszú évek szerelmétől akar megválni, és ez azt hiszem mindenkit megviselne.Kép

Házasság
Hát (még ha nem is kezdünk vele mondatot...) én sosem álmodtam a fehér ruhás dínomdánomról. nem is volt. no de nászút! Az igen! Pocok már öt hónapja gömbölyödött pocakban, amikor felültünk a repülőre (első utam volt), 13 órával később leszáltunk Fortalezában! Azt hiszem sosem fogom megbánni, hogy nem esküvői ruhára költöttünk egy vagyont, hanem két hét nyárra a télben. Plusz azt gondolom Pockom is jobban örült az ananásznak és mangónak, mint egy gyűrűnek, amit viselni sem tudnék, mert nem tudom elviselni.
Formaságok tekintetében pedig a mi "házassági levelünk" az APASÁGI NYILATKOZAT!Kép

Megyek dodozni!Kép

Eszter

ui.: Narco?!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Ja, és ha valakit érdekel, de még nem látta, van pár kép az útról a kep.tar.hu-n
Pontos elérés a profilban!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

a legfrissebb! erre kell nyomniKép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Duddu!
Én sajnos azt hittem, hogy rögtön az első gyógyszer mentes együttlét után megfogan a kisbaba. Vihogtunk is utána,mint a gyerekek, hogy na ez biztos sikerült. Azóta eltel pár hónap, és már nem vihogunk, csak maximum azon, hogy a gyertyaállásom az akció után még mindig nem tökéletesKép
Szóval ezért sem gondoltam, hogy ne mondjam el másoknak hogy próbálkozunk.

Ironram
Én mint írtam házasságpárti vagyok, de valóban nem ezen múlnak a dolgok.

Egyébként

Én is gondolkozom ezen a ginszeng dolgon, de most már meg akarom várni a doki véleményét. Kedden megyek nőgyógyászhoz.Kiváncsi vagyok mit fog mondani.

Jól kiszorítottam ma a régi topicosokat.Kérlek írjatok ti is, hogy mi van veletek.

Unique, Annácska?
Babájukat otthon nevelgetősök?
Várakozók?
j.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?