Reva
Nem tudom, mennyire vagy jártas ezekben a dolgokban, de ha ki akarnak rúgni, akkor irány táppénzre! Ha "csak" szabin vagy, az nem elég. Akkor is ki tudnak rúgni (közben is, sajna). Betegszabi, táppénz, de persze a legutitbb a baba.
Jó nyraalást! Várunk vissza utána (ha lehet, pocakosan
).
Annácska
Várjuk micimacit! Ma olyan hűsölős kép kellene
Juca
Ez tényleg semmiség. Majd akkor köszönd, ha lesz belőle valami. Pár embert ismerek ezen a vonalon, meglátjuk, lesz-e belőle vmi.
Sztem nagyon korrekt a CV-d, én rögtön felvennélek
Na félretéve a tréfát, tényleg rendben van a CV-d. Ilyen területre mindenképpen. Meglátjuk, milyen lapokat osztanak ezek után
Egyébként esetleg egy rövid betegszabicska?
Vagy akkor ha visszamész, röpülsz?
Dbogica
Köszi a jókívánságot! Miért is ne lenne Mindenkinek zebrája? Tessék követni a jó példámat!
Timika
Igen, részben egyetértek a doki-választással, csak azért jó lenne szép környezetben lenni egyágyas szobában, ez nekem nagyon fontos. Meglátjuk, körbejárom a témát még és persze megírom majd Nektek a választásomat.
Az sztem nem baj, ha nem érzel semmit, a kaalis doki szerint nagyon egyéniek a tünetek. Én még mindig émelygek és hányingerem van (ez a szokásos reggeli), meg néha fájdogál a pocim, néha csak érzem, hogy ott van, érzékenyek a melleim. De ez nagyon egyénfüggő, hidd el és semmit sem jelent.
Mikor kérdeztem a dokit, hogy nem kéne-e a melleimnek feszülniük, le lett üvöltve a hajam a helyéről
, hogy ne keressek általános jeleket, mindenki más.
Nagyon rosszul viselem ezt az időt. Rosszabbul, mint eddig.
Évi79
nem szeretnék hiú reményeket kelteni, de nekem is fájdogált a pocim a második félben. Na meg mielőtt meg "akart" volna jönni. Ez elég szokásos.
Vagy Neked másképp fáj?
Attól még, hogy van zebrám, nem tűnök el
Junko
Alapban 1 tüsző érik felváltva a pfészkekben, minden hónapban a másikban. De ez sokmindentől függ. Nekem pl. a bal oldali pfészkem cisztás volt, így főleg a jobb oldaliben értek. Mindig csak 1.
Ha kezelnek gyógyszerekkel, akkor érhet több is. Ez mesterséges (bár előfordulhat természetesen is, lásd természetes ikerterhességek) dolog.
A pé időpontját sokan megérzik, az az oldali pfészek szurkál picit olyankor. Nem mindenki érzi meg.
A ciklusod hosszától függ, mikor van pé-d. Ha most 24 napos lesz a ciklusod, akkor a 10. napon volt pé-d. Ha az előző 28 napos volt, akkor a 14. napon volt pé-d.
Reva
PG53-at még nem próbáltam, de már hallottam róla, h nem mindenkinek működik. A maybe-baby pl. nekem sem mindig működött. Ez a nyálas dolog nem mindig megbízható.
Nekem az LH kimutatás vizeletből szimpatikusabban hangzik, merthogy ugye a HCG-t is vizeletből mutatjuk ki a tesztekkel. Ezért én babymark-ot vettem.
De ez sem mindenkinek válik be.
Sajnálom a munkahelyedet. A multik eléggé ilyenek, azt tudom
Pusza
Unique